עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DJO,

שלום, כרגע יש לי מסך DELL U27 (אני עובד ברזולוציה של 2560X1440) ואני זקוק בדחיפות למסך שני. אני עובד עם כמה דסקטופים במקביל ועם הרבה מאוד חלונות. אני לא משחק. אני מעדיף לקנות את המסך בארץ. אני לא יודע איזה מסך אני רוצה לקנות רק ברור לי שהוא צריך להיות לכל הפחות בגודל של המסך הנוכחי. בהתחלה חשבתי ללכת על לפחות 30 אינץ' אבל אז חשבתי שאולי יש חסרונות בכך שהמסכים בגדלים שונים. אני גם מתלבט בנוגע למסך 4K, אני יודע שזה מייקר מאוד אבל אני מוכן לבחון את האפשרות. במה זה עוזר למי שלא מתעסק בגרפיקה או משחקים (אולי זה עדיף לעיניים?), אני גם לא ממש רואה סרטים במחשב. התלבטתי אם לפתוח שרשור חדש או לא כי היה אחד דומה אבל החלטתי שזה שונה מספיק, אם לא אנא אחדו. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by גליטו,

שלום לכולם ! קניתי לא מזמן את המסך ה-lcd - samsung 2253bw המסך "תלוי" על איזה ציר שמחזיק אותו ואי אפשר להנמיך את המסך או להגביה אותו .. רציתי לשאול אם ידוע לכם על איזה אפשרות לקניית ציר חדש שיתאים למסך ויתן את האפשרות של הגבהה והנמכה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Wheel,

המסך הוא Samsung 731B מחובר בכבל DVI קיבלתי אותו לפני שבוע אני לא יודע עם זה אמור להיות ככה אבל הבהירות של המסך משתנה באופן קיצוני שמסתכלים מגובה שונה אם מלמטה המסך נהיה הרבה יותר קהה (יותר בחלק העליון) ועם מלעלמה יותר בהיר אבל מה שנכון תמיד זה שבחלק העליון המסך יותר כהה, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך וכלום לא עוזר יש למישהו עוד את הבעייה הזאת? יכול להיות שהמסך הגיע דפקטיבי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by idanarieli,

תקציב: 500 חריגה: 50 שימושים: משחקים,סרטים ואינטרנט כ. מסך: ati hd 6870 איזה מסך כדאי נקנות? מצאתי אותו: http://getit.co.il/Prod/65275/ איך הוא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by de_inco,

היי, אשמח על עזרה לגבי כמה מונחים בסיסיים בעולם המסכים שחשבתי שאני מכיר את המשמעות שלהם אשר בימים האחרונים קצת התערער הבטחון שלי. 1. האם כל מסך שרזולוציית מסך שלו היא 1920X1080 הוא HD ? 2. מה הופך מסך ל FULL HD ? 3. מה ההבדל בין 1080P ל 1080I ? 4. האם יש קשר בין החיבורים שיש במסך לבין זה שהוא HD, האם מסך HD חייב שתיהיה לו יציאת HDMI ? תודה מראש על התשובות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by g1zey,

ראיתי מסך עכשיו בחנות מסוימת שיש לי שם הנחה . Samsung 913N רציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו . http://tms.co.il/product_info.php?products_id=771

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. בעקבות קריאה מרובה בפורום אני מבין שאתם ממליצים על מסך הDELL U2412M. בניגוד למסכים אחרים בקטגוריה, אין לו חיבור HDMI אלא DisplayPort. האם יהיה ניתן לחבר מכשיר Galaxy s2 אל המסך דרך חיבור MHL MicroUsb to HDMI ואותו למחבר HDMI to DisplayPort adapter? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אבל צריך לזכור שב-DPREVIEW כותבים אנשים שמכורים קשות לאיכות ברמה הגבוהה ביותר והם מאוד ביקורתיים. בעיקר בעיה של זויות צפיה ואיכות הטקסט. תקראו ותשפטו בעצמכם: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1004&message=18381426 מסתבר שהדגם הזה בא עם אחד משני פאנלים - או של PHILIPS או של SAMSUNG. יש השערה שלסקירות נתנו את הפיליפס ובחנויות זה 50.-50 והפיליפס טובים יותר. לא יודע אם זה נכון אבל כדי לברר לפני הקניה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by J0n1,

חיפשתי הרבה זמן את המסך Samsung 943BM ולא מצאתי אותו במלאי בשום מקום. עכשיו אני נוטה לכיוון המסכים הבאים: AOC 919Va2 - לא מצאתי על המסך/חברה טיפת מידע ברשת, אבל בחנות המליצו לי עליה ואמרו שהמסך לא פחות טוב מהסמסונג Viewsonic VA703M - אני זוכר שלחברה יש כמה דגמים מוצלחים בפלח שוק היקר יותר, אבל מה לגבי המסכים הפשוטים? LG L1742S - החברה מוכרת, השאלה איך המסך ביחד לשתיים מעליו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם אני משתמש בשני מסכים - Samsung SyncMaster S23A300b כמסך ראשי, ובLG L1960TR כמסך משני. השימושים הם בעיקר סטודנטיאליים- תיכנות, אופיס ואינטרנט. לכל אחד מן המסכים יש כניסת DVI וVGA. לוח האם שברשותי הוא של אינטל BLKDH67CL-B3, ולו יש יציאת HDMI וDVI, ללא VGA, כך שעל מנת שאני אוכל להשתמש בשני המסכים עליי להוסיף חיבור מתאים לאחד מן המסכים. שאלתי היא, האם עדיף להשתמש בכבל שבצידו האחד הוא HDMI ובשני DVI או שמתאם יהיה עדיף? אמור להיות בכלל הבדל? אשמח לקבל המלצה למוצרים איכותיים. ובנוסף, האם זה ישנה איזה מן המסכים אני אחבר לאיזה יציאה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DarkLloth,

המסך הממולץ של DELL או LG ? והאם יש מסכי LED שהם בכלל בגדר אופציה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Lidor1,

אני מעוניין בהצעות למסכים הכי טובים שיש בשביל משחקים סרטים ואינטרנט (חוץ מDell 2408WFP כי ניגמר המלאי בארץ)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by falul,

יש לי אפשרות לקנות את ה 24' ב 750 ש"ח - ה 23' עולה 850 ש"ח כדאי בכל מקרה ללכת על ה 2312 ? [ישמש לפייסבוק סרטים פוטושופ והרבה קריאה של טקסט]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מחפש מסך מחשב של 23"-24" שישמש בעיקר לגלישה ולעבודה עם תוכנות אופיס וכתיבת קוד. משחקים אני מעדיף בקונסולה על גבי הטלויזיה. ממה שקראתי עד עכשיו יש המלצה גורפת על מסכים של DELL, השאלה הראשונה היא למה בעיקר כאשר את הפנלים ממה שאני מבין מספקת דווקא LG? בינתיים שמתי עין על Dell E2414H שעולה 825 שקל. המינוס העיקרי הפאנל TF אופציה נוספת היא Dell P2414H שיעלה כבר 970 אבל עם פאנל IPS והשאלה היא עד כמה הפאנל קריטי לשימושים שלי? במקביל, בסביבת המחיר הזו יש מסכים של LG, Samsung, Philips....שמגיעים כבר עם HDMI. למשל Philips 234E5QHAW אשמח לחוות דעת. תודה.

15. יש דבר כזה , אני רוצה לקנות Lg l194wt אבל אין במסך זה אפשרות PIVOT , יש משהו אחר שמשתווה לביצועים שלו עם PIVOT שיהיה הפרש מחיר עד 300 ש"ח .....תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by msimhon,

אהלן, אני רוצה לקנות מסך לחדר שלי....אני מחבר אליו את הלפטופ וגם את הממיר HD של HOT דרך HDMI, וכך בעצם אני משתמש במסך גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה. ככה לפחות עשיתי עם המסך הישן שלי עד שזה נהרס שבוע שעבר. לשם כך אני צריך מסך עם: א. כניסה דיגיטלית (HDMI או DVI), אני לא בטוח שזה עובד עם DVI.... 2. יציאת אודיו ורצוי גם רמקולים פנימיים... מבדיקה שעשיתי עלו מספר מועמדים: 1. LG IPS236V - 1190 ש"ח 2. AOC i2353fh 3. DELL 2312 לצערי לא אופציה כי ממה שראיתי אין לו יציאת קול.. בכל אופן אני פתוח להצעות נוספות ולחידודים לגבי הדגמים הנ"ל...התקציב גג שלי הוא 1200 ש"ח. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by cold fire,

המחירים ירדו פלאים, מצאתי מסך 19 אינטש של חברת apex עם חיבור DVI 8 מילישניות לריענון וכל זה במחיר מצחיק של 1250 ש"ח האם החברה או ליתר דיוק המסך שווה את הכסף ליתר הפרטים (בהירות ניגודיות וכ"ו באתר http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014747)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המסך vp191b של וויוסוניק(חדש ) במחיר של 500 ש"ח עכשיו לא מצאתי ממש ביקורות עליו , אבל לפי המחיר שהוא נמכר התרשמתי שהוא אמור לספק את הסחורה(מה גם שמהנתונים הבנתי שהוא די טוב), במיוחד במחיר כזה מצחיק וכן אני יודע שזה דגם ישן ,אז אולי כדאי לחכות למסכים חדשים שיצאו ולקנות במחיר רגיל או לנצל את ההזדמנות ולקנות את המסך ב500 ש"ח?! השימוש למסך הוא בעיקר סרטים ומשחקים תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תקציב: 1,500₪ חריגה: ~300₪ שימושים: שימושים כלליים (גלישה וכו'), גיימינג, סרטים/סדרות אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? אני משחק כל מיני דברים ככה שאין לי משהו ספציפי, לא חייב להיות במיוחד לגיימינג אבל שיהיה אפשר לשחק בו כמו שצריך. גודל מסך רצוי: לא פחות מ28", עד עכשיו השתמשתי במסך טלוויזיה 32". כרטיס מסך: Gigabyte R9 390 8GB בקשות מיוחדות: האם יש אפשרות לקנות באתרי קניות בינלאומיים (eBay, Amazon, Massdrop..)? כן. הערות: ראיתי את המסך הזה:https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18584&iszap=1 כדאי? יש מצב למצוא משהו עם רזולוציה גבוהה יותר מFHD בטווח מחירים הזה והאם זה יהיה משתלם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by rogbi,

אני קם אני ממש רואה פחות טוב הוא על מהירות ריענון הכי גבוה - 75 מסך LCD יש עוד משהו לבדוק/לשנות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מתכוונת לרכוש סמסונג 971P. האם יש דרך לוודא במעמד הקנייה שהמסך אכן מגיע עם פאנל PVA? (מספר סידורי???) האם יש בדיקה בסיסית שניתן לעשות בחנות כדי לאתר פיקסלים שרופים? מה המדיניות הנוכחית של סמסונג בנוגע לפיקסלים שרופים? יש לי כרטיס מסך של PALIT: nvidia 256m עם DVI- האם אמור לעבוד טוב עם המסך המדובר? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by koko0,

הי, אני עובד עם המסך הזה כבר כמה זמן על hdmi מהמחשב הנייד, והכל סבבה. עכשיו עברתי לנייח, עם gtx970 של asus, וכשאני מחבר בDisplayPort הדבר היחיד שאני יכול להשיג מהמסך זה Entering Power Save Mode. אני רואה שיש דיבור על התופעה הזאת ברשת, אבל לא מצאתי פתרון. עד כמה שאני יודע זה אחד המסכים הכי מומלצים פה, ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Cilay,

אני מעוניין לקנותאת המסך הזה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-236-011-11.JPG ASUS MW221U Black-Silver 22" 2ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor - Retail 369$ או את זה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-005-088-02.JPG LG L226WTX-BF Black 22" 2ms DVI Widescreen LCD Monitor - Retail גם 369$ אם יש הצעה אחרת תתקלב בשמחה תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by liran22,

קניתי את המסך לפני בערך שבוע וחצי מ ivory ושמתי לב שהמסך כזה קופץ כזה כמו שאתה מנסה לצלם מסך עם מצלמה דיגיטלית אני רואה ככה . זה בעיה אצלי או במסך? ואם כן מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by spektrum,

הלכתי לכמה חנויות והם אמרו לי שאין מה לקנות מסך רחב אם המטרות שלי לא למשחקים וסרטים.. הם צודקים? כדי לי לקנות רגיל?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים