עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Evilized,

המסך יהיה בעיקר למשחקים וסרטים אני מתלבט בין שניהם וקשה לי להחליט הבנתי שלסמסונג אין אפשרות להטיה האם זה קריטי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מבקש המלצה על מסכי 20" s-PVA, ביחס 16:10, הזמינים כיום בחנויות. המטרה - פתוח קוד, וקריאת טקסט. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by smoke_man,

מעוניין במסך איכותי 20 אינץ בעיקר לגלישה ולשימושי טקסט שיהיה פאנל איכותי ולא רחב תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by joniar,

יש לי 4870 ואני חושב על 22" 24" וחשבתי שעדיף כבר ללכת על 24" במחיר הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=4442

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם ראיתי את המסך הנ''ל ורציתי לדעת איך הוא מתפקד במשחקי רשת. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705391 כרגע הוא נראה לי האופציה הכי טובה לשימושים שלי (סרטים, טקסט, אבל הרוב משחקי רשת) יש גם את זה HP LP2475w‎ עם פאנל S-IPS http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/382087-382087-64283-444767-444767-3648442-3726480.html האם הוא איכותי ומספק את הסחורה ? איך הם ביחס ל דל 24 ? ומי מהם הכי טוב למשחקי רשת ובאיכות תמונה?. הודה לעוזרים! *לגבי הזמינות של HP LP2475w‎ - דברתי עם נציג מהתמיכה העסקית של HP וכרגע הם לא מייבאים אותו לארץ...חבל מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Mozeliko,

שלום שמתי לב לאחרונה שבמסך ישנה מן "ריצודיות" שניתן להבחין בה בקלות כאשר מסתכלים על המסך מזויות גבוהות במישור האנכי. קראתי במדריך על ה"נצנוץ" ויכול להיות שזה משהו דומה, אבל אני לא בטוח. המסך הוא של סמסונג 206 BW והכרטיס מסך הוא ATI HD Radeon 3200 (מובנה על לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H) מה זה הדבר הזה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל. בפורום מפרטים המליצו לי על מסך LG 19" L197WH 2ms ב-870 ש"ח. הבעיה היא שב-skypc, החנות שבה אני קונה, אומרים שאין להם את המסך הזה כרגע. יש למישהו המלצה למסך אחר בסדר גודל הזה של מחיר ? עקרונית, אם המסך הזה עדיף משמעותית על אחרים אין לי בעיה לחכות שיתחדש המלאי ובינתיים להשאר עם מסך ישן, אם נראה לכם עדיף... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  8. מצטער על התפרנות אבל זו מסגרת התקציב שלי. המסך ישמש לצפייה בסרטים + משחקים. המסך אמור לתת תמורה הכי טובה למחיר. מרחק הצפייה בסרטים יהיה כ 3 מטרים מרחק משחקים יהיה חצי מטר + - מפרט חלקי : מעבד : E8400 לוח אם P5Q PRO כ. גרפי : או 9800GT או HD4670 תודה למי שמייעץ טוב.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  9. היי, אני משתמש ב-2 מסכים ב Dual view, כאשר נכון לעכשיו יש לי מסך LCD של Samsung SyncMaster 932B שקניתי לפני כשנה, ועוד מסך די ישן גם של סמסונג, Samsung SyncMaster 793DF CRT. עכשיו, אני רוצה לקנות עוד מסך LCD במקום ה CRT, ואני מתלבט בכמה מובנים: קודם כל, במחירים היום בשוק זה נראה כאילו רצוי לקנות מסך 22 אינץ' ולא 19. ומכיוון שיש לי פה כבר מסך 19 אינץ' נראה לי יהיה מוזר לעבוד עם שני מסכים אחד ליד השני שאחד מהם 19 והשני 22, לא? ועוד שאלה, במידה ואחליט כן לקנות עוד אחד 19, האם נהוג לקנות בד"כ מסך מאותו דגם? או מספיק מאותו צבע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני צלם ואני עוסק הרבה בעריכת תמונות ברזולוציות גבוהות 3000*4000 אני מחפש לקנות מסך מחשב איכותי חסית בגודל 20 - 24 אינצ', שהכי יתאים לי למטרה זו (חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים) בסכום של עד כ-3000ש"ח. תודה מראש, סשה.

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by RDragon,

אני מחפש מסך של לפחות 22 אינצ' (עדיף 24) לעיצוב ,עד 2900ש"ח (עדיף 2000 ) יש לי כרגע 19' לא שטוח שאני מת להחליף במשהו סביר לעיצוב גרפי חשבתי על PHILIPS LCD 24" 240PW9EB (BLACK) H-IPS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4834 ב 2885 ¤ אבל הוא יקר, במיוחד בהשוואה לDell 2209WA (שהייתי לוקח אם היה 23' לפחות) שחכתי לציין שאני נוהג לעבוד לא על הרזולוציות המקסימליות של המסך אם זה משנה (1024X768 במסך 19 רגיל) עד כמה זה פוגע באיכות או משהו? :s05: מה הסיכוי שה 23" NEC - EA231WMi שהוזכר כאן לפני כמה ימים יגיע לארץ בקרוב?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  12. תודה :-)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המפרט שלי בצד ימין מה אתם אומרים יהיה לי יותר טוב עם הכרטיס מסך הנוכחי, בהתחשב שלא כל משחק הוא קריסיס ואני משחק על הגדרות הכי גבוהות תמיד. 22 זה יותר מדי בשביל הכרטיס הזה ? אולי 20.. לא ממש משנה לי בכל מקרה, משהו איכותי עם המלצות ואחריות של 3 שנים, כמה שיותר יותר טוב תודה.

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  14. ערב טוב, חשוב לציין שזהו מחשב עם כרטיס מסך 9500pro אז רזולוציה צריכה להיות בהתאם. אחרת המחשב פשוט מקרטע. בנוסף, המסך מיועד להורים ולכן יש לשים לב תצוגה תהיה מספיק גדולה. בינתיים חשבתי על Samsung 943BW. אשמח להצעות שלכם. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כיום אחי משתמש במסך שמן וברצוני לקנות לו מתנה מסך דק חשבתי על Mag AI937W http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20708 שמחירו די סביר רציתי לדעת אם זה שווה מבחינת העלות תועלת,רצוי לציין שהמחשב משמש בעיקר לאינטרנט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by comper8,

שלום, יש לי מסך LCD שהפסיק יום אחד לעבוד: כאשר מחברים אותו לחשמל הוא לא נדלק. לאחר כמה חודשים שהוא שכב בצד ניסיתי לחבר אותו, נורת הpwr שלו נדלקה כמה שניות ואז נכבתה. למישהו יש רעיון? מה כדאי לעשות? חבל לי לקנות מסך חדש, אם אפשר לתקן את זה יחסית בקלות מדובר על תוצרת CMV דגם CT-934D תודה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום לכולם , כמו שהוכתרת אומרת אני צריך מסך למשחקים + סרטים FHD +עבודה רציפה ( = גלישה + לכתוב עבודות + תכנות ) - אני רוצה לראות את הסרטים FHD על מסך מלא - ולא כמו המסך שלי עכשיו ( 22 1680-1050 ) שאני רואה את הסרטים כאילו זה DVD באמצע המסך. - ללא צורך ברמקולים מובנים \ מצלמה מובנית - עדיפות ל 2MS מספר שאלות : * האם כל מסכי ה FHD תמיד יראו לי סרטי FHD על כל המסך? זה מאוד קריטי * אשמח לקבל גם הצעה מ BUG כי יש לי הנחה. * מסך 23 אינץ זה האידאלי כרגע? מבחינת מחיר? אשמח לקבל הצעות וחוות דעת - תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by luiza,

שלום רב אני צלמת שעובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, זקוקה למסך מצויין. ההתלבטות כרגע היא בין שני דגמים: Dell 2209WA Eizo S2232WE אני מבינה שהמסך של איזו תומך בחלל צבע הרבה יותר גדול (Adobe RGB) לעומת Dell שתומך מקסימום ב-SRGB. מאחר ואין שום חנות שמאפשרת צפייה בשני המסכים בו זמנית, מאוד קשה לי להבין איך בפועל נראים ההבדלים בין שני החללים האלו, והאם בכלל העין שלי מסוגלת לראות את ההבדלים האלה? כמובן שקיים גם פער משמעותי במחיר, כרגע זה פחות מעניין אותי. מה דעתכם? תודה רבה Luiza

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות). מחשב פנטיום 4 אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, יקר!) או אולי הסיבה היא המנוע של הטרנטה? מי יודע וניסה? אחרי כמה זמן מת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Kopi8,

אהלן, קיבלתי היום מסך חדש - 2209WA של Dell. כשניסיתי לחבר אותו באמצעות כבל ה-DVI לכרטיס המסך שלי, 6600GT, גיליתי כי הדבר לא מתאפשר והמסך לא מציג שום תמונה (מופיעה הודעה כאילו הם לא מחוברים כלל). לעומת זאת, החיבור האנלוגי תקין. יש לציין כי לא התקנתי דרייברים עבור המסך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Y-T-M,

מחפש מסכי 22 טובים בסביבות ה1100 מקסימום חוץ מה- 2209WA DELL ..המסך בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט סרטים עבודות וגם פוטושופ... מה עם כל הדגמים החדשים של סמסונג או LG ?כמו P2370 ..וכל השאר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shacoshe,

שלום אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ של LG אך אני נתקל במספר נתונים שמבלבלים אותי ,ואני לא ממש יודע במה לבחור השימושים העיקרים שלי הם : תלת מימד ,פיתוח תכנות , משחקים ,גלישה באינטרנט אני עומד בפני מספר אפשרויות ולא יודע מה ישמש אותי יותר וכמה משמעותים הנתונים הללו או כמה זניחים (א ו ב מתמקדים במסכים עם 2 מיילי שניות) א) מסך LCD רגיל , האפשרויות הן אלו , שאני גם שם לא יודע מה הכי טוב W2442PA , W2453V , W2453SQ ב) מסך LCD LED עם נתונים טובים גם באותה קטגוריה של 2 מילי שניות W2486L ג) או בכלל לעלות ל 5 מילי שניות ולקחת מסך עם רזולוציה של 1200*1920 ולקחת אחד מאלו L246WH , L246WHBN , W2452T כמה משמעותי או זניח ההבדל בין 2ל 5 מיילי שניות ,? כמה משמעותי התמונה במשחקים , סרטים ושימוש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by gsk,

שלום רב אני שוקל לרכוש את המסך המומלץ של הפורום 2209WA DELL. ראיתי שהוא זמין ב SKYPC, COBRA PC ועוד חנויות. שמתי לב שבפנדה הם מדגישים שההאחריות היא של היבואן והם מתחייבים על אחריות לחודש על פיקסל שרוף. במקומות אחרים לא מצויין כמה זמן האחריות על פיקסל שרוף. השאלה היא מי נותן את האחריות בחנויות האחרות? האם אחריות של החנות ולא של היבואן הרשמי שווה פחות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ייעוץ ברכישת מסך 24-27. תקציב 4-8K. לא מבריק. לא TN. לא LG. שימושים 1. אני מקבל ציטוטי מניות בזמן אמיתי, וצריך לראות ברור, גדול, ללא ברק או מריחות. 2. אני משתמש הרבה ב- WORD וחושש מפגיעה באיכות. הבעיה העיקרית: רזולוציית הנייטיב של מסכי ענק גבוהה מידי עבורי (אותיות קטנות = פגיעה באיכות) פתרון אפשרי: צפייה שאינה ברוזולוציית נייטיב, בהנחה שנשאר קריא מאד. תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.