מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי, הכיוון שלי היה לקנות את דל U2417H שמומלץ פה עם זאת יהיה לנו קרדיט לנצל באתר BUY2 ושם כמה דגמים של LG עם פאנל IPS (הוספקתי קישור לכל דגם): 24MP67HQ 24MB37PM 24MP58VQ למעט העובדה שהדל יותר ארגונמי (ובניגוד אליהם לא ידרוש תוספת מעמד) האם הם יכולים להיות ברמה תצוגה ואיכות קרובים לדל? חיפשתי ברשת מידע ולא כ"כ מצאתי.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מסך מחשב בגודל 21.5". אשמח לקבל המלצה למסך מחשב המתאים לעבודה יומיומית ומשחקים בסיסיים כמו lol, diablo, hearthstone עם פאנל IPS. תודה,
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה. בונה מחשב חדש והחלק האחרון שנשאר לי לבחור הוא המסך. שוקל לקנות מסך UW (את ה - Asus ROG PG348Q אם להיות מדוייק). שמעתי שלגיימינג זה מדהים, משפר את חווית המשחק וכו. אבל אני גם שומע על חוסר תמיכה של משחקים, מלא black bars וכדומה. רוצה לשמוע מה האנשים פה חושבים, שווה או לא שווה? יש בעיות בתמיכה והאם הן באמת משנות. במידה ולא הולך על UW מתכן ללכת על ASUS ROG SWIFT PG279Q.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי הנתונים היבשים כולם אות ודבר....מה אני מפספס? ומה עדיף? מסך 1: https://www.amazon.com/LG-25UM56P-25-Class-UltraWide/dp/B0170TSYGK/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1491174706&sr=1-7&keywords=ultrawide+monitor מסך 2: https://www.amazon.com/LG-25UM58-P-25-Inch-21-UltraWide/dp/B01BV1XB2K/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 מסך 3: https://www.amazon.com/gp/product/B00V8FAWC2?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o03_s00
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בערך 40 אינץ שישמש לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ראיתי שיש אנשים שעובדים על מסכים של 40 איצץ אבל השאלה איך הם יעבדו במשחקים ואם זה באמת פרקטי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
PG279Q לבן המסך SWIFT PG278QR מה ההבדל בן המסך של אסוס דגם מבחינת משחקים ובאופו כללי, האים ההבדל משמעותי בן הדגמים? ,האים הדגם של פנל האיפיאס משתלם מה הבעיות שלו מבחינת משחקים וכללי? ואים נאמר ששניהם אותו מחיר מה עדיף?מה עלי לצפות מבחינת שני המסכים מבחינת הפנלים והבעיות שלהם אשמח לתשובה מפורטט? שאלה נוספת האים הבאזל במסכים הללו הוא מוחלק עים המסך או שיש בליטה מסביב כלומר הבאזל בולט או מוחלק ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אז התחדשתי במחשב חדש לפני כשבוע (בעזרת הפורום הנהדר הזה) והתחלתי לחשוב על שדרוג של המסך. כרגע אני עם מסך LG בגודל 19" שנרכש לפני כעשור. עדיין עובד (טפו טפו טפו), אבל כבר הגיע הזמן להתחדש. אני לא סגור על גודל, ובטח לא על מחיר, אבל מעדיף לא להוציא יותר מ-800 שקל על זה (אלא אם ממש חייב). כאמור, אני עם מסך 19" מרובע (זה נקרא יחס 4:3?) - תמיד הייתי על רזולוציה של 1024X768 (מתוך הרגל) ומאז קבלת המחשב החדש אני על 1280X1024 (ככה הווינדוס המליץ, וזרמתי איתו). חשבתי על גדלים של 23-24 אינץ'. אני ממש אוהב את המסכים של DELL והבנתי שהם מומלצים. בקשר לשימושים שלי במחשב - קצת משחקים (FIFA, CS), סרטים, אינטרנט - בקיצור שימושים די רגילים. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התבאסתי לגלות שהמסך האהוב שלי DELL U2412M מכיל רק כניסת DVI ו DP ולכן אין באפשרותי לחבר את הממיר של YES אל המסך (זקוק לכניסת HDMI , כבל לא עוזר , יש צורך במתאם יקר). הקיצר , זקוק למסך 24 אינץ ומעלה שכולל כניסות DP ו HDMI . אשמח לכל המלצה בנושא , דרור .
