מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
דגם מדויק: lg206wtq-wf אז ככה בעיקרון אני בדירה של חבר עכשיו ומשתמש לו במסך(עברתי לגור אצלו כי הוא טס) ובהתחלה המסך עבד בלי בעיה וגם סך הכל עכשיו הוא עובד מעולה אין בעיה בצבעים או שום דבר אחר רק הבעיה היחידה זה כשאני מדליק את המחשב אז המסך פשוט לא נדלק אני צריך לנתק לו את הכבל חשמל ולחבר שוב ואז הוא תופס ועובד ואותו דבר כשהוא חוזר ממצב שינה זה התחיל ככה פתאום בלי שום חבלה/נפילה או איזה עדכון חומרה/תוכנה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם 190cw? מסך רחב רזולוציה של 16:10,1440X900..כניסות:VGA,DVI נקנה לפני כשנתיים וחצי בכ-1200 ש"ח? עקב קניית מסך גדול יותר(u2412m).. *חשוב לציין שהמצב של המסך מצוין. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי התלבטות בין כמה מסכים. אני לא מוצא מקום שאפשר לבחון אותם. חשוב לי מאוד שיהיה מסך שניתן לראות כתוב בצורה חדה מישהו מכיר איזה מסך למטה ויכול להמליץ שרואים ברור ויש לו TILT לשנות זוית ? הם כולם LED גודל 20-22 מחיר של עד 700 ש"ח הנה המסכים : Fujitsu L22T3 LG E2241T Philips 226V3LSB FujiCom FJ2240 מישהו מכיר איזה מסך ויכול להמליץ על אלו או משהו אחר ? תודה HUSKY
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי,אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ חדש,המסך יחובר XBOX 360 וישומש בעיקר איתו. מה עדיף הסמסונג או הדל?הדל שווה 200 שקל יותר? לפי מה שהבנתי לדל יש פאנל יותר איכותי אבל הוא לא פול HD והסמסונג בעל פאנל TN אבל תומך בFHD. בקיצור מה עדיף?כמו שכתבתי המסך יתחבר לX360 ולמחשב משחקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לתלות את המסכים הבאים על הקיר: L226WTQ 226BW ד"א איזה יותר מומלץ למשחקים סרטים ואינטרנט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , בעקבות טיפות גשם שטיפטפו על מסך הLCD שלי נוצרו כתמים על המסך אשר לא הצלחתי לנקות בעזרת מטלית לחה... למישהו יש עצות לניקוי הכתמים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אז זה מאוד פשוט הלך לי קאפוט המסך הישן :'( (ואין אחריות יותר. רררר) אז החלטתי לקנות חדש! דרישות: 1. חיבור DVI 2. זמן תגובה טוב 3. יחס ניגודיות טוב 4. מפירמה ידועה ומוכרת תקציב עד 1400 ש"ח גגון!! כמובן שיש העדפה ל-19" אבל גם 17" באיכות טובה יהיה מספיק. תודה מראש למייעצים נ.ב. (עריכה) חשוב מאוד: חנות באיזור הצפון. KSP, מרדנית, פנדה, נועה. שוב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון בימים הקרובים לקנות תמסך הזה אבל יש לי כמה שאלות החנות היחידה מאזור צפון (אני מהקריות) שמצאתי שמוכרת אותו היא TMS אבל המחיר שלו שם הוא 1550 ככה בערך וזה ממש יקר..אז אני חושב להזמין את המסך מתל אביב במחיר של 1395 שקל..קודם כל הנה קישור לאתר של החנות: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=395 רציתי לשאל, שמעתי שלא ממולץ להזמין מרחוק כדאי יותר לבוא ולבדוק אם הכל בסדר...אז אני שואל מה לעשות לנסוע עד תל אביב לבדוק תמסך או להזמין?(פשוט גם המשלוח הוא עד הבית אם שליח והוא בחינם וזה ממש שווה במקום לבזב כסף על נסיעה..)וגם אולי מישהו מכיר תחנות יש דעות אליה?אך היא?