מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך 24" למשחקים. אני לא אראה סרטים\סדרות על המסך בכלל. התקציב הוא עד 1800 כמו שרשום בכותרת. אפשרויות כמו סיבוב המסך ב90 מעלות לא מעניינות אותי ואני מעדיף מראה חיצוני כמה שיותר נקי (כלומר בלי רמקולים\מצלמה,מיקרופון). יש משהו ששווה להסתכל עליו? או שצריך להעלות את התקציב אם אני רוצה מסך באמת טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, קראתי כתבה שנכתבה לפני ימים ספורים בנוגע למסך של ViewSonic דגם VP2365WB, קישור לכתבה כאן. הנה ציטוט מתוך הכתבה: השימושים שלי במחשב הם משהו כמו 60% גלישה באינטרנט ו- 40% עריכת תמונות ווידאו, האם זהו אכן המסך המומלץ ביותר לשימושים מסוג זה? (כרגע אני עם מסך בעל פאנל TN 22" של חברת ASUS) תודה רבה ושבוע נהדר, אורן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המסך 2407WFP-HC וגם את ה2407WFP, ורציתי לדעת אם יש לו 8BIT צבעים אמיתי, וגם ראיתי שיש לו הרבה בעיות של GHOSTING,לאנשים שיש את המסך:זה מורגש מאוד? ובכללי איך המסך?הצבעים שלו אמיתיים כמו בS-IPS?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא HD2900PRO אני רוצה לתלות את המסך על הקיר. מרחק הצפיה לשימושים של מחשב (בעיקר משחקים) הוא 1.2 מטרים ולצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) קצת יותר מ2 מטרים. איזה גודל ואיזה דגם יעשה את העבודה הכי טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה הכי משתלם : SAMSUNG 2243 DELL 20" SP2008WFP DELL 22" E228WFP DELL 20" E207WFP *אני יודע ששניים מהם 22 אינץ והאחרים 20 אינץ, לא אכפת לי , העיקר שיהיה הטוב מביניהם, הגודל מבין שניהם לא משנה לי... מטרות : סרטים (רצוי שיריץ גם סרטי HD) , משחקים ואינטנרט... עוד שאלה : מה זה G2G ? זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי, קיבלתי והתקנתי את המסך החדש (2407WFP-HC). מסך מדהים, אגב. בלי אף פיקסל שרוף. בכל מקרה, כיוון שעדיין המחשב החדש לא הגיע חיברתי אותו למחשב הקיים עם כרטיס המסך המיושן (בחיבור VGA), שתומך ברזולוציה של עד 1600X1200. שמתי לב לתופעה של קווים אנכיים ומעין ריצוד כללי של קווים מקבילים בכיוונים שונים (בעיקר באיזורים בהירים של המסך) בייחוד ברזולוציות הנמוכות, אבל גם ברזולוציה המקסימלית, וגם כאשר אני מכוון את המסך לתצוגה של ASPECT בתפריט שלו (כך שהתמונה לא נמתחת). השאלה היא האם זה בשל העבודה שלא ברזולוציה הטבעית של המסך ולא ב-DVI (והאם זה יסתדר עם הכרטיס מסך החדש - 8500GT) ? או האם זו בעייה במסך (פחות נראה לי כי כאמור זה משתפר ככל שעולים בהפרדה). תודה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי אני אני מחפש מסך למחשב למשחקים תקציב עד 1400 שקל 24 אינצ חובה בעיקרון אני חושב שהכי מתאים זה U2412M יש לכם עוד המלצות ??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, הפעם דווקא אני הולך לקנות את המסך, זה הולך לקרות כשאני מקבל את המשכורת (עוד 10 ימים.....WOWOW) וזה הולך להיות מסך גדול (לפחות 20'') ואיכותי כמה שניתן. התקציב הוא עד 2500 ש"ח והכוונה כרגע זה ה2007FP של DELL, אבל אני יכול לקנות מסכים של LENOVO במחיר "קצת" פחות ממחיר לצרכן אז אני רוצה לדעת אם יש מסך 20'' ברמה גבוהה (כמו ה2007FP) לLENOVO תודה מראש לעונים ולעוזרים
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מסך חדש Dell 2007WFP והבנתי שצריך לעשות כיול : 1. מה זה בדיוק כיול? ולמה עושים אותו? 2. איך מבצעים כיול?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. בקרוב אני קונה מסך, 95f של סוני, מאוד מטריד אותי שיש הפרש כל גדול במחירים. בחנות הכי זולה: 1,485 ש"ח נכון לרגע זה. בחנות הכי יקרה: 1,779 ש"ח נכון לרגע זה. מה גורם להפרש כה גדול? אולי המסך שאני יקבל בחנות הזולה הוא לא המקורי אלא חידוש? כזה שהתקלקל ותיקנו אותו? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 זה הקישור אגב, איפה אתם ממליצים לקנות?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מחשב גיימינג חדש וקצת מתלבט בנוגע למסך שאקנה. התקציב שלי למסך הוא עד 1000 ש"ח ואני מעוניין במסך בגודל 23-24". אחרי שקראתי כמה המלצות והשוותי מחירים, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין P2414H ו-UZ2315H (שמתאימים לתקציב שלי). יש גם את U2414H ו-U2412M שחורגים מהתקציב, אבל אם ההבדל מאוד משמעותי, אולי עדיף לי להשקיע באחד מהם קצת יותר כסף ממה שתכננתי ולחסוך בעתיד. אשמח לשמוע דעות, וכמובן אם יש עוד המלצות (לאו דווקא של Dell).
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פרטי המוצר מותג ®Acer זמן תגובה 5ms בהירות 300cd/m² יחס ניגודיות 1:2500 רזולוציה מקסימלית 1050x1680 פיקסלים גודל נקודה 300cd/m² זווית צפייה 160° טכנולוגיית מסך Crystalbrite+TN מידות 177.4 מ"מ x 400.1 מ"מ x 517.5מ"מ משקל KG5.25 ספק כוח פנימי צבע כסוף צבעים 16.7 מיליון אחריות 3 שנים מסך דק "22 WIDE למחשב מבית Acer מסך עם איכות צפיה מדהימה במחיר זול במיוחד, מתאים לתלמידים וסטודנטים לבית ולעסק, מלאי מוגבל כל הקודם זוכה! קצב רענון: 5ms 3 שנות אחריות ע"י תגה מגם סה"כ 1000 שח יש בעיה אחת מישהו שמע על החברה הזאת?מה אתם אומרים? יש לך משהו יותר טוב משמה? עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הזה של MAG פרטי המוצר אחריות 36 חודשים בהי…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ לי על מסך LCD 19 ב1200 שקל ? ואם יש משהו יותר טוב בתוספת קטנה של כסף תראו לי גם אותו תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
על איזה מסך מחשב שהוא גם מסך טלוויזיה עם חיבורים לxbox וטכנולוגיה מתקדמת עד 3000 ש"ח בגודל של 32 אינץ' בערך אתם ממליצים לי לקנות איזה כדאי??
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. בגלל קוטן האותיות ברזולוציה 1650 על 1050, התפשרתי על 1280 על 800. כעת אני חושב שהן גם לא שחורות מספיק בהשוואה למסכי LCD אחרים. שיניתי את הבהירות ל 5 ואת הניגודיות ל60. מה עוד אפשר לעשות כדי להשחיר ולהבליט יותר את הטקסט?? בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש המלצה למסך לגיימר אשמח להמלצות למסך האולטמטבי...... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את המסך הזה - LG W2261V-PF הוא אם המפרט שלו נראה לי מסך דיי נחמד והמחיר שלו טוב. רציתי לדעת אם זה מסך טוב או שיש מסכים אחרים באותו מחיר שמביאים יותר דברים אני מעוניין להריץ עליו סרטי בלוריי ומשחקים באיכות 1920X1080 מתוך קונסולת משחקים, כמו כן רציתי לדעת אם הוא גם טוב בתור מסך מחשב לכל דבר... ( אני קונה אותו בתור מסך טלוויזיה לשימוש לPS3 ולXBOX360
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי לאחר קריאת כל ההמלצות באתר וכל הביקורות עדיין לא ברור לי איזה מסך כדאי לקנות. הבנתי שכדאי להתרחק מ- T220 של סמסונג אבל איזה כן כדאי לקנות? ה-DELL 2209wa מעט יקר לטעמי ולפי מה שקראתי לא חף מחסרונות ולא בטוח שאין מסך זול יותר שיכול להניח את הדעת. התקציב שלי יכול להגיע למחיר שלו, אבל השאלה האם אין מסך זול יותר שיכול לעשות את העבודה בצורה טובה? אני צריך מסך למטרת קריאה רבה, אינטרנט ומשחקים. על אילו מסכים הייתם ממליצים עד למחיר ה- 2209wa ?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום התקציב הוא עד 1300 גג!!! למישחקים סרטים תודה רבה מראש. אלכס.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חג שמח השאלה בכותרת ונובעת מכך שאני כבר שלוש שנים עם CRT 17 (של AOC ) וראיתי שאחי שדירג ל-19 LCD של LG .אצלו תצוגת דפי אינטרנט בסדר . [ השאלה איך זה נראה במסכי 22 שהבנתי שהם מיועדים בעיקר לסרטים וגם משחקים . האם התמונה בדפי אינטרנט לא "מרוחה" מדי לצדדים או שזה פונקציה של רזולוציה של המסך שניתן לתקן בהגדרות ? ובכלל לא עדיף מסכים מרובעים שכבר אין בשוק לאחר כניסה של כל סוגי ה-WIDE למיניהם (שוב לשימוש בדפדפן . לגבי סרטים אני מבין שזה חיוני כדי לא לראות את הפסים השחורים מעלה\מטה) . הרי אם היו נוחים לצפייה בדפי אינטרנט לא היו ממציאים בעצם את -PIVOT שיש לחלקם .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתבתי, מסך LCD למשחקים הכי איכותי ומומלץ בטווח ה 1500 ש"ח בגודל 19"
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מטרה: בהייה ארוכה במסך. אני תוכניתן. אני קורא המון מהמסך ובוהה בו במשך שעות כל יום. אני משנה זוויות תוך כדי (נשען לאחור, כסא זז וכו') ורוצה לצמצם את העייפות לעין כתוצאה מכך. היום יש לי מסך "22 של דל עם פנל eips (מחובר לנייד) ואני מאוד מרוצה. בהחלט שדרוג לעומת המסך של המחשב הנייד. אבל החלטתי לקנות שני מסכי "24 חדשים. עוד משהו חשוב זה ארגונומיה. גם אפשרות למשחק עם גובה המסך, גם אפשרות למסחק עם הזווית וגם אפשרות ל pivot. המסך יכל להיות hdmi או dvi, לא משנה מבחינתי. בנוסף יכולת ל mount על זרוע תיהיה ייתרון, אבל זה פחות חשוב מכל השאר ואני לא מוכן להוסיף הרבה למחיר בשביל הפיצ'ר הזה. לעומת זאת כל שאר הדרישות שציינתי הן חובה מבחינתי. דבר נוסף שבהחלט יהווה יתרון בבחירה בין מ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה dell 2407 wfp חדש לגמריי בקושי שבוע ואני לא יודע אם זה משהו שצץ פתאום או שרק עכשיו העיניים שלי קלטו את זה אבל זה ניכר בעיקר באקספלורר שברוב האתרים ,בעיקר על רקע לבן מסביב לאותיות יש מן גוון אדום כזה וזה קצת מוזר אז רציתי לדעת אם זה משהו לגיטימי במסכיי LCD ואני יושב קרוב מדיי או משו.. תודה
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי חלל שבו אני רוצה לשים מסך בשביל סרטים בעיקר! המידות שלו הם רוחב90 גובה 64.5 עומק31.5 אני רוצה לשים בחלל הזה מסך ואולי מארז של מחשב אבל ברעיון זה המקום שיש לי בשביל מסך לסרטים שיחובר למחשב..על מה אתם ממליצים? התקציב הוא לא ידוע אבל אני רוצה משהו לא יקר אבל שהאיכות שלו תהיה טובה ...שוב ..בשביל סרטים בעיקר! תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-