עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Black_Citadel,

שאלה שמאוד מעניינת אותי. נגיד ואני קונה מסך WIDESCREEN שהרזולוציה הטבעית שלו היא גבוהה מ1280x1024, ורוב המשחקים שאצלי תומכים ברזולוציה מקסימלית של 1280x1024, איך יראו את המשחקים במסך הזה ? כמו שמשחקים במשחק 1024x768 במסך LCD 17" עם רזולוציה טבעית של 1280x1024 ? "מקוצמ'ץ'" כזה ? תודה רבה, רגב. *** עשיתי חיפוש, ופשוט התבלבלתי עוד יותר מכמות ה"דעות". לכן רציתי לשים לזה סוף.

2. Started by X7-007,

כעיקרון אני יודע שלא קיים קשר בין Herz שבמסכי LCD ו CRT, אבל משהו שראיתי ובדקתי ושמתי לב כאשר המסך על 60ארצ ומסתכלים ב INFORMATION דרך המסך עצמו יש כמה פרטים H. frequency :64.00 khz V . Frequency : 60.09 Hz Pixel Clock : 108.03 Mhz Resolution : 1280X1024 ואז מספר המודל מספר סידורי עכשיו כשאני משנה ל 75HERZ זה מה שרואים H. Frequency : 80.05 Khz V . Frequency : 75.6 HZ Pixel Clock : 135.12 Mhz Resolution : 1280X1024 כעיקרון לפי האתר זה מה שצריך להיות האופטימלי כאשר משתמשים במסך הזה, PIXEL CLOCK 135, אבל אני ממש לא מבין את זה. מבחינת שוני שמים לב שרואים קצת יותר טוב ב 75ארצ. וגם מבחינת הדרייברים ברגע שמתקינים אותם יש הגבלה ל 60ארצ, צריך לשים PLUG & PLAY MONITOR או לא ל…

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by bykeking,

בגלל שבשני הפוסטים הקודמים שלי נותרתי למעשה ללא מענה החלטתי לפתוח פוסט חדש שאני מקווה מעוד שיעזור לי אז ככה, אני מחפש מסך LCD 19" שהיעוד העקרי שלו הוא גיימינג. עד עכשיו אני עם CRT 19" של MAG ואני מעוד מרוצה ממנו (חוץ מזה שהוא תופס את כל השולחן...) והחלטתי להשתדרג. אני משחק בעיקר אבל גם עובד הרבה בפוטושופ ובתוכנות תלת-מימד לכן איכות התמונה חשובה לי לא פחות מזמן התגובה. חוץ מזה, אני רוצה גם לקנות כרטיס טלויזיה ולראות טלויזיה על המסך הזה (וגם סרטים, סדרות וכו' מההרד דרייב). התקציב עומד כרגע על 2500 ש"ח ואין לי ממש אפשרות לחרוג (למרות שממה שראיתי זה תקציב יותר מסביר). המועמד העקרי כרגע מבחנתי הוא ה1970hr של LG. אשמח לקבל הצעות והמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן כמו שהכותרת אומרת,אני צריך המלצה למסך עם פאנל IPS, אפשרי כל החברות חוץ מדל. התקציב עומד על 2000 פלוס מינוס.אפשר לחרוג. גודל - בין 20 ל-22 אינץ'. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש ב5000 עם כרטיס מסך HD4870 512MB ויש לי כולה מסך 17 אינץ עם רזולציה מקסימלית של 1280על1024 ואני רוצה להביא משהו יותר טוב עם רזולציה גבוה שתוכל לנצל תכרטיס מסך במחיר 1500 גג ושאלה קטנה... במסכים בקשר ליחס ניגודיות 1:10000 זה יותר טוב מה 1:2000 או ההפך?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by Wheel,

המסך הוא Samsung 731B מחובר בכבל DVI קיבלתי אותו לפני שבוע אני לא יודע עם זה אמור להיות ככה אבל הבהירות של המסך משתנה באופן קיצוני שמסתכלים מגובה שונה אם מלמטה המסך נהיה הרבה יותר קהה (יותר בחלק העליון) ועם מלעלמה יותר בהיר אבל מה שנכון תמיד זה שבחלק העליון המסך יותר כהה, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך וכלום לא עוזר יש למישהו עוד את הבעייה הזאת? יכול להיות שהמסך הגיע דפקטיבי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Shual,

שלום, קניתי את המסך Dell u2312hm - מסך טוב מאוד! אין מילים יותר מזה. לפני הקנייה פתחתי פה פוסט אם כדאי לי לקנות אותו [מחשש לקצב רענון נמוך] נכון קצב הרענון נמוך, וזה לא כמו לשחק על 85Hz אבל באמת שלמסך יש את היתרונות שלו והם עולים על החסרונות. לשאלה - המסך בצורה טובה מאוד על כל המשחקים שאני משחק [1980X1080 widescreen 16:9] במשחק אחד שאני משחק [CS 1.6, אני יודע שהוא ענתיקה וחלף מהעולם ] לשים widescreen לא הולך [קשה להסביר, עושה איזה מרחק מהתצוגה ומשנה את כל המשחק]. -האופציה השנייה היא normal, הכוונה נראה לי זה תצוגה 4:3, שאני שם את זה אז המסך כאילו מדמה מסך 4:3, ובצדדים [בצודה שווה] יש אזור מת שחור, שזה בסדר[למרות שהייתי מעדיף שייתפרס על כל המסך, כמו שהמסך עושה במשחקים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by razgrp,

שלום, אני כרגע מתלבט בין Dell 2209WA ל - Samsung F2380. האם למישהו יש את ה- Samsung הזה ויכול להעיר על האיכות? חשוב לי בעיקר נאמנות הצבעים לחיים האמיתיים. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mushon26,

שלום לכולם צריך המלצה למחשב למשרד, גודל מסך רצוי בין 21 - 23 , המסך משמש לאופיס, דוא"ל קצת אוטוקד . מכיר את ההמלצה על הדל 2312 , אבל אני מחפש להוזיל קצת עלויות, אבל שהמסך עדיין יהיה איכותי . תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by megahertz88,

היי, אני קונה מסך מחשב לאחי, ובהחלט מעדיף לדלג על TN. הוא לא גיימר ולא משחק משחקים (למעט שולה מוקשים ), ואפילו לא רואה סרטים על המסך (יש לו טלוויזיה מחוברת למחשב). ולכן השימוש יהיה אינטרנט, טקסט, מסמכים וזהו בערך. השאלה היא, באותו המחיר (יש מבצע ב"אופיס דיפו" - ללא מע"מ) - איזור ה1600-1700 שקל לכל אחד מהם, מה עדיף? אם הבנתי נכון, אחד עדיף לסרטים והשני למסמכים וכאלה, אבל אני לא מצליח למצוא מה עדיף למה. אשמח לתשובה בהקדם, ערן.

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  11. מעוניינת במסך רחב 20 אינץ איכותי עבור משחקים וסרטים וחשוב גם עבור הרבה קריאת טקסט. מחיר מקסימום 1400. המליצו לי על מסך Dell 20 2009W בכמעט 1400 ש"ח. האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב הזה עבור המטרות שרשמתי? המפרט של המחשב : מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם DFI LANParty LT X48-T2R G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by explize,

יש באפשרותי לקנות מסך T220P משומש במחיר סביר (2/3 מחיר שוק של חדש), אני לא משדרג משום מסך קיים, אני עדין עם17 CRT שנותן לי אחלה צבעים לPHOTOSHOP ופרמייר שאני עובד איתם, למרות שרוב השימוש שלי הוא לשימוש יומיומי עד אשר יבוא התקציב לכרטיס מסך(סטודנט מחקר זה הרבה עבודה שחורה במעבדה......פחות מדי זמן לשחק במשחקים...צריך להפסיק לישון לדעתי, זה הפתרון), אבל כמו כל דבר צריך לרכוש דברים בשלבים, והגיע זמן המסך לפני הכרטיס מסך. השאלה אם כיום הוא שווה את המחיר מול השימושים שלי והעתידים מול היכולת להשאר עוד קצת במצב הנוכחי ולחסוך לקנות את הDELL... האם ההפרשים הם ניכרים(מכיוון שאני לא איש שבוחן מסכים כל שני וחמישי והפרוטה לא ממש מצויה בכיסי) אשמח לעצה ועזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by EVGA-yuvalll22,

הזוי, התקשרתי לכל חניות ואין להם במלאי T220 ואמרו יש T220P אז איפה מוכרים בכלל את T220 ? תודה

14. שלום ברשותי מסך 2007WFP לאחרוה הבחנתי שהוא די מלוכלך ובכתמים קטנטנים של מים או אולי אפילו רוק(כתוצאה מדיבור קרוב למסך) היום לאחר שדחיתי את זה הרבה זמן ניקיתי את המסך עים מטלית מיוחדת ועלייה ריססתי את החומר מיוחד והבחנתי לא רק בכתמים אלא גם בהמון שריטות שלא ברור לי מהיכן הם הגיעו או מהניקוי שעשיתי כרגע או אולי מניקוי קליל שעשיתי מידי פעם עם נייר טואלט אבל זה לא נראה לי הגיוני כי עשיתי ממש בעדינות.. בקיצור יש משהו שאפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם. זקוק להמלצה למסך מחשב שישמש אותי המון לקריאת הרצאות, כתיבת מאמרים, מסמכי אקסל, אקרובט וגלישה באינטרנט. יש מצב שאחטא ואראה סרט פעם בשבוע. חשוב לי גם לציין כי משך העבודה שלי מול המסך הוא ממושך. המסך לא ישמש כלל למשחקים. מי ממסכי האסוס MW221C /MW221U עדיפים עבורי? אשמח לשמוע כל המלצה. אגב, אינני מעוניין בצ'ימאי. תודה רבה לכולכם.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  16. רציתי לדעת אם יש משהו יותר מומלץ מאשר Philips 200W6 (שאפשר לראות בכתבה האחרונה באתר) שנמכר היום במחיר של 1500 שקל? אני שואף למשהו בגודל של 20" (או גדול יותר) אבל היה לי נסיון מר עם פנל מסוג TN ככה לא רוצה לחזור על הטעות הזאת... תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  17. חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי מקום בתקציב למסך, אז חשבתי להישאר עם המסך שיש לי עכשיו (CRT 17) וכאשר אני ירצה לשחק או לראות סרט, אני יוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD 27).. בקיצור השאלה שלי היא האם אני יראה טוב על טלוויזיה LCD 27 אינ'ץ ברזולוציה של 1366x768?? והאם אני יוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1600X1200 עלייה?? דרך אגב הכטיס מסך שלי הוא GeForce 8800. תודה רבה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום! קניתי את המסך הזה: LG WT2242T ונראה לי שבשימוש הרגיל הוא בהיר מידי אבל בסרטים כשיש סצינה שהיא אפילו מעט חשוכה אז כל מה שבגוון של שחור לא נראה הכי ברור השאלה שלי היא אם זה בגלל שהמסך פשוט או שזה עניין של לשחק עם ההגדרות? ואם זה הגדרות אז את מה אני צריך לשנות? יש סיכוי שזה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר שבא עם המסך?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  19. שלום. אני מחפש מסך שישמש גם בתור מסך מחשב, וגם יהיה בעל חיבורים מתאימים לממיר. גודל המסך שחשבתי עליו הוא 22", אבל זה יכול לנוע לפה ולשם במסגרת התקציב (1500-2000 ש"ח). כרגע האופצייה המרכזית שחשבתי עליה היא ה Chimei 222H, שמתאים לכל הדרישות, אבל כאמור אני רוצה לראות אם יש דגמים נוספים שיכולים להתאים לי, ולבחור מביניהם, ולא מתוך דגם אחד. תודה רבה על העזרה. עדכון: שתי אפשרויות נוספות שמצאתי - Dell 2007WFP: יותר איכותי מבחינת טכנולוגיית הפאנל, ביקורות טובות, אך קטן יותר (20") ועולה 300 ש"ח יותר. LG M228WA: פאנל בטכנולוגיה זהה ל Chimei, אותו גודל, אך עולה 800 ש"ח יותר. מה הפשר להבדל במחיר? האם איכות התמונה טובה יותר מה chimei?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by TheOnlyTrueNim,

אהלן חברה. בונה מחשב חדש והחלק האחרון שנשאר לי לבחור הוא המסך. שוקל לקנות מסך UW (את ה - Asus ROG PG348Q אם להיות מדוייק). שמעתי שלגיימינג זה מדהים, משפר את חווית המשחק וכו. אבל אני גם שומע על חוסר תמיכה של משחקים, מלא black bars וכדומה. רוצה לשמוע מה האנשים פה חושבים, שווה או לא שווה? יש בעיות בתמיכה והאם הן באמת משנות. במידה ולא הולך על UW מתכן ללכת על ASUS ROG SWIFT PG279Q.

21. Started by amstel,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש בגודל של לפחות 23" ומעוניין שיהיה ברזולוציה של 1920*1200 המסך ישמש לתכנות ומשחקים. יש את המסך של דל U2412M אבל מביקורות שראיתי ביוטיוב אומרים שיש לו לאגים במשחקי גוף ראשון על מה אתם עוד יכולים להמליץ לי? סביבות 1500 ש"ח אני חושב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי חברים אני זקוק לקצת עזרה: אני עוד שבועיים תכננתי להזמין את המחשב שיהיה למשחקים אגב וגם לעיצוב גרפי... 6200 כולל מסך.. בקיצר הלכתי על ה1970hr הבעייה היא שעל כל 20 המלצות יש מתלונן 1 על בעיות... חוץ מזה המסך נחשב איכותי לפאנל שלו... בקיצור הייתי רוצה לדעת אם יהיה מסך טוב ממנו בכל הבחינות ובכמה כדי לעלות כדי לקבל משהו יותר איכותי ומבטיח... תודה.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש את המסך הנ"ל במבצע מהעבודה ב878 ש"ח כולל משלוח. המסך הינו 19 אינטצ'. רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך הנ"ל. האחד לשימוש עבורי - משחקים. ואחד בשביל חבר שלי - לשימוש משרדי. תודה מראש על הסבלנות.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  24. שתי המסכים הם של DELL: 1. 2407WFP 2. 2007FP האם מסך 24" במקרה הזה הורס יותר את העיניים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום חבר'ה יש לי מסך של LG מדגם : W2042T המסך הינו ברזולציה של 1680X1050 וכאשר אני מעביר את הרזולוציה הזו בשולחן עבודה מן הסתם כל התיקיות והכתב נהפכים לקטנים מאוד וכמו כן בדפדפן האינטרנט יש לי המון שטחים שאין בהם שום דבר בגלל הרזלוציה הגבוהה הזאת שמקטינה הכל ובלתי אפשרי לעבוד ככה. בנוסף הבנתי שמומלץ כן לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך אך יש דרך להגדיר זאת באמצעות הדרייבר רק שאני לא יודע איך עושים זאת מישהו יודע ויכול לומר לי מה לעשות? אגב יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON X1300 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.