עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הופיעה בסטיקי אם אני לא טועה, תודה

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by mc_elad,

חוץ מהמחיר יש הבדל ...בעיות שונות אוליי...? (אם יש בעיות בכלל) ה2408 הוא שיפור משמעותי לעומת ה 2407????

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  3. קיבלתי הצעה מחנות מחשבים לרכוש מסך מחשב חדש במחיר זול בכמעט 50% מהמחיר בזאפ. למרות שכל החנויות האחרות מספקות 3 שנים אחריות לאותו מסך, החנות הזאת נותנת רק שנה אחת, 3 שנים אחריות עולה עוד כסף. - זה הגיוני? יתכן שחנויות יתנו אחריות שונה (הרי כולם נותנים לי אחריות מהיבואן). האם בד"כ מקבלים טופס אחריות רשמי של היבואן או שמספיק להגיע ליבואן עם החשבונית מהחנות? חוץ מזה, כמה חשובה האחריות במסכי LCD?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by Inzagi,

שלום אני צריך מסך ב2000 ש"ח למשחקים בגודל 19 אינץ' (מה שמתאים יותר למשחקים) כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 512MB לוח אם INTEL DP35DP לא אכפת לי רחב או רגיל, LCD, CRT או VCR - רק מסך שיהיה טוב למשחקים בתקציב ובגודל הזה.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by אדיר נסרי,

שלום לכולם הביאו לי מסך של asus vw193d 19 wide 5ms lcd האם המסך טוב ? רוצה חוות דעת על המסך מי שמכיר או שיש לו אני ישמח תודה רבה ולילה טוב

6. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב כמה שיותר גדול ולאחרונה נתקלתי במסך הזה: http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=387 מישהו מכיר את החברה או הדגם ויכול לתת חוות דעת עליו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  7. שלומות, ראשית ברכות לכל העושים במלאכה על האתר המרשים והידע הרב בו ולחברים בפורם על התשובות והעזרה. אשמח להמלצות למסכי LCD 19 שישמש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור), טקסט וקצת 3D - הכוונה שיהיה טוב לגרפיקה אבל גם לטקסט ואינטרנט כי בסוף זה גם דברים שיושבים מולם הרבה זמן. המסך לא יצטרך להתמודד בסביבה מוארת מאד ולא עם משחקים וסרטים. לא פאנל TN ועד כ- 2,000 ש"ח (רצוי פחות). אם יש המלצות על LG זה יהיה טוב כי יש לי סיכוי להנחה. ראיתי המלצות ל971P ומנגד גם חוסר שביעות רצון מהיכולת לשנות הגדרות (התוכנה) והביצועים - האם הוא בעיקר בעייתי במשחקים? לא ראיתי התייחסות לגרפיקה. והאם אין חדשים וטובים ממנו ברמת המחיר שלו? תודה רבה נעם

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by kk_kk,

מי יותר טוב מבין שני מסכים אלה Lg 1960TR or Lg 1970HR ? כי ראיתי בפורום שהמסך 1960TR מובחר מבין מס' רב. אז מה לגבי 1970HR ? למה הוא לא מובחר כשהוא יותר מתקדם והאם יש מסך באותו מחיר של 1960TR ויותר טוב ? ראיתי שיש גם מסכים מעל 2000 עם פאנל אחר, האם יש הבדל גדול ביניהם (בין TFT לסוג האחר ) האם העין שלי 8) חשה שאני בעולם יותר טבעי (אם משתמש במסכים עם פאנל אחר) או ההבדל זניח ? אני משתמש במחשב באופן סטנדרטי : ויב, פתיחת ורד וסגירה, שפות תכנות, צפייה בסרטים... כדי להיות גם הטקסט קריא כי יש לי את זה של acer al1917 ולא נראה לי כל כך ? האם כדי להחליף, מה דעתכם והמלצתכם ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gggil,

צריך המלצה למסך מחשב, עדיף מיד שניה (שיהיה זול), שיש בו את הדברים הבאים: תמיכה בFULL HD חשוב מאוד לא HD READY. 3MS ומטה ניגודיות יחסית גבוהה חברה אמינה (לא כמו ITT או משהו כזה :-X) וזהו ;D אגב, אמרו לי שיש שינוי עצום בין 5-4-3MS. האם הוא באמת שינוי חשוב? אני רוצה מסך שיחזיק כמה שנים טובות ורציתי לדעת אם זה תלוי גם במהירות תגובה עריכה: חבר שלי הציע לי DELL E228WFP SAMSUNG 2253BW 3 DELL 2007WFP אבל הבנתי שלא כל הדגמים האלו תומכים בFULL HD, יש להם MS גבוה והניגודיות די נמוכה. תודה רבה על העזרה מראש, גיל

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by crssa,

אהלן. קראתי שבמסך ה20'' דגם 2007FP (פאנל S-IPS) יש רזולוציה אחת שניתן להגדיר, ושהוא גורם לפונטים להיות קטנים ומקובעים. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בעיקר קריאת טקסטים (במשך שעות...), התעסקות במיילים, מסמכים וכו... סרטים ומשחקים בכלל לא. עם זאת אני מעוניין במסך איכותי שישרת אותי לאורך שנים. אם טקסטים לא יהיו חדים וקלים לקריאה לא עשיתי פה כלום... (כרגע של לי CRT 19'') האם המסך מתאים לצרכים שלי? עד כמה הניגודיות חשובה לטקסטים?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  11. הי. בגלל ש DELL 2007WFP לא קיים בארץ ובמקום 2007 הגיע לכולם 2007 שהינו פאנל TN חיפשתי ובסוף אני קונה מסך אחר. מישהו מכיר אותו ? איך הוא ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by nir-z,

בעקבות שרשור שפתחתי פה לפני שבועיים החלטתי לקנות מסך EIZO S2111W לצורכי עיצוב גרפי ועריכת תמונות במרחב SRGB, אבל לצערי לא מייצרים אותו יותר ואין להשיג אותו באף חנות. אז חשבתי ללכת על CE210W ויש לי כמה שאלות: האם המסך הנ"ל מתאים לאותם שימושים? ממה נובע ההפרש הגדול במחיר? (אלפיים שקלים) והאם ישנם חסרונות (מלבד המחיר) מול S2111W במיוחד לצורך משחקים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, מזה זמן אני קורא פה בפורומים השונים - יש פה מידע מצויין ואנשים רבים עם ידע. הצלחתי להתמקד בעזרתכם על מעבד, לוח כמות וסוג זיכרון למחשב החדש שאני מתכנן לרכוש לקראת תחילת יולי. מה שכן, טיפה נבוך מהעובדה שלא הצלחתי להבין, ולבחור מסך עבורי, מגוון הדעות והמוצרים מצליחים לבלבל אותי כל פעם מחדש :s05: כבר התבלבלתי איזה מסך טוב לגלישה ועבודה רגילה בסביבית אופיס-מערכת הפעלה וכו', איזה מסך טוב למשחקים, סרטים וכך הלאה. התגובות החריפות של משתמשים בקטילת מסכי סמסונג, LG, אסוס, אפילו Dell עם מסכי TN מרתיעה אותי למרות שהם נראים לי. הבנתי שהפנלים האיכותיים יותר (לא פנלי TN) יקרים משמעותית בעיקר בגודל המסך שאני מעוניין לרכוש - 22' (אם הייתי יכול הייתי רוכש 24' ) אז אבקש את עזרתכ…

