מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
היי אשמח לקבל עצות איך לכייל מסך של מחשב נייד כראוי. lenovo e330 . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כל איזה רבע שעה המסך נהיה שחור, לא רואים כלום אבל הוא ממשיך לעבוד, זאת אומרת הנורה שאומרת באיזה מצב הוא וכו' בצבע ירוק כאילו שהכל כרגיל. בשביל לקבל שום תמונה צריך לכבות את המסך ולחכות דקה שתיים להדליק שוב והוא חוזר לפעול ואז שוב אחרי 10 דקות המצב חוזר. בקיצור הוא מקבל בלאק אאוטים כאלה מפה לשם, אני כמעט בטוח שזה לא הכרטיס מסך. בדקתי כבלים הכל נראה תקין, יש לי דרייבר מותקן, הכל נראה לי בסדר. אולי מישהו מכיר תבעיה? או חושב שהוא יודע לפתור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שאלה בנוגע לנתונים של הצבעים. האם כל הנתונים האלה רלוונטיים בו זמנים? או שהמסך תמיד מראה רק אחד מהם? כלומר נניח שאני עכשיו על srgb ואני צריך לשנות את ההגדרות כדי שזה יראה לי adobe לדוגמה? שאלה שניה - מה הנתון שאני צריך לחפש בכל אחד מהם כדי לקבל איכות צבעים טובה? לדוגמה, srgb, אני משער שפחות מ-100% זה לא טוב. האם צג עם 125% יציג איכות צבעים טובה יותר מצג עם 100%? ראיתי גם הרבה מסכים עם 99%. עד כמה ההבדל משמעותי בין 99% ל-100%?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה כנראה בשעות הקרובות את המסך המדובר של סמסונג- Samsung 2243bw ורציתי לדעת לאיזו חנות מהרשימה של החנויות בזאפ יש קשר עם היבואן הרשמי. אם מישהו קנה / בירר / יודע לאיזו חנות מהקישור הבא יש קשר ליבואן הרשמי של סמסונג כך שאוכל לקבל אחריות מלאה במקרה תקלה , אשמח לדעת איזו חנות. כמו כן יש לי הצעה מחנות עם יבואן רשמי ב 1390 ש"ח - האם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל האחריות הזאת? תודה לעונים במהרה. הקישור המדובר להשוואות בין המחירים של Samsung 2243bw: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691094
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהקשר לאשכול הקודם, לחבר שלי התקזז התקציב ל-670 שקל גג, איזה מסכים אפשר להביא במחיר הזה. בבקשה גם מ-KSP.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עורך וידאו - ומשתמש בריבוי אפליקציות. אני אקח זוג מסכים מאחד הסוגים או אחד 24. מה אומרים? מחירים (בש"ח): Dell 2007FP x 2 = 5000 Viewsonic VP930B x 2 = 4300 Dell 2407WFP x 1 = 4800 על הVP930B שמעתי דברים טובים מאוד. ה2407WFP נפלא אך קטן יותר בשטח העבודה ביחס לשני מסכים. עדיין לא החלטתי מה עדיף? מסך רחב רצוף - או שני מסכים שאני יכול לעבוד באפליקציות במקביל. (לשני האפשרויות יש פלוסים ומינוסים) רציתי לדעת יותר על ה-2007FP. האם הפאנל שלו איכותי? איך הוא יגיב לי במשחקים (GHOSTING)? איך הוא מציג סרטים? ושאלה מאוד חשובה.. האם הוא מגיע בכל מיני גרסאות לפאנל - שצריך לבדוק - ושאפשר בטעות "ליפול" על סדרת ייצור בעייתית? מה אתם הייתם קונים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זו המלצה בשביל חבר. למשחקים ולקריאת מסמכים באינטרנט. בגודל 22-23 אינץ.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות 2 מסכים למחשב 1. תקציב 3000+- לשניהם. חשוב מאוד שהרזולוציה תהיה 16:10 מומלץ 1920X1200 אבל גם 1600X1200 יהיה בסדר. 21" + הפנאל לא הכי חשוב אבל אם יהיה עם פנאל יותר טוב משמעותית בתוספת של 100-200 שקל אז זה בסדר.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחפש מסך גיימינג בגודל 24 אינץ ומעלה. תקציב עד 900 ש"ח, גג 1000 אם יש שדרוג משמעותי. מה שצריך לדעת זה שהמסך מיועד לשימוש עם לפטופ Acer Predator Helios 300 2019 עם כרטיס מסך 1060TI ועד כמה שידוע לי יש לו חיבורי HDMI 2.0 ו-mini DisplayPort לא יודע איזו גירסא. כרגע אני משחק ועובר את ה100 FPS על המסך של הלפטופ (144Hz 3ms) שהוא מעולה אז חשוב לי שזה ישמר ואני לא ארגיש דיליי או ירידה מסוימת בFPS או זמן התגובה. לגבי רזולוציה לא אכפת לי שהיא תהיה 1080P אם 4K בא על חשבון זמן תגובה וקצב רענון.. אני מאמין שיש פה אנשים עם יותר ניסיון ממני אז סומך עליכם תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב החלטתי שאני הולך על קניית המסך הנ"ל ואני אקח את הסיכון. דיברתי אם מוכר חנות שאני מכיר והוא אמר לי שהוא יכול לנסות אולי לארגן לי את ה S-IPS אבל הוא ביקש ממני להגיד לו איזה REVISION המסך. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי מהו ה - REVISION של הדל בעל פאנל ה - S-IPS. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בשעה טובה קיבלתי אתמול את ה- 1970HR, מסך פשוט מדהים. וכן, צריך להיזהר כשפותחים את הרגלית! אחרי שעשיתי "update driver" ולוחץ על הקובץ המתאים (בדיסק ההתקנה) אני מקבל הודעה שהוא לא מוצא אותו (יש לי XP), משהו בסגנון: can't find file for 1970HR (analog למרות שהוא מחובר בחיבור דיגיטלי לכרטיס מסך. ניסיתי גם בדרך האוטמטית וגם ידני (לפי ההוראות) אבל אני מקבל אותה הודעה. מישהו יודע למה? ועוד שאלה קטנה: על איזה קצב ריענון הכי מומלץ לעבוד? תודה לכל העונים...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש המלצה למסך פאנל IPS עם המקסימום התאמה במחיר שנקבתי עבור הצרכים שלי - רק שלא יהיה בגודל מתחת ל24 אינץ'. בגלל שמדובר בתחביב אצלי אבל עדיין חשוב לי שהצבעים אצלי יהיו יחסית מדוייקים לפחות עד כמה שניתן בתקציב שנתתי. אני עוסק בcolor grading, עריכת בלייטרום ופוטושופ, ואציין שוב שמדובר בתחביב לכן התקציב נמוך יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD. יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש, שיירש את הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש. לכן, אני מעוניין במסך איכותי, בגודל של 22" או 24" (עדיף 24, מן הסתם), בטווח המחירים 3-5K. השימוש העיקרי הוא גיימינג. אני יכול לחכות כחודש, פלוס מינוס, אם אמור להגיע בטווח זמנים זה "דגם חדש ומשופר" של משהו. תודה! ~ יונתן
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ולילה טובה לחברי הפורום הזמנתי מחשב וכרגע אני מחפש מסך , אני מעוניין למצוא את ה2209 , למרות שאני יודע שכרגע די קשה להשיג אותו , השאלה שלי היא : בכל פורום ואתר שראיתי שעדין מוכר אותו מצויין שהמסך הוא 5 מילי , למרות שבאתר של דל זה 6 מילי זמן תגובה , האם יש איזשהם רוויזיות שונות למסכים או משהו בסגנון ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני קונה בטוח עוד שבוע מסך 22" - אני מודע לזה שזה סוג מסכים עם פאנל TN ואני בכל זאת רוצה. כל מה שאני מבקש ממכם זה שתגידו לי איזה מסך עדיף לקנות מבין השתיים? אז בקיצור, מה עדיף Dell E228WFP או את ה-Samsung 226BW? תודה מראש, אלי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם גיימינג על מסך מבוסס טכנולוגיית IPS סוף סוף בשל מספיק להמונים? לקחנו את החדש ממותג ה-Aorus של Gigabyte לסיבוב בדיקה בכדי לגלות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך מחשב 22 אינץ אני גולש ועובד ממרחק של 2.1-2.3 ס"מ ונדפקו לי העיניים אני בקושי רואה ממש מטושטש וכואבות לי העיניים אני רוצה לשדרג את המסך ובאתר של סמסונג ראיתי שממרחק של 1.7 מטר אני צריך 55 אינץ רציתי לדעת אם זה נכון ואם לא כמה אינץ אני אמור לקחת ? ועוד משהו .. אני כל הזמן שם ברזולוציה 800X600 כדי לראות את הגופנים מ 1024X768 זה ניהיה ממש קטן , לאחי יש מסך 32 אינץ של סמסונג וגם אצלו מרזולוציה של 1024X768 רואים ממש קטן השאלה אם אני אקח מסך 55 אני יוכל לשים רזולוציה יותר גבוהה או שאין קשר ? ^ מרחק 2.1 - 2.3 - שוכב במיטה בגלל זה המרחק ^
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מסך עם חיבור HDMI , ויש לי כרטיס ASUS EAH4350 עם כל היציאות. קניתי קבל 5 מטר מ HDMI ל DVI וחיברתי. קיבלתי מידי פעם פליקרים, וכן מסך שחור לכמה שניות. חבר הציע שאחבר עם קבל רגיל DVI-DVI ואכן הכל בסדר. האם יש למשהוא ניסיון? האם הבעיה בקבל? במסך? בכרטיס מסך? באורך של הקבל? או בצירוף DVI HDMI ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר מסמכים החדשים של LG, המרחק הוא בערך חצי מטר, ולשחק NFS CARBON או BF2 על הגדרות גבוהות עם מערכת 5.1 זה פשוט חוויה מטורפת...רוב המשחקים הם די חשוכים, ככה שהעיינים לא ממש מתעייפות לי אבל.. השאלה עם זה מסוכן ואם כן אז כמה... (לגלישה וטקסטים אני משתמש במסך קטן) מה אתם אומרים? תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי את המסך המדובר והייתי רוצה לדעת האם מישהו יכול להמליץ על הגדרות בהירות, contrast וכו' במסך זה. אתמול ישבתי על זה שעות ועדיין לא מצאתי בדיוק מה שמתאים לי, אני יודע שיאמרו לי פה שלכל אדם זה שונה אז אני מוותר על התשובות האלה מראש ורוצה תשובה לשאלתי. בנוסף אני מחובר לטלוויזיה מהמחשב עם כ.מסך 1900GT ועד היום עבדתי ברזולוציה 1024X768 וזה התאים יפה לטלוויזיה אחרי הכיוונים הנדרשים, ואתמול כשהגדרתי רזולוציה של 1280X1024 עם המסך החדש לא הצלחתי להתאים את זה למסך הטלוויזיה. אשמח לעזרה גם בעניין הזה, אני משתמש בדרייבר של catalyst. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הרבה זמן מסך LCD,הייתי נוהג לנקות אותו מדיי פעם,אבל אני מפחד להרוס אותו בסוף (יש לי מעין ספוגית ניקוי מיוחדת שקניתי בחו"ל,אבל לא יודע לא אוהב להתעסק עם המסך וזה).פעם אחרונה שניקיתי אותו הייתה בסביבות לפני כמעט שנה,השאלה היא מהן ההשלכות של אי ניקוי של המסך?,יש שכבה של אבק עליו,אבל מצד שני לא 'מרגישים' שיש אבק עליו,האיכות של התמונה עדיין גבוהה ודיי חדה...ולא הכי שמתי לב להבדל כשהמסך היה נקי מאבק וכשהוא מכוסה באבק עכשיו...(רק כשהוא מכובה והמסך שחור אז אני רואה את כל האבק שיש עליו...) בכל אופן למה כל כך חשוב לנקות את המסך מאבק? זה יכול לגרום לו נזק או משו אם לא מנקים אותו? או שזה רק בגלל שהאבק מוריד מחדות המסך\איכות התמונה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6598 מסך שמיועד לעבודה באופן שוטף, מסך רחב וגדול שנראה טוב חזותית,מסך מתכוונן מבחינה טכנית איך המסך ? האם יהיה טוב למשחקים (יש \אין מריחות) אני לא כל כך מבין במסכים והייתי שמח שמישהו יכתוב לי חוות דעת על המסך הנ"ל ואם יש אופציות עדיפות עליו .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD תקציב 1000-1300 שקל. חריגות אפשריות רק אם זה באמת שווה וזה לא שיפור קטן. הוא יהיה בעיקר למשחקים , וגם לצפייה בסרטים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-