עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kofeef,

האם למישהו יש אותו? איך התמונה? והאם הוא נדלק מהר או שהוא כמו טלוויזיה כזה יותר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אילו מסכים שנמכרים כיום מסדרות חדשות כוללים פאנל 8 ביט או אפילו 10 ביט במחיר שפוי? שלא כמו HP DreamColor LP2480zx 24" אגב ה DELL U2412M שלרוב מומלץ בחום כולל פאנל 6ביט + Hi FRC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. מצאתי מסך שלהם בארץ 22" - לאתר הרשמי: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=74 בעיה שאין שום מידע על המסכים שלהם! כלום! וגם באתר שלהם לא כתוב אפילו כמה מליון צבעים המסך שלהם => אין מושג מה הוא הפנל!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by uguru1969,

איזה מסך יותר טוב לעבודה שוטפת באוטוקד ,צפיה בסרטים וכמובן משחקים תודה הבדל של כ-200 שקלים בינהם לטובת eizo

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by אריה7,

אילו מבין 2 המסכים בכותרת עדיף? שניהם עם פרמטרים ומחיר דומים. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by AVIVGREEN,

אני מתכנן לקנות מסך בזמן הקרוב בעלות של בערך 1000 שח, למסך בנוסף למחשב מחובר גם ממיר של יס ככה שצריך שיהיה גם חיבור hdmi, א 70% מהזמן על המסך זה סתם גלישה באינטרנט ושאר זה צפייה בסדרות ובתדירות מאוד נמוכה גם משחקים. חשבתי על המסך הבא, מה אתם אומרים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16730 תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. תמיד חשבתי שככל שהאינצ' גדול ככה הכיתוב גדול יותר וככה הפריסה טובה יותר מסתבר שלא משנה כמה שאני עולה באינצים כרגע אני 37 הכיתוב נורא נורא קטן ואני נאלץ לעבוד ברזולוציה פח כדי לראות זאת אומרת כדי אני יוכל לעבוד ממרחק 2 מטר בשביל לגלוש באינטרנט כמה אינץ צריך ? 55 ? ברגע שאני מגדיל את הגופנים אז זה דופק את הפריסה של העמוד למשל אם הרזולוציה 1366*768 ואני מגדיל את הגופנים זה נראה כמו 1024*768 , אני משתגע כאילו האינטרנט לא בנוי לצפיה מרחוק בשכיבה הכול קטן לא משנה כמה אינץ אתה שם הכתב אותו כתב אותו גודל , בסרטים וטלויזיה גם 27 אינץ טוב לי אבל הכיתוב הכול קטן , אני כל הזמן משתמש ברזולוציה של 1024*768 כדי לראות נורמלי

8. Started by eli 10,

רשותי מלאי של מסכי מגע סימנס משומשים כמו כן רכיבי בקרה למכירה. מתאים ללימוד או הרכבה ושדרוג מי שמעוניין ליצור קשר אלי 052-2461657

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ilanb0,

מיועד לפנסיונר שגולש הרבה באינטרנט. יש מציאות גם בסכומים של 500 ש"ח (אולי פחות??) מחברות מוכרות?

10. Started by leonbd,

שלום לכולם! אני קראתי את הכתבה על מסך SAMSUNG932B ועד שבאתי לקנות הוא אזל מרוב הרשתותת אבל יש מסך בדגם SAMSUNG931B שהוא נראה לי זהה ל-SAMSUNG 932B מה דעתכם ב נושא? האם כדאי ללכת על המסך הזה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Justo,

מישהו מכיר ויודע מה ההבדל בין שני הדגמים והאם לדגם TQ יש גם חיבור DVI? באינטרנט כמעט שלא הצלחתי למצוא תגובות בקשר לדגם ה TQ.. :s05:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lior0101,

יש לי שלושה שאלות בנוגע למסך Dell 2007WFP: 1. קראתי באיזשהו אתר שמישהו כתב שיש לו בעיות עיניים לאחר כמה ימים עם השימוש במסך, ועוד מישהו הסכים איתו. האם זה נכון? 2. האם במשחקים המסך יכול לעשות לי בעיות? למשל מריחות? 3. קראתי הרבה מאוד אשכולות בפורום הזה, ופתחתי בעצמי, ולא קיבלתי אף פעם תשובה חד משמעית: איזה מסך יותר טוב לסרטים ומשחקים, Dell 2007WFP, או LG 1970HR. תודה מראש על העזרה, והמשך ערב מעולה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, כרגע יש לי מסך של סאמסונג 27' 1080p המסך טוב אבל אני יושב יחסית קרוב והתצוגה נראת לי גדולה מדי ולא חדה מספיק לטעמי. אני מעוניין במסך באותו סדר גודל רק עם צפיפות פיקסלים גבוהה יותר כמו 1440p או 4k, התקציב הוא 800 דולר מחול כמובן, אני גר בניו זילנד אבל יכול להזמין מארהב אם צריך. ראיתי הרבה מסכים שהם אולטרה רחבים כמו שני 17' מחוברים יחד וזה נותן שטח עבודה גדול, מה שמאוד קורץ לי. שימושים: קצת משחקים פה ושם לא על הגדרות הכי גבוהות, בעיקר עבודה עם תוכנות 3D ועריכה, יעזור לי מאוד עבודה עם שני חלונות במקביל. הכרטיס מסך שלי הוא 7970 3gb. תודה. עריכה: חשוב לי שהמסך יהיה מט ובהירות גבוהה יחסית 300 ניטים ומעלה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ZiX,

המסך הנוכחי שלי הלך ואני מעוניין לקנות חדש.. אני רוצה מסך 19 אינצ' (לא יותר גדול..) שישמש בעיקר למשחקים... התקציב הוא 1.5K.. אין לי העדפה לחברה מסויימת או משו רק חשוב לי שבאמת יהיה מסך איכותי.. ושיראה נורמלי.. לא מגושם מדיי.. יש לי מחשב חזק סך הכל.. Q9400 ASUS P5Q -PRO 4GB DDR2 1066HZ HD4870 Enermax 525W HDD 750GB .. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yuvalkosh,

אני חושב לקנות את ה-Dell 2407 WFP לצורך עבודה, סרטים ומשחקים (בסדר חשיבות הזה) ורציתי לוודא שרוחב השולחן שלי (73 ס"מ) לא קצר מדי עבור המסך הזה (24 אינץ'). בקיצור, האם המסך לא גדול מדי בשביל שולחן כזה קטן. ועוד משהו, איפה אתם ממליצים לי לקנות אותו ועל מה להקפיד טרם הקניה? תודה !!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. תגידו איך המסך הזה? LCD DELL E228WFP Black http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246 22 אנ'ץ של דל ! אבל לא מצאתי באתר איזה פאנל יש לו? המחיר שלו גם דיי זול יחסית: 2058

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מתלבט עם לקנות אותו בכלל התקציב 1200 ש"ח כל המלצה ודעה יתקבלו בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by your humble servant,

.

19. Started by tomermu,

מחפש מסך 24# לתלייה על הקיר מול השולחן עבודה. כמובן שיהיה טוב ואיכותי, עדיפות ל FULL HD או איך שזה נקרא. הבנתי שבסמסונגים הנפוצים אין אפשרות לתלייה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by שי-26,

דבר ראשון SAMSUNG LCD 23" 2333T עם פאנל cPVA יש מישהו שמכיר דבר שני במחיר 1000 ש"ח יש משהו יותר משתלם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mescalin,

היי ניסיתי למצוא חנויות בהן אחד מהדגמים הללו זמין אבל אני לא מוצא אשמח לעזרה ממי שיודע על חנות בה יש אחד מהם זמין לרכישה אני מת"א.תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by haim855,

https://www.wellcom.co.il/index.php?...roduct_id=7156 Asus LCD 24" Gaming Monitor FHD 144Hz 1ms MG248Q מחירו 1500 שקל מחכה כמה ימים לblack friday בתקווה לעוד הנחה.. תפריט שלו טוב למחיר הזה? (אגב בוחר אסוס בגלל אופציה גמייספלוס בגלל התוספת כוונות cross air ) מיפרט מדויק באתר היצרן https://www.asus.com/Monitors/MG248Q/ כרטיס מסך שלי הנל 980ti שווה קניה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Gliding,

כל החיפוש התחיל כי רציתי לקנות את ה4870X2. לאט לאט הבנתי שמתחת לרזולוציה המקיסמלית שלו אין באמת סיבה להשקיע בו, ולכן נתחיל בשאלות המגוחכות ונעבור יותר רציניות 1. מה הגודל המינימלי למסך שתומך ברזולוציה המקסימלית (2560X1600 אם אני לא טועה) של הכרטיס? והאם יש מסך מומלץ? זו שאלה כללית, ללא תקציב מוגדר בעיקר כי אני לא בטוח איזה תקציב דרוש לכזה מסך 2. האם יש מסך 24" בעל רזולוציה של יותר מ 1900X1200? 3. עכשיו השאלה בעלת התקציב שאפשר באמת לענות עליה. לא יודע אם זה הגיוני לצפות לזה, אבל מסך 24" בין 1500 ל-1800 זה מה שאני כנראה מחפש..ואשמח לשמוע על מסכים מומלצים תודה, וסליחה על החלקים המגוחכים של ההודעה שחר

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=10&model_no=37 ראיתי אותו והוא עשה עלי רושם ממש טוב התצוגה שלו ממש טובה ואני יכול להשיג אותו ב 1300 ש"ח.. מה שמעניין אותי זה שאין עליו ביקורות באינטרנט אבל בכלל בכלל והוא גם לא מופיע בזאפ חרשתי את גוגל - יש רק ביקורות על ה 22" שאומרים שהוא מסך מעולה [br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 23:46:28 מישהו? :s05:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Kukishin,

עבודה שוטפת, מסמכים, הרבה קריאה, סרטים ואינטרנט. תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים