עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך LCD Samsung SyncMaster 226BW השאלה שלי היא כזאת הם שווה לקנות את המסך הזה? או אפשר כדאי לקנות מסך אחד.... עוד שאלה כשראתי אותו באופיס דיפו אז התצוגה הייתה מעוכה על המסך המוכר אמר שצריך לכוון רזולוציה האם אני יכול לעשות את זה במחשב שלי? יש לי מחשב חזק שהמפרט למטה. או באותו הכסף אפשר לקנות מסך אולי יותר קטן? תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by aviel1509,

שלום לכולם, יש לי מסך של חברת XEROX כבר 5 שנים (כבר אין אחריות ) דגם מדויק: xm7-22w היום בבוקר כאשר ניגשתי אליו והדלקתי אותו הוא נדלק לכמה שניות (הראה את הלוגו של xerox ) היה ווליום לכמה שניות מהממיר ואז הוא נכבה ועוד פעם נדלק לכמה שניות וכך זה חוזר על עצמו. חשוב לציין כי המחשב שמחובר אליו כן עובד בצורה תקינה וכך גם הממיר אז השאלה שלי היא האם בא יומו? ואם לא יש דרך לתקן אותו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני עובד במקביל עם DELL 2407WFP בחיבור DVI ו-DELL 2007FP בחיבור VGA. הבעיה היא שלא משנה מה ניסיתי לשנות בהגדרות המסך ו/או בהגדרות כרטיס המסך (HD2400XT) לא הצלחתי להביא את ה-2007FP לרמת בהירות דומה ל-2407WFP שלידו. הלבן נראה מעט כחול (מוגדר כ-6500K עם בהירות 91!) והכל נראה עמום-אפור. אולי זה ה-VGA עצמו? אני מתעצל לנתק ולהחליף חיבורים :-\ עריכה: הצרחה בין ה-DVI ל-VGA לא משנה כמעט כלום... אותה תופעה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Albert172,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, לכן מצטער מראש עם השאלה שלי נשאלה כבר בעבר (לא מצאתי בחיפוש). אני מתכוון בקרוב לרכוש מסך רחב 22". השאלה שלי היא, האם כרטיס מסך שלי (GeForce FX 5200) תומך במסכים הנ"ל? בהגדרות ב-WINDOWS לא מופיעות הרזולוציות המתאימות. הרזולוציה המקסימלית שמופיעה אצלי היא 1600X1200, ורוב מסכי ה-LCD באים עם 1680X1050. או שזה אמור להופיע ברגע שאחבר את המסך? (כרגע מותקן מסך CRT לא מזוהה ע"י WINDOWS. מופיע כ-PnP Monitor).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by spektrum,

הלכתי לכמה חנויות והם אמרו לי שאין מה לקנות מסך רחב אם המטרות שלי לא למשחקים וסרטים.. הם צודקים? כדי לי לקנות רגיל?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Grayswandir,

היי, מחפש מסך מחשב לשימוש כללי - כולל משחקים, עבודה, צפייה בסרטים מחשב חדש יחסית עם כרטיס מסך סביר מה מומלץ בטווח מחירים הנ"ל? אני מניח שרצוי 23-24 אינץ, איזה מסכים לחפש? איזור פ"ת אם מתר להמליץ על חנויות קרובות המטרה לקנות מחר במידת האפשר אודה לתשובות

7. Started by EEstudent,

יש לי מסך CHIMEI 19 אינטש ולמרות שאני שם אותו במצב קריאה ורזולוציה מקסימלית 1280*1024 המסך אני מרגיש שהוא מוזר,כאילו יש בו נורות קטנות :-\ יש מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר למשחקים(למשל Battlefield 4 שיוצא עוד מעט) אני לא ממש יודע מה יותר טוב מבחינת חברות, רק שיהיה מסך LED 1920x1080 ובלי 3D. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by roei_b,

אפשר לתלות את המסכים הבאים על הקיר: L226WTQ 226BW ד"א איזה יותר מומלץ למשחקים סרטים ואינטרנט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אבל צריך לזכור שב-DPREVIEW כותבים אנשים שמכורים קשות לאיכות ברמה הגבוהה ביותר והם מאוד ביקורתיים. בעיקר בעיה של זויות צפיה ואיכות הטקסט. תקראו ותשפטו בעצמכם: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1004&message=18381426 מסתבר שהדגם הזה בא עם אחד משני פאנלים - או של PHILIPS או של SAMSUNG. יש השערה שלסקירות נתנו את הפיליפס ובחנויות זה 50.-50 והפיליפס טובים יותר. לא יודע אם זה נכון אבל כדי לברר לפני הקניה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ZaKeN17,

בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך 20 אינץ' והתקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח. התבלטתי בין השניים הבאים: Samsung T200 2ms 20,000 LG L207WT 2ms 10,000 ע"פ הנתונים נראה שה-Samsung יותר טוב. מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש הrcה פרמטרים בהגדרות של מסכים למחשב שהייתי שמח אם היה אפשר לדרג אותם לפי הקריטיות שלהם: 1. יחס ניגודיות 2. בהירות 300-400 3 גודל נקודה - עד כמה קריטי לעבור מ 0.294 ל-0.248 ממ. 4. זמן תגובה 2-5 ms 5 זוית צפיה 170/160 לעומת 150/135 בסך הכל אני מחפש מסך 19-22 אינטש לא יקר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כשאני מנגן סרט במדיה פלייר הוא מנגן לי אותו עם פסים שחורים מלמעלה למטה וגם מהצדדים ואני לא מבין למה! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הילד רוצה לקנות מסך גיימינג 240hz כדי לנצל את כל הfps שהכרטיס מסך מפמפם. הוא שם עין על האסוס PG258Q, אבל שמתי לב שהDell Alienware AW2518HF עולה 1000 שקל פחות! 1400 במקום 2400. שניהם 240 עם 1ms תגובה. יש הבדל משמעותי בין השניים שמצדיק את ההפרש? על מה הייתם הולכים? (אפשר גם אופציה אחרת) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mord,

היי האם מסך גודל 32 מומלץ שיהיה 2K או 4K המסך מיועד לעבודה על מסמכים וקצת עיצוב האם 2K ב32 ייתן לי יותר מFHD ב24 או שזה אותו יחס?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Chymes,

יש שני דגמים של Eizo שמעניינים אותי: S2431WH ו-HD2441W. דגם S2431WH עולה כמעט 2,000 שקלים פחות. עברתי על גיליון הנתונים של שני המסכים והאמת אני לא רואה כמעט שום הבדל, למעט ריבוי יציאות ב-HD2441W. הפאנל, ככל הנראה, בדיוק אותו פאנל בשני המסכים. סתם בשביל הסקרנות מה הבדלים בין שני המסכים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by koko0,

הי, אני עובד עם המסך הזה כבר כמה זמן על hdmi מהמחשב הנייד, והכל סבבה. עכשיו עברתי לנייח, עם gtx970 של asus, וכשאני מחבר בDisplayPort הדבר היחיד שאני יכול להשיג מהמסך זה Entering Power Save Mode. אני רואה שיש דיבור על התופעה הזאת ברשת, אבל לא מצאתי פתרון. עד כמה שאני יודע זה אחד המסכים הכי מומלצים פה, ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by omri09,

המסך שלי תומך בחיבור DVI-I, היום קניתי כבל DVI-D(זכר משני הכיוונים). האם העובדה ש DVI-I תומך הן באות אנלוגי והן באות דיגיטלי אמורה לשנות משהו בכל הנוגע לאיכות? עריכה: אוקיי לא יכולתי להתאפק וחיברתי את הכבל. אני פשוט לא מאמין איך יכולתי לעבוד עם VGA, הבדל של שמיים וארץ!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by kaboonkal,

אני מחפש להחליף/להוסיף מסך למחשב. השימושים העיקריים הם משחקים סרטים ועבודה כללית. התקציב הוא באיזור 1500, מוכן להתגמש אם יש הבדל ממשי. עדיפות למסך 144HZ (חשוב), עם הטייה ושינוי גובה (פחות חשוב אך עדיף). אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by fire1ce,

מתי יגיעו המסכים 22" של DELL לדעתכם? לפי מה שאני יודע DELL הזמינה את הלוחות TN של CMV של 22". השאלה גם האם שווה לחקות למסכים אלו? ולפי דעתכם מה היה המחיר עליהם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by itzhak16,

גודל מסך : 21.5" (טעיתי בכותרת) כרטיס מסך שברשותי : HD7850 1GB שימוש : גיימינג בעיקר , סרטים/סדרות תקציב : 400-700 ש"ח נתקלתי במסך הזה : http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=19908 איך הוא ? אשמח להמלצות נוספות . תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by owen10,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך גדול ואיכותי והמחיר הזה מתאים לי בול מה אתם אומרים על המסך הזה ‎Asus VE248H 24'' LED 2ms VGA DVI HDMI WideScreen Black‎ תודה רבה! המחיר 1070 ואם יש לך המלצות למסכים במחיר הזה אני אשמח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. תודה :-)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Ametrine,

עוד מסך 24 שמצאתי עכשיו בגוגל אבל לא מוצא את הדגם בשום מקום בחו"ל ולא מוצא את סוג הפאנל. יש המלצות למסך הזה? יש לו פאנל טוב? המחיר שלו ממש זול 2600 http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=11285&CatCode=90

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.