עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ccc,

שלום רב ברשותי כבר 25" DELL QHD אחד, ואני צריך לרכוש מסך נוסף לאותו המחשב מטעמי הפרדה בין היצירה לצריכה על המחשב. האם זו טעות לקנות 25 נוסף או שהיום, 27" זה המינימום ? כמובן שזו דעה אישית אבל אשמח לדעות מאנשים שהתנסו בגדמי ה25 וה27 של דל. אני מניח ששני 25 זה יותר סימטרי בעין, יש מישהו שמתנגד וחושב ש25+27 עדיף ? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Olorin,

שלום ברשותי מסך סמסונג 971P שעובד ברזולוציה אופטימלית של 1280x1024, אבל ברזולוציה כזו הכל קטן מדי במסך ולכן שיניתי לרזולוציה של 1024x786, הבעיה היא שיש ירידה מורגשת באיכות בין הרזולוציה האופטימלית לרזולוציות אחרות. האם ישנה אפשרות לראות טוב גם ברזולוציה נמוכה יותר מהאופטימלית? האם יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yosib,

מחפש מסך חזק למשחקים 19 אינץ שטוח. בתודה יוסי

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by avivboker,

שלום היום קיבלתי את המסך שלי כאמור דל U2711 אבל כשחיברתי אותו התמונה לא פרוסה על כל המסך ונותר רובוע שחור מסביב הרזולוציה שלי כרגע היא 1920X1080 אני יודע שרזולוצית המסך היא 2560X1440 איך אוכל לסדר את התמונה שתראה בסדר? בהגדרות של הרזולוציה של וינדוס אין לי אפשרות מעבר ל 1920X1080 כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd 4870 איפה הבעיה שלי??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by גוגומגוג,

שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב במקום המסך הקיים . למסך החדש אני רוצה לחבר ממיר של הוט עם חיבור Composite Video , ולפי ה-specifications באתר היצרנים מופיע שיש Composite לשניהם. אני רוצה שהמסך יהיה 24 אינצ' ושיתמוך בfull HD ז"א 1920x 1200 . קראתי על שתי מסכים טובים T240 ודל 2408WFP - שההבדל מחיר בניהם כניראה נובע מסוג הפאנל (TN , SPVA) , אך אנני יודע אם יש לי צורך בכלל לפאנל הטוב יותר - אני לא יודע במה הוא משפיע לטובה (אם זה משמעותי אני יילך על ה DALL למרות מחירו). המסך ישמש אותי לרוב ל TV , סרטים , אינטרנט , עיבוד תמלילים. מעבר לזה יש את הצד של הכרטיס מסך , יש לי כרגע כרטיס מסך (Ge Force FX5200 (PCI העתיק (עד שדרוג המחשב בעוד כחצי שנה) - השאלה האם הכרטיס הזה בכלל יוד…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך מחשב בגודל 19'-20'. השימוש במסך, נעשה בעיקר עם פוטושופ. אשמח להמלצות למסך בתקציב של כ-1500 ש"ח. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אז ככה... השאלה שלי אם אני יחבר מסך טלווזיה למחשב שלי ויעבוד מולו, עם אילו בעיות אני יכול להתקל? אני בעקרון רוצה להוציא תמסך CRT הישן שלי מהחדר ולחבר מחשב לטלוויזיה ולצפות טלווזיה מהטלווזיה? בקיצור שיהיה מסך אחד. מנסיון של חיבור מחשבים ניידים בחיבור SVIDEO למסך LCD 32" הטקסט הופיע אבל לא ראו אותו טוב. אם ברצוני להשתמש במסך טלווזיה בתור מסך למחשב - באיזה חיבור עדיף להשתמש, והאם יש הגדרות עדיפות? יש לי בכרטיס מסך (הוא חלש אגב... GF 8400GS) יציאת מסך רגילה (לCRT שמנים D:) יציאת DVI (לLCD סקסים) ויציאת SVIDEO (ל? מסכים.). אני רוצה שיראו במסך כמו שרואים במחשב... ניתן? אגב - לא בשביל משחקים... פעם ב... סרטים, ישמש לאינטרנט, מוזיקה, סרטונים באינטרנט, ושימושים רגילים של מחשב. והא…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kurt80,

היי, מצטער שההודעה קצת ארוכה אבל כרגע אני קלולס לגמרי וצריך שיעשו לי קצת סדר בראש. אני צריך לקנות מסך חדש, עדיין מנסה להבין איזה מהם יענה על הצרכים שלי בצורה הכי טובה, כרגע אני לא סגור אפילו על הגודל. התקציב שלי הוא די גמיש כאשר הגבול העליון הוא 3000 ש"ח לערך (חריגה של כמה מאות אפשרית). המסך צריך קודם כל לשרת אותי כצלם חובב. הוא צריך להציג טקסט בצורה טובה, זה קטע חשוב כי אני קורא די הרבה.כשאני אומר טקסט אני מתכוון לדפי אינטרנט. אני קצת רגיש לטקסט קטן ולא בא לי להפעיל אחרי הקנייה כל מיני מניפולציות בנסיון לשפר את המצב . כרגע אני על מסך 17 אינץ ברזולוציה של 768*1024 איך טקסט (דפי אינטרנט) ואייקונים בשולחן העבודה יראו בהשוואה על מסך 22 אינץ ברזולוציה של 1050*1680 ומסך 24 א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Sblast,

קניתי עם המשחב החדש את המסך שלי , והוא פשוט מסך מחורבן. קיבלתי הרבה המלצות עליו. המסך אינו שטוח על שטוח. (כמו LG) הוא אינו מתאים בדיוק לפריים, והתצוגה מאוד קשה ליכוונון. צבעים חלשים. אני צריך לקנות כבל חדש?? תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם אני עוקב אחרי הפורום הנ"ל כבר למעלה משבועיים שלושה כדי לנסות וללמוד ולהחליט איזה מסך הוא עדיף יותר אני מודע לכך שיש כאן אנשים שרק רוצים לנסות לעזור ולכל אחד יש את הדעה שלו איך כפי שאני דוגל עם עובדות אין יותר מידי אפשרות לטעות אני רוצה לרכוש מסך למחשב בהתחלה התלבטתי בין DELL 2007 WFP לבין הLG 2000C { אם כתבתי את הדגם נכון } שמדוברים כאן מספיק ... לאחר מכן יש את החברות החדשות שהתצטרפו שהן VP930 VIEWSONIC ל דגמים של EIZO שהם בכלל 19" אשר נחשבים לממש טובים ואז התחילו כל הבעיות יש כאן אנשים שהמליצו לא לקנות 20" כי אין הבדל בין ה20" רחב ל 19" רגיל אז חבל על הכסף ל VP930 בדגמים האחרונים יש בעיה של "תאורה אחורית במסך שחור " { מצטער שכחתי את ההגדרה המדוייקת } ..…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. המסך צריך לשמש לסרטים(HD) וגלישה. חשבתי על אחד מהדגמים האלה: מסכים 22: Samsung T220P LG W2261V מסכים 24: LG W2442PA LG W2452T Samsung T240 Philips 240BW8EB אודה לעזרתכם בבחירת הדגם המתאים ביותר.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום חברים אני מחפש מסך למחשב שלי יש לי כרטיס מסך 1080T ומחשב מאוד חזק המסך שיש לי כרגע מאוד מאוד יישן אין אפילו חיבור HDMI פשוט הוא בין 10+- לכן אני רוצה מסך מחשב שיתן לי לנצל את הכסף שהשקעתי במחשב. מחפש מסך מחשב 24 איצ' ומעלה עדיפות למסך מעוגל 2K שיהיה 144HZ עם זמן תגובה של 1-4MS אם נכנס לתקציב אז גם G-SYNC בעיקרון המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר ללימודים וקריאה ועבודה מרובה לכן חשוב שלא יכאיב בעניים שיתן ביצועים כמה שיותר טובים וכמובן שלא יחרוג מהתקציב התקציב זה 2,000 ש"ח אם חריגה של 500 ש"ח.. אשמח להצעות או לסיקורים על משהו טוב ומומלץ

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מסך הגיימינג המתקדם של היצרנית הקוריאנית צפוי להיות מושק רשמית בתערוכת CES הבאהלכתבה

14. Started by d800,

שלום חברים אני מתלבט בין שני המסכים, מבחינתי אין משמעות לפערי המחיר בין המסכים, חשובה האיכות וגם גודל המסך (שיהיה גדול). אני עובד הרבה הרבה על פוטושופ ועריכת וידאו מידי פעם. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13955 אשמח לשמוע דעתכם המקצועית תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by KobiIL,

שלום! אני צריך עזרה עם הגדרת צבע במסך זה, מי שיש לו את המסך הנ"ל ויכול בבקשה לשתף את ההגדרות צבע שלו אני מאוד אשמח. תודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by itamar_moa,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש. השימושים שלי הם עריכת תמונות, אינטרנט, משחקים וסרטים. השאלה היא האם ההבדל בין הפאנלים של שני המסכים כל כך משמעותי? למה אני מעדיף מסך גדול יותר אבל אם האיכות תהיה גרועה משמעותית אז אני מעדיף את הדל. תודה מראש, איתמר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש בין 22 ל-24 אינץ' בגדול אני מעוניין במסכים של LG, ראיתי שני מסכים, והופתעתי לראות גם מסך LCD LED במחיר טוב לדעתי אז הוא גם אופציה. המסך לאחד (אני) שיושב כמה שעות טובות ביום על המחשב גם מקרוב גם מרחוק, אינטרנט, תכנות(צריך עוד שטח עבודה, נמאס לי לרדת שורות כל שניה ולסגור חלונות), סרטים (הסיבה העיקרית לרכישה) אשמח להמלצות וחוות דעת, גם על מסכים אחרים לא של LG, למשל SAMSUNG אבל בעיקר קורץ לי המסך LCD LED של LG אשמח לדעת האם הוא טוב או שזה סתם חארטה?? יש לי כרטיס מסך 9500GT עם חיבור DVI ו RGB בלבד. האם אני יכול להגיע לרזולוציה המקסימלית של המסכים עם חיבור DVI? עוד משהו, בעלים של מסכי 23-24 אינץ', האם זה לא מפריע לשבת הרבה זמן קרוב מול …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by אבשה,

אז ככה קנו לי מסך חדש 22' של AOC ואשמח לחוות דעת על המסך השימושים זה סרטים ומשחקים. http://www.pcworld.idg.com.au/index.php/taxid;1549691195;pid;5005;pt;1

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by RonCohen,

אני רוצה לקנות או את ה2312HM או את ה2311H אבל אני לא יודע איך להפוך אותו לטלויזיה איך אני יכול לעשות את זה ??? שהוא יהיה בנוסף למחשב גם טלויזה ממיר של הוט מתחבר עם RCA(שלוש הבננות אלה) בDVI אני ישתמש למחשב משחקים אז נישאר רק VGA וDP אם צריך אני יקנה רמקולים חיצוניים ומתאמים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by jaco21,

שלום ברשותי מסך DELL U23HM והייתי מעוניין לחבר לו עוד 2 מסכים בגודל זהה. לשימוש במשחקים לתמונה פנורמית אשמח להמלצה לדגמים והאם חשוב שמסכים אלה יהיו באיכות גבוהה או שמספקים דגמים פשוטים? יש לי כרטיס מסךSAPPHIRE RADEON HD6950@6970 תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by afterdarkk,

מסך מאוד מוערך, במיוחד לגיימרים. חיפשתי די הרבה ולא מצאתי, מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עוד מעט יהיה לי את כל הסכום ואני רוצה לקנות מסך למחשב חשבתי על LG W2486L כי הוא בגודל שאני רוצה (24') והוא נכנס לי בול לתקציב השאלה איך המסך הזה ואם הוא טוב יחסית למסכי LED מקבילים?! ולפי מה שהבנתי ההבדל בין LCD לבין LED הוא הנגדיות שרואים בו שחור יותר "אמיתי" זה נכון? ד"א אם יש מסכים שעדיפים עליו אני ישמח להצעות כמו שאמרתי ילי 1400 למטרה זו אבל תמיד יהיה שווה לחסוך עוד קצת למשהו יותר טוב אז חריגה של עד 150-200 יכולה להתקבל בברכה תודה לעוזרים וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by leaco,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל להסביר בצורה רחבה קצת יותר איך משפיע Scaling של FHD למסכי 1680x1050 כמו ב2209wa מבחינת איכות התמונה, עד כמה זה נראה לעין ומה מפסידים טכנית. תודה, צחי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by spiidx117,

אהלן. אני מתכנן לקנות את ה BX2450, רציתי לשאול אם יש חיסרונות בלחבר את המסך עם כבל VGA? תודה. על הדרך, האם יש הבדל משמעותי בגודל הפיזי בין מסך 24" למסך 23"?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Seadweller,

היום הזמנתי 32WL66 32 אינץ של טושיבה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JW32WL66 ורציתי לדעת אם הטלוזיה טובה ... קניתי אותה בשביל הסלון... אמרו לי שלא רואים עם LCD ממש טוב בYES האם זה נכון? וגם שחיפשתי פרטים על הטלוזיה מישהו כתב : " בחלק מהממירים של Yes יש חיבור רגיל בלבד (composite). לא מומלץ להשתמש בחיבור זה, תבקשו להחליף את הממיר לאחד עם חיבורים טובים יותר " מזה אומר? יש לי ממיר ממש ישן של YES... ממיר שחור... האם כדאי לי לקנות ממיר חדש? ולמה החיבור הזה לא טוב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.