עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קראתי פה ה-מ-ו-ן מאמרים על DELL פיליפס וכדומה ויצאתי עם סימן שאלה אחד גדול. יש לי 2000 שקל למסך חדש, ורצוי בגודל כמו בכותרת בין 20-22, מה אני לוקח?! וד"א - ה-VX922 של viewsonic גם בא בחשבון, איך הוא? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by ilanb0,

לאילו שימושים הנ"ל יתאים ולאילו לא וכן חוות דעת באופן כללי.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אבא שלי הביא לי את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/sg_product~L1970HR~9~0.htm הוא טוב למשחקים אם לא אפשר אחד באותו מחיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ABL,

המסך הגיע אלי שבוע שעבר ואני יודע שכל המסכים מהסוג הזה באים עם BLB, אך רציתי לדעת אם בשלי זה חמור וחריג וכדאי להחליפו או שזה בגבול הסביר. צילמתי שני צילומים שממחישים באופן מאוד דומה למה שרואים במציאות. אחד ב-ISO 1000 ושני ISO 1250. בהירות המסך על 37 וניגודיות על 75. יש לציין שרק ברקע שחור ניתן לשים לב לכך. כשבדקתי עם רקע בצבעים שונים לא רואים את הדליפות. עוד דוגמאות: https://imgur.com/a/WK8FbXd

5. Started by vsx,

שלום, אני רוצה לקנות לאימי בת ה-60 מסך מחשב דק. היא מול המחשב כל יום כ-6-7 שעות ולכן חשוב לי להחליף לה את ה-CRT למסך איכותי יותר. היישומים שהיא משתמשת בהם כרגע הם רק אינטרנט ותוכנה פשוטה של העבודה שלה. לא גרפיקה או סרטים. אבל אולי בראייה לעתיד כדאי לקנות כבר מסך שיתאים גם לסרטים, אני לא יודעת... יש לי כמה שאלות: 1. האם בתור השקעה לעתיד טובה כדאי לי לקנות כבר 22 אינץ' ולא 19 אינץ'? 2. ככל השרזולציה חדה יותר, הפונטים קטנים יותר, ולכן אני לא בטוחה שהעיינים שלה (היא בת 60) יתאימו לפונט כל כך קטן, אני צודקת? האם מסכי ה-22 אינץ' של היום בהכרח עובדים טוב רק עם פונטים קטנים? (אגב האקספלורר לא מגדיל את הפונט של כל האתרים, זה תלוי באתר, ולכן אני לא רוצה לסמוך על ההגדלה של האקספלור…

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by level2,

קראתי בעיון את המאמרים המעולים שפרסמתם על מסכי LCD. השאלה היא האם ידוע על מסך 19 אינטצ' המכיל את כל הנתונים האופטימליים - פאנל, ניגודיות, רזולוציה, זוויות צפיה וכיוצ"ב ? המסך אמור לשמש לעבודה בטקסטים, גילישה באינטרנט וסרטים. תודה !!

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by TheReaper,

יש לי שאלה לגבי המסך הבא האם הוא המשך ל2007WFP או המשך לE207 הזול יותר? פשוט יש כל כך הרבה ניגודיות בתכונות שלו אז אני ממש לא בטוח וגם מה אומר הSP בשם? עריכה- בזמן שחיפשתי לינק למידע על המוצר הגעתי לאתר האמריקאי של DELL (פעם ראשונה שהוא לא מביא אותי לישראלי) ובחנות גיליתי מסך חדש נוסף- הDELL UltraSharp 2009W במחיר של 289 דולר http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 לעומת הSP2008 שרק יעלה לכם 254 דולר ודף המוצר שלו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by almor12,

שלום, אני מתכנן להחליף את המסך שיש לי כיום , מסך של סמסונג בגודל 22". התקציב שלי הוא עד 2000₪ כולל מיסים ומע''מ. אני מחפש מסך בגודל 27-32 אינצ' ברזולוציה של 1440p למרות שמצאתי גם מסכים של 4k אחרי חיפוש באיביי ואמזון וגם בחנויות כגון ksp ואייבורי, מצאתי מסך של חברת crossover מדגם 289k ואת האח שלו מדגם 324k שניהם ברזולוציה של 4k ומסך נוסף של חברת yamakasi מדגם 270q ברזולוציה של 1440p. שלושת המסכים מגיעים כperfect pixel. על חברת crossover יצא לי לשמוע ולראות ביקורות אבל לא ביקורות ארוכות טווח. האם יש עוד מסכים בטווח המחירים זה? אשמח להמלצות תודה,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by hensh9,

מדובר על דגם חדיש A03) 2006-2007),פנל S-IPS ,RT 803? נרכש בחנות LCD-TV,אחריות 3 שנים של יבואן ראשי DELL בארץ החבר'ה בחנות יצאו גדולים ובדקו בפניי את גירסת/סוג הפנל טרם הרכישה תוכלו לקרוא התכתבויות לגבי זיהוי הפנל כאן: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1111100 מצורפת תמונה של התפריט מחר ארכיב אותו מי שרוצה פרטים נוספים על החנות-נא לפנות אלי בפרטי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by godfather5114,

שלום... אני מתלבט בין T240 של סמסונג לבין W2442PA של LG בדקתי את הנתונים ונראה כי ה- LG הרבה יותר טוב... Tilt, Swivel, Height, Pivot, Detachable base 2MS כמו כן, לפי האתר של LG זוויות הצפיה יותר רחבות... מה דעתכם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by מיכאלס,

רציתי לשאול בנוגע למסך - samsung 2443BW האם הוא HD או FULLHD? ואם לא, האם זה לא גורע ממנו כמסך?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  12. פתאום שמתי לב שצד ימין קצת יותר כהה משאר המסך הדבר בולט בעיקר בצד ימין למטה, לדוגמא: צבע כחול בצד ימין למטה נוטה טיפה לצבע סגול . ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר, ניסיתי גם בחדר אחר , הרחקתי כל מקור מגנטי (רמקולים וכדומה הוצאו מהחדר) ניסיתי את שני החיבורים VGA / DVI אבל התופעה נשארה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by d800,

שלום חברים אני מתלבט בין שני המסכים, מבחינתי אין משמעות לפערי המחיר בין המסכים, חשובה האיכות וגם גודל המסך (שיהיה גדול). אני עובד הרבה הרבה על פוטושופ ועריכת וידאו מידי פעם. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13955 אשמח לשמוע דעתכם המקצועית תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ייתכן ומדובר בבקשה חריגה, אך יש לי בעיה עם מסכי 16:9 רחבים שהאורך שלהם לא פרופורציונלי לגובה. עכשיו אני מודע לכך שמרבית המסכים (אם לא כולם) הם רחבים ולכן אני מחפש מסך שיהיה גבוה ככל הניתן אך יחד עם זאת לא ארוך במיוחד. מבחינת מחיר, סוג פאנל, יציאות וכדומה... אני גמיש. עדיפות לעד 3000 ש"ח ופאנל IPS, אך לא קריטי. שימושים עיקריים: סרטים וגלישה (לא גיימינג או שימוש בתוכנות גרפיות שונות, מה שאמור להוזיל את המחיר) אכן בקשה מוזרה, לכן אם תהיה תגובה עניינית אופתע לטובה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by theking7,

שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסך 19" של MAG, אך לצערי בזמן האחרון הוא התחיל יותר מידי לזייף... ריצודים, פסים, עד שהיום נראה לי שהוא כבר מת סופית. (כתם שחור התפשט על המסך עד שהשחיר לגמרי). אי לכך, אני נאלץ לקנות מסך חדש, ולאור המחירים אני מניח שאין טעם לקנות 19" כשההבדלים במחירים הם כה זעירים לעומת 22". אני מחפש המלצות למסכים טובים, שלא חורגים מאיזור ה1000 בהרבה. השימושים הם בעיקר גלישה, ולפעמים גם צפייה בסרטים. משחקים לא. אשמח לשמוע המלצות! חג שמח! (:

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  16. לאחר קריאה בפורום על כל סוגי המסכים למינהם רציתי לברר כמה דברים,אז ככה יש לי תקציב בסביבות ה-1700 פלוס מינוס והשימוש שלי במחשב הוא לרוב גלישה וגם קצת משחקים וסרטים,ואני מתלבט בין המסך של סמסונג 226Bw 22" שהוא כמו שהבנתי הכי מומלץ עם הסוג פאנל tn לבין המסך של פיליפס 200w6c שהוא 20" אבל עם פאנל va ולפי חלק התגובות על הפיליפס מחברי הפורום שכבר רכשו אותו אני רואה שיש לא מעט בעיות עם היצרן כמו פיקסלים שרופים או זליגת אור,אז תעזרו לי בבקשה מה עדיף!?!?!?ואיך לבדוק פיזית בחנות בעת קניה שאין שום פיקסל שרוף או זליגת אור,והאם בכלל נותנים לבדוק?!!? ועוד משהו דיי קריטי אצלי אז ככה המחשב שלי נרכש בערך לפני 3 שנים והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 ואין לי אפילו מושג אם יש לו יציאת d…

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by Life_SyStem,

ההבדל בינהם הוא כ 200 שקלים. (שניהם 22') קניתי לפני כשבוע את ה2253BW (הזול יותר) ומרגיש שעשיתי את הטעות הגדולה בחיי! תנחמו אותי או תבאסו אותי, אשמח לשמוע תגובות ענייניות. תודה!!

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by GoldenACE,

שלום לכולם, יש לי כיום את המסך Dell™ U2412M, ואני רוצה לקנות מסך נוסף בעיקר על מנת שאוכל לעבוד מהבית - גם כשאני מביא את העבודה הביתה וגם בשביל פיתוח בזמני החופשי, לפעמים אני משחק משחקים כמו Startcraft 2, Diablo 3 (אז לא נראה לי שמסך גיימינג יהיה משמעותי בשבילי). האם כדי לקנות אותו מסך כדי שתהיה תאימות מקסימלית מבחינת הצפייה (נראה לי יהיה מוזר להסתכל על שני מסכים שונים), או שאולי לקנות מסך יותר גדול אבל אחד כזה? כרטיס מסך: GTX1060 6GB. תקציב: 1500 ש"ח (דל כמו שיש לי עולה פחות מ-1000 שקל היום). * אני היום בעבודה עם שני מסכי דל כאלה ומאוד נהנה - פשוט זה כבר דגם ישן, אז חשבתי שאולי באותו מחיר אפשר להביא היום משהו הרבה יותר …

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. מה דעתכם על ה-P2350 של סמסונג? אני מחפש מסך טוב, לשימוש כללי: משחקים, סרטים, וכד'... מצאתי את ה-P2350 של סמסונג, מה אתם אומרים עליו? אשמח לקבל ממכם שמות של מסכים שיתאימו לי(משחקים, סרטים)...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם :] כמו שרשמתי, מחפש מסך לעניני גרפיקה בלבד.. הבעיה שהתקציב שלי לא גדול כל כך - בסביבות 1500. יש לי LCD לצפיה בסרטים. גודל של המסך לא כל כך משנה לי, 19 ומעלה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by star_dust,

1. איך המסך הזה בתצוגת טקסט? כאחד שמרבה לקרוא טקסטים במחשב חשוב לי שתצוגת הטקסט שלו תהייה ברמה גבוהה ושלא יעייף את העיניים. 2. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce FX5200. האם יכולה להיות בעיית תאימות (או בעיה אחרת) בחיבור עם המסך? (אני חושב שאין לי כניסת DVI). 3. בזאפ הדגם VP930-3 עולה הכי זול 1648 ש"ח (בניר טק). מישהו יכול אולי להפנות אותי למקום זול יותר? 4. אגב, כתוב שם במפרט הטכני שהמסך תואם HDTV. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by godis,

התלבטות בין benq FP222W http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491104 ל samsung 203b http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=463203 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום. ידוע לי שמכשירי KVM נועדו למסך אחד למספר מחשבים, אבל אני צריך פיתרון הפוך. אני צריך לחבר כבל HDMI שיוצא ממחשב אחד ל2 מסכים, שתהיה לי אפשרות להחליף תצוגה בעזרת לחיצת כפתור. האם קיים פיתרון כזה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. איזה פאנל הוא? Dell E228WFP . האם הוא מומלץ? בטוח יש פה איזשהו קאץ' לא? השימושים הם אך ורק קריאת טקסטים ועבודה עם תוכמות שמראות גרפים של הבורסה.. שום סרטים ומשחקים. האם הוא טוב למטרות אלה? תודה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  25. קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם. לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה. אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם. למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה. דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.