מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, עם המסך 2209WA נתקבל גם תקליטור הוראות למשתמש. בפרק מצבי תצוגה המוגדרים מראש, יש טבלה שבה מצבי תצוגה שרשומים יותר מפעם אחת - אבל עם שינויים מסוימים. לדוגמה: מצב תצוגה : VESA, 1680 x 1050 תדרי סריקה אופקי : 65 או 82 תדרי סריקה אנכי : 60 או 75 שעון פיקסלים : 146 או 187 איזו אפשרות עדיפה? היכן ואיך בוחרים את תדרי הסריקה ואת שעון הפיקסלים הרצויים? בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות lcd 32 לחדר שלי..... המטרה של הטלויזיה היא להיות טלויזיה אבל אמרתי אם יש אפשרות לחבר למחשב למה לא.. אבל שמעתי בכמה מקומות שלא רואים ממש טוב בטלויזיות גדולות בעיקר בגלישה באינטרנט.... עכשיו אני רוצה לקבל דעות שלכם על גילשה באינטרנט משחקים וסרטים במחשב..... מרחק צפייה כ 70 סמ מתוכננן טלויזית hd-r
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי את המסך, שאלה קטנה שאני חייב לדעת. המון אנשים בפורומים שונים אומרים שהם משתמשים ביציאה הדיגטיטלית [ שאני כרגע איתה ] ומשתמשים ב 1680X1050 * 75 Hz משום מה אני יכול להשתמש רק ב 60... אמרו לי שזה בהחלט אפשרי להשתמש ב 75 עם המסך הזה ועוד יותר מזה ראיתי באתר תמיכה של דל שהרזולוציה האופטימלית היא : 1680X1050X60 והרזולוציה המקסימלית : 1680X1050X75 הלינק : http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2209WA/en/ug/about.htm מקווה שמישהו יוכל לעזור, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה בעיקר בשביל סרטים ומשחקים, השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי באיכות בינו לבין T240HD. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו בכל מה שקשור לאיכות שלו (למען הסר ספק אני מדבר על סרטים ומשחקים ממחשב PC) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברים אפשר המלצה למסך 22 אינץ עד 1300 בעיקר למשחקים וסרטים אני מזמין מפרט עם כרטיס מסך HD4890 תודה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אממ חשבתי על W2261V LG http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6939 איך הוא טוב?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
טוב כמו שהבנתם מהכותרת, אני רוצה לחבר ת'מחשב וממיר YES למחשב (רק המחשב שאני מחבר ב-FHD)! תודה לכולם! ;D
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חג שמח כולם, אני מחפשת מסך רחב של כ-20" (אני מניחה שגם 19" זה בסדר אם זה מוריד במחיר/ נותן איכות טובה יותר). יחובר באופן קבוע לתחנת עגינה שתומכת ב-VGA בלבד. - המסך ישמש כמעט רק לעבודה משרדית טקסטואלית לאורך הרבה שעות. מעט צפייה בסרטים, משחקים בכלל לא. - חייב להיות מט (אני לא יודעת אם קיימים מסכים נייחים עם ציפוי מבריק אבל זה Deal-breaker מבחינתי). - אני לא עוסקת בדברים שמחייבים רזולוציה מאד גבוהה. אני רגילה ל-Pixel Size נמוך למדי במסך 12.1" עם רזולוציה של 1280X800 ומסך 14.1" עם רזולוציה של 1400X1050, הייתי מעדיפה שהרזולוציה הטבעית תיתן גודל פיקסל קצת יותר גדול מאלו. האם יש לדעתכם טעם לעלות ל-22" לשימושים כאלו או שזה לא באמת ישפר את חווית השימוש? ברור לי שזו שאלה סובייק…
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני עכשיו מתלבט בין אלו: P2250 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 P2350 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2350 P2370 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370 הבאתי קישורים מWalla משום שZap לא עובד, וגם זה התוצאה הראשונה שהיתה. בתודה. דרך אגב עם יש מסכ/ים יותר טוב/ים אז אשמח לשמוע עליהם, [22-24].
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על LG W2253TQ האם שווה לקנות אותו (במידה והמחשב שלי יכול לנצל אותו)? אולי יש איזה דגם אחר מומלץ יותר? (באותו סדר גודל במחיר) אה כמעט שכחתי - http://ivory.co.il/product.asp?productid=3883&CatCode=541 גודל מסך Wideו"21.5 Size רזולוציה Resolution 1,920 x 1,080 גודל נקודה Pixel Pitch 0.24825 x 0.24825mm בהירות Brightness 300cd/m² ניגודיות (Contrast Ratio 1:50,000iDCR (1:1,000 Original זמן תגובה (Response Time 2ms (GTG חיבור Connectors D-Sub, DVI
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה למסך לשני אנשים מבוגרים שמשתמשים הרבה במחשב לצורך קריאה, ולכן נדרש שיהיה לו PIVOT עם מעמד נוח שניתן בקלות לסובב אותו לאורך. כמו כן חשוב שיהיה של חברה טובה. שימושים נוספים - אינטרנט ומשחקים פשוטים (סוליטר וכאלה) אני מאוד מעדיף גודל 23 עד 24 אינץ', אבל לא מצאתי משהו מתאים במחיר של עד 1200 ש"ח. אם לא תהיה ברירה אסתפק ב-22. אין צורך ב-FHD כמובן. תודה לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי 5 שנים עם ה-LG F900P שלי, החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, סרטים, וקצת משחקים. התקציב שלי הוא בעקרון 1500₪, אבל אני מעדיף לקנות בפחות מזה. ואם זה ממש ממש קריטי, אפשר גם לחרוג קצת מהתקציב. (אבל עדיף שלא.) כרגע חשבתי על ה-Dell 2209WA שנראה פשוט מצוין - 22 אינץ', פאנל eIPS, נתונים מצוינים, מחיר זול מאוד - אבל הבנתי שהוא די מיושן כבר (הפסיקו לייצר אותו?) ושהיו איתו מעט בעיות. מה אתם אומרים? ללכת על ה-2209WA או שיש משהו אחר עדיף בתקציב? אגב, אני מעדיף להמנע ממסכי TN למיניהם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של סמסונג דגם B2430 חיברתי אותו למחשב הישן לחיבור ה VGA ואין תמונה. לאחר מכן חיברתי אותו לDVI ויש תמונה רק עד שהוא מסיים להעלות את חלונות. כשחיברתי את המסך הישן למחשב גם שם לא היתה תמונה וניסיתי לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה גם בחיבור VGA ולא היה שידור. הכרטיס מסך שלי ישן, סביבות 5 שנים בדקתי את המסך אצל חבר והכל עובד פיקס
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי ממיר הוט רגיל עם 3 יציאות כשהצהוב מובר לVIDEO בממיר' והאדום והלבן מחוברים לאודיו.. עכשיו לאן אני מחבר את היציאות האלה במסך מבט מלמטה תווית תיאור 1 מחבר כבל חשמל ז"ח 2 מחבר חשמל ז"י עבור Dell Soundbar 3 מחבר DisplayPort 4 מחבר HDMI 5 מחבר DVI-1 6 מחבר DVI-2 7 מחבר VGA 8 מחבר Composite video 9 מחבר Component video 10יציאת שמע( תמיכה ביציאה עם שני ערוצים ) 11 יציאות USB במעלה 12 יציאות USB במורד 13 מנעול מעמד (השתמש בבורג עם תבריג M3x8 לנעילת המעמד, הבורג אינו כלול) אני חיברתי את הצהוב לצהוב ואת האדום לאדום ואת הלבן לירוק ולא הצלחתי זה רשם לי שאין סיגנל..אז אולי לא חיברתי נכון. הצעות? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש. אני בעסקי הסימולטורים ואני בונה לי קוקפיט ביתי. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 750 2.66GHZ-8M גוף קירור למעבד: SCYTHE MUGEN II לוח אם: GIGABYTE GA-P55-UD3R כרטיס מסך: ATI HD5850 1GB GDDR5 זכרון: 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II ספק כוח: ENERMAX ECO80 500W : EES500AWT ככל הנראה, שלושת המסכים יהיו Samsung T220P LCD. עכשיו, שמעתי שצריך איזו תוכנה מסויימת. האם זה נכון? כמו כן, האם אני יכול למשל להריץ על 2 מסכים משחק מסויים ועל המסך השלישי ליהיות על שולחן העבודה ולגלוש באינטרנט, לצפות בתמונות וכו'? בתודה, אסף.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך את עזרתכם... החלטתי לקנות מסך מחשב חדש והמסך הזה הולך לשמש לי גם כטלוויזיה במחשב יש כבר כרטיס טלוויזיה... התקציב הוא עד 3000 ש"ח ואני רוצה את הטוב ביותר המחשב שהמסך הולך להתחבר אליו הוא מחשב טוב עם כרטיס מסך 5850 מה שחשוב הוא האיכות ובעיקר הגודל כי אני הולך לראות סרטי HD בו אז חשבתי בסגנון 27' מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה את המסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI של סמסונג שעולה בפנדה-2030... קיצור תגידו לי אם המסך הזה הוא טוב לדרישות שלי שהם חיבור למחשב+איכות ממש טובה בשביל משחקים הכי טובים שיש וגם בשביל תכני HD ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיפוש בפורום ראיתי שהייתה קבוצת רכישה ושקנו פה 10 מסכים אז יש לי שאלה לאלו שקנו אני שוקל לקנות את הדגם היותר קטן של המסך הזה ה u2211h שבא עם אותם נתונים רק גודל יותר קטן האם זמן התגובה של המסך,8ms, מפריע לכם בצורה כלשהיא במשחקים או בסרטים ? בנוסף אני שוקל לרכוש את ה 2209wa שמגיע עם רזולוציה יותר קטנה ופיקסלים יותר גדולים האם הוא יהיה עדיף על ה 2211h ? ה 2211h דגם יותר חדש,מכיל חיבור displayport ויש לו רזולוציה יותר גדולה כרגע אני עם benq e2200hd שמגיע עם רזולוציית full hd ופיקסלים באותו גודל כמו של ה 2211h ואני בנתיים מרוצה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי לכולם! בזמן הקרוב ברצוני לרכוש מסך 23-24. עיקר השימושים הם משחקים (FPS), סרטים ושותף... רזולוציה רצויה 1920X1080 כלומר 16/9 ולא 16/10. עכשיו השאלה, האם כדאי/שווה ללכת לכיוון ה 120hz? מדובר ב DELL U2311 מול ACER GD235HZ. יש בינהם הבדל של מעל 1000 שקל (ACER יקר יותר) *כרגע אין כוונות לשחק 3D! אם יש משהו להגיד על שני הנ"ל ישמח לשמוע וגם הצעות טובות יותר לדעתכם...!
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6858 http://www.prad.de/en/guide/screen6351.html מסך 23' עם פאנל PVA בפחות מ-1000 ש"ח... מעשהו נתקל בו ו/או בביקורת מהימנה ורצינית?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שניהם דיגיטלים,ויש לי חיבור זמין של HDMI,הן בכרטיס המסך,והן במסך. האם שווה להשקיע כמה עשרות שקלים בכבל HDMI,ואם כן,מה ההבדלים בין כבל כזה לבין כבל שעולה 100+?(סיכוך?.....) תודה, יוחאי.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
השבוע היו הכרזות של מסכים חדשים של שני החברות הללו כאשר השינוי המפתיע הוא שLG מספקת כעת מסכי IPS מישהו יודע מחירים ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. כיום יש לי כרטיס מסך HD 5770 עם מסך CRT של LG בן 3 בערך ואני מעוניין להחליף אותו במסך LCD/LED בגדול 22" בתקציב של עד 1500 ש"ח (לפי מה שראיתי אפשר למצוא מסכים טובים בסכום הזה אבל אני פשוט לא מבין גדול ) עיקר השימוש שלי במחשב הוא במשחקי מחשב, גלישה באינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים וסדרות. את המסך אני מעוניין לרכוש מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות מסך חייב להיות FULLHD: 1920x1080 או 1920x1200 עדיף 1200 מעדיף LED אבל אני אתפשר על LCD אם אני חייב, המחשב עצמו לא מגביל אותי בשום צורה יש לי I7 ב4GHZ וכרטיס מסך 5970 של ATI, לגבי ה-REFRESH RATE אני פשוט לא מבין בזה, שמעתי ש120 זה אחלה אבל אני יודע שזה יקר אז לא אכפת לי גם 60. אני משתמש למשחקים ועריכת סרטים תקציב בסביבות 1000 שקל, נגמר לי הכסף... אם תוכלו לעזור לי אני יהיה שמח מאוד תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מתאפק מלהוציא את עצבי על המקלדת... :pissed: תשמעו למה, היום בצהרים ביקרתי באייבורי והתעניינתי לגבי ה samsung 2333 : המוכר: אין בעיה זה במלאי. אני: כמה זה עולה? מוכר: 890 ש"ח אני: יפה, לא מזמן קניתי אחד במקום אחר ב 940 ש"ח. תביא אחד. מוכר: אינבעיה, קח. אני: תגיד יש בפנים כבל HDMI? מוכר: אין חיבור HDMI במסך אני: סליחה התכוונתי DVI , פשוט קניתי לא מזמן במקום אחר והביאו לי רק כבל VGA מוכר: לא, ודאי שיש בפנים כבל DVI. אוקי, הלכתי בששון לדרכי עם המסך. ויהי ערב, אני פותח את האריזה, ויהי חושך! אין למסך כלל וכלל חיבור DVI! רק החיבור המיושן הגמלוני והאנלוגי VGA.... 2011, ואייבורי מוכרים לי מסך מודרני עם פאנל מקצועי (אנחנו גרפיקאים) 23' אינץ' עם חיבור שעבר זמנ…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני עם המסך 19 הישן,לא משהו שמאפשר להפיק את המירב מהמפלצת החדשה. שמעתי שיש כיום מחירים זולים במיוחד על מסכים 24 שהם LED. אשמח לקבל הצעות מעניינות,המחיר המקסימאלי שאני מוכן להשקיע הוא 1500 ש'ח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-