ואולי מישהו יודע מאיפו יותר זול או יותר כדאי לקנות תמסך?תודה בכל מקרה. עריכה:אמרו לי עכשיו ש…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך מחשב לשימוש כללי - כולל משחקים, עבודה, צפייה בסרטים מחשב חדש יחסית עם כרטיס מסך סביר מה מומלץ בטווח מחירים הנ"ל? אני מניח שרצוי 23-24 אינץ, איזה מסכים לחפש? איזור פ"ת אם מתר להמליץ על חנויות קרובות המטרה לקנות מחר במידת האפשר אודה לתשובות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://global.acer.com/products/monitor/P_series.htm# http://global.acer.com/products/monitor/X_series.htm# יש כאלו בארץ? שכוללים את הכול הפיצ'רים כולל FULLHD וCrystalbrite? אני רגיל לCrystalbrite עוד מהנייד שלי (גם מאותו הבית) והאיכות מצוינת לטעמי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשנתיים רכשתי מוניטור דל מדגם 2907W, המוניטור כמעט מושלם (הכמעט בגלל מדבקת מראה ללוגו שלהם וכפתורי מגע מאוד לא נוחים) ומאוד נהנתי ממנו. אתמול, לאחר הפסקת חשמל, הופיעו שתי תופעות מוזרות ומרגיזות. כאשר המוניטור נכנס למצב של חסכון באנרגיה הוא התחיל להציג מסכי בדיקה, כל הפיקסלים באותו צבע והצבע משתנה ל RGB ולבן. בנוסף , הלדים של כל כפתורי מגע נשארו דלוקים. נו טוב, התקשרתי לתמיכה של דל בארץ ("יעל מערכות") ודיברתי עם איש שירות מאוד נחמד. לאחר שתיארתי את הבעייה הוא יצא להתיעצות וחזר אלי עם התשובה "הכל תקין, כך אמור לעבוד המוניטור". לקח לי כחצי שעה לשכנע אותו כי זה אינו מצב תקין (היי, יש לי את המוניטור הזה מספיק זמן...) ואז הוא חזר עם יציאה שהיה לי "קצת" קשה לקבל "המוניטור ת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של לכולם, אני קניתי מחשב לסלון, וחיברתי אותו לטלווזיה (באמצעות חיבור HDMI) הבעיה היא שהמסך מרצד. ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך, נניסיתי להחליף את הכבל, אך המסך עדיין מרצד. מה עוד אפשר לעשות על מנת למנוע את הבעיה - קניתי את המחשב לצורך צפייה בסרטים, אך קשה לראות כך סדט כשהמסך מרצד כל הזמן. בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מסך לאחותי לצורך עבודה משרדית מהבית (אופיס וכו'). המסך הזה גדול (31.5), רזולוציה 4k פנאל IPS ויש חיבור type-c עם טעינה של 65w (חוסך חיבור של מטען). כמה שאלות: חוות דעת שלכם על המסך? הצעות לדגמים נוספים מתאימים? האם לדעתכם אחותי (שעבדה על מסך 24) תתרגל בקלות לגודל או שהמסך עלול להיות גדול מידי עבורה? והאם מסכים קעורים (הדגם הזה לא) מומלצים לעבודה משרדית? תודה! צחי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הטכנולוגיה החדשה והמדוברת של AMD שמתיימרת לאפשר לכם לקבל חווית משחק חלקה ושלמה ללא פגיעה בביצועים כבר כאן, ואנחנו פה על מנת להסביר לכם כיצד ואיך אתם יכולים להנות ממנה לכתבה: http://hwzone.co.il/freesync-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך בין 24" ל-27" עם רמקולים איכותיים מובנים. לאקסבוקס וגם לסרטים מהלפטופ. תקציב לא קריטי אבל בערך עד 1100 לא סגור על הגודל אז אשמח להמלצות על 24 וגם 27 המלצות יתקבלו בברכה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם T240 ו- HD4870 1 ג'יגה הוא שילוב טוב? אני מעוניין לדעת אם אני משלב כרטיס ומסך ביעילות.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך LED, רצוי בגודל 20", אבל אפשר עד 22", שיהיה עם פאנל IPS שיהיה איכותי, לא למשחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN או DELL E228WFP 22'' LCD 5MS 1:800 DVI WIDE SCREEN השימוש הוא מסמכים אינטרנט ומשחקים אנילא אראה סרטים בכלל במחשב יש לי LCD 32' של סוני מחוברת למחשב עכשיו יש לי כרטיס מסך GTS 8800 512 MB איך אתם אומרים הוא יגיב כשאני ישחק?.. אני יודע שזה לא הפורום לכן השאלה הזאת פחות רלוונטית כרגע מה שיותר חשוב הוא מה יותר כדאי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי תאמת הייתי שמח למסך 17 עם 8ms אבל במחיר כזה ועם שם כזה אני יודע שאין למה ממש לצפות. אז אני שואל יותר לשם שעשוע נראה כמה אתם קוטלים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת מסך crt שראיתי בטרייד זון שיחליף את מסך ה 15" !!! packard bell (הם בכלל קיימים עוד) מלפני 8!!!!!! שנים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את EIZO 1931S ורואים בו נהדר אבל שמתי לב לדבר משונה שמישתמשים ב DVI חלק גדול מאוד כמו גמא וקונטרסט לא ניתנים לכיוון (לא שהכיוון הכרחי רואים מצויין גם בלי כיוןן) ושימשתמשים באנלוגי כבל רגיל כל אפשריות הכיוון פעילות האים כך צריך להיות ? למה הם תיכננו את זה כך ? נ.ב. המסך באמת מעולה והמחמאה הכי גדולה שאני יכול לתת לא שהוא כמעט ואינו נופל מ IBM CP 220 שלי בן השנתיים שהוא דימטרון 22" CRT..... וזו באמת מחמאה ענקית. TASCAM
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי את המפרט הבא: http://tms.co.il/preview/spec/ab9x5637 שמכיל את הלוח: Gigabyte GA-MA78GM-US2H(מה הרזולוציה המקסימלית בכרטיס המובנה ד"א?). צריך את עזרתכם בבחירת מסך 19-22", עד 850 ש"ח, לא משנה רחב/רגיל. ממה שראיתי עד עכשיו, האפשרויות הן אלו: 1- קרביץ - chi mei 228D - מחיר 768 ש"ח. איך המסך הזה? ממה שהצלחתי לראות הדעות חלוקות בין מצויין למחירו לבין "לא להתקרב". 2- איבורי - lg 2242t - מחיר 739 ש"ח 3- Samsung 2243EWX - מחירו בTMS שם קניתי את המחשב 869 ש"ח 4- iiYAMA 2207WS (או במבטא מרוקאי אייימה ) באייבורי - 869 ש"ח 5- LG W2243T - בKSP ומרדנית מוכרים אותו ב-850 הנטייה שלי היא הסמסונג. האם יש דעות בעד או נגד? האם יש מסך אחר המומלץ מבין שאר המס…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך lcd שרכשתי לפני 5 שנים. המסך של סמסונג. בימים האחרונים אני מרגיש שהמסך מתחמם יתר על המידה. האם מצב זה נורמלי או שיש בעיה במסך? אם יש בעיה האם יש פיתרון למצב זה? תודה רבה יובל
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום מסך מחשב/טלוויזיה 24" (XL2370HD). בקבלה וטופס אחריות רשום דגם מסוג LED, אבל בחוברת של המוצר רשום LCD. משיחות עם כמה אנשים התברר לי שיש הבדל באיכות התמונה וגם באורך החיים של הדגמים (לטובת LED). האם זה נכון ואני צריך לדאוג להחלפה, או שזה לא קריטי ואין הבדל משמעותי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מתלבט בין שני המסכים הנל LG 24MP76HM DELL U2414H אשמח לשמוע דעות, המלצות וכו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-