מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מה ניתן לרכוש בתקציב זה? הכי טוב למשחקים בתקציב הנתון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך לא בהכרח למשחקים, יותר לעבודה שוטפת. כמה שיותר זול, עדיף שלא להגיע לסכומים מעל. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת קצב הרענון (REFRESH RATE ) המומלץ לרזולוציית 768*1024 אני לא שם לב להבדל בין 75 ל 60 . למרות שהמסך ממליץ כל הזמן על רזולוציית 1024*1280 האם לקצב הרענון יש השפעה בצפייה במסך? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני שבועיים את הU2311H מי RSM ויש לי בעיות מעצבנות שפשוט משגעות אותי: 1- כל הכפתורים נעולים חוץ מי כפתור ההפעלה\כיבוי, ממש מצויר על המסך מנעול. 2- כשאני מדליק את המחשב אין תגובה ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את כבל הUSB של המסך, רק אז הוא עולה. 3- לפעמים באמצע משחק או המתנה של כ5-10 דקות המסך פשוט נכבה וצריך עוד פעם לשחק עם הUSB. למישהו זה קרה הדברים האלו ? כי אני כבר חושב להחליף אותו בגלל שכבר נמאס ואין איך לסדר את זה, אולי יש תוכנה למסך הזה או משהו שמסדר את זה ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המסך הנ"ל מהכותרת. כאשר התקנתי אותו התמונה נראית נהדר, אך הטקסט נראה מעט מטושטש ולא לגמרי ברור. ניסיתי למצוא דרייברים באתר היצרן, ופשוט לא מצאתי! אולי הבעיה לא ברזולוציה, אך בכל זאת הייתי רוצה לנצל את הרזולוציה של המסך עד תום - כעת, הוא מאפשר לי עד 1024x768 כשניתן לסחוט ממנו יותר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עוקב פה בפורום אחרי הדיונים כבר הרבה זמן ולא מצליח להגיע למסקנה בעניין. עיקר השימוש שלי במסך יהיה לסרטים. חשוב לי מאד שתהיה חדות וגוונים שלפחות מתקרבים לרמה של CRT. אז איזה פאנל עדיף S-IPS, S-PVA,MVA,או דווקא ה-TN?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו יודע באיזה חנות מוכרים או משהו יודע שיש לו רוצה למכור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבר זמן רב מאז שמסכי CRT היוו את המיינסטרים בשוק, אבל חובבי ה CRT (ואני בתוכם - עדיין לא שיכנעו אותי להחלף את מסך המחשב שלי מ CRT ל LCD) עדיין טוענים שעם כל השיכלולים שהוכנסו עד היום ל LCD כגון 120HZ או LED BACKLIGHT, מסכי ה LCD עדיין לא מצליחים להגיע לרמה של מסכי CRT איכותיים - מדובר בעיקר במשחקים. הבחור הבא הרים את הכפפה והשווה מסך CRT ישן ואיכותי למסך LCD חדיש ואיכותי. נאה שגם כיום אחרי כל שינויי הדורות, גיימר יקבל הרבה יותר ממסך CRT מאשר ממסך LCD: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=960548
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר חיפושים נרחבים אחר המסך המיוכל , עשיתי היום סיבוב בין כמה חנויות וראיתי את המסכים (22") של DELL LG ASUS וSAMSUNG. לבסוף רכשתי את ה2253BW של סמסונג. אני חייב לציין לטובה שאני מאוד מרוצה מהמסך , אני אפרט: דבר ראשון ההרכבה היתה זריזה וקלה במיוחד , לקח 2 דקות בערך (אולי אני מגזים וזה לקח פחות), הכיול של המסך בעזרת התוכנה המצורפת גם היתה קלה וזריזה. את הטקסט רואים נהדר וכך גם סרטים אפילו מהצד לא אני לא מדבר על כמעט 170 מעלות למסך שם המסך מקבל גוון קצת חום למרות שרואים , אין לו את התופעה של הנגטיב, כמו שראיתי במסכים אחרים. סה"כ רואים טוב מכמה זוויות סרטים , משחקים ואף טקסט. יש לו אופציה מאד נחמדה לעבור למצבים של משחקים טקסט סרטים וכו' למען האמת המעבר השימושי ב…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2780&scat=220&tcat= אני לא מחפש משהו ממש ממש ממש טוב,הוא נראה לי מסך טוב לסרטים,משחקים ובכללי נראה איכות,זה לכבוד היומלדת 19 אבא וצרה לפנק באיזה משהו,אשמח עם יש הצעות למסכים אחרים,שממש לא יקרים בהרבה,כי עדיין אני לא רוצה משהו כולכך רציני ליומלדת,זה עדיין אבא לא צריך לסחוט
