מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. כבר באמת התייאשתי מה2007WFP ואני לא רואה שהמסך הולך להגיע בקרוב. בבקשה אל תגידו לי לחכות, כי אני לא רוצה. אם אני אראה שהמסך יגיע בקרוב אני אלך עליו, אבל עד אז אני צריך אפשרויות אחרות. חשבתי על הכיוון של הNEC 20WGX2, ואולי גם על הL2000C. התקציב הוא עד 3200 ש"ח. השימושים שלי במסך הם למשחקים בעיקר, ואח"כ סרטים אינטרנט ועבודות WORD. אין כל שימוש בתוכנות גרפיקה ועריכה. המסך חייב להיות 20" עם עדיפות למסך רחב [בשביל חווית משחק]. אני מעדיף לא לנצל את כל התקציב, ואם יהיה אפשר לרדת לכיוון ה2500+- אז זה יהיה מעולה תודה רבה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?auid=7764570&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SAT150530PC&utm_content=RA&psuid=82d04fd6-49e0-4c5c-8f83-6d5c2ce4005a&came=3755 יושבים ליד המחשב לשימושים כמו אינטרנט וסרטים המחשב לא משמש לגיימינג בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
המסך הנ"ל http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-ips-235t-led-ips-panel-height-adjust-p-13881?language=he זול בכ-60 שקל מהדל המומלץ (ומקבל כמוהו 50 ש"ח הנחה בקניית מחשב בחנות) מישהו מכיר בעיות כלשהן של המסך? העדפה לכאן או לכאן באיכות? בשירות? בארגונומיה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מתלבט בין המסכים U2412M ,U2414H, P2414H ... בעיקרון המחיר הוא 940, 1280 ו- 1140 בהתאמה. רציתי לדעת האם יש העדפה לדגם הישן - U2412M (רזולוציה גבוהה יותר) או שמא לדגמים החדשים ? הבנתי שההבדל ביניהם לא גדול אבל קיים הבדל משמעותי למדי במחיר כאשר ההפרש הוא חיבור HDMI ועוד כמה פיצ'רים קטנים (בין ה P2414H ל U2414H). תודה לעוזרים (במידה ויש עוד מסך 24 ממולץ אשמח לדעת).
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב של חברה מוכרת עד 600 ש"ח (אבקש לא למתוח יותר , רק אם ממש יש דגם מומלץ ). גודל 19-20 האם יש צורך לפנות ל LED ? כי ראיתי אפילו מסכים עם הטכנולוגיה הזאת במחיר כזה האם זה באמת חוסך בשטח השולחן? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=780242 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774547 ברמה העקרונית אין יותר מידי דרישות (נחמד אם יהיה DVI) רק שיהיה מחיר טוב (מחיר גמיש אם יש קפיצה ברמה ) וישייתן תמונה טובה , ולא יהיה כואב בעיניים לאחר עבודה מרובה. תודה רבה ויום נעים. נ.ב- אוסיף ש2333T לא בחשבון בגלל שהוא גדול.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני שבועיים את הU2311H מי RSM ויש לי בעיות מעצבנות שפשוט משגעות אותי: 1- כל הכפתורים נעולים חוץ מי כפתור ההפעלה\כיבוי, ממש מצויר על המסך מנעול. 2- כשאני מדליק את המחשב אין תגובה ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את כבל הUSB של המסך, רק אז הוא עולה. 3- לפעמים באמצע משחק או המתנה של כ5-10 דקות המסך פשוט נכבה וצריך עוד פעם לשחק עם הUSB. למישהו זה קרה הדברים האלו ? כי אני כבר חושב להחליף אותו בגלל שכבר נמאס ואין איך לסדר את זה, אולי יש תוכנה למסך הזה או משהו שמסדר את זה ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
24 או 27 אינץ? נראלי 27 גדול מדי.. מה אתם אומרים? תקציב עד 1300. מסך שאוכל לחבר איתו HDMI לממיר של HOT HD יש לי מפצל HDMI אז את המפצל אני מחבר למסך וממנו אחד למחשב ואחד לממיר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה לגבי מסכים: אני בקרוב מתחיל לימודי עיצוב גרפי ואני מעוניין לקנות מסך נוסף,אני מוגבל בתקציב וארצה לחסוך כמה שאפשר יש את המסך הזה: https://ksp.co.il/?uin=34017&txt_search=p2417h ויש את זה: https://ksp.co.il/?uin=36300&txt_search=e2417 ברור לי שהP הוא בסדרה יותר איכותית,אבל בחיטוט יותר מעמיק נראה שאין כ"כ הבדל משמעותי מבחינת הפאנל,אלא יותר בנתונים הפיזיים. הP עם pivot וחיבורי USB שזה לא כ"כ קריטי לי אז מה אני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מסך לא יקר , כמובן שיהיה טוב אבל, והכי חשוב , המטרה שלי שלא יהרוס את העיניים! (אם יש כזה), אם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עיניים. אממ זה יכול להיות 17 או 19 אינץ'. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם חלונות 8 וכרטיס מסך GTX660 (nVidia) וחיברתי את זה מסך הישן שלי Samsung SyncMaster T220 שהוא בן 5 שנים פחות או יותר (אולי 4 לא זוכר אבל אין לו חיבור HDMI כי באותה תקופה לא היה מקובל ליצור מסכי מחשב עם חיבור זה). במשחקים מסויימים יש לי בעיות ספציפיות : בstarcraft 2 (בעיקר בסרטים) יש בעיה חמורה כשהתמונה זזה מהר ואז היא נחתכת לרוחב המסך במספר מקומות ולפעמים יש גם bleeding או הבהובים של חלק מהמשטחים שיש איתם אינטרקציה (לדוגמא כשריינור מחזיק כוס). לצורך העיניין זה לא באג במשחק כי במחשב הישן והחלש שהריץ את המשחק עם הגדרות מינימליות לא היו בעיות ויזואליות כאלה מעולם. בLeague of Legends בעיה דומה בזמן שמשחקים אבל פחות נורא. שמתי שהframe rate יהיה בקצב של…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך חדש dell u2414 אני עובד סה"כ עם 2 מסכים וטלוויזיה, הדל הוא המסך הראשי, סמסונג השני והטלוויזיה מוגדרת כשלישית. מה שקורה זה, שכל החלונות והתוכנות שפתוחים, עוברים לטלוויזיה(שמכובה רוב הזמן) לאחר שאני מכבה את המסכים השניים ולא נוגע במחשב במשך כמה שעות. זה משגע אותי כל הזמן להדליק את הטלוויזיה כדי להחזיר חלק מהחלונות(כי חלק אפשר לגרור חזרה וחלק לא). יש דרך לבטל את האופציה שחלונות יזוזו? שכל חלון שפתוח יישאר במסך שהוא נמצא בו. לפני שקניתי את הדל, ככה זה היה, שום חלון שהיה פתוח בסמסונג לא עבר לטלויזיה, וכל חלון היה נשאר במקום האחרון שהיה פתוח בו. עוד שאלה, כשחיברתי את המסך היה כתוב בהוראות לחבר את הUSB מהמסך ל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי מסך lcd 260 שאני מעונייך בכל דרך שהיא לחבר אותו לממיר יס. חיפשתי באינטרנט כבלים ומצאתי את הכבל הנ"ל : http://ultrapro.co.il/products/114779 מישהו ניסה לחבר אותו? האם יש סיכון כל שהוא למסך? מישהו יודע או מכיר מדריך להכין כבל כזה? יקר מידי לבזבז 200 ש"ח עליו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי AMD 64 X2 dual core 5000+ וכרטיס מסך 8800GT . עד היום הייתי מחובר למסך 32 אינץ' רזולוצייה 1366x768 . כעת עליי לקנות מסך חדש , האם משחקים\סרטים יסחבו במסך LCD חדש ברזלוצייה של 1920x1080 ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המסך (U2312) וכבר שמתי לב שיש זמזום מוזר שהמסך משמיע שהבהירות עומדת על פחות מ99. שהבהירות על 99-100 אין שום דבר אבל איך שאני מוריד ל98 מתחיל הזמזום וגובר קצת יותר על בהירות נמוכה יותר(25-50) אבל הרעש תמיד שם. עכשיו השאלה שלי היא, האם להפעיל על זה בכלל אחריות או לא? כי אני זוכר שקראתי משהו דומה בפורום פה אבל משום מה לא הצלחתי למצוא את הנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קיבלתי את המסך 24"... יש לי כמה בעיות... כשאני פותח דף אינטרנט הוא לא מישתרע על כל העמוד.. {או שזה אמור להיות ככה..} סרטים-אני אמור לראות איזה שהוא שיפור..? ולקטע הקשה בישבילי...-כיול{כן אני יודע הילד המציק...} קיבלתי דיסק עם המסך-הוא אמור לעשות משו בשם-NATURAL COLOR ומשו בשם MULTISCREEN ודרייבר של המסך... אנסה לראות מזה עכושה ולבנתים נישמע מה יש לכם לאמר ועוד בעיה הוא מאיר חזק זה קצת קשה לעניים באיזה מרחק אני צריל לשבת ממנו...? וכמה הרזולוציה של הדבר הזה..? ועל המסך.... וואוו הווא עננקק
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD, ואני לא יודע אם יש לי בכלל סיבה להפעיל שומר מסך כמו בCRT הקודם שלי...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בפאנל של AMD אופציה שנקראת "LCD Overdrive". בגדול הבנתי שזה משפר את הראות במסך של אובייקטים שזזים מהר בזמן וידאו. האם ה-OC הזה יכול לקצר את החיים של המסך? לעשות נזק כלשהו? אשמח שתשפכו על זה אור.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך אותו איכותי.. =] רצוי 4MS ואני עוד מעט משיג כרטיס מסך X1800XT.. =] ומה הסיכוי שהוא יבוא עם פיקסלים שרופים..? ותגידו.. פיקסלים יכולים להישרף במהלך עבודה...? או שהוא ישר בא ככה..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולל שלט, עבודה משרדית + אינטרנט וסרטים. מלבד זאת צריך שיהיה פשוט לחבר לממירים של יס והוט ושלט גם כן. ואוגנומיה טובה... תקציב גמיש אך לא מופרז. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מסך 22-24" LCD למחשב, אני משחק גם המון במולטיפלייר אם זה עוזר בהחלטה על המסך. אין לי תקציב מסויים כי אני רוצה לדעת קודם כל מה המינימום שאני יסתדר איתו.. המערכת שלי היא E6300, 41M-ES2L, 4GB RAM, 550W, NVIDIA 9500GT הכרטיס מסך יוחלף בשבוע-שבועיים הקרובים לPOWERCOLOR 4870 512MB DDR5. שמתי לב למסך 23" של SAMSUNG אבל קראתי באינטרנט שהזמן תגובה שלו ארוך ויכול להשפיע על משחקים באינטרנט =\ מקווה שתעזרו לי להחליט, תודה לכל העוזרים שבוע טוב, גיל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו יודע באיזה חנות מוכרים או משהו יודע שיש לו רוצה למכור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מסך aoc 24g2u ובמהלך ולפעמים במהלך משחקים וסרטים יש מעיין מריחות/פיקסלים מרובעים כהים בסצנות חשוכות..צללים וכדומה..זה מאוד בולט בעיקר בסרטים. מצורפת תמונה להמחשה זה לא קורה דווקא בסצינות שיש תנועות מהירות או חדות..גם כשהכל סטטי.. האם יש הגדרות ספציפיות במסך או בתצוגת המחשב שיכולות לפתור את זה? זה לא קרה במסך הדל הישן שלי.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-