מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש, השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים, וגם לצפיה בווידאו (סרטים\סדרות) התקציב הוא בערך 1600, אני רוצה שהוא יהיה גדול (22") ועדיפות לרחב יש לציין שאת רוב הצפיה בוידאו אני עושה מהמיטה, בזווית נמוכה יותר מהזווית הרגילה שלי על הכיסא. הציעו לי את ה SAMSUNG 226BW, שנראה די טוב אצל חבר. למרות שלא בדקתי אם הצבעים משתנים מזווית צפיה יותר נמוכה. נ.ב. אם יש לכם קישור לאתר חנות ולא רק דגם אני אודה לכם מאוד.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי השבוע מסך IPS לאחר הרבה ביקורות טובות שנתנו לסוג הפאנל, אני חייב לציין שאני לא רואה הבדל כל כך גדול בין מסך LED עם TN פאנל, אולי ב LG זה פחות מורגש מאשר במותגים אחרים. בכל מקרה הדבר הכי מבאס שבכלל לא היה לי במסך TN הקודם שלי הוא דליפה מטורפת של אור. השאלה האם זה רגיל או שאני יכול לחזור ל KSP ולדרוש מסך חדש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש נושא שמאד מטריד אותי טרם הקניה. בלי הרבה דיבורים: *הכל יהיה טבעי? איך אני יודע עכשיו שהכרטיס מסך ישנה את הרוזולוציה שלו לLCD שאני אקנה? זה בעיקר מה שמשגע אותי. *נגיד הרוזולציה של המסך היא 1366 על 768 הכרטיס בטוח יתמוך במסך? כי אני פוחד שהרוזולוציה לא תתמוך בזו של המסך ואז אכלתי אותה... תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך לא בהכרח למשחקים, יותר לעבודה שוטפת. כמה שיותר זול, עדיף שלא להגיע לסכומים מעל. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה יש כרטיסי מסך ישי להם יציאת HDMI וגם יציאת DVI וכמובן שיש מסכים שיש להם גם זה וגם זה אז השאלה שלי היא מה עדיף? איזה חיבור יותר איכותי?? ולמה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי לפני יומיים את המסך הזה DELL 2007WFP וקיבלתי איתו 3 כבלים 1.הכחול 2.לבן 3. USB הכרטיס מסך שלי זה LEADTEK 8800GTS 640MB איזה מהכבלים לחבר ואיזה לא ? ולמה ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למסך LCD בגודל 19 אינץ' לפחות. המסך צריך להיות איכותי, בעל פאנל טוב, ומתאים למשחקים\סרטים וקצת גרפיקה. התקציב צריך להיות נמוך ככל שניתן. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח שכאן זה המקום הנכון אבל... יש לי בעיה מוזרה במסך, אחרי עבודה של שעה בערך מופיע קו אנכי צהוב בצד ימין של המסך. אם אני עושה ריסטרט למחשב הקו נעלם וחוזר אחרי שעה לא נראה לי שזאת בעיה של המסך עצמו אלא משהו שקשור לכרטיס מסך? המסך הוא של chimi cmv221d . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כדאי להביא את המסך הנ"ל מניו יורק לארץ. לפי מה שידוע לי אין מכס על מסכי LCD אבל צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ. האם בארץ תהיה אחריות למסך עצמו? בבקשה תגיבו, עומר חצ'ק. נ.ב.: המסך הזה עולה בניו יורק $370 כולל מיסים שהם שווי ערך ל-1480 ש"ח. בכניסה לארץ צריך להוסיף מע"מ שהוא 15.5% ובסוף המחיר מגיע ל-1710 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD, ואני לא יודע אם יש לי בכלל סיבה להפעיל שומר מסך כמו בCRT הקודם שלי...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט ראיתי את המחיר הנמוך הזה בKSP ואני קצת תמה לגביו... אם אפשר חוות דעת על המסך הזה אשמח מאוד. תודה רבה לכם הצלתם אותי הרבה פעמים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, השאלה שלי היא דיי פשוטה לפי מה שהבנתי HD זו בעצם רזולוציה שהמסך עובד בה (אני מקווה שאני לא טועה) לכן אני שואל את השאלה, אם מסכים מפיקים למשל רזולוציה של 1680X1050 אז היא לא בטווח של ה HD? כי לי למשל יש מסך עם רזולוציה כזאת, אבל כשאני מוריד למשל סרט באיכות HD אז אני אכן רואה את התמונה באיכות זו אז למה אני צריך בעצם מסך שהוא full hd? ומה ההבדל בין hd ready ו full hd ומה ההבדל גם בין 1080i ל 1080p ואם יש לי מסך שהוא FHD האם המשחקים אותם אני משחק יוצגו באיכות HD באופן מורגש כמו למשל בסרטים? (הכוונה היא אם אני ארגיש בהבדל כשאני משחק במסך HD או לא כמו שאני מרגיש בהבדל כשאני רואה סרט ב HD או לא) ושוב מה שמבלבל אותי, אם אני רואה במסך הנ"ל (1680X1050) סרטים באיכות H…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת , שימוש זה למשחקים כבדים .. הכרטיס מסך יהיה 4870HD 1GB , פשוט אמרו לי שהוא סתם יקר ולא משתלם! אמממ זה באמת ככה , תוכלו להביאי לי מסך עד 850 שקל , 20 אינץ'? ושיראו בו פשוט מצויין? כי אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מתאים לו ממש! שלא תגידו לי להחליף ל 512MB , כי כבר שאלתי מיליון פעם אנשים אמרו לי שכדי ללכת על ה 1Gנ בגלל שלאט לאט המשחקים מתחילים לדרוש יותר מ 512 Mנ בכרטיס מסך. עדיף מסך מפה: www.ksp.co.il עריכה: ראיתי 2 מסכים ממש יפים שאהבתי , מה אתם אומרים הם אותו מחיר מה שווה לקחת? 2053BW 20'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen או 2043BW 20'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen מה ההבדל ביניהם ? והאם ההבדל ביניהם לבין המסך T200 הוא ממש גדול?