מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, למישהו יצא להתנסות עם המסך הזה ומעוניין אולי לספר חוויות? אני חושב לקנות אותו אבל מתלבט, 1. האם שווה את המחיר? הכי זו מצאתי פה ב 3900 שקל 2. יש לי asus g 14 הדגם של 2060. למישהו יצא לנסות את השילוב הזה ויודע להגיד לי האם המחשב הזה מסוגל לסחוב את המסך במשחקי AAA? לפחות ב 60fps על High
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מסך לא יקר , כמובן שיהיה טוב אבל, והכי חשוב , המטרה שלי שלא יהרוס את העיניים! (אם יש כזה), אם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עיניים. אממ זה יכול להיות 17 או 19 אינץ'. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התלבטות מסכים צומצמה לשתי אופציות Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp נמצא מספר חודשים בשוק ואני מניח שיש איתו נסיון גם בתחום הגראפי. Eizo CE240W נחשב למסך מעולה אבל מדווחים ברשת על בעיית אחידות תאורה. לכאורה שני מסכים דומים ברמות שונות אבל השאלה הגדולה האם לאור ההבדלים במחיר וההבדלים בביצועים (המידע ברשת לא מספק מספיק מידע ייעיל עבורי) שווה להעדיף את השני או אפשר להתפשר על הראשון. אין לי בעייה לקנות את האיזו אם אכן מדובר בעדיפות ברורה. עם זאת אפשר לעשות שימושים טובים לא פחות בהפרש המחיר (פי שניים). שימוש גראפי עיקרי (מלבד שימושים כללים) הוא עיבוד תמונה. בעדיפות לצורך פרסומים ברשת (למשל כמה פה http://insectour.blogspot.com/ ) אבל אני רוצה לשמר את האופציה לשימוש עבור צרכי ד…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ניתן לרכוש בתקציב זה? הכי טוב למשחקים בתקציב הנתון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הנה האתרים שלהם: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/41/products_id/7023?osCsid=514caa97c51da0110f44c6f86bf4f75f http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=2243BW&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=HE
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה SPEC המומולץ בערך למסך LCD, נומר 20+ אינץ'.... בהירות? ניגודיות? רזולוציה טבעית? מה נחשב למפרט טוב..? בראל.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב לגיימינג. יש לי תקציב של 1300 שקל בערך. אני מעוניין במסך 22 אינטץ'. ראיתי את הדגמים האלו: LG W2262TQ ו DELL 2209WA. לDELL יש יחס ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG עם 1:70000. לDELL יש זמן תגובה של 5ms לעומת הLG עם 2ms. לפי הנתונים הLG יותר טוב, אבל האם זה באמת משמעותי ועדיף את הLG? שימוש המסך הוא בעיקר בעיקר לגיימינג! איזה מסך עדיף לקנות? אשמח אם תתנו עוד מסכים אחרים שמומלצים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שבוע טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב, בעיקרון הוא יתחבר ל-2 מחשבים, שולחני ונייד. השימושים העיקריים הם עבודה, אינטרנט, מסחר בבורסה, קצת משחקים ואולי סרטים מדי פעם. אני מעדיף שיהיה לפחות 23 אינצ'. אודה לכם מאוד אם יש לכם הצעות. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת קצב הרענון (REFRESH RATE ) המומלץ לרזולוציית 768*1024 אני לא שם לב להבדל בין 75 ל 60 . למרות שהמסך ממליץ כל הזמן על רזולוציית 1024*1280 האם לקצב הרענון יש השפעה בצפייה במסך? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LG W2252TQ LCD WIDE 22 ASUS MW221C או SyncMaster 226BW לפי מה שהבנתי אלה ה22אינץ' המובילים תקציב ~ 2000 שימוש: בעיקר משחקים וסרטים אני מתכנן גם לחבר את המסך לממיר (yes) אם זה אפשרי תודה וחג שמח!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 32 אינץ, 4k שישמש לעבודה משרדית (תכנות, ושימוש כללי). לעיתים גם יכול לשמש למשחקים. מחפש 16:9, ולא ultra wide. תקציב של 2500. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב, ואני מתלבט איזה מסך להוסיף לו. התקציב הוא 800 ש״ח. חשבתי על ה- SAMSUNG Samsung S22A350B LED 21.5 חיפשתי בעיקר בגדלי 21.5״ בגלל שאני רוה שהמסך יהיה איכותי ומתאים לגיימינג ואני לא בטוח שאקבל את זה עם מסך 23״ בטווח המחירים האפשרי בשבילי. מה אתם אומרים? אשמח לקבל המלצות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות ב"אייבורי" את הדגם 1972H ושכנעו אותי לקנות 1960. ביררתי באתר של LG וראיתי שהפסיקו לייצר את ה 1960. קראתי את הכתבה מהאתר לבי השוואות מסכי 19" והתרשמתי לא רע מה 1960 (בהשוואה ל1900 ו2 דגמי סמסונג) 1-האם לפי דעתכם שכנעו אותי לקחת את המחשב הנל רק בשביל "לגמור את המלאי בחנות "? 2-מה דעתכם לגבי 1972H ,לא מצאתי שום ביקורת. 3-האם באותו מחיר (בערך) אוכל לקחת מסך של סמסונג טוב? הדרישות הם : 19" לא שטוח , לא למשחקים,לא חשוב מהירות תגובה ממש טובה, כן חשוב איכות טובה ,מכוייל, ונוח לקריאה ממושכת (נדלקתי על 970P של סמסונג עם פנל מתקדם של PVA אבל לצערי ירד מהמדפים....) תודה מראש לכול העונים על 3 שהשאלות (-: [br]פורסם בתאריך: 22.08.2008 בשעה 23:51:25 תיקון לגבי ההודעה…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך של סמסונג מסדרת syncmaster T260 המסך עובד כמעט מושלם אבל יש כמין לכלוכים כאילו משהו עבר על המסך עם מגבת לא הכי נקיה באלכסון מה שיצר פסים אלכסוניים בעיקר במרכז המסך קצת יותר כהים. ""ניסיתי לנקות" זה לא לכלוך. השהו יכול בבקשה לומר לי מה הבעיה? המסך בן 6 והתאורה שלו מצויינת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום ברשותי מסך 28" של HANNSG, אחלה מסך אבל עם פאנל TN. יש לי אופצייה של להוסיף לו 2 מסכי 20", אחד מכל צד, במצב PIVOT כך שבעצם אקבל מערך Eyefinity עם רזולוציות לא אחידות, מסכים לא אחידים, פאנל TN גם במסכים הקטנים.... אך זה מסתכם בהוצאה של כ-1200 עד 1400 ש"ח כרגע. אופציה שניה, לקנות 3 מסכי Dell U2311H במחיר של כ-3000 ש"ח בערך. ואז אהיה עם מסכים/רזולוציות אחידות ופאנלי S-IPS. במצב זה אני אוכל למכור את המסך שלי... שאני לא באמת יודע להעריך כמה אקבל עליו. (מצבו מעולה) מה הייתם עושים במקומי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שהמסך דלוק, יוצא ממנו זמזום לא חזק מאוד, אבל מספיק כדי להשתגע בלילה! שאני מכבה אותו הזמזום נפסק אז זה בטוח מהמסך. המסך פגום? זה איזה מאיץ משהו שאני יכול לכבות בלילה? אני צריך להתרגל? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ASUS MW221C או Dell E228WFP כאשר החשש שלי הוא מאסוס בגלל המסך המבריק. האם מישהו ניסה אותו ויודע להגיד עד כמה ההשתקפות מפריעה? אני יודע שהצבע במסך המבריק נראה מאוד "חי" אבל אני לא בטוח שזה הדבר הקריטי. המטרה היא עבודות בפוטושופ ובאוטוקאד. (התקציב הוא עד 1600 ש"ח) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני רוצה להחליף את המסך DELL 2009WA שיש לי כרגע למסך אחר. יש כמה חסרונות בדל שמפריעים ל"חוויה". - כיסוי נגד בוהק מט מלא0 נותן תחושה שהמסך "מלוכלך", הלבן לא ניראה כמו לבן. - רזולוציה, צפיפות פיקסלים, גודל נקודה - לא מספיקים לי - אני קורא הרבה (טקסטים\פורמים\חדשות). - תאורה אחורית - גם כן לא מספיק טובה. (backlight). המסך החדש שאני מחפש צריך לענות על הדרישות שהדל לא עונה. - מסך עם ציפוי נגד בוהק חלקי\לא קיים (לא מסך זכוכית). - רזולוציה - 1080P תאורה אחורית טובה. מבחינת פנאל המסך : EIPS\HIPS\PVA- גודל מסך 24\27, תקציב 3500. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שזה לא קשור למסכים אבל מצאתי פורום מתאים לדיון הזה. אם אני אחבר מתאם למסך מDSUB לDVI ואחבר קבל DVI למחשב האם זה יפגע בביצועים? ואותו דבר די הפוך אם אני אחבר במחשב מתאם מDVI לDSUB ואחבר קבל DSUB למחשב - האם זה יפגע בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי האם מסך גודל 32 מומלץ שיהיה 2K או 4K המסך מיועד לעבודה על מסמכים וקצת עיצוב האם 2K ב32 ייתן לי יותר מFHD ב24 או שזה אותו יחס?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חשוב לי שהמסך יהיה קעור, 27 אינץ' ורזולוציה 2k. המסך יתחבר לכרטיס מסך rtx 2070. אם יש מסכים מומלצים שיוצאים מההגדרות הנ"ל, אשמח לשמוע. אם צריך עוד פרטים, let me know, תודה, $
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשאול מה אתם אומרים כאן בפורום על מסכי IIYAMA, האם הם טובים, מומלצים? ומי היבואן הרשמי שלהם בישראל, אם יש וידוע מי זה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא בטוח שכאן זה המקום הנכון אבל... יש לי בעיה מוזרה במסך, אחרי עבודה של שעה בערך מופיע קו אנכי צהוב בצד ימין של המסך. אם אני עושה ריסטרט למחשב הקו נעלם וחוזר אחרי שעה לא נראה לי שזאת בעיה של המסך עצמו אלא משהו שקשור לכרטיס מסך? המסך הוא של chimi cmv221d . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-