מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך שלי תומך בחיבור DVI-I, היום קניתי כבל DVI-D(זכר משני הכיוונים). האם העובדה ש DVI-I תומך הן באות אנלוגי והן באות דיגיטלי אמורה לשנות משהו בכל הנוגע לאיכות? עריכה: אוקיי לא יכולתי להתאפק וחיברתי את הכבל. אני פשוט לא מאמין איך יכולתי לעבוד עם VGA, הבדל של שמיים וארץ!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבל צריך לזכור שב-DPREVIEW כותבים אנשים שמכורים קשות לאיכות ברמה הגבוהה ביותר והם מאוד ביקורתיים. בעיקר בעיה של זויות צפיה ואיכות הטקסט. תקראו ותשפטו בעצמכם: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1004&message=18381426 מסתבר שהדגם הזה בא עם אחד משני פאנלים - או של PHILIPS או של SAMSUNG. יש השערה שלסקירות נתנו את הפיליפס ובחנויות זה 50.-50 והפיליפס טובים יותר. לא יודע אם זה נכון אבל כדי לברר לפני הקניה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום רביעי קניתי את מסך LG L194WT בחנות באג שהוא משווק מורשה מקבוצת ח.י. בקשתי מהמוכר לבדוק את מצב צג לפני שאני לוקח, אך הוא אמר שבחנות באג לא נמצא טכנאי ולא רוצים לעשות בעיות עם מחשבים בלי טכנאי ואמר כשתהיה בעיה, תחזור ונחליף. חזרתי הביתה והרכבתי את צג כמו שצריך עם חיבורים. במהלך טעינת בדוס ראיתי את נקודה כחולה, כשהוא עבר לחלונות והוא נעלם, אך לצערי כשתמונת צילום או סרטים מופיע פיקסל כחול. אז בדקתי את תוכנה בשם dead pixel buddy וגיליתי לסאב פיקסל לא מסתדר טוב עם רקע בצבע שחור והוא נעשה לכחול בוהק, ושאר רקעי צבעים בסדר. קראתי פה בפורום שאפשר להחליף את צג עם פיקסל אחד סאב שרוף בשבועיים הראשונים מיום קנייה, ואחרי שבועיים מחליפים את צג רק עם 3 פיקסלים שרופים לשלוש שנים. קראת…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שאני סטודנט שאין לו כל כך הרבה כסף חשבתי לקנות מסך דק (LCD) מיד שניה. המטרה שלי היא בעיקר קריאת טקסט, אינטרנט, וקצת פוטושופ, משחקים לא כלולים. הדבר הכי חשוב לי הוא חדות של טקסט, ושהמסך לא יעייף אותי. השאלה שלי היא: אם אני בא לקנות ממישהו מסך, בהנחה שהמסך מחובר למחשב שלו באותו הרגע, איזה "מבחנים" אני יכול לעשות למסך על מנת לראות אם הוא במצב טוב. כלומר, מהם מצבי הקיצון שאיתם מסך צריך להתמודד שבהם הכי קלי לראות אם הוא איכותי או לא. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מסך מחשב בגדלים 19-20 אינץ' לא רחב בתקציב של כ-2500 ש"ח. כמובן שאם קיים מסך עם חריגה של עד 500 שקלים שיהווה עילוי מבחינת יחס עלות/תועלת, אשמח להשקיע יותר. בכל אופן הרצון הוא במסך שאינו רחב, וכן אין צורך במסך גדול יותר, שכן לא יעשה בו שימוש נרחב לצפייה בסרטים, ובטח שלא מרחוק. לאחר עיון נרחב בפורום, ומעט ביקורות מהעולם צימצמתי את התלבטותי ל-3 מסכים עיקריים, הנעים סביב אותם מחירים, פחות או יותר: Philips 200P7ES Dell 2007FP Eizo S1931SH כמובן שאם קיימים דגמים מתאימים יותר, אשמח לשמוע עליהם, אני פתוח לחלוטין להצעותיכם. השימוש המרכזי במסך יהיה אינטרנט, תוכנות לעריכת תמונות, ותוכנות אחרות כלליות (אופיס ודומיהן). כמו כן רצוי שיהיה מתאים גם למשחקים …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
LG 22 W2252TQ 22 הוא עולה 1800 בערך הוא יהיה טוב לסרטים ומשחקים ? בכסף הזה יש 22 יותר טוב ממנו אולי? שבת שלום
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכננתי לקנות מסך של EIZO מדגם CE210W לצרכי גרפיקה. נאמר לי שהמסך לא מיוצר יותר ולא קיים במלאי והוצע לי כתחליף דגם CG222W. הבעיה עם התחליף היא ה-GAMUT הרחב שלו כשרציתי מסך לעבודה ב-SRGB. יש לי שתי שאלות: א- מה אומר הנתון כיסוי Gamut : sRGB-%97 , RGB-%92 ב- האם יש המלצה למסך אחר בגבולות התקציב שלי (6500 ש"ח)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נוטה לצד הדל בגלל שהניגודיות הסטטית שלו גבוהה יותר משל המסך המתחרה,וגם משום הפאנל. אבל מצד שני 28" ולמסך יש נתונים מרשימים יחסית למחיר שלו.שמותיר אותי בסימן שאלה ענק. אז ככה.. לאחר שראיתי ב2 סקרים בין הדל לבין ההאנס או מה ששמו יהיה, ראיתי שישנם הרבה חסרונות בדל.ופחות התלוננויות על ההאנס. אז כך: אני צריך אחד מבין השניים הללו ל3 שימושים סך הכל. 1.PS3 2.ממיר HD 3.PC בקשר לכניסות HDMI,הזמנתי כבר רכזת . אודה לחבר'ה שיעזרו ,אני ממש מבקש את עזרתכם. אני נמצא כאן בדילמה רצינית המרחק ממני למסך הוא בערך 80 ס"מ.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה על המסך הזה אנחנו מדברים: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/index.htm ב2 מילים: רוצו לקנות עכשיו קצת בהרחבה , הייתי אמור ללכת על הLG1970HR , אמרו שנגמר במלאי כמו שאתם יודעים היו בעיות מלאי איתו נראה לי עכשיו זה הסתדר .... רציתי 2ms היו לי כמה אופציות: Samsung 931C 19'' LCD 2ms DVI CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI או ה VIEWSONIC המדובר בקיצור התלבטתי חשבתי שאלתי אמרתי יאללה נלך ננסה המוכר ממש המליץ אמר זה מסך של גרפיקאים צבעים מדהימים אם יש כסף זו האופציה , כמובן שהמחיר דיי עצר את הקפיצה על המסך אבל עכשיו אני מבין שזה שווה כל שקל.. במשחקים הוא עוצר נשימה ראיתי אצל חבר LG1970HR ואני אומר לך שאני אישית ראיתי הבדלים בעיין בי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכי גם מסך CRT בסוף מורכב מפיקסלים (אומנם שם זה פוספור, זה קשור לסיבה ?)?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם בערב יש לי הבהובים רציתי לבדוק אם הבעייה במסך העברתי תמסך למחשב אחר משום מה המסך לא היבהב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לקנות את הSamsung 244T שהוא 24 אינץ' עם רזולוציה 1900 על 1200 (הצבע שלו כמובן יהיה שחור). קראתי כמה ביקורות והמסך הזה באמת נראה *ה*דבר, אבל יש לי שתי בעיות איתו: בכזה מחיר, אני לא רוצה לקנות חתול בשק, אני רוצה לראות אותו קודם - אבל מי מציג את המסך הזה בארץ? יכול להיות שהרזולוציה הזאת גבוהה מדי? טקסט לא ייראה עליו קטן מדי? העבודה עליו היא בעיקר Word, Excel, Access ואינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב=] יש לי דיון קטן עם אבא שלי בדרך לקניית מסך חדש-הוא רוצה לקנות מסך שהכל בו כלול(מיקרופון, רמקולים ומצלמת אינטרנט) ואני מעדיף את 4 הדברים בנפרד. עכשיו השאלות שלי הן: א.כמה כבלים צריך בשביל זה?(אני טוען שצריך כבל למסך,כבל לרמקולים,כבל למיקרופון וכבל למצלמת אינטרנט-אלא אם כן זה HDMI כמובן-כלומר DVI,2 PL וUSB, והוא טוען שיש כבל אחד מהמחשב למסך שמאחד את 4 הכבלים-הכוונה היא לא ל4 כבלים מוסלבים שמתפצלים בסוף, אלא חיבור אחד למחשב ואחד למסך) ב.האם זה איכותי?(ברור שלא, אבל כדי להוכיח לאבא שלי.....) ג.מה עדיף? וכדרך אגב:מישו שמע אי פעם על מארז שבא עם רמקולים רציניים לשמע-מוזיקה,סקייפ וכו'-לא מודינג, אלא שבא ככה מהחנות, ולא אחד איכותי של 10000 שקל, אלא אחד שמוכרים ברשתות המחש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תמסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשה בעיות. מלפני חודש הוא התחיל להתחרפן, כל פעם שאני סוגר תמסך ולאחר מכן מדליק אותו מחדש לוקח לו משו כמו עשר עשרים שניות עד שהוא נתפס על התמונה וסוף סוף מראה אותה. כאשר המסך נתפס על התמונה אני גולש באינטרנט רגיל הכל טוב ויפה עד שלמשל אני נכנס ליוטיוב ורואה סרטון על כל המסך ואז הוא שוב נהיה שחור ורק שאני מקטין את הסרטון לקטן הוא עובד בסדר.. כמו כן יש כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם אז שוב הוא לא מראה לי את התמונה והופך לשחור ורק שאני יוצא מהאתר הוא עובד רגיל. חיברתי עוד יציאה של הכרטיס מסך לטלוויזיה בחדר והוא עובד בסדר גמור בטלוויזיה.. יש למישו מושג מה הבעיה? אני לא יודע אם זה במסך או בהגדרות שלו או אפילו במחשב. סליחה אם זה לא קשור …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים חפרתי דיי הרבה באתר בקשר לאיזה מסך לקנות ונראה שה DELL 2209WA שהוא גם זול וגם טוב לפי כל הביקורות בארץ ובחול ,הוא הבחירה הנכונה. הבעיה שממנה אני מפחד היא פיקסלים שרופים ,בעיה שכבר ראיתי שדובר עליה הרבה. מדיניות של דל היא 5 פיקסלים ומעלה ,ולי ממש לא בא לקבל מסך עם אפילו פיקסל אחד שרוף. דיברתי עם נציג מכירות בפנדה והוא אמר שהם (פנדה) נותנים התחיבות שאם יש פיקסל שרוף בשבוע הראשון אז היבואן (דל) יחליף לי את המסך. הבעיה היא שאני לא כל כך סומך אליהם , הביקורות באינטרנט עליהם לא הכי טובות וזה מוזר שהם שולחים ליבואן להחלפה עם התחיבות שלהם ולא מחליפים את המסך בעצמם ,ולבסוף מה שיקרה הוא שהיבואן לא יכיר באחריות\התחיבות ולא יחליף את המסך הייתי מעוניין לקבל רעיונות/תגובות/ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט של המחשב שצפוי להגיע בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0 ראשית, אני יודע שנפתחו על המסך מספר רב של דיונים. שנית, כן השתמשתי בכפתור החיפוש וגם קראתי לא מעט ביקורות על המסך באינטרנט. התוצאות לא היו חד משמעיות, באשר לאיכות התמונה וזוויות הצפייה - אין ספק שלמסך יש יתרון מובהק. עם זאת, במספר ביקורות עלה כי המסך אמנם לא רע למשחקים, אך "גיימרים מקצועיים" יעדיפו לרכוש מסך אחר (ראו לדוג' http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa-part14.html#Lag). לאור האמור לעיל, מבקש לקבל מספר חוות דעות מאנשים שרכשו את המסך ו/או התנסו בו אצל חברים/מכרים. האם במהלך משחקי רשת (הן ב-RPG, והן ב-FPS) זיהיתם בעיות/מריחות/INPUT LAG/ כל בעיה אחרת…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת עברתי על המון דגמים מביניהם שמתי לב שהמסך DELL u2311h נראה הכי טוב. האם יש משהו טוב יותר היום מבחינת איכות תמונה / צבעים וזמן תגובה? גיימינג בעיקר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מפרט למחשב חדש ובין השאר מתכנן לקנות מסך 22" במחיר שהוא בסביבות ה-1300-1400 ש"ח. קראתי את הכתבה הארוכה (והמצויינת) העושה השוואה בין מסכי 22" (מסכי 22 אינץ' - המחירים צונחים, והאיכות?) וההמלצה הייתה ללכת על ה-asus. השאלה היא האם מאז שנכתבה הכתבה אתם ממליצים על מסכים אחרים שעולים עליו (אני לא מדבר על פרמטר ספציפי אלא כמובן על התרשמות כוללת), שוב, בהנחה ותג המחיר שלי הוא 1300-1400 ש"ח. נוסף לכך, בהנחה וה-MW221C הוא עדיין הכי מומלץ, עד כמה מורגשת העובדה שהמסך עצמו "מבריק"? האם העובדה שקיים חלון באחד הקירות שמצדדיו או מאחוריו תרגום לסנוור בגלל האור האחורי/צדדי, או שזה פרט זניח? תודה רבה על העזרה והייעוץ. דימה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עברתי קצת ביד 2 ואחרי מספר דקות הבנתי שאין לי מושג מה אני עושה שם, יש שם כמויות של מסכים שאין לי מושג מה הם, מי הם, ולמה הם... אני אשמח להמלצה לדגמים שהיו מומלצים מלפני מספר שנים ושכעת אפשר לרכוש אותם ביד שנייה במסגרת התקציב שלי כעקרון הוא אמור לשמש כמסך שלישי ביחד עם samsung syncmaster BX2335 הוא בן 5 ניראלי ו- iiyama prolite e2407hds הוא בן 6 ניראלי אני יודע ששלושת המסכים יהיו לא דומים אבל אני לא יכול עכשיו לרכוש 3 מסכים חדשים דומים שהמסך יהיה FHD 21-24 אינץ כעקרון שתי המסכים שיש לי כרגע הם 23 אינץ הכרטיס מסך שלי הוא R9 290X תקציב עד 500 שקל מיד שנייה מסך לגיימינג תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המסך הוא מחובר עם הקבל dvi משני צידיו וכמובן על הרזולוציה המקסימלית שלו. הבעייה היא שנראה לי כי הוא מרצד במעט. כלומר- שאני מזיז חלונות בצורה איטית (גורר) אז יש כאלו ריצודים במסגרת של החלון גם למשל כאשר אני מסתכל על תמונה עם הviewer של אקס פי, ושאני מזיז את החלון עם התמונה יש מעין קווים כאלו שאני מזיז את זה לאט. בנוסף אני מרגיש הבדל גדול באיך שהעכבר זז לעומת המסך הקודם- מסך ישן גדול וטוב של lg שמגיעה ל 120 hrz או יותר.. בקיצור ההפרעה הקטנה הזאת של הריצודים גורמת למחשב להראות כאילו הוא איטי יותר והחלונות נתקעים כזה שמזזים אותם... מה אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המסך הנ"ל ברשותי כבר כמה שנים טובות והוא לא עשה בעיות עד כה. בזמן האחרון המסך התחיל להבהב בצרורות בצורה רנדומאלית. חיטוט קל העלה שהבעייה טמונה בספק הכוח שמשמיע רעשים סטטיים וכשמזיזים אותו ההבהובים מתגברים בתכיפותם ולפעמים המסך נכבה. אשמח להמלצות למקום בו אוכל לקנות ספק חדש (רצוי חנות פיזית בארץ) כמו שהבנתי המסך כבר לא מיוצר, אולי יש ספקים מדגמים אחרים שיכולים להתאים, אם כן אילו? ועל הדרך, מצאתי באיביי ספק תואם, הבעייה היא שהוא מארצות הברית ואצלהם יש 110V בתקע, השאלה - האם הוא יתאים לשימוש בארץ? http://cgi.ebay.com/AC-Power-Supply-Cord-LG-Flatron-L1970HR-19-LCD-Monitor-/400156426629?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d2b2e8185#ht_1692wt_1137 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבצע שראיתי עכשיו ב GETIT: http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=447&ref=28 האם סביר לעבודה משרדית?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. השאלה היא אולי קצת טיפשית, אבל בכל זאת.... קניתי טלוויזיה 4K לאחרונה, אבל כאשר הרזולוציה על 4K כל הטקסטים ביישומים שונים ובכלל, מאוד בקטן. בFHD, למשל הכל פיקס ואין לי בעיה לעבוד עם הרזולוציה הזאת בשגרה. השאלה שלי היא האם כאשר אני נמצא ברזולוציית FHD, ונגיד צופה בסרט ביוטיוב או דרך נגן כלשהו, מה שאני רואה זה ב4K? או מונחת לרזולוציה נמוכה יותר? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך בסיסי בסביבות 500 ש"ח חדש או המלצה על מסך ביד שנייה בסביבות 200 - 300 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש חנות כלשהי באיזור המרכז שבה ניתן לראות תצוגה של ה2312 של דל? עדיפות לראשל"צ
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-