עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני הולך לקנות מסך "19 של Samsong או של LG ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות לגיימינג-מסך בעל איכות אך לא יקר מ-1000 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבחירה? מהי רזולוציה ומה הרזולוציה המומלצת ולא יקרה מידי לגודל "19 , ואיך מחליטים איזה יחס ניגודיות הוא הטוב ביותר במחיר המשתלם ביותר? ולסיכום: עזרו לי לבחור מסך LG או Samsong עד 1000 ש"ח, ובעל איכות!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, רציתי לבקש את העזרה שלכם בחיפוש מסך מחשב, כרגע אני עם NEC MultiSync 90GX2 ישן וטוב משהו כמו 4 שנים איתו, ללא תקלה אחת, בלי שום פיקסל שרוף ומאוד מרוצה מהאיכות שלו, עממה, כבר מתחיל להיות קטן עליי מסך 19" ו-4:3 אני מחפש משהו בין 22 ל-24 אינץ', רזולוצית FHD ומעלה, והכי הכי חשוב - שיהיה פאנל IPS (הכל חוץ מ-TN) ושיהיה גלוסי! זה פשוט בלתי אפשרי למצוא מסך גלוסי בארץ! והנק שנמכרים היום יחסית יקרים ונדירים... אודה לכם אם תמצאו לי איזה DELL או ASUS נחמד... אני ממש חייב מסך גלוסי חדש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by kipi_ben_kipod,

המחשב שהזמנתי (לא בפנדה) הגיע בערב החג (באיחור של כמה ימים מהמתוכנן), גיליתי לצערי כי חיבור בכרטיס הגרפי יש רק יציאות DVI ו HDMI וכמובן שהמסך הישן שלי הוא בחיבור VGA. אמרתי לעצמי נקפוץ זריז לחנות בחיפה לקנות מתאם או אם נמצא מסך חדש (במילא רציתי לקנות אחד מזמן). כשהגעתי לחנות המוכר היה נחמד מאוד והשתדל לעזור לי, (ואפילו לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים יותר ללא סיבה). מאחר ורציתי לנצל את החג הארוך לצורך התקנה של המחשב החדש והתוכניות השונות ולקנפג את כל המערכת הייתי מוכן לקנות מסך שאינו אופטימאלי לצרכים שלי. (הרי כמה פעמים ייצא לי 4 ימי חופש מהעבודה שאני אוכל להתעסק בכך בצורה יסודית...) נבחר מסך (לא בגודל שרציתי אלא קצת גדול יותר בגלל שלא היה במלאי במקום) אחרי שנשאלו כל השאלות כ…

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by Silol,

שלום אני צריך המלצה למסך 22" או יותר למשחקים וסרטים ב500$, שלא יהיה מריחות וחשוב שיראו צבעים אמיתיים! תודה..

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  5. עד לפני שבוע השתמשתי למשחקים/גלישה/הכל בעצם בטלויזיה 32'' ברזולוציה 1280X768 וזה היה מספיק מבחינתי. הטלויזיה הזו מתה לצערי. ההתלבטות שלי היא כזו - חיפשתי מסך עד סכום של עד 1,300 ש"ח ומצאתי 2 מסכים: 1) 27'' למחשב סמסונג P2770HD שהיא Full HD 2) 32'' טלויזיה סמסונג LA32E420 שהיא רק HD Ready ובעצם תתן לי אותה רזולוציה אני מאמין כמו הקודמת. אולי כדאי לציין פה שמצד אחד אני משחק במשחקים חדשים ומצד שני לא הפריע לי שזה לא full HD עד עכשיו אז אני לא גיימר כבד שצריך שהכל יהיה במקסימום. האם ההבדלים בגודל משמעותיים? המרחק מהמסך הוא 2 מטר בערך. האם משחקים העתידיים עשויים לא לתמוך ברזולוציות הנמוכות יותר כמו זו של הטלויזיה? ואולי שאלה שפחות מתאימה לפורום הזה, האם בכ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by elitver,

במסך יש מקום לחיבורי DVI ויש לי כבל HDMI ל DVI הבעיה ש DVI אינו מעביר אודיו כיצד ניתן להעביר את האודיו ? אין שקע אוזניות ל PS3 תודה על העזרה איל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Kodak997,

החלטתי ללכת על מסך 19" בגלל גודל הנקודה שמאוד קריטי לי (מסתבר) והעובדה שהפנל של ה-22 נשמע זוועה ולא בריא. ממה שאני רואה פה בפורום שולט ללא עוררין ה-vp930. נשמע שהוא הכי איכותי. האם יש יתרון כלשהו למסכים היותר יקרים באותו גודל (eizo, nec)?? או שאפשר בביטחה להסתפק בvp? (הרבה קריאה וטלויזיה, קצת משחקים/סרטים) אגב, תודה לכל מי שענה לי בשרשור הקודם.. פשוט קצת השתנה הנושא אז העדפתי לפתוח שרשור חדש.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by nsbar,

בעיקרון המסך יהיה שייך לילדתי הקטנה (4) אך עדיין אני רוצה מסך שאפשר יהיה לעבד בו תמונות בפוטושופ מה הכי מומלץ עם תקציב של בסביבות 1000 ש"ח תודה לכם

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה אני מתעניין בקניית מסך מחשב חדש. אני מתלבט בין 2 המסכים הללו: http://ksp.co.il/?uin=25550 http://ksp.co.il/?uin=22354 כמובן שאם יש בסביבת המחיר של המסכים הללו מסכים אחרים מומלצים יותר אשמח לשמוע. המטרות העיקריות - משחקים, גלישה, צפייה בסרטים מידי פעם.. תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by rubin 37,

שלום. אייבורי מוכרים 2209AW ב 1349 ש"ח. המחיר קבוע, כולל עד 12 תשלומים ומשלוח הביתה באמצעות שליח . מישהו קנה את המסך הזה באייבורי ויכול להמליץ?? אני מכיר את המכירות הקבוצתיות שמוצגות בפורום, אבל מחפש התייחסות דווקא לאייבורי. בברכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ghadad,

מתוך http://www.flatpanels.dk/panels.php : Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS (LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel. אז מה עדיף ? ההוא עם ה 16MS ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם! מחפש מסך דואלי לטלוויזיה ולמחשב בגודל 23-24" במחיר שלא יותר מ1400. יש חיה כזאת? : צריך כניסות לממיר ("בננות"\RCA) וכניסת VGA תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by thelegend,

שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by A-L-o-n,

אוקיי קניתי מחשב חדש והכל סבבה אני כרגע עם חיבור vga... מתי שאני מכניס את החיבור dvi המסך לא עושה כלום... יש לי מסך t220 של סמסונג. תודה לעוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  15. תקציב עד 1500, משחקים בעיקר, השאלה שלי אם עדיף למשחקים מסך WIDE או שעדיף ללכת על הרגיל? ואיזה דגם אתם ממליצים.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  16. אני לא בטוח שהנושא הזה קשור לפורום הנ"ל , אבל הוא גם לא ממש קשור לשום פורום אחר אז החלטתי ליכתוב פה. ברשותי מסך 22 אינץ , ותוכן ברזולוציה של 720p נירא אלין מצויין! השאלה שלי היא העם היו למסך בעיות עם הצגת 1080p? ביגלל שהרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1680x1050. המסך פשוט יכווץ את התמונה לרזולוציה שלו וישמור על היחס או התמונה תיצא מעוותת? תודה

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by mestido,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש וחשבתי ללכת על מסך עם 120hz. יש בכלל הבדל משמעותי בין 60hz ו 120hz? מזה נותן? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10129 על איזה מסך אתם ממליצים עם 120HZ? לא אכפת יש 3D או לא

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by ori-silver,

אני מחפש מסך בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וגם קצת סרטים,התקציב הוא עד 2200 ש"ח גג איזה מסך יהיה הכי טוב בתקציב הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  19. רצ"ב דוגמאות של איך שניהם נראים על המסך אני לא מצליח לקרוא כלום מה OUTLOOK מבלי להדביק את האף למסך יש דרך להגדיל את התצוגה כמו באקספלורר? תודה, בני. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 15.4k צפיות
  20. Started by asaf16,

אני כרגע משתמש היום במסך LG 19' מסדרת FANTASY, לא זוכר את הדגם המדוייק. לפרוטוקול, אני ממש מבסוט עליו. אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש, בהסתכלות רצינית אל העתיד. בקריאה פה ושם, לא יכלתי שלא לשים לב לטרנד ההולך וגדל של מסכי WS בגדלים של 22'-24'. השאלה שלי היא האם ההתקדמות היא בלתי נמנעת כמו שכולם בסוף זזו מ-15' ל-17'? הרי בסופו של דבר השימושים שלי הם סטנדרטיים, סרטים פה ושם, מוזיקה, משחקים, וכל מה שביום-יום. הבנתי גם שזה יכול לחסוך המון כסף אם מתייחסים גם למסך עצמו וגם לכרטיס מסך (רזולוצייה נמוכה יותר דורשת כרטיס מסך פחות חזק). תודה על כל העזרה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://tms.co.il/product/6598 מסך שמיועד לעבודה באופן שוטף, מסך רחב וגדול שנראה טוב חזותית,מסך מתכוונן מבחינה טכנית איך המסך ? האם יהיה טוב למשחקים (יש \אין מריחות) אני לא כל כך מבין במסכים והייתי שמח שמישהו יכתוב לי חוות דעת על המסך הנ"ל ואם יש אופציות עדיפות עליו .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by avishai220,

היי יש לי כרגע מסך 19 עם כרטיס מסך של gtx770 4gb יש איזה מסך טוב שאפשר להמליץ עליו באיזור ה24 אינ'ץ? אני משחק את כל סוגי המשחקים bf4 sc2 ועוד משחקים כמו the witcher 3 ועוד... עריכה: לגבי התקציב יש לי באיזור 1000-1200 כמובן שאם יש משהו שממש משתלם ושווה להוסיף עליו אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by mambo,

שלום לכולם. יום ההולדת 60 של אבא שלי הולך ומתקרב וחשבתי לקנות לו במתנה מסך מחשב 22 אינטש (שימושים - ווינדוז, אינטרנט, וורד, אי מייל וכו'). ראיתי כאן שמדברים בעיקר על dell e228wfp, samsung 226BW, samsung 225BW. אפשר קצת פרטים על ההבדלים ביניהם? במגה יש מבצע של הדל ב-1700 ש"ח, את הסמסונג 226 מציעים בזאפ בערך ב-1800. איזה מהמסכים האלו הכי טוב? איך המבצע של מגה? יש למישהו הצעה למסך אחר באזור המחירים הזה של 1700 ש"ח? תודה

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  24. היי, הכיוון שלי היה לקנות את דל U2417H שמומלץ פה עם זאת יהיה לנו קרדיט לנצל באתר BUY2 ושם כמה דגמים של LG עם פאנל IPS (הוספקתי קישור לכל דגם): 24MP67HQ 24MB37PM 24MP58VQ למעט העובדה שהדל יותר ארגונמי (ובניגוד אליהם לא ידרוש תוספת מעמד) האם הם יכולים להיות ברמה תצוגה ואיכות קרובים לדל? חיפשתי ברשת מידע ולא כ"כ מצאתי.

25. חשבתי שאוכל לצלם את המסך עם הפיקסל המת אבל כניראה שאי אפשר, כי בתמונה הכל ניראה מושלם :-). בכל מקרה, על הרקע השחור למטה בתמונה(בתוך הריבוע הלבן. צריך לגלול את התמונה כדי לראות את הריבוע הלבן), יש מקום שרואים שני פיקסלים אדומים קטנטנים(או אולי רק אחד, אני לא סגור על זה), אבל שוב, אי אשפר לראות את זה כאן, אצלי זה בתוך הריבוע הלבן :-). בדקתי את זה עם התוכנה nokia monitor test. עכשיו השאלה שלי היא האם שווה להחליף? האם אהיה נודניק אם אחליף? האם זה בכלל משנה(כי בתכלס כשהמסך לא בגוון שחור(וזה בדרך כלל) לא מבחינים בזה)? ואולי גם המסך הבא יהיה עם פיקסלים מתים? האם הפגם הזה מעיד על כך שזה ימשיך ויתרחב או שאין קשר וזה יכול לעבוד כמו שצריך עם פיקסל אחד מת, בשנים הבאות? בקיצור, מה אתם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.