עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש הבדל חוץ מהגודל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by osi,

אני שניה לפני קניית מסך מחשב חדש- קראתי כבר את הכתבות של ה-22" ופתאום חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע קצת יותר ולתת לעצמי אופציה עתידית גם לראות טלוויזיה במחשב. האם זה אפשרי /כדאי? או שהאם כדאי לי ללכת על מסך 22" (כנראה הסמסונג 2243BW)? הסתכלתי גם על ה-DELL וה- EIZO. השימוש במחשב הוא די רגיל- אינטרנט, סרטים. פלוס תוכנת אוטוקד שהיא תוכנה טכנית אבל לא נחשבת לתוכנה גרפית שדורשת מסך יעודי. לא מיועד כמעט למשחקים. תודה מראש על כל תגובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. U/P2414H שני הדגמים האלה מומלצים בטירוף בפורום כבר זמן רב. מסכי IPS 1080P איכותיים ללא ספק. (הגמור של האחרון והפורטים שונים) אני מחפש לעכשיו מסך לא למשחקים אלא לעבודה רצופה (תיכנות) שמציג תמונה איכותית (וטיפה יוטיוב) - האם יש מסך טוב יותר מבלי לעלות במחיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, כרגע יש לי מסך syncmaster t200 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אך לאחרונה שמתי לך שאני צריך יותר שטח עבודה על המסך ולא כל כך נוח לקרוא ממנו טקסט ובמיוחד קיימת תופעה מוזרה כשאני רואה סרטי HD ומשהו זז מהר אז יש סוג של שובל ככה במעבר בין תמונות. יש לי כרטיס מסך radeon 4770 אם זה משנה. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב לצפייה בסרטי HD והמון כתיבה וקריאת טקסט בתקציב של 2000 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by natanel102030,

יש חנות כלשהי באיזור המרכז שבה ניתן לראות תצוגה של ה2312 של דל? עדיפות לראשל"צ

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DJO,

שלום, כרגע יש לי מסך DELL U27 (אני עובד ברזולוציה של 2560X1440) ואני זקוק בדחיפות למסך שני. אני עובד עם כמה דסקטופים במקביל ועם הרבה מאוד חלונות. אני לא משחק. אני מעדיף לקנות את המסך בארץ. אני לא יודע איזה מסך אני רוצה לקנות רק ברור לי שהוא צריך להיות לכל הפחות בגודל של המסך הנוכחי. בהתחלה חשבתי ללכת על לפחות 30 אינץ' אבל אז חשבתי שאולי יש חסרונות בכך שהמסכים בגדלים שונים. אני גם מתלבט בנוגע למסך 4K, אני יודע שזה מייקר מאוד אבל אני מוכן לבחון את האפשרות. במה זה עוזר למי שלא מתעסק בגרפיקה או משחקים (אולי זה עדיף לעיניים?), אני גם לא ממש רואה סרטים במחשב. התלבטתי אם לפתוח שרשור חדש או לא כי היה אחד דומה אבל החלטתי שזה שונה מספיק, אם לא אנא אחדו. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by morben,

שלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על המסך הבא של פיליפס והאם יש לכם הצעות אחרות בתקציב הזה http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-philips-228c3lsb-led?aff=Zap תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by itaym120,

Samsung UE50KU7000 4K הציעו לי טלוויזיה כזאת ב3200. אבל בדגם כתוב samsung 50m7000 במקום. האם יש הבדל בין הדגמים? ומה הטלוויזיות המומלצות בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by falul,

יש לי אפשרות לקנות את ה 24' ב 750 ש"ח - ה 23' עולה 850 ש"ח כדאי בכל מקרה ללכת על ה 2312 ? [ישמש לפייסבוק סרטים פוטושופ והרבה קריאה של טקסט]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by below_z,

בTMS הופיע מסך חדש במחיר קצת מוזר זה מחודש או משהו? http://www.tms.co.il/product/10217

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב! יש לי מסך מחשב מסוג LG FLATRON W1943TE. המסך אצלי כ-3 שנים ולאחרונה הוא התחיל להציד פיקסלים בצבעים ורוד וירוק על גבי כל המסך. החלפת מסך עזרה. מאחר והמסך היה מסך טוב ברצוני לדעת אם יש דרך לתקנו ולא לקנות מסך חדש. תודה מראש לכולם. ליעד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. לצד המחשבים הניידים שהציגה החברה רק ימים לפני תערוכת CES המתקיימת ב-5 לחודש, משיקה אייסר גם מסך 27\" עם טכנולוגיית ה-G-Sync של Nvidia ועם קצב רענון של 144Hz לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e/

13. Started by shay360,

מישהו יכול בבקשה להסביר מה זה אומר? המסך של הנייד שלי עובד בטכנולוגיה הזאת אבל אין לי מושג מה זה אומר..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המטרה היא להחליף מסך 17" CRT שהיה מוגדר על רזולוציה של 1024x768 ועשה את העבודה מצוין. רוב העבודה היא סביב Word ואינטרנט. העדפה למסך לא גדול ולא בפורמט רחב, עם רזולוציה לא גבוהה. אשמח לשמוע המלצות תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי את המסך AOC U2777PQU ומשום מה כשאני מגדיר אותו על רזולוציה מקסימלית- 3840x2160, קצב הרענון הגבוה ביותר שאני יכול לבחור הוא 30Hz. אם אני מוריד את הרזולוציה ל 1920x1080, אני יכול לבחור 60. יכול להיות שזה קשור בזה שהמחשב כבר ישן? Intel i7 2600k Nvidia Quadro 2000 לא מצאתי תשובה במסמכים הרשמיים של AOC.

16. Started by 1stcowgirl,

מסך מחשבטלויזיה - מה הכוונה? שזה גם מסך למחשב וגם מסך לטלויזיה? האם לא כל מכשיר שיש לו כניסת TV - DVI ו AVG + HDMI יכול להיות "מסך מחשבטלויזיה"? - אני לא מבינה..... אשמח אם משהו יוכל להסביר לי. - אני מעוניינת לרכוש מסך חדש למחשב, חשבתי על משהו בגודל 24, והתקציב שלי הוא בערך 1500ש"ח פחות או יותר. אז כשנתקלתי במונח "מסך מחשבטלויזיה" חשבתי לעצמי למה לא לקנות טלויזיה 24" בעלת כניסןת TV + HDMI + DVI - (אשמח גם לקבל המלצות על מסכים שונים)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ido2309,

שלום, בגדול, השאלה בכותרת. היום אני עובד עם מסך למחשב הנייח ומסך נוסף צמוד לו שמחובר לתחנת עגינה עבור הלפטופ. חשוב לי לראות את שני המסכים בו זמנית. לידיעה, אם זה חשוב, בתחנת העגינה יש לי יציאת DP ו- VGA. האם קיים מסך שיכול לקבל את שני המקורות ולהציג אותם ביחד בחלוקה שווה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

שאלה שמעניינת אותי: אם אני שם ראוטר מאחורי מסך המחשב שלי או רמקול מאחורי מסך המחשב שלי, האם זה יזיק לו? כי הראוטר פולט קרינה מן הסתם וזה לא מזיק למסך מאחורה? האנטנה של הראוטר כמעט ונוגעת במסך מאחורה. או שזה בסדר לשים את זה מאחורי המסך.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תקציב: 1,500₪ חריגה: ~300₪ שימושים: שימושים כלליים (גלישה וכו'), גיימינג, סרטים/סדרות אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? אני משחק כל מיני דברים ככה שאין לי משהו ספציפי, לא חייב להיות במיוחד לגיימינג אבל שיהיה אפשר לשחק בו כמו שצריך. גודל מסך רצוי: לא פחות מ28", עד עכשיו השתמשתי במסך טלוויזיה 32". כרטיס מסך: Gigabyte R9 390 8GB בקשות מיוחדות: האם יש אפשרות לקנות באתרי קניות בינלאומיים (eBay, Amazon, Massdrop..)? כן. הערות: ראיתי את המסך הזה:https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18584&iszap=1 כדאי? יש מצב למצוא משהו עם רזולוציה גבוהה יותר מFHD בטווח מחירים הזה והאם זה יהיה משתלם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. עד היום ישבו על שולחני הDELL 2007FP האהוב שלי ששימש אותי למעט צפיה בטלויזיה ובעיקר לשימוש במחשב הפרטי שלי, ובנוסף עליו מסך CRT של LG שמחובר לKVM ופועל לצורכי עבודה בלבד (טכנאי מחשבים). בעקבות רצון לחסוך במקום על השולחן הוצאתי את הCRT ובמקומו אני רוצה LCD חדש. הדרישה היחידה שלי מהמסך היא שיהיו לו 2 כניסות וידאו (DVI+VGA). מסכים מרובעים (לא רחבים) מקבלים אצלי עדיפות גבוהה + עדיפות למסך כמה שיותר גדול. אם אפשר למצוא מסך שקיים באתר של KSP זה יהיה מצויין. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Bug,

הי אני מחפש מסך איכותי לגרפיקה שישמש כדיספליי של עמדת עבודה שיתחבר למקבוק רטינה. עשיתי בזמנו בדיקה ומצאתי את שני אלה : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713h.htm http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713hm.htm אז קודם כל מה אתם אומרים עליהם? הם עדיין עדכניים? כל המלצה אחרת גם תתקבל בברכה. תודה רבה יוחאי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by barakuda69,

היי מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ אם יש לישהו את הדרייבר ל WIN7 ַ XP אשמח לקבל הסידי של הדרייבר אבד לי אצל היבואן אין וגם האתרים של היצרן אין והאתרים של היצרן על הפנים תודה מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ziv_tt,

כבר רציתי לקנות את ה-VP930 ואז ראיתי באתר של VIEWSONIC שיצא מסך חדש לשוק. יש למישהו איזשהו מידע או מבחן שנערך למסך הזה? האם שווה לחכות עבורו או לרכוש את ה VP930? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by justonequastion,

ערב טוב, אנו מחפש המלצות למסך. אפשרי עד אזור האלף שקל אם יש צורך המטרה היא בעיקר לימוד שרטוט תלת מימדי ועבודה עם סוליד וורקס. כמובן גם משחקים ואינטרנט רגילים. - שימוש בייתי ויעבוד לצד מסך נוסף של פיליפס 23.6" כ מה קריטי עניין הIps? תודה מראש - חן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים