עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קודם כול שאלה - למה המסכים האלה - http://www.skypc.co.il/pl_product~36110-022-00~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~SL3220W~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~T2200HDA~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~W2209B~9~0.htm כאלה זולים?? מה שונה בהם? הם נראים מ-ע-ו-ל-י-ם! למה הם במחיר הזה? והבקשה - התקציב : 700 ש"ח החריגה מקסימאלית 750 ש"ח אני ישתמש במסך למשחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט הכרטיס מסך שלי הוא: כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪803 כמות:1 אני רוצה שיהיה רחב (9X16) ולא יקר ויהיה יחסית איכותי (אני יודע שכמעט לא אפשרי בתקציב) ושיהיה 22"

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם! אני יודע שזה אתגר לא קטן לבקש כזה דבר - אך המצב הוא כזה. מסך הDELL 24 אינץ' שלי מלפני 4 שנים גוסס לאיטו (פס שחור של פיקסלים מתים צץ השבוע) - ואני מעוניין להשתדרג במסך מחשב שישמש גם לעבודה (כתיבת מאמרים ועריכה גרפית ב Lightroom, Photoshop, Illustrator..), גם כטלויזיה (עם רמקולים לא רעים של Audioengine שיש לי פה) וגם לגיימינג (בעיקר אסטרטגיה וסימולטורים - אך גם משחקי פעולה על בסיס היסטוריה כמו באטלפילד וכו') ולחיבור לקונסוליות (PS5 מישהו?). אין לי באמת הגבלה תקציבית משמעותית וגם מבחינת גודל - מניח ש32 אינץ' זה המקסימום אם אני ארצה גם לעבוד עם המחשב. אני שמתי עין על ה-Benq PD3200U- אבל אני מעוניין בעוד המלצות - בעיקר עקב ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by kan,

מחפש מסך בסיבות ה 2000 שקל, פאנל IPS ולפחות 2K ומה שראיתי שהכי עומד בתנאים האלה זה ה Dell U2715H איך הוא למשחקים? כי ראיתי שהזמן תגובה שלו לא משהו. הולך להתחבר ל 1070ti

4. אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון ... האם למישהו יש את המסך הנ"ל או שיצא לו לפחות לראות אותו המציאות באחת החנויות ? אם כן איך הוא ? והאם הוא שווה את ה 900 שקל ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by AlcaTeL,

אהלן, רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל. שמתי לב שכשאני צופה בסרטים ובסדרות שהיו לי על המחשב הן נעשות קצת מרוחות ולא ברורות מה- CRT שהיה לי. לא ניסיתי עדיין לצפות בתכני HD האם יש קשר לשני הדברים ? ועל איזו רזולוציה מומלץ להשתמש במסך הזה ? אני כל כך רגיל ל CRT הקטן

6. היי, היום התפרסמה מודעה של סופרסל על מכירת מסך סמסןנג 20 5 MS 1:15000 האם כדאי לרכוש ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by galai198777,

שווה לקנות מסך מחשב 2K אם אני משדרג כרטיס מסך ל 1060 ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by arik100,

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש שימושים: כיום יש לי מסך SMSNG 2234BW פאנל TN הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העיניים, בעיקר קריאה מסמכים, קצת משחקים וסרטים התלבטות בין פאנל IPS ל VA ? למרות שהבנתי שVA יותר מתאים לקריאה... תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. אשמח לתשובות כולל כאלו ששפכו בטעות מים על המסך ולא קרה להם כלום. תודה גלעד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shimon16,

מי מהמסכים הנ"ל יותר טוב? 740N של Samsung או LG L1752T הנתונים אמנם בעד הLG אך לא ראיתי המלצות על הדגם הנ"ל בפורום. מי משני הדגמים הנ"ל יותר איכותי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yotam.m,

שלום. המסך הישן שלי שבק חיים ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1500-1600 ש"ח. תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני שוקל ללכת על מסך הזה Eizo S1931SH http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=464563 http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp הוא עולה ¤ 2,686 בקניה חכמה בזאפ עד עכשיו צפיתי בטלויזית LCD 26' ועכשיו אני רוצה לשדרג שתי שאלות 1. איך הוא בהשוואה לאחרים באותה רמה אפילו הצעות עם נטיה למעלה יתקבלו (: 2. השאלה אם שווה להעלות קצת את האינטשים למשהו יותר גדול והאם יש דברים יותר איכותיים באותו טווח מחיר אולי מקסימום עד 3000 אלף תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by gilgil2,

היי יש לי היום מסך ישן של סמסונג, אני רוצה עוד אחד על השולחן, חשבתי לשים לידו את ה u2415 אני משתמש כבד הרבה שעות ביום בעיקר עבודה ומשחקים יש לי במחשב כרטיס גרפי 780GTX, כדאי לחבר את המסך hdmi ל-hdmi במחשב ? או יציאה אחרת ? כיום אני משאיר משחקים לפעמים המון שעות פתוחים, ומרגישים את המחשב מתחמם ומתאמץ אחרי כמה זמן, אז .. עם מסך חדש, יותר פיקסלים הוא יתאמץ עוד יותר? אני צריך לחשוב על דברים כמו קירורים וכאלה שאני לא חושב עליהם ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ראיתי שמוכרים את הLG W2220P, וטוענים שהוא IPS, אבל לפי ביקורות בחו"ל כתוב שהוא IPS וגם TN ומבחינת רזולוציות כתוב בחלקן שהוא FHD, ואחרות 1680X1050 יש למישהו שמץ מה נסגר איתו? הוא יותר יקר מה2209WA, אז מעניין אם יש לו יתרונות בכלל

15. Started by luiza,

שלום רב אני צלמת שעובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, זקוקה למסך מצויין. ההתלבטות כרגע היא בין שני דגמים: Dell 2209WA Eizo S2232WE אני מבינה שהמסך של איזו תומך בחלל צבע הרבה יותר גדול (Adobe RGB) לעומת Dell שתומך מקסימום ב-SRGB. מאחר ואין שום חנות שמאפשרת צפייה בשני המסכים בו זמנית, מאוד קשה לי להבין איך בפועל נראים ההבדלים בין שני החללים האלו, והאם בכלל העין שלי מסוגלת לראות את ההבדלים האלה? כמובן שקיים גם פער משמעותי במחיר, כרגע זה פחות מעניין אותי. מה דעתכם? תודה רבה Luiza

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. פתאום שמתי לב שצד ימין קצת יותר כהה משאר המסך הדבר בולט בעיקר בצד ימין למטה, לדוגמא: צבע כחול בצד ימין למטה נוטה טיפה לצבע סגול . ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר, ניסיתי גם בחדר אחר , הרחקתי כל מקור מגנטי (רמקולים וכדומה הוצאו מהחדר) ניסיתי את שני החיבורים VGA / DVI אבל התופעה נשארה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Tanya,

צהריים טובים. אני מצטערת על ההודעה החדשה אבל אני צריכה להחליט. הייתי 100% סגורה על המסך הזה, אבל אחרי שקראתי שלא ניתן למצוא את הגרסא החדשה בשום מקום חוץ מנקסטופ, ושיש לו פיקסל שרוף פה ושם אני מתחילה לרדת מהעיניין. בנוסף, האיש מעבדה שאני תמיד קונה ממנו מחשבים אמר שהמסכים האלה באים עם בעיות, ואם אני קונה רוב הסיכויים שהוא בטח יבוא מתיקון... והוא יכול להראות לי כתבה שהייתה בנושא, ושלא אכפת לו מאיפה אני קונה, רק שאדע. וזה בעצם מה שגרם לי לרדת סופית מהעיניין. ואת האמת, לא מקובל עלי שאני אשלם 3300 ש"ח ולא אקבל מוצר תקין שעובד כמו שצריך. רציתי לשאול אתכם האם יש מסכים אחרים בגודל 24'' אשר משתווים לאותה האיכות כמו הDell?... לא פאנל TN. אשמח לקבל רשימת מסכים כאלה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by nimrodim,

ע"פ הפורומים של DELL סה"כ יוצר 7 חודשים...החלטה מאוד מוזרה לדעתי. http://en.community.dell.com/forums/p/19283170/19514900.aspx?c=us&l=en&cs=&s=gen

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז ככה קניתי לפני שבועיים את הU2311H מי RSM ויש לי בעיות מעצבנות שפשוט משגעות אותי: 1- כל הכפתורים נעולים חוץ מי כפתור ההפעלה\כיבוי, ממש מצויר על המסך מנעול. 2- כשאני מדליק את המחשב אין תגובה ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את כבל הUSB של המסך, רק אז הוא עולה. 3- לפעמים באמצע משחק או המתנה של כ5-10 דקות המסך פשוט נכבה וצריך עוד פעם לשחק עם הUSB. למישהו זה קרה הדברים האלו ? כי אני כבר חושב להחליף אותו בגלל שכבר נמאס ואין איך לסדר את זה, אולי יש תוכנה למסך הזה או משהו שמסדר את זה ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by razy,

למישהו יש מושג איפה, אם בכלל, ניתן למצוא את המסך Acer XB270HU בארץ? https://www.amazon.com/gp/product/B00UPVXDA8

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by steam5,

שלום, אני מעוניים לקנות מסך מחשב חדש. ההתלבטות היא בין שני הדגמים הבאים - U2412M ו U2415. הצורך הוא לגרפיקה ושימוש רגיל. האם ה 300 שקל תוספת עבור ה U2415 שווים את זה או שעדיף לקנות את הU2412M ? אודה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by מאפיונר,

הי יש לי הזדצנות לקנות את המסך הזה ב400 שקל יד שניה Samsung sync master p2770HD 27 אינץ מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להגיד לי איך הוא מבחינת איכות? נחשב למסך טוב? הוא ישמש כחיבור רק למחשב . תודה

23. מסך המחשב שלי שירת אותי נאמנה במשך שנים רבות, אבל בימים האחרונים הוא מתחיל לרצד ולהציג תמונה כהה מדי לטעמי אז הגיע הזמן למצוא יורש. המסך הישן הוא 19 אינץ' של LG שמחובר ב-VGA, אבל הכרטיס מסך שלי (Gefore 460 GTX) גם תומך בחיבור הזה שנראה כמו צלב (ברח לי השם שלו). אני רוצה לשדרג למסך טוב בגודל 21 אינץ', לא יותר כי לא אסתדר עם מסך גדול מדי. מוכן להוציא עד 1,000 שקל, עם אפשרות להתגמש קצת במחיר. הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. קניתי מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך 4890 . את המחשב קניתי בלי מסך ונכון לעכשיו אני עם 17 אינץ' . אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינץ' הכי זול שיש . שיתמוך בFHD + 1920X1080 + LED וכמובן שיהיה מומלץ לא משנה החנות . למרות שאת המחשב עצמו קניתי מRSM . אני אישית מאיזור הדרום אבל זה לא הכי משנה כל הצעה תיהיה טובה . טווח מחירים כמה שיותר זול לא עובר את ה1000 בשום מצב .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by oronluko,

אני מחפש מסך בגודל בערך ''22 ותקציב של עד 1500ש"ח. כמוכן אני מחפש חנות אמינה באזור ראשון לציון. אני צריך את המסך בעיקר לטקסט וקצת משחקים(האמת שלרוב אני משחק בפוטובול מנג'ר שזה גם טקסט). סרטים אני רואה בטלוויזיה שמחוברת למחשב. המחשב שלי זה AMD4600+ וכרטיס מסך GeForce8800 320MB. כמוכן אני עובר ממסך CRT אז אני מחפש משהו שהכי מתקרב לזה. ראיתי שרוב המלצות פה בתקציב הן 2209WA,U2211H וU2311H כולן של dell ו2333 של סמסונג. אז מה הכי כדאי לי לקנות? בתודה oronluko

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.