עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי מחפש מסך 28'' למגוון שימושים שיכלול משחקים,טלוויזיה,סרטי HD ב1080P המסך למערכת המחשב שכתובה במפרט שלי עם שידרוג עתידי של חטיבת המעבד\כרטיס מסך\לוח הסכום שיש בידי הוא 3100ש"ח. אינני מתכוון להחליף מסך כול שנה,המסך הינו לטווח ארוך. עריכה: מתלבט בין המסכים הנ"ל: T220 2243BW

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by hardgore1,

סקרן אותי לדעת מה איתם וlg למה אין עליו מידע ב tft central? איפה pls נמצא ביחס לסוגי ה ips? והאם יש כמה סוגי pls? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Mor_S,

כרגע יש לי את המסך 190V של חברת PHILIPS, וכל רגע הוא עושה ריענון למסך. וזה חירפן אותי לאללה, אז הבאתי מכה לפאנל [כפתורים] ומהסך נסדק למטה קצת . אז אני כרגע רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 22'-24' עד 1500 ש"ח, אבל הבעיה היחידה שלי היא שאין הרבה מרחק ביני לבין השולחן. בתודה אהה ושחכתי לציין שאני צריך עם חיבור HDmi וגם שהמסך יהיה FullHD אם אפשר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by debir,

קניתי מחשב חדש, ונשארתי עם המסך הקודם. כל הכיול שעבדתי עליו - הלך. את המסך הקודם כיילתי עם adobe gamma ונתן לי תוצאות טובות. הפעם אני לא מצליחה. המסך שלי הוא lcd איך אפשר לכייל בצורה הכי מקצועית - לבד? יש תוכנות טובות ומומלצות? אשמח לתשובות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by furyanaor,
    • 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אצל קרובי משפחה שלי נוצר מצב מעניין. יש להם במטבח טלויזיה קטנה ועבה של 20 אינץ' ,ששרדה שנים רבות. הטלויזיה נמצאת בתוך גומחה\נישה בגודל של 22 אינץ'. הטלויזה כבר עברה מספר תיקונים ונראה שסופה קרוב. המיקום של הטלויזיה מאוד נוח לקרובי המשפחה שלי. הרצתי חיפוש חיפוש באינטרנט ולא מצאתי טלויזיות שיכנסו לתוך נישה של 22 אינץ'. הפתרון היחיד שעלה לי בראש זה לרכוש מסך מחשב(נניח של 17 אינץ) ולחבר אותו לממיר HOT שיש להם. השאלה היא איך עושים את "הקסם הזה" האם יש ממיר שיחבר את הממיר למסך מחשב כלומר(DVI\VGA ל(חיבור שיש בממיר). והאם יש ממיר לSOUND כך שאפשר יהיה לחבר את הממיר לזוג רמקולים קטן? בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני אחרי הרבה מאוד מחקר בנושא מסכים, והגעתי למסקנה שאני רוצה מסך מהיר כי נשבר לי הצוואר לעבוד ולשחק עם המסך של הלפטופ. הדרישות: 27 אינץ' - יש לי מסך באותו גודל בעבודה והוא נראה לי כמו אחלה סוויט ספוט. לא צריך יותר, וקצת מתבאס על פחות. 1440p (כדי לקבל סביב 100ppi). המחשב לא מספיק חזק כדי לדחוף 4K בפריימרייט של מעל 50-60, אז הוא בכל מקרה יהיה על 1440, ואני מעדיף שלא אצטרך להכריח את המסך לעשות אינטרפולציה. 144 או 165 הרץ. לא חושב שצריך יותר מזה. לא רוצה פחות מזה. אם כבר אז כבר. פאנל טוב. מה זה טוב? מדויק, קונטרסטי ומהיר. מה זה מדויק? IPS עם לא פחות מ-100% כיסוי sRGB. מה זה מהיר? זמן תגובה של 4ms זה בסדר גמור. מה זה קונטרסטי? לא יודע, נשמע כמו …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני צריך מסך דק 17/19 בעיקר לאינטרנט ומעט למשחקי פיפא תמליצו לי בהתאם לצרכים שלי מnewegg או כול חנות אחרת מארה"ב מישהו מוכן להסביר לי את כול המושגים במסכים Pixel Pitch Brightness Contrast Ratio D-Sub DVI Response Time Video תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, לצערי הרב המסך שלי לא מוכן להקרין שום דבר מה- Wii שקניתי. חיברתי אותו ליציאת compsite של המסך ואני לא רואה כלום. המסך מזהה שיש לו משהו מחובר אך הוא לא מציג מה מחובר. כל מסך אחר בבית ה Wii עובד בצורה מושלמת. האם מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? המון תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yg,

שלום מעוניין לקנות מסך דק "19 של חברת MAG. בחנות הציעו לי דגם AI937W רחב. אמרו שהמסכים הריבועיים בדרך החוצה מהשוק ולכן מסך מקביל של MAG ריבועי עולה 250 ש"ח יותר. מה ההבדל בין רחב ללא רחב ?האם קיים הבדל איכותי ביניהם? מה האיכות של המסך המדובר AI937W? האם כדאי להוסיף 250 ש"ח עבור לא רחב? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by spitzi,

היי, הלך לי מסך מחשב ישן של LG, וכבר נפטרתי ממנו. ארצה לקנות מסך שמונע השתקפויות, בגודל 21.5-22 אינץ' וברזולוציה 1920x1080, לשימוש כללי ופה ושם קצת גיימינג. אני לא מחפש משהו לצרכים מקצועיים, מספיק שיעמוד בדרישות אלה, יחזיק מעמד כמה שנים, ויעלה בסביבות 600-700 ש"ח. כדי לפשט את הבחירה, אשמח אם תוכלו להציע משהו מתוך המבחר של KSP, החנויות שלהם קרובות אלי: http://ksp.co.il/?select=1024..230 אין לי יותר מדי מושג אם ההבדל בין DVI ל-VGA משנה לי (העין בכלל מסוגלת להבחין בהבדלי האיכות ביניהם?), אך רצוי שיהיה גם חיבור DVI. יהיה נחמד גם אם תהיה למסך אפשרות הטיה והגבהה, ואם הוא יהיה נטול שנאי מגושם זה גם יהיה נחמד, אך כל אלה לא הכרחיים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מצד אחד אני רוצה מסך עם זמן תגובה טוב לFPSים, ומצד שני אני צריך מסך שאוכל לעבד איתו תמונות מהמצלמה הדיגילית וגרפיקה בפוטושופ (קרי, צבעים מדויקים). משיטוט די ארוך באינטרנט הבנתי שמסכים שמצטיינים באחד הפרמטרים נופלים בשני... על מה אתם ממליצים כמסך מאוזן (לא TN?) בתקציב של כ-1500 ש"ח, ואולי קצת יותר אם זה מוצדק. נ.ב. אני משדרג ממאג 17"CRT, כך שגם 20" יהווה שיפור משמעותי ואני לא מרגיש חובה להשיג 22" (גם כי הבנתי שאף אחד מהם לא ממש מוצלח). נ.נ.ב. זוית צפייה זה פרמטר שפחות חשוב לי. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yambtz,

המסך CRT שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. מעבר ל"קפיצות" מדי פעם ללא שום סיבה, גם העיניים שלי מתעייפות יותר מהר כשאני יושב מולו. כנראה שעשר שנים זה בכל זאת יותר מדי בשביל מסך. אני מחפש מסך שיהיה טוב לשעות ארוכות של קריאה ועבודה משרדית. זאת הדרישה היחידה שלי וממנה נגזרות כל השאר. אני לא ממש מבין גדול (או בכלל לצורך העניין) במסכים אבל מן הסתם על מסך גדול הטקסט יותר גדול מה שפחות מעייף את העיניים. גם ההגיון שלי אומר שמסך 3:4 נוח יותר לעבודה מהסוג הזה כי יש למסך יותר גובה. אין לי ניסיון מספיק עם שני הסוגים כדי לדעת עם זה משמעותי. המגבלה העיקרית שלי היא כסף. אני אוציע כמה שצריך כדי לקנות מסך אמין, אבל אני לא רוצה להוסיף כסף בשביל מסך שקורץ לכיוון של משחקים וסרטים. אין לי כסף לזה …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, אני צריך המלצות למסך מחשב איכותי. בין 24 ל-27 אינצ', עם רזולוציה של 1920x1080, שתהיה כניסת HDMI. תקציב עד 2,500. ראיתי שרובכם ממליצים על ה-U2412M,הבעיה שאין לו חיבור HDMI. תודה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by g2505,

דרישות: 1. מחיר עד 2000 ש"ח אפשרות חריגה עבור מסך טוב במיוחד. 2. גודל 19-22. עד עכשיו עבדתי עם VP930 של View Sonic ששבק באופן פתאומי (ניתן לתקן מסכים?) בתודה מראש גל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by afe123,

שלום לכולם במסגרת החיפוש שלי אחרי מסך מחשב נתקלתי במסך של VIEWSONIC דגם VX2370S. http://www.omnitech.co.il//files/screens/VX2370S-LED(VX2370Smh).pdf אני לא מכיר את החברה והדגם שמשווק בארץ קצת שונה מזה שנימכר בארה"ב כך שקצת קשה לסמוך על הביקורות משם ( יש כנראה שני מודלים לאותו מסך- זה שמשווק בארץ שמגיע מהמזרח הרחוק עם נתונים טובים (זמן תגובה של 4 MS ופאנל AH-IPS) למול המסך שמשווק בארה"ב שמגיע עם זמן תגובה של 7 MS ופאנל IPS לא ידוע). לכאורה בארץ משווק דגם יותר טוב. אני מתעניין במסך הזה כי אני יכול להשיג אותו יחסית בהנחה – בערך 700 ₪ . רציתי לשאול מה אפשר להבין לגבי איכות המסך מהמפרט של המסך ומזה שהוא משווק בשני מפרטים שונים לאותו מודל. במידה ויש מישהו שיש לו את המסך הזה …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by YAHOOGEEK,

טוב אז אני קונה מחשב חדש, יש לי מפרט כבר רק נשאר לבחור מסך: אני מתלבט בין: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2780&catcode=87&AdCat=&parentid= לבין: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3040&catcode=283&AdCat=&parentid= בעיקרון המחשב מיועד רק למשחקים, עם כרטיס מסך שאני הולך לקנות 8800GTS/X.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by chatin,

מה דאתכם על המסך הנ"ל במחיר של 840 ש"ח אחריות 3 שנים של אקסטרוניקס שימושים הם: אניטרנט . עבודות ומסנג'ר ( WEBCAM )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by momi2004,

עד עכשיו עבדתי עם CRT 17 והייתי די מרוצה מבחינת הגודל. כמובן שכל תוספת גודל היא מבורכת. היה נחמד לקנות 4:3, אבל אני מבין שהם יקרים יותר, ולכן אני מתפשר על 16:9 או 16:10. אין לי צורך במסך למשחקים או סרטים. אני כן אשמח למסך איכותי מבחינת תצוגת תמונות, גודל הנקודה, רזולוציה נוחה לעבודה גם מבחינת הגודל של שולחן העבודה ובכלל מסך שמתאים לעבודה ממושכת. הייתי מאוד מרוצה ממסך ה LG שהיה לי, כך שאם יש להם משהו שמתאים, אז אני מעדיף אותם, אבל זה לא הכרחי. האם בכלל הדרישות האלה ריאליות במגבלות התקציב? אם לא, אז אני אקח פשוט CRT 17 מחבר ואחכה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by urilotan,

שלום לכם. כבר הרבה זמן אני מחפש מסך גדול במחיר סביר, לאחרונה נתקלתי בשניים, ב-סמסונג וב-CMV CMV : ?CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI? Samsung 225bw: http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=829 עכשיו לצורך העניין, בשניהם יש בעיה של Light bleed למעלה ולמטה.. שקצת גורעים מהמסך אבל אני מאמין שאני יוכל להסתדר כי אני לא משחק יותר מדי משחקים (אם בכלל). מבחינת נתותנים הם די דומים, היתרוונת של הסמסונג, הם אחד ארוגונמית, סטאנד יותר אמין ושימושי (אפשרות לשנות גובה, זווית צד וכדומה.. זה חשוב לי כי אני צריך להתאים את זה למסך 19" הנוכחי שיש לי שיעבדו במקביל). והיתרון היותר בולט שלו הוא פשוט החברה, שפשוט יהיה לי יותר קל לסמוך עליה אבל אולי אני טועה. החסרון, והוא בולט כמובן…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 20" (פורמט רחב) באזור ה 700 ש"ח נתקלתי בשני מסכי ה LG האלו: w2043t w2040t לא הבנתי מה ההבדל בין השניים ועד כמה הוא קריטי? יצא לי להתנסות במסכים של סמסונג ואני ממש מרוצה, אך אני לא מכיר את הדגמים החדשים כ"כ. אגב, האם כדאי להסתפק ב 20"? (המסך מיועד לחדר לא גדול במיוחד ולשימוש ביתי והמרחק ממנו לא יהיה רב). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gilad267,

קניתי מסך LCD NEC 70GX2 כאשר אני מפעיל סרטים במצב שדומה ל256 צבעים{קצת יותר איכותי} הבעיה קיימת בכל נגן כאשר אני מחבר את מסך הCRT הישן רואים את הסרטים כמו שצריך. החלפתי 3 פעמים את הדרייברים של כרטיס המסך וזה לא עזר. חיפשתי בכל הנגנים אפשרויות כיוון התצוגה ולא מצאתי פתרון. אולי זה מפני חיבור הDVI? נואש אני מכל החיפושים... עזרו לי !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקבל ממכם המלצה על מסך מתאים. כרגע יש לי את המסך E2240 של LG מהמחשב הקודם שלי הוא 21.5" שפועל על רזולוציה של 1920X1080. המפרט של המחשב החדש הוא : [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [/TR] [TR=class: cat_products] [TD=width: 15%]AT #[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width:…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by LolliPop12,

אני שואל לגבי מסכים שיש בשוק עד גודל 24 אינץ'. האם ה-U2414H הוא הטוב ביותר כרגע? או שהוא בין הטובים ביותר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ino,

שלום , רציתי לדעת קצת איך המסך LCD הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824006121 דגם sdms95drb של סוני אם מישהו מכיר את המסך וניסה אותו אני אשמח לשמוע .. בעיקרון מה שאני צריך זה מסך טוב לקריאה של כתב , משחקים אני משחק אז צריך גם שלא יהיו מריחות וכו' וכנ"ל לגבי סרטים . תודה !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים