עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המטרה היא להחליף מסך 17" CRT שהיה מוגדר על רזולוציה של 1024x768 ועשה את העבודה מצוין. רוב העבודה היא סביב Word ואינטרנט. העדפה למסך לא גדול ולא בפורמט רחב, עם רזולוציה לא גבוהה. אשמח לשמוע המלצות תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני קונה מסך LCD , לא יודע אם לקנות מסך LCD לטלביזיה או למחשב, אני רוצה להשתמש במסך גם למחשב וגם לטלביזיה, אופן השימוש הוא בערך 50-50 אני מעוניין לראות טלביזיה במסך ללא צורך בהדלקה של המחשב, יש לי ממיר של YES אם זה עוזר במשהו... האם ניתן ואיך לבצע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מתלבט לגבי מסך 22'', אני כרגע עובד עם מסך 19'' ברזולוציה של 1280X1024X32. במידה ואני אעבור למסך 22'' אני אעבור לרזוצלציה של 1680X1050 האם תהיה ירידה בביצועים כאשר אני משחק? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Alex89,

לא האמנתי שיש כזה דבר! איזה מגניב זה כמו במלחמת כוכבים וכל מיני כאלה סרטים 8) כתבה מ Y-NET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579148,00.html מה דעתכם? האם זה יתפוס? שווה בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by שלומיקס,

Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 Dell 24" LED U2414H HUB USB3.0 Pivot 16:9 בבקשה עזרה קניתי מחשב חייב מסך דחוף

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by itaym120,

Samsung UE50KU7000 4K הציעו לי טלוויזיה כזאת ב3200. אבל בדגם כתוב samsung 50m7000 במקום. האם יש הבדל בין הדגמים? ומה הטלוויזיות המומלצות בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by myjunkmail0000,

קניתי השבוע טלוויזיה 32 של טושיבה וחיברתי אותה בHDMI למחשב... האיכות פשוט פצצה... השאלה היא האם מישהו עובד מול מסך כזה בתור מסך למחשב לכל דבר??? האיכות ממש טובה ורואים ממש טוב כל אתר אינטרנט ובכלל העבודה טובה חוץ מאולי שהמסך טיפה גדול מדי.. הרזולוציה היא 768*1360 אבל הטקסט ממש חד ורואים הכל ברור, אפילו לא שיניתי שם הגדרה חוץ מלעבור למסך של הטלוויזיה במקום המחשב (אני עובד עם VISTA) האם זה מומלץ??? מה אתם חושבים???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by STRENGTH,

יש הבדל בחדות התמונה במסכי LCD נגיד במסכים של סאמסונג תיהיה תמונה חדה יותר מהמסכים של LG ? ואולי במסכים המבוססים על פאנל E-IPS תיהיה תמונה חדה יותר בכללי ממסכי ה-TN? אף פעם לא הזכירו את הפרט הזה במסכי LCD תמיד מדברים על ה CONTRAST צבעים וזמני תגובה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום רב! יש לי מסך מחשב מסוג LG FLATRON W1943TE. המסך אצלי כ-3 שנים ולאחרונה הוא התחיל להציד פיקסלים בצבעים ורוד וירוק על גבי כל המסך. החלפת מסך עזרה. מאחר והמסך היה מסך טוב ברצוני לדעת אם יש דרך לתקנו ולא לקנות מסך חדש. תודה מראש לכולם. ליעד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mistaarvim,

איך הוא בתור מסך למשחקי מחשב, וורד וסרטים.. ובכלל בכלליות מה היתרונות שלו ומה החסרונות, כמובן שלא בתור קנייה עכשיווית כי קניתי אותו כבר מזמן ויצאו הרבה שיכלולים מאז, אני רוצה לדעת איפה הוא עומד כיום..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי, קניתי שלשום מסך 21.5 של LG (דגם w2234T) האם כדאי לכבות אותו כל סוף יום כשאני מכבה את המחשב? או שכיבוי יומיומי של המסך הורס אותו?.. (המחשב גם כבוי בלילה) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ofiry,

שלום לכולם, כמו רוב האנשים כאן גם אני קראתי את הביקורות על הדגם המוצלח של DELL והתלהבתי. עד שנתקלתי בקטע הבא: Several manufacturers, including Dell and Samsung, have played the panel "bait and switch" game thinking no one would notice. A controversial practice called a "panel lottery" by others, they will originally release a good panel (for reviewers) and switch to an inferior one later on (probably to make some more money). Dell first put an S-IPS in their 2007WFP and later switched to an S-PVA, whose performance was deemed very low compared to the S-IPS. Samsung originally was making "S" (Samsung) TN panels for their 226BW, until they outsourced their production to A…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. U/P2414H שני הדגמים האלה מומלצים בטירוף בפורום כבר זמן רב. מסכי IPS 1080P איכותיים ללא ספק. (הגמור של האחרון והפורטים שונים) אני מחפש לעכשיו מסך לא למשחקים אלא לעבודה רצופה (תיכנות) שמציג תמונה איכותית (וטיפה יוטיוב) - האם יש מסך טוב יותר מבלי לעלות במחיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ido2309,

שלום, בגדול, השאלה בכותרת. היום אני עובד עם מסך למחשב הנייח ומסך נוסף צמוד לו שמחובר לתחנת עגינה עבור הלפטופ. חשוב לי לראות את שני המסכים בו זמנית. לידיעה, אם זה חשוב, בתחנת העגינה יש לי יציאת DP ו- VGA. האם קיים מסך שיכול לקבל את שני המקורות ולהציג אותם ביחד בחלוקה שווה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yuval345,

שלום יש לי מסך lcd שרכשתי לפני 5 שנים. המסך של סמסונג. בימים האחרונים אני מרגיש שהמסך מתחמם יתר על המידה. האם מצב זה נורמלי או שיש בעיה במסך? אם יש בעיה האם יש פיתרון למצב זה? תודה רבה יובל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by alonwa,

שלום, קניתי היום את המסך הנ"ל. לאחר המלצות רבות. הבנתי שלמצב האופטימלי ביותר של המסך צריך להיות ברזולוציה של 1680*1050. האפשרות הכי קרובה שהגדרות שלי במחשב נותנות לי היא: 1600*1200 למי הפיתרון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן חבר'ה, לאחר שקראתי את הסקירות של הסמסונג והדל ואת הויכוחים הנלווים אליהם הבנתי ששניהם לא נותנים לי מה שאני מבקש. אז ככה : אני זקוק למסך מחשב שישמש אותי גם לטלויזיה. הזמנתי יס ואני רוצה שבחדר המסך ישמש אותי גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (הזמנתי ממיר גם לחדר כמובן). אני לא גיימר. אני רואה סרטים (גם טלויזיה וגם הורדות מהאינטרנט). אני קורא מסמכים וחדשות (המסך צריך להיות מספיק טוב לזה). יש לכם המלצות למסך כזה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1:600 לB 1:700 לBF 8MS לנ 2MS GTG לBF למה אף אחד לא מדבר על הסדרה הזו? העיצוב שלהם נראה לי טוב, וביחס למחירם הנמוך אני חושב שהם יהיו להיט מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. ביום שישי קיבלתי את המסך וגיליתי שיש לו נקודה ורודה ברבע השמלי למטה הכי קרוב למרכז המסך, כניראה שזה פיסל שרוף אבל אני לא בטוח? באחריות כתוב שאם אני פותח את הקופסא לבד (כמובן גם מתקין לבד) ולא מישהו מטעם ח.י אז אין אחריות, באמת מישהו סם על זה? היה עיקוב של 4 ימים בגללם אז רציתי להגיד שהם יביא לי פיצוי ויחליפו לי את המסך למרות שכניראה יש שם פיקסל שרוף רק אחד?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by kaboonkal,

אני מחפש להחליף/להוסיף מסך למחשב. השימושים העיקריים הם משחקים סרטים ועבודה כללית. התקציב הוא באיזור 1500, מוכן להתגמש אם יש הבדל ממשי. עדיפות למסך 144HZ (חשוב), עם הטייה ושינוי גובה (פחות חשוב אך עדיף). אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש הrcה פרמטרים בהגדרות של מסכים למחשב שהייתי שמח אם היה אפשר לדרג אותם לפי הקריטיות שלהם: 1. יחס ניגודיות 2. בהירות 300-400 3 גודל נקודה - עד כמה קריטי לעבור מ 0.294 ל-0.248 ממ. 4. זמן תגובה 2-5 ms 5 זוית צפיה 170/160 לעומת 150/135 בסך הכל אני מחפש מסך 19-22 אינטש לא יקר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. https://www.bhphotovideo.com/c/product/1312886-REG/lg_32ud99_w_32_16_9_hdr10.html/?c3api=2572%2C113042262907&gclid=CjwKCAiA8vPUBRAyEiwA8F1oDO0NJHGgnAwe1cq83IVbioV3-TtwdE1VHVUg7D2IRgoyS_er6hI_bxoC12MQAvD_BwE דגם חדש של LG, המחיר מדכא...5K...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן אז זה מאוד פשוט הלך לי קאפוט המסך הישן :'( (ואין אחריות יותר. רררר) אז החלטתי לקנות חדש! דרישות: 1. חיבור DVI 2. זמן תגובה טוב 3. יחס ניגודיות טוב 4. מפירמה ידועה ומוכרת תקציב עד 1400 ש"ח גגון!! כמובן שיש העדפה ל-19" אבל גם 17" באיכות טובה יהיה מספיק. תודה מראש למייעצים נ.ב. (עריכה) חשוב מאוד: חנות באיזור הצפון. KSP, מרדנית, פנדה, נועה. שוב תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by roei_b,

אפשר לתלות את המסכים הבאים על הקיר: L226WTQ 226BW ד"א איזה יותר מומלץ למשחקים סרטים ואינטרנט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dids22,

המסך מיועד בעיקר לקריאה וסרטים וקצת למשחקים - יש המלצות? תודה !! ד"א תתעלמו לבינתים מהרכישה הקבוצתית של הDELL

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים