מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מסך viewsonic vp930 מדובר בשימוש של 8 שעות ביום לעבודה משרדית, בעיקר כתיבת מסמכים ב - W0RD וקריאת מסמכים ורשימות מאתרי האינטרנט חשוב לי שהגופנים יהיו ברורים, גדולים ככל שניתן, וחדים , על מנת שלא לעייף את העיניים. מבקש המלצות למסך מתאים במגבלת התקציב 1,000 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באנר של LG על המסך הנ"ל הכולל רמקולים+מיקרופון+מצלמה. שווה משהו? האמת, המחיר זול... הנה הקישור: http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=184
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הבנתי מאנשים שמבינים פה - שהמסך הכי מומלץ ב1300 שקל הוא ה245BW.. לצערי איני מוצא אותו בשום חנות, וגם ראיתי שרשמו פה שהוא אזל מהמלאי כיוון שהוא ירד מפס הייצור. לכן האופציה השניה שלי היא המסך 2443. הוא ניראה פחות או יותר כמו ה245BW חוץ מכפתורי המגע. יש לו אותו ארגונומיה מעולה, ואותו עיצוב פחות או יותר. האם איכות הצפייה בו גם דומה? מה לגבי כפתורי המגע? זה לא סיכון? כיוון שיש סיכוי גדול יותר שהם יתקלקלו. אשמח גם לשמוע חוות דעת של אנשים שהם בעלי המסך הזה.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
נתונים נוספים: P4-2.8G 512MB RAM
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שאני פותח את המסך רשום לי למעלה מצד שמאל ANALOG ואז DIGITAL ואז שוב, ANALOG.. הייתי רוצה לדעת איך משנים מהאנלוג חזרה לדיגיטל ולהשאר דיגיטל. ??? תודה מראש נ.ב המסך שלי הוא מדגם 2253BW של סמסונג.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מסך, ייעודו להתחבר ללפטופ עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 950M חובה שיהיה חיבור HD (ומעדיף עיצוב נעים לעין כי המחשב ישב בסלון) משתמש בעיקר לסרטים גלישה ומשחק לפעמים Lol (משחק עם גרפיקה בינונית). ראיתי את המסכים הבאים: ACER Samsung (משום מה רשום שהוא 81 KH אבל לדעתי הוא רק 60) אשמח לדעתכם או להצעות נוספות, עד 150 פאונד.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך הנ"ל, ובתנאי חושך כאשר המסך שחור לגמרי, ניתן להבחין שהרקע השחור אינו לגמרי אחיד. נראה בעיקר מעט ימינה מהפינה השמאלית העליונה. האם זוהי תופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD או שנפלתי על אחד תקול? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שידור בפרוטוקול 1.3 HDMI ועיבוד צבע xvYCC הסבר שידור בפרוטוקול 1.3 HDMI ועיבוד צבע xvYCC את המאמר הזה עזר לי אדם בת"א לכתוב המאמר אמור לעזור לאנשים לנצל את האלמנטים שמסך שלהם מציע . להבין מה זה תקן HDMI 1.3 , להבין מה נותן מעבד צבע 16 BIT ונגזרות נמוכות יותר למסך LCD . המאמר מתייחס בעיקר לטלוויזיות מסוג סמסונג דגם 4661 או המקבילים שלה שישנם בארץ M81 וכן חלק מדגמי R81 (בחלק מהאלמנטים ) יתכן שגם דגמי סוני חדשים תומכים באלמנט זה . במאמר זה תלמדו לבדוק באופן כללי מה צריך לברר כדי לקבל טלוויזיה שתומכת ב- xvYCC ואגע בקצרה כיצד ליעל פעולת xvYCC לפני כמה ימים העליתי שאלה באתר זה ,מה זה 16 BIT שמוציאה טלויזיה סמסונג 4661 http://www.crutchfield.com/S-aU9mNATrXt ... NT4661#Tab ? לא …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי 9 שנים בערך נשרף לי אתמול המסך (19 אינץ CRT של MAG) :'(. אז החלטתי ללכת על מסך 20-22 אינץ', השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים, סרטים, קצת משחקים וטיפה עריכה גרפית. ממה שהספקתי לקרוא על הפאנלים השונים אני חושב שפאנל S-PVA הכי יתאים לי (אם אתם חושבים אחרת אני אשמח לשמוע). כמו שכתוב בכותרות אני מחפש מסך ברוחב רגיל (עבדתי לא מעט עם רחבים ולא אהבתי) בתקציב של 2000 ש"ח בערך, אבל אם באמת שווה לשלם עוד איזה 300-500 ש"ח בשביל מסך טוב יותר, זה לא בעיה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
רוב ההמלצות באתר הן לגבי מסכי TN . אני מחפש מסך איכותי שיתאים גם למשחקים וגם לסרטים.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
איך המסך של סאמסונג ה206BW? אני רוצה מסך חדש בגודל 20. ראיתי אותו והנתונים שלו לפחות נראים ממש טובים. משהו ניסה אותו? יכול להגיד לי אולי מה היתרונות\חיסרונות שלו? יש מסך אחר במחיר הזה(1500 ש"ח) שעדיף עליו? תודה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש דגמים של מסכים שנמכרים בכל העולם למשתמש ביתי, בגדלים "19-"20 ועם פאנלים איכותיים. אני לא מעוניין במסכים יקרים כמו של eizo, אלא רק דגמים שעולים עד כ-500 דולר. הסיבה היא כי אני מחפש דילים טובים ב eBay ושם יש מבחר מכל העולם. בינתיים הדגמים שאני מכיר: Dell 2007fp/wfp Samsung 971P Lenovo L192p Viewsonic VP930 Philips 200W6CS Philips 200P7ES דרך אגב, כבר זכיתי ב 971P במצב מעולה ב 265 דולר כולל משלוח (פחות מאלף שקל) לצערי המוכר מנסה להתחמק מהעסקה מסיבות כלשהן...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הסקירה על המסך של ACER. סקירה ראשונה שלי על מסך אז תהיו עדינים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אודה להמלצתכם וכן האם יש אפשרות להשיג במחיר זה מסך עם יציאת HDMI או שזה דרישה לא אפשרית במחיר זה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=685&AuctionId=7713129 יש שם מסך 22 אינץ ב מתחת ל 700 שקל... זה הגיוני או שזה מסך ממש ממש גרוע או.... מה הסיפור פה מישהו יודע? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב למשחקים שניתן לקנות בארץ בגודל 24. האם יש המלצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW לקחת?? אם לא יש הצעות משהו?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, לפני שקונה את המסך Dell U2711 חשבתי להתיעץ כאן - התקציב הוא עד 4K והשימוש הוא בעיקר משרדי, כבלים (חיבור HDMI) וסרטי FHD. הגודל שמחפש הוא בין 25 עד 30 אינצ'. האם יש מסך איכותי יותר בטווח מחירים הזה? של סמסונג אולי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי DELL 2405WFP , חיברתי - ראוים מצויין! מה עכשיו ? צריך הרצה כמו ב PLASMA ? כיול מיוחד ? הגדרות מיוחדות ? בעלי המסך - על איזה הוא יושב ? תיקון - קניתי 2407
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הציעו לי את המסך הנ"ל בפחות מ-1300 שקל במבצע המחשב משמש רק לאינטרנט ואופיס האם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את מסך המחשב שלי שהוא עדיין CRT (כן כן..) למסך LCD כלשהוא.. מירב הזמן שלי במחשב היא גלישה, תכנות ועבודה ופחות משחקים.. מה שכן הייתי רוצה לנצל את הקנייה כבר למעין טלוויזיה בחדר. מפאת המרחק של המיטה מהמיקום של המסך אני חושב שאני צריך מסך 24". קראתי הרבה בפורום וראיתי כמובן את הממלצות על ה-Dell שמבחינתי יקר מדי בשביל המטרה. רציתי לדעת עד כמה משתלם יהיה לקנות מסך 24" טוב כלשהוא, ולהוסיף לו TVBOX רק כדי למלא את מטרת הטלוויזיה? אם זה יכול לצאת כדאי, איך עובד כל עניין הסאונד? יש לי מערכת רמקולים שמחוברת למחשב וכמובן כל הרעיון הוא לראות טלוויזיה גם כשהמחשב דלוק, האם ה-TVBOX פותר לי גם את זה ? וכמובן לסיום, המלצות לבחירת המסך/TVBOX יתקבלו ביותר מ…
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אז ככה הגעתי למסקנה שאני צריך מסך LCD אני כרגע משתמש במסך CRT. הסיבות לזה שאני רוצה מסך LCD הן כי אין לי הרבה מקום בחדר והחלפת המסך תעזור מאוד. עוד בעיה במסך שנמצא אצלי היא שאני ממש לא מרוצה מהצבעים ומהיכולות שלו. אני ממש לא מבין במסכים ואני לא יודע איזה מסך כדי לי לקחת. (איזה חברה) חשוב לציין שאני רואה המון סרטים על המחשב וזה השימוש העיקרי ומצד שאני אני משתמש במחשב גם למשחקים רבים. עכשיו יש לי תקציב של 1500 שקל. אני מקווה שמספיק למסך של 19 אינצ'. אני כרגע מעוניין לחבר את המסך למחשב הישן שלי אבל אני גם רוצה להשתמש במסך גם כשאני קונה מחשב חדש שזה יקרה רק ביומולדת שלי.... וזה עוד הרבה זמן. הכרטיס מסך שיש על הגרוטאה הוא Gforce 5200fx 128 אשמח אם תעזרו לי. תודה…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מת מסך הViewsonic E70f (ששירת אותי נאמנה במשך 6 וחצי שנים ) התלבטתי בין 3 מסכים שונים, הסמסונג 740BF - ב1165 ש"ח, 2MS וקונטרסט של 1:700 LG L152TQ ב1150, 4MS וקונטרסט זהה לסמסונג Viewsonic VA903B, מסך 19 אינץ' עם 8MS וקונטרסט של 1:600 או 700, אני לא ממש זוכר. המחיר הוא 1220. עקרונית, אני מחפש מסך 19', אבל גם 17' יספיק. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות.
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום! כצלם מקצועי שחשוב לו לראות את הצבעים של התמונות על מסך המחשב באופן כמה שיותר אמיתי. אני ממש לא מרגיש בטוח עם מסך ה oled של i mac הכוונה שלי זה שפתאום רואים טוב מדי. זה כאילו המסך מתקן את החשיפה בתמונה מחזק את הצבעים ועל ידי זה התמונה לא מכויילת. האם זה ייתכן ? והאם יש דרך להוציא מהמסך תוצאות יותר מכויילות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב כמה שיותר גדול ולאחרונה נתקלתי במסך הזה: http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=387 מישהו מכיר את החברה או הדגם ויכול לתת חוות דעת עליו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-