עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by maor676,

אני מעוניין לקנות מסך איכותי בנוסף למחשב שאני אקנה. השאלה אם ההבדל בין המסך הזה למסכי המיינסטרים כלכך מורגש ובמה? האם ההפרש שווה? השימושים שלי: משחקים, סרטים וטקסט. איפה אפשר לראות אותו בתצוגה באזור המרכז? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, עברתי קצת ביד 2 ואחרי מספר דקות הבנתי שאין לי מושג מה אני עושה שם, יש שם כמויות של מסכים שאין לי מושג מה הם, מי הם, ולמה הם... אני אשמח להמלצה לדגמים שהיו מומלצים מלפני מספר שנים ושכעת אפשר לרכוש אותם ביד שנייה במסגרת התקציב שלי כעקרון הוא אמור לשמש כמסך שלישי ביחד עם samsung syncmaster BX2335 הוא בן 5 ניראלי ו- iiyama prolite e2407hds הוא בן 6 ניראלי אני יודע ששלושת המסכים יהיו לא דומים אבל אני לא יכול עכשיו לרכוש 3 מסכים חדשים דומים שהמסך יהיה FHD 21-24 אינץ כעקרון שתי המסכים שיש לי כרגע הם 23 אינץ הכרטיס מסך שלי הוא R9 290X תקציב עד 500 שקל מיד שנייה מסך לגיימינג תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eliad83,

http://www.rsm.co.il/product/מסך-מחשב-חברת-hp-22es-t3m70aa-led-ips-1920x1080-215-7ms-vga-hdmi http://www.rsm.co.il/product/מסך-מחשב-חברת-hp-22xw-j7y67aa-led-ips-1920x1080-215-7ms-vga-hdmi---צבע-לבן http://www.rsm.co.il/product/מסך-מחשב-hp-22cw-j7y66as-led-ips-215-7ms-vgahdmi-1920x1080 http://www.rsm.co.il/product/מסך-מחשב-חברת-hp-דגם-24es-238-ips-19201080-led-vga-hdmi-t3m78as תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by bora8,

היי בוקר טוב אני מעוניין לקנות מסך חדש לגיימינג וקצת עריכות אני מחפש 27 אינץ 2k לפחות וםנל va או ips רצוי 144hz בערך בסביבות 3000 שקל יש משהו מומלץ?

5. Started by or1020,

הם אני צריך תוכנה לסיבוב המסך? יש לי מצב PIVOT אך אני לא יודע איך לסובב את התמונה. המסך הינו DELL 2410 כרטיס המסך ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by RonCohen,

אני רוצה לקנות את הטלויזיה LG LD460 עם המסך IPS אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לשחק איתו גם יחסית מקרות זה אומר חצי מטר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, בתקווה שהגעתי לפורום הנכון- יש לי מסך samsung b2330hd, ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ עם כבל hdmi חדש שקניתי. משום מה, התוכן במסך מוקף בריבוע שחור (כלומר יש פסים שחורים עבים מימין, משמאל למעלה ולמטה), כאילו המסך לא מזהה את הרזולוציה של הלפטופ או משהו בסגנון. ניסיתי לסייר בכל התפריטים של המסך, וניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לחבר ולנתק אינספור פעמים ללא שיפור. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? כלומר להעלים את הפסים השחורים, כך שהדסקטופ יכסה את כל המסך ולא רק חלק ממנו.. עריכה: יש לציין שלא הייתה שום בעיה בחיבור כבל vga.. אבל אני חייב להשתמש ב-hdmi. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום חברים, אודה מאוד עזרתכם בבחירת מסך 19", המיועד לעבודה משרדית. למה הגודל? בני הזוג משתמשים בעדשות מולטי פוקל, ומתלוננים שבגודל מסך 22", לא נוח לעבוד. שימוש עיקרי: עבודה משרדית נטו. שאלות: - האם ללכת על מסך רחב 16:9 או רגיל 4:3 בגדלים הללו? - מבין המסכים הטובים, על איזה מסך תוכלו להמליץ? - ואם נגביל את התקציב לעד 1000 ש"ח? תודה רבה!

9. Started by tamir6066,

הי,אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ חדש,המסך יחובר XBOX 360 וישומש בעיקר איתו. מה עדיף הסמסונג או הדל?הדל שווה 200 שקל יותר? לפי מה שהבנתי לדל יש פאנל יותר איכותי אבל הוא לא פול HD והסמסונג בעל פאנל TN אבל תומך בFHD. בקיצור מה עדיף?כמו שכתבתי המסך יתחבר לX360 ולמחשב משחקים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה על המסך הזה אנחנו מדברים: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/index.htm ב2 מילים: רוצו לקנות עכשיו קצת בהרחבה , הייתי אמור ללכת על הLG1970HR , אמרו שנגמר במלאי כמו שאתם יודעים היו בעיות מלאי איתו נראה לי עכשיו זה הסתדר .... רציתי 2ms היו לי כמה אופציות: Samsung 931C 19'' LCD 2ms DVI CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI או ה VIEWSONIC המדובר בקיצור התלבטתי חשבתי שאלתי אמרתי יאללה נלך ננסה המוכר ממש המליץ אמר זה מסך של גרפיקאים צבעים מדהימים אם יש כסף זו האופציה , כמובן שהמחיר דיי עצר את הקפיצה על המסך אבל עכשיו אני מבין שזה שווה כל שקל.. במשחקים הוא עוצר נשימה ראיתי אצל חבר LG1970HR ואני אומר לך שאני אישית ראיתי הבדלים בעיין בי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by natanel102030,

יש חנות כלשהי באיזור המרכז שבה ניתן לראות תצוגה של ה2312 של דל? עדיפות לראשל"צ

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום ראיתי הייתי בטרקלין חשמל וראיתי את המסך הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE862C680#shidrug המסך של AOC שמה הוא עלה 1200 אפשר להשיג אותו בדיי הרבה פחות . ממה שאני ראיתי את המסך זה דבר שיכול ליהיות יפה מסך מגע למחשב בנוסף המסך כולל רמקולים סטריאופונים וכאמור נראה גדול מרשים עומד יציב הוא FHD LED ניגודיות ושאר הנתונים דיי טובים . אני בעיקרון מהתרשמות שלי מאוד הופתעתי לטובה מהמסך הזה . מה דעתכם על המסך כל עזרה תיהיה מצויינת . מחיר המסך כרגע הוא 950 שקלים .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Discover,

שלום חברים אני רוצה להשתדרג ולעבור ממסך הCRT הנוכחי שלי למסך LCD חדש. במחשב אני בעיקר גולש באינטרנט, עובד ב openOFFICE ורואה סרטים/סדרות. אני רוצה מסך שיהיה WIDE SCREEN וכמה שיותר גדול (מינימום של 20"). חשוב שיהיה מסך איכותי עם עדיפות למסך HD (שמעתי שכבר הגיעו כמה שכאלה לארץ). התקציב עומד על כ4,000 ש"ח ויכול לחרוג בכ1000 ש"ח למעלה/למטה. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי המלצות על מסכים של NEC, ASUS ועוד איזה דגם - אבל הם יותר זולים מהתקציב שעומד לרשותי וחשבתי אולי אפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב שיש לי. תודה רבה על העזרה

14. Started by Guarding angel,

http://global.acer.com/products/monitor/P_series.htm# http://global.acer.com/products/monitor/X_series.htm# יש כאלו בארץ? שכוללים את הכול הפיצ'רים כולל FULLHD וCrystalbrite? אני רגיל לCrystalbrite עוד מהנייד שלי (גם מאותו הבית) והאיכות מצוינת לטעמי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הי, מסך ה 2407WFP של DELL בגירסאותיו השונות מאוד פופולארי גם כאן בפורום. חשבתי אולי להיפטר מטלווזיה 25" שיושבת ליד מסך המחשב שלי ולעבור למסך מחשב גדול שיחליף את שניהם. הקטע הוא שגם ה25 די קטנה והמסכים הטובים ממש יקרים. גודל 24 לא ייתן יתרון משמעותי בסרטים אבל אולי יכול להוות תחליף. גלשתי קצת בגוגל לחפש מידע וראיתי כל מיני מידות סותרות, - מה שאני מבקש בבקשה ממכם - לאנשים בעלי המסך, היתי שמח אם מישהו יכול לבדוק לי את הגודל המדוייק של התצוגה (רק התצוגה - בלי המיסגרת) בעזרת מטר, ואני מדבר על אורך ורוחב בסנטימטרים. אשמח גם למידות של כל המסך (כי ראיתי נתונים סותרים). דבר שני - רציתי לקבל חוות דעת למי שמשתמש עם המסך בתור טלווזיה - בעיקר ממיר של YES והוט כמובן, השאלה היא איך זה ב…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני רוצה ללכת על אחד מ-4 המסכים הללו למטרת גלישה באינטרנט בלבד!!! למטרת סרטים המחשב מתחבר לLCD 32! יש לי מחירים טובים יותר על כולם מלבד הדל, אני מדבר על הנחות של בערך 10-15 אחוז ממחיר המדף! לכן אפילו האיזו נראה לי מאוד ריאלי. מה באמת המסך המשתלם ביותר ולמה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הכירו את אחד הדגמים הזולים ביותר שתוכלו להשיג עם תמיכה בקצב רענון גבוה יותר מ-60 הרץ לכתבה

18. Started by nir-z,

תכננתי לקנות מסך של EIZO מדגם CE210W לצרכי גרפיקה. נאמר לי שהמסך לא מיוצר יותר ולא קיים במלאי והוצע לי כתחליף דגם CG222W. הבעיה עם התחליף היא ה-GAMUT הרחב שלו כשרציתי מסך לעבודה ב-SRGB. יש לי שתי שאלות: א- מה אומר הנתון כיסוי Gamut : sRGB-%97 , RGB-%92 ב- האם יש המלצה למסך אחר בגבולות התקציב שלי (6500 ש"ח)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Nitzan88,

כל פעם בערב יש לי הבהובים רציתי לבדוק אם הבעייה במסך העברתי תמסך למחשב אחר משום מה המסך לא היבהב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, היום רכשתי את המפרט הבא: http://tms.co.il/preview/spec/ab9x5637 שמכיל את הלוח: Gigabyte GA-MA78GM-US2H(מה הרזולוציה המקסימלית בכרטיס המובנה ד"א?). צריך את עזרתכם בבחירת מסך 19-22", עד 850 ש"ח, לא משנה רחב/רגיל. ממה שראיתי עד עכשיו, האפשרויות הן אלו: 1- קרביץ - chi mei 228D - מחיר 768 ש"ח. איך המסך הזה? ממה שהצלחתי לראות הדעות חלוקות בין מצויין למחירו לבין "לא להתקרב". 2- איבורי - lg 2242t - מחיר 739 ש"ח 3- Samsung 2243EWX - מחירו בTMS שם קניתי את המחשב 869 ש"ח 4- iiYAMA 2207WS (או במבטא מרוקאי אייימה ) באייבורי - 869 ש"ח 5- LG W2243T - בKSP ומרדנית מוכרים אותו ב-850 הנטייה שלי היא הסמסונג. האם יש דעות בעד או נגד? האם יש מסך אחר המומלץ מבין שאר המס…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן תותחים! אני עומד להיות סטודנט בקרוב (באר שבע ) ואני צריך לרכוש מסך איכותי שישמש אותי ללימודים / פנאי / עבודה. חשבתי על מסך בגודל 24". אני רוצה גם לראות בו סרטי 1080P, לכן כנראה אצטרך מסך 16:9. בעיקרון רציתי במקור לשאול מה אתם חושבים על Samsung B2430, שעולה כ-1,000 ש"ח, אבל ראיתי שהרבה אנשים ממליצים דווקא על U2311H ומסכים אחרים. 1. מה אתם אומרים על המסך של סמסונג? מומלץ? והאם יש לו אפשרויות ארגונומיות שונות? 2. יש מסך אחר באותו סכום שעדיף על המסך של סמסונג? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איזה מסך מומלץ לילד בכיתה א לשלוחן העבודה. תקציב עד 600 ש"ח תודה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by led8,

המסך שלי הוא:AOC LED E2043F זאת אומרת מסך 20 אינץ' והרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1600x900 על איזה רזולוציה הכי כדאי לי לשים אותו? ועל איזה קצב רענון לשים אותו?כרגע הוא 60

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ביום רביעי קניתי את מסך LG L194WT בחנות באג שהוא משווק מורשה מקבוצת ח.י. בקשתי מהמוכר לבדוק את מצב צג לפני שאני לוקח, אך הוא אמר שבחנות באג לא נמצא טכנאי ולא רוצים לעשות בעיות עם מחשבים בלי טכנאי ואמר כשתהיה בעיה, תחזור ונחליף. חזרתי הביתה והרכבתי את צג כמו שצריך עם חיבורים. במהלך טעינת בדוס ראיתי את נקודה כחולה, כשהוא עבר לחלונות והוא נעלם, אך לצערי כשתמונת צילום או סרטים מופיע פיקסל כחול. אז בדקתי את תוכנה בשם dead pixel buddy וגיליתי לסאב פיקסל לא מסתדר טוב עם רקע בצבע שחור והוא נעשה לכחול בוהק, ושאר רקעי צבעים בסדר. קראתי פה בפורום שאפשר להחליף את צג עם פיקסל אחד סאב שרוף בשבועיים הראשונים מיום קנייה, ואחרי שבועיים מחליפים את צג רק עם 3 פיקסלים שרופים לשלוש שנים. קראת…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מבצע שראיתי עכשיו ב GETIT: http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=447&ref=28 האם סביר לעבודה משרדית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.