עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז ככה קניתי תמסך T190P עכשיו הרזולוציה זה 1680x1050. אבל הכל נראה לי קטן ברזולוציה הזאת.. ניסיתי להגדיל פונט בהגדרות וזה לא עוזר וגם DPI לא עוזר. עכשיו אין לי גם אפשרות לשנות ל 1440X900 מישהו יודע אולי אם יש איזו תוכנה או משהו שאני יוכל להוסיף רזולוציה? יש לי כרטיס 9800GT הורדתי דרייבר וזה לא עוזר .. אני ממש נואש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by JewBear,

מחשב לגיימינג בעיקר אני מתלבט בין שתי מסכים.. אני לא שולל את האופציה למסך אחר.. Dell 2209WA http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 Samsung P2350 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730869 זהו המפרט של המחשב שלי: AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Box, יחידות 1 ₪763 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1371 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 2 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחיד…

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by chaim_f,

ראיתי את המסך הבא - [h=1]21.5 Dell E2214H - ב660 ש"ח[/h]איך הוא? השימושים זה אינטרנט וסרטים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Yoniplt,

בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט וסרטים.... אולי איזה משחק פה ושם, אך שני השימושים הראשונים חשובים יותר... עברתי על כמה מסכים בעיקר על Samsung Syncmaster 226BW DELL E228WFP LG L226WTQ ועוד כמה מסכים דומים, אך התבלבלתי מכל ההגדרות ומזה שכל יצרן מודד אותן אחרת אם יש מישהו שניסה אחד מהמסכים הנ"ל או כל מסך אחר שמתאים לשימושים האלה ויכול להמליץ אודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by pinhasr,

Very soon release: http://www.hardware.info/en-US/news/ymick5qVwpqaapY/New_revision_Dell_2408_WFP_in_production/

6. Started by nondos,

שלום אני מעוניין בהמלצה למסך LCD בין 19" ל 17" תקציב - 1000 עד 1500 ש"ח לצורך משחקים, אינטרנט תודה

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by xyples,

לכל המשתמשים במסך הנ"ל רציתי לדעת איפה קניתם את ה LG L1970HR שלכם, באיזה מחיר, והאם הייתם ממליצים לקנות שם? כל הערות נוספות על הדגם או על מסך אחר (יותר טוב באותו טווח מחיר ו 19") יתקבלו בברכה D: תקציב 2000~ שח (נוטה למטה) שימוש: אינטרנט סרטים וקצת משחקים (מה שרץ על המחשב, ראו מפרט) תודה מראש!@

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by Symbore,

אז ככה קניתי את u2412m לאבי והוא מרוצה עד השמיים. בעקבות הקנייה צצו לי כמה שאלות: 1) אחריות היא בגדול 14 יום עם החנות ולאחר מכן ישירות מול היבואן/יצרן? 2) האם ניתן לכבות את האור של הנורה שמראה שהמסך דולק, ממה שחיפשתי בהגדרות ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא למרות שאני זוכר שכן היה אפשר..? 3) האם הפאנלים השונים משפיעים על מאמץ העיניים. אינני מדבר על זוויות צפיה, נוחות או איכות אלא נטו האם פאנל tn מאמץ יותר את העיניים, קרי, יותר בריא לשבת מול מסך ips מאשר tn? 4) מה ההבדל בין לחבר מסך עם vga אל מול dvi. מה השוני בין החיבורים ומה עדיף לצופה מבחינת "איכות" צפייה תודה

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  9. אני קונה מסך LCD חדש במקום הCRT הישן, אני משתמש במחשב כמעט להכל, כולל צפייה בהמון סרטים וסדרות והרבה משחקים שחלקם בעלי קצב מהיר (כמו UT2004), התלבטתי הרבה אם לעבור לLCD או להישאר עם הCRT, עכשיו שיש לי קצת כסף פנוי החלטתי סופית לקנות LCD חדש, הדגש שלי הוא יותר על איכות ופחות על גודל, אני בנאדם שמוכן לשלם אקסטרה אם זה אומר שאני מקבל את ההכי טוב שאפשר, משיטוט בפורמים וקריאת מאמרים והמלצות (פלוס המלצה של מישהו שאני מכיר אישית) נראה לי שהאופציה הכי טובה בשבילי היא 2007WFP של DELL, אבל מיכיוון שאני עדיין לא ברמת הידע של כמה אנשים פה אני לא רוצה לעשות את ההחלטה הסופית לגמרי לבד, בעיקרון כל מה שאני צריך זה אישור מכמה אנשים פה שזה באמת המסך שהכי יתאים לי ואז אני כבר יתחיל לחפש אות…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by הלווין,

זה מסך מחשב LED דק, שאני ניסיתי לשנות בו את הרזולוציה ליותר גבוהה, אני הרגשתי תוך בערך 4 דקות, צריבות בעיינים, האם זה פגם מהמסך ?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by ZenMaster,

אני כבר הרבה זמן רוצה לעבור מ"17 ל"19, המסך שיש לי היום הוא 172T של סמסונג, הבעיה שהוא המסך האחרון מסוגו שחיון (היבואן הרשמי) היה מוכן להביא זאת בשל מחירו הגבוה, בקיצור המסך הוא PVA, כשהמסכים היום בשוק הם TN, כגראפיקאי אני צריך את שני הביטים האלה (8bit) של הPVA. ולכן אני צריך ייעוץ לגבי מסך חדש, אמנם חיון לא מוכן להביא אבל פנדה כן, מה אתם אומרים על המסך הבא ? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dekgol,

שימושו למשחקי התומכים בטכנולוגיית 3D ( מצריכים 120HZ) של NVIDIA לא משנה מאיפה ולא משנה מחיר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני משחק מעט מאוד, רואה סרטים, גולש המון באינטרנט וגם שימושי טקסט לא חסרים. האם הייתם ממליצים לי עליו או שעדיף לרדת ל E2209WA? אבקש התייחסותכם, הכסף לא משחק תפקיד בשיקול.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  14. ראיתי שה206BW עולה בניואג 1050 ש"ח (269 דולר). עכשיו השאלה שלי כמה עולה המשלוח?האם יש אחריות? המוצר יכול להשבר? או שעדיף כבר לקנות מסך ברמה גבוהה יותר כמו ה2007WFP מאיזו חונת בחו"ל כי זה זול יותר? סליחה על החפירה אבל זה נראה לי דרך מעולה לחסוך כסף

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by א,

מקווה שזה תת הפורום הנכון, לא מצאתי מקום יותר טוב. כאמור, אני מחפש פתרון לחיבור 4 מסכים במקביל. המטרה היא לא לקבל 4 תצוגות זהות, אלא שולחן עבודה מורחב. יהיה בשימוש למסחר בשוק ההון, כאשר בכל מסך יהיה חלון אחר מתוכנה מסויימת. אני לא יודע מה הדגם המדוייק של כרטיס המסך, אם זה קריטי אבדוק וארשום. מה הפתרון האידיאלי? תודה מראש!

16. Started by shimon23,

אני מחפש מסך LCD '17 בעד 1,200 ש"ח. המסך ישמש בעיקר ליישומי ווינדוס, אך גם למשחקים. כרגע המסכים שחשבתי עליהם הם: ? 1. LG L1752T - עולה 1,000 ש"ח ב-KSP אבל אני די נרתע ממדיניות החלפת המסכים שלהם עקב פיקסלים שרופים (מעל 10!). 2. NEC AccuSync 73V - שאני יכול להשיג סביב 900 ש"ח - אבל מישהו מכיר את הדגם הזה? מה האיכות שלו? 3. Samsung Syncmaster 730B - ששמעתי עליו הרבה דברים טובים ב-1,100 ש"ח. אז מי מביניהם עדיף, או שעדיף מסך אחר לגמרי?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by קוד גישה,

מעוניין לרכוש Samsung SyncMaster 971P, אני רואה שלא מעט חנויות מחזיקות את המסך, אך כשהתקשרתי למספר חנויות, מסתבר שאין להם אותו במלאי, ויקח זמן רב יחסית עד שיהיה להם. בחנויות קטנות יותר ולא מוכרות, טוענים שיש להם במלאי, אך אני חושש להזמין מהם. מישהו מכיר חנויות אמינה ומוכרת, שיש להם את המסך במלאי, ואפשר להזמין מהם ? (במידה ואסור לענות על גבי הפורום, אשמח לקבל הודעה פרטית). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, רכשתי את המסך X95F של סוני, וכאשר אני מנסה להתקין את הדריברים של NVIDIA המסך נהייה שחור עם עליית הWIN(רואים את הפס הירוק שרץ למטה כשהWIN עולה, כאשר הDESKTOP עולה, לא רואים כלום). כדי לפתור את הבעיה נכנסתי למצב בטוח והסרתי את הדריברים של NVIDIA, וכרגע אני בלעדייהם. אני משתמש בFX5200, והמסך מחובר דרך יציאת הDVI. איך פותרים את הבעיה? תודה, אופיר תדמור. ד.א. יש לי במסך 2 חיבורים מאחורה של AUDIO. אחד של רמקולים. השני של מיקרופון?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by גד :),

חשבתי על: מסך ”22 WIDE 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 228D רזוליוציה של 1680X1050 עבור חבר דל תקציב במחיר 600 ש"ח, זה כדאי? אה, ראיתי גם את זה באותו המחיר: מסך ”21.5 רחב 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 22QD רזוליוציה של 1920X1080 הערה: חשבתי דוקא שיקח ברזולוציה נמוכה כדי שפריטים על המסך לא יראו קטנים מידי (בלי הצורך לשנות DPI) עריכה מאוחרת חשובה: מסתבר שהמחיר הזול הוא בגלל שזה סוג של מכרז שצריך לתת 5 הצעות מחיר... לא שווה! כי בסופו של דבר מגיעים למחיר גבוה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחר קריאת חוות דעת של משתמשים על המסך LG W2353V החלטתי ללכת על המסך הזה. להפתעתי גיליתי שיש את אותו הדגם בדיוק גם בגודל של24" ושמו : LG W2453V לקחתי בסוף את הדגם של ה-24", האם אמורים להיות או ייתכנו הבדלים בין הדגמים ? האם המסך הזה עשוי להיות מאכזב או שזה אותה הגברת רק בגודל שונה ? אלה אותם נתונים: 2MS ו- 1:50,000 FullHD וכל הירקות לדעתי המסך מצויין, אבל חשוב לשמוע גם חוות דעת נוספות? האם הסמסונג BW עדיף עליו ?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, והחלטתי לשדרג את המסך 19" שברשותי למסך 22" חדש. לאחר קריאת המדריכים והביקורות בפורום, חשבתי שהדגם של 2243 של סמסונג יכול להתאים לי. כמו שאמרתי, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, ולפעמים גם סרטים (למרות שלא השקעתי הרבה בכרטיס מסך, וקניתי 9500GT). הוא נשמע טוב מאוד לפי הביקורות והמחיר שלו סביר בהחלט. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש בעיה שהמסך הוא לא FULL HD? הבנתי שאם הוא ברזולוצייה גדולה כמו שיש ל-FULL HD אז גודל הנקודה הוא יותר קטן, אבל עד כמה זה משמעותי? היום אני עובד עם רזולוצייה של 1280X1024 וגודל נק' של 0.294 מ"מ (המסך שברשותי הוא Proview DV928DG, שכבר לא נמצא באתר היצרן כי לא מייצרים אותו אלא רק ב-ZAP יש עליו …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by NDickler,

שלום לכולם, רציתי לדעת מהו המסך 22" עם פאנל TN הכי מוצלח היום, עד 1500 ש"ח . הוא בעיקר למשחקים ועבודה באינטרנט , הייתי רוצה לקנות פאנל יותר איכותי אפילו אם זה לרדת ל20 אינץ אבל אין בתקציב הנ"ל אין לי להשקיע. הוא ירוץ עם 8800GTS 640 MB (לסרטים תהיה לי בקרוב טלוויזיית LCD )

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by rroonnii,

צריך המלצה למסך שמחירו בסביבות 400/500 שח - בשביל ילד קטן. שימוש- 'אינטרנט' ו'סרטים'.אז איזה מסך הכי איכותי לתקציב זה? ( בטח יש כל מיני אתרים מוזלים ) . לפני כמה חודשים ראיתי באיזה אתר כמה מסכים בגודל 20 אפילו 22 (והמפרט טוב - גם ביקורות ) ב500 שח ( בזאפ מחירם נע כ700 שח ). אבל הם כבר ירדו מהאתר. בזאפ יש לרוב בגודל 18.5 . על מה ממליצים? ומי שמכיר אתרים בעלי רב מבצעים -שיפרסם ,בכדי שאני יוכל להתעדכן כל פעם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by finish,

אין לי אפשרות להוסיף עוד כסף... 19/17 רחב לא רחב תציגו את ההכי משתלם

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  25. בקשה קטנה שמאוד מאוד תעזור לי ;D למי שיש את המסך יכול להעלות שתי תמונות בבקשה ראשונה תהיה של המסך כשעל כולו פתוח דף אינטרנט מסויים של וואלה למשל שניה תהיה של המסך כשעל כולו יהיה פתות MSN MESSENGER בקשה מוזרה נכון אבל אני קצת מפחד לקנות WIDESCREEN 20" בגלל זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.