עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

תמיד חשבתי שככל שהאינצ' גדול ככה הכיתוב גדול יותר וככה הפריסה טובה יותר מסתבר שלא משנה כמה שאני עולה באינצים כרגע אני 37 הכיתוב נורא נורא קטן ואני נאלץ לעבוד ברזולוציה פח כדי לראות זאת אומרת כדי אני יוכל לעבוד ממרחק 2 מטר בשביל לגלוש באינטרנט כמה אינץ צריך ? 55 ? ברגע שאני מגדיל את הגופנים אז זה דופק את הפריסה של העמוד למשל אם הרזולוציה 1366*768 ואני מגדיל את הגופנים זה נראה כמו 1024*768 , אני משתגע כאילו האינטרנט לא בנוי לצפיה מרחוק בשכיבה הכול קטן לא משנה כמה אינץ אתה שם הכתב אותו כתב אותו גודל , בסרטים וטלויזיה גם 27 אינץ טוב לי אבל הכיתוב הכול קטן , אני כל הזמן משתמש ברזולוציה של 1024*768 כדי לראות נורמלי

פורסם

אז השאלה היא מה האחוז משטח הראייה שלך שהמסך תופס ממרחק 2 מטר.

אם מסך 24" טוב לך ממרחק 30 ס"מ, אז ממרחק 2 מטר אתה צריך מסך גדול כמעט פי 7 בשביל לראות את הטקט באותו הגודל.

פורסם
ציטוט של iveco

תמיד חשבתי שככל שהאינצ' גדול ככה הכיתוב גדול יותר וככה הפריסה טובה יותר מסתבר שלא משנה כמה שאני עולה באינצים כרגע אני 37 הכיתוב נורא נורא קטן ואני נאלץ לעבוד ברזולוציה פח כדי לראות זאת אומרת כדי אני יוכל לעבוד ממרחק 2 מטר בשביל לגלוש באינטרנט כמה אינץ צריך ? 55 ? ברגע שאני מגדיל את הגופנים אז זה דופק את הפריסה של העמוד למשל אם הרזולוציה 1366*768 ואני מגדיל את הגופנים זה נראה כמו 1024*768 , אני משתגע כאילו האינטרנט לא בנוי לצפיה מרחוק בשכיבה הכול קטן לא משנה כמה אינץ אתה שם הכתב אותו כתב אותו גודל , בסרטים וטלויזיה גם 27 אינץ טוב לי אבל הכיתוב הכול קטן , אני כל הזמן משתמש ברזולוציה של 1024*768 כדי לראות נורמלי

היתה לי בעיה כזו - נפתרה אחרי בדיקת ראיה והחלפת משקפיים...

כאשר יש קושי לראות - בדוק ראיה. יכולה להשתנות תוך חודשים, לעיתים

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים