מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלחתי בקשה לאתר זאפ לאפשר סינון מסכי LCD לפי סוג פאנל. אני לא יודע אם זה בעקבות הבקשה, אבל האפשרות נוספה. סינון מהנה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר ימים קבלתי את המסך ולאחר שכילתי אותו בעזרת eay1 התוצאות מדהימות באיכות ודיוק הצבעים זויות הצפיה העיניים אינן מתעיפות לאחר שעות רבות של עבודה.עיקר השימוש שלי כצלם עיבוד תמונות דיגיטליות ועריכת וידאו ברמה מקצועית.למרות מחירו (3700 ש"ח) מומלץ מאוד לכל שימוש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי W2220P התרשמות ראשונה + בעיות / שאלות היה לי LG 1972H שהייתי מרוצה מאד אבל נשרף לו המסך אז נתתי לו את שלי וקניתי חדש. התמונה נראית נהדרת והטקסט מאד קריא. כרגע אני עדיין עובד על הכיוון שלו. דבר ראשון הורדתי אי הבהירות לאפס נכיוון שאני עובד בדר"כ בחדר חשוך. מספר בעיות ותלונות. 1. לא ניתן להנמיך את המסך. גם כשהוא הכי נמוך הוא מאד גבוהה. זה יצריך שולחן נמוך יותר , או עבודת נגרות. לא מצויין שהמסך בנוי ל מטר תשעים ומעלה (אני מטר שבעים ושש). זוהי בעיה רצינית שיכולה לפתח כאבי גב רציניים. 2. למסך נורת On אדומה ובוהקת ( לעומת מעגל כחול ונעים שהיה במסך הקודם). נאלצתי לשים סלוטפ עם נייר מקופל כדיי שהאור לא ישרוף בעין. זה כאילו מכוונים עליך עם מצביע לייזר. 3. כפתורי מגע - גועל נ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב חברים יקרים! אני סטודנט למדעי המחשב בעל מחשב נייד בגודל מסך סטנדרטי של 15 אינץ' כאשר אני מעוניין לחבר לו מסך חיצוני בDVI/HDMI לטובת שטח עבודה גדול יותר במסגרת החיפושים שמתי עין על 2 מסכים מעולים מבית DELL 1.u2713h - ההתלבטות לגביו נובעת מאחר ואני נמצא במרחק צפייה של 60 ס"מ ואני חושש שמא שזה יהיה גדול מדי ולא פרקטי 2.u2410 - רב מכר קלאסי לרגע לא מתעלם מעצם העבודה שקיים פער משמעותי מבחינת תמחור המסכים מתקשה להחליט וזקוק לעזרתכם האדיבה... בנוסף אני מעוניין להרכיב את המסך הנרכש על קיר גבס כיצד והאם ניתן לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג לד 32 רק שבוע אצלי וכבר צצה בעיה...הופיע פתאום קו שחור מעצבן לאורך הטלווזיה..מישהו יודע מה אפשר לעשות? טלווזיה חדשה לגמרי זה לא החיבורים מכיוון שהקו הזה נמצא גם שאני מחבר USB וגם שאני צופה בשידורים דרך הממיר..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי מסך זה וכאשר חיברתי אותו למחשב עם כבל DVI ל DVI באורך 10 מטר הוא שיבש לי את התמונה והראה תמונה משובשת כאילו הצבעים מרוחים... האם מישהו מכיר תופעה זו? נ.ב. הכבל הנ"ל עובד מצויין עם מסך אחר שיש לי בבית samsung syncmaster 710t...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שהמסך מומלץ ואני מהחלט מעוניין, בנוסף אני עוקב אחרי העצה החוזרת בפורום שהדבר הכי חשוב לפני שקונים מסך זה ללכת לראות אותו... בזאפ לא מצאתי חנויות באזור הדרום שמוכרות אותו, או בכלל, רוב החנויות אינטרנטיות ואין להן תצוגה. מישהו מכיר חנות (עדיף בדורם, לא חובה...) שאפשר לראות את המסך בתצוגה שלה? תודה מראש. גבע טל.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחזיק 2 מסכי EIZO מדגם S2431W. לפני משהו כמו שנה התחילה תופעה מוזרה שהתפתחה על המסכים (שניהם!) ונראה כאילו המסך או ציפוי כלשהו על המסך נקרע. בתחילה זה היה נראה כמו שריטה (מאוד ישרה) על המסך, אבל מהר מאוד כל המסך התמלא ב"שריטות" האלו וגם המסך השני. מצרף תמונות תקריב של שני המסכים. האם מישהו מכיר את התופעה הזאת? האם יש דרך לתקן את המסכים? הם סה"כ אחלה מסכים ואבל להיפטר מהם... תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי לפי מה שאני הבנתי ה BWX יש לו גם רכזת USB מובנת , אז אם כל השאר אותו דבר לא עדיף לקחת אותו?? כי אני לא ראיתי הבדלים אחרים... אני יביא קישור... תקנו אותי אם אני טועה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/features.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MYKRFV/XAA http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7023
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, מופיע קו על גבי המסך ללא קשר לסוג התוכנה שרצה באותו רגע, הקו מדי פעם נעלם אבל לרוב הוא מופיע. כשהשתמשתי ב-"PRINT SCREEN" לצורך המחשת הבעיה הקו לא הופיע בתמונה(אני הוספתי אותו אח"כ). [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי טלוויזיה מהדגם: panasonic th-l32c5m ניתן לראות מפרט פה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1svthl32c5&cfm=2E1C9FDF3ACD&utm_expid=68014777-4&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.ret.co.il%2Fret.aspx%3Fto%3D019119216084165184099176008005112241115109211253154197225158089012140147078000009164012090221195131232219014219178168170090079032106198244032118235105036017143061014039008042181005017035216098 בכל מקרה, כשחיברתי אותה למחשב הנייד עם כבל HDMI, קיבלתי את מסך המחשב כפול על שני מסכים, כאשר במסך הטלוויזיה קיבלתי רזולוציה של 1920/1080 למרות שברור לי שזת טלוויזיה HD Ready. בכל מקרה, העברתי את הטלוויזה למחשב רגיל עם חיבור VGA בלבד והרזולוציה המקסימלית …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1) SAMSUNG 2243BW 2)SAMSUNG T240 3)SAMSUNG 971P 4) DELL E248 5)DELL 2208 -------------- כרטיס מסך: 4850 / 9800GTX+ זכרון 4 GB 2*2 E8400 מעבד מטרות: משחקים,סרטים, קריאה טקסטים וכו'... מה הכי עדיף? לפי מה שהבנתי , ל2243 המריחות ממש קטנה , ולT240 למשל היא גדולה...אבל אני ממש לא בטוח בזה , ואני חייב הצעה ממישהו שמבין. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחשב עם כרטיס 7850HD מעבד E8400 ולוח [h=2]GA-X48-DS4.[/h]האם כדאי להשקיע במסך כזה עבור המחשב הנ"ל ? האם חוויות הצפיה שווה את ההשקעה, או שמדובר ב OVERKILL כיוון שמדובר במחשב ישן מדי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה! רציתי לשאול אולי מישהו יודע איך אני מחבר טלוויזיה רגילה למחשב, שהטלוויזיה תהיה כמו מסך מחשב, חלק אמרו לי שצריך כרטיס טלוויזיה, וחלק אמרו לי שכרטיס טלוויזיה זה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אולי צריך רק כבל לחבר לטלוויזיה ולמחשב וכך אני אוכל לראות סרטים במסך טלוויזיה שמחובר למחשב. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התרשמות אישית מהמסך Chimei cmv 222H בדרך כלל אני לא כותב התרשמויות אלה מסתמך על אחרים אך במקרה הזה לא יכולתי לוותר על התענוג. קיבלתי את המסך לפני יומיים. המסך מגיע עם: כבל חשמל ארפואי תקני כבל חשמל לארץ כבל VGA כבל אודיו 3.5 דיסק עם חוברת הוראות מדריך התקנה מהירה. כאשר פתחתי את המסך הוא נראה באמת מרשים וגדול יותר ממה שהיה לי ולי היה מסך 20" רחב. המסך מגיע מורכב ואין תורך בכל מיני חיסורים לרגלית או משהו כזה, פשוט מוציאים מהקופסא ושמים על השולחן. ההתרשמות הראשונה שהמסך ממש יפה. אני התלבטתי הרבה בין המסך הזה לבין SAMSUNG 2243BW, בסוף הבנתי ששני המסכים טובים והלכתי עם זה שנראה יותר טוב חיצונית. למסך ארגונומיה נוחה מאוד ניתן לשנות את הגובה, הטיה, וסיבוב במקום (לעומת הSAMSUNG …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך LCD 19 לעבודה בעיקר על גרפיקה ותלת מימד (עזבו אותי מההמלצה על CRT, אני כבר יודע על זה.. בחירה שלי). נתקלתי בשני המסכים האלה.. LG L1900R VS 1970HR יש כבר ביקורות על ה L1900R ? (הגרסה של ה 2 מיליסקנד והניגודיות 3000 ). ויש כמה דגמים ל 1900 והאם זה רק עיצוב או יש לזה משמעות ? מה אומרים על הדגם השני ? וכמובן אם יש חוות דעת נוספת על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התחדשתי במסך T240 Samsung ורציתי לחבר אותו לממיר יס. האם עליי ללכת לקנות את הכבל VGA ל- RGB ובזה ניגמר הסיפור? או שעליי להשיקע כסף גם בכרטיס טלויזיה. סליחה על הבורות אוליי כבר שאלו את השאלה הזאתי אבל לא מצאתי תשובה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table] [tr] [td]מסך 18.5 Samsung, E1920X LCD [table] [tr] [td]מסך 18.5 Mag, H9809A LCD [/td] [td] [/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]מחד, אני שומעת שסמסונג הם הכי "חזקים" במסכים עכשיוץ מנגד, גם על מאג לא שמעתי דברים רעים. דבר נוסף, במאג יש 3 שנים אחריות ובסמסונג שנה אחת שזה גם שיקול מבחינתי.[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]הניגודיות בשניהם זהה. זמן התגובה בסמסונג הוא 5 ובמאג זה 2. אני לא מבינה מה זה אומר ועד כמה זה משמעותי כשיקול. ודבר אחרון - המאג מגיע עם רמקלים מובנים שזה די טוב לי כי אין לי הרבה מקום בשולחן. אשמח לשמוע דיעותכם, הצעותכם וכו'. תודה מראש[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות החיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית, אני הולך לקנות את המסך הנל T260, הגרסא ללא הטיונר וכל החיבורים לטלוויזיה, ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לממיר ללא תלות במחשב,\ ראיתי את הTV BOX אבל הוא עולה 300 שקל, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו, אם יש בממיר HDMI או VGA, האם אפשר לחבר באופן ישיר אותו למסך? או שצריך איזושהי המרה. תודה מראש לכולם!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי פה עדיין לא קניתי זוג מסכים מאחר וקניתי מחשב חדש לפני שלושה חודשי אז חיכיתי קצת עם המסכי מחשב בעיקרון אני לא נעול על חברת דל וחשבתי על המסך הבא של סמסונג מוכן לעלות בתקציב ל1300 ש"ח למסך בודד האם עדיף את המסך DELL U2417H או את הסמסונג בקישור? המסך הבא לעומת הדל יכול להגיע עד 144HZ בקצב רענון לעומת 60HZ בדל הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1070 TI https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22797 שימושים לא בהכרח רק לגיימינג גם לצפייה בסרטים וסדרות גלישה ועבודה משרדית יש לי בעמדת מחשב זרוע זוגית לשני מסכי מחשב והתקן VESA חשוב
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהי הרזולוציה הכי גבוהה ל 22" ? נגיד ל 19" יש 1280X1024...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! בקרוב אני קונה מחשב חדש ואיתו אני צריך גם מסך חדש. השימושים שלי זה יהיה בעיקר גיימינג, אינטרנט ועבודה משרדית. דוגרי התקציב שלי הוא גג 1000 שקל ושמתי עין על Dell u2312hm. דוד שלי עובד עם איזה ספק שיכול להשיג לי מסך של Samsung, Mag, Lg. אשמח אם תביאו לי המלצה אולי למסך של אחת מהחברות הנ"ל בתקציב של עד 1300 בגג שיעקוף את הביצועים של מסך הדל שציינתי בהתחלה, אם קיים דבר כזה. הגודל, כמה שיותר גדול יהיה יותר מבורך אבל שוב לא להתפשר על איכות בשביל הגודל, אבל המינימום זה 23 אינצ'. הכרטיס מסך יהיה GTX760 ואולי 770. סתם שאלה: יש למישהו מושג מתי יתחילו המבצעים של black friday בישראל? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מסך האם מה שהבאתי כדאי לקנות ? כן/לא? תקציב עד 700 ש"ח לרוצים להביא מסך מומלץ אחר לינק http://www.shirion-computers.com/pl_product~LG-E2242TC-LED~20~93.htm תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(וואו... יותר מדי סמיילים קופצים בטופס הזה.... ) אולי מישהו יודע איפה אפשר למצוא מסכי IPS בארץ? בזאפ יש רק כמה מסכי NEC עם מהירות תגובה גבוהה מדי. אני מחפש: פאנל IPS 20 אינטש ומעלה מהירות תגובה 8ms ומטה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-