מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים.ברצוני לרכוש את המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/dell%20vostro%203360/vostro-3360-b3337um.htmהאם ניתן לחבר את המחשב ל 2 מסכים, כך שבכל מסך תוצג תמונה אחרת.דוגמא: במסך 1 יוצג אקספלורר, ובמסך ה 2 יוצג כרום.EXTENDבנוסף, האם ניתן לעבוד עם המסך של המחשב נייד שישמש כמסך שלישי שבו תוצג תמונה אחרת. לדוגמא: דפדפן אופרה. EXTENEDתודה רבה ויום טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו בחברה לא מעט מחשבים. כרגע מחליפים מסכים רק כאשר ישנם ריצודים רציניים וכדומה. האם ישנה דרך למדוד את מצב המסך? חשבתי על מכשירי קליברציה אבל הם לא באמת מיועדים לכך. האם למישהו יש מושג בנושא או רעיון אחר? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך לדעתכם המסך הזה ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZXP2211W הייתה לי התלבטות לגביו אם לקחת אותו או את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCL1953TR_R אמנם הנתונים של המאג קצת פחות טוב ממש בקצת.. אבל הוא גדול יותר והוא כולה 1000 שקל. דבר נוסף - בשביל צפייה בסרטים / סדרות המאג מספיק לא ? יראו סבבה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למסך גיימינג. תקציב הוא עד 2000 ש"ח, רצוי פחות. כרטיס מסך: RTX 2060 תודה.
-
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הייצור של מסכים ברזולוציית UHD 4K מתגבר, וכעת גם מסכי 5K נכנסים לייצור המוני עבור פלח שוק עליון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-4k-%d7%9b%d7%a1%d7%98%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%98/
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך כבר כמעט שנתיים, והייתי די מרוצה ממנו. תמיד השתמשתי בו על NATIVE ב1280*1024 עם 75 הרץ או 60 הרץ - לא הרגשתי בהבדל, ובכל מקרה זה לא הכי רלוונטי במסכי LCD. לאחרונה חיברתי אותו לכ.מסך לא O/B(מה שהיה לי עד עכשיו). החיבור של המסך הוא VGA רגיל בלבד(לא DVI) ולכ. המסך יש גם חיבור DVI וגם חיבור VGA רגיל. חיבור הVGA הוא לא מחובר ישירות ללוח של הכרטיס אלא עובר בחוט מעפן של כמה גידים. בזמן האחרון, *לי* יש תחושה שהמסך מרצד, בערך כמו מסך CRT על 60 הרץ ואני מרגיש שהוא גורם לי לכאבי ראש, עייפות בעיניים ולפעמים דמעות. מדובר במסך LCD - ואני לא מבין מדוע זה קורה. האם יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס? למרות שהתופעה חזרה בכל כרטיס שיש לי חיבור VGA כמו שיש לכרטיס הנוכחי. האם להשתמש ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עזרו בבקשה עם ההחלטה: רוצים לרכוש מסך. חברה שלי אנימטורית, על כן חשוב לה נושא של עיוות צבעים וזוויות ראייה, לי חשוב רק לצפייה בסרטים. אופציה 1: לקנות Samsung SyncMaster T260 שהוא ענק (26') אבל עם חיסרון ענק - NT אופציה 2: לקנות מסך S-IPS באותו במחיר +-, אבל רגיל (20'). [אכי זול כנראה בין אלה הוא HP LP2065]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה מסך lcd לסרטים, אופיס וגרפיקה, איזה עדיף לקחת רחב או רגיל?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי שתי מסכי מחשב אחד של acer והשני של samsung שניהם 21.5 אינץ עכשיו הם יושבים אחד ליד השני ומחוברים למחשב אחד VGA והשני DVI הרזולוצייה של המסכים הם : 1920x1080 עכשיו מסך אחד רואים אם רזולוצייה כזאת והשני רואים 1680x1050 למה? עכשיו יש לי מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 1000 יכול להיות שהוא לא תומך בשני מסכי מסך אם אותו רזולוצייה ..?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם יש קשר בין תדר הרענון של מסך CRT (HRZ) לבין כמה שהוא מזיק/לא מזיק לעיניים? כלומר האם זה מזיק יותר לעיניים אם אני על 60 HRZ לעומת 85 HRZ? יש לי מסך CRT 17" והתרגלתי לרזולוציה של 1280*1024 (ברזולוציה זו יש לי רק אפשרות אחת - 60HRZ) ורק ב1024*768 יש לי 85HRZ עריכה: אני הפוך לגמרי תעבירו ל"תצוגה וגרפיקה" התבלבלתי בפורום
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות דל 2407, בגלל ששמעתי שבחו"ל זה זול משמעותית אני חושב להביא את זה משם. השאלה שלי איפה הכי זול או איפה בכלל יש ??? אם תוכלו להביא לי חנויות שמוכרות את המסך בחו"ל זה יעזור לי מאוד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני על סף קניית מסך, אני אמור מחר לגשת לחנות. האם במחיר של 1560 שקלים שווה לרכוש את המסך? האם יהיה לי בעיות לכוון אותו עם כרטיס מסך 9600GSO של נוידיה, שמעתי שיש להם בעיות איתם. מה שאני צריך זה עבודה משרדית, עבודה עם המון טקסטים, סרטים ואולי משחקים אבל לא מהירים משהו כמו HEROES ומהסוג הזה... חשוב לי איכות תמונה, וזוויות, ואיכות טקסט שלא יהיה מפוקסל (בגלל זה אני לא לוקח 20 אינצ' שאני יצטרך לעשות לו הגדלה מלאכותית לטקסט). ומחיר עדיף עד 1700 שקלים..... תודה מראש יבגני
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות מסך חדש בגודל שבין 24-26 אינצ' לא פחות מסך איכותי שיתאים לי לסרטים \גיימינג\עבודה משרדית תקציב שלי הוא 2000 ש"ח יש אפשרות לחרוג בכמה שקלים קטנים במקרה וצריך , האמ , זהו בערך תמליצו לי בבקשה על מסך כלשהו טוב ואיכותי (: תודה מראש על כל עזרה שתתקבל !! (:
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב- Samsung 710T שלי. כמעט בכל פעם שמשנים רזולוציה או מחליפים Source (DVI-VGA) המסך מתחרפן ומופיעים עליו המון פסים דקים בכל מני צבעים. בשביל שהוא יחזור לעבוד צריך לנתק אותו מהחשמל ולחכות כ-20 דקות עד חצי שעה. אני די בטוח שאין הרבה איך לתקן את הבעיה, ושצריך לממש את האחריות. כשקניתי את המסך נאמר לי שאחריות ממשים רק אצל היבואן. עכשיו אין לי מושג מי היבואן של Samsung בארץ (מצאתי אחד אבל הוא רק של טלוויזיות, מקריים וכו). מצורפת תמונת דוגמה לבעיה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מסך מעולה LCD ''22 למחשב.. עדיף מהחברות האלו: LG/Samsung/Dell.. מחיר מקס' 1700ש''ח תודה מראש יניב
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מסכי ה-CRT של היום ידועים בכך שאינם מסוגלים להציג את כל טווח הצבעים שיש בפרופיל הצבע Adobe RGB. השאלה שלי היא האם מסכי ה-LCD החדשים בעלי ה-8 ביט מסוגלים להציג את כולם? האם הם בעלי כושר כיסוי גדול יותר? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שרצו כאן כמה דיונים על המסך לפני איזה 4 חודשים ורציתי לשמוע קצת חוות דעת לפני שאני קונה קודם כל איך הוא מבחינת איכות וגודל? עד כמה הוא באמת שווה את הכסף? ובקשר לפיקסלים מתים, אני מזמין אותו מחול ורציתי לברר מה הסיכוי שהוא מגיע עם פיקסלים מתים? ואם למשהו יש מוסג לגבי אחריות בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, בשבועות האחרונים אני עסוק בהתלבטויות לא פשוטות בין רכישת מסך "24 LCD למחשב בתקציב של 3.5K לבין רכישת טלוויזית LCD "32 בתקציב של 5K. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אחד מהסכים הוא שונה בתכליתו ולכן גם הדבר מקשה על ההחלטה. אני מתלבט האם ההכלאה הזאת, בין מסך לטלוויזיה משתלמת או שמא עדיף לשמור על ההפרדה הזאת בין טלוויזיה ומסך מחשב על מנת להנות משתי העולמות בצורה הטובה ביותר. אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם בנושא על…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך הDell 2007FP בעל קוו ישר שנתקע בפיקסלים תקועים שלא ניתנים לתיקון (ניסיתי) רכשתי אותו במיטב כספי דרך Nextop ודרך המכירה הקבוצתית שאירגנתי. המסך מיוצר במקסיקו, בעל רוורזיה A05 ופאנל S-IPS, ובעל 3 שנות אחריות. שוחחתי עם Nextop אך הם טוענים כי אין להם יותר את המסך, והם יצטרכו לדבר עם Dell ולשאול איזה מסך חלופי נותנים במקום. עכשיו 24 לא בא בחשבון, כי המחשב שלי נבנה ל1600X1200, ביותר מכך לא אוכל להריץ את המשחקים במלוא ההנאה. והגענו למה שאני משער שירצו להציע לי, ה2209WA. כמו שרובכם יודעים, מדובר במסך E-IPS שעולה כיום 1600 ש"ח. ערכתי השוואה קטנה בין 2 סוגי הפאנלים וגיליתי כי: לE-IPS יש aperture ratio נמוך יותר (כדי להגביר את השידור) לE-IPS יש בוהק בזוויות ב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19'' עבור עבודה משרדית (פחות או יותר) לא WIDE שתתן תמורה טובה לכסף. המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין במסך מחשב 24 אינץ לצפייה ממושכת ,לא מיועד למשחקים אשמח להכוונה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למסכי מחשב 24" שמומלצים לעבודה עם מקבוק פרו למתכנתים שעובדים כל היום מול המחשב. אני מתכוון להזמין 12-15 מסכים אז אם יש המלצה על מקום לרכישה זה יהיה מעולה. הכוונה היא לחבר 2 מסכים למחשב. עד 700-800 ש"ח למסך. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מומלץ? אם כן, למה צריך לשים לב לפני שקונים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים ובין היתר קריאת מסמכים וכו'. דבר ראשון, מה עדיף לצרכים של משחקים, מסך רחב רו רגיל (שמתי לב שהרחב עולה פחות, למה זה)? אני מעדיף 19 אבל אם ממש אין בתקציב משהו טוב אז שיהיה 17. תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I would love to know , if someone here owns the LG L204WT LCD screen and can tell me how it performs to him. i am looking to buy it, though i was hoping to buy the Samsung 205BW but its impossible to find it in israel. unless you know otherwise, and you can tell me where??? thanks!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-