מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
טוב אני רוצה לקנות מסך דק בגודל 19 אינץ' בסביבות המחיר של 1400 עם חריגה עד 100. מצאתי את המסך הזה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 והוא נראה לי מצויין, רק מה ששמתי לב לזה שהוא יותר רחב כזה בצדדים, והרזולוצייה המקסימלית שלו קצת שונה. רציתי לשאול אם בכל זאת שווה לקנות את המסך הזה(אם בכלל שווה לקנות) וגם אם הקטע של הרזולוצייה יפריע לי במשחקים, כי בעיקרון בשביל זה אני הכי צריך אותו...אם אתם יכולים להמליץ על מסך יותר טוב במחיר הזה בבקשה :ם
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה lcd חדש למחשב בשביל משחקים ואניטרנט: מה עדיף או שיש לכם הצעה אחרת? LG L1752TQ LG L1753TR LG L1732TQ
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הלך לי מסך מחשב ישן של LG, וכבר נפטרתי ממנו. ארצה לקנות מסך שמונע השתקפויות, בגודל 21.5-22 אינץ' וברזולוציה 1920x1080, לשימוש כללי ופה ושם קצת גיימינג. אני לא מחפש משהו לצרכים מקצועיים, מספיק שיעמוד בדרישות אלה, יחזיק מעמד כמה שנים, ויעלה בסביבות 600-700 ש"ח. כדי לפשט את הבחירה, אשמח אם תוכלו להציע משהו מתוך המבחר של KSP, החנויות שלהם קרובות אלי: http://ksp.co.il/?select=1024..230 אין לי יותר מדי מושג אם ההבדל בין DVI ל-VGA משנה לי (העין בכלל מסוגלת להבחין בהבדלי האיכות ביניהם?), אך רצוי שיהיה גם חיבור DVI. יהיה נחמד גם אם תהיה למסך אפשרות הטיה והגבהה, ואם הוא יהיה נטול שנאי מגושם זה גם יהיה נחמד, אך כל אלה לא הכרחיים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי שני מכשירים שאני רוצה לחבר לאותו מסך מבלי לסובב אותו כל רגע והאם הכבל הפשוט מספיק טוב
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך 22" למחשב שישמש בעיקר למשחקים וסרטים. התקציב הוא בסביבות ה 1,300-1,400 . המליצו לי לקחת את המסך- Asus VW222U. חוץ מזה גם ביקשתי מסך של LG שהוא שווה בביצועים למסך של אסוס והמליצו לי על המסך הזה- W2284F. השאלה היא איזה מסך עדיף מבין השניים? ואם יש מסך שלוקח את שניהם ובמסגרת התקציב? תודה רבה. עריכה: הכ.מסך שלי יהיה- Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך עד 800 שקלים אני לא ממש מבין במסכים אז אני צריך הצעות התאמה: אני רואה הרבה סרטים וגם גולש הרבה אני לא משחק הרבה הגודל של המסך 20 אינץ' (גמיש)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשה קטנה שמאוד מאוד תעזור לי ;D למי שיש את המסך יכול להעלות שתי תמונות בבקשה ראשונה תהיה של המסך כשעל כולו פתוח דף אינטרנט מסויים של וואלה למשל שניה תהיה של המסך כשעל כולו יהיה פתות MSN MESSENGER בקשה מוזרה נכון אבל אני קצת מפחד לקנות WIDESCREEN 20" בגלל זה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחפש מסך 28'' למגוון שימושים שיכלול משחקים,טלוויזיה,סרטי HD ב1080P המסך למערכת המחשב שכתובה במפרט שלי עם שידרוג עתידי של חטיבת המעבד\כרטיס מסך\לוח הסכום שיש בידי הוא 3100ש"ח. אינני מתכוון להחליף מסך כול שנה,המסך הינו לטווח ארוך. עריכה: מתלבט בין המסכים הנ"ל: T220 2243BW
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית פורצת את הסכר ומציגה דגמים ראשונים אשר נוטשים את התלות הבלעדית בחיבור ה-DisplayPort, ומציעים סינכרון חומרתי של קצב הפריימים עם חיבורי HDMI נפוצים האם טכנולוגיית ה-FreeSync לביצוע סינכון אנכי בין אמצעי התצוגה לכרטיס הגראפי בדרכה להפוך לסטנדרט המוביל בשוק המסכים כולו? סמסונג מכריזה על שלושה מסכים חדשים, שהם הראשונים מסוגם אשר מציעים תמיכה בטכנולוגיה שפיתחה AMD בהתבסס על חיבורי HDMI הנפוצים, במקום חיבורי ה-DisplayPort המוכרים מעט פחות עליהן היא התבססה (וגםטכנולוגיית ה-G-Sync המתחרה של NVIDIA מתבססת) עד היום. הדגמים החדשים עונים לשמות CF390 (הפשוטים יותר, בגדלים של 23.5 אינץ' ו-27 אינץ') ו-CF591 (המתקדם יותר, בגודל 27 אינץ' בלבד), וממשיכים את טרנד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המסך 21-22אינטש שיש לי כרגע, התחילו להופיע עליו קוים צבעוניים בינתיים שניים בCYAN ואחד בYELLOW.... כל יום מופיע עוד קו אנכי חדש. בהתחלה מכות על המסך העלימו אותם אבל עכשיו הם כבר די קבועים. חשבתי לקנות משהו מפה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=2121&t=91 המחירים נראים סבירים. אני יודע שבאג מייקרים הרבה דברים, זה כולל גם מסכים ? יש הרבה מסכי BENQ, הם מומלצים? עד עכשיו היה לי CHIEMI ישן שמהתחלה היו מלא בעיות איתו, בהתחלה החלפתי אותו בגלל פיקסלים מתים ואחרי זה החדש החזיק מעמד 10 שנים אבל המעמד שלו היה עקום, כמו מגדל פיזה בערך. מבחינת יציאות וחיבורים אני משתמש או בDVI או בD-SUB, אם יהיה HDMI גם סבבה אבל נראה לי שבכל מסך …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי התלבטות די גדולה בין בני המסכים הללו (ההבדל במחיר של השניים לא משפיע...). מצד אחד כולם משבחים פה את ה - Dell, ככה שזה נראה שכדאי ללכת על ה - Dell, במיוחד שהוא 20". מצד שני, יש לי קצת בעיה עם העניין שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1600X1200, כי כל הפונטים יהיו ממש קטנים (ולא, שינוי ה DPI לא בא בחשבון, ובטח שלא התעסקות עם ההגדלה וההקטנה בכל דף אינטרנט). האם רזולוציה 1280X960 תיראה רע על המסך הזה ? האם ה - Samsung הוא בכלל בר השוואה ל - Dell ? (עזבו שהוא 19", כן...). ומשהו לגבי ה - Samsung, הבנתי שהקינפוג שלו הוא רק דרך תוכנה שגם לא מתאימה לכל הכרטיסי מסך, זה נכון ? (יש לי nvidia Geforce 7600GT). האם התוכנה אמורה לרות כל הזמן ברקע, או שמקנפגים פעם אחת, ואפשר למחו…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ונשארתי עם המסך הקודם. כל הכיול שעבדתי עליו - הלך. את המסך הקודם כיילתי עם adobe gamma ונתן לי תוצאות טובות. הפעם אני לא מצליחה. המסך שלי הוא lcd איך אפשר לכייל בצורה הכי מקצועית - לבד? יש תוכנות טובות ומומלצות? אשמח לתשובות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג חדש ב600-1000 ש"ח (עכשיו אני עם מסך 32" ועוד מסך 19"). רוב הזמן אני משחק FPS ורואה סרטים/סדרות. משהו חשוב: בבקשה אל תתנו לי את הDELL US2312H או כל מסך אחר עם פאנל IPS... אני לא עושה שום עריכת תמונות מקצועית ואני לא רוצה מריחות על המסך (שקורות בדר"כ בIPS ובמסכים עם זמן תגובה גבוה..) תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המסך 4-5 שנים פתאום הוא התחיל לרצד ומדי פעם הוא רק מראה פסים אפורים זה לא בעיה במחשב/הגדרות כי גם כשהוא מחובר לבד הוא מרצד ניסיתי לחבר במקום אחר (חשבתי שיש משהו שמפריע לו) וגם לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזו במסכים כאלה? חבל לי לקנות עכשיו מסך חדש תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי ידיעה ששמעתי השבוע באג יהיו יבואנים רשמיים של DELL דבר שיכול להיות טוב ויכול להיות רע מצד אחד מחירים של באג מצד שני לא צריך לנסוע לפתח תיקווה בשביל לראות ולקנות ואולי רק אולי מסכים איכותיים יהפכו להיות סטנדרט נדרש ע"י עמנו ואז אולי Notebook לא ינסו למכור לי 2007FP מתצוגה ב 1900 ויגידו שזה האחרון ויותר הוא לא מיוצר...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך הנ"ל קרוב לשנתיים וחצי והיו לי כבר כמה בעיות. פעם אחת שהמסך לא נדלק,ואז תיקנו לי אותו במסגרת האחריות. פעם שניה החיבור DVI שבמסך נדפק,ואני נאלץ להשתמש בVGA. עכשיו הבעיה החדשה היא כנראה מריחות אני חושב. למשל, אם יש קו שחור לאורך המסך,אני רואה מימינו קו שחור הולך ומתבהר אם אני נוגע במסך המריחה נעלמת וחוזרת.כל תזוזה קלה של המסך גורמת למריחה. ואם לוקחים בחשבון שנגמרה האחריות,המסך נפטר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חדש (: צריך עזרה קטנה פה מהמומחים: ביום ראשון אני קונה אחד מהם. לשתיהם יש אותו פאנל, ל VIEWSONIC הוא 19" ויש לו PIVOT ועולה 1600 הPHILIPS הוא 20.1" וככל הנראה אין PIVOT. עולה 1500 ש"ח ויש לו גם USB HUB ורמקולים מובנים. הוא מסך רחב. כעקרון שתיהם מסכים דומים מאוד מבחינת איכות... האם עדיף לי מסך רחב או מסך רגיל? מצד אחד הVIEWSONIC יקר יותר ב100 שקל והוא מסך רגיל ואני חושש קצת ממסך רחב אבל גם אף פעם לא ניסיתי אחד במשחק. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך CRT שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. מעבר ל"קפיצות" מדי פעם ללא שום סיבה, גם העיניים שלי מתעייפות יותר מהר כשאני יושב מולו. כנראה שעשר שנים זה בכל זאת יותר מדי בשביל מסך. אני מחפש מסך שיהיה טוב לשעות ארוכות של קריאה ועבודה משרדית. זאת הדרישה היחידה שלי וממנה נגזרות כל השאר. אני לא ממש מבין גדול (או בכלל לצורך העניין) במסכים אבל מן הסתם על מסך גדול הטקסט יותר גדול מה שפחות מעייף את העיניים. גם ההגיון שלי אומר שמסך 3:4 נוח יותר לעבודה מהסוג הזה כי יש למסך יותר גובה. אין לי ניסיון מספיק עם שני הסוגים כדי לדעת עם זה משמעותי. המגבלה העיקרית שלי היא כסף. אני אוציע כמה שצריך כדי לקנות מסך אמין, אבל אני לא רוצה להוסיף כסף בשביל מסך שקורץ לכיוון של משחקים וסרטים. אין לי כסף לזה …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רכשתי את המסך 2007FP מנקסטופ עם פאנל IPS, הוא הגיע עם זליגות אור שחבל"ז, מכל פינה אפשרית. המוכר הציע לי לקחת במקומו את אותו המסך אך עם פאנל PVA. מה לעשות? השימוש שלי הוא בעיקר סרטים, והכי חשוב לי להנות מהם. אז כרגע אני צופה הילה סגולה וזווית צפיה רחבה, וזליגות אור, כדאי להצר את זווית הצפיה ולפגום בצבעים? מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 20" (פורמט רחב) באזור ה 700 ש"ח נתקלתי בשני מסכי ה LG האלו: w2043t w2040t לא הבנתי מה ההבדל בין השניים ועד כמה הוא קריטי? יצא לי להתנסות במסכים של סמסונג ואני ממש מרוצה, אך אני לא מכיר את הדגמים החדשים כ"כ. אגב, האם כדאי להסתפק ב 20"? (המסך מיועד לחדר לא גדול במיוחד ולשימוש ביתי והמרחק ממנו לא יהיה רב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה די קטנונית למרות חיפוש ממושך בפורום וגם במדריכים לא הצלחתי למצוא תשובה פשוטה לשאלה ממש פשוטה מה יותר כדי לכבות את המסך כל פעם שאני לא משתמש בו { אני לא מדבר על 10 דק' הפסקה } או פשוט להגדיר שומר מסך ולהשאיר אותו דלוק כמו המחשב עצמו { שהפעם האחרונה שכיביתי אותו הייתה בשנה שעברה... אבל זה כבר סיפור אחר } מצד אחד לכל מסך LCD יש שעות עבודה מוגדרות מראש ע"י היצרן כלומר לגביש יש זמן חיים נתון בעת פעולה { למרות שזה כמה שנים טובות ...} אז ההיגיון אומר נכבה את המסך שאני לא משתמש בו ובכך אחסוך שעות פעולה והמסך יחזיק לי יותר זמן מצד שני בעת הדלקת מסך LCD { האמת גם כל מסך אחר } הפולס הראשוני של החשמל שעובר בגבישים וחוסר האחידות בטמפ' המסך גורמת לנזק רגעי די גדול , …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. שמי בקי, ולפני זמן מה בניתי לאחותי מחשב ובו התקנתי לה כרטיס מסך Leadtek - PX8600-GT-TDH 256MB. יש במפרט מעבד אינטל E6300, זיכרון 1X2 = 2GB 667MHZ, לוח אם GA-965P-DS3P של ג'יגהבייט, דיסק קשיח WD 250GB SATA 16MB, ובמארז ישנו ספק כח 500W של אנטק. היא החליטה בעצתי לרכוש מסך LCD 24" של דל. האם כרטיס המסך הנ"ל יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס מבחינת הרזולוציה וכו'? אחותי לא משתמשת במחשב ומשחקת משחקים כבדים (גיימרית), אלא משחקים קטנים ופשוטים, סרטים קצת, אינטרנט ותוכנות האופיס, ובעלה משתמש בתוכנת מפות וכו'(בגלל העבודה שלו).
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אז אני לא יודע אם זה כדאי לי או לא לעבור לסמך רחב. אני החלתתי ללכת על הדגם הזה: http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS23B3UVMV/ZA-features אתמול איזה אחד אמר בפורום אחר שזה לא שווה מסכים רחבים בגלל הקצב רענון מסך שלהם שהוא 59-60mhz מאשר אחד מרובע שהוא 75mhz ואני צריך את המסך למשחקים...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לקרוב משפחה מסך 22" זול יחסית (=TN), עדיפות גבוהה ל16:10, בעדיפות טיפה יותר נמוכה יכולות PIVOT למיניהן, כמו ה2243BW של סמסונג שכבר לא נמכר בחנויות. עד 800-900 ש"ח. יש חיה כזו? לא, אל תמליצו לי על מסכים של דל כמו שאתם אוהבים לעשות, אני יודע שהם מעולים אבל יוצאים מהתקציב בהרבה, זו לא הכוונה. תודה מראש, יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-