מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי היום את המסך 206BW, ויש לי כמה שאלות: 1.חיברתי את שני הכבלים - RGB ו DVI למסך וזה הציג לי בתור ANALOG, אז הוצאתי את הכבל הכחול (RGB) והשארתי את הלבן הארוך (DVI) אבל אז הצג הציג מסך שחור והעביר בין ANALOG ל DVI, כאילו הוא לא מזהה אותם ואז עבר ל STANDBY. איך מחברים את המסך כ DVI? 2.האם יש מדריך לכיוונוני צבע למסך הזה? כדי שאני ידע בוודאות שזה הכי טוב שהוא יכול להגיע. אני כרגע משחק עם ה MAGIC TUNE והחלטתי שבאינטרנט (טקסט) ומשחקים זה יהיה על GAME, ובסרטים זה יהיה על MOVIE. מה אתם חושבים? 3.גיליתי שהרזולוציה המקסימלית (אופטימלית) של המסך מציג את המלל והאייקונים ממש בקטן, עד כדי כך שזה לא נוח לקרוא טקסט בגודל הזה, לכן אני נמצא על הרזולוציה של מסכים רגילים (1024)..ה…
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נגיד אני יקח שני מסכים אותו אינץ (24) ואני יוריד את אותו משחק וישחק,אני יראה הבדל משמעותי בגרפיקה של המשחק? ואם אני יעשה אותו דבר בסרטים,אני יראה הבדל באיכות של הסרט?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום,קניתי בשעה טובה מסך שהוא נראה לי טוב והנתונים שלו טובים 19"? 5ms, 1:700, dvi,?בקיצור אני מקווה שהוא טוב,ויש עליו אחריות שלוש שנים,בדרך כלל דברים טובים יש עליהם אחריות לזמן ארוך. בבקשה תנו את דעתכם עליו. הוא מיועד למשחקים,סרטים,ובעצם הכל. וקניתי אותו ב1289 ש"ח בעשרה תש' שווים. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, הייתה פלטה גדולב מכסה המחשב החליק על המסך והשאיר שריטה רצינית ניסיתי מחק וניסיתי וזלין כפי שמוספר באינטרנט (בננה אגב לא ניסיתי זה ממש בולשיט) ובכל אופן כלום לא עוזר. הזמנתי חומר ב 7$ מחח"ול אולי הוא יעלים מעט את השריטה שאלה 1. האם יש מה לעשות (המסך בן שנה + 22')-אחריות ,תיקונים ?? במידה ולא איזה מסך 22 הכי מומלץ לקנות היום - עד 1500 ש"ח? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום למומחים, [קראתי את הנעוצים והשאלות האחרונות אך לא מצאתי תשובה לצרכיי] אני מעוניינת לרכוש מסך חדש באכות גבוהה המיועד לישיבה ממושכת מולו, 10-12 שעות ביום, כל יום. המסך שברשותי כרגע (CRT) שורף את עיניי גם עם הנמכת בהירות משמעותית. מחפשת מענה שייתן לי בהירות גבוהה (על מנת לעבור מכתיבה לצפייה בלי להתעסק בהגדרות) ללא תחושת צריבה בעיניים. כרטיס מסך קיים - ATI RADEON HD 4670. צופה כרגע ברזולוציה - 1280x960 ב- 100 HZ, כך שזה מינימום הדרישה מהמסך. עדיף כמובן רזולוציה ורענון גבוהים יותר (הכרטיס תומך בהרבה יותר). מיועד לכתיבה (דורש רענון מהיר), אינטרנט וצפייה בסרטים (16:9, HD). גודל רצוי - 22-24" טווח מחיר - רצוי עד 1400-1500 ש'. אם ישנה הצעה מיוחדת במחיר גבוה יותר, מבקשת גם לש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
KSP מפרסמים שני מסכים: מסך מחשב Lenovo D27 40 FHD VA LED 27 FreeSync 67A3KAC6IS (ksp.co.il) מסך מחשב מקצועי Samsung F27T450FZM/R IPS 27 IPS צבע (ksp.co.il) מלבד הרמקולים המובנים ב-SAMSUNG, יש הבדלים מהותיים?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
הוא ישמש לצפייה בסרטים משחקים אינטרנט ומסמכים בהתחלה חשבתי ללכת על הסמסונג 226BW אבל הבנתי שהפאנל TN שלו לא יבוא בטוב עם הסרטים וגם הזווית צפייה לא הכי טובה.. אז הוספתי 1000 שקל לתקציב לראות אם אולי יש משהו מומלץ אחר... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם צריך לבדוק לגבי המקום של יצור הפאנל כמו בסמסונג ??? פאנלים מכל העולם.
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איך המסך הזה ? מספיק ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 תודה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך איכותי. אני מחפש מסך רחב, שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים מעבר לעבודה היומיומית במחשב. חשוב לציין שאינני משחק כלל כך שאין לי צורך במסך שמתאים יותר למשחקים. עדיפות למסך בגודל 22'. תקציב?מוכן להשקיע תמורת מסך איכותי. ממה שראיתי עד כה, Dell נותנים שנה אחריות עם המסכים לעומת היצרנים האחרים שנותנים 3 שנות אחריות ואני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות כמובן. תודה מראש לעוזרים, עדו
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב יש לי 1800 ויש כמה אפשרויות אבל אמרו פה שהVX922 הכי טוב כדאי לקנות אותו? אמור בתוגובות עליו בזאפ שיש לו בעיה בסרטים זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב להחליף את המסך CRT שלי.... מה שחשוב לי בעיקר זה איכות בהצגת סרטים וזוית צפיה טובה מהצד. תודה דותן
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המינימום לשליחה הוא 50 מסכים ומעלה , ככול שיש יותר המחיר ירד אנשים שמעוניין ליצור קשר ולהשאיר פרטים אני אצור איזה אקסל וארכז הכול שם , אם יהיו מספיק אנשים אז יהיה קנייה , המחיר שאפשר כרגע לקנות הוא בערך 2000 ש"ח עם אחריות שנתיים בינלאומית . אשמח אם יהיה שיתוף פעולה פורה שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכתי לחנות כלשהי לקנות מסך LCD האחריות שהם הציעו לי על המסך היא כזאת: האחריות חלה 3 שנים ולגבי פיקסלים שרופים במסך חדש עד 14 יום מיום הקנייה למסך 19 צריך מינימום של 4 פיקסלים שרופים להחלפת המסך. ואחרי ה14 יום צריך מינימום של 10 פיקסלים שרופים . לי זה נשמע מאוד גרוע, וזה דחה אותי מלקנות את המסך . אז רציתי לדעת מה אתם חושבים על תנאי האחריות האלה ומה לדעתכם בערך התכיפות והסיכוי לפיקסל שרוף והאם בכלל התנאי של 10 פיקסלים שרופים זה נורמלי, כי אני מפחד שאני יתקע עם 5 פיקסלים שרופים ואף אחד לא יחליף לי את המסך .. ושלא נדבר על הקטע שאני יכול לקבל את המסך עם 3 פיקסלים שרופים עוד מהחברה והם לא יחליפו אותו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי את המסך הוא מחובר עם הקבל dvi משני צידיו וכמובן על הרזולוציה המקסימלית שלו. הבעייה היא שנראה לי כי הוא מרצד במעט. כלומר- שאני מזיז חלונות בצורה איטית (גורר) אז יש כאלו ריצודים במסגרת של החלון גם למשל כאשר אני מסתכל על תמונה עם הviewer של אקס פי, ושאני מזיז את החלון עם התמונה יש מעין קווים כאלו שאני מזיז את זה לאט. בנוסף אני מרגיש הבדל גדול באיך שהעכבר זז לעומת המסך הקודם- מסך ישן גדול וטוב של lg שמגיעה ל 120 hrz או יותר.. בקיצור ההפרעה הקטנה הזאת של הריצודים גורמת למחשב להראות כאילו הוא איטי יותר והחלונות נתקעים כזה שמזזים אותם... מה אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיום עובד על מסך של דל 2007FPB שהוא מצוין!!! 20.1'' והיחס של 4:3 (אצלי למעלה מ-8 שנים) אני עובד שעות ארוכות על המחשב עם תוכנות עריכת מוסיקה, ופוטושופ וקצת מלחיץ אותי המעבר ל16:9/10, אבל ראיתי שאין היום מסכים 4:3 - לפחות לא של דל... אציין שאני יושב דיי קרוב למסך, כחצי מטר. אשמח לעזרה מתלבט בין שני הדגמים של דל: 2312UH או U2412M
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה בגודל 50-60 אינץ של 4k למחשב לגיימינג (החומרה שלי יכולה לעמוד בזה). מנסיון מר, לחבר סתם טלוויזיה למחשב יכול להיות בעייתי כי יכולות להיות כל מיני הפרעות כשדברים זזים על המסך. אז אני אשמח להמלצות או לדברים שכדאי יהיה לי לשים לב אליהם. הבנתי שנוידיה התחילה לתת למלא מסכים תמיכה בgsync שלה. חלק כבר הגיעו לארץ?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע האם מחשב ALLINONE עם יציאת HDMI יכול לתפקד גם כמסך עבור מחשב אחר ?
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ! בתחילת חודש מרץ אני מתכנן לרכוש מסך חדש. התחלתי לחקור קצת והרבה ממליצים על 120HZ למטרת משחקים (BF3 בעיקר) אז יש לי בעצם כמה שאלות: 1. האם קיים מסך (ששווה את הקנייה) בארץ בסביבות ה1700 שח ? (23-24) 2. האם ה-120HZ באמת עדיף על פאנל ה IPS ? 3. האם כל מסך 3D הוא בעצם 120HZ וההפך? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
22 אינץ' גדול לי מדי. ואני לא מתכוון לראות בו סרטים בשביל זה יש לי LCD 32 אינץ'. המטרה היא קצת משחקים וגלישה באינטרנט ועבודה בוורד וכו'... יש למישהו המלצה? חשבתי בכיוון של 206BWוSamsung אבל קראתי את הביקורות של ה22 ואני מניח שזה אותו אותו דבר גם ל20 אינץ'.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24" , אחד השימושים למסך הוא משחקים..תג מחיר בסביבות 1100 שקל. בעבר זכור לי שזמן התגובה היה מאוד חשוב ומקסימום היה צריך לעמוד על 5MS, עכשיו שעברתי על הודעות הפורם ואנשים ביקשו המלצות למסכים גם עבור שימושי משחקים והמליצו על מסכים של זמן תגובה 8 כמו ההמסך בלינק המצורף http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2807 אשמח לקבל את המלצתכם ותגובתכם
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את ה - asus pg279q נראה שהרבה מתלהבים ממנו.. הכרטיס מסך 980 ti מחפש מסך 'גיימינג'. רציתי לדעת מה האלטרנטיביות שיש , כלומר מה ההמלצה שלכם על מסכים קוראנים שתואמים למסך שציינתי. אם אפשר להביא גם קישור זה יהיה מבורך. asus pg279q: * WQHD * 165HZ * g-sync * 27 inch
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הPS3 ואת המחשב שלי למסך שלי ויש לי במסך רק חיבור DVI וVGA (סמסונג s24b300) ואני רוצה לחבר את שניהם לחיבור DVI אחד איך אני עושה זאת? ואני משתמש במחשב שלי למשחקים בעיקר וסרטים אם אני אחבר אותו בVGA למסך זה ישנה הרבה (יש לי כרטיס מסך חזק HD7950) ? אם זה דורש לקנות משו אין לי גם בעיה להזמין מח"ל דרך האינטרנט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש לרכוש מסך 22" במחיר של עד 900 שקלים לפי המידע באתר ובפורום הבנתי שסמסונג 2243BW הוא הדגם הכי מומלץ בטווח המחירים. הבעיה היא שאין אותו במלאי באף חנות שיצרתי איתה קשר.. בחלקן אמרו לי להתקשר עוד שבועיים, ובחלקן אמרו לי שהם הפסיקו לייבא את הדגם הספציפי. יש למישהו מושג אם יש את המסך במלאי זמין באיזושהי חנות בארץ? תודה מראש אברום
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-