מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש צמד מסכי מחשב לפיתוח, חשובה כמובן חדות המסך ושלא יעייף. 23" בגלל שהם יותר זולים מ-24". אין הגבלה כספית אבל כמובן עדיף ביצועים\עלות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי להחליף את המסך מחשב הישן שלי שהתקלקל, במסך טוב יותר, וגם שהיה טוב לעינים שלי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי איזה איזה סוג פנאל הכי טוב לעיניים? , וגם אם אני צריך לבדוק עוד פרמטרים בשביל שהיה טוב לעיניים? השימוש שלי בעיקר לעשות עבודות שלקחות כמה שעות טובות, ושהעיניים שלי כמה שפחות התעיפו ושלא יעלה לי את המספר (במשקפיים), ופחות בעניין של גיימינג ושזה היה כמה שיותר מהיר. אשמח לתשובה, וגם להמלצות (עד 500 אפשר גם יותר אם יש הבדל משמעותי). (דרך אגב קראתי מה שרשמו פה ואשמח שזה היה יותר רלוונטי לעכשיו).
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (בעזרתם האדיבה של פורום מפרטי המחשב ). על מנת להשלים את הקניה אני מחפש מסך 24" חדש למטרות משחקים. אחרי שהפכתי מס' אתרי ביקורות הגעתי ל-3 מסכים שנראים לי טובים. אני מבקש את העזרה שלכם בלהיסגר על המסך הסופי... ואם אפשר גם קישור לחנות באזור הצפון שאפשר למצוא בה את המסך. המסכים לפי סדר העדיפות שלי הם: 1. LG Flatron W2442PA 2. Samsung 2494LW (לגבי המסך הזה אני די מבולבל... כל שינוי ב-2 האותיות האחרונות נראה די משמעותי - אז תקנו אותי אם בחרתי דגם לא טוב) 3. BenQ G2412HD (אני לא ממש מכיר את BenQ בהקשר של מסכים... דעתכם?) אשמח לקבל תגובות מכם... (הרבה ת'רדים שנפתחו לאחרונה בנושא זה בדיוק לא נענו כלל) תודה אנשים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצה מסך 27 אינטש טוב עדיפות לסמסונג או DELL עם יציאות HDMI , DVI ורמקולים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תראו קניתי לא מזמן את המסך הזה Samsung SyncMaster 226BW ועד עכשיו אני מבסוט ממנו ולפני שקניתי אותו קראתי בכל מיני מקומות שזה המסך 22 אינץ' הכי טוב שקיים והוא מסך מעולה וכו'. היום מישו אומר לי שהמסך הזה לא משו.. זה נכון או חרטה???? כי בהרבה מקומות ששאלתי אנשים שמבינים ובדקתי באינטרנט ביקורות הרבה היו מרוצים ממנו ואמרו שזה המסך הכי טוב ל-22 אינץ'..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מחפש זוג מסכים לשימושים בסיסיים ולעריכת סאונד עם תוכנת קיובייס, לא למשחקים בתקציב של עד 1500 ש"ח לשניהם ביחד פרטי מערכת: כרטיס מסך מובנה עם מעבד i5 4590 יש יציאת vga dvi ו hdmi
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום שישי הגיע המסך הנ"ל, ההתרשמות-לפניכם. המסך הזה בגודל 20 אינץ' דומה מאוד ל Dell2007WFP (שלצערי לא התאפשר לי לרכשו). מאפיינים טכניים לפי אתר Dell: גודל: 20 אינץ' רזולוציה מקסימלית: 1680*1050 יחס ניגודיות דינמי: 1:2000 בהירות: 300cd/m2 צבע: 16.7 מליון צבעים, עם מכלול של 102% זוויות צפיה:170° / 160° => פאנל TN זמן תגובה: 5 ms חיבורים: VGA, DVI, 4 USB 2.0 ארגונומיה: כיוון גובה, סיבוב, הטייה, PIVOT במסך יש הגדרת צבע לגרפיקה או לווידאו. הגרפיקה כוללת מצב של: Desktop, Multimedia, Game, sRGB, Warm, Cool, Custom RGB ומצב וידאו כולל Movie, Game, Sports, Nature. בכל אחד מהשימושים המצב התאים. אבל בגלל המעבר די מייגע בין המצבים החלטתי להישאר על Custom RGB, שלאח…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני רואה שיש הרבה המלצות לא לקחת את הפנל הפשוט והפחות טוב. לפי מה שראיתי - בפנלים שנחשבים יותר טובים קצב הרענון הוא בדרך כלל 8MS, האם זה משמעותי? האם מסך שצריך להתאים למשחקים צריך להתחשב בנתון זה? האם זה לא אזהרה ממריחות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם כרטיס RTX 2060 SUPER ועכשיו מחפש מסך שינצל את היכולות של הכרטיס ,מחפש מסך 27 (עדיף) או 24 ( אם יותר איכותי ) עם 1440p 144hz ראיתי את המסך של asus designo mx27aq האם זה מסך טוב או כדאי לחפש מסך אחר ( מעדיף להישאר בתקציב של עד 1800 אבל אפשר למתוח עד 2000 )
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר לסרטים אך גם למשחקים ועבודה שוטפת (אינטרנט וכדומה). אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' אבל קצת מבולבל מהמבחר שיש בשוק. אני מסוגל להקציב כ 1600 שקל פלוס מינוס למסך הזה, ולא סגור אם שווה\לא שווה לדאוג לחיבור DVI, שווה\לא שווה לנסות לרכוש מסך בפורמט רחב (לשחק במשחקי מחשב בפורמט רחב זה בכלל אפשרי? ומה בקשר לאתרי אינטרנט?), גם לא סגור על חברות (מלבד סמסוונג ו LG) וכדומה. אשמח לשמוע עצות (בחינם ;D) על מסכים "שווים" בטווח המחירים הזה שאתם מכירים, בעדיפות מחנויות בצפון כמו KSP או נועה מחשבים (לא שאני מכיר את החנות השניה, אבל הבנתי שיש להם מבחר לא רע). תודה על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך חדש לבן שלי (בן 10), הוא משחק בעיקר פורטנייט ומדי פעם בטח יצטרך WORD או אינטרנט. בהתחלה חשבתי לקנות מסך מחשב 24" רגיל. אבל לאחרונה אני חושב לקנות לו טלוויזיה 32 אינץ LCD, כי הוא רוב הזמן משחק בפורטנייט והוא בטוח מאוד יתלהב מהגודל (בוודאות), והמחיר שלה אפילו יותר זול ממסך רגיל 24" של מחשב. אבל - הטלוויזיות בגודל הזה הן כולן ברזולוציה HD READY. (אולי יש FULL HD אבל הן יהיו מאוד יקרות ולא מתאים לי לתקציב). השאלה אם כדאי? האם יראו בסדר או זוועה? מישהו ניסה? מה אתם ממליצים? (אני יודע שהנטיה היא לפסול את הטלוויזיה ,אבל אנא הסתכלו על התמונה הכוללת שתיארתי). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך הגיימינג המתקדם של היצרנית הקוריאנית צפוי להיות מושק רשמית בתערוכת CES הבאהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה PS4 לבן בקרוב בנוסף למחשב, החלטתי שזו השקעה משתלמת ובא לי לשחק את האקסלוסיביים, ובמיוחד פשוט נשבר לי לחכות לGTA V למחשב וכל עניין הדחייה הנוספת הזה עצבן אותי. המסך שלי הוא samsung sm s22b300 - די ישן אבל פאנל מצויין ואני לא רואה שום צורך להחליף אותו בקרוב. ראיתי שכל מפצלי הHDMI תומכים ב12 ביט לערוץ בלבד... כמובן שזה לא יעבוד עם המחשב וגם לא עם הPS... למחשב יש 32 ולPS אני מניח שגם. האם למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד שתומך 32 ביט במחיר נורמאלי? (במסך אין HDMI אבל יש DVI שזה אותו דבר בדיוק, ויש לי מתאם לHDMI.) המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דל 2407 (מסך מדהים, מומלץ). עקב הברקים ניתקתי אתמול את המסך והמחשב מהחשמל. כשהחזרתי אותם אחרי כמה שעות, המחשב עולה, אך המסך מסרב בכל תוקף לעלות. הוא מוסר שאין לו signal מהמחשב והוא נמצא תחת save power הוא מחובר תחת כבל DVI כל מה שעשיתי לא עזר: עשרות פעמים ריסטרט למחשב, ניתקתי את הכבלים והחזרתי זה כבר קרה לי בעבר אך הוא חזר לעצמו הפעם כבר יממה ואין שום פתרון באופק יש למישהו רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך 22 אינצ' עד סכום של 800 ש"ח השימוש - אינטרנט סרטים וכו' מה שחשוב שיהיו לו כניסות usb ועדיפות (אם עדיין יש היום בשוק) למסך עם מצלימה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
ברשותי 2 מסכים של SAMSUNG ישנים SyncMaster B2230 + Syncmaster 2033sw אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש תקציב 1000 ש"ח מקסימום ישמש אותי למשחקים וגלישה בעיקר מפרט המחשב שלי intel i5 4570 8gm ram radeon r9 280xvapor x המחשב שלי יוכל להריץ 1440P ? אני ממש יכול להסתפק ב1080P . לא מבין בעניין המסכים אבל המסכים שיש לי כרגע דיי מכאיבים לי בעיניים וזה מבאס . ואם בכלל החלפת מסך מומלצת בתקציב הזה אני ארגיש שינוי ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=37968 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=415703 ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר זמן רב שאני מתלבט לגבי הקנייה של המסך הזה. אך יש מספר דברים שקצת מרתיעים אותי. כרגע אני עם מסך 19 אינץ' של פיליפס ברזולציה 1440X900. השימושים של הם משחקים סרטים מוזיקה תכנות אינטרנט ועוד. העניין הוא שאני לא נוהג לשדרג את מחשב כל שנה זה לא בראש סדר העדיפויות שלי. עכשיו השאלה היא כזאת, בהנחה שעכשיו אני מוכן להוציא סכום כסף לא מבוטל על מחשב(נגיד עד 5K) פלוס המסך שזה עוד 2.3K בערך, ואני לא הולך לשדרג את המחשב ב-3 שנים הקרובות לפחות. השאלה מה עדיף, להישאר עם מסך 19 ברזולוציה כזו שיכול להיות שגם בעוד 3 שנים יהיו משחקים שיעבדו עליו על הגדרות מינימליות ואולי אפילו טיפה יותר, או לקנות מסך FULL HD וכבר בשנה הבאה כנראה להרגיש ירידה ניכרת של ביצועיים, שלא לדבר על ההגדרות שאני אשח…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במסכים אבל על פניו נראה קניה טובה מסך 19 8MS ניגודיות 1:600 כולל DVI מחיר 1700 ש"ח בדקתי קצת על החברה ועל הדגמים אחרים ובסה"כ התגובות טובות (על המסך הזה לא מצאתי ביקורת בשום מקום) אני מניח שלעבודה שוטפת הוא יהיה סבבה אבל השאלה הגדולה איך הוא במשחקים אם יש לכם המלצה למסך דומה בנתונים ובמחיר דומה אני אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, האם יש מישהו שיש לו את המסך הזה ויכול לתת לי רשמים א. לגבי ביצועים שלו (בעיקר לגבי סרטים) יש לי חשש כנראה בלתי מוצדק מזמן תגובה של 8ms ב. האם מישהו יכול להעלות לפורום או לכוון אותי לקישור בפורום שיש תמונות של המסך הזה (הייתי שמח לראות אותו מחוץ לקונטקסט של פרסומות)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עוד כמה שעות אני נוסע לאייבורי כדי לקנות מסך..כי הCRT