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  15. קניתי היום דרך וואלה שופס את המסך הנ"ל ב1160 ש"ח אבל שכחתי לבדוק אם הוא מתאים לי למחשב. אז יש לי ג'יפורס 6600 האם הוא יכול להריץ אותו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  16. שלום רב. מסך הסוני שלי סיים את תפקידו באופן סופי מאוד אתמול בערב לאחרלמעלה מ3 שנים הגיע הזמן למסך אחר במקומו- אני מעוניין במסך שישמש אותי לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט ובעיקר משחקים. אני מעוניין במשך 19" ולא במסך רחב. תקציב עד 1300 ש"ח. קראתי שה LG1960TR הומלץ פה. האם יש עוד אלטרנטיבות במחירים האלו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by NTT,

שלום,אני קונה מסך דל, ברגע הקניה אני פותח את המסך בחנות,וכמה מינימום פיקסלים מתים אמורים להיות בשביל להחזיר את המסך ברגע הפתיחה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, לאחר שענו לי על כמה שאלות, ערכתי את הדיון לעיקר שלו. אני צריך המלצה למסך 20 אינצ' (לא צריך 22, אפילו שזה אותו המחיר) רחב של IPS או VA בכ-1000-1500, (המחיר גמיש במידה ואין מסכים מהפאנלים האלו בתקציב הנוכחי) בעיקרון, אני מעוניין במסך מומלץ ומוכר אך שיהיה זול יחסית (אם יש משהו מתחת ל2000). תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  19. טוב בדיוק עכשיו הוספתי עוד מסך 19' לאחד זהה שיש לי אז כמה שאלות 1.אני יודע שיש כמה מצבים, איך בוחרים אותם? בדרייברים של ATI לא מצאתי כלום 2.ברגע שיש יישום על מסך מלא ואני מעביר תוכנה במסך אחר לפוקוס היישום שעל מסך מלא מתמזער יש דרך לבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by isvi2,

רכשתי את המסך ואני מאושר עד הגג. ההבדל בין המסך הזה למסך TN הוא הבדל של שמיים וארץ, פתאום הבנתי שהלבן שהייתי רגיל אליו במסך הקודם שלי 17" L1750SQ הוא בעצם אפור בהיר והשחור הוא אפור כהה. אני לא מבין גדול בעניין אבל מבחינת בעיות הכיול שדובר עליהן בדגם L2000C לא ראיתי דבר שעין רגילה יכולה להבחין בו. אין לי הרבה מה להגיד עליו חוץ מזה שבשבילי הוא שיפור אדיר בכל תחומי השימוש שלי במחשב - עריכת תמונות, משחקים, סרטים וטקסט. אם יהיה לכם שאלות ספציפיות על המסך אני ישמח לענות. המלצה שלי : בשום פנים ואופן אל תתפשרו על מסך בעל צג TN אלא אם כן אתם בבעיה תקציבית, אני את המסך רכשתי בקצת פחות מ2000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני לא ממש מבין במסכים. מה צריך להיות במסך כדי שיהיה טוב ועל איזה מסך אתם ממליצים? אפשר לחרוג מהתקציב עד 2300.99

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  22. האם כדאי יותר מסך 19 עם פנל PVA בסמסונג 971 או לקנות כבר 22 או 20 עם TN? והאם זה נכון שכל המשחקים עוברים לצורה רחבה ולכן מסך 19 רגיל לא יעבוד טוב בשחקים כאלו או במשחקים חדשים?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  23. שלום. כמו שרשום, אני רוצה מסך מחשב שיתחבר גם למחשב וגם לממיר של HOT תקציב: עד 1400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by R0tem1,

הכרטיס מסך שלי הוא HD2900PRO אני רוצה לתלות את המסך על הקיר. מרחק הצפיה לשימושים של מחשב (בעיקר משחקים) הוא 1.2 מטרים ולצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) קצת יותר מ2 מטרים. איזה גודל ואיזה דגם יעשה את העבודה הכי טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by aviboots,

אני מעדיף פנל איכותי (לא TN) האם עדיף מסך 2007 של DELL למשל או להשקיע יותר עבור מסך 24" העבודה היא בעיקר עם TEXT תוכנות שונות לא גרפיקה, לא עריכת ווידאו, משחקים אולי.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.