מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אז מה הכי עדיף משלושתם? השימוש הוא להכל סרטים גם סרטי HD ,משחקים, גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ לפעמים.. תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך בין 20-22 אינצ עם רמקולים מובנים עד 800 שח על מה הייתם ממליצים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 24 אינץ לגיימינג עד 1350 ש"ח הכרטיס מסך שלי הוא HD 7870 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב של AOC מדגם 2219vwa הוא עומד על סטנד שמגביה אותו מהשולחן ב-6 סנטימטרים, ואני חייב להנמיך אותו. רציתי לדעת, האם אני יכול לקנות מעמד שונה למסך. האם ניתן לתלות אותו בצורה שונה ? האם אני יכול להזמין "חלקי חילוף" מ - AOC ? וגם אשמח לדעת אם המעמדים הם סטנדרטים ואני יכול פשוט להוציא ע"י הברגים את המעמד למסך ולשים מעמד אחר ? אשמח לקבל תשובה בתודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784601 VS. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801778 ההבדל הוא אמנם 400 ש"ח (פי 1.5 מהמחיר של הדל) אבל כל הביקורות שמצאתי עליו בחו"ל פשוט מהללות אותו (יותר מאשר את הדל) האם באמת הדל יותר טוב? או שזה עניין של תמורה לכסף וה-LG אכן טוב יותר? שניהם ממה שאני מבין ללא תקן לתליה, אך ל-LG יש חיבור HDMI שזה יתרון. והאם עד המחיר של ה-LG (גבול עליון שאני יכול למתוח אליו) יש משהו יותר משתלם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב בגודל של לפחות 20 אינץ ושלא עובר את ה23 אינץ התקציב הוא עד איזה 680 שקל ככה כמובן שאם יש חריגה מאוד משתלמת של עוד כמה עשרות שקלים אז אין בעיה .. העדפה שלא לעבור את ה650-670 שקל.. בקיצור תביאו את המסך הכי טוב שיש בתקציב הזה..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשם הבהרה זה מסך full hd 1920X1080, המרחק צפיה עליו מדובר הוא כמטר - מטר וחצי. האם משחקי המחשב יראו טוב(עם ה ps3 הבנתי שהוא מתפקד מצוין), כי כל הבנצ'מרקים הם עם רזולוציה של 1920x1200, כלומר הוא יצטרך לבצע scaling כלשהו, או שאתם יודעים כי משחקי המחשב החדשים תומכים ברזולוציה הזאת? והאם אני אוכל לעבוד עליו בoffice, בגלישה באינטרנט מהמרחק הזה? ואחרון חביב, אבל אולי זה לא לפורום הזה, איזה כרטיס גרפי מומלץ לי? האם זאת נחשבת רזולוציה גבוהה כך שצריך כרטיס מסך חזק כמו ה radeon 4870 x2 או מספיק ה 9800 gtx ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני קיבלתי MP4 1GB מתנה לראש השנה מהעבודה. עכשיו לי כבר יש MP4 2GB, אז יש לי אפשרות ללכת לניופאן ולקבל זיכוי של 550ש"ח על הנגן. הסתכלתי ככה באתר שלהם, והדבר היחיד שהיה עוד איכשהו מעניין היו המסכים שלהם. יש להם שלושה דגמים של מסכי ACER, אחד מהם הוא WS. המסך עולה 1090 ככה, אבל אחרי הזיכוי זה יורד ל540ש"ח. כרגע אני יושב עם LG FLATRON 795FT PLUS בן יותר מחמש שנים שעובד סבבה. למסך AL-1916ws אין DVI, אבל הוא כ"כ זול שאפילו אם לא ימצא חן בעיניי תמיד אוכל למכור אותו ולהמשיך להשתמש במסך שלי. השאלה שלי היא: אני יושב המון באינטנט, צ'אטים וכו'. לפעמים אני מתכנת המון. אני מידי יום-יומיים משחק שעתיים-שלוש ב-UT2004 ברשת ולפעמים רואה סדרות במחשב (כרגע דרך טלויזיה 21" CRT עלוב…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ירון. נעים מאוד. אני מאוד מתלבט בנוגע למסך 24". אני רואה סרטים, מתכנת, משחק ורוצה לחבר PS3. המסכים שחשבתי עליהם מאוד שונים זה מזה T240HD של SAMSUNG שיאפשר לי ממש להשתמש בו כטלויזיה או DELL 2408. השאלה היא האם ההפרש של 1000 ש"ח מוצדק ומה יותר יתאים. אם יש מסך שלא לקחתי בחשבון אני אשמח לשמוע. אגב שמחברים קונסולה ל-HDMI האם יש סאונד או שצריך להוציא את הסאונד בכבל אופטי לרסיבר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי חיפוש קצרצר למסך מצאתי את שני אלו וראיתי שגוגל מביא יותר תוצאות על VIEWSONIC וזה נראה ממש יפה לדעתי כמו פה למשל : http://www.cybershack.com.au/review/australian-review-viewsonic-vx2363smhl-w וגם יש למסך 2MS שעד כמה שידוע לי זה דיי נדיר למסך IPS ? השימוש שלי למסך זה גיימינג בעיקר. המקום היחיד שמצאתי אותו זה פה : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VX2363S יש לכם מושג מי היבואן? (הם לא רשמו בפלונטר) יש למישהו ניסיון עם אחד מהמסכים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב לשימוש ביתי ,אינטרנט, סרטים ,וגיימינג קל עד בינוני. עדיפות לחנויות במרכז הארץ
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי האם הוא מפייץ מסכים של היבואן הרשמי ? (כלומר מאחד מהמפיצים של היבואן הרשמי ?) תודה, jordan_sh.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך מאפס את עצמו כל כמה זמן,וכשאני מפעיל את המחשב יש מסך לבן וכתוב ''תצורה אוטומטית''. כבר ניסיתי לעשות הכל. מישהו יודע מה מתרחש? או שהגיע סופו של המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט איזה מסך לקנות מבין שני הדגמים שבכותרת. קישורים u2314h ו- u2412m השימושים שלי הם בעיקר עבודה - תכנות ואני מאד רוצה ומשתדל ולא תמיד מצליח להגיע - למשחקים. הבנתי שהמסכים הללו נותנים תמורה ממש טובה למחיר, הם ארגונומיים, נוחים מאד וכמובן עם פאנל IPS . אני חושב ששטח העבודה במסך ה-24 אינטש יהיה משמשעותי יותר כיוון שהרזולוציה גבוהה יותר אך אינני יודע אם כך הדבר כי אף פעם לא ראיתי את המסך במציאות ואת ההבדלים ביניהם - אשמח לחוות דעת מבעלי ניסיון עם המסכים. כמובן שאני פתוח לשמוע הצעות על מסכים אחרים שבאים בחשבון עד לתקציב של 1200 שקלים, אני מצרף פה את מפרט המחשב שלי למקרה שזה יכול לשפיע על עצותכם. אז לשמוע במיוחד על ההבדלים בין הרזולוציות: 1080*1920, לבין 1920…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש שהשימושים בו הם גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ, לא משהו רציני (סרטים אני רואה בטלויזיה שלי שמחוברת למחשב ומשחקים יש לי סוני 4) מה שהיה חשוב לי זה שהפאנל יהיה ips לאחר חיפוש קצר ברשת עם טווח מחיר די מוגבל הגעתי ל- LG 22EA53T-P דף הרכישה באייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11305 לי זה נשמע דיי נחמד חברה: lg (חברה מוכרת אך אין לי מושג איך הם במסכי מחשב) גודל מסך 21.5 אינץ׳ (מספיק לשימושים שלי) רזולוציה 1920x1080 זמן תגובה 5 ms והכי חשוב פאנל ips בגלל שהידע שלי במסכי מחשב די מוגבל אשמח לחוות דעת לפני רכישה + עלות-תועלת (670-700 שקל) תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש (N55SF של אסוס), והוא בא עם תכנה של אינטל שקוראים לה WIDI. לפי מה שהבנתי היא יכולה לחבר את המחשב למסך נוסף בחיבור אלחוטי. האם הבנתי נכון? אם כן, איפה אני יכול למצוא מסך מתאים (32 אינץ' בערך) בארץ? האם הוא יעלה יותר ממסך רגיל? האם אפשר למצוא ביד שנייה? (אני גם עובר דירה עוד מעט, אז חושבים (המשפחה ואני) אולי לקנות טלויזיה... אז אם כבר נקנה, יהיה נחמד אם אוכל לחבר אותה ללפטופ ככה :-) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך 21.5", אני הצעתי לו את שני הדגמים הבאים שראיתי בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730537 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=760917 אני לא מכיר אותם אבל מהנתונים וההמלצות הם נשמעים לי בסדר. מה אתם אומרים ? כמובן שאנחנו לא סגורים על שני הדגמים שהצעתי לו.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי די נעול על הVS עד היום. אבל יצא לי לראות את הLG הנ"ל אצל מישהו בבית והוא באמת משהו משהו(!) עכשיו אני לא יודע אם לקנות אותו, כי אהבתי אותו מאוד או לקנות את הVS המהולל שמקבל בכל הביקורות 9 וכל היוזר ריוויוז נהדרים - כי לא ראיתי אותו בפעולה. אם מישהו מכיר את המסך ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה רבה שי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך באחריות אצל היבואן הרשמי של VIEWSONIC פה בארץ (לא יודע אם מותר להזכיר שמות) הדגם של המסך שלי הוא VP191B, היבואן דחה אותי למשך שבועות לאחר שנאמר לי שיחליפו לי את המסך לדגם המתקדם יותר שהוא ה VP930 עד שלהיום דיברתי עם מנהל המעבדה שלהם והוא אמר לי שיחליפו לי למסך 912 שכרגע כן זמין במלאי שלו ואמר לי שאי אפשר להחליף את המסך לדגם המחליף הVP930 שנאמר לי מקודם שיחליפו לי שיגיע למלאי ושאם אני רוצה אני צריך להוסיף כסף עליו ממה שנמסר לי ממנהל המעבדה שלהם ה912 הוא דומה מאוד למסך שהיה לי... אז מה לעשות? לקחת את ה192תחת אחריות או שבכלל אולי להוסיף כסף ולקחת את ה930?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי מסך חדש CMV 221D, שאני עוד לא סגור לגביו. בכל מקרה, כאשר התמונה הזו היתה ברקע (כ TILE - כלומר הרבה פעמים), המסך ממש מרצד. תנסו גם אתם לשים אותה ב WALLPAPER, ותגידו אם גם שלכם מרצד. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כנראה הולך השבוע לסגור על מחשב חשבתי לקחת U2311 וGTX 470 לא כדאי לי ללכת על המסך הזה במקום ה DELL לקנות משקפיים ולהנות מהפונקציה של ה 3D? המסך תומך ב 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4109&CatCode= איך המחיר ל 3D?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.מסך GTX260, עם ווינדוס 7. כרגע מחובר אליו מסך בודד - ה-2209 הידוע לטובה, ברזולוציה הטבעית שלו (1050*1680). אני רוצה לחבר מסך נוסף לצידו, שישמש אותי בעיקר במשחק Flight Simulator X. מאחר וזהו רק מסך משני, אני לא מעוניין להשקיע בו הרבה. אני מניח שמטעמי נוחות ואסתטיות כדאי לחבר מסך בגודל דומה. בנוסף אני מניח שכדאי מאוד שהרזולוציה תהיה זהה. האם מסך כמו ה-Samsung 2333T שהוא יחסית זול, יעשה את העבודה כמו שצריך? האם ניתן לכפות עליו רזולוציה כנ"ל, לקבל תצוגה איכותית? יש מסכים אחרים בגודל ומחיר דומים ל-2333T? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עיקר השימוש שלי הוא משחקים וצפיה בסרטים בד"כ אני מזמין מסכים של דל מדגמי U ואני מאוד מרוצה אבל אני משדרג את המחשב ורוכש כרטיס 1060 ורציתי להזמין מסך DELL P2714H הבנתי שיש לו פנל IPS והוא יחסית זול לגודלו ואיכותו האם מומלץ ? האם יש לו חסרונות ? (מסך 27 אינץ אחר של דל עולה בסביבות 2000 - וזה עולה כ 1600 )
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בתהליכים של בניית מחשב, וכשהגעתי לחלק של בחירת מסך קיבלתי המון המלצות על הDELL 2209 (כמובן שגם על הDELL2408WFP אך הוא יקר מידי) אך אני לא מצליחה להבין מדוע לא לקחת מסך FULL HD שגודלו 24 אינצ' ומחירו זהה (יש מבחר מסכים כאלה) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל כך טוב במסך זה והאם כדאי לקחת אותו או אחר... יש לציין שאני עוסקת בגרפיקה. תודה חן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-