מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבטת בשאלה כבר כמה שבועות וחורשת את הפורום הזה(כניראה הבחורה היחידה פה....) אני יכולה בעיקרון להשקיע 3000 ש"ח אבל השאלה אם כדאי.... המסך ישמר בעיקר כטלויזיה עם TV BOX,לצפייה בסרטים ולשיטוט באינ'. אני עכשיו גם בענין של תמונות(מהמצלמה החדשה ושווה ביותר שלי) אז גם אולי קצת עריכה של תמונות בהמשך. האם יהיה הבדל משמעותי אם אקנה T240 של סמסונג או מסך עם פאנל טוב יותר בפונקציות הנ"ל אם הבנתי נכון, זה בעיקר משמעותי לסרטים? האם בתור מי שלא מתמחה במסכים או משחקת משחקים עם גרפיקה מורכבת יהיה באמת יתרון מאוד משמעותי למסך יקר(כמו ה-DELL 24 שמומלץ פה כל הזמן)? אם יש המלצות למסכים אחרים גם הם יתקבלו בברכה. תודה, הילה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי,אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ חדש,המסך יחובר XBOX 360 וישומש בעיקר איתו. מה עדיף הסמסונג או הדל?הדל שווה 200 שקל יותר? לפי מה שהבנתי לדל יש פאנל יותר איכותי אבל הוא לא פול HD והסמסונג בעל פאנל TN אבל תומך בFHD. בקיצור מה עדיף?כמו שכתבתי המסך יתחבר לX360 ולמחשב משחקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר לקריאה וסרטים וקצת למשחקים - יש המלצות? תודה !! ד"א תתעלמו לבינתים מהרכישה הקבוצתית של הDELL
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה על מסך 22 אינטש לסטודנט. המסך אמור לשמש כמסך חיצוני ללפטופ עם כרטיס NVIDIA 8400 שעובד ברזולוציה של 1280X800 Wide. אני מחפש מסך שישמש לגלישה באינטרנט,כתיבת מסמכים,וצפייה בסרטים. הענין הוא שאני עובד המון שעות מול המחשב ולכן מחפש מסך שלא יאמץ מדי את העיניים. ההתלבטות כרגע היא בין מסך 22 של chimei הנמכר למשל ב KSP ב 1300 שח לבין מסך סמסונג 22 אינטש הנמכר בכ 1700 ש"ח. האם ההפרש ביניהם שווה לשימושים הנ"ל? האם מישהו יכול להציע מסך אחר בטווח המחירים הנ"ל? תודה, דורון.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב של 23"-24" שישמש בעיקר לגלישה ולעבודה עם תוכנות אופיס וכתיבת קוד. משחקים אני מעדיף בקונסולה על גבי הטלויזיה. ממה שקראתי עד עכשיו יש המלצה גורפת על מסכים של DELL, השאלה הראשונה היא למה בעיקר כאשר את הפנלים ממה שאני מבין מספקת דווקא LG? בינתיים שמתי עין על Dell E2414H שעולה 825 שקל. המינוס העיקרי הפאנל TF אופציה נוספת היא Dell P2414H שיעלה כבר 970 אבל עם פאנל IPS והשאלה היא עד כמה הפאנל קריטי לשימושים שלי? במקביל, בסביבת המחיר הזו יש מסכים של LG, Samsung, Philips....שמגיעים כבר עם HDMI. למשל Philips 234E5QHAW אשמח לחוות דעת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך lcd שרכשתי לפני 5 שנים. המסך של סמסונג. בימים האחרונים אני מרגיש שהמסך מתחמם יתר על המידה. האם מצב זה נורמלי או שיש בעיה במסך? אם יש בעיה האם יש פיתרון למצב זה? תודה רבה יובל
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך מחשב איכותי ״24, חשיבות למסך טוב ועם רמקולים מובנים איכותיים ומצלמה לשיחות זום איכותיים ככל האפשר. התקציב הוא סביבות 1,500 לא באילת, תיתכן חריגה של כמה מאות שקלים אם זה משתלם. לא מיועד לגיימינג, כן יש חשיבות למסך ששומר על העיניים יחסית חח. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רשת גדולה למצרכי משרד מציע קנייה מספר ימים ללא מע"מ. יש מציאות שם בתחום המסכים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לחברה שלי מסך מחשב נוסף היא תלתיסטית והיא צריכה שני מסכים, כרגע היא משתמשת במסך 25 אינץ מבית דל עם רזולוציה 1920X1200 הייתי שמח למצוא מסך טוב בטוויח המחיר של 1000 שקל, מוכן לחרוג מעט רק אםז ה באמת אבל באמת שווה מדובר במסך משני, אבל נדלן הפיקסלים חשוב, ככה שאו 24 עם רזלוציית רוחב של 1200 או 23 עם רזולוציית פול איי די 1080 אודה להמלצות וכמובן לדגם חדש ואמין עם אחריות מעוניין לקנות את זה עוד היום אז אודה לתשובה מהירה זה למתנת יומלדת תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מסכים הפאנל והחברה שונים מה יותר מומלץ ? אם יש לכם המלצות המלצות על מסכים אחרים אשמח לשמוע מסך מס' 1 מסך מס' 2 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין בהצעות למסכים הכי טובים שיש בשביל משחקים סרטים ואינטרנט (חוץ מDell 2408WFP כי ניגמר המלאי בארץ)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך השבוע, כרגע יש לי DELL 2209WA והוא נראה לי טוב, אבל אני צריך עוד אחד, איזה מהמסכים הנ"ל