עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by skot,

L246WH של LG T240 של SAMSUNG שני המסכים באותו טווח מחיר איזה מבניהם יותר עדיף מבחינת חיבורים, צפיה בסרטים, ומשחקים לא משחקי רשת אבל משחקים כמו GTA 4 וכל החדשים שיצאו בזמן האחרון

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by falul,

יש לי אפשרות לקנות את ה 24' ב 750 ש"ח - ה 23' עולה 850 ש"ח כדאי בכל מקרה ללכת על ה 2312 ? [ישמש לפייסבוק סרטים פוטושופ והרבה קריאה של טקסט]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eran256,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך חדש. המסך ישמש לצרכים של עבודה משרדית ומשחקים. כרגע המחשב I7-4770, 16GB DDR3, GTX 760, בגדול התקציב נניח עד 4000 אך עדיף פחות. גודל מסך לפחות 27 עדיפות ל1440P אך לא חובה, וכמובן 144HZ+, לא TN. למיטב הבנתי קריטי שאם הולכים על כרטיס מסך NVIDIA צריך מסך תומך בGSYNC. אבל מסכי הGSYNC יקרים בצורה משמעותית. נגזר מכך שגם הכרטיס מסך יקר משמעותית וגם המסך. לכן חשבתי על RX 580 8GB, ומסך עם FREESYNC. יש לכם המלצות/דעות אחרות? ואשמח לקבל המלצות למסך ספציפי.כרגע חשבתי על: 1. lg34uc79g 2. msi optix mag27cq 3. viewsonic vx3258-mhd תודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dante123,

שלום אני התעניינתי לפני חודש בקשר למסכי 17 אינץ' טובים והגעתי למסקנה שה740B לוקח את כולם, כולל בדיקה בחנות של המסך הזה נגד מסך מקביל של LG. האם ה740B נשאר עד עכשיו הפתרון הכי טוב לעד 1300 שקלים? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by uzi4u2,

שני המסכים מקבלים ביקורות טובות , מבחינת מחיר יוצא לי הבדל של 50 ש"ח . איזה לקחת ? ( לצורך משחקים/סרטים)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ביום שישי קיבלתי את המסך וגיליתי שיש לו נקודה ורודה ברבע השמלי למטה הכי קרוב למרכז המסך, כניראה שזה פיסל שרוף אבל אני לא בטוח? באחריות כתוב שאם אני פותח את הקופסא לבד (כמובן גם מתקין לבד) ולא מישהו מטעם ח.י אז אין אחריות, באמת מישהו סם על זה? היה עיקוב של 4 ימים בגללם אז רציתי להגיד שהם יביא לי פיצוי ויחליפו לי את המסך למרות שכניראה יש שם פיקסל שרוף רק אחד?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lior46,

באתר של lg לא מצאתי אותו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. LG L1732TQ גודל המסך "17 אפשרויות תמונה Movie,Text,User,Normal בהירות 300cd/m² רזולוציה1280X1024 0.264mm גודל פיקסל יחס ניגודיות 1:1400 מהירות תגובה 4ms מגוון צבעים 16.2M תדר אופקי 30~83kHz תדר אנכי 56~75 Hz זווית צפייה 160°/160° DVI כניסה דיגיטלית כניסה אנלוגית DSVB-15 אוקי אז ככה דבר ראשון... הכרטיס מסך שאני משתמש בו nvidia geforce fx 5200 128mb הבעיה היא שאין בכרטיס הזה DVI ואני לא מנצל תמסך כמו שצריך .. הייתי רוצה שתייעצו לי על כרטיס שאיתו אני אנצל את המסך כמו שצריך מחפש כרטיס שיתן תמונה חדה וברורה למסך החדש כמובן עם יציאת DVI אם אפשר מספר אופציות שאתם מכירים כדי שתיהיה לי אפשרות בחירה כל מ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD חדש, חיפשתי מסכים בזאפ וראיתי שיש מסכים רחבים שעולים פחות מהרגילים. http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&DB4157=4159&DB4154=4155&DB55019=138766&DB51909=51910&DB4163=199132,141761&DB4165=4166,231267&DB187910=187911,187935,187936,187947,187949&DB4147=4150&pageInfo=1 בעיקרון אני רוצה את המסך הרחב של מאג שם... למישהו יש עליו תגובות ? תודה מראש, אדם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ido2309,

שלום, בגדול, השאלה בכותרת. היום אני עובד עם מסך למחשב הנייח ומסך נוסף צמוד לו שמחובר לתחנת עגינה עבור הלפטופ. חשוב לי לראות את שני המסכים בו זמנית. לידיעה, אם זה חשוב, בתחנת העגינה יש לי יציאת DP ו- VGA. האם קיים מסך שיכול לקבל את שני המקורות ולהציג אותם ביחד בחלוקה שווה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by CreedMark,

שלום, אני מחפש מסך מחשב בגודל 23~24 אינטש בעיקר למשחקי מחשב ולפעמים סרטים. המחיר שאני מוכן לשלם הןא עד 1600, כמובן שאם אפשר יותר זול אני מרוד אשמח. תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Chymes,

יש שני דגמים של Eizo שמעניינים אותי: S2431WH ו-HD2441W. דגם S2431WH עולה כמעט 2,000 שקלים פחות. עברתי על גיליון הנתונים של שני המסכים והאמת אני לא רואה כמעט שום הבדל, למעט ריבוי יציאות ב-HD2441W. הפאנל, ככל הנראה, בדיוק אותו פאנל בשני המסכים. סתם בשביל הסקרנות מה הבדלים בין שני המסכים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Leo101,

יש לי התלבטות קשה. אני ממש רוצה רוצה לקנות מסך איכותי וכמובן שה2209WA קפץ לראש הרשימה. ההתלבטות היא האם לחכות למסכי LG החדשים שיכול להיות שיהיו טובים יותר או זולים יותר, או שניהם. בינתיים אני לא שומע עליהם כלום והשאלה היא מתי הם מגיעים לארץ? אם המסכים צפויים להגיע רק עוד שנה, אז אני כבר אקנה את ה2209WA בלי לחשוב.... תודה על העזרה.....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by J0n1,

חיפשתי הרבה זמן את המסך Samsung 943BM ולא מצאתי אותו במלאי בשום מקום. עכשיו אני נוטה לכיוון המסכים הבאים: AOC 919Va2 - לא מצאתי על המסך/חברה טיפת מידע ברשת, אבל בחנות המליצו לי עליה ואמרו שהמסך לא פחות טוב מהסמסונג Viewsonic VA703M - אני זוכר שלחברה יש כמה דגמים מוצלחים בפלח שוק היקר יותר, אבל מה לגבי המסכים הפשוטים? LG L1742S - החברה מוכרת, השאלה איך המסך ביחד לשתיים מעליו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by barakuda69,

היי מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ אם יש לישהו את הדרייבר ל WIN7 ַ XP אשמח לקבל הסידי של הדרייבר אבד לי אצל היבואן אין וגם האתרים של היצרן אין והאתרים של היצרן על הפנים תודה מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DJO,

שלום, כרגע יש לי מסך DELL U27 (אני עובד ברזולוציה של 2560X1440) ואני זקוק בדחיפות למסך שני. אני עובד עם כמה דסקטופים במקביל ועם הרבה מאוד חלונות. אני לא משחק. אני מעדיף לקנות את המסך בארץ. אני לא יודע איזה מסך אני רוצה לקנות רק ברור לי שהוא צריך להיות לכל הפחות בגודל של המסך הנוכחי. בהתחלה חשבתי ללכת על לפחות 30 אינץ' אבל אז חשבתי שאולי יש חסרונות בכך שהמסכים בגדלים שונים. אני גם מתלבט בנוגע למסך 4K, אני יודע שזה מייקר מאוד אבל אני מוכן לבחון את האפשרות. במה זה עוזר למי שלא מתעסק בגרפיקה או משחקים (אולי זה עדיף לעיניים?), אני גם לא ממש רואה סרטים במחשב. התלבטתי אם לפתוח שרשור חדש או לא כי היה אחד דומה אבל החלטתי שזה שונה מספיק, אם לא אנא אחדו. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני חושב להחליף את זוג מסכי הDELL שיש לי היום בדגם P2415Q של DELL. השימוש העיקרי של המחשב הוא תכנות ועבודה ממושכת, ומידי פעם משחקים. האם יש למישהו ניסיון בלעבוד על מסך 4K 24 אינצ'? איך זה? שווה את ההשקעה? משפר את היעיליות? בגלל מקום על השולחן על דיי מוגבל, ואני גם מעדיף מסכים של 24 מאשר 27 או יותר גדולים...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by CocaColaBoy,

המסך של דל נמצא אצלי בערך שנה וחצי ,ובזמן האחרון כל 10 דק התמונה קופצת לחצי שנייה כאילו מזמזמת. בדקתי אותו בחיבור למחשב אחר וגם עם כבל DVI ועדיין כל 10 דקות בערך ישנה קפיצה לחצי שנייה. ממה זה יכול להיות? והאם ללכת ולממש את האחריות של דל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yaarix,

שלום. קניתי מסך 2333w של סמסונג ושמתי על הרזולוציה הטבעית הבעיה שאני רואה את כל המסכי אינטרנט (כמעט) רק על חצי מרוחב המסך. יש דרך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום כולם. אני מתכנן לקנות את המסך סמסונג 2333SW , ואחד הדברים שחשובים לי במסך חדש זה שהוא יתמוך ב HD וראיתי שהוא אכן תומך ב FULL HD עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לקנות את המסך? אתם ממליצים? לא יעשה בעיות , לא ישרפו פיקסלים , רואים ברור וחד? והניגודיות היא 1:20000 זה משנה? ועוד שאלה שלא הצלחתי להבין , אני ראיתי שלמסך יש חיבור DVI-D ו AVG (או משהו כזה) אז איך אפשר שהמסך יתמוך ב FULL HD ? חיבור של DVI-D מהמסך למחשב יראה לי איכות של FULL HD? ואגב 8800GT תומך ב FULL HD? ומשהו אחרון שחשוב לי מאוד שתענו המסך תומך לרזולוציה של 1920X1090 ויש מסכים טובים שתומכים על רזולוציה של 1680X1050 מה נחשב יותר טוב? והאם זה משנה? חשוב לי שהמסך יראה משחקים במחשב שיראו באיכות HD האם אני באמת ירא…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avishai220,

היי אז ככה המליצו לי על שתי המסכים האלה הראשון זה דל Dell Gaming S2417DG השני זה Asus PG248Q 24 הבנתי שבדל יש בעיה עם הצבעים של הדארק אני לא יודע אם סידרו את זה מאז או אבל אלה התגובות שקראתי אם יש לכם משהו אחר להמליץ התקציב שלי זה 2200 מקסימום הגודל של המסך שאני רוצה זה 24 אינץ

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by DarkLloth,

המסך הממולץ של DELL או LG ? והאם יש מסכי LED שהם בכלל בגדר אופציה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by plinks,

שלום כולם, אני זקוק להמלצה למסך מקצועי שיתאים לעבודת גרפיקה ועיבוד תמונה. חשוב מאד מן הסתם טווח גוונים רחב, פרטים בSHADOWS ופרטים ב HIGHLIGHTS. גודל מינימום 22" אני מתלבט בין מסכים "22 סביב 1000 ש"ח שאינם TN לבין מסכי 24" שעלותם כבר סביב 2600 ש"ח. אילו מסכים נחשבים אמינים ואיכותיים סביב ה-1500 ש"ח ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RT2,

אז אני מעוניין לרכוש LCD 19 בתקציב של עד 2500 ש"ח.. השימושים הם : משחקים, גרפיקה ועבודה יום-יומית. הפיינליסטים שלי הם: Viewsonic VP930b Viewsonic VX922 ו אחרון חביב Samsung 960BF מה דעתכם? על מה עליי ללכת? התקציב כבר מוכן..נשאר רק לבחור את האחד.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.