מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה זה בדיוק הMS של המסך והניגודיות שלו? ומה נחשב איכותי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רשותי מלאי של מסכי מגע סימנס משומשים כמו כן רכיבי בקרה למכירה. מתאים ללימוד או הרכבה ושדרוג מי שמעוניין ליצור קשר אלי 052-2461657
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לשדרג את המסך שלי philips 239CL .חשבתי על U2312HM . עיקר השימוש הוא משחקים כבדים (כרטיס מסך 780) /עריכת תמונות קבצי RAW /עריכת וידאו . הבקשה היא על 5/24 אינץ לא יותר מזה . אשמח להמלצות נוספות /חוות דעת . תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת את זמן התגובה של המסך אם היצרן נותן רק את ה - GTG? באתר היצרן של NEOVO מצויין שזמן התגובה של מסך neovo f-419 הוא 4MS (GTG). כאשר הכוונה אפור לאפור. איך אפשר לדעת את זמן התגובה האמיתי (ISO)? האם יש איזה מדד לפיו ניתן לדעת את ה - ISO של המסך לפי ה - GTG שלו? תודה על נחשול תגובותיכם המהירות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג חדש ב600-1000 ש"ח (עכשיו אני עם מסך 32" ועוד מסך 19"). רוב הזמן אני משחק FPS ורואה סרטים/סדרות. משהו חשוב: בבקשה אל תתנו לי את הDELL US2312H או כל מסך אחר עם פאנל IPS... אני לא עושה שום עריכת תמונות מקצועית ואני לא רוצה מריחות על המסך (שקורות בדר"כ בIPS ובמסכים עם זמן תגובה גבוה..) תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך 42 אינץ תקציב 2500 .ללא חריגה אזור בארץ לא משנה .העיקר שיהיה משלוח. אין חנות ספציפית. העיקר שיהיה תשלומים מחשב נייח עם כרטיס מסך g210 nv שהמסך יהיה תומך ב full hd לא סמרט לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה הכי איכותי ביחס למחיר. חיבור hdmi תודה רבה חברה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה-Dell 2407 WFP לצורך עבודה, סרטים ומשחקים (בסדר חשיבות הזה) ורציתי לוודא שרוחב השולחן שלי (73 ס"מ) לא קצר מדי עבור המסך הזה (24 אינץ'). בקיצור, האם המסך לא גדול מדי בשביל שולחן כזה קטן. ועוד משהו, איפה אתם ממליצים לי לקנות אותו ועל מה להקפיד טרם הקניה? תודה !!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בזאפ את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891262 מדובר על מסך IPS של LG 21.5 אינץ' . תג המחיר שלו הוא בין הזולים ל IPS ולגודל שלו. אני מתלבט האם לרכוש אותו או ללכת על מסך אחר (פאנל TN) שמן הסתם זול יותר. האם זוהי קנייה כדאית לדעתכם? התקציב הוא עד 750 800 שח 20-22 אינץ' עבודה רציפה מול המסך 15 שעות ביום (לא משחקים). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע הכרטיס מסך כרגע הוא Geforce2 MX/MX 400 יש מצב שבעתיד הוא יוחלף ככה שצריך שיהיה חיבור רגיל + DVI המטרה העיקרית של המסך היא לשימוש בסיסי של אינטרנט + צפיה בסרטים... עדיפות ל מסך 19 אינט'ש וכמה שיותר שיוכל לחסוך בכיס (אם אפשר תביאו כמה אופציות) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה כול כך אבל שמתי בסוף פה.. אז אם זה לא מתאים מצטער... :-\ אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר אבל אין לי ממש מקום, אז אבא שלי הציע הצעה "לזרוק" תמסך של המחשב ובמקום לשים טלויזית lcd שהיא תיהיה גם טלויזיה בעצמה וגם לחבר אותה למחשב כמסך רגיל(שאני יראה בה טלויזיה וגם שאני יוכל להשתמש בה כמסך למחשב) עכשיו כמה שאלות אני יושב קרוב למסך זה יכול להרוס לי תעיניים(שבעתיד אולי יהיה לי משקפיים וכ''ו חס וחלילה) או שאם יראו בכלל טוב במסך? או שיראו מגעיל? התקציב הוא בערך 2000 שקל +- שווה לקנות או לוותר על זה? תודה לעוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ניסיתי למצוא חנויות בהן אחד מהדגמים הללו זמין אבל אני לא מוצא אשמח לעזרה ממי שיודע על חנות בה יש אחד מהם זמין לרכישה אני מת"א.תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך בזמן הקרוב בעלות של בערך 1000 שח, למסך בנוסף למחשב מחובר גם ממיר של יס ככה שצריך שיהיה גם חיבור hdmi, א 70% מהזמן על המסך זה סתם גלישה באינטרנט ושאר זה צפייה בסדרות ובתדירות מאוד נמוכה גם משחקים. חשבתי על המסך הבא, מה אתם אומרים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16730 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המסך 21-22אינטש שיש לי כרגע, התחילו להופיע עליו קוים צבעוניים בינתיים שניים בCYAN ואחד בYELLOW.... כל יום מופיע עוד קו אנכי חדש. בהתחלה מכות על המסך העלימו אותם אבל עכשיו הם כבר די קבועים. חשבתי לקנות משהו מפה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=2121&t=91 המחירים נראים סבירים. אני יודע שבאג מייקרים הרבה דברים, זה כולל גם מסכים ? יש הרבה מסכי BENQ, הם מומלצים? עד עכשיו היה לי CHIEMI ישן שמהתחלה היו מלא בעיות איתו, בהתחלה החלפתי אותו בגלל פיקסלים מתים ואחרי זה החדש החזיק מעמד 10 שנים אבל המעמד שלו היה עקום, כמו מגדל פיזה בערך. מבחינת יציאות וחיבורים אני משתמש או בDVI או בD-SUB, אם יהיה HDMI גם סבבה אבל נראה לי שבכל מסך …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הלך לי מסך מחשב ישן של LG, וכבר נפטרתי ממנו. ארצה לקנות מסך שמונע השתקפויות, בגודל 21.5-22 אינץ' וברזולוציה 1920x1080, לשימוש כללי ופה ושם קצת גיימינג. אני לא מחפש משהו לצרכים מקצועיים, מספיק שיעמוד בדרישות אלה, יחזיק מעמד כמה שנים, ויעלה בסביבות 600-700 ש"ח. כדי לפשט את הבחירה, אשמח אם תוכלו להציע משהו מתוך המבחר של KSP, החנויות שלהם קרובות אלי: http://ksp.co.il/?select=1024..230 אין לי יותר מדי מושג אם ההבדל בין DVI ל-VGA משנה לי (העין בכלל מסוגלת להבחין בהבדלי האיכות ביניהם?), אך רצוי שיהיה גם חיבור DVI. יהיה נחמד גם אם תהיה למסך אפשרות הטיה והגבהה, ואם הוא יהיה נטול שנאי מגושם זה גם יהיה נחמד, אך כל אלה לא הכרחיים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזשהי דרך?.. ממש מעצבן לקרוא בקטן ... אם אני מגלגל עם הCTRL זה מגדיל אבל הדף הופך להיות עם שוליים ומעצבן כזה... יש איזשהי דרך ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות lcd 32 לחדר שלי..... המטרה של הטלויזיה היא להיות טלויזיה אבל אמרתי אם יש אפשרות לחבר למחשב למה לא.. אבל שמעתי בכמה מקומות שלא רואים ממש טוב בטלויזיות גדולות בעיקר בגלישה באינטרנט.... עכשיו אני רוצה לקבל דעות שלכם על גילשה באינטרנט משחקים וסרטים במחשב..... מרחק צפייה כ 70 סמ מתוכננן טלויזית hd-r
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני קונה את המחשב הזה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 ואני קונה גם מסך, כמו שרשמתי בכותרת ואני מוגבל בתקציב מסכים כאלה ממש יקרים ואני לא צריך משהו איכותי בטירוף, למשל יש לי מסך ממש לא מוכר של WATCH 19 אינטש, ניגודיות 1:500 וזמן תגובה 8MS והוא ממש טוב לי הוא סבבה.. אז אני לא צריך יותר איכותי ממנו אבל גם לא פחות איכותי ממנו, והכי זול שאתם יכולים למצוא (אבל שלא תרד האיכות! לפחות לא מהרמה של הWATCH שלי..) זה חייב ליהיות מסך רגיל אני שונא רחב זה מעוות את התמונה.. תודה. הדגם של המסך WATCH שדיברתי עליו הוא- MV932.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב ''24 שמטרתו העיקרית תהיה צפיה בסרטים/סדרות מהמחשב (ולעיתים צפיה בטלוויזיה דרך כרטיס הטלוויזיה במחשב). אני מעדיף מסך שיש לו גם חיבור HDMI (לניצול החיבורים על הכרטיס מסך ושאוכל לחבר לו עוד מקורות אם אצטרך). אשמח לקבל המלצות למסכים מתאימים. התקציב שלי עומד על כ-1300 ש"ח. אשמח בנוסף לקבל חוות דעת על מסך שראיתי באינטרנט במחיר טוב מחברה שאני יודע שנחשבת טובה - ViewSonic, דגם: VX2433wm: http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/x-series/vx2433wm.htm אם אתם חושבים שיש סיבה טובה להעלות את התקציב או אולי לרדת בגודל ואז יש משהו יותר איכותי, אשמח לשמוע, אבל עקרונית הגודל הזה נראה לי אידיאלי בשביל הצרכים שלי. בתודה מראש, רון.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה? הוא יהיה טוב לשימוש במשרד? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812284 תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מסך מסך 22" למשחקים וסרטים, בעיקר משחקים, אני יודע שבמחיר הזה יש רק TN, לא אכפת לי, אני לא צריך זוויות צפייה בכלל. כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים וחצי) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. ראיתי אצל דוד שלי את ה 2243 ומאוד התלהבתי, הצבע טוב האורגונומיה מעולה (למרות שלא אשתמש בה) ובונסף המסך מעוצב טוב, ממש אהבתי ! יש משהו יותר מומלץ במחירים האלא ? חשוב לציין, התקציב הוא סביבות 800, אני מעדיף מאוד שלא להגיע לסביבות 1000...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך שיותאם הכי טוב למשחקים, מומלץ כמה שפחות ms, עם 16.7m צבעים ושיהיה 17-19", יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, אני השבוע הולך לרכוש מסך חדש ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר שאפשר להוציא בתחום התקציב הזה, הכי טוב שאפשר, אני מעוניין לעשות קנייה טובה. אוקיי, אז ראיתי שהמסכים שבעיקר מומלצים אלו LG 1970HR והViewSonic NX922 - אני טועה? האם יש עוד מסכים שעדיפים בתקציב הזה? מה עדיף מבין שני אלו לדעתכם? אני דווקא אהבתי יותר את העיצוב של הLG, מה דעתכם? תודה, זה חשוב לי - אני רוצה לעשות קנייה חכמה, תודה לכל המגיבים..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת החיפוש שלי אחרי מסך מחשב נתקלתי במסך של VIEWSONIC דגם VX2370S. http://www.omnitech.co.il//files/screens/VX2370S-LED(VX2370Smh).pdf אני לא מכיר את החברה והדגם שמשווק בארץ קצת שונה מזה שנימכר בארה"ב כך שקצת קשה לסמוך על הביקורות משם ( יש כנראה שני מודלים לאותו מסך- זה שמשווק בארץ שמגיע מהמזרח הרחוק עם נתונים טובים (זמן תגובה של 4 MS ופאנל AH-IPS) למול המסך שמשווק בארה"ב שמגיע עם זמן תגובה של 7 MS ופאנל IPS לא ידוע). לכאורה בארץ משווק דגם יותר טוב. אני מתעניין במסך הזה כי אני יכול להשיג אותו יחסית בהנחה – בערך 700 ₪ . רציתי לשאול מה אפשר להבין לגבי איכות המסך מהמפרט של המסך ומזה שהוא משווק בשני מפרטים שונים לאותו מודל. במידה ויש מישהו שיש לו את המסך הזה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו איך המסך הזה? LCD DELL E228WFP Black http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246 22 אנ'ץ של דל ! אבל לא מצאתי באתר איזה פאנל יש לו? המחיר שלו גם דיי זול יחסית: 2058
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לבקש המלצות למסך טוב בתקציב הזה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-