מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מה שאומר קצב רענון 120hz ומעלה (?) בתקציב של עד 3000 אלף שח יש חיה כזו ? לאחרונה קניתי GTX 1660 ע"פ המלצה שקיבלתי פה, וזה המחשב שברשותי: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Box 1 21051 מאוורר למעבד Arctic Freezer 13 CPU Cooler 1 42415 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte GA-Z270-gaming K3 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI 1 47024 זכרונות Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL14 1 26512 …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שחבר שלי עבד קשה והשיג את הכסף אז הוא רוצה לקנות בזה מסך LCD הוא רואה המון סרטים במחשב והוא אמר שאפשר אפילו לחרוג עד 1100 .. אני יודע שזה לא תקציב גדול אבל תנסו לתת לי את המסכים הכי משתלמים. יכול להיות אפילו שהוא יקנה ממכרז אז אולי תתנו גם מסכים שחורגים מעט מהתקציב ומשתלמים (מי יודע אולי נשיג אותם במכרז ב- 1000 ש"ח) תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 23:46:50 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=489935איך המסך הזה .. אבל הוא חורג קצת מהתקציב יש לכם הצעות כלשהן? למסכים אחרים? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מסך לעבודה משרדית, חשוב לי שהמסך כמה שפחות יזיק לעיניים. שמעתי שפנאל IPS איכותי, זה נכון? לא רשמתי תקציב מפני שאני רוצה מסך טוב לשימוש שלי בעלות מינימלית שלא תפגע באיכות. אני יושב במרחק 70-80 ס"מ מהמסך איזה גודל מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/193639/dells-ultrasharp-up3214q-ultra-hd-monitor-gets-priced.html http://accessories.ap.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=hk&cs=hkdhs1&l=en&s=dhs&sku=210-ACBV&ACD=10550055-3891137-rewrite&AID=3891137 32 אינץ עם רזולוציה של 3840 x 2160 רק 5,400 דולר..בקטנה .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נניח את הצ'אי מאי 22 אינצ'.. אפשר להפוך לטלביזיה ע"י חיבור אנטנה או שרק מסך טלביזיה יכול לשמש לזה? במידה והתשובה שלילית.. קיים מכשיר המאפשר את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 הלינק הזה מפנה למסך VP930, אבל כשמחפשים את המסך ברשימת המסכים, אין אותו בכלל.. יש את ה VP950. את הלינק מצאתי באיזה דיון כאן בפורום על המסך.. אבל מוזר שאין בכלל את המסך ברשימה לא? בכל מקרה.. למה כתוב "המסך מומלץ לגרפיקה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים" אבל פה בפורום אמרתם שהוא מצויין למשחקים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש בין 22 ל-24 אינץ' בגדול אני מעוניין במסכים של LG, ראיתי שני מסכים, והופתעתי לראות גם מסך LCD LED במחיר טוב לדעתי אז הוא גם אופציה. המסך לאחד (אני) שיושב כמה שעות טובות ביום על המחשב גם מקרוב גם מרחוק, אינטרנט, תכנות(צריך עוד שטח עבודה, נמאס לי לרדת שורות כל שניה ולסגור חלונות), סרטים (הסיבה העיקרית לרכישה) אשמח להמלצות וחוות דעת, גם על מסכים אחרים לא של LG, למשל SAMSUNG אבל בעיקר קורץ לי המסך LCD LED של LG אשמח לדעת האם הוא טוב או שזה סתם חארטה?? יש לי כרטיס מסך 9500GT עם חיבור DVI ו RGB בלבד. האם אני יכול להגיע לרזולוציה המקסימלית של המסכים עם חיבור DVI? עוד משהו, בעלים של מסכי 23-24 אינץ', האם זה לא מפריע לשבת הרבה זמן קרוב מול …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב במקום המסך הקיים . למסך החדש אני רוצה לחבר ממיר של הוט עם חיבור Composite Video , ולפי ה-specifications באתר היצרנים מופיע שיש Composite לשניהם. אני רוצה שהמסך יהיה 24 אינצ' ושיתמוך בfull HD ז"א 1920x 1200 . קראתי על שתי מסכים טובים T240 ודל 2408WFP - שההבדל מחיר בניהם כניראה נובע מסוג הפאנל (TN , SPVA) , אך אנני יודע אם יש לי צורך בכלל לפאנל הטוב יותר - אני לא יודע במה הוא משפיע לטובה (אם זה משמעותי אני יילך על ה DALL למרות מחירו). המסך ישמש אותי לרוב ל TV , סרטים , אינטרנט , עיבוד תמלילים. מעבר לזה יש את הצד של הכרטיס מסך , יש לי כרגע כרטיס מסך (Ge Force FX5200 (PCI העתיק (עד שדרוג המחשב בעוד כחצי שנה) - השאלה האם הכרטיס הזה בכלל יוד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך הDell 2007FP בעל קוו ישר שנתקע בפיקסלים תקועים שלא ניתנים לתיקון (ניסיתי) רכשתי אותו במיטב כספי דרך Nextop ודרך המכירה הקבוצתית שאירגנתי. המסך מיוצר במקסיקו, בעל רוורזיה A05 ופאנל S-IPS, ובעל 3 שנות אחריות. שוחחתי עם Nextop אך הם טוענים כי אין להם יותר את המסך, והם יצטרכו לדבר עם Dell ולשאול איזה מסך חלופי נותנים במקום. עכשיו 24 לא בא בחשבון, כי המחשב שלי נבנה ל1600X1200, ביותר מכך לא אוכל להריץ את המשחקים במלוא ההנאה. והגענו למה שאני משער שירצו להציע לי, ה2209WA. כמו שרובכם יודעים, מדובר במסך E-IPS שעולה כיום 1600 ש"ח. ערכתי השוואה קטנה בין 2 סוגי הפאנלים וגיליתי כי: לE-IPS יש aperture ratio נמוך יותר (כדי להגביר את השידור) לE-IPS יש בוהק בזוויות ב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה קנו לי מסך חדש 22' של AOC ואשמח לחוות דעת על המסך השימושים זה סרטים ומשחקים. http://www.pcworld.idg.com.au/index.php/taxid;1549691195;pid;5005;pt;1
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שני מסכי 24 אינץ לצורכי עריכת וידאו הומלץ לי על מסך "24 MAG LED FULL HD LCD http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=200&index=0&itemid=0&C135=012 אני שוקל אפשרות זאת כיוון שניתן לי מחיר עלות דרך קשרים. האם כדאי לי לרכוש מסך זה בלב שלם ? כיוון שהמחיר שלו (גם המלא) לא מסתדר לי כל כך עם הנתונים של מסך 24 HD. בתודה מראש, אבי.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום את המסך שלי DELL 2007 WFP ורציתי לשאול כיצד אני בודק איזה פאנל הוא אני יודע שהנושא הזה נתחן כאן בפורום אך לא הצלחתי למצוא אותו אודה מאוד אם יוכלו להסביר לי או לחליפין להפנות אותי לאשכול שמסביר את זה תודה....
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים רכשתי לעצמי את ה 2209 - חיברתי אותו דרך יציאת ה VGA (אין לי יציאת DVI) וזה עבד מצויין. אחרי כמה דקות של שימוש התחלתי להבחין בטשטוש/רעש מסויים בעיקר סביב הטקסטים. לא כל כך קל להבחין ברעש אך כשמסתכלים מספיק טוב ניתן להבחין בכך שהפיקסלים "רועדים". יש לציין שלאחר ביצוע AUTO ADJUST הבעיה נעלמת אך היא חוזרת אחרי מספר דקות. האם יש פתרון טוב יותר מאשר להחזיר את המסך לאייבורי?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף? האם אני בכלל אשים לב להבדל באיכות הצבעים בהנחה שאני לא אישה או צלם או גרפיקאי? האם הזויות צפייה בעייתית כשאני יושב מול המחשב לבד? האם הTN עם המהירות עדכון מסך ודיליי יותר קטן זה מורגש ? (נאמר ב120-140 הרץ וזמן תגובה 1-2 מילי) האם יש IPS שיכול להתחרות בביצועים האלו במחיר סביר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב טוב בגודל של 22" עד 24" למטרת גיימינג כבד (COD,FIFA,CRYSIS) וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עם חריגה מותרת של עד 500 ש"ח. אני אשמח אם מי שיביא לי מסך טוב יפרט לי בדיוק גם למה הוא יותר טוב ממסכים אחרים, הכוונה שלי היא מה עושה את המסך הזה טוב לגיימינג. תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני סטודנט למדעי המחשב ומתעסק בתכנות. המחשב שלי זה LENOVO YOGA 2 PRO. הבעיה שהמחשב הוא בעל מסך 13 אינץ ורזולוציה של 3200X1800 בערך. אני רוצה לארגן פינת עבודה שאני יוכל לחדבר אליה את המחשב הנייד. אני רוצה לקנות מסך וחשוב לי תהיה לו יציעת HDMI. על איזה מסך אבל ממליצים ועל איזה גודל? המחיר שלי הוא עד 200 דולר והקנייה תתבצע בארצות הברית.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פה ושם משחקים קלים תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל בכל מקום כותבים נתונים אחרים על הדגם הזה... לפי מה שהבנתי הוא יכול להגיע ל-2000X1500 (בקירוב), אבל אף אחד לא סגור על תדר הרענון (וכמה זה באמת חשוב אם זה 80 או 70, למשל?) והאם לא רואים מטושטש ברזולוציה הזו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב היום לכתם אפור באמצע המסך,שלא היה שקיבלתי אותו (אתמול),וזה לא יכול להיות פיקסל שרוף,פשוט כי זה גדול מדי. ניסיתי לצלם אותו,אבל לא רואים אותו בכלל,ורציתי לדעת מה זה יכול להיות.(אני לא יודע אם זה לכלוך,כי שכיביתי את המסך,לא ראיתי את הכתם). רואים את הכתם בעיקר על רקע בהיר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה השוואה בין השניים רק תשימו לב שאחד מהם מוצג בתור 19 אינצ ואני קונה את ה 22 אז אל תתיחסו להבדלים האלה. http://www.lge.com/products/compare/detail/wide%20lcd%20monitor_compare_W2284F,M198WA,.jhtml ההתלבטויות שלי הם כאלה: ה M228WA יש לו חיבורים ישירים למסך של טלויזיה ולסוני2 למרות שיש לי כרטיס טלויזיה אבל האיכות דרכו למחשב לא משהו. ה W2284F יש לו MS ו- CONTRAST RATIO יותר טובים שזה חשוב למשחקים וסרטים שזה הכי חשוב לי אבל אני גם רוצה את החיבורים הישירים , ואז יש את המחיר הסדרת M הוא באזור ה 2400-2600 והסדרת W באזור 1700-1900 . יש מבינים מביניכם שיכולים לייעץ לי, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע בונה מערכת חדשה (ברובה לפחות) ואני צריך המלצה למסך חדש. אני רוצה רזולוציה של 1440/1600P (לא בשתי מסכים אם זה אפשרי). תקציב גג 1,000. אני לא מבין גדול במסכים ככה שאני לא יודע אם זה נחשב תקציב טוב למסכים האלה. אני גם רואה המון סרטים וסדרות, אז אם יש הבדל בין מסך רגיל לבין כזה שאיכותי יותר בסרטים כדאי את האיכותי יותר. ואם אפשר שיהיה 120FPS זה מעולה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, העולם מלא במסכים ואני לא יודע במה לבחור (דומה לרוב ההודעות בפורום הא?) תכנות זה המטרה של המסכים האלה. כרגע אני משתמש במסך טלוויזיה HDTV ענק שלא נוח לי. אחרי הפוסט הזה, הגעתי למסקנה שכדאי לי לנסות. המצב האולטימטיבי, הוא שלושה מסכי "משנה" (כשאני אומר משנה אני מתכוון באיכות, שכאשר מיועדת לתכנות, נראה לי הדבר היחידי שחשוב הוא שהטקסט יהיה ברור וכמה שפחות eye-strain, כן?), או שניים, לפי המצב של המחיר בישראל (גאד אני שונא את מצב המחירים בישראל). הדבר העיקרי שאני עושה על המחשב; תכנות. בלי צחוק. אני מתכנת יותר מדי כדי להיות עם מסך לא בסדר. אין לי עדיפות לכלום, אני לא בטוח איזה גודל מסך אני רוצה, 19-23 נראה לי בסדר, לא? אני לא בטוח כמה זה עולה, אז אני לא בטוח כמה תקציב י…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו המלצות על מסך חזק לגרפיקה? הבנתי שהמסך של DELL מסך חזק: דגם Dell 2007WFP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 כנ"ל לגבי כרטיס מסך חזק לגרפיקה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב, אם ה- ms גבוה יותר, או נמוך יותר. ובניגודיות, ככל שהמספר השמאלי גבוה יותר ככה זה יותר טוב? למשל אם זה: 600:1 ואם יש 1000:1 אז ה- 1000 יותר טוב? זה דחוף בבקשה...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-