עדיף? השימוש יהיה לחבר אותו ללפטופ קטן, לעבוד איתו בעיקר בקריאת טקסטים רבים, ומדי פעם שימוש לצורך תוכנות גרפיקה, עריכת וידאו (לא באופן מקצועי), וצפייה בסרטים. הבנתי ככלל שהפאנל של ה 24 הוא יותר עדכני ואמור להתגבר על כמה בעיות קודמות, וגם שהוא לא משתמש ב PWM כך שסביר פחות שהוא יכביד על העיניים. לגבי ה U2312HM קראתי שרק בגירסת החומרה של A06 (שקשה לברר אותה מראש) ייתכן שאין PWM. אני רגיל ל 22" ולכן לא בטוח שיהיה לי קל לעבור ל 24", אני עובד על שולחן סטנדרטי בעומק של כ 75 ס"מ. אז מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני רוצה מסך lcd לסרטים, אופיס וגרפיקה, איזה עדיף לקחת רחב או רגיל?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ועם איזה דיוק ניתן לכוון לו את הsharpness? אני יודע שבRev00 זה הולך בקפיצות של 10 נקודות, זאת אומרת שלא ניתן לכייל אותו כדי שיתאים לעבודה עם גרפיקה כי במצב כזה הוא לא יכול לעבור אפילו את הטסטים הבסיסיים. האם זה תוקן בrevisions חדשים יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הממולץ של DELL או LG ? והאם יש מסכי LED שהם בכלל בגדר אופציה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרוש מסך LCD בגודל 17" וזול! כניסת DVI לא הכרחית (כ. מסך OB), שיראה טוב גם ברזולוציה של 1024X728 לשימוש משרדי (וורד אינרטנט וכו') נמצאו המסכים הבאים: WATCH mv732 ב-788 (במחסני חשמל) L1718S או L1752T של LG ב-960/990 Nu Tech QL711V ב- 970 SAMSUNG 740N ב-990 עוד רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הוא Samsung 731B מחובר בכבל DVI קיבלתי אותו לפני שבוע אני לא יודע עם זה אמור להיות ככה אבל הבהירות של המסך משתנה באופן קיצוני שמסתכלים מגובה שונה אם מלמטה המסך נהיה הרבה יותר קהה (יותר בחלק העליון) ועם מלעלמה יותר בהיר אבל מה שנכון תמיד זה שבחלק העליון המסך יותר כהה, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך וכלום לא עוזר יש למישהו עוד את הבעייה הזאת? יכול להיות שהמסך הגיע דפקטיבי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך איכותי בגודל שבין 23 ל-25 אינץ אבל שיכלול מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ומאד ישמח אם יכלול כניסות usb אבל זה כבר פינוק ולא חובה. כמו כן שיכלול חיבוריות hdmi אשמח להצעות המלצות שלכם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה. אני ממש רוצה רוצה לקנות מסך איכותי וכמובן שה2209WA קפץ לראש הרשימה. ההתלבטות היא האם לחכות למסכי LG החדשים שיכול להיות שיהיו טובים יותר או זולים יותר, או שניהם. בינתיים אני לא שומע עליהם כלום והשאלה היא מתי הם מגיעים לארץ? אם המסכים צפויים להגיע רק עוד שנה, אז אני כבר אקנה את ה2209WA בלי לחשוב.... תודה על העזרה.....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הוא בתור מסך למשחקי מחשב, וורד וסרטים.. ובכלל בכלליות מה היתרונות שלו ומה החסרונות, כמובן שלא בתור קנייה עכשיווית כי קניתי אותו כבר מזמן ויצאו הרבה שיכלולים מאז, אני רוצה לדעת איפה הוא עומד כיום..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לתלות את המסכים הבאים על הקיר: L226WTQ 226BW ד"א איזה יותר מומלץ למשחקים סרטים ואינטרנט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט לגבי מסך 22'', אני כרגע עובד עם מסך 19'' ברזולוציה של 1280X1024X32. במידה ואני אעבור למסך 22'' אני אעבור לרזוצלציה של 1680X1050 האם תהיה ירידה בביצועים כאשר אני משחק? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המסך למחשב וקיבלתי רק כבל VGA אבל יש לי מתאמים ל - DVI. השאלה אם יש הבדל בין שיטת חיבור זו, לבין כבל DVI מלא....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המסך vp191b של וויוסוניק(חדש ) במחיר של 500 ש"ח עכשיו לא מצאתי ממש ביקורות עליו , אבל לפי המחיר שהוא נמכר התרשמתי שהוא אמור לספק את הסחורה(מה גם שמהנתונים הבנתי שהוא די טוב), במיוחד במחיר כזה מצחיק וכן אני יודע שזה דגם ישן ,אז אולי כדאי לחכות למסכים חדשים שיצאו ולקנות במחיר רגיל או לנצל את ההזדמנות ולקנות את המסך ב500 ש"ח?! השימוש למסך הוא בעיקר סרטים ומשחקים תודה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתי יגיעו המסכים 22" של DELL לדעתכם? לפי מה שאני יודע DELL הזמינה את הלוחות TN של CMV של 22". השאלה גם האם שווה לחקות למסכים אלו? ולפי דעתכם מה היה המחיר עליהם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-