עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shay-h,

שלום .. הציעו לי את המסך של Xerox בגודל 22' במחיר של 1500 ואמרו שהוא בין הטובים שקיימים בטווח מחירים הזה .. מישהו התנסה עם המסך הזה ? מכיר ? ראה ? המלצות ? חסרונות/יתרונות ?? אני לפני קניה ואשמח לעזרה בנושא ! תודה!!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כרטיס המסך הוא ATI RADEON HD4850 512MB זכרון 4GB ספק 500W מעבד E8400 האם כדאי לי לצרף למחשב מסך רחב 22 ולשחק בו ברזולוציה גבוהה מאוד (יש בכלל רזולוציה אופטימלית למסך כזה שנתמכת במשחקים)? האם המחשב יעמוד בזה בכבוד? או שמא עדיף לקחת מסך 19 או 20 ולשחק ברזולוציה נמוכה יותר....? ולמה: האם אין רזולוציה מתאימה בול ל22 רחב או שפשוט המחשב לא יעמוד בכך...? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. אני רוצה לקנות מסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=21976 או זה.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=22056 הבעייה היא... שהם לא HD..אלא DVI עכשיו השאלה פה.. אם אני מביא כבל שצד אחד שלו זה DVI והצד שיוצא למסך הוא HDMI כבל במחירו בין 150 ל-400 שקל... האם באמת אני יקבל מסך Full HD או רק חלקי? מה אתם אומרים?? האיכות של הכבל לא יהיה כמו HD שמגיע בהגדרות של המסך במידה ואני יחליט להשתמש בכבל מסוג זה? הנה הכבל.. http://zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05DB%u05D1%u05DC%20DVI%20%u05DC%20HDMI

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by Titan777,

שלום, מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T עם פאנל S-PVA המסך רותח! אם מניחים את האצבעות כמה שניות מאחורי המסך בחלק העליון של הפאנל, זה פשוט אש.... וזה מחמם לי את כל החדר אני מתאר לעצמי שזה אמור להיות ככה? כל מסכי הLCD כל כך חמים? מרגישים אפילו קרינת חום מהצד שרואים תמונה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by chatin,

מחפס לקנות מסך LG או SAMSUNG תקציב של בערך 1300 ש"ח מה עדיף ? האם יש פיתרון לאיוות התמונות ( נעשים שמנים ) במסכים רחבים ?? מה דעתכם .. יעוד ---- > לעבודה ממושכת וסרטים ולפמעים משחקים ... אני יודע יש את SAMSUNG T200 מה דעתכם על זה ?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  6. אחרי 9 שנים בערך נשרף לי אתמול המסך (19 אינץ CRT של MAG) :'(. אז החלטתי ללכת על מסך 20-22 אינץ', השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים, סרטים, קצת משחקים וטיפה עריכה גרפית. ממה שהספקתי לקרוא על הפאנלים השונים אני חושב שפאנל S-PVA הכי יתאים לי (אם אתם חושבים אחרת אני אשמח לשמוע). כמו שכתוב בכותרות אני מחפש מסך ברוחב רגיל (עבדתי לא מעט עם רחבים ולא אהבתי) בתקציב של 2000 ש"ח בערך, אבל אם באמת שווה לשלם עוד איזה 300-500 ש"ח בשביל מסך טוב יותר, זה לא בעיה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by Zeliran,

אני שוקל לקנות מסך מחשב שיהווה גם תחליף לטלוויזיה, וראיתי את ההמלצה על הדגם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1634 של ASUS. האם הוא מתאים גם לצפייה בטלויזיה? ונוח גם לעבודה משרדית במחשב? (וורד, אינטרנט וכו'..) ובשביל בכלל לקלוט טלויזיה במחשב, להבנתי אני אצטרך לקנות גם כרטיס שיאפשר זאת ... האם אני צריך לדעת דברים מיוחדים לגבי העניין או שמספיק לקנות את האפשרות הכי זולה שאפשר למצוא? למשל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=481 תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by vsx,

שלום, אני רוצה לקנות לאימי בת ה-60 מסך מחשב דק. היא מול המחשב כל יום כ-6-7 שעות ולכן חשוב לי להחליף לה את ה-CRT למסך איכותי יותר. היישומים שהיא משתמשת בהם כרגע הם רק אינטרנט ותוכנה פשוטה של העבודה שלה. לא גרפיקה או סרטים. אבל אולי בראייה לעתיד כדאי לקנות כבר מסך שיתאים גם לסרטים, אני לא יודעת... יש לי כמה שאלות: 1. האם בתור השקעה לעתיד טובה כדאי לי לקנות כבר 22 אינץ' ולא 19 אינץ'? 2. ככל השרזולציה חדה יותר, הפונטים קטנים יותר, ולכן אני לא בטוחה שהעיינים שלה (היא בת 60) יתאימו לפונט כל כך קטן, אני צודקת? האם מסכי ה-22 אינץ' של היום בהכרח עובדים טוב רק עם פונטים קטנים? (אגב האקספלורר לא מגדיל את הפונט של כל האתרים, זה תלוי באתר, ולכן אני לא רוצה לסמוך על ההגדלה של האקספלור…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  9. מעוניינת במסך רחב 20 אינץ איכותי עבור משחקים וסרטים וחשוב גם עבור הרבה קריאת טקסט. מחיר מקסימום 1400. המליצו לי על מסך Dell 20 2009W בכמעט 1400 ש"ח. האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב הזה עבור המטרות שרשמתי? המפרט של המחשב : מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם DFI LANParty LT X48-T2R G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום, קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי המסכים והייתי שמח אם למישהו יש המלצה חמה למסך, ששימושיו הם לעבודה רבה מולו והרבה תיכנות חשוב שלא יכאבו העיניים משעות רבות של עבודה תודה רבה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by eran256,

הי - יש לי מסך LCD של בנקיו (17 אינטש) - דגם FP737S. המסך הפסיק לפעול - הוא מקבל זרם ומגיב (לדוגמא - אחרי כמה זמן הוא נכנס לIDLE וכשמזיזים את העכבר הוא חוזר לפעול - אבל אין תמונה). רציתי לשאול אם לדעתכם כדאי ללכת לתיקון ואם כן איפה (באזור המרכז)? במידה ואצטרך מסך חדש אני מתכנן להשקיע ~900 שקל ללא חריגות. אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה, אני מבקש להעביר אותה לפורום המתאים - תודה. המון תודה מראש, ערן

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. מחפש מסך LCD, שימוש עיקרי גלישה, קריאת מסמכים, סרטים ועיצוב גרפי (לצערי הרב אין זמן למשחקים). מחפש מחיר של 1700 (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה). רק חברות מוכרות ולא של לייבלים לא מוכרים. לא בטוח אם אני רוצה מסך רחב או רגיל, מבחינת גודל המסך יכול להיות או 19' או 22' (אם רחב אז אני כנראה מעדיף 22' במרובה פחות משנה). אני מעוניין שיהיה במסך חיבור DVI חוץ מהחיבור הסטנדרטי לפחות ושיהיה יציב. נתונים טכניים נוספים שהייתי שמח שיהיו במסך: refresh rate: 2-5ms וכמובן קונטרסט טוב וזווית צפייה כמה שיותר קרובה ל 180 מעלות.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  13. שלום ברשותי מסך 2007WFP לאחרוה הבחנתי שהוא די מלוכלך ובכתמים קטנטנים של מים או אולי אפילו רוק(כתוצאה מדיבור קרוב למסך) היום לאחר שדחיתי את זה הרבה זמן ניקיתי את המסך עים מטלית מיוחדת ועלייה ריססתי את החומר מיוחד והבחנתי לא רק בכתמים אלא גם בהמון שריטות שלא ברור לי מהיכן הם הגיעו או מהניקוי שעשיתי כרגע או אולי מניקוי קליל שעשיתי מידי פעם עם נייר טואלט אבל זה לא נראה לי הגיוני כי עשיתי ממש בעדינות.. בקיצור יש משהו שאפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. חברים יש לי שאלה... איך אני יכול לחבר 2 צגים אחד מסך מחשב (בחיבור DVI) ואחד מסך טלוויזיה (בחיבור VGA) לאותו מחשב?? נ.ב. הצלחתי לחבר את שניהם למחשב והצלחתי להגיע למצב ששניהם מראים לי אותו דבר אבל בגלל ההבדלים ברזולוציות של הצגים, הטלוויזיה מראה לי בפורמט של 16:9 והמחשב בפורמט של 4:3, ככה שבקיצור השאלה העיקרתי שלי איך אני עושה ששניהם יראו לי ברזולוציית 16:9 את אותו הדבר בלי בעיות????

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  15. אני קונה Hd 4870X2 ואני מחפש ככה בדרך איזה מסך שאני יוכל ליראות טוב את הביצועים ראיתי בינתיים את המסך הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details התקציב הוא בערך 2000+- שימשים עיקריים זה למישחקים. תודה.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by ab1c3,

רוב ההמלצות באתר הן לגבי מסכי TN . אני מחפש מסך איכותי שיתאים גם למשחקים וגם לסרטים.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  17. שלום, אני צריך מסך למשחקים,תיכנות והרבה קריאה (כל הזמן בפורמים ובבלוגים) והמון המון משחקים (שוב ) אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מסך 22-4 אינץ בתקציב אלף שקלים עד 1200 עריכה:שיניתי גם למסך 24 אם נכנס במסגרת התקציב נהדר אפשר חריגה קטנה אם זה מביא אותי למסך 24 איכותי תודה רבה מתן

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by wallaman,

קניתי את המסך הוא חדש אני רק עכשיו מתקין אותו... עם מחשב קצת ישן (כרטיס מסך fx5200) איך אני צריך לכוון את המסך חיברתי אותו אבל יש דברים שאני רואה קצת מטושטש... ולא נראה לי שזה אמור להיות ככה (תמונות למשל (לא כולם אבל)) ובהירות ועוד כל מיני דברים כאלה שאנלא בטוח שהם כמו שהם צריכים להיות מישו יכול לעזור לי בבקשה? הדגם הוא LG 19" L1972H ויש לי שאלה בנוסף למחשב הזה יחובר למסך (באמצעות מתאם KVM SWITCH) עוד מחשב אבל חדש עם כרטיס מסך (GeForce GTX260 896MB DDR3) שניהם יחוברו למסך בו זמנית (עם מקלדת ועכבר אחד) רציתי לדעת אם ההגדרות של המסך ישארו אותו דבר או שאני צריך לעשות משו ? כי אני יעבור בין המחשבים במהלך העבודה תודה לעוזרים ! ושבת שלום...

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  19. אני בעקרון תמיד עבדתי עם מסכים רגילים אבל אני רואה מגמה לעבור למסכים רחבים, האם אתם מרגישים שמסך רחב יותר טוב או שהוא "מורח" את התצוגה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by chatin,

יש את 3 המסכים הנ"ל של סמסונג פה קראתי שהכי מומלץ זה 2243BW אבל הוא גם הדגם הכי ישן של סמסונג איך זה יכול להיות ? מה הם הוכים אחורה ?? האם יש ב3 הדגמים הנ"ל את אותם פונקציות כמו : התאמה ל 3:4 או פונקציות מובנות של סרטים תמונות וטקסט . בנוסף שמאתי שסמסונג נותנת אחריות רק מעל 5 פיקסלים שרופים ?? האם זה נכון ?? והאם יש חברות אחרות טובות ששם האחריות יותר נורמלית

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. עד שחשבתי שמצאתי את המסך המושלם בשבילי ( dell 2007fp) עושה רושם שנורא קשה להשיג אותו ובנורא אני מתכוון אולי לא אפשרי בארץ (שזה לא אפשרי מבחינתי). לכן אני מקדים תרופה למכה ואני כבר אתחיל לתכנן תוכנית ב': דרישות: גודל ''20 - ''22 עדיפות לא רחב (בעיקר אם הוא בגודל ''20) צרכים: מסמכים גלישה סרטים ומעט עיצוב גרפי (ואולי בעתיד משחקים) וכמובן אין מה להציע לי את ה dell שעליו במקביל אני מברר אם אפשר להשיג או לא.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  22. לשם הבהרה זה מסך full hd 1920X1080, המרחק צפיה עליו מדובר הוא כמטר - מטר וחצי. האם משחקי המחשב יראו טוב(עם ה ps3 הבנתי שהוא מתפקד מצוין), כי כל הבנצ'מרקים הם עם רזולוציה של 1920x1200, כלומר הוא יצטרך לבצע scaling כלשהו, או שאתם יודעים כי משחקי המחשב החדשים תומכים ברזולוציה הזאת? והאם אני אוכל לעבוד עליו בoffice, בגלישה באינטרנט מהמרחק הזה? ואחרון חביב, אבל אולי זה לא לפורום הזה, איזה כרטיס גרפי מומלץ לי? האם זאת נחשבת רזולוציה גבוהה כך שצריך כרטיס מסך חזק כמו ה radeon 4870 x2 או מספיק ה 9800 gtx ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Swed,

אני מתלבט בין שני מסכים של אסוס הראשון http://skypc.co.il/pl_product~51437~9~0.htm השני http://skypc.co.il/pl_product~51436~9~0.htm מה השוני בינהם ? מה יותר טוב ? במסך אני יראה גם לפעמים טלויזיה (אני קונה כרטיס טלויזיה) בשניהם אני יודע יש חיבור HDMI האם באחד המסכים יש גוסטים ? (תמונה שנמרחת בגלל זמן תגובה איטי בין צבעים שונים) השימוש של המסך בעיקר משחקים אבל אני גם רואה סדרות וסרטים אשמח לעזרה. בתודה חן ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by theking7,

שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסך 19" של MAG, אך לצערי בזמן האחרון הוא התחיל יותר מידי לזייף... ריצודים, פסים, עד שהיום נראה לי שהוא כבר מת סופית. (כתם שחור התפשט על המסך עד שהשחיר לגמרי). אי לכך, אני נאלץ לקנות מסך חדש, ולאור המחירים אני מניח שאין טעם לקנות 19" כשההבדלים במחירים הם כה זעירים לעומת 22". אני מחפש המלצות למסכים טובים, שלא חורגים מאיזור ה1000 בהרבה. השימושים הם בעיקר גלישה, ולפעמים גם צפייה בסרטים. משחקים לא. אשמח לשמוע המלצות! חג שמח! (:

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by yoyo1040,

שלום אני רוצה לכנות מסח בגודל 22" וחשבתי ללחת על המסח של קזירוקס מצופה זרוכית http://zap.co.il/model.aspx?modelid=599110 האם כדי לי לכנות אותו ? נ.ב הוא לצורחי משחקים וסרטים עם יש לכם משהוא אחר באותו תקציב אני ישמח מאוד רק חשוב שהיה את המסח בשקפ אלטריק תודה מראוש וסליחה על שגיות הכתיב מקוה שלא עברתי על החוקים אני חדש פה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.