מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם קניתי מסך SONY SDM-HS95 19 אינץ' מישפאר. בחוברת שממנה קניתי את המסך מצויין שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8MS לאחר שקיבלתי את המסך בחנתי אותו : -המסך נראה יפה ומרשים -תמונה חדה וברורה -מצאתי פיקסל שרוף אחד. -בדקתי על המסך באתרים שונים ומצאתי שהדגם שלי הוא בעל זמן תגובה 16 MS התקשרתי לישפאר וסיפרתי להם על הממצאים שלי. העבירו אותי לסמנכ"ל השיווק והוא אמר שהוא מוכן להתחייב בכתב שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8 MS והסיבה שראיתי באינטרנט שהמסך בעל זמן תגובה 16 MS היא שהאתרים לא מעודכנים לגבי הוצאה מאוחרת של הדגם? אשמח לקבל תגובות וביקורות על המסך ועל המקרה תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לראות את המסך מוצג איפה שהוא? ניסיתי בכמה וכמה מקומות שרובם לא מוכרים אותם והשאר פשוט לא מציגים אותם.. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם ניתן לראות את המסך בתצוגה (באיזור המרכז)?? ועוד דבר.. רציתי גם לדעת איזה REV הוא העדכני כרגע כדי לדעת מה אני מקבל כאשר אני אקנה את המסך תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר בעיות מרובות במחשב קניתי כרטיס מסך חדש (Radeon 9250 במקום GeForce FX5600XT) וגם פירמטתי את המחשב. קודם לכן הטלוויזיה הייתה מחוברת למחשב ולא היו לי שום בעיות, כעת יש לי 2 בעיות. החיבור הוא S-Video לכרטיס מסך, ו-Composite לטלוויזיה ורואים בשחור ולבן. הגדרתי בדרייברים שהכרטיס מסך ישדר ב-B/PAL וזה עדיין לא עוזר. בנוסף יש לי בעיית ריצודים קשה במסך הראשי (BenQ FP92W). הדרייבר לא נותן לי להעלות את ה-Refresh Rate מעל 60Hz ברזולוציה הטבעית של המסך (1440X900). על מנת להעלות את קצב הרענון אני חייב להקטין את הרזולוציה, מה שגורם לתצוגה מגעילה. אם למישהו יש פתרון לכל אחת משתי הבעיות אני אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם השגתי מסך יד שניה מדגם DELL 2007WFP . אני הבנתי שהמסך מגיע עם פאנל IPS ולכן קניתי אותו. אח"כ סופר לי שחלקם מגיעים עם פאנל PVA (או משהו כזה) שאלתי : 1. כיצד אני יכול לדעת אם יש לי פאנל IPS ? כתוב על המסך 2007WFPb REV A02 2. האם יש דרך לכייל את המסך לצורה טובה יותר ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך הזה? SAMSUNG 226BW 22'' LCD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 האם יש עוד אפשרויות למסך נוספים תקציב אני לא בידיוק יודע כי אני לא יודע כי לא יודע מה טוב. המסך ביקר לאינטרנט, סרטים ומדי פעם משחקים. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
תגידו יש מה לעשות עם מסך predator Acer xb271hu הפאנל שבור צד ימין למטה. אפשר למכור את זה לחלקים , או שלפח בעיקרון?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ראיתי את המסך הנ''ל ורציתי לדעת איך הוא מתפקד במשחקי רשת. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705391 כרגע הוא נראה לי האופציה הכי טובה לשימושים שלי (סרטים, טקסט, אבל הרוב משחקי רשת) יש גם את זה HP LP2475w עם פאנל S-IPS http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/382087-382087-64283-444767-444767-3648442-3726480.html האם הוא איכותי ומספק את הסחורה ? איך הם ביחס ל דל 24 ? ומי מהם הכי טוב למשחקי רשת ובאיכות תמונה?. הודה לעוזרים! *לגבי הזמינות של HP LP2475w - דברתי עם נציג מהתמיכה העסקית של HP וכרגע הם לא מייבאים אותו לארץ...חבל מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ייעוץ ברכישת מסך 24-27. תקציב 4-8K. לא מבריק. לא TN. לא LG. שימושים 1. אני מקבל ציטוטי מניות בזמן אמיתי, וצריך לראות ברור, גדול, ללא ברק או מריחות. 2. אני משתמש הרבה ב- WORD וחושש מפגיעה באיכות. הבעיה העיקרית: רזולוציית הנייטיב של מסכי ענק גבוהה מידי עבורי (אותיות קטנות = פגיעה באיכות) פתרון אפשרי: צפייה שאינה ברוזולוציית נייטיב, בהנחה שנשאר קריא מאד. תודה מראש לעונים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש בגודל של 23-24 ורציתי לדעת האם יש מסך כיום שנחשב כבחירה הרצויה? לפני כשנה+ הDELL22 היה הבחירה האוטומטית לכל מי שחיפש מסך חדש 22'. זאת הייתה ההמלצה שחזרה על עצמה אינספור פעמים בפורומים. רציתי לדעת האם יש כיום מסך בתחום ה23-24 שהוא היורש הרוחני? מסך שעליו אפשר להמליץ ללא היסוס וללא מתחרים? (בכוונה לא ציינתי תקציב, כי השיקול שלי הוא לא שיקול תקציבי אלה שיקול עלות/תמורה ואיכות המסך -- אני מוכן לשלם יותר אם זה שווה את זה). אין לי בעיה לחכות חודשיים שלושה אם יש דגם שאמור לצאת בקרוב שצפויי להיות משכמו ומעלה. השימוש יהיה למשחקים וגלישה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסתכלתי באתר של Bug ו- KSP וראיתי שם מספר מסכים אני לא יודע איזה מהמסכים שנמצאים שם הם איכותיים ושלא יהיו לי הפתעות אחרי שאני קונה אותו... אז ככה. בעיקרון אני יותר מתמקד על מסכים 19-20 אינץ' ולא רחבים (wide-screen) בתקציב של עד 3000 ש"ח אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה 1. SAMSUNG 932BF 2. SAMSUNG 961BF 3. LG L1953S 19'' LCD 5ms 1:5000 4. LG L1953TR 19'' LCD 2ms 1:5000 DVI 5. LG L1972HR 19'' LCD 2ms 1:5000 DVI
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום , יש כרגע בשוק מסך מחשב שתומך ב4K בנוסף גם אם קצב רענון גבוה מ-60 עם G-SYNC בערך בגודל 23-27' , או שעדיין לא הגענו לשם?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך צריך להגי לי בימים הקרובים עכשיו יש לי מחשב איכותי אבל קצת ישן ...... R9800P 512 AMD2500 עכשיו הפעלתי HD באיכות 1080P לפעמים יש קירטוע אבל הרוב זה חלק 100% (אולי ננסה לעשות שיפורים פה ושם במחשב ואולי נוסיף זיכרון 1GB אז אז לא יהיה תקיעות בכלל ) עכשיו השאלה שלי עכשיו יש לי מסך 17 והמסך שאני קונה זה 22 אז המסך יציג תמונה יותר גדולה אז בטח המחשב צריך לחשוב יותר לא ? כי הוא מפיק תמונה יותר גדולה אז בטח הסרטים לא ירצו טוב ? אני צודק או לא ? ועוד שאלה המסך 2243 תומך באיכות 1080P ? או שתומך עד 720P ? ומה בדיוק האבדל בין 720P ל1080 ? באיכות התמונה (יענו צבעים יותר יפים ) ? או שגודל התמונה ? תודה יום טוב
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני רוצה לקנות למחשב החדש שלי מסך טוב 19 אינץ LCD למשחקים בעיקר חשבתי על הSAMSUNG 931C אבל ראיתי שהביקורת עליו פה לא משהו יש המלצות??? משהו טוב של VIEWSONIC ???
