עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני מעוניין לקנות מסך 23"-24" עד 750 ש"ח לשימוש משרדי בעיקר. אפשר המלצות ? יש מבצעים לפסח על מסכים ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD (עזבו כרגע את נושא היצרן ומי יותר טוב). אני מתלבט בין מסך 17 אינטש למסך 19 אינטש כי ההבדלים במחיר לא גדולים. מצד אחד, מסך יותר גדול אומר שטח תצוגה גדול יותר ואמור להיות נוח וטוב יותר. מצד שני, קראתי שברוב המקרים מסך יותר גדול לא אומר שיש בו יותר פיקסלים, מה שאומר בעצם שכל פיקסל הוא יותר גדול והתצוגה תהיה בעצם פחות ברורה וחדה. האם זה נכון ? איזה גודל מסך כדאי לקנות ? (אני לא גרפיקאי או משהו, זה לעבודה משרדית + משחקים) תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?auid=7764570&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SAT150530PC&utm_content=RA&psuid=82d04fd6-49e0-4c5c-8f83-6d5c2ce4005a&came=3755 יושבים ליד המחשב לשימושים כמו אינטרנט וסרטים המחשב לא משמש לגיימינג בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RGod,

אתמול קניתי 2312HM ,חוץ מזה שהמסגרת שלו בצבע כסף הוא נראה מעולה (חשבתי שיהיה ב שחור ) עובד אחלה ,לא בדקתי האמת פיקסלים שרופים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by CyberBot,

Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS Dell P2419H 23.8'' LED IPS אני מתעסק מעט עם גראפיקה וגיימינג(לא חשוב לי כל ה144hz וכו')

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ag43,

אני אמור לקבל מחר את המסך הנ"ל. מספר שאלות: 1. מה הכיול הבסיסי המומלץ למסך הזה? ברור לי שזה משתנה ממסך למסך אבל אני מחפש הגדרות בסיסיות שסביבן אני אשחק. 2. אשמח להסבר על מדיניות הפיקסלים השרופים של דל. 3. חוץ מכיול, בדיקת פיקסלים שרופים וזליגת אור (איך עושים את זה?) יש עוד דברים לבדוק\להגדיר בעת קבלת המסך החדש? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היום הלכתי לקנות את המחשב, קניתי גם מסך 740B של סאמסונג, המוכר גם הציע לי לקנות את ה 730BF שעולה כ 100 שקל יותר, שהוא 4MS, ואין בכלל מריחות במסך (לפי מה שהוא אומר), אמרתי לו שאני יבדוק את זה ובנתיים בהזמנה הוא רשם את ה 740B, אני צריך את עזרתכם שתעזרו לי להחליט אם ה 730BF שווה כ 100 שקל יותר מה 740B. תודה לכל מי שעוזר לי

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by liores121,

שלום לפני כמעט כשנה קניתי מסך HISENSE LED 32 דגם LEDN32K15 במסגרת מבצע שהיה ב"חבר". מהיום הראשון ממה שזכור לי, היו כתמים על המסך, כאילו יש מדבקה על המסך עצמו שמתחילה להתקלף (כמובן שזה רק התיאור לא באמת יש) רציתי להעלות תמונה אבל זה לא תופס בצילום את הבעיה... בכל מקרה, הפעלתי את האחריות שלי ובתקווה שיחליפו לי מסך אבל מעניין אותי מה גורם לתופעה הזאת... אשמח לחוות דעת בנושא. המשך ערב נעים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כותרת. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום כולם. אני מתכנן לקנות את המסך סמסונג 2333SW , ואחד הדברים שחשובים לי במסך חדש זה שהוא יתמוך ב HD וראיתי שהוא אכן תומך ב FULL HD עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לקנות את המסך? אתם ממליצים? לא יעשה בעיות , לא ישרפו פיקסלים , רואים ברור וחד? והניגודיות היא 1:20000 זה משנה? ועוד שאלה שלא הצלחתי להבין , אני ראיתי שלמסך יש חיבור DVI-D ו AVG (או משהו כזה) אז איך אפשר שהמסך יתמוך ב FULL HD ? חיבור של DVI-D מהמסך למחשב יראה לי איכות של FULL HD? ואגב 8800GT תומך ב FULL HD? ומשהו אחרון שחשוב לי מאוד שתענו המסך תומך לרזולוציה של 1920X1090 ויש מסכים טובים שתומכים על רזולוציה של 1680X1050 מה נחשב יותר טוב? והאם זה משנה? חשוב לי שהמסך יראה משחקים במחשב שיראו באיכות HD האם אני באמת ירא…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Black Knight,

אני צריך המלצה למסך לא בהכרח למשחקים, יותר לעבודה שוטפת. כמה שיותר זול, עדיף שלא להגיע לסכומים מעל. המלצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. צהריים טובים. ברשותי מסך lcd 260 שאני מעונייך בכל דרך שהיא לחבר אותו לממיר יס. חיפשתי באינטרנט כבלים ומצאתי את הכבל הנ"ל : http://ultrapro.co.il/products/114779 מישהו ניסה לחבר אותו? האם יש סיכון כל שהוא למסך? מישהו יודע או מכיר מדריך להכין כבל כזה? יקר מידי לבזבז 200 ש"ח עליו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bilbo,

התקשרתי ל notebookclub ושאלתי על הזמינות של המסך 2408WFP. הם טוענים שDELL בארץ לא מביאים אותו יותר משקולים שלהם ורק גירסאות חדשות יותר יהיו זמינות בעתיד. לא שאלתי ברשתות אחרות. עריכה: ניראה לי סתם חירטוט ...אני אדבר עם DELL ... בלי קשר עם כל הבלגן סביב ה2408WFP וכל העלות שלו אני בסוף אתפשר על E248WFP

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Lanzar,

היי אז הבעיה כזאת, ברגע שהמסך מקבל אות מהמחשב הוא מציג תמונה יפה וברורה למשך שניה אחת, ואז התאורה האחורית של המסך נכבת, רואים בקושי מה הולך מאחורה ( אבל מספיק כדי לראות שהוא בעצם דלוק ומציג ) כיבוי המסך והדלקה מחדש גורמת שוב לאותה בעיה, תצוגה ברורה למשך שניה ואז האור נכבה ונשארת תצוגה כהה שכמעט ואי אפשר להבחין... הבעיה היא במסך ולא במחשב, החלפתי 3 כרטיסים שונים והבעיה זהה... העיניין שלא הגיוני שהתאורה של המסך נשרפה כי לשניה אחת רואים ברור לגמרי... אוליי משהו בגדרות של המסך ? קיימת איזה שטות שאחראית לזה ? או שאין מנוס מלנצל אחריות ? ( המסך אצלי שנה, אם אני לא טועה יש 3 שנים אחריות )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gsk,

שלום רב אני שוקל לרכוש את המסך המומלץ של הפורום 2209WA DELL. ראיתי שהוא זמין ב SKYPC, COBRA PC ועוד חנויות. שמתי לב שבפנדה הם מדגישים שההאחריות היא של היבואן והם מתחייבים על אחריות לחודש על פיקסל שרוף. במקומות אחרים לא מצויין כמה זמן האחריות על פיקסל שרוף. השאלה היא מי נותן את האחריות בחנויות האחרות? האם אחריות של החנות ולא של היבואן הרשמי שווה פחות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מחפש מסך LCD או LED, אני לא בדיוק מעודכן בכל מה שנוגיע במסכי מחשב, יש לי מסך CRT כבר כמה שנים ולאחרונה הבחנתי שהעיניים שלי מתעיפות מהר מדי אז רציתי לדעת איזה מסך לקנות בתקציב האולי צנוע של 1000 - 1500 ש''ח משהו שלא יגרום לי להתעוור? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז ככה קניתי לפני שבועיים את הU2311H מי RSM ויש לי בעיות מעצבנות שפשוט משגעות אותי: 1- כל הכפתורים נעולים חוץ מי כפתור ההפעלה\כיבוי, ממש מצויר על המסך מנעול. 2- כשאני מדליק את המחשב אין תגובה ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את כבל הUSB של המסך, רק אז הוא עולה. 3- לפעמים באמצע משחק או המתנה של כ5-10 דקות המסך פשוט נכבה וצריך עוד פעם לשחק עם הUSB. למישהו זה קרה הדברים האלו ? כי אני כבר חושב להחליף אותו בגלל שכבר נמאס ואין איך לסדר את זה, אולי יש תוכנה למסך הזה או משהו שמסדר את זה ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by asilbob,

צריך להגיע אליי מסך LCD עכשיו איך מנקים תמסך ? עם סספריי לחלונות רגיל או שחובה לקנות חומר מיוחד למה בחנות של המחשבים יש חומר למסך LCD אבל קופסא קטנה שעולה 30 שקל מהאתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין לרכוש מסך 22" - 24" בתקציב עד 1,500 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות. הומלץ לי על ה Dell UltraSharp 2209wa אך אני מבין שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1650x1050. אני מעדיף לרכוש מסך בעל רזולוציה מקסימלית של 1920x1200, אבל אני מפחד שלא אוכל להריץ משחקים על רזולוציה זו. אם למשל אין באפשרותי להריץ על רזולוציה מקסימלית אוכל להריץ על רזולוציה נמוכה יותר? או שאני חייב להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך? כלומר, אם ברשותי מסך של 1920X1200 אני בעצם "נתקע" על רזולוציה זו? או שאוכל להוריד את הרזולוציה בשביל משחקים מסויימים ללא פגיעה באיכות התמונה? כדי שתוכלו לענות טוב יותר על השאלה שלי אני אצטרף את המפרט שלי …

20. אשמח לקבל המלצות על איזה מסך משתלם יותר. מיועד למישחקים, אינטרנט וקריאה רבה של מסמכים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by genia,

.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קניתי אתמול מסך T220 של סמסונג,הוא במצב 32 BIT וברזולציית 1680/1050 טבעית,הגדרתי אותו כמו שהמליצו פה בפורום (Gamma וכוי) במשחקים,אינטרנט, וטקסט אני רואה בו מצויין אך בסרטים אני רואה בו ממש גרוע,לא חד כאילו שהסרט באיכות גרועה למרות שבדקתי את זה והסרטים באיכות טובה כמו HDTV,DVDRIP.. מה עושים??? יש לציין שיש לי כרטיס מובנה Intel® GMA 3100 (בלוח אם Gigabyte ga-g33-ds3r) ובעוד שבוע אני אקבל את הכרטיס שהזמנתי Gigabyte GeForce 9600gt 512mb ,האם זה משפיע על איכות הסרטים או לא ,והאם יש משהו לעשות או שזאת האיכות שיש לכל LCD22 ברזולציית הנ"ל?? תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by oded6188,

אני מעוניין להעביר אות וידאו בין המחשב למקרן על גבי כבל תקשורת CAT7 באורך 50 מטר האות יוצא מיציאת ה DVI של המחשב, ונכנס לכניסת DVI של המקרן. מדובר בוידאו באיכות גבוהה... מישהו מכיר מוצר טוב שעושה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום, רכשתי את המסך הנ"ל מהכותרת. כאשר התקנתי אותו התמונה נראית נהדר, אך הטקסט נראה מעט מטושטש ולא לגמרי ברור. ניסיתי למצוא דרייברים באתר היצרן, ופשוט לא מצאתי! אולי הבעיה לא ברזולוציה, אך בכל זאת הייתי רוצה לנצל את הרזולוציה של המסך עד תום - כעת, הוא מאפשר לי עד 1024x768 כשניתן לסחוט ממנו יותר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by abo9,

מה עדיף? מאיפה כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים