מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שהוא יתמוך ברזולוציה של לפחות 1600X1200 ראיתי שיש את המסכים של DELL אבל הבנתי שהם לא כל כך טובים למשחקים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, החלטתי ולהשתדרג וסוף סוף לרכוש מסך שני עבור המחשב. המסך שברשותי כרגע הוא Dell U2312HM DVI (23"). אני מחפש מסך בערך באותו סדר גודל של המסך הנוכחי 22"-24". אני די נוב בדברים האלה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך נוסף? 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 1100 שקל. אבל חשבתי בתחום של 800-1100. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכול אבל אשמח גם אם תגידו לי שלא צריך ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לגלוש עד ל-1300-+ (אם כמובן יש סיבות הגיוניות) 2. מה שימושי המסך? השימוש הוא בעיקר כמסך נוסף. לכן הוא בעיקר יהיה לתכני HD בעוד המקורי למשחקים, למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא להחליף את התפקידים. המשחקים הם בעיקר משחקי תפ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הקדמה קצרה אני עובד בשוק ההון וצריך את הפונקציה של ריבוי מסכים שמקושרים למחשב אחד. מהכתבה הבנתי כי צריך שיהיה שבב במחשב ושבב במסך. איך אני יודע שיש לי את השבב במחשב או שצריך לקנות כרטיס לחבר למחשב? האם זה אומר שאני לא צריך כרטיס מסך בכלל? איך אני יודע באיזה מסכים יש את השבב הזה? אולי אפשר להוסיף רשימה של מסכים כאלה הבנתי שאם אין את השבב במסך אפשר לקנות מתאם איפה אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה? ושאלה אחרונה האם זה משתלם כלכלית? תודה חזי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, שלשום עקב הפסקת חשמל נשרף לי מסך מחשב אהוב (Viewsonic vp930b). כבר הספקתי לרוץ ולקנות אחד אחר במקומו (u2312hm) אבל ממש הייתי רוצה להשמיש את הישן. מישהו מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסכי מחשב? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 980 ti הכל עובד תקין והמסך עובד ב144 hz חיברתי כרטיס amd rx 480 והמסך לא עובד על 144 hz הוא נשאר קבוע על 60 hz וגם בזמן משחק הפריימים msi afterburner מראה לי קבוע 60 fps כאילו המסך נועל את הפריימים על 60 האם המסך הזה לא מיועד לעבוד עם כל כרטיס ב144 hz? Sent from my SM-G920F using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מסך למגוון שימושים, מסמכים, אינטרנט, משחקים. מבחינת גודל 27, פאנל לא TN, כל פאנל אחר נראה לי יהיה בסדר. עדיף אם אפשר free sync ותדר של 144, אם כבר קונה מסך חדש. רזולוציה 2K. בדרתי וחיפשתי וראיתי את סידרה S של דל, אבל בכל דגם חסר משהו אחר, או שאין free sync, או שהתדר 60 או שהפנאל TN. ארגונומיה זה נחמד, אבל לא קריטי ממש. מבחינת תקציב, לא גיבשתי משהו סופי וזה תלוי בתמורה אבל 1500 עד 2000 או טיפה יותר יכול לעבוד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי הם (לפי סדר העדיפויות): סרטים משחקים תיכנות אינטרנט וטקסט כמובן עדיף פאנל איכותי ועיצוב נוח תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מנסה לרכוש מסך מסוג BL2411PT של BenQ. האם הוא נמכר בארץ? אם לא, היכן כדאי להזמין?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה המסך מחשב הפסיק לעבוד (Samsung SyncMaster 730B). המחשב משמש בעיקר את אבא שלי למשחקי סוליטר וכאלה.. שום דבר רציני.. אשמח להמלצה למסך מחשב חדש (כתבתי עד אלף ש"ח, אבל מניחה שלשימושים פשוטים שכאלה, יהיה אפשר למצוא מסך מחשב זול בהרבה..)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, הגיע אליי מסך 22' של אסוס, ורציתי להשתמש בו כמסך נוסף - הבעיה, יש לו שורה אנוכית של פיקסלים שמתה. ניסיתי לברר אם להחליף כבל יעזור, וניסיתי DVI במקום VGA, לא עזר. האם יש לדעתכם אופציה לסדר או שאבוד? מצרף תמונה מגוגל שמציגה הרעיון העקרוני של הבעיה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1) http://ksp.co.il/?uin=13765 2) http://ksp.co.il/?uin=15424 3) http://ksp.co.il/?uin=18601 תודה לכל העוזרים :-)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את ה chimei 22 כבר 3 חודשים, היום הבחנתי בפיקסל שרוף :'( ממה נשרף, איך אני יכול למנוע את זה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי על ה DELL הרבה ביקורות טובות, אבל 24" קטן לי (זה מסך לגרפיקאי). המלצות למסך מקביל בגודל 27"? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. משום מה נכנסתי לקייאספי כדי לתת לכם את המפרט המדוייק של המסך שקניתי מהם+לינק על מנת שתתנו לי מענה ועצה בנושא אבל אני רואה שכבר לא ניתן לקנות אצלם מסך 27inch בכלל והוא כבר לא מופיע כמוצר ואפילו כ-לא נמצא במלאי אצלם!!...קצת מוזר הזוי ומצחיק. בכל אופן עפ"י הקבלה זה המסך שקניתי מהם שד"א אני מאוד מרוצה ממנו: samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue קבלתי בצירוף דיסק התקנה..שאלתי אותם מה הצורך בדיסק? הרי הכרטיס מסך לבד עושה התאמה לרזולוציית המסך..אל תתפסו אותי במילה הטכנית של התשובה אני לא הכי בקיא במסכים ספציפית פשוט ראיתי עסקה שנראית לי עניינית ביחס לאינצ' ולגודל מול הסכום כסף אז הלכתי עליה. הנקוד…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לפתוח תנושא ולשאול תשאלה אומרים שמסך 2 ms מומלץ למשחקים בגלל שהוא עקרונית "יותר מהיר" ממה שאני הבנתי העין האנושית לא שמה לב להבדל מתחת ל 8 ms אז בעקרון 5-2 זה בעצם אותו דבר לא ? ואם לא אז מה ההבדל האמיתי בנהם אני מבולבל וצריך הסבר רציני תודה :]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. היום בבוקר קניתי לאחי מסך סמסונג לד s23b300. לצערי הרב שכחתי בחנות את השנאי שדרוש להפעלת המחשב, במתח 2.14a dc 14v. אני משרת בצבא והפעם הבאה בה אוכל לגשת לחנות תהיה בעוד שבועיים, ואני רוצה שהמתנה לא תאבד את הרלוונטיות שלה מאחר שיום ההולדת חל מחר. במקרה מצאתי בבית שנאי במתח 15v 1.2a. החיבור מתאים למסך ואף מדליק אותו.. רציתי לדעת האם יש סיכון בשימוש בשנאי הספציפי הזה. תודה רבה לעונים !!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעה מאוד מפתה של המסך L1950B של LG שמחירו הנמוך ביותר לפי זאפ הוא 1900 שקל בקירוב ואני רוצה לדעת אם במחיר של 1450 שקל קנייתו תהיה שווה בכללי? וגם בגלל שהוא מתצוגה שמעיד על כמה דברים - שהוא דלק 12 שעות לפחות בכל יום במשך 3-4 חודשים לפחות מאז יצא המסך הזה לשוק. וגם שהוא בטח היה עם מפצל יכול להיות מזיק למסך. ועוד מלא דברים כמו ידיים שעברו עליו אולי החזירו אותו לחנות אולי עבר תיקון... אבל מביאים לי אותו עם אחריות 3 שנים מהיבואן כלומר עם משהו מתקללקל ב3 שנים הקרובות יחליפו לי אותו סביר להיח... אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה אני ישמח מאוד תודה רבה! נ.ב - שמעתי שיוצאת טכנולוגיה חדשה למסכים בקרוב... האם כדאי לחכות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מסך יש לי בחירה, צריך את עזרתכם: 1) דגםT240 - אינץ24 (16:10) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,920x1,200dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI HDMI USBX2 AUDIO OUT FULL HD 2)דגם 2333HD-TV אינץ23 (16:9) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:10,000 רזולוציה 1,920x1,080dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI HDMI Component TV(Digital TV/Analog TV) Optical Out, Scart, CI Slot רמקולים 3WX2Ch FULL HD 3)דגם 2433BW אינץ24 (16:10) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,920x1,200dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI FULL HD 4)דגם 2333HZ-3D אינץ23 (16:9) מהירות תגובה 3MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,680x1,050dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI תואם Mac מצטער על הבאלגן, ארבעת הדגמ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שלום, ברצוני להחליף את מסך ה CRT המיושן שלי ב LCD חדש. השימושים שלי במחשב זה 95% מהזמן משחקים כבדים. התקציב הוא 3000 שקל עם חריגה מינימלית (עד שאני כבר קונה אני לא מתפשר אלא מעדיף לבזבז את הכסף שלי על מסך איכותי). *אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 640MB. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד השבוע היה לי VP930 של Viewsonic, השבוע הוא הלך לעולמו ואין יותר אחריות. אני מעוניין לקנות לו מחליף ראוי, לא משנה לי כ"כ הגודל כי 19" הספיק. הצעות עד 1,500 בערך יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן קניתי מסך חדש CMV 221D, שאני עוד לא סגור לגביו. בכל מקרה, כאשר התמונה הזו היתה ברקע (כ TILE - כלומר הרבה פעמים), המסך ממש מרצד. תנסו גם אתם לשים אותה ב WALLPAPER, ותגידו אם גם שלכם מרצד. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-