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המסך הנוכחי שלי בתהלכי גסיסה ולצערי כבר הלכה האחריות, אז החלטתי להשתדרג במסך חדש. עשיתי שיעורי בית קצת וקראתי כמה ביקורות והמסך שהכי קורץ לי זה U2311H של דל, אך פתאום מצאתי את ה 2333T של סאמסונג ועכשיו אני לא כל כך בטוח. הבדל המחירים זה כמעט פי שתיים, אך מצד שני אין עדיין ביקורות מקיפות עליו. קראתי את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476802.msg4081963#msg4081963 וגם את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472556.30 אך עדיין לא מצאתי את התשובה שלי. בהנחה שהיעוד המרכזי של המסך זה סרטים (80%) השאר זה בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. האם ההפרש בין המחירים מצדיק את הבחירה בדל? אומנם אין לי בעיה לקחת את הדל ב 1400 אבל כשיש מנגד מסך ב 850 שעל הנייר יכול …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב חברים כנירא שעשיתי איזה פאשלה שלא עונים לי כנירא עברתי על משהו בחוקי הפורום אני סטודנט וחושב לי כל שקל בגלל זה התקציב שלי עד 700 אני מחפש מסך לקריאת טקסט ללימודים ובעיקר למשחקים יש לי התלבטות אם כמה מסכים אני ירשום מחיר ודגם אז ככה 1. chimei 22qd 600 שקל 2.fujicom 2230 600 שקל 3.samsung ex 2220 -700 שקל 4.acer a221hql 600 שקל המסכים שעכשיו אני רושם זה כבר חריגה שלא בטוח היה לי את הכסף אבל זה כבר מסך ממש יותר איכותי בשביל עוד 50 -100 שקל אני יקח 1.samsung b2330 790 שקל 2.lg e2240t 775 שקל 3.samsung 2333t שהבנתי שהוא עולה + - 800 (אני חושב שהכי טוב לקחת את acer ואם כבר חרגתי לקחת את ה lg אבל דעתי לא ניחשבת חחחח אז פניתי אליכם) תודה פורום hwzone אתם עוזרים…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצות למסך עד 650 - 750 ש"ח . גודל 23-24. המחשב ישמש לסטודנט למדעי המחשב . השימושים העיקריים הדרושים : 1. תכנות . 2. עבודות משרדיות ואינטרנט. 3. סרטים. מצורפת השוואה בין 3 מסכים (ב KSP רק כי נוח להשוות אותם שם) , איך הם לדעתכם? השוואה של 3 מסכים תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זמן תגובה 8MS מורגש? לא מוצאת מקום שאפשר לראות את המסך. וגם האם מישהו יודע מה ההבדל בין המסך ל- P2311H?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לחפש בשבילו מסך קריסטלי (מסך שהתמונה מבריקה ולא מט) מישהו מכיר? אפשר לקבל כיוון איפה/מה לחפש?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://youtu.be/RWgQmpzdqpc
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה למסך לשני אנשים מבוגרים שמשתמשים הרבה במחשב לצורך קריאה, ולכן נדרש שיהיה לו PIVOT עם מעמד נוח שניתן בקלות לסובב אותו לאורך. כמו כן חשוב שיהיה של חברה טובה. שימושים נוספים - אינטרנט ומשחקים פשוטים (סוליטר וכאלה) אני מאוד מעדיף גודל 23 עד 24 אינץ', אבל לא מצאתי משהו מתאים במחיר של עד 1200 ש"ח. אם לא תהיה ברירה אסתפק ב-22. אין צורך ב-FHD כמובן. תודה לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשרות 1: מסך המיינסטרים האולטימטיבי ה-LG 19" L1970HR 2Ms ב-1675 ש"ח אפשרות 2: 2 מסכים הכי בסיסים מסך AOC 19" LM965 8MS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=266 ב-2,100 ש"ח. כלומר יותר איכות תמונה אל מול יותר שטח עבודה... אפשר לחדד את זה כך: אם הבחירה היתה בין מסך "22 אנונימי מול "19 עם קבלות, במה הייתם בוחרים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות VIEWSONIC ממש מחר אבל לפני זמן קצר קיבלתי ממפעל הפיס את ההצעה הזאת (הם שולחים לי מדי שבוע כל מיני הצעות שונות וזולות כי אני מנוי) שנראית לי משתלמת יותר. יש הבדל של 100 שקל לטובת LITE-ON. אהה כן-הצרכים שלי הם אינטרנט (יוטיוב YNET ושטויות כאלה) וקצת אופיס. אני לא משתמש בו למשחקים/גרפיקה איזה מהם לקנות? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה מבין המסכים לדעתכם מציג את איכות התמונה הכי טובה? באילו פרמטרים המסך שלדעתכם טוב יותר? יש מסך אחר בטווח המחירים הזה שהוא יותר טוב? השימוש הוא למשחקים כמובן וגם לעבודה שוטפת, בין השאר תכנות (אם רלוונטי - שעות עבודה רבות..) תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-