עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by oded6188,

אני מעוניין להעביר אות וידאו בין המחשב למקרן על גבי כבל תקשורת CAT7 באורך 50 מטר האות יוצא מיציאת ה DVI של המחשב, ונכנס לכניסת DVI של המקרן. מדובר בוידאו באיכות גבוהה... מישהו מכיר מוצר טוב שעושה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הסמסונג T2333 נראה לי בסדר אבל אני כבר לא מוצא אותו . המסך הוא לשימוש יומיומי אבל חשוב הכי הרבה זה שסרטים יראו בו הכי טוב שיש . יש לי משהו כמו 750 ג'יגה של סרטי HD שאני רוצה לראות במחשב ומחכה למסך טוב . אז כאמור שיהיה במיוחד לסרטים באיכות הכי גבוהה שיש היום P1080 . אני לא יודע אם יש משמעות לפאנל IPS או PVA על הTN הרגיל בהתאם לשימושים שלי . שכן הTN מהיר יותר ואין בו מריחות כמו שיש בפנאלים האחרים . המסך עד סוך שבוע חייב ליהיות אצלי .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי מסך LG Flatron 17' [דגם L1732TQ] השאלה היא האם יהיה הבדל באיכות התמונה אם אני יחליף בין הכבל הרגיל מהמחשב למסך שהוא כבל D [הכחול הרגיל] לבין כבל DVI ? השאלה צצה לי לאחר החלפת כ. מסך לחדש.... לידע כללי תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RayZ,

יש לי מסך 2209WA כבר שנה בערך, הכל היה נהדר איתו עד היום, עד שאתמול פתאום שמתי לב שיש לו 2 כתמים מוזרים קטנים (אחד בערך במרכז והשני בצד שמאל יותר), כתמים קטנים ועגולים (לא עגולים לגמרי וגם לא נקודתיים, כמו נקודת חן על גוף). הם בצבע אפור דהוי, והם יוצרים אשליה כאילו הם נמצאים בין המסך- כלומר, להסתכל עליהם מהצדדים יוצר אשליה שהם נמצאים עמוק בתוך התמונה של המסך. קשה להסביר את זה. בנוסף שמתי לב שיש פתאום פיקסל שרוף במרכז, בצבע אפור גם הוא אבל יותר כהה (עדיין לא שחור). מה לעזאזל קורה למסך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by NuXeR,

שלום לכולם, כיום ברשותי מסך 28" של HANNSG, אחלה מסך אבל עם פאנל TN. יש לי אופצייה של להוסיף לו 2 מסכי 20", אחד מכל צד, במצב PIVOT כך שבעצם אקבל מערך Eyefinity עם רזולוציות לא אחידות, מסכים לא אחידים, פאנל TN גם במסכים הקטנים.... אך זה מסתכם בהוצאה של כ-1200 עד 1400 ש"ח כרגע. אופציה שניה, לקנות 3 מסכי Dell U2311H במחיר של כ-3000 ש"ח בערך. ואז אהיה עם מסכים/רזולוציות אחידות ופאנלי S-IPS. במצב זה אני אוכל למכור את המסך שלי... שאני לא באמת יודע להעריך כמה אקבל עליו. (מצבו מעולה) מה הייתם עושים במקומי ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mikmik,

שלום, אני צריכה להחליף מסך למקינטוש ומכיוון שהמסכים החדשים של APPLE הם כולם LCD אז חשבתי אולי לנסות LCD של חברה אחרת ואולי ככה לחסוך קצת כי LCD 20" של APPLE עולה כמעט 6,000 ש"ח... אז קודם כל: האם יש דבר כזה LCD לגרפיקה? כשחייבים תצוגת מסך מעולה והכי קרובה ל"אמת". ואם יש אז מה הם המומלצים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by גד :),

חשבתי על: מסך ”22 WIDE 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 228D רזוליוציה של 1680X1050 עבור חבר דל תקציב במחיר 600 ש"ח, זה כדאי? אה, ראיתי גם את זה באותו המחיר: מסך ”21.5 רחב 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 22QD רזוליוציה של 1920X1080 הערה: חשבתי דוקא שיקח ברזולוציה נמוכה כדי שפריטים על המסך לא יראו קטנים מידי (בלי הצורך לשנות DPI) עריכה מאוחרת חשובה: מסתבר שהמחיר הזול הוא בגלל שזה סוג של מכרז שצריך לתת 5 הצעות מחיר... לא שווה! כי בסופו של דבר מגיעים למחיר גבוה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מסך המחשב שלי שירת אותי נאמנה במשך שנים רבות, אבל בימים האחרונים הוא מתחיל לרצד ולהציג תמונה כהה מדי לטעמי אז הגיע הזמן למצוא יורש. המסך הישן הוא 19 אינץ' של LG שמחובר ב-VGA, אבל הכרטיס מסך שלי (Gefore 460 GTX) גם תומך בחיבור הזה שנראה כמו צלב (ברח לי השם שלו). אני רוצה לשדרג למסך טוב בגודל 21 אינץ', לא יותר כי לא אסתדר עם מסך גדול מדי. מוכן להוציא עד 1,000 שקל, עם אפשרות להתגמש קצת במחיר. הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by אישי555,

יש לי 3 שנים מסך 22 אינטש של LITE-ON. היום המסך נכבה פתאום ולא נדלק. הוצאתי את החיבורים מהמחשב והחשמל וחיכיתי דקה וחיברתי שוב, ועכשיו זה עובד בלי בעיות. האם המקרה הזה מעיד על התיישנות של המסך? כדאי לקנות מסך חדש?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Frozen-Ice,

שלום קיבלתי לפני יומיים את המסך הזה DELL 2007WFP וקיבלתי איתו 3 כבלים 1.הכחול 2.לבן 3. USB הכרטיס מסך שלי זה LEADTEK 8800GTS 640MB איזה מהכבלים לחבר ואיזה לא ? ולמה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 3emi,

http://youtu.be/RWgQmpzdqpc

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by steam5,

שלום, אני מעוניים לקנות מסך מחשב חדש. ההתלבטות היא בין שני הדגמים הבאים - U2412M ו U2415. הצורך הוא לגרפיקה ושימוש רגיל. האם ה 300 שקל תוספת עבור ה U2415 שווים את זה או שעדיף לקנות את הU2412M ? אודה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. קראו פה: http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 מדובר ככל הנראה על מסכים מקצועיים יותר ולא על המסכים הזולים כיוון שהלינק בא מאתר המיועד לצלמים ואנשי גרפיקה. בכל מקרה זו יוזמה ברוכה לדעתי ואני באמת מקווה שהם יודעים על מה הם מדברים שם ולא "מחפפים" כמו 95% ממוכרי המסכים בארץ שחסרים אפילו את הידע הבסיסי לגבי סוג הפאנל וההבדלים ביניהם. כדי להסיר כל ספק - אין לי כל קשר לאתר הנ"ל או ל"שריג מחשבים" (פעם ראשונה שאני שומע עליהם )... פשוט נתקלתי בלינק הזה בפורום אחר (קפטן אינטרנט - תודה רבה ל-ilanlev על הלינק ובכלל). אם מישהו היה שם ויכול לשתף אותנו בהתרשמותו זה יהיה מבורך. כן ירבו...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום רב צריך לקנות מסך למחשב. השימוש הוא לאינטרנט בלבד מניסיוני (תקנו אותי אם אני טועה) ,כשמסתכלים על אתרים רגילים במסך רחב(YNET,WALA) האתר נראה מעוות ומעוך . אני טועה? יש אופ' לשנות את זה? זה לא מפריע לאף אחד? למה כולם קונים מסכים רחבים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Black Knight,

אני צריך המלצה למסך לא בהכרח למשחקים, יותר לעבודה שוטפת. כמה שיותר זול, עדיף שלא להגיע לסכומים מעל. המלצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בואו נתחיל מזה , בלי לקרוא הרבה , הלכתי לסוף לסיכום , יש את רשימת המסכים , ירדתי למסך המומלץ שהינו : Chimei 222h עכשיו אני מסתכל על הנתונים שלו , ומסתכל על הנתונים של : EIZO FlexScan S2201W ל EIZO FlexScan S2201W יש יותר היתרונות מאשר של Chimei , אז מדוע בחרו את Chimei ? ל EIZO FlexScan S2201W יש אחריות מורחבת , יש אגונומיקה מעולה , אין בעיית ארגונומיקה כמו בשל Chimei , האם זאת טעות של רושם הכתבה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תקציבכם: מקצה לעניין הזה 3500 ש"ח. חריגה: אם זה באמת שווה את זה, אז 4000 ש"ח. מה השימושים שלכם בציוד? גיימינג, סרטים, צ'אטינג, ועבודות מולטי-טאסקינג. בקשות מיוחדות: מסך מסוג IPS, עם תמיכה בג'יסינק (לא אכפת לי אם אין את הפיצ'ר מובנה, אך ניתן להפעיל עליו ג'יסינק ללא פליקרינג), ברזולוציה שלא יורדת מ-3440X1440, על פורמט אולטרה וויד, וחשוב שיהיה גדול. גדול ככל האפשר. מחו"ל או מהארץ? כל עוד זה עומד בתקציב, לא משנה לי היכן. הערות: כדי לסנן כמה תשובות - אני מכיר ובדקתי את ה-ALIENWARE AW3418DW. תראו, על הנייר הוא כל מה שאני צריך, אך המחיר שלו בארץ שווה ערך לגרסה המתקדמת יותר שלו, ה-AW3420DW (שהיא, כמובן, לא זמינה בארץ), והיא מתקנת את כל הפגמים …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Ronenosh8,

1) במידה ונריץ סרט FHD על שני המסכים, נראה במסך כלשהו שוליים? האיכות תהיה שווה ב2 המסכים? 2)האם איכות הצבעים היא בדיוק אותו דבר או שה2209 טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מנסה היום להשיג את היבואן ונותן אחריות על המסך "לייף מחשבים" ולא מצליח. מספר טלפון הוחלף ולא אומרים לאיזה... ב- 144 נותנים טלפונים שאף אחד לא עונה וגם למיילים הם לא מתייחסים? האם החברה הזאת קיימת בכלל? האם הם לא פשטו רגל? פשוט באחת החנויות נאמר לי שמלאי מסכי סוני נגמר להם ולא בטוח אם יתחדש... מפחיד לקנות מוצר שאת היבואן שלו וזה שנותן גם אחריות עליו אי אפשר לאתר...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by aviel1204,

שלום לכולם, המסך שלי כבר בן 10 חח, סמסונג מסדרת Syncmaster.. והגיע הזמן להשתדרג.. אני מחפש מסך מחשב למשחקים וסרטים. המחשב עם כרטיס מסך R9 380, כך שאני מאמין שאוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1440 או במינימום Full HD. ההעדפה שלי היא Ultrawide כיוון שאפשר לעבוד איתו על כמה דברים במקביל בצורה יעילה יותר וגם חווית המשחק הרבה יותר טובה ממה שהבנתי. השאלה היא מה אתם ממליצים לשימושים, מסך רגיל, קעור, רחב ? ואיזה דגם מסך הכי מומלץ ? רזולוציה ? גודל ? תמורה לכסף ? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות מסך 23"-24" עד 750 ש"ח לשימוש משרדי בעיקר. אפשר המלצות ? יש מבצעים לפסח על מסכים ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Reflect,

אהלן כולם אני חדש פה, היום הופיעה לי בעיה מאוד מוזרה במסך, הגעתי הביתה והדלקתי את המסך, הוא עבד כרגיל, ואחרי כמה שניות פתאום הוא החשיך בהדרגתיות עד שכמעט ואי אפשר היה לראות כלום. הרזולוציה והתצוגה היא אותה תצוגה, אבל הכל חשוך, מאוד. המסך הוא MAG 19", לצערי אין לי את שם הדגם המלא מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים טובות (4-5 שנים). עכשיו הינה החלק הנחמד: פירקתי את המסך לגורמים ורציתי לראות מה הבעיה, עד שהגעתי לתאורה האחורית של המסך ושמתי לב שהיא פשוט לא עובדת טוב. פירקתי עוד ועוד עד שהגעתי לחלקי התאורה האלה: (סורי שהתמונה לצד) בכל מקרה רציתי לדעת כמה דברים: א. האם אתם חושבים שזה מקור הבעיה לחושך הפתאומי ב. האם אפשר פשוט להחליף את המנורות הללו והבעיה תפתר? ואם כן…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. המסך יחובר ללפטופ. אני לא מחפש מסך למשחקים כבדים (אולי קצת משחקי אסטרטגיה, לא משהו מורכב) אני מתלבט בין Dell 2209WA בעל פנל הE-IPS לבין מסך 24" עם פנל קצת פחות טוב. האם בהתאם לדרישות שלי מהמסך פנל איכותי עדיף על 2 אינץ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח להמלצות למסך עד 650 - 750 ש"ח . גודל 23-24. המחשב ישמש לסטודנט למדעי המחשב . השימושים העיקריים הדרושים : 1. תכנות . 2. עבודות משרדיות ואינטרנט. 3. סרטים. מצורפת השוואה בין 3 מסכים (ב KSP רק כי נוח להשוות אותם שם) , איך הם לדעתכם? השוואה של 3 מסכים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by baruch28,

חבר ביקש ממני לחפש בשבילו מסך קריסטלי (מסך שהתמונה מבריקה ולא מט) מישהו מכיר? אפשר לקבל כיוון איפה/מה לחפש?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.