מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים. ברשותי מסך lcd 260 שאני מעונייך בכל דרך שהיא לחבר אותו לממיר יס. חיפשתי באינטרנט כבלים ומצאתי את הכבל הנ"ל : http://ultrapro.co.il/products/114779 מישהו ניסה לחבר אותו? האם יש סיכון כל שהוא למסך? מישהו יודע או מכיר מדריך להכין כבל כזה? יקר מידי לבזבז 200 ש"ח עליו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LG W2252TQ LCD WIDE 22 ASUS MW221C או SyncMaster 226BW לפי מה שהבנתי אלה ה22אינץ' המובילים תקציב ~ 2000 שימוש: בעיקר משחקים וסרטים אני מתכנן גם לחבר את המסך לממיר (yes) אם זה אפשרי תודה וחג שמח!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, הייתי מעוניין במסך תלת מימד כמה שיותר גדול עם20-26 אינט' במחיר של עד 1500 שקלים. צריך שיתמוך בתלת מימד ורצוי שיהיה FULL HD
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי מחר כנראה קונה אותו ואני רואה שהוא מדובר פחות יחסית ל 226BW של סמסונג.. המסך הוא למשחקים סרטים וטקסט, חשוב שלא יהיו מריחות! אשמח גם לשמוע תגובות מכאלו שיש להם את המסך, מה דעתכם עליו? איך הוא במשחקים? בעבודה עם טקסט? התגלו פיקסלים שרופים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיותר משבוע אני עם המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ואני כבר לא יכול להשאר עוד עם המסך הCRT הגוסס שלי mag 786FD. ואחרי שיטוט ממושך במעמקי הפורום אני רק מתחרפן ויוצא יותר מבולבל מלפני כן. אני לא יודע אם להפשר על TN או לחסוך על משהו רציני כי בכל זאת מסך הוא משהו שנשאר יותר זמן מחומרה במחשב. ואני לא יודע מה אפסיד אם אקנה T240 לעומת 2408WFD מבחינת איכות. אני רואה שכאן ממליצים על TN למשחקים אבל יש לו בעיות עם צבעים עומק ועוד דברים שאני לא זוכר עכשיו אז מה גורם לTN להיות מומלץ למשחקים. (בכל זאת עומק צבעים חשוב גם למשחקים לא?) ולפי מה שאני קורא כאן גם ב2408WFD יש בעיות וחסרונות משלו (לא יודע מה אבל ב2900 ש"ח דיי אפשר לצפות לשלמות) ויש את EIZO S2431WE שנשמע כמעט מושלם חוץ מהמחיר. (עולה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרך פה http://www.logicbuy.com/deals/dell-ultrasharp-u3011-30-inch-lcd-monitor/25356.aspx עד ה-27 לחודש עולה רק $1,123 !!! מה דעתכם? כדאי להביא דרך mustop?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר אות וידאו בין המחשב למקרן על גבי כבל תקשורת CAT7 באורך 50 מטר האות יוצא מיציאת ה DVI של המחשב, ונכנס לכניסת DVI של המקרן. מדובר בוידאו באיכות גבוהה... מישהו מכיר מוצר טוב שעושה את העבודה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין לרכוש מסך 22" - 24" בתקציב עד 1,500 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות. הומלץ לי על ה Dell UltraSharp 2209wa אך אני מבין שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1650x1050. אני מעדיף לרכוש מסך בעל רזולוציה מקסימלית של 1920x1200, אבל אני מפחד שלא אוכל להריץ משחקים על רזולוציה זו. אם למשל אין באפשרותי להריץ על רזולוציה מקסימלית אוכל להריץ על רזולוציה נמוכה יותר? או שאני חייב להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך? כלומר, אם ברשותי מסך של 1920X1200 אני בעצם "נתקע" על רזולוציה זו? או שאוכל להוריד את הרזולוציה בשביל משחקים מסויימים ללא פגיעה באיכות התמונה? כדי שתוכלו לענות טוב יותר על השאלה שלי אני אצטרף את המפרט שלי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש לאחר ששלי כנראה הלך, לאחר הרבה שנים טובות. השימושים העיקריים של המסך הוא גיימינג כבד(דגש על זה), עבודה, סרטים ועוד. גודל המסך שאני מכוון אליו הוא בין ל22-24 אינץ. כרטיס המסך שיש לי הוא AMD Radeon HD 7870 XT. המליצו לי על מספר מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17320 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE ועל כל מני מסכי DELL אשמח להמלצות על מסכים אחרים או על אלו שפה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח שכאן זה המקום הנכון אבל... יש לי בעיה מוזרה במסך, אחרי עבודה של שעה בערך מופיע קו אנכי צהוב בצד ימין של המסך. אם אני עושה ריסטרט למחשב הקו נעלם וחוזר אחרי שעה לא נראה לי שזאת בעיה של המסך עצמו אלא משהו שקשור לכרטיס מסך? המסך הוא של chimi cmv221d . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS Dell P2419H 23.8'' LED IPS אני מתעסק מעט עם גראפיקה וגיימינג(לא חשוב לי כל ה144hz וכו')
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חשוב לי שהמסך יהיה קעור, 27 אינץ' ורזולוציה 2k. המסך יתחבר לכרטיס מסך rtx 2070. אם יש מסכים מומלצים שיוצאים מההגדרות הנ"ל, אשמח לשמוע. אם צריך עוד פרטים, let me know, תודה, $
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם עדיף מסך רחב או רגיל ? האם המשחקים תומכים במסך רחב או שהתמונה נהיית מעווותת תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טכנולוגיה חדשה בשל Nano-IPS מבטיחה לשפר משמעותית את איכות התצוגה של מסכי המחשב העדכניים מהיצרנית הקוריאנית לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מסך לגרפיקאי, המסך לא יחובר לכרטיס מקצועי ככל הנראה ישודך לכרטיס 1060. מה שחשוב שיהיה דיוק צבעים, לא ישמש למשחקים וכדומה נטו לעבודות גרפאיקה בעיקר עם פוטושופ ומעט פרימייר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1 יש לי את המסך NEC 20WGX2 שמחובר לשני מחשבים עם KVM ולאחר כל ריסט הרזולוציה משתנה. 2 אני עובד עם 2 המחשבים ברזולוציה 1680X1050. במחשב אחד יש לי כרטיס מסך X1800GTO2 ובשני יש לי 9600XT ובמחשב עם ה-9600XT רואים פחות טוב,מה הסיבה ?? 3 האם יש אפשרות לחיבור 2 המחשבים עם ה-KVM שיש לי בחיבור DVI ??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב, בעיקרון הוא יתחבר ל-2 מחשבים, שולחני ונייד. השימושים העיקריים הם עבודה, אינטרנט, מסחר בבורסה, קצת משחקים ואולי סרטים מדי פעם. אני מעדיף שיהיה לפחות 23 אינצ'. אודה לכם מאוד אם יש לכם הצעות. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך למחשב 27 איכותי, מהסוג שאחרי שנתיים אומרים " כבר לא עושים כאלה היום " ... האם מסך מחשב בגודל הזה ברזולוציה פחות מX1440 הוא בזבוז כסף ? זה משאיר אותי לפי מה שאני רואה פה עם אופציה אחת של הDELL U213, שעולה כ3000 ש"ח. האם יש אופציות זולות יותר באיכות שכזו ? האם זאת בכלל אופציה מומלצת, שכן הוא מתומחר בהגזמה רצינית יחסית לחו"ל ? ועוד שאלת אוף טופיק... טלווויזיה לצפיה מ3-4-5 מטר בגודל 32" ... יש טעם לFULL HD או שאפשר להסתפק ב720P ולהוזיל עלויות בחצי ? מקור השאלה - ידוע לי שבמסך גדול מאוד כמו 40--60 אינץ' גם פול HD זה כבר לא מספיק. השאלה היא ברמת הפירוט (בהנחה של אותה חברה איכותית רק רזולוציה שונה) בגודל 32". האם באמת ארגיש בFULL HD בגודל ובמרחק הזה ? א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי כמה וכמה סיבובים בפורום הזה הבנתי שה T220P וה T220 הם מסכים מומלצים ולא רק לפי ביקורות אלא מאנשים שקנו את המסכים ונתנו חוות דעת טובה לגביהם תוכלו בבקשה למנות את ההבדלים ביניהם ועל מה אתם ממליצים (ההבדל הוא 60 ש"ח) עוד מסך שאני מתלבט אם לקנות אותו הוא האל.ג'י הזה LG W2261V הוא מאוד קורץ כי הוא ממש יפה ,הוא יחסית זול מהשניים למעלה יש לו רזולוציה גבוהה ביחס לרזולוציה הטבעית למסכי 22 והוא תומך fhd ..האם זה שהוא עולה פחות ויש בו כל כך הרבה פיצ'רים על הנייר אמורה להחשיד אותי ? או שפשוט LG יותר זולה מסמסונג בקיצור אם תוכלו לעזור לי אני קונה ביום שני ככה שיש טיפה עוד זמן אבל אני מעדיף כבר לגבש החלטה תודה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חשבתי על: מסך ”22 WIDE 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 228D רזוליוציה של 1680X1050 עבור חבר דל תקציב במחיר 600 ש"ח, זה כדאי? אה, ראיתי גם את זה באותו המחיר: מסך ”21.5 רחב 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 22QD רזוליוציה של 1920X1080 הערה: חשבתי דוקא שיקח ברזולוציה נמוכה כדי שפריטים על המסך לא יראו קטנים מידי (בלי הצורך לשנות DPI) עריכה מאוחרת חשובה: מסתבר שהמחיר הזול הוא בגלל שזה סוג של מכרז שצריך לתת 5 הצעות מחיר... לא שווה! כי בסופו של דבר מגיעים למחיר גבוה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש נושא שמאד מטריד אותי טרם הקניה. בלי הרבה דיבורים: *הכל יהיה טבעי? איך אני יודע עכשיו שהכרטיס מסך ישנה את הרוזולוציה שלו לLCD שאני אקנה? זה בעיקר מה שמשגע אותי. *נגיד הרוזולציה של המסך היא 1366 על 768 הכרטיס בטוח יתמוך במסך? כי אני פוחד שהרוזולוציה לא תתמוך בזו של המסך ואז אכלתי אותה... תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-