עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני מבקש המלצה למסך גיימינג וסרטים, בטווח 1000-1700 ש"ח. אני רוצה שיהיה בסביבות 24 אינץ'. שמעתי שיש מסכים שאם יושבים טיפה בזווית אז הצבעים מתעוותים וכו' אז מעדיף שלא יהיה כזה... אני לא צריך שיהיו לו מיליון פיצ'רים אבל מה שכן חשוב לי זה איכות תמונה טובה, כניסת HDMI, יציאה לאודיו, ושאפשר לכוון את הגובה ואת הזווית. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ofir2808,

שלום רב לחברי הפורום, אני מחפש מסך מחשב חדש לאבי, הדרישות לא גבוהות אבל חשובות: גודל: 19-20 יחס 4:3 או 16:10 חיבור DVI מחיפוש באתרים שונים (אייבורי, KSP, באג, זאפ, מחסני חשמל ועוד כמה שצצו דרך גוגל) לא הצלחתי למצוא מסך עם הדרישות הנ"ל בתקציב שלי (למעט אחד ב-KSP אבל הוא בלי DVI), האם עדין קיימים מסכים כאלה במחירים נמוכים כמו שאר מסכי ה-16:9 בשוק? אודה לכל מי שמכיר או יודע ויוכל לכוון אותי למסך.....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני בהתלבטות אם זה נכון או שווה לרכוש מסך גיימינג ברזולוציה 4K, 144HZ לכ.מסך שלי בכותרת... האם הכרטיס יעמוד בדרישות לרזולוציה כזאת, עד כמה שהבנתי מקריאת פוסטים/מאמרים/תגובות של אנשים GTX970 יתקשה במשימה. האם זה נכון והמשחקים פשוט יקרטעו? מפרט לצורך העניין: 2500K 3.3GHZ P8Z68-V 8GB DDR3 1333MHZ במידה וזה לא נכון, הכרטיס יעמוד בזה, איזה מסכים אתם ממליצים? כעיקרון הייתי מעדיף מסך 27", תקציב - בהתאם לדרישות שצריך למסך גיימינג טוב במינימום מחיר. רק רוצה להגיד תודה על כל העזרה שתינתן, מעריך את זה מאוד!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by YanaiW,

aoc p2460pxq מישהו מכיר את הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=29020 גם PLS גם pivot וגם displayport ..... מחיר ממש טוב, מישהו בעלים של אחד כזה?

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום חברים חשבתי להחליף את המסך המיושן שלי באחד חדש . המסך הנוכחי 19 4:3 . איזה מסך מומלץ לגיימר ( כרטיס 280x ) או האם ניתן לקנות טלויזיה led ולחבר עם hdmi תודה

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. Started by אריאלש,

יש לנו בחברה לא מעט מחשבים. כרגע מחליפים מסכים רק כאשר ישנם ריצודים רציניים וכדומה. האם ישנה דרך למדוד את מצב המסך? חשבתי על מכשירי קליברציה אבל הם לא באמת מיועדים לכך. האם למישהו יש מושג בנושא או רעיון אחר? תודה

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אהלן, אני רוצה לקנות מסך 4K. כיום אני מסך LED IPS ממוצע כמה שאלות: האם שווה באמת להשקיע לפאנל IPS? באמת MERE MORTALS יודעים להבדיל? יש כמה מסכים זולים של סמסונג שבאים גם עם פריסינק פאנל TN כמובן, השאלה מישהו פה ראה את המסך הזה במציאות? ובאופן כללי על איזה מסך אתם ממליצים? עדיפות למשהו שיש בארץ תודה עריכה: אלו המסכים ששמתי עין עליהם לאחר ביקורות ושיט באינטרנט Asus PG27AQ 27'' LED IPS Samsung U28E590D 28'' 4k LED

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אהלן, לא יצא לי להיות בפורום כמה שנים אבל בעברי התעסקתי הרבה בחומרה ובניית מחשבים. בשנים האחרונות אני מתעסק בעיקר בעבודה שלי בלכתוב קוד וכל מני עיסוקים דומים. יום ממוצע שלי נראה שאני יושב כמות מכובדת של שעות מול מסך וכותב קוד או בוהה בחלונות של IDA. לכן יש לי כמה דרישות ספציפיות מהמסך. דבר ראשון חשובה לי רזולוציה יחסית גבוהה. מעל 1440p בתקווה. מבחינת הביצועים של המחשב שיהיה מחובר אין לי בעיה גם למסך 4k כל עוד הוא תומך בשישים הרץ והוא לא מהשיקוצים המוקדמים שהיו שלא תמכו כל כך טוב או עם שני פורטים וכו. אני לא הולך לשחק עליו בכלל אז לא באמת צריך משהו יותר מהיר או קצב רענון יותר גבוהה. חשוב לי מאוד איכות הבנייה שלו. בין השאר שהוא יה…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by TempoMempo,

שלום תותחים, אני מעוניין לקנות מסך מחשב 28-30 אינ'ץ הכי זול שאני יכול שיענה על הצרכים שלי. השימוש היחיד שאני אעשה במסך זה הוא לשחק פוקר על כמות גדולה של שולחנות בו זמנית. כיום יש לי מסך 24 אינ'ץ ובו אני יכול לשחק על 9 שולחנות פוקר במקביל. בכל שולחן ישנם מספרים סטיסטים קטנים שאותם אני צריך לראות. הבעיה הראשונה : 9 שולחנות במקביל זה לא מספיק לי ואני מעוניין לשחק על 12 או 16 שולחנות בו זמנית. הבעיה השניה : כיום המספרים הסטיסטים מופיעים בקטן מאוד ובמידה ואני אקנה מסך גדול יותר אני אוכל לראות אותם טוב יותר. חשבתי לקנות מסך 28-29-30 אינ'ץ 4K. שאלות : 1. על איזה מסך אתם ממליצים (קצב רענון מסך לא נראה לי רלוונטי לשימ…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. היי לכולם, לקראת רכישה של מחשב חדש אני מתכנן גם להחליף מסך. התכנון הוא לרכוש כרטיס 1070 עם מערכת מחשב חדשה לחלוטין. אם כבר אני קונה כרטיס חזק, אני כמובן לא רוצה שהחולשה תהיה במסך הנוכחי שלי (Dell U2312). הבעיה מתחילה עם התקציב המוגבל שלי - באיזור ה2000-2500 ש"ח. מכל השיטוטים והבדיקות אני מתחבט קשות בשאלה האם להשאר על רזולוציה של 1080 ולרכוש מסך עם קצב רענון גבוה או שההפך, לעלות ברזולוציה ל1440P וגם בגודל המסך על חשבון קצב הרענון. המשחקים שאני אוהב הם FPSים בסגנון BF4 ודומיהם. כמובן - כל המלצה על דגם תבוא בברכה. ושאלה קטנה נוספת - אמאזון, כן או לא? תודה!

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  12. Started by chandler,

היי חברים.. כבר שלוש שנים שהVG248QE אצלי.. ובזמן האחרון הוא עושה לי קצת בעיות.. ובכללי הeye strain ממנו מטורף... ואפילו הגלוס מציק לי ממש.. החלטתי לקנות חדש.. כרגע אני נוטה אך ורק לכיוון BenQ .. אני מתלבט בין ה30T וה20G ... כמובן שהG-Sync משך את עיניי ואני מתלבט אם הוא שווה את זה.. יש לי 980 .. האם ה20g שווה את התוספת של ה1000+ או שלהביא את ה30T ב1800 שח וזהו? אגב מה שממש אהבתי זה הlightboost על 10% באמת נותן הרגשה של מסכי TFT ישנים.. יש משהו דומה בבנקיו? והאם זה נעשה עם תוכנה נפרדת? או שזה כלול בתוך טכנולוגיית הblur reduction והblack equlizer של benq? **עם הZ אני לא רוצה להתעסק ועם כל העדכוני פירמוור שלהם.. מה גם שיש לי חבר שרכש את ה3…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by tidan27,

שלום! ברשותי מסך של דל על המסך מגיע ציפוי שנקרא 3h מה תפקידו של הציפוי הזה והאם הוא מגן מפני שריטות?

14. הי, אני מבין שיש כמה שיטות שיצרני הטלויזיה מטמיעים כדי 'לדמות' קצב רענון גבוהה בשידורים רגילים לא משנה איך , אבל אי אפשר להתעלם מההצלחה של השיטות האלה בליצור אפקט של תמונה חלקה להפליא ביחס למסך מחשב שאלה למה אין דבר כזה במסכים של מחשב, בין אם זה דרך חומרה או תוכנה מישהו יגיד הכפלת פריימים פוגעת באיכות הטקסת\תמונה סטטית , אוקי אז יתמוך בשני מצבים , טקסט וסרט יש דבר כזה ואני מפספס ? לא מדבר על קידוד מחדש של סרט , INTERPOLATION וכל מיני מונחים כאלה , בזמן אמת תודה

15. יש אומנם כבר תכני נטפליקס זמינים ב -4K , סרטים להורדה ושידורי הטלוויזיה יעברו בעתיד הלא רחוק לפורמט זה . כמו כן גם מצלמות דיגיטליות ומצלמות ACTION , כבר תומכות בתקן זה . השאלה היא ,האם המשתמש הממוצע ירגיש שיפור משמעותי בתצוגה, ככול שזה נוגע למשחקים וסרטים שתומכים בכך , בין מסך 4k לעומת מסך WQHD ( כלומר 2560 *1440 ) , כאשר יושבים במרחק של 100 ס"מ ממסך "קטן" יחסית בגודל של 27 ?

16. רוצה לשדרג את המסך שלי ל1440 בשביל גיימינג, אבל לא רוצה מסך גדול מידי. 27 אינץ' זה ממש ענק לי. כמו כן, דגמים כמו הAsus pg279q לא נראים לי מצטיינים מבחינת איכות הצבעים, וזה יותר חשוב לי מאשר מהירות המסך. יש לי כרגע 3 אופציות: 1. Dell u2515H Ultrasharp. למסכי דל יש איכות טובה, אך המסך יחסית איטי - 8MS זמן תגובה - https://www.youtube.com/watch?v=Qo-PZZ8CjzQ 2. Dell Up2516d Ultrasharp. שזו גירסה עם איכות צבע יותר גבוהה למסך הקודם - (הסרטון הבא הוא של האח הגדול של אותו המסך, אותו המסך פשוט בגודל של 27 אינץ') https://www.youtube.com/watch?v=2H-Hgk0lN-M 3. Asus vx24AH. הוא הכי קטן, מה שאומר שגם הכי חד, לא יודע לגבי איכות הצבעים - https://…

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by Sargon,

ממה שאני מבין מסכי LCD לא ממש מגיעים לאיכות של מסכי CRT. למסכי CRT יש איכות תמונה הרבה יותר טובה. ניגודיות יותר טובה, צבעים יותר רוויים וגם זמן תגובה היה יותר מהיר לפני יותר מ10 שנים. מלבד הגודל של מסך הCRT ומלבד האנרגיה שהוא צורך, יכול להיות שהוא גם פחות בריא לעיניים. אבל אוליי זה גם בגלל שהמסך CRT הרבה יותר עוצמתי ורווי מלחתחילה... השימושים העיקריים לפתיש למסכים כאלה זה למשחקים. מתי מסך מודרני עולה על האיכות של מסך CRT? ואוליי מסך CRT יכול לתת איכות טובה מאוד במחיר הרבה יותר זול ממסך מודרני?

18. רוצים שטח עבודה עצום במסך בגודל 32 אינצ'? דל מסדרת עבורכם דגם עם כמות פיקסלים שוות ערך לארבעה מסכי 4K, ומחיר עצום לא פחות לכתבה

19. שלום חברים הגיע הזמן להחליף את המסך ששרת אותי ב 10 שנים האחרונות סוני 19 אינטש 4:3 בעיקרון אני משחק CS , אינטרנט , וקצת סרטים הכי הרבה משחקים למסכי NT יש זמן תגובה הכי טוב אבל הכי פחות חדים . וטכנולוגיה הכי ישנה למסכי IPS איכות טובה יותר אבל דיליי גבוהה יותר יש מסכים כעורים שאמורים לתת חוויה טובה יותר , ורגילים יש על DELL חוות דעת טובה החלטתי שהכי חשוב זה 144HZ אני רגיל למסך עם מידות של 30 ס"מ גובה ו 37 רוחב , אני מפחד שמעבר למסך רחב ירגיש לי קטן מידי כרטיס מסך 280X R7 מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח גמיש תודה

20. גודל - 27 אינץ. רזולוציה - 1440P יחס - 16:9 פאנל IPS. G-Sync. מתכוונן. כולל רכזת USB 3.0. רמקולים מובנים. קצב רענון - 144Hz (אופציה להמהרה ל-165Hz). מחיר ב- Newegg כולל הכל - 2700 ש"ח: https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16824106004 מחירו בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932211

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. מסך מחשב ביתי בגודל 32 אינץ׳ עם רזולוציה אדירה ותמיכה ב-HDR - בחנויות החל מתחילת השנה הבאה לכתבה

22. Started by or1020,

אני מתלבט קשות. והזמן דוחק בי להחליט. למעשה, חשבתי לרכוש את המסך כבר מחר, אבל לא יודע איך להחליט. ועל כן אני שב ופונה אליכם, אנשים יקירים ומביני עניין. אני מבקש לקנות מסך טוב, אפילו מאוד, מפני שאני מרבה בישיבה מול המחשב. החלטתי על גודל של 24", מפני שנראה לי שאהנה יותר לראות סרטים בו. אני בעיקר רואה סרטים ועובד עם טכסטים. אין לי שום עניין בעריכת ווידאו או חלילה בעריכת תמונות. אם כן, מה בין smamsung לבין Dell?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by warezon,

עד היום המחשב שלי היה מחובר למסך טלויזיה אינפיניטי 26 אינץ. אתמול המסך שבק חיים והוא נדלק פעם כן פעם לא. אני שוקל לקנות מסך חדש(או שאנסה לתקן את הקיים) קיבלתי הצעת מחיר לסמסונג LCD-TV 27"W SAMSUNG P2770HD 5MS ב1890 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת/הצעות אחרות סביב אותו מחיר בגדלים של 26/27 לכל היותר. השימוש העיקרי למסך הוא סרטים/משחקים. הנושא דיי דחוף כי אני בלי מסך משמע בלי מחשב אז תודה מראש לכל מי שנרתם לעזור

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ychig,

זה התחיל מלפני 10 חודשים בערך ככתם קטן יחסית בצבע כחול/כחול כהה/ציאן של 3 ס"מ ולאט לאט מתפשט, כשלוחצים על המסך ה"נטיפים" מתרחבים , אבל חוזרים כשמפסיקים את הלחץ. בחלק מהמקומות הכתמים נסוגו/נעלמו לגמרי.. תמונות מלפני חצי שנה: מהיום: יש לבעיה הזאת שם? יש דרך להעלים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. המסך הנוכחי שבק חיים בהפסקת חשמל הערב. חשוב לי שטכסטים יהיו חדים וברורים, ושהעיניים לא יתעייפו. ודבר נוסף שהאייקונים לא יהיו קטנים מידיי על הסרגל. אשמח לקבל המלצות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.