עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gingel,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 23" עד 1000 ש"ח, וצמצמתי לדגם אחד של דל (U2312HMׂׂ) שהבנתי שהוא די מומלץ כאן בפורום, ולדגם אחד של סמסונג (S23C350B). אני מחפש ביקורות על המסך של סמסונג מדגם S23C650D, אבל פשוט לא מוצא. יש כאן אנשים שרכשו את המסך הזה של סמסונג ויכולים לתת ביקורת עליו? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by coorva,

שלום רב מתכוון לרכוש מסך 23" IPS שמיועד בעיקר לאינטרנט, מישחקים וצפייה בסרטים וסדרות. מתלבט קשות בין LED ל- CCFL . אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון - מה עדיף. החשש שלי מה- LED הוא בעיקר מזליגת אור שהבנתי שהיא תופעה די שכיחה במסכים מסוג זה כמו גם בהירות חזקה מידי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by haim855,

https://www.wellcom.co.il/index.php?...roduct_id=7156 Asus LCD 24" Gaming Monitor FHD 144Hz 1ms MG248Q מחירו 1500 שקל מחכה כמה ימים לblack friday בתקווה לעוד הנחה.. תפריט שלו טוב למחיר הזה? (אגב בוחר אסוס בגלל אופציה גמייספלוס בגלל התוספת כוונות cross air ) מיפרט מדויק באתר היצרן https://www.asus.com/Monitors/MG248Q/ כרטיס מסך שלי הנל 980ti שווה קניה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, רוב השימוש בו יעשה לגיימינג ושאר העבודה תיהיה באינטרנט אשר כוללת קריאה מרובה של טקסטים. אני מתלבט בין שני הדגמים הללו: LG W2486L Samsung BX2450 אמרו לי שהצבעים של SAMSUNG הם לא קבועים בין מסכים ויכולים להראות לא חיים ושידרש כיוונון שלהם. אשמח לשמוע דעות וחוות דעת שלכם לגבי מסכים אלו, ואם יש לכם הצעות כלשהן אחרות למסכים 24" (לא בהכרח 24, אבל זהו המינימום )

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איך ניתן לעשות שכשאני אלחץ SLEEP במקלדת(למשל) שלי המוניטור ילך לישון ? למישהו יש ניסיון בזה ? (נראה לי הכי מתאים לפורום כאן...)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Gliding,

כל החיפוש התחיל כי רציתי לקנות את ה4870X2. לאט לאט הבנתי שמתחת לרזולוציה המקיסמלית שלו אין באמת סיבה להשקיע בו, ולכן נתחיל בשאלות המגוחכות ונעבור יותר רציניות 1. מה הגודל המינימלי למסך שתומך ברזולוציה המקסימלית (2560X1600 אם אני לא טועה) של הכרטיס? והאם יש מסך מומלץ? זו שאלה כללית, ללא תקציב מוגדר בעיקר כי אני לא בטוח איזה תקציב דרוש לכזה מסך 2. האם יש מסך 24" בעל רזולוציה של יותר מ 1900X1200? 3. עכשיו השאלה בעלת התקציב שאפשר באמת לענות עליה. לא יודע אם זה הגיוני לצפות לזה, אבל מסך 24" בין 1500 ל-1800 זה מה שאני כנראה מחפש..ואשמח לשמוע על מסכים מומלצים תודה, וסליחה על החלקים המגוחכים של ההודעה שחר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Avshalom Avraham,

היי מחפש מסך גיימינג בגודל 24 אינץ ומעלה. תקציב עד 900 ש"ח, גג 1000 אם יש שדרוג משמעותי. מה שצריך לדעת זה שהמסך מיועד לשימוש עם לפטופ Acer Predator Helios 300 2019 עם כרטיס מסך 1060TI ועד כמה שידוע לי יש לו חיבורי HDMI 2.0 ו-mini DisplayPort לא יודע איזו גירסא. כרגע אני משחק ועובר את ה100 FPS על המסך של הלפטופ (144Hz 3ms) שהוא מעולה אז חשוב לי שזה ישמר ואני לא ארגיש דיליי או ירידה מסוימת בFPS או זמן התגובה. לגבי רזולוציה לא אכפת לי שהיא תהיה 1080P אם 4K בא על חשבון זמן תגובה וקצב רענון.. אני מאמין שיש פה אנשים עם יותר ניסיון ממני אז סומך עליכם תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. הי , רכשתי מסך Samsung 971P, לשימוש גרפי ויש לי בעיה עם כיול הצבעים בפוטושופ - הצבע הלבן מתקבל כצבע בז' האם מישהו יכול לעזור לי בפרמטרים שעלי לשנות האם זה שייך לפוטושופ או לכיול המסך עצמו תודה מראש על עזרתכם. שרית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by itaysobol,

שלום לכולם הוציעו לי את המסכים האלו אחד באופיס גיפו ואחד באיבורי מסך SAMSUNG P2250 וLG W2253TQ על הנייר הם נשמעים טוב אבל לא מצעתי אף ביקורת עליהם אולי מישהו יודע משהו או מצא ביקורות איך אפשר לקנות מסך בלי ביקורת תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shlooks,

שלום, למישהו במקרה יש המלצה לחנות שיש בה מגוון רחב יחסית של מסכים שאפשר להתרשם מהם לפני שקונים ? אני כרגע מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VH242H LG W2453V DELL U2311H תודה לקוראים ולעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sursvti,

היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג XPS 15. אני מעוניין לחבר אליו מסך חיצוני שבו אני אעבוד/אשחק בזמן שאהיה בבית. ככל הנראה בעתיד המסך יחובר למחשב נייח. הדרישות הן מעל 21 אינץ (כולל), ועד 1500 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תקיצב:800 גודל:22/23 יש לי הצעה למסך הזה צרייך חוות דעת:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6021&CatCode=398

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by TheDiesel,

לא מזמן קניתי את המסך הבא: asus 21.5 fhd wide monitor gaming vp228he האם זה מסך גיימינג כמו שהוא שוווק?

14. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני קונה בטוח עוד שבוע מסך 22" - אני מודע לזה שזה סוג מסכים עם פאנל TN ואני בכל זאת רוצה. כל מה שאני מבקש ממכם זה שתגידו לי איזה מסך עדיף לקנות מבין השתיים? אז בקיצור, מה עדיף Dell E228WFP או את ה-Samsung 226BW? תודה מראש, אלי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי מסך מצוין שמספק אותי לגלישה, לעבודה, ולמשחקים. מחפש המלצה למסך '22 שישמש אותי לסרטים ולטלויזיה בלבד. תודה מראש על ההמלצות!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://www2.przeslij.net/download.php?file=3D.pdf מצורף מאמר אישי שלי על משקפי 3D וסרטים 3D ואיך צופים דרך LCD או פלזמה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היי לכולם חברה שלי רוצה לקנות מחשב, התקציב מאוד לחוץ (אחרי מתיחה 3500 כולל הכול – גם XP) כך שלמסך נשאר בלחץ 1200 ₪. ובגדול עדיף כמה שפחות (כך שאם מסך יותר יקר לא עדיף משמעותית על הזול, הזול מנצח) הבחורה בקשה במפורש LCD 19". היות ורוב השימוש אינם למשחקים או סרטים, אלה אינטרנט ושימוש משרדי כלל, עדיף לדעתי 3*4 אבל בסכום כזה היות ורצוי שיהיה הכי טוב שאפשר, אני יודעת שאין הרבה מקום להתפנקויות. אני יודעת שבסכום הזה אף אחד לא יהיה אפילו קרוב לט"מ. הרעיון הוא למצא את המסך (עדיף יותר מאופציה אחת) שנותן את התמורה המרבית לכסף. היא גרה בב"ש, ואת המפרט רוצה לבנות שם. בספק אם תסכים לנסוע רחוק (לאחריות אם תידרש) בשביל מסך. אולי, רק אולי עד IQPC באשדוד – כך שעדיף לנסות …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shtung,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מסך הבעיה העיקרית היא שבמסכים אני לא ממש מבין אין לי מושג אפילו על מה צריך להסתכל לכן אני פונה אליכם אני מחפש מסך שיהיה טוב למשחקים ולסרטים רצוי שיהיה גדול אבל אם אין משהו טוב וגדול אני מוכן להתפשר לגבי תקציב אני עוד לא בטוח תודה מראש shtung

