עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gtf,

איך אני בודק אם יש לי במסך פיקסלים שרופים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ולתת כיוון מסודר לגבי מסכי LCD, מה הכי טוב לפי סדר גודל של מחירים: 1800,2000,2200 ועוד אני ביצעתי חיפוש בפורום ולא הגעתי לכל מסקנה ברורה אני מעונייןבמסך 19 LCD באזור ה1800 ש"ח. יש לי כבר סלט תורכי מכל המסכים כל אחד רושם משהו אחר. מישהו יכול לעזור... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחר התלבטות ארוכה רכשתי את ה-L1770HQ של LG. כמובן דבר ראשון ניסיתי למצוא פיקסלים שרופים, אך ללא הצלחה בינתיים. אך מה שכן בלט לעין, זה כאשר אני משחיר את המסך לגמרי בניסיון למצוא פיקסל שרוף, הן מתחתית המסך והן מחלקו העליון "פולשות" קרני אור בהיר שהופכות את השחור בקצוות המסך(למעלה ולמטה) לפחות שחור...אפילו לסוג של אפור. בנוסף אם להסתכל ממש טוב, מבחינים בקרן אור בהיר נוספת אשר חוצה את המסך לאורכו, כלומר מלמטה למעלה... בנוסף אציין, כי אחד החברים שלי רכש את ה-730B והייתה שם תופעה זהה. כמובן שהוא החליף את המסך למחורת אך גם במסך החדש התופעה עדיין קיימת, אם כי מורגשת פחות. השאלה היא : האם התופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD ברמות מחירים הללו, או שמדובר ב"סימן היכר" של L…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הי חיפשתי את 2 הפיליפס המומלצים 200W6MB ו 200W6CS ולא הצלחתי למצוא. מצאתי רק את החדש יותר והיקר יותר 200P7ES. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אחד מהם אשמח לשמוע. כמו כן חיפשתי היום גם SAMSUNG 971P ואמרו לי שהיבואן הפסיק להביאם לארץ? מישהו יודע משהו בנידון? תודה וסוף שבוע נעים לכולכם. מיכאל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, יש לי סמסונג 226BW וביומיים האחרונים יש לי למעלה בצד שמאל פס קטן כזה שרובו שחור ובסוף ירוק... אני לא יודע אם זה פיקסל שרוף או משהו אחר.. עשיתי רענן וזה לא עוזר...כיביתי את המסך והדלקתי וזה לא עוזר.. אבל לפעמים הוא נעלם לבד ככה סתם.. מה זה יכול להיות ואיך אני מטפל בזה? עריכה: עכשיתי אני סתם מסמן עם העכבר כמו משועמם ברקע (כמו שמסמנים אייקונים.. חח עושה ריבועים ומלבנים) וגיליתי שאני מגיע לקו הזה זה בעצם נתקע ולא יכול לסמן מאחורי הקו.. (למרות שהעכבר עובר דרכו חחח)(זה בעצם קו למעלה קטן והוא כאילו ממשיך רק שלא רואים אותו..) חח אני יודע שזה נשמע מפגר.. מקווה שהבנתם.. תודה, דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Yarden,

שלום רב, אני מקווה שאני לא שואל כאן שאלה מטומטמת לחלוטין אבל אני אובד עצות: יש לי מסך 24 אינץ' samsung syncmaster 2433 ואני מנסה לחבר אליו PS3, המסך הגיע עם אדפטור של DVI TO HDMI שאליו צריך לחבר את הצד השני של כבל הHDMI של ה PS3 ע"מ לקבל תמונה. הבעיה היא שבחלקו האחורי של המסך הנ"ל אין מספיק מקום ע"מ לחבר או להכניס את כבל הHDMI ביחד עם האדפטור( החיבורים "שקועים" בין שני חלקים מעוגלים..). האם אני אידיוט גמור שעושה משהו לא נכון??

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מתכנן לקנות היום מסך ואמרו לי שאני ילך על ה U2211H כי הוא 21.5 ס'מ במקום ה U2311H שהוא 23 אינץ. המרחק ממני למסך הוא משהו כמו 60 ס'מ,לפעמים אני יושב יותר רחוק וזה מגיע ל 80 ס'מ. אז איזה מסך עדיף לקנות אם המרחק שלי הוא בסביבות ה 60-80 ס'מ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם ראיתי את המסך הנ''ל ורציתי לדעת איך הוא מתפקד במשחקי רשת. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705391 כרגע הוא נראה לי האופציה הכי טובה לשימושים שלי (סרטים, טקסט, אבל הרוב משחקי רשת) יש גם את זה HP LP2475w‎ עם פאנל S-IPS http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/382087-382087-64283-444767-444767-3648442-3726480.html האם הוא איכותי ומספק את הסחורה ? איך הם ביחס ל דל 24 ? ומי מהם הכי טוב למשחקי רשת ובאיכות תמונה?. הודה לעוזרים! *לגבי הזמינות של HP LP2475w‎ - דברתי עם נציג מהתמיכה העסקית של HP וכרגע הם לא מייבאים אותו לארץ...חבל מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by roi.vahab,

היי , סוף סוף הגיע המסך המיוחל !! CROSSOVER 27 יצא לי 1800 שח כולל מיסים . נראה אחלה עם תצוגה מדהימה !! אבל שאני מעדכן לרזלוציה הגבוהה ביותר הפונטים לא נראים טוב . מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by bbking,

שלום לכם אני רוצה לקנות מסך האם מה שהבאתי כדאי לקנות ? כן/לא? תקציב עד 700 ש"ח לרוצים להביא מסך מומלץ אחר לינק http://www.shirion-computers.com/pl_product~LG-E2242TC-LED~20~93.htm תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ערב טוב. אני חושב לקנות מסך מחשב חדש, כרגע יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SyncMaser 730B, מסך מצויין. בכל זאת מאחר שאני הרבה שעות על המחשב חשבתי להחליף למסך חדש. תקציב עד 1000 ש"ח. השימושים יהיו בעיקר משחקים ועבודה ממושכת מול המחשב. בקשר לפאנל אני לא חושב שיש בתקציב שלי IPS/VA, תקנו אותי אם אני טועה. בקשר לגודל - אני לא יודע, יש המלצות? אני כבר שנים עם 17 אינץ'. העיצוב גם כן חשוב. תודה מראש. ד"א שמעתי הרבה המלצות על Dell 2209WA, האם שווה לחרוג מהתקציב למענו? הפאנל הוא מה שמיוחד בו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Goldenkon,

יש לי כרטיס מסך ‏HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E השאלה שלי זה איזה מסך יותר מתאים לכרטיס מסך הזה באיזה מסך אני אראה יותר טוב ? נתונים של שני המסכים : W2286L 22'' LED "22 גודל המסך Tilt סוג מעמד שחור צבע המסך מפרט טכני 250cd/m² בהירות 1680X1050 רזולוציה 0.282 גודל פיקסל 1:2,000,000 יחס ניגודיות 2ms מהירות תגובה 16.7M מגוון צבעים 30~83kHz תדר אופקי 75~56kHz תדר אנכי זווית צפייה 160°/170° זווית צפייה כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) 2 כניסת HDMI מידות 52X8.4X34.5 לא כולל מעמד גובהX עומקX רוחב 52X20X43.7 כולל מעמד גובהX עומקX רוחב XEROX 22-MX4 LED יצרן XEROX סוג מוצר מסך LCD גודל מסך 21.5" LED 16:9 פורמט צבע שחור פ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Naor2231,

המחשב שלי עם 8700k ו1080ti ככה שבלהריץ דברים אין בעיה. כיום אני עם 2 מסכים - LG 34UC79G-B Ultrawide FHD 144Hz Samsung U28E590D 4K 60Hz עכשיו האולטרה וייד נותן לי חוויית גיימינג מדהימה אבל הfhd קצת הורס אותה לצערי. מאחר והמסך הוא 34 אינץ ורק fhd אז דברים נראים טיפה מפוקסלים. אז אני מתכנן למכור אותו ולהביא 2 מסכי 2k 144hz 27' ולשחק איתם כאחד. ומעליהם ישב ה4k. אני צריך את עזרתכם בבחירת המסכים, כרגע הכי טובים שמצאתי ואני דיי סגור עליהם אלא אם כן תפתיעו עם משהו אחר, Dell S2716DG מציעים 2K 144HZ G-SYNC שזה בערך כל מה שאני מחפש במסך. ה"מגרעה" היחידה היא שמדובר בפאנל TN שאגב אין לי כל כך בעיה איתו אני לא מבין למה כולם מתעבים אותו בגיימ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום,אני מעוניין בקניית מסך ואולי תהייה לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי.. האם המסך של המחשב צריך לתמוך בHD בשביל כרטיסי מסך HD? אם כן, אני צריך מסך HD של בערך 18-22 אינץ' ולא יעלה יותר מ1,000 ש"ח.. רצוי של חברה מוכרת כמו LG תודה ויום טוב

15. Started by Eliya,

רשום בכותרת הכל שיהיה רזולוציה 1920X1200 למשחקים וסרטים ב1400 אולי חריגה קטנה גם טוב אשמח לשמוע הצעות

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by skyd,

אני רוצה לצייר קצת עם פוטושופ והייתי שמח לשים בצד אחד תמונה ובצד השני את שטח הציור. אני לא חושב שאני הולך בהכרח לעשות הדפסות צבע מהתוצרים - זה יותר בגדר תחביב. הבנתי ש-"ה"-טכנולוגיה היום היא IPS לסוגיה אז זה קצת מבלבל.. מצד אחד אולי שני "19, אבל לא כל כך מצאתי פאנלים שהם לא TN.. מצד שני אפשרות ה-maximize על כל מסך בנפרד קוסמת לי אבל נשמעת מסובכת על מסך אחד של "22. מצד שלישי שמעתי לפני רגע שאולי ב-Windows7 מתייחסים לסוגייה ואפשר לעשות maximize על חצי מסך.. למישהו יש נסיון או התרשמות בנושא שיוכלו לעזור לי להחליט?? הבנתי ש-ה-מסך החם בזמן האחרון הוא Dell 2209WA - האם יש גרסת 4:3 שלו במקום wide? (לא מצאתי)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by GODFATHER4,

אבא שלי שמע על ה-LG ממישהו שהפיקסלים נשרפו לו והוא כנראה יורד מה-LG הוא רוצה לקנות את זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 זה מסך טוב?...הוא 2MS עם DVI.....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Nasok,

בקיצור הגעתי למסקנה שהם שתי המסכים הכי טובים לתקציב השאלה מה יותר טוב. 1) מה יותר טוב לעבודה מרובה על מחשב וסרטים 2) מה יותר טוב למשחקים ובבקשה תנסו לבסס על עובדות וגם על ניסיון אישי עם שניהם תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מה המצב חבר'ה ?.. אני צריך המלצה למסך LCD‏ רחב בגודל 20 אינץ' עד 900 ש"ח עם אפשרות של חריגה של 100 ש"ח למטרת משחקים כבדים כי יש לי כרטיס מסך מסוג ATi HD4850 ושיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני רק שם ... תודה מראש, משה עריכה: ראיתי שאתם ממליצים על המסך Samsung 22 LCD T220 20000:1 2MS והוא חורג גם ב - 80 שקל מהתקציב שלי אז השאלה שלי האם הוא באמת טוב ומתאים לדרישות שלי ?.. או שאולי יש מסך יותר טוב בתקציב הזה ?.. אבל אני מזכיר, שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים ...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by rooster,

היי הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה דבר נפוץ שמסך בגודל כזה מגיע עם פיקסל 1 שרוף או שאני אמור להחזיר אותו (הגיע עם שליח..) הדגם t260 תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eranir,

סיפור טיפה מפליא, עם שאלה בסופו. לפני שלוש שנים מינוס חודש קניתי את ה-Dell 2407-HC. לפני כחודשיים התפרק כפתור ה-POWER של המסך, זה שאין סיבה להשתמש בו אלא אם כן אתה אחד מההורים שלי. מה שקרה ככל הנראה הוא שהפלסטיק החיצוני כנראה נפרד ממה שלא יהיה שהוא מודבק אליו, אבל לא נפל. כעת הוא יכול להסתובב, וכאשר הוא לא לחלוטין ישר, לא ניתן ללחוץ אליו, עד שעם קצת חיכוך מחזירים אותו למקומו. הסיפור ממש לא הפריע לי, אבל אבא שלי ביקש בכל זאת שאבדוק את האופציה לתקן. הרמתי טלפון בדל, ניסיתי להסביר שהבעיה ממש זניחה ולשאול אם בכלל כדאי לי לשלוח לתיקון, והם בתגובה התעקשו להחליף לי את המסך בחדש, וזאת ללא כל ציניות. הבעיה היחידה היא שקשה לי להבין מה אקבל במקומו. שני נציגים שונים מדל התעקשו שמדוב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ronen100,

קניתי מחשב עם כרטיס RTX 2060 SUPER ועכשיו מחפש מסך שינצל את היכולות של הכרטיס ,מחפש מסך 27 (עדיף) או 24 ( אם יותר איכותי ) עם 1440p 144hz ראיתי את המסך של asus designo mx27aq האם זה מסך טוב או כדאי לחפש מסך אחר ( מעדיף להישאר בתקציב של עד 1800 אבל אפשר למתוח עד 2000 )

23. Started by ackohen,

מעוניין לקנות בזמן הקרוב מסך חדש. כרגע יש לי מסך LG Flatron L1953TR שעובד מעולה, אבל אני מבין שכיום גם עם הכוח של כרטיסי מסך חדשים וכן שיפור הרזולוציות לרמות גבוהות בהרבה ה - 1280*1024 וכו'.. כדאי לי להשתדרג למסך יותר טוב. אז השאלה היא - איזה מסך? אני לא מקובע לגבי הגודל - יכול להיות 22, 23, 24 לא קריטי לי כל כך. מה שחשוב לי היא האיכות והרזולוציה. הבנתי שיש היום מסכי IPS / EIPS - שנחשבים לטובים יותר בהרבה, ממה שראיתי - הדגש הוא בעיקר על זווית הצפייה לא? ואם זה מחשב לגיימינג אז זווית צפייה אולי לא כל כך קריטית??? בכל מקרה אשמח להמלצות קונקרטיות וכן סתם לטיפים לקראת רכישה... תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 16.11.2010 בשעה 13:00:20 אאהה כן.. שכחתי לציין תקציב..בעיקרון התק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני אבא לילד מטורף על משחקי מחשב מוטרפים. קראתי את רוב הכתבות הדנות ב24 אינטש. אני קיבלתי החלטה שהדיונים סביב דל די מעייפים. אני מוכן לזרוק עוד קצת (טרם החלטתי כמה) כסף, ולקנות מסך שהוא בטוח מצויין למשחקי מחשב ואין לגביו התניות על ביצועים למשחקים. יש לבן מחשב חזק ומחכים למשיח בנושא מסך. כל פעם יש משהו חדש: זמני תגובה, הרגל, מחבר חדש, USB, לחצן חדש וכו' הגדרת בקשת העזרה היא: 1) מסך מצויין למשחקים!!! ללא תנאים וגירסאות. זמני תגובה, צבעים וכו' 2) מתאים לצפות בטלוויזיה. זוויות צפייה. נושא החיבורים לא ממש ברור לי עד הסוף ולהערכתי ניתן להתפשר קימעא(יש לנו יס 3) PIP זה גם סדר העדיפות. החופש ניגמר, ואת המסך צריך בזמן הנכון, ולא בזמן כלשהו כללי. אשמח לקבל דירוג 3-4 מסכים. מיותר לצ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. השימושים שלי מהמסך יהיו בעיקר משחקים סרטים אני הרבה קורא כתבות באנטרנט ודרך תוכנות כמו WORD וACROBAT READER. חשוב גם שלא יאמץ את העיניים יותר מידי. תעזרו לי להחליט... ???

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.