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ואני לא מדבר על הSX2210 המצ'ומק והמצועצע עם המצלמה והניגודיות של ה"50000:1", מה הסיכוי שיהיה מסך 22-23" לשנת 2010 נורמאלי חוץ מ2209 מעודפים עם פנל שהוא לא TN? אני מתכנן החלפה מלאה של כל הציוד ההיקפי בסוף דצמבר, ואני מתלבט אם לא לקנות את 2 המסכים עכשיו ואת השאר מאוחר יותר, משהו שאני כרגע מסתייג ממנוכ כי אני רוצה מסך עם רזולוציה של 1080p ומעלה, בנוסף לפאנל MVA/IPS... :-X
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי המסך 19 אינצ' שיש לי כיום של VIEWSONIC.. אני חושב שעדיין יש לי אחריות עליו.. (מישהו יכול לאשר לי את זה? עברו שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו.. והוא כל הזמן נדלק לשניה ונכבה ל7 שניות) אבל בכל אופן אני כבר דיי הרבה זמן חושב על מסך גדול יותר.. בכיוון של 24 אינצ'.. אבל אולי אפילו 26 או 22.. אני גיימר די רציני (HD4870 וQ9400 דיי מעידים על זה אני חושב..) התקציב שלי הוא באזור ה2000 ש''ח.. איזה המלצות יש לכם? רק דבר אחד , חשוב לי מאד שהמסגרת של המסך לא תהיה בומבסטיט מדיי כי גם ככה 24 - 26 אינצ' זה דיי גדול.. תודה
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה לסלון בגודל בינוני, די מואר, בתקציב של 10,000 שקל בערך - גמיש אם זה שווה את זה. גודל - 32 אינץ' ומעלה. בעיקר לשידורי HOT, DVD וסרטים מהמחשב. תודה
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למסך מחשב למשחקים.. כבר הרבה זמן שאני מברר והחלטתי ללכת על 2007WFP/FP (תכננתי במעמד הקנייה להטיל מטבע ולהחליט איזה מהם ) היום הייתי בIQPC (באשדוד), התייעצתי לגבי מפרט, שהגענו לנושא של מסך ואמרתי שאני רוצה את הדל המוכר העלה את הנושא של האחריות של הדל (שיש עליה לא מעט הודעות בפורום). הוא אמר שעד שישה פיקסלים שרופים לא מחליפים ושהוא לא היה לוקח את המסך עם כזאת אחריות (או משהו כזה P: ) הוא המליץ על SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI שעולה אותו דבר.. מה דעתכם עליו? זה קצת בעייתי בשבילי לקנות כזה מסך עכשיו אחרי שקראתי את כל הקטילות לפאנל TN.. מה דעתכם? מה לעשות? אשמח להמלצות.. (אין מצב שאבא שלי קונה לי מסך ב2400 שקל עם אחריות שערורייתית כמו של הDELL )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני די הרבה זמן ניסו לעזור לי כאן בנוגע לבעיה, אבל לא נמצא פתרון. אני לא מצליח לגשת בכלל לאפשרות הזאת בתפריט, היא בעצם חסומה לי (אפורה.) גם כשאני נותן למסך אות ברזלוציה נמוכה יותר מהטבעית, האפשרות עדיין חסומה. איך פותרים את זה? תודה מראש Install
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, בעוד כמה ימים אני הולך לקנות את המסך SAMSUNG P2370 ורציתי לדעת אם יש לו יציאת Composite, אני צריך אותה כי אני רוצה גם לראות טלוויזיה במסך, אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה האם יש יציאת Composite למסך SAMSUNG P2370.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שכנראה שבתקציב הזה אני לא אצליח להשיג מסך נורמלי עם פאנל VA, אבל בכל זאת, מכיוון שאני גם צריך מחשב חדש, התקציב למסך הוא עד 1300, רצוי שיהיה בסביבות 1100-1200 ( כל עלייה במחיר תבוא על חשבון רכיב אחר ). איזה מסך לדעתכם יענה על הצרכים הבאים: * עבודה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, כלומר ביצוע הרבה גרפים בצבעים שונים * סרטים - פעם ב....לא הדבר העיקרי לשמו נרכש המסך, אבל בהחלט מדי פעם ארצה לראות סרט באיכות טובה * משחקים - כמעט ולא. אולי משחק אחד או שניים, סביר להניח שאחד מהם יהיה כדורגל, משהו כמו FIFA, או משהו בסגנון זה. הייתי מעדיף מסך 19 אינץ' ולא 17 אינץ', נראה לי שניתוח בסיס נתונים גדול יהיה קל יותר עם מסך גדול יותר. תודה !
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן. אחת המעלות החשובה ביותר של OLED (ויש שיגידו שהכי חשובה) היא שבניגוד לכל שאר המסכים, הOLED מדליק רק את הפיקסלים שהוא צריך. שאר המסכים מורכבים מפאנל אחורי שמאיר בלבן את כל המסך והמסך מסנן את הצבעים הלא רצויים (כל טכנולוגיה והשיטה שלה לעשות זאת). השאלה שלי היא כזאת: למה לא היה אפשר עד עכשיו לבנות מסך שמדליק את רק הפיקסלים שאנחנו רוצים? למה אי אפשר היה לבנות מסך שלכל פיקסל מוחברת פוטודיודה (רגילה, מסיליקון ומזהמי N וP) משל עצמו והמסך היה מזרים זרם לפיקסל הרצוי (שזה בעצם מה שהOLED עושה רק במקום סיליקון שמים שניים או שלושה חומרים אורגנים)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, לצערי אחרי שהספק משך אותי חודש אני חושש שאני לא יקבל את הDELL 2007 FP שלי . בגלל שאני חייב מסך ונשבר לי לחכות, אני מבקש את עזרתכם בלבחור אחד. התקציב הוא עד 2300 (המחיר של ה2007 FP). המועמדים: Dell 22" LCD E228WFP שנמכר ב1700 ש"ח במגה CHIMEI 221d 22 שנמכר בKSP ב1390 ש"ח יש חנות אחרת חוץ מKSP שמוכרת אותו? Samsung 226BW 22 אשר מחירו התחלתי הוא כ2000 ש"ח. יש ביותר זול? אני מודע לכך שהמסכים לא משתווים לאיכות של ה2007FP (שאני לא הולך לקבל) ושהפנל הוא TN הנחות. אם מישהו יודע איפה בצפון ניתן לרכוש את ה2007FO במחיר סביר עד 2400 אשמח לשמוע, לפנדה אין במלאי ולא יהייה בקרוב. שימושו של המסך: הם אינטרנט, אופיס וקצת גראפיקה לא משהו שמחייב מסך CRT טוב. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב שהוא גם יכול לתפקד כמסך טלויזיה אבל שבא עם שלט. מישהו מכיר משהו כזה? או דרך לשים שלט? כלומר לחבר איזה אינפרא רד או משהו... תודה מראש... צח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה למסך גיימינג וסרטים, בטווח 1000-1700 ש"ח. אני רוצה שיהיה בסביבות 24 אינץ'. שמעתי שיש מסכים שאם יושבים טיפה בזווית אז הצבעים מתעוותים וכו' אז מעדיף שלא יהיה כזה... אני לא צריך שיהיו לו מיליון פיצ'רים אבל מה שכן חשוב לי זה איכות תמונה טובה, כניסת HDMI, יציאה לאודיו, ושאפשר לכוון את הגובה ואת הזווית. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל "19, עם רזולוציה אופטימלית של 1280X1024, וקצב ריענון של 75Hz. חשוב שיהיו גם כניסה אנלוגית וגם DVI. פחות חשובה התגובתיות (המסך לא מיועד למשחקים) אבל ממש חשובה איכות התמונה ואיכות הצגת הצבעים. המסך מיועד למחשב דיי ישן (ולכן הדרישות המאוד מסויימות לרזולוציה ולקצב ריענון - המחשב לא תומך במשהו אחר) אך זהו מחשב חזק מאוד יחסית, שעלה בזמנו הרבה מאוד כסף, ולכן אני מצפה לעוד שנים של שימוש בו. למקרה שיהיה לי גם מחשב חדש יותר בהמשך אני רוצה שתהיה במסך גם כניסת DVI. יש המלצות למשהו כזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-