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ורדי,

שלום ותודה מראש! קיבלתי המלצה על מסך 22 אינטש של פוג'י במחירון חשכ"ל, 444 ש"ח ליחידה, האם יש מי שמכיר את האיכות של המוצר הזה, ואשמח על פרוט הפרמטרים הבעייתיים אם ישנם, כדי לשכנע את הבוס לבחור במשהו טוב יותר לעריכת וידאו וגרפיקה. תצורה מספר 3:[/r] FUJICOM 22"- FHD מחיר ללא טרייד אין 444 שקלים חדשים מחיר כולל טרייד אין 415 שקלים חדשים דגם FJ-2200 FULL HD גודל 21.6" יחס מסך 16:9 רזולוציה מקסימלית 1920x1080 זמן תגובת נקודה 5ms ניגודיות סטטית 1:1000 בהירות ²CD/m350 זווית צפייה 170/170 רמקולים מובנים כן חיבורים DVI, VGA כיוון גובה המסך דינאמי (עולה-יורד) אודה מאוד על תגובה מקצועית ומהירה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by noamv,

הי, יש לי אפשרות לקנות מחבר את הדל 2407 חדש מקופסא ב 2500 שקל. הקטע הוא שהמסך הוא גירסה A01. הבנתי שבעיית ה banding תוקנה רק בגירסה 02. האם המחיר הזול שווה את ההקרבה? מישהו יודע על בעיות נוספות שיש עם הגירסה הזו? ??? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kan,

קניתי לפני חודש מחשב חדש i5, 1070ti אז אין בעיה להריץ משחקים. אני מחפש מסך 27" להחליף את מה שיש לי כיום (מסך ישן מאוד 23"). התקציב הוא בסביבות ה 1500 שקל. כמה מסכים שראיתי https://www.amazon.com/1080p-Gaming-LED-Lit-Monitor-VG278Q/dp/B074JLD4HZ/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1515679398&sr=8-6&keywords=asus%2B27"&th=1 https://www.amazon.com/Dell-Professional-27-Widescreen-Monitor/dp/B071FQ4NLZ/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1515679514&sr=8-18&keywords=dell+27" https://www.amazon.com/Dell-Professional-P2717H-LED-Lit-Monitor/dp/B01FGCJE3A/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1515679514&sr=8-5&keywords=dell+27" https://www.newegg…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש חוות דעת על המסך מחשב Dell U2211H LCD המחיר שלו 1000 ש"ח. לגיימינג ושאר ירקות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. מטרה: בהייה ארוכה במסך. אני תוכניתן. אני קורא המון מהמסך ובוהה בו במשך שעות כל יום. אני משנה זוויות תוך כדי (נשען לאחור, כסא זז וכו') ורוצה לצמצם את העייפות לעין כתוצאה מכך. היום יש לי מסך "22 של דל עם פנל eips (מחובר לנייד) ואני מאוד מרוצה. בהחלט שדרוג לעומת המסך של המחשב הנייד. אבל החלטתי לקנות שני מסכי "24 חדשים. עוד משהו חשוב זה ארגונומיה. גם אפשרות למשחק עם גובה המסך, גם אפשרות למסחק עם הזווית וגם אפשרות ל pivot. המסך יכל להיות hdmi או dvi, לא משנה מבחינתי. בנוסף יכולת ל mount על זרוע תיהיה ייתרון, אבל זה פחות חשוב מכל השאר ואני לא מוכן להוסיף הרבה למחיר בשביל הפיצ'ר הזה. לעומת זאת כל שאר הדרישות שציינתי הן חובה מבחינתי. דבר נוסף שבהחלט יהווה יתרון בבחירה בין מ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. רזולוציה של 4K בדרך להפוך לחדשות ישנות? מסך חדש של פיליפס כולל פאנל 5K בהתבסס על טכנולוגיית ה-PLS של סמסונג, שמצטרפת אל המתחרה LG לכתבה: http://hwzone.co.il/סמסונג-מצטרפת-אל-מירוץ-רזולוציות-ה-5k-במ/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, רכשתי את המסך הזה ואף התקנתי את הדרייברים מסמסונג. השימושים שלי הם בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. כששמתי את הרזולוציה המומלצת, 1920X1200, הטקסט נראה מצוין באופיס, אבל באינטרנט הוא קטנטן ובלתי קריא. כשניסיתי לשנות את הרזולוציה, אז הטקסט גדל, רק שבוורד הוא יצא מרוח ובלתי קריא. מה עושים? איזו רזולוציה נכונה, איך אפשר לפתור את זה? איל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.