מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום רב חברים יקרים! אני סטודנט למדעי המחשב בעל מחשב נייד בגודל מסך סטנדרטי של 15 אינץ' כאשר אני מעוניין לחבר לו מסך חיצוני בDVI/HDMI לטובת שטח עבודה גדול יותר במסגרת החיפושים שמתי עין על 2 מסכים מעולים מבית DELL 1.u2713h - ההתלבטות לגביו נובעת מאחר ואני נמצא במרחק צפייה של 60 ס"מ ואני חושש שמא שזה יהיה גדול מדי ולא פרקטי 2.u2410 - רב מכר קלאסי לרגע לא מתעלם מעצם העבודה שקיים פער משמעותי מבחינת תמחור המסכים מתקשה להחליט וזקוק לעזרתכם האדיבה... בנוסף אני מעוניין להרכיב את המסך הנרכש על קיר גבס כיצד והאם ניתן לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, דרוש מסך עבור אישה מבוגרת וכבדת ראייה שישמש לעיבוד תמלילים וקצת גלישה באינטרנט (למעשה רק לטקסט...). המחשבות שלנו עד כאן היו שעדיף מסך ביחס 3:4 בין 21" ל- 25".. לפני יומיים הזמנו את ה- Samsung 943BMP 19" פשוט בגלל שלא מצאנו 3:4 בגודל הנ"ל. מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה לדגמים בתקציב של עד 2000 ש"ח (עדיין יש אפשרות לבטל את ההזמנה). בנוסף, מקריאה בפורום בשרשורי עבר אני לומד שפאנל TN לא הכי מומלץ לעבודה עם טקסט. האם עדיין רלוונטי למסכים בימינו? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה , אני צריך שתתנו לי מסכים שתומכים בקצב רענון 120 הרץ שקיימים היום בשוק בחנויות בישראל , אודה לכם מאוד.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי מסך לד DELL P2311H לפני ימים אחרים מפנדה בעסקה טלפונית. לאחר שהמסך הגיע אליי, התברר לצער שאיכות התצוגה של המסך כלל אינה מתאימה לציפיות. המסך נותן צבע קר, וכל נסיון כוונון נכשל, מכיוון ששינוי זווית הכי קטנה של העין כלפי החצי התחתון של המסך נותנת צבעים אחרים לגמרי. לשם הדגמה פתחתי NotePad בראש המסך, הצבע של פס התפריט היה בז' (במקום פנינה). וכאשר הזזתי את החלון לחצי התחתון של המסך, פס התפריט הפך להיות לבן בוהק בדומה למשטח הכתיבה. האם משהוא התנסה עם מצב כזה, אני חייב להתפטר מהמסך הזה. פניתי לפנדה בבקשת החזרה (או אפילו החלפה) לפי התקנון המופיע באתר, אשר מכיר בחוק הגנת הצרכן למכר-מרחוק, להחזרה עד 14 יום ואף ללא סיבה. אך אנשי פנדה החזירו תשובה שלפי פרשנותם לחוק, פתיחת האר…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך הגיימינג המתקדם של היצרנית הקוריאנית צפוי להיות מושק רשמית בתערוכת CES הבאהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני מתלבט בין שני המסכים, מבחינתי אין משמעות לפערי המחיר בין המסכים, חשובה האיכות וגם גודל המסך (שיהיה גדול). אני עובד הרבה הרבה על פוטושופ ועריכת וידאו מידי פעם. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13955 אשמח לשמוע דעתכם המקצועית תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלו את השולחן עבודה,או בנגן שאני רואה בו את הסרט לבחור את הרזולוציה הזאת? או שזה לא משנה בגלל שלסרט יש רזולוציה משלו?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי המסך הנוכחי שלי מראה סימני גסיסה Asus 17" 3ms. אז החלטתי להשתדרג ל 22 אני לא מעוניין במסך FHD מהסיבה שאני עובד בעבודה על מסך 22 ברזולוציה הטבעית של 1680 על 1050 וגם שם מצאתי את עצמי מגדיל את גודל הטקסט ... ראיתי המון המלצות למסך dell 2209wa בפורום ובכלל ברשת רציתי לדעת עם יש עוד הלטרנטיבות ששווה לבדוק ? אני לא מתכוון לצפות במסך בסרטים. השימושים יהיו: גלישה ברשת, עבודות משרדיות (לימודים), תיכנות , עריכת תמונות ומשחקים. תקציב עד 1400. אשמח להמלצות אלעד נ.ב. מישהו יודע איפה אני יכול לראות את ה dell בתצוגה באזור הרצליה, רעננה או ת"א ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום אני משתמש בשני מסכים. הראשי הוא סוני S73 והמשני הוא מאג XJ700T שאתמול אחרי 8 שנים+- החליט לכבות את התותח שלו. כמו שזה נראה היום לא משנה במה אני אבחר בסוף הוא יצורף לסוני ולא יהיה מסך יחיד. זה מה שקורה אחרי 7 שנים עם זוג מסכים, אי אפשר לחזור אחורה. הדרישות שלי מהמסך החדש זה איכות איכות ושוב איכות. עד כמה שהבנתי אני צריך מסך עם פנל ips. יש צדק בדברים? אחרי בדיקות באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php שלא נראה מעודכן שמתי לב שמסכי 19 עם פנל ips די נדירים בארץ ואלה שקיימים מתומחרים בצורה לא נורמלית. ההתלבטות היא אם כדאי להשקיע במסך כמו הדל 2007 או ללכת על 19 רגיל במחיר די דומה. היתרנות של הדל בשבילי הם הרוחב, הרזולוציה והכניסה לאות וידאו מה שמאפשר להשתמש בו גם כטלוי…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחר מסך שישמש בעיקר ללימודים ועבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, קצת פוטושופ) ומשחקים עם כרטיס מסך Radeon 5770. חשוב לי נושא הארגונומיה של המסך, שכן אני יושב קרוב למסך ואופציה לתלותו על הקיר יכולה להיות נחמדה כדי לפגוע כמה שפחות בראייה. הגודל המתבקש הינו 20-21.5, שוב כי אני יושב דיי קרוב ואם אני רוצה לראות סרטים אז המחשב מחובר לLCD 32". הקנייה תתבצע באייבורי, שכן אני רוכש שם עוד מספר דברים מחר. (אלא אם כן ישנה חנות באזור חיפה שמציעה מסך שנותן תמורה טובה יותר לכסף). תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה קנו לי מסך חדש 22' של AOC ואשמח לחוות דעת על המסך השימושים זה סרטים ומשחקים. http://www.pcworld.idg.com.au/index.php/taxid;1549691195;pid;5005;pt;1
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הבא (מחו"ל): דגם HP2711x VGA + DVI-D (HDCP) + HDMI (HDCP) 1920 x 1080 1000:1 (3,000,000:1 Dynamic) Contrast 300cd/m² Brightness 170°/160° Viewing Angles 5ms Response Time 72% NTSC Color Gamut אשמח לשמוע מה דעתכם ביחס למסכים המומלצים בפורום של DELL וסמסונג. האם האיכות שלו טובה ביחס אליהם ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי בפברואר 2020 רכשתי מסך DELL דרך אמזון. לפי המספר הסידורי ובדיקה באתר DELL הוא באחריות עד מרץ 2022, אבל תחת county כתוב united states. הבעיה היא זליגת אור בקצוות שהתחילה היום. יש מצב שיסכימו לממש לי את האחריות בארץ? למי אפשר לפנות בנושא? תמונה: https://ibb.co/9GQGMwy תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך צריך לשמש לסרטים(HD) וגלישה. חשבתי על אחד מהדגמים האלה: מסכים 22: Samsung T220P LG W2261V מסכים 24: LG W2442PA LG W2452T Samsung T240 Philips 240BW8EB אודה לעזרתכם בבחירת הדגם המתאים ביותר.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל בכל מקום כותבים נתונים אחרים על הדגם הזה... לפי מה שהבנתי הוא יכול להגיע ל-2000X1500 (בקירוב), אבל אף אחד לא סגור על תדר הרענון (וכמה זה באמת חשוב אם זה 80 או 70, למשל?) והאם לא רואים מטושטש ברזולוציה הזו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבטת בין 2 המסכים הנ"ל, השימוש הוא די מגוון: קצת סרטים, קצת משחקים, קצת גרפיקה. בקיצור, קצת מהכל. האם מישהו מכיר את המסכים ויכול להמליץ יותר על אחד מהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כבר איזה חצי שנה ריצודים במסך שמקשים עליי ישיבה ממושכת על המחשב המעבדה שהלכתי אלייה אומרת שהמסך תקין ואני דיי חסר אונים אני רוצה לדעת אם יכול להיות גורם אחר מלבד המסך כמו לדוגמא הכרטיס מסך שיכולים לגרום לתופעה הזאת? חבל לי לקנות מסך חדש ולגלות שהוא לא הגורם לבעייה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש בין 22 ל-24 אינץ' בגדול אני מעוניין במסכים של LG, ראיתי שני מסכים, והופתעתי לראות גם מסך LCD LED במחיר טוב לדעתי אז הוא גם אופציה. המסך לאחד (אני) שיושב כמה שעות טובות ביום על המחשב גם מקרוב גם מרחוק, אינטרנט, תכנות(צריך עוד שטח עבודה, נמאס לי לרדת שורות כל שניה ולסגור חלונות), סרטים (הסיבה העיקרית לרכישה) אשמח להמלצות וחוות דעת, גם על מסכים אחרים לא של LG, למשל SAMSUNG אבל בעיקר קורץ לי המסך LCD LED של LG אשמח לדעת האם הוא טוב או שזה סתם חארטה?? יש לי כרטיס מסך 9500GT עם חיבור DVI ו RGB בלבד. האם אני יכול להגיע לרזולוציה המקסימלית של המסכים עם חיבור DVI? עוד משהו, בעלים של מסכי 23-24 אינץ', האם זה לא מפריע לשבת הרבה זמן קרוב מול …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי שמע על ה-LG ממישהו שהפיקסלים נשרפו לו והוא כנראה יורד מה-LG הוא רוצה לקנות את זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 זה מסך טוב?...הוא 2MS עם DVI.....
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! חבר ביקש ממני המלצה למסך מחשב 30 אינץ איכותי. היות ואיני מבין דבר במסכים אני פונה אליכם המומחים להמלצה למסך 30" ממש טוב. לעזרתכם אודה, gov נ.ב המסך מיועד לגיימינג ( נזכרתי בסוף :-] )
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום סליחה מראש שאני מחזיר אתכם קצת אחורה אבל יש לי מסך CRT 17 בכל מקרה אתמול המסך פשוט התכווץ לי ברוחב ואני רואה רק שליש מסך (אני מצרף תמונה) לא יודע אם זה קשור אבל הכנסתי אתמול דיסק למחשב שקיבלתי עם כל מני קבצים של פיינט שופ (בזמן העתקת הקבצים זה מה שקרה) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין ממה נובעת הבעיה האם המסך מת או האם זו יכול להיות בעיית תוכנה או רכיב במחשב שגרמה לדבר. או שיכול להיות שזו הבעייה עם הדיסק שהשתמשתי. שימו לב כי בתמונה הגדרת הרוחב היא על 100% . תודה לעוזרים , מושון כך נראה המסך [ http://img852.imageshack.us/i/img0006ji.jpg/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך פליקר-פריי, עם היכולת לסובב אותו אנכית. רצוי עם יציאת HDMI. עד 25" כל המלצה תבורך, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני הולך לרכוש מסך UE55H6400 ככל הנראה מחר. דיברתי עם החנות, אמרתי לבן-אדם על עניין הפאנל המקורי של סמסונג, הוא לא כל-כך הבין, דרש שאביא לו קישור שיסביר על מה אני מדבר. בקיצור, אינני מבין בנושא, בכלל לא האמנתי שהוא ייתן לי את האפשרות לפתוח את האריזה, אבל לא הייתי אפילו צריך להתווכח איתו, בסוף השיחה שלנו הוא הציע שזה מה שייעשה, רק שאמר שהוא לא כל-כך מבין מה הוא אמור לחפש שיעיד על כך שמדובר בפאנל מקורי של סמסונג. הוא אמר שמחר יהיה לו את ה-55 אינץ' במלאי והוא יפתח את האריזה וינסה לבדוק לי אם מדובר בפאנל מקורי של סמסונג ורק אז ישלח לי את הטלוויזיה (כמובן שלא שילמתי שקל, עדיין). אנא עזרו לי, מה הוא צריך לחפש?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
2208WFP E207WFP 2007WFP 20.1'' 2007FP מה ההבדלים בינהם? ע"פ מה להחליט מה הכי מתאים לי ? (רחב או לא רחב זה לא שיקול מכריע אצלי)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! בקרוב אני קונה מחשב חדש ואיתו אני צריך גם מסך חדש. השימושים שלי זה יהיה בעיקר גיימינג, אינטרנט ועבודה משרדית. דוגרי התקציב שלי הוא גג 1000 שקל ושמתי עין על Dell u2312hm. דוד שלי עובד עם איזה ספק שיכול להשיג לי מסך של Samsung, Mag, Lg. אשמח אם תביאו לי המלצה אולי למסך של אחת מהחברות הנ"ל בתקציב של עד 1300 בגג שיעקוף את הביצועים של מסך הדל שציינתי בהתחלה, אם קיים דבר כזה. הגודל, כמה שיותר גדול יהיה יותר מבורך אבל שוב לא להתפשר על איכות בשביל הגודל, אבל המינימום זה 23 אינצ'. הכרטיס מסך יהיה GTX760 ואולי 770. סתם שאלה: יש למישהו מושג מתי יתחילו המבצעים של black friday בישראל? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-