עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. רכשתי Samsung 2333T לפני כמה חודשים ורק היום קניתי כבל DVI. שמח ומאושר חיברתי את הכבל אבל עכשיו המסך מפסיק לפעול לכמה שניות(לפעמים שנייה אחת, לפעמים 15~ שניות) לעיתים תכופות מאוד, חוץ מלחבר את הכבל החדש לא שיניתי שום דבר. מה יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, המסכים המדוברים הם LG 2252 SAMSUNG 2253 וכמו כן האם יש המלצות נוספות למסכים אחרים בעלי נתונים דומים מחירם בין 1100-1200... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כשאני צופה בדף לבן ריק ואו ככל שהמראה הכללי בהיר יותר (כמו זה של דף כתיבת ההודעה) אני רואה ריצוד של המסך. לעומת זאת בכל דף לבן אחר, דפדפן אחר ואו סתם דף לבן של כתבן וכו אין את הבעיה של הריצוד. האם יש הסבר לתופעה הנ"ל?!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by GuGuSH,

שלום, אני רוצה לקנות מסך בגודל 22" ברזולוציית FHD. התקציב שלי הוא 1,000 שקל ברמת העיקרון, אבל אני מעדיף לקנות משהו שיעלה באיזור ה-700. שמעתי על מסכי LED, מסכים עם פאנלים טובים יותר (PVA, IPS) ועוד כל מני ירקות. תהיתי כמה זה קריטי לשימושים שלי. אני לא גיימר. השימושים שלי הם תכנות וקריאה בעיקר. אולי גם קצת סרטים פה ושם... אם ההבדל בין מסך ב-700 למסך ב-1000 הוא קריטי, אז אני אקנה את המסך ב-1000 שקל. אם לא, אניא עדיף את המסך הזול יותר. תוכלו לעזור לי להבין מה ההבדל בין המסכים? יש המלצות למסך? חשוב לי שאפשר יהיה לכוונן אותו לגבהים שונים וזוויות שונות (לא משהו מיוחד מדי, אבל שיהיה אפשר לכוון טיפה). תודה רבה, גיא.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מסך לשימוש יום יומי ממושך . בשביל מדיה, אינטרנט , אומנות, ומעט עיצוב גרפי. ללא גיימינג. מסך מעל 32' (אפשר מחו"ל) .77-88 PPI עומק צבע: לפחות 8 ביט אמיתי - חובה ללא Frame Rate Control = FRC חובה flicker-free (ללא PWM) תקציב - עד 499$ ,עם חריגה קלה לדמי שחרור וכל התהליכים הבירוקרטיים שאח"כ. ראיתי את הדגם הבא: LG 34UM59-P 34" 21:9, השאלה האם זה באמת ללא Frame Rate Control = FRC וללא PWM תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by psybrain,

איזה מסך מומלץ עדיף ולמה ? DELL U2515H DELL P2418D GTX 1080 60HZ

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zabal12,

שלום ! קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שמידי פעם יש מין קפיצה כזאת במסך .בעיקר כאשר מקטינים תיקיות או משחקים מסמכים . כאילו יש טיק כזה למסך .בדקתי באתר של דל ולא מצאתי דרייברים .איך ניתן לפתור את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DarkCowMoo,

יש את המסך הנ"ל ב850 ש"ח. השאלה היא- איך הוא למשחקים? אני מגדיר את עצמי כשחקן שמשחק הרבה במשחקי מחשב, לסרטים יש לי מסך טלויזיה מחובר. הבנתי שיש למסך טיפה GHOSTING וזה מפריע למשחקים השאלה אם זה באמת מורגש. אני תאכלס משחק משחקים מכל הג'אנזרים אבל אם מדברים על משחקים שדורשים זמן תגובה אז STARCRAFT 2 וBF3 הם המרכזיים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Pilero,

שבוע טוב! ברשותי מחשב נייד של Lenovo, דגם: y700 בן 4 חודשים, מפרט: כרטיס מסך:Nvidia GeForce GTX 960M 4gb - מריץ את כל המשחקים שנמצאים כרגע בשוק. מעבד: Intel Core i7-6700 HQ זיכרון פנימי:16GB RAM זיכרון:1TB hard disk, 128g ssd מסך:15.6 אינצ מכיוון שממש לא נוח לשחק משחקים עם המסך הקטן הזה - וגם מחוסר הרטס(hertz) גבוהה, אני מעוניין לקנות מסך של 144 הארטס. להלן השאלות: האם המשחקים יוכלו לרוץ ב120/144 הרטס כשאחבר את המסך? ובאותו אפיאס על אותן הגדרות נוכחיות? כרגע עומד על 120 אפיאס יציב. תודה לעונים מתן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום! לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי עם WIN8 וחשבתי שאפשר להשתמש עם ציוד סטנדרטי (עכבר) אבל מסתבר שזה קשה מאוד. אין לי ניסיון וידע על מסכי מגע למחשבים שולחניים אז אתם תוכלו להמליץ לי על משהו? התקציב הוא 1500 ש''ח אבל אפשר חריגה של 200-300 ש''ח. בבקשה תעזרו. תודה מראש, ארד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לבעלי LG SUMSUNG ועוד, כמה יוצא לכם להשתמש בפונקציה הזאת? עד כמה היא שמישה? ואיך היא מבצעת את העבודה? השאלה הנוספת: יש מסכים עם כפתור למצבים מיוחדים: טקסט/סרטים/משחקים... עד כמה הוא שימושי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eclipse,

אני עומד לקנות מסך 19 ומתלבט אם לקנות מרובע או רחב. המחירים כבר כמעט לא משמעותיים. המחשב משמש למשחקים. מה דעתכם על LG L194WT ? נמכר בסביבות 1500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב, קראתי כתבה שנכתבה לפני ימים ספורים בנוגע למסך של ViewSonic דגם VP2365WB, קישור לכתבה כאן. הנה ציטוט מתוך הכתבה: השימושים שלי במחשב הם משהו כמו 60% גלישה באינטרנט ו- 40% עריכת תמונות ווידאו, האם זהו אכן המסך המומלץ ביותר לשימושים מסוג זה? (כרגע אני עם מסך בעל פאנל TN 22" של חברת ASUS) תודה רבה ושבוע נהדר, אורן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by CoBrA-MaN,

היי אנשים, קראתי קצת בפורום לגבי מסכי 24" ואני עדיין לא סגור. אני כרגע צימצמתי את האפשרויות קניה שלי לשניים הבאים: Samsung T240 מול LG W2442PA. השאלה מה לקחת.. ההבדלים דיי זניחים (אחד 2MS והשני 5MS .. מבחינת השאר הם דיי זהים). המסך הוא לשימוש משרדי וקצת GAMING פה ושם. אם מישהו יכול להמליץ מתוך נסיון עם המסכים או ידע לגביהם אני אשמח מאוד.. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מחפש מסך לבן שלי המטרה העיקרית והראשית גיימינג אבל המחשב יהיה בשימוש גם לאופיס ולאינטרנט(לבית הספר) ומידי פעם ממש לעריכת תמונות שלי. גודל 27" תקציב 1600 ש''ח. העדפה לקעור(הילד מעדיף מבין שזה פחות טוב לעריכה אבל זה לא המטרה הראשית כאמור). אפשר להזמין מאתר בחו'ל אם הוא אמין ונותן אחריות כמו אמזון

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ytoledano,

שלום, אבא שלי רוצה לקנות את הSamsung 244T שהוא 24 אינץ' עם רזולוציה 1900 על 1200 (הצבע שלו כמובן יהיה שחור). קראתי כמה ביקורות והמסך הזה באמת נראה *ה*דבר, אבל יש לי שתי בעיות איתו: בכזה מחיר, אני לא רוצה לקנות חתול בשק, אני רוצה לראות אותו קודם - אבל מי מציג את המסך הזה בארץ? יכול להיות שהרזולוציה הזאת גבוהה מדי? טקסט לא ייראה עליו קטן מדי? העבודה עליו היא בעיקר Word, Excel, Access ואינטרנט.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by idan1836,

אני לפני קניית מסך ורציתי עזרה בנושא.. המסך שאני רוצה צריך להיות LCD, מעדיף LG/ SAMSUNG , שיהיה בגודל 19" (לא WIDE SCREEN). רציתי לדעת מה התכונות שצריך לבדוק קודם כל ומה אתם ממליצים לי לקנות (מנסיון עם אותו דגם). התקציב עומד על כ- 1800 שקלים, יש אפשרות לחריגות אבל לא גבוהה. שהמסך יהיה עד 8 MS, הוא בעיקר למשחקים וסרטים, ושמתי עין על דגמי ה SAMSUNG האחרונים כמו 913BF לדוגמה. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kombuntor,

היי קניתי אתמול מסך חדש (Lenovo LI2264D ) שחיברתי אותו למחשב והגדרתי אותו ברזולוצייה המתאימה (1920X1080) התמונה הופיע התוך מסגרת שחורה כאילו המחשב לא מנצל את כל גודל המסך שיניתי את ההגדרות בכרטיס מסך ובמחשב הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ועדיין נשארה מסגרת שחורה סביב המסך מישהו יודע איפה הבעיה? (כרטיס מסך ATI Radeon HD 4250)

19. Started by dandan7400,

צהריים טובים.ברצוני לרכוש את המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/dell%20vostro%203360/vostro-3360-b3337um.htmהאם ניתן לחבר את המחשב ל 2 מסכים, כך שבכל מסך תוצג תמונה אחרת.דוגמא: במסך 1 יוצג אקספלורר, ובמסך ה 2 יוצג כרום.EXTENDבנוסף, האם ניתן לעבוד עם המסך של המחשב נייד שישמש כמסך שלישי שבו תוצג תמונה אחרת. לדוגמא: דפדפן אופרה. EXTENEDתודה רבה ויום טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. ברשותי מסך Samsung SyncMaster XL2370HD. כרגע אני משתמש ברזולציית 1680*1050. כשאני רוצה לעבור לרזולציית 1920*1080, אני נתקל ב2 בעיות. 1. גודל המסך אינו מתאים לגודל שולחן העבודה - שולחן העבודה חורג מגודל המסך. את הבעיה הזו הצלחתי לפתור בעזרת ההגדרות של המסך עצמו (ולא דרך ההגדרות במחשב). 2. בעיה בהצגת הצבעים. כאשר אני עובר למצב של 1920*1080 הצבעים משתנים והמסך נראה הרבה יותר מגורען. צילום מסך לא עזר - כשהדבקתי את זה בצייר אחרי שחזרתי לרזולוציה נוכחית - זה היה נראה בסדר גמור, אז צילמתי עם האייפוד ושמתי להשוואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות (של המחשב ושל המסך עצמו) ולא מצאתי פתרון. אני משתמש בלפטופ DELL XPS 15, מעבד core i5, כרטיס מסך GeForce GT540M. המחשב מחובר למסך עם כבל H…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, יש לי מסך מחשב מיושן ומעפן. לפני כמה ימים קניתי טלוויזיה SAMSUNG 40D550 LA 40 אינץ'. היא תלויה על הקיר ומסך המחשב החדש אמור להיות מתחתיה על עמדת מחשב. בגלל שכבר יש לי את הטלוויזיה החדשה התקציב לקניית מסך מחשב הוא נמוך - אני מזכיר עד 700 ש"ח. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-יס ותהיה מחוברת למחשב עצמו יחד עם המסך שאני עומד לקנות - הוא יהיה מסך המחשב הראשי. שימושים עיקריים - עיצוב תמונות בעיקר + גלישה באינטרנט ובניית אתרים, פחות בקטע של משחקים, מעבר לזה - בשביל סרטים וסרטונים - יש את הטלוויזיה שגם מחוברת למחשב. מעדיף כמה שיותר מהר לקנות כבר את המסך אולי כבר ביום יומיים הקרובים, לא רוצה להתחיל לחפור יותר מידיי בבדיקות ושאלה: האם יש קשר בין גודל מסך (ואני מדבר על גדלים של בין 2…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by chatin,

יש את 3 המסכים הנ"ל של סמסונג פה קראתי שהכי מומלץ זה 2243BW אבל הוא גם הדגם הכי ישן של סמסונג איך זה יכול להיות ? מה הם הוכים אחורה ?? האם יש ב3 הדגמים הנ"ל את אותם פונקציות כמו : התאמה ל 3:4 או פונקציות מובנות של סרטים תמונות וטקסט . בנוסף שמאתי שסמסונג נותנת אחריות רק מעל 5 פיקסלים שרופים ?? האם זה נכון ?? והאם יש חברות אחרות טובות ששם האחריות יותר נורמלית

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by lee.,

חשבתי בזמן האחרון לקנות את ה-2209, אבל כרגע נראה שיש מחסור שלו, ולא בטוח שיהיה יותר. ואני לא בטוח כמה אני רוצה לחכות למסך שהייצור שלו הפסיק\מפסיק (למרות שהייתי שמח לשים יד על ATP3..) הקיצר, התחלתי לחשוב בכיוון של 2333T, שנדון פה לאחרונה לא מעט. הבעיה היא שלמיטב הבנתי, הבעיה העיקרית שלו לעומת ה-F2380 לדוגמא, הוא הארגונומיה. והנה הבעיה: אין לי מושג על מה זה אומר שאני מוותר... אם זה הפיווט, זה לא נראה לי נורא, אבל אם מישהו יכול להגיד מה הוא יכול\לא יכול לעשות לעומת מסכים אחרים, אני אשמח. מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. היי! השימושים העיקריים שלי יהיו בעיקר עבודות Office ואינטרנט, משחקים מידי פעם ומעט סרטים.. (אני רואה סרטים יותר ב-DVD בסלון) 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור? 2) מה המדיניות של חברת Dell לגבי פיקסלים מתים? מה ה-Rev הכי חדש של המסך הנ"ל? (הבנתי שהפאנל הזה מסומן כ-RT803 בתצוגת ה-setup של המסך, זה נכון?) 3) איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות במעמד הקניה? (אני לא מומחה למסכים אך הבנתי שיש עוד מושגים כמו Bleeding וכאלה..?) 4) בכמה אתם חושבים שכדאי למכור את המסך הישן שלי? …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dolev16,

שלום, בבעלותי מסך 2007WFP של דל ולאחרונה הוא מתחיל להשמיע רעשים מאוד מוזרים ולא ברורים ואלו לא רעשים של חשמל כמו שלמשל שמים פלאפון ליד רמקולים אלא רעשים ממש מוזרים ממש כאילו המסך"מתמתח"...(כמו שלפעמים רהיטים "מתמתחים" כמעט אותו רעש בדיוק) מה עליי לעשות? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים