עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mosh5555,

crt סוני טריניטרון מצויין. ישן. יש אפשרות לטפל איכשהו בשריטות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by itaysk,

היי, אני מחפש מסך כדי לחבר ללפטופ כשאני בבית. הלפטופ הוא Lenovo X61 אם זה משנה. השיקול הכי חשוב לי הוא שיעייף כמה שפחות את העיניים (אם יש כזה פרמטר בכלל). אני עובד עם תכנות שמתעסקות עם טקסט, ובעיקר אינטרנט, ככה שאני קורא ממנו הרבה, ואני מחפש משהו שיהפוך את זה לכמה שיותר נעים. אני לא מתכוון לעבוד עם רזולוצייה של FHD (גם לא בעתיד) ולכן אין דרישה כזו. עוד נקודה חשובה מאוד היא שלא יהיה מבריק! השולחן שלי נמצא ליד חלון, ואני ממש לא רוצה השתקפויות שיגבירו את קושי הקריאה ואת המאמץ של העיינים. ראיתי שממליצים על ה samsung T2333, האם עבור הצרכים שלי הוא גם הבחירה הנכונה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם אני עוקב אחרי הפורום הנ"ל כבר למעלה משבועיים שלושה כדי לנסות וללמוד ולהחליט איזה מסך הוא עדיף יותר אני מודע לכך שיש כאן אנשים שרק רוצים לנסות לעזור ולכל אחד יש את הדעה שלו איך כפי שאני דוגל עם עובדות אין יותר מידי אפשרות לטעות אני רוצה לרכוש מסך למחשב בהתחלה התלבטתי בין DELL 2007 WFP לבין הLG 2000C { אם כתבתי את הדגם נכון } שמדוברים כאן מספיק ... לאחר מכן יש את החברות החדשות שהתצטרפו שהן VP930 VIEWSONIC ל דגמים של EIZO שהם בכלל 19" אשר נחשבים לממש טובים ואז התחילו כל הבעיות יש כאן אנשים שהמליצו לא לקנות 20" כי אין הבדל בין ה20" רחב ל 19" רגיל אז חבל על הכסף ל VP930 בדגמים האחרונים יש בעיה של "תאורה אחורית במסך שחור " { מצטער שכחתי את ההגדרה המדוייקת } ..…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום חברים יקרים אני רוצה לקנות מסך חדש בעז"ה למחשב השאלה החשובה האם כדאי LG LCD 24 W2486L Led 2Ms או SAMSUNG BX-50 BX2450 - LED 24" 2MS מה הכי כדאי לקנות ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. פה ושם משחקים קלים תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. חייב שהמסך יהיה מהחנות הזו, www.logicpc.co.il/heb והסיבה לכך היא שקניתי מסך CRT אתמול, ואני רוצה להחליף אותו בגלל שאני לא מרוצה מהמסך.. תודה למי שיעזור.. דרך אגב, גם מסך CRT יוכל להתקבל כהצעה, לא כזה חשוב לי.. פשוט המסך שקניתי הוא Samsung 793DF כי אמרו לי שהוא טוב ויעמוד בנתונים של 1024*1280 וקצב רענון של 85, אבל זה לא באמת קרה, וגם כנראה שהשפופרת של המסך לא בדיוק שטוחה, וזה משגע לי את העיניים.. אז אם זה מסך CRT שיענה על התנאים האלה.. 1024*1280 ברזולוציה על 85 קצב רענון לפחות.. ואם לא, אז מסך LCD נורמלי.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. השימושים הם גיימינג כבד (מירוצים ויריות) שיהיה בגודל 23 אינץ' חשבתי על dell 2311H, קראתי שהוא מאוד איכותי אבל זמן התגובה שלו קצת מפחיד אותי.. לא בא לי שיהיו מריחות.. יש המלצה למסך אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Nasok,

בקיצור הגעתי למסקנה שהם שתי המסכים הכי טובים לתקציב השאלה מה יותר טוב. 1) מה יותר טוב לעבודה מרובה על מחשב וסרטים 2) מה יותר טוב למשחקים ובבקשה תנסו לבסס על עובדות וגם על ניסיון אישי עם שניהם תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by explize,

יש באפשרותי לקנות מסך T220P משומש במחיר סביר (2/3 מחיר שוק של חדש), אני לא משדרג משום מסך קיים, אני עדין עם17 CRT שנותן לי אחלה צבעים לPHOTOSHOP ופרמייר שאני עובד איתם, למרות שרוב השימוש שלי הוא לשימוש יומיומי עד אשר יבוא התקציב לכרטיס מסך(סטודנט מחקר זה הרבה עבודה שחורה במעבדה......פחות מדי זמן לשחק במשחקים...צריך להפסיק לישון לדעתי, זה הפתרון), אבל כמו כל דבר צריך לרכוש דברים בשלבים, והגיע זמן המסך לפני הכרטיס מסך. השאלה אם כיום הוא שווה את המחיר מול השימושים שלי והעתידים מול היכולת להשאר עוד קצת במצב הנוכחי ולחסוך לקנות את הDELL... האם ההפרשים הם ניכרים(מכיוון שאני לא איש שבוחן מסכים כל שני וחמישי והפרוטה לא ממש מצויה בכיסי) אשמח לעצה ועזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אז הילד התחיל לשחק פורטנייט וחשבתי לפנק אותו. אני מניח שמתישהו הוא יתקדם, אבל כרגע אנ'לא מחפש משהו High-end. צריך מסך בגודל בין 23.5-24.5, כניסת HDMI אחת לפחות, והכי חשוב - צריך גם מעמד וגם חורים ל VESA (כדי לתלות את ה NUC) תקציב אמור להיות סדר גודל של 1000. ואם בתשובה תוכלו לכתוב מה המינימום שאני בעיקר צריך לחפש (קצב רענון/זמן תגובה/פאנל) זה מאוד ישרת אותי. תודה רבה ותבוא עליכם ברכה אייל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כן, כן. עוד נושא חרוש לחלוטין. מבצעי black friday נגמרו ועברתי בערך על ה-20 העמודים האחרונים, כמה ביקורות באינטרנט וכדומה. במחשב שלי כרגע מורכב 1070 ואני לא חובב גדול של AA, bloom או פוסט אפקטים בכללי. אני מחפש מסך למשחקים, קוד ועיצוב בתקווה מתחת ל-4000 שקל. הבעיה היא שאני לא מוצא מסך בלי בעיות כרוניות כאלו או אחרות. עד לא מזמן הייתי סגור על s2716dg בתור פשרה לא רעה בכלל אבל תלונות על inverted pixels ואיכות התמונה במשחקים אפלים יותר. יש את xz350cu שנראה טוב בגלל פנל VA אבל גם לו לא חסר בעיות: יצא לי גם לראות את מסך ה-4k החדש של אסוס בגודל 27״ עם g-sync שקצת חורג לי מהתקציב אבל 60hz לא קורצים לי יותר …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מחפש מסך בסדר גודל של בין 1,000 - 1,300 ש"ח, לסרטים, למשחקים, שימושים ביתיים אחרים רגילים. ראיתי כמה מסכים של LG ו-Samsung, נתונים של 2MS, ניגודיות של 50,000, רזולוציה 1920X , חלק עם פאנל TN (שהבנתי שהוא נחשב לפחות טוב) אבל חלק לא, כמו לדוגמא LG-W2353V ו-Samsung P2350 מה דעתכם עליהם ? קראית קצת בפורום וראיתי שהרבה ממליצים על 2209WA של DELL, רציתי לדעת מה עושה את המסך כזה מיוחד? פשוט בגלל שהנתונים שלו אולי קצת מטעים, 5MS, ניגודיות של 1:1000 רזולוציה מקסימלית של 1680X. אני לא יודע אם הדגם הזה ספציפית, אבל הבנתי שיש חלק מה-DELL שעובדים עם איזה פאנל חדש, השאלה אם כל שאר הנתונים שכביכול פחות טובים מהמסכים האחרים, כלל לא רלוונטים? אני לא כל כך מבין ופשוט הסתכלתי על הנתונים…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Slix,

מתלבט בין שני מסכים : AOC G2460PQU https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14672 Dell S2415H https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15095 שוקל אם שווה לי להשקיע עוד בסכום למסך של AOC ואם החברה הזאת בכלל טובה, חוץ מזה הפאנל של המסכים שונה. המסך מיועד דרך אגב לגיימינג אבל גם לעריכה גרפית מידי פעם.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, יש לי סמסונג 226BW וביומיים האחרונים יש לי למעלה בצד שמאל פס קטן כזה שרובו שחור ובסוף ירוק... אני לא יודע אם זה פיקסל שרוף או משהו אחר.. עשיתי רענן וזה לא עוזר...כיביתי את המסך והדלקתי וזה לא עוזר.. אבל לפעמים הוא נעלם לבד ככה סתם.. מה זה יכול להיות ואיך אני מטפל בזה? עריכה: עכשיתי אני סתם מסמן עם העכבר כמו משועמם ברקע (כמו שמסמנים אייקונים.. חח עושה ריבועים ומלבנים) וגיליתי שאני מגיע לקו הזה זה בעצם נתקע ולא יכול לסמן מאחורי הקו.. (למרות שהעכבר עובר דרכו חחח)(זה בעצם קו למעלה קטן והוא כאילו ממשיך רק שלא רואים אותו..) חח אני יודע שזה נשמע מפגר.. מקווה שהבנתם.. תודה, דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם אשמח לעזרה, קניתי מסך של DELL S2722QC. כאשר הרזולוציה של המסך ב 3840X2160, ה Refresh Rate על 30hz, ולא ניתן לשנות אותו ל 60. בעקבות כך, יש איזה לאג מציק עם העכבר כאשר עובדים איתו, הוא זז בצורה איטית וקופצנית.. בדקתי באינטרנט ואכן זה משהו מוכר כאשר עובדים עם 30hz. כאשר אני מוריד את הרוזלוציה ל 2K, המסך עובד עם 60hz והעכבר לא עושה את הלאג הזה.. אבל כמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה הגבוהה. למסך יש חיבור USB TYPE C, ולפי מה שבדקתי אם אני יחבר אותו בחיבור זה למחשב, הוא יעבוד ברזולוציה הגבוהה וגם ב 60hz. האם יש למישהו המלצה על מתאם בין USB TYPE C במסך ל HDMI במחשב? אני מחפש המלצה על מתאם שיעבוד ו…

16. Started by rotemm001,

שלום אני ירושלמית רציתי לשאול אם עדיף לקנות בחנויות כמו Ivory/ksp או שעדיף בחנות כמו מחסני חשמל. הגודל הרצוי 23/21 אינץ, דגמים ממולצים? (עד מחיר של 600 ללמידה וסרטים )

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום חברים אני מחפש מסך למחשב שלי יש לי כרטיס מסך 1080T ומחשב מאוד חזק המסך שיש לי כרגע מאוד מאוד יישן אין אפילו חיבור HDMI פשוט הוא בין 10+- לכן אני רוצה מסך מחשב שיתן לי לנצל את הכסף שהשקעתי במחשב. מחפש מסך מחשב 24 איצ' ומעלה עדיפות למסך מעוגל 2K שיהיה 144HZ עם זמן תגובה של 1-4MS אם נכנס לתקציב אז גם G-SYNC בעיקרון המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר ללימודים וקריאה ועבודה מרובה לכן חשוב שלא יכאיב בעניים שיתן ביצועים כמה שיותר טובים וכמובן שלא יחרוג מהתקציב התקציב זה 2,000 ש"ח אם חריגה של 500 ש"ח.. אשמח להצעות או לסיקורים על משהו טוב ומומלץ

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by headg,

מי עדיף מבין מסכי הסמסונג בעלות דומה ? האם היתרון של LED הוא באמת לא יתרון רב למשך השנים ? EX2220X VS 2333T http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765276 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 תודה מראש

19. Started by israel1970,

אני מחפש מסך 4K עד 3000 (יש חיה כזו?) קראתי את הביקורות על הדל והסמסונג( P2815Q , U28D590D) ואני מחפש המלצה קצת יותר טובה לא אכפת לי גם אם המסך מחו"ל (אעשה ייבוא כנדרש אם צריך) השימושים העיקריים הם גרפיקה, אינטרנט, סרטי וידאו ומוזיקה) כ המסך שיש לי כרגע: 560TI תודה רבה על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום רב. צריך את העזרה של המומחים כאן לשאלה שאני מחפש עליה תשובה חד משמעית ולא כל כך הבנתי מ GOOGLE או YOUTUBE במדויק, לכן חשבתי כאן אולי תוכלו לעזור לי. כאמור המסך שאני רוצה אמור להריץ משחקים כבדים בפירוט של 1440P המסך כבר נבחר דגם עם טכנולגיית NVIDIA® G-SYNC ובקצב של 165Hz או 144 בהתאמה. כפי שאני יודע לא שווה להשקיע ברזולצייה של 4K ולכן לא לקחתי מסך כזה. רציתי לדעת האם יהיה לי הבדל עם מסך באותו גודל 1440P אבל רק עם 60MHZ ובלי הטכנולוגיה של G-SYNC מה ההבדלים האם אני ארגיש אותם משמעותית? הכרטיסי מסך שאני מתכנן להביא הם 980TI ואפילו אולי ב SLI הציעו לי כבר מסך מדגם U2715H של דל זה חוסך לי בערך 1500 ש"ח לעומת המסך שאני רוצה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by tood24,

היי, חשבתי על LG או סמסונג יתאים? חובה FHD.?או יספיק HD בלבד

22. Started by naors,

יש למישהו המלצות על מסך חזק לגרפיקה? הבנתי שהמסך של DELL מסך חזק: דגם Dell 2007WFP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 כנ"ל לגבי כרטיס מסך חזק לגרפיקה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sap2221,

שלום חבר'ה , אני צריך שתתנו לי מסכים שתומכים בקצב רענון 120 הרץ שקיימים היום בשוק בחנויות בישראל , אודה לכם מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dekken,

שלום, אני מחפש מסך שהשימוש העיקרי בו הוא משחקי מחשב, ומדי פעם צפייה בסרטים וסדרות. אני לא רוצה מסך שנמרח, נמרחו לי העיניים מספיק בטלוויזיה של אחותי. לא מחפש להשקיע יותר מדי. כנראה בסביבות ה800שקל ואפילו פחות! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by RonCohen,

אני רוצה לקנות או את ה2312HM או את ה2311H אבל אני לא יודע איך להפוך אותו לטלויזיה איך אני יכול לעשות את זה ??? שהוא יהיה בנוסף למחשב גם טלויזה ממיר של הוט מתחבר עם RCA(שלוש הבננות אלה) בDVI אני ישתמש למחשב משחקים אז נישאר רק VGA וDP אם צריך אני יקנה רמקולים חיצוניים ומתאמים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.