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אין את המסך בארץ ואני ממש מעוניין בו, ההתלבטות היתה בין 2K 144HZ ל 4K 60HZ אבל רק 32", כדי שלא יהיו בעיות עם SCALING בווינדוס. בכל מקרה, אם למשהו יש חשבון פה באמזון, ויוכל לומר לי מה העלות הסופית של המוצר לאחר משלוח ומסים, וגם אם משהו כבר קנה מאמזון מסך במחירים כאלה אשמח לדעת אם זה בטוח או שאני מכניס את עצמי לסיוט. המשלוח מגיע עם דואר ישראל? או חברה משלוחים פרטית? כי דואר ישראל יגיע לי פאזל של המסך. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי מסך viewsonic vp930 מדובר בשימוש של 8 שעות ביום לעבודה משרדית, בעיקר כתיבת מסמכים ב - W0RD וקריאת מסמכים ורשימות מאתרי האינטרנט חשוב לי שהגופנים יהיו ברורים, גדולים ככל שניתן, וחדים , על מנת שלא לעייף את העיניים. מבקש המלצות למסך מתאים במגבלת התקציב 1,000 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין LCD LED E1940T שיש לו 2מיליון ניגודיות ו2 מיליסקונד מהירות שעולה בעירך 1290 ש"ח לבין LCD LED E2441T שיש לו 5 מיליון ניגודיות ו5 מיליסקנד מהירות תגובה שעולה 1100 לעירך. האם ניגודיות כזאת משנה? מה דעתכם על דגם דגם BX2450 זה של סמסונג? ניגודיות מגה dcr גודל 24 אינטש 2 מיליסקונד עולה 1320 לעירך. מה ניראה לכם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני שבועיים את הU2311H מי RSM ויש לי בעיות מעצבנות שפשוט משגעות אותי: 1- כל הכפתורים נעולים חוץ מי כפתור ההפעלה\כיבוי, ממש מצויר על המסך מנעול. 2- כשאני מדליק את המחשב אין תגובה ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את כבל הUSB של המסך, רק אז הוא עולה. 3- לפעמים באמצע משחק או המתנה של כ5-10 דקות המסך פשוט נכבה וצריך עוד פעם לשחק עם הUSB. למישהו זה קרה הדברים האלו ? כי אני כבר חושב להחליף אותו בגלל שכבר נמאס ואין איך לסדר את זה, אולי יש תוכנה למסך הזה או משהו שמסדר את זה ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך שמחירו בסביבות 400/500 שח - בשביל ילד קטן. שימוש- 'אינטרנט' ו'סרטים'.אז איזה מסך הכי איכותי לתקציב זה? ( בטח יש כל מיני אתרים מוזלים ) . לפני כמה חודשים ראיתי באיזה אתר כמה מסכים בגודל 20 אפילו 22 (והמפרט טוב - גם ביקורות ) ב500 שח ( בזאפ מחירם נע כ700 שח ). אבל הם כבר ירדו מהאתר. בזאפ יש לרוב בגודל 18.5 . על מה ממליצים? ומי שמכיר אתרים בעלי רב מבצעים -שיפרסם ,בכדי שאני יוכל להתעדכן כל פעם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, סיקרן אותי לדעת אם שווה בכלל לקנות אותו דגם מסך כמו שיש לי (Samsung 2443BW). אני מתכנן מערך SLI ב-2Way עם מערך מרובה מסכים. ואני רציתי עוד שני מסכים של אותו דגם. במידה ואני מוצא את אותו דגם (לא יודע אם מוכרים אותו עדיין), האם כדאי לי לקנות זוג מסכים מהדגם הנ"ל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי לפני שבוע בערך מסך של סמסונג bx2235 ושמתי לב שיש כתם בהיר בצידו השמאלי של המסך צמוד לפאנל. זה נראה כמו זליגת אור, אבל לא בדיוק, אני יודע איך נראית זליגת אור כי יש לי את זה בטלויזיה שלי וזה לא נראה בדיוק אותו דבר... האם זה נפוץ? ככה זה אמור להיות? אני אמור להישתמש באחריות בנוגע לזה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של חברת benq דגם fp93gx רציתי לדעת הם הוא תומך בפורמט hd כאשר אני מציג סרטים ביו טיוב ברזולוציה 1080 הוא מראה האם זה אומר שכן? לעזרתכם אודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא הושק כבר לפני חודש כמה זמן בדרך כלל לוקח למסך חדש להגיע לארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, גיליתי היום במסך סוג של נקודת אור שנראה כאילו זו נורית קטנה בחלק האחורי של המסך(מאחורי התצוגה עצמה), בחלק שדי קרוב למסגרת המסך. בד"כ רואים אותה כשהרקע המוצג כולו לבן. האם זה פיקסל שרוף? ושאלה נוספת, האם מסך עם פיקסל שרוף סופו שיהיו בו פיקסלים שרופים נוספים? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני לפני קנייה של מסך DELL U2711. במחשב יש לי 2 כרטיסי מסך 6950 CROSSFIRE. האם אני יקבל תמונה איכותית וברורה ברזולוציה המקסימלית של המסך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב למשחקים שניתן לקנות בארץ בגודל 24. האם יש המלצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי את פלטרון W2353V אשר ממנו אינני מקבל נחת. לאחר צפייה ממושכת מתחילים כאבי עיניים. ולאחורנה הוא החל גם לגמגם בכל הקשור לתפקוד. מבחינתי זוהי סיבה מצויינת להחלפתו ופה אני צריך את המלצתכם. אני מעוניין במסך 23 אינץ' אשר ישמש ביעקר לקריאה ולתכני HD. אך אם לא יהיו מריחות במשחקי מחשב זה יהיה רק פלוס. חשוב לי מאוד העניין של כאבי עיניים לאחר קריאה ממושכת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אוכל גם לשלם 2500. אין שום צורך בחיסכון. אם יוצא במהחל החודשיים הקרובים מסך מחשב אשר ישנה את פני השוק, אני מוכן לחכות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. חוץ מזה, לאיזה מהם יש פאנל טוב, לאיזה טווח מחיר אני צריך לצפות, איזה מהם תומך גם במיפוי פיקסלים (יענו, אם אני מציג עליו תמונה שהיא יותר קטנה מהרזולוציה הטבעית שלו, הוא יידע לשים אותה במרכז ולהשחיר את מה שמסביב), האם יש כבר כאלה שמוארים בלדים או פשוט מבוססים על OLED... הרבה שאלות כי הרבה זמן לא התעניינתי במסכי LCD וכמובן, אני רוצה גודל נקודה קצת גדול יותר מזה שיש ב-20" 1600X1200 שיש לי כרגע, גודל הנקודה יהיה גדול יותר בגדלים שבהם הרזולוציה הזאת זמינה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מסך LED 32 של סמסונג, הבעיה שלי היא שאין לו מספיק כניסות...יש כניסת HDMI אחת וכניסת RCA, שתי הכניסות תפוסות על ידי הממיר והסטרימר. ברצוני לחבר את הפליסטיישן למסך, יש איזשהי דרך לעשות זו? (הפלסטיישן בעל חיבור RCA) תודה!
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי. אני צריך המלצה למסך מחשב חדש. הדרישות שאני צריך הן: 24 אינץ', HD, עם כניסת HDMI (זה מאוד חשוב כי הוא צריך להתחבר ללפטופ). התקציב הוא כ-1000 ש"ח. שימושים עקריים הם: משחקים, גלישה, סרטים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-