מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
בגלל שבשני הפוסטים הקודמים שלי נותרתי למעשה ללא מענה החלטתי לפתוח פוסט חדש שאני מקווה מעוד שיעזור לי אז ככה, אני מחפש מסך LCD 19" שהיעוד העקרי שלו הוא גיימינג. עד עכשיו אני עם CRT 19" של MAG ואני מעוד מרוצה ממנו (חוץ מזה שהוא תופס את כל השולחן...) והחלטתי להשתדרג. אני משחק בעיקר אבל גם עובד הרבה בפוטושופ ובתוכנות תלת-מימד לכן איכות התמונה חשובה לי לא פחות מזמן התגובה. חוץ מזה, אני רוצה גם לקנות כרטיס טלויזיה ולראות טלויזיה על המסך הזה (וגם סרטים, סדרות וכו' מההרד דרייב). התקציב עומד כרגע על 2500 ש"ח ואין לי ממש אפשרות לחרוג (למרות שממה שראיתי זה תקציב יותר מסביר). המועמד העקרי כרגע מבחנתי הוא ה1970hr של LG. אשמח לקבל הצעות והמלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע הכרטיס מסך כרגע הוא Geforce2 MX/MX 400 יש מצב שבעתיד הוא יוחלף ככה שצריך שיהיה חיבור רגיל + DVI המטרה העיקרית של המסך היא לשימוש בסיסי של אינטרנט + צפיה בסרטים... עדיפות ל מסך 19 אינט'ש וכמה שיותר שיוכל לחסוך בכיס (אם אפשר תביאו כמה אופציות) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער שאני מעלה את השאלה הזאת דווקא כאן אבל אני חייב שכמה שיותר אנשים יראו את זה ומהר ! למי ששמע או לא יש מבצע לשקם אלקטריק של מסכי מחשב כאשר קונים מסך מקבלים מכונת אספרסו איכותית של דלונגי... והמבצע נגמר מחר ! לכן אני צריך עזרה דחופה ! עכשיו, יש לי התלבטות קשה בקשר למסך שאני חייב שמישהו יבוא וממש יוכל להסביר לי טוב.. אני מעוניין במסך SAMSUNG 940BW : http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19hawkbqxaa.asp?page=Specifications שהוא מסך רחב... השאלות שלי הן : * עד כמה המסך הזה הוא באמת רחב ? כלומר איך אני יכול לדעת אם הוא צר מאוד או פחות ? * האם השימוש במסך רחב מורח תמונות ? * יש חיסרון בשימוש במסך רחב ? * מישהו ממליץ לקנות את המסך הזה ? * האם מסך רחב משמעו …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=415614 L1770HQ של LG 1:1600 4MS 300CDM עולה 1500+ יש אותו גם בפנדה כדאי לקנות או שאתם ממליצים על משהו אחר ב 1500 ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במסך 19 לגיימינג. ראיתי מספר הודעות בנושא, אך כמעט כולם חרגו מן התקציב של ה-2000. עדיף (מאוד מאוד) מסך איכותי במחיר -1900-1800. את המסך אני מעוניין לקנות מנועה מחשבים NOACOMP.CO.IL מה דעתכם על המסך הזה ב-1800 של MAC: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1140 או זה של LG גם ב-1800: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4411
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים.. אני מעוניין שתמליצו לי לקנות מסך LCD 20INCH למחשב.. בארץ.. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4 אלפים שח.. המסך הוא לגלישה, אך אני מחבר אליו בVGA גם את הXbox 360, אז אפשר להגיד שגם למשחקים.. תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחירים ירדו פלאים, מצאתי מסך 19 אינטש של חברת apex עם חיבור DVI 8 מילישניות לריענון וכל זה במחיר מצחיק של 1250 ש"ח האם החברה או ליתר דיוק המסך שווה את הכסף ליתר הפרטים (בהירות ניגודיות וכ"ו באתר http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014747)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין סמסונג 960BF לLG 1970HR אני לא מתכוון לשחק משחקים המסך ישמש בעיקר לגרפיקה ממוחשבת ושימושים כלליים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפחות לפי המאמר כאן נראה שיש עיקוב בהצגת התמונה על מסך LCD שיכול להגיע למספר מילישניות בחלק מהמסכים. למרות שישנם מסכים שמצטיינים כמו ה VX922. מסכי הLCD כמעט תמיד פיגרו טיפה אחרי מסך CRT ואף פעם לא עברו אותו. אין קשר בין זה לבין זמן התגובה של הפיקסלים אלו שתי נתונים שונים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את EIZO 1931S ורואים בו נהדר אבל שמתי לב לדבר משונה שמישתמשים ב DVI חלק גדול מאוד כמו גמא וקונטרסט לא ניתנים לכיוון (לא שהכיוון הכרחי רואים מצויין גם בלי כיוןן) ושימשתמשים באנלוגי כבל רגיל כל אפשריות הכיוון פעילות האים כך צריך להיות ? למה הם תיכננו את זה כך ? נ.ב. המסך באמת מעולה והמחמאה הכי גדולה שאני יכול לתת לא שהוא כמעט ואינו נופל מ IBM CP 220 שלי בן השנתיים שהוא דימטרון 22" CRT..... וזו באמת מחמאה ענקית. TASCAM
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 תודה לעונים ..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מסך LCD 19 אינצ' - LG L1932TQ. ובגלל שאמרו לי שהמסך הזה בכלל לא מומלץ, רציתי את דעתכם בנושא (יש לי יום-יומיים לשנות את ההזמנה). אני מחפש מסך שיהיה מתאים לגלישה באינטרנט, OFFICE, וגרפיקה (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), למרות שאם אפשר, שיהיה גם מתאים למשחקים. תוכלו להציע לי על מסך מתאים? תודה נ.ב: מה רע במסך שהזמנתי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני שוקל לקנות את ה-Samsung 940BW, המסך הוא בפורמט רחב. שמועות אומרות שיש בעיות במסכים האלו במשחקים, האם זה נכון? בנוסף אני אשמח לשמוע חוות דעת על המסך. תודה, מתן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידים וידידות מעונין במסך 17'' ב-1000 עד 1250 שקל לעבודה משרדית יש הרבה מסכים בסכום הזה בזאפ חלקם גם זולים מאלף רק שאני לא יודע לעמוד מהו מסך איכותי אשמח להצעות בטווח הנמוך של התקציב שלי THX
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המסך שהכי שווה לקנות בתקציב הזה..?? אם אפשר להביא גם הצעה למסך ב1100 ולמסך ב1200 ואולי אני אבחר באחרים.. בכל אחד משלושת התקציבים את המסך שהכי משתלם לקנות..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עובדים עם המסך בפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות, לכן חייב שיהייה דיוק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קנו לי את המסך הבא: L1970HR של LG אממ.. אני בטוח שכל המחומחים כבר מכירים אותו אבל למי שלא הוא "2ms, 19 ניגודיות 1:1600 שטוח לחלוטין.. איך הוא? היה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! היום קניתי את הרמקולים האלה למחשב שלי: Logitech X-230 - 2.1 (קניתי גם עכבר של לוגיטק MX 518, עכבר מעולה, אבל זה לא קשור לנושא ) יש לי מסך LG LCD 17" - L1770HQ אין לי כל כך מקום לשים אותם לכן רמקול אחד עומד על המחשב והרמקול השני עומד כ- 3 ס"מ מהמסך. אם זה מסוכן למסך? שמעתי שאסור לשים רמקולים ליד מסך LCD כי זה יוצר מגנטיות או משהו כזה, אני לא יודע בדיוק. מישהו יכול להסביר לי על זה ולהגיד לי אם מותר לשים את הרמקולים ליד המסך או לא? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם תמיכה של HD מלאה (כאילו ברמה הכי גבוהה) ויש לי שאלה: האם כדי לקנות את המסך הזה LCD 2407 WFP ורמקולים עם שלט ב1000 ש"ח (כאילו עם מגבר מובנה) כי אני יודע שהוא ממש אבל ממש טוב בהכל והאיכות שלו והרזולוציה שלו מדהימים (ואם אפשר גם מקום לקנות אותו כי אני לא מוצא, היה חנות אחת אבל נגמר להם במלאי) [glow=red,2,300]התקציב עלה (כניראה) ל8500-9000 וזה נישאר אותו גודל מסך השאלה היא כזאת, האם כדי ליקנות TV ב7000-8000 ורמקולים 2.0 ב1000 ש"ח או ליקנות TV מאוד איכותי עם HD מלא. ויש גם HD מלא במחיר הזה ואני יודע את זה אבל אני לא יודע דגמים[/glow]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, קניתי את המסך הזה כי הוא הציג נתונים טובים כמו של הLG1970HR אבל היה זול ממנו ב400ש"ח - ההבדל היחיד שמצאתי בינהם הוא הבדל בכיוונון גובה - דבר שהוא לא כזה קריטי מבחינתי. יש תופעה מוזרה שהמסך בהיר בחלק התחתון שלו ופחות בהיר בחלק העליון, ממה שקראתי זו תופעה שחוזרת בכל מיני דגמים של מסכים (או שאני טועה?). השאלה האם כדאי לדרוש מהחנות להחליף אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כמו שכולכם מכירים את הבעיה של חדר חם, בגלל עודף מכשירים אלקטרוניים פולטי חום בחדר (היה פעם ת'רד על זה - הנה הלינק) אז גם אני מכיר את הבעיה הזאת יש לי בחדר טלוויזיה 29" רגילה, ומסך מחשב 19" CRT השאלה שלי, אם אני מחליף את המסכים האלה במסך LCD למחשב, ומסך LCD לטלוויזיה האם פליטת החום תצטמצם משמעותית ? אז בקיצור, השאלה שלי היא האם למסכי LCD יש פליטת חום נמוכה משמעותית ממסכי CRT ? (או ממסכי טלוויזיה סטנדרטיים, שכחתי איך קוראים למושג הזה, שהוא לא LCD ולא פלזמה.. )
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! אני שואל בשביל ידידה. היא רוצה מסך LCD באזור ה-1500 ש"ח. (17 או 19 אינטש). צרכים : * בשביל ילדים מגיל 8 עד 20 שנוהגים לשחק במחשב. * הוא צריך להיות יפה ואסטתי. (מאוד חשוב). * שאפשר לראות אותו גם מזווית רחבה יחסית בצורה טובה. תודה מראש, מנטי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתוני מתח\זרם : DC 14V 3A. מסך סמסונג "15, אם צריך אני יביא את שם הדגם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מסך VIEWSONIC VP930B , וכשקיבלתי את המסך היה רשום עליו VP930 האם יש הבדל בין הדגמים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע שנכנסים נניח לפורום בתפוז אז לא רואים את הקווים שמפרידים בין השורות?אם אתם מבינים למה הכוונה? המסך הוא VS VA912 על רזולוציה טבעית.ניסיתי לשחק בהגדרות וזה ממש לא נוח לצפיה.ככה רואים כיתוב?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-