עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, המסך 21'' CRT שלי גוסס והגיע הזמן לשדרג. אחרי מעבר על הפורומים פה ובאתרים אחרים הצלחתי רק להגיע ליותר תהיות מבחירות. אתם יכולים להמליץ על מסך שעובד טוב גם במשחקי FPS אבל גם בעל איכות טובה של צבעים ומתאים לסרטים? כל מה שראיתי היה או בעד משחקים כדוגמת ה-T220P ולא צויין איך הסרטים עליו או בעד סרטים וגרפיקה כמו Philips 24PW9EB לא צויין איך הם במשחקים. אני מקווה לא לעבור את רף ה-3000שח. הכרטיס מסך שלי זה ה9800GX2 בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by udiudi,

שלום. הבעיה בX95F בדיברתי עליה כאן, עד כה היא תמידית, לא מפסיקה עכשיו. אז כפי שהבנתי אני יקבל סביר להניח זיכוי כספי מהיבואן, החלטתי לא להתעסק עם מסכים של 1,500 ש"ח, אני יוסיף עוד 300 ש"ח ואקנה משהו טוב.. או שכבר אלך על CRT (). בכל אופן, אני צריך המלצות למסך LCD עד 2,000 [עם יש מסכים שחריגה במחיר עד 100-200 ש"ח באמת כדאית אז תוסיפו גם כן]. עבודה משרדית וסרטים בעיקר, אבל יהיה נחמד אם המשחקים לא יהוו בעיה. 19" עדיף.. יש סמסונג 971P, שווה משהו? ויש מסכים טובים של LG בטווח הזה? אני מאוד מודה לכם על העזרה.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  3. היי ברצוני לקנות את המסך אני יודע שיש לו את כל החיבורים הנחוצים לחיבור הממיר אך האם ניתן לצפות בו ללא להדליק את המחשב אלא רק להדליק את המסך ולשמש את המסך כTV ומה בנוגע לסאונד יש לו רמקולים?. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pms1,

שלום עיקר השימושים שלי זה word קריאת מסמכים באיזה מהמסכים יהיה יותר נוח לעיניים לקרוא ? מבחינת גודל נקודה שלא יהי קטן מידיי ? חדות ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by roni5,

אני מחפש מסך לעיבוד תמונות וכאלה רצוי 19 אינץ בסכום של בערך 2500 ש"ח על מה אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by arkady,

היי יש לי בחדר עכשיו מסך וטלוויזיה, עכשיו ניסיתי לחבר את הטלוויזיה גם למחשב כדי לראות ב2 מסכים. עכשיו הבעייה היא שאם אני מדליק את המחשב, אני רואה את הטעינה ואת הכל ב2 המסכים (כמו שצריך), אבל ברגע שהדסקטופ עצמו עולה, אז המסך של הטלוויזיה נהיה שחור. עכשיו מן הסתם זה לא חיבורים/משהו פיזי, אלא משהו בהגדרות, אבל פשוט לא מצאתי את זה. מישהו יכול לייעץ לי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלשום קיבלתי מפנדה מחשבים חנות קיסריה את המסך הנ"ל. לא קיבלתי עימו תעודת אחריות, ונאמר לי ע"י בחור בשם סמי בחנות שהאחריות היא ל-36 חודש והוא רשם את המילים האלה בכתב יד על גבי החשבונית. האם זה אינו מוזר ? כמו-כן היה משהו מוזר אחר: בתוך הקרטון לא היה כבל לחיבור המסך לחשמל. לא נראה לי שזה טבעי, האם יכול להיות מצב שהיצרן שכח לשים כבל חשמל בתוך הקרטון ? טרם בדקתי את סוג הפנל ואם קיימים פיקסלים שרופים - אנסה לחפש בפורום איך עושים זאת. מה שחשוב לי כרגע זה תעודת האחריות / פירוט תנאי האחריות - אודה למי שיש נסיון על עצותיו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ערב טוב. אני רוצה לרכוש מסך למחשב בגודל 22 אינץ' שאני אוכל לחבר אותו גם ל-yes התקציב שעומד ברשותי הוא עד+ - 1400 ש"ח. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מסך 1) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694986 מסך 2) http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=651&catcode=&AdCat=&parentid= תנו לי חסרונות ויתרונות של שני המסכים. ומה יותר שווה רק ברצוני לציין שאת המסך הגדול יש לי כבר בחדר השאלה היא עם שווה לי לקנות תמסך ה19 אינץ למחשב ולהשאיר את ה26 בתור טלוויזה ולא גם כמסך מחשב בתודה מראש venom99

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by barak4ever,

מדי כמה ימים, תוך כדי עבודה שוטפת (בין אם זה עבודה על מסמך או גלישה) המסך(Dell 2407 HC) פתאום נהיה שחור ומופיעה הודעה entering to power save לא עוזר שאני מזיז את העכבר או לוחץ על כפתורים במקלדת - אני נאלץ לעשות reset למחשב ההגדרות ב- "Power Options" נמצאות על כיבוי המסך לאחר 10 דקות כמו כן נראה לי שיש לי Catalyst מעודכן, זה הגרסה שיש לי: תודה רבה למשיבים !!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  11. http://www.behardware.com/html/news/cat22/page1.html מעניין עד כמה גודל הנקודה קטן יהיה עם רזולוציה של 1920X1200 : בשל עלות ייצור הפנל, הצפי הוא למחיר לא ממש רחוק מה-Dell 2407WFP-HC

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by asilbob,

שמעו יש לי תמסך עכשיו במסך יש 2 חיבורים אחד הכחול הקטן הרגיל ואחד הלבן מה האבדלים ? ומה עדיף ולחבר ולמה ?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by ilanb0,

המסך התפגר. 17 אינטש ז"ל. נדרש מסך חדש. כמובן עדיף 19 או 22 אינטש. הבעיה - המסך יהיה מחובר כרגע למחשב ישן, בן 5 שנים, מעבד XP 1600, זכרון 512 בלבד. כלומר, מחשב ללא יכולות משחק או וידאו. המשמעות היא שעד שיימצא הכסף לקנות מחשב חדש, המסך הזה ישמש לגלישה באינטרנט ולקריאת מסמכים בלבד. אבל אני חושב קצת קדימה, אז לפני שמציעים לי משהו ב - 500 ש"ח (שלפי הסכום זה מסך נחות), נא קחו בחשבון שבעתיד (מתי שיהיה כסף...) יירכש מחשב חדש, אבל גם אז, זה יהיה מחשב של עד 2000 ש"ח (לא מתכוון לרכוש מחשב לגיימר או להרצת תוכנות גרפיות). מקסימום ישמש לראיית סרטים. אז אולי הצבתי משימה קצת קשה - ובכל זאת, מה ממליצים המומחים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6858 http://www.prad.de/en/guide/screen6351.html מסך 23' עם פאנל PVA בפחות מ-1000 ש"ח... מעשהו נתקל בו ו/או בביקורת מהימנה ורצינית?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אני משווק דיגיטלי ויושב המון מול המחשב. אני מחפש שני מסכים 27" שאוכל לעבוד איתם כראוי. תקציב גג: 2,500. המסכים מחוברים ללפטופ בסיסי ואין לי שום צורך בדרישות טכניות מורכבות מאוד. בעתיד אני מאמין שאעבוד עם תוכנות עריכה אבל זה זניח. אני עובד על שולחן באורך 95 ס"מ כרגע. וממה שראיתי המסכים מגיעים ברוחב של 60+- לכן כנראה אלך על תלייה עם מתלה לשני מסכים. מתלבט בין שלושת אלו: https://ksp.co.il/?list_compare=.51853..56980..38912. היקר מביניהם מגיע עם 2K וממה שראיתי הבא אחריו במחיר של 2K כבר עולה 1500 בערך. מצד שני אין לו הכנה למתלה. שני האחרים ממש דומים ובשניהם יש VESA מה דעתכם על האופציות? אני בכיוון, מישהו התנסה, עוד דגמים שאול…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by newpc,

i askt my shop to get my the serail number of the screen befor buying it and its the "c" where can i get the "s" one:( p.s i know this not very cler but if u buy this screen or did same reading about it am sure u will get what am talking about:)

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  17. אוקיי, התקציב בעיקרון הוא לא בעיה עוד 100-200 ש"ח זה לא משנה. אני מחפשב מסך 22" למשחקים בעיקר. אני יודע שאפשר ב1300 לקנות 24" אבל זה גדול לי מדי לשולחן ואני מחפש 22". המסכים שיש בנושא הנעוץ "מסכים מומלצים פברואר 09" זה עוד מעודכן? אם כן, הכי אהבתי את ה ASUSMW221C . לא כ"כ נראה לי משנה הקטע של הכיוונון גובה וסיבוב המסך.. אבל כן חשוב לי שיהיו רמקולים במסך. אז מה אתם אומרים על ה ASUS שכתבתי למעלה או אם יש משהו יותר מומלץ ממנו? (לא את ה DELL כי אני רוצה רמקולים מובנים).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by migez,

אז כפי שנאמר בכותרת, אני אולי עוד היום הולך לקנות מסך LCD. עכשיו אני מעוניין במסך 19", פאנל VA, מחיר עד 1500 ש"ח ללא חריגה (אפשרי חריגה ממש קטנה אם זה ממש שווה את זה). לצרכים של לשחק במחשב, צפייה בסדרות ועריכת ודיאו, הצורך הכי חשוב מבחינתי זה לשחק במחשב ואז עריכת וידיאו. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by elad76,

קיבלתי עכשיו את המסך 731BF יש מכסה מאחורה שסוגר את האזור שמחברים את הDVI ולחשמל. החלק מתחבר למסך עצמו עם חתיכות פלסטיק ..אז אחד מחתיכת הפלסטיק נשברה. זה ממש חצי ס'מ של פלסטיק שנשבר. קיבלתי אחריות 3שנים אז זכותי לקבל מכסה חדש?או שאני צריך להחליף את המסך כולו?? אני רוצה שהם פשוט ישלחו לי מכסה חדש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם! כבר יומיים שאני חורש את הפורום פה ופשוט לא הצלחתי למצוא תשובה. בכל נושא אני מקבל חוות דעת שונה ופשוט לא הצלחתי לשים את האצבע על מה שאני רוצה.. אז ככה, אני עובר חדר, ברשותי טלוויזיה LCD 37 שמתחברת ב HDMI למחשב HTPC ( לכרטיס מסך יציאת HDMI VGA ו SVIDEO ). אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים ( לLCD 37 ולמסך קטן יותר שבעזרת מקלדת נוספת ועכבר ישמש כמחשב רגיל ). המסך הקטן הוא בעיקר לאינטרנט ( כמעט נטו ), ואני מעוניין במסך רחב. פשוט לא הצלחתי להבין מה האופציה הטובה ביותר בשבילי, חשבתי על 22 אינץ' של ASUS עם המצלמה המובנית, על 20 רחב על 19 רחב, ואני פשוט לא יודע! מה אתם יכולים להמליץ..? מסך רחב בגודל כלשהו ( =) ) בעיקר לאינטרנט במחיר סביר :]. בתודה גדולה מראש! גיא.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by יוני שמין,

תעזרו לי האם כדאי לקנות מסך מחשב שני מאוד בא לי לשמוע את דעתכם

22. אני צריך מסך למשחקים.. הגודל לפחות 20 אינץ'.. ומסך רחב.. אני לא אוהב את ה4:3... אם יש אפשרות בתקציב הזה להכניס מסך 22 טוב עדיף... הכרטיס מסך שיעבוד עם המסך אם זה משנה הוא ה8800 GT.. תודה לעזורים

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  23. אני הולך לקנות מחשב כנראה מ skypc ורוצה לקנות מסך 22", עדיף מאותה חנות. הייתי בוחר את ה Asus221C שהומלץ באתר אבל אין אותו בחנות. יש שם 15 מסכים 22", עם הפרשי מחירים של יותר מ 100% בין הזולים ליקרים. אני מתכוון להשתמש במחשב לעבודה (תכנות) ומשחקים (crysis ;D). חסם עליון למחיר 1841ש"ח (אבל כמובן אני מעדיף לקנות ב1225 אם כדאי...) וזה משאיר 12 מסכים: איזה מסך כדאי לי? [table] [tr][td]Proview 22" EP2230AFJW 5ms LCD WIDE[/td][td]₪ 1,225.00 [/td][/tr] [tr][td]Chimei 22" 221D 5ms[/td][td]₪ 1,369.00 [/td][/tr] [tr][td]Asus 22" VW222S 2ms LCD[/td][td]₪ 1,370.00 [/td][/tr] [tr][td]Daewoo 22" HL220WA 5ms LCD[/td][td]₪ 1,484.00 [/td][/tr] [tr][td]Mag 22" AI2237W 2ms[/td][td]₪ 1,490…

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by Evyatar,

שלום, יש לי מסך LCD 15 כבר שנתיים ואני מעוניין להחליף לLCD מהדגמים החדשים. בדצמבר אני מתחיל לעבוד ובינתיים יש לי כ1300-1400 שקל לקניית מסך (אפשר חריגה ל1500 אם זה נחוץ אבל לא יותר), ובעתיד אני ישדרג את המחשב. מה שנקרא אני מכין את הקרקע. אני מעדיף LCD 19 מאשר על 17, אבל השאלה היא האם יש LCD 19 איכותי בסביבות המחירים הנ"ל? ועוד שאלה, האם גודל המסך משפיע יותר על העיניים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kushkush,

הייתה עליו כתבה דיי אוהדת ב-YNET אבל קשה למצוא עליו מידע באינטרנט - אפילו באתר XEROX... המחיר - 1800ש"ח - דיי מפתה בשביל מסך 22"... אני מתכוון להריץ אותו על VISTA ככה שאין בעיה מבחינת הרזולוציה...

• 6 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.