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשר לקבל לינקים וכמובן אשמח לשמוע אם מישהו מהפורום קנה אותו ומרוצה או לא מרוצה ממנו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך בתקציב 2000-3000ש"ח. גודל המסך הכי פחות חשוב. גם הרזולוציה לא הכי חשובה למרות שאני מעדיף 1680X1050 ומעלה. מה שהכי חשוב הוא איכות התמונה (אמינות צבעים) ואחידות הפאנל. הייתי שמח אם גם זמן התגובה יהיה סביר ומעלה (משהו כמו 5ms ומטה). זהו, פחות או יותר. ת'נקס.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Dell 24" E248WFP ??? Samsung 245BW 24" 5MS 1:3000 DCR DVI ??? Samsung 24" Wide 2493HM 5MS 1:10000 1080P HDMI DVI ??? Dell 24" 2407WFP HC Wide Ultrasharp ??? עזרה תעזור!!!!......מה כדי...???... העוזרים יזכו ב.........................................שניצל......תוצרת בייתית..!(שווה לעזור..כל הקודם זוכה!!...)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני עוסק בתיכנות ובמקום עבודתי הקודם היה לי מסך Eizo 19 inch המסך היה מסך מרובע והייתי מאוד מרוצה חיפשתי בזאפ וראיתי שיש מסכים מרובעים תוצרת Eizo הם יקרים מאוד לדעתי, בסביבות 2000 שקלים חדשיים מה שמפריע לי הוא שמה שראיתי שם שיכול לעניין אותי היה מסך שתומך ב dvi אבל אינו תומך ב hdmi אם משקיעים סכום כה נכבד, האם חא כדאי לחפש מסך עם הטכנולוגיה החדשה ביותר ? שאלתי היא, האם חוסר התמיכה בhdmi, שהוא תקן חדש יותר, הוא משמעותי ? או שאין הבדל משמעותי באיכות? בברכה דן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב עם מסך AOC בגודל רגיל (אני לא בטוח לגבי המונח הנכון, אבל אני חושב שהכוונה היא ל- 4:3). יש לי קבצי סרטים במחשב, שהתמונה המוצגת בהם היא רחבה (16:9, יש שני פסים שחורים למעלה ולמטה). לי אישית אין בעיה עם הפסים, אבל אין ספק שחלק מהתמונה חסר בגלל הבעיה הזאת (גם אם מדובר במספר מילימטרים, זה עדיין הורס את ההנאה בצפיה). אני די בטוח, שאילו היה לי מסך רחב, הבעיה לא היתה קיימת (ותקנו אותי אם אני טועה). האם אפשר לעשות משהו, כדי שאראה את התמונה המלאה, למרות שהמסך שלי אינו רחב? שינוי הרזולוציה לא עזר לי.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?auid=7764570&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SAT150530PC&utm_content=RA&psuid=82d04fd6-49e0-4c5c-8f83-6d5c2ce4005a&came=3755 יושבים ליד המחשב לשימושים כמו אינטרנט וסרטים המחשב לא משמש לגיימינג בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
Viewsonic 19" LCD VX922 2MS+DVI מחירו היום 2110 ש"ח במידה ואתם ממליצים על משהו אחר...תרשמו פה ואם אפשר לינק זה יהיה מצויין [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מבצע בשופרסל מי שקונה מעל 200 שקל מקבל את הטלויזיה PALIT PT32HD ב 200 שקל פאנל LED , רזולוציה HD READY 1366*768 2 יציאות HDMI , 50-60HZ משהו מאוד סטנדרטי חשבתי גם אם המסך זבל זה כולה 200 שקל לא שווה לנסות ? יש לי כרגע מסך תושיבא 37 אינץ FULL HD LCD ריענון 50HZ הפאנל LED לא עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מסך של סמסונג מסדרת syncmaster T260 המסך עובד כמעט מושלם אבל יש כמין לכלוכים כאילו משהו עבר על המסך עם מגבת לא הכי נקיה באלכסון מה שיצר פסים אלכסוניים בעיקר במרכז המסך קצת יותר כהים. ""ניסיתי לנקות" זה לא לכלוך. השהו יכול בבקשה לומר לי מה הבעיה? המסך בן 6 והתאורה שלו מצויינת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. היום בבוקר קניתי לאחי מסך סמסונג לד s23b300. לצערי הרב שכחתי בחנות את השנאי שדרוש להפעלת המחשב, במתח 2.14a dc 14v. אני משרת בצבא והפעם הבאה בה אוכל לגשת לחנות תהיה בעוד שבועיים, ואני רוצה שהמתנה לא תאבד את הרלוונטיות שלה מאחר שיום ההולדת חל מחר. במקרה מצאתי בבית שנאי במתח 15v 1.2a. החיבור מתאים למסך ואף מדליק אותו.. רציתי לדעת האם יש סיכון בשימוש בשנאי הספציפי הזה. תודה רבה לעונים !!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש והכרטיס מסך תומך רק בחיבור dvi, והמסך שלי תומך רק בחיבור אנלוגי חיפשתי מתאם ובסוף מצאתי בגולדטופ אבל אין להם במלאי...רעיונות מישהו? אולי יודעים על חנות שאפשר לקנות?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי לפני כ3 שבועות מסך 2007FP מהחנות LCDTV. לא מזמן גיליתי שהפאנל שיש ברשותי הוא S-PVA. התקשרתי אליהם והם אמרו שהם מוכנים להחליף לי אותו. ועכשיו לשאלת הכותרת: האם יש איזושהי סיבה להישאר עם S-PVA למרות שאפשר להחליף לS-IPS? ובאופן כללי מה הם היתרונות של פאנל S-IPS לעומת פאנל S-PVA? תודה על שנכנסנתם לאשכול
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-