מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שהוא יתמוך ברזולוציה של לפחות 1600X1200 ראיתי שיש את המסכים של DELL אבל הבנתי שהם לא כל כך טובים למשחקים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך מחובר אצלי ב DVI, ונמצא על רזולוציה 1680*1050. הבעיה היא שאני לא רואה ברגע נתון את כול השולחן העבודה, אני את הקצוות רק כאשר אני מזיז את העכבר לכיוון כלשהו אז כאילו התמונה זזה לפי התזוזה של העכבר. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך בתקציב סביב ה-800 ש"ח (חריגה עד 100 ש"ח) כרגע למחשב שלי מחוברים 3 מסכים: DELL P2414H 24" בחיבור DP. מסך ראשי DELL U2312HM 23" בחיבור DVI. מרחיב ימינה טלוויזיה 50 אינץ שמתחברת ב HDMI. משכפלת את המסך הראשי כולם מחוברים לGTX770 ברזולוציה 1920x1080 כרגע אני עובד עם שני מסכים ואני מעוניין להשלים את הסט ל-3, יש לי חיבור פנוי אחד של DVI בכרטיס מסך. המסך מיועד בעיקר לעוד שטח תצוגה ועבודה (לא משהו גרפי, תכנות בעיקר חלונות דפדפן וכו') ה-P2414H הוא העיקרי ויהיה באמצע והחדש ירחיב שמאלה. אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב שיהיה בגודל 23" ~ 24" (עדיף 24), שיהיה נוח לקרוא ממנו ולעבוד איתו, כמובן ברזולוציה 1080p. בכללי, רציתי לשאול איך הכרטיס מסך יסתדר ואם עלולו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
^ יש לי התלבטות האם להשקיע עוד 400 ש"ח בעוד 2 אינצ' או לא. אשמח אם תייעצו לי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך של Dell מדגם 2312hm וכרטיס מסך AMD Radeon 7870xt. שמעתי שחיבור displayport עדיף על DVI-D בו אני משתמש כיום. אני חושב שלכרטיס המסך הזה יש כניסה של mini displayport (יש גם מתאם של displayport רגיל ל-mini שבא עם כרטיס מסך). מכאן עולות מספר שאלות: האם אכן אפשר לחבר כבל displayport למחשב? האם הביצועים עם מתאם יפלו מכבל ה-dvi ופעולה ללא מתאם? איזה סוג של displayport לקנות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי לשאול פעם בתוך שירשור אחר אבל לא ענו אז אני אשאל בניפרד.תמיד ממליצים על מסכים של כל אחת מהן בנפרד ואני לפחות קיבלתי את הרושם ואני לא יודע אם אני טועה שאלו שתי חברות נפרדות לחלוטין. לא מזמן ראיתי באתר העולמי והרשמי של דל שמוצגים גם מסכים של NEC רציתי לדעת אז מה הקשר בין החברות אם מישהו יודע או למה ומצגים שם מסכים של שתי החברות יחד? http://accessories.us.dell.com/sna/category.aspx?c=us&category_id=5792&cs=19&l=en&s=dhs
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום התחדשתי במסך 2209WA חדש שקניתי מ- IQPC. הבעלים של החנות מאוד אדיבים ועוד הביאו לי את המסך מהחנות באשדוד לתל אביב בעצמם. הקנייה הייתה מהירה ומאוד התרשמתי מהחנות לטובה. אבל ע"י בדיקה באתר http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html גיליתי כמה פיקסלים מתים. ע"פ בעלי החנות האחריות היא אצל דל. כאמור רק היום קניתי את המסך ויש אחריות לשבוע על כל פיקסל שרוף. מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לקבל חוו"ד על המסך הנ"ל? האם זה באמת ניגודיות 1:3000?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב של AOC מדגם 2219vwa הוא עומד על סטנד שמגביה אותו מהשולחן ב-6 סנטימטרים, ואני חייב להנמיך אותו. רציתי לדעת, האם אני יכול לקנות מעמד שונה למסך. האם ניתן לתלות אותו בצורה שונה ? האם אני יכול להזמין "חלקי חילוף" מ - AOC ? וגם אשמח לדעת אם המעמדים הם סטנדרטים ואני יכול פשוט להוציא ע"י הברגים את המעמד למסך ולשים מעמד אחר ? אשמח לקבל תשובה בתודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
המסך מאפס את עצמו כל כמה זמן,וכשאני מפעיל את המחשב יש מסך לבן וכתוב ''תצורה אוטומטית''. כבר ניסיתי לעשות הכל. מישהו יודע מה מתרחש? או שהגיע סופו של המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לבצע עיבודים על תמונות דיגיטליות וחשוב לי שמה שאני רואה על המסך יהיה תואם את מה שיודפס בסוף. כמו כןף מעוניין לכייל את המסך כך שיהיה "נעים ונח" לצפיה על פי אמות מידה מקובלות ולא רק לפי תחושת עין סובייקטיבית. מבקש לדעת ממי שמתמצא ו/או ניסה לכייל את המסך שבנדון. באיזה שיטה או מכשיר השתמשתם (למשל spyder 3 וכדומה) ? באיזו תוכנה? האם התוצאות טובות? המלצות? תודה מראש למסייעים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה למסך מחשב, התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח שימוש משרדי וגלישה באינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, קיבלתי אתמול מסך NEC 90GX2 בהתחלה עבד מצוין אחרי פחות משעה נשרף לו פיקסל באמצע המסך למעלה זה נראה כמו נקודה קטנה שתקועה בצבע כחול. האם בוודאות ניתן להגיד שזה פיקסל שרוף? קניתי את זה בחנות קטנה ודיברתי עם היבואן של המסך והוא אמר לי לפנות לחנות והם ישלחו את זה אליהם, הדבר המצחיק הנקודה נמצאת ברוב הפעמים איפה שיש בארנרים ופרסומות ככה שזה לא מפריע אבל ברקע כחול עם אני שם רואים את זה וזה ממש מפריע. אם זה פיקסל תקוע יש תוכנה שיכולה לשחרר את זה? בקיצור מה אני יכול לעשות עם המסך והאם ניתן לדעת בוודאות שזה פיקסל שרוף? תודה על העזרה, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי מסך 19" רחב של PROVIEW. בהוראות מומלץ לבחור ברזולוציה של 1440*900. לפני מספר ימים עשיתי זאת והכל עבד כמו שצריך, ראו מעולה. התקנתי מחדש XP PRO, לא משנה למה - ועכשיו אין לי אופציה לשנות לרזולוציה הזו ב-NVIDIA CONTROL PANEL. יש הרבה רזולוציות אחרות, אבל זו לא נמצאת שם... מה עושים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש במסך 22 אינץ' של סמסונג. אני מתכנן להזמין השבוע מחשב מt.m.s. איזה מסך נלווה הייתם ממליצים לי להזמין איתו? אני מעדיף כבר לקנות את המסך באותה קנייה של המחשב כי יש גם הנחה קטנה אבל זה לא קריטי. ראיתי שהרבה ממליצים על גודל 24, אבל ה22 שאני משתמש בו ניראלי מספיק גדול. בקיצור, איזה מסך הייתם ממליצים לי לקחת? יש לציין שאני רק לומד וגולש באינטרנט. לא משחק במשחקים ולא רואה סרטים דרך המסך של המחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי 6 שנים עם מסך 19 CRT הלכתי על המסך טוב הזה גירסה A01 שאלותי הם : 1.איך אני מגדיר את המסך למשחקים עם 1920X1200 או 1680X 1650 עם יציאת DVI וגם עם AA שיעבוד בצורה הטובה ביותר 2.יש לי כ.מסך 4870 1ג'יגה ודרייברים קאטאליסט 9.1 יש בדרייברים כמה הגדרות עבור ה DVI אם אפשר הסברים עליהם 3.והאם מומלץ להוסיף את הפרופיל צבע שמגיע עם הדיסק בתודה ויום טוב לכם
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
- Viewsonic VP930 - LG L204WT 20 על מה אתם הייתתם הולכים ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר לבטים רבים ונבירה בפורום החלטתי על שני המסכים הבאים: L1750B של LG 740B של סמסונג לא הצלחתי להבין מה עדיף אודה על כל תשובה טומי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: 1000 , חריגה של 100 ש"ח גודל: 23'' ומעלה , כמה שיותר יותר טוב שימוש: אינטרנט, עבודה משרדית פאנל: אין בעיה עם TN חיבור: DVI כרטיס מסך מובנה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה הסיפור שלי: לפני שנה וחצי רכשתי מסך דל 2209WA מאייבורי מחשבים. לפני מספר חודשים הופיעו לי כתמים על המסך, הופעלה האחריות. לפני שלושה שבועות הגיע טכנאי להחליף לי את המסך באחר. הטכנאי הביא מסך חדש, בדקתי אותו שהכל תקין והכל באמת היה תקין. לפני כשבוע רכשתי 2 מסכים זהים נוספים על מנת לשלבם כמסך אחד גדול (3150X1680) במצב TILT. היום אני בא לחבר את המסכים ולהפתעתי המנהל תצוגה של NVIDIA רושם לי שאין אפשרות כי אחד המסכים לא תואם את ה2 האחרים. אני פותח את הגדרות התצוגה ומה אני מגלה ? שאחד המסכים הוא דגם E2209W (שכידוע בעל פאנל TN בניגוד ל2209WA שבעל פאנל eIPS) וזה בוודאות המסך שהחליפו לי כי הוא בצבע אחר (2 המסכים האחרים שחורים, והוא אפור) עכשיו מה הקטע? באותו מסך יש מאחורה את…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היו כאן כמה שמועות על ה - DELL 2707wfp שהולך לצאת, ושאולי כדאי לחכות לו ... אם אפשר לקבל עליו עוד פרטים ..? כגון תאריך יציאה משוהר, מחיר, גודל, רזולוציה, מפרט טכני ועוד כל מיני ..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במסך יש מקום לחיבורי DVI ויש לי כבל HDMI ל DVI הבעיה ש DVI אינו מעביר אודיו כיצד ניתן להעביר את האודיו ? אין שקע אוזניות ל PS3 תודה על העזרה איל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות מסך מחשב ips ביחס של 21:9 ורזולוצייה של 1440*3440 ורציתי לשאול: בדרך כלל הAero Snap for Side-by-Side בwindows מיועד ל2*2 חלונות, האם ניתן לשנות זאת ל2*3? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק שניתן ללחוץ ימני על שורת המשימות וshow windows side-by-side. עד כמה מסך קעור עדיף על מסך רגיל וכמה שווה להוסיף בשביל זה? האם ברזולוצייה הזו ובגודל 34 אצטרך לשנות את הdpi? כרגע אני משתמש ב3 מסכים, 1- 1050*1680 ו-2 של 5/4 1024*1280 אני חושב להשאיר רק את המסך ברחב בנוסף לחדש, האם תיווצר איזשהי בעיה כתוצאה מההבדל ברזולוציה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=1999&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=〈=HE או שעדיף עליו ה226BW? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 או הSamsung 2253BW LCD 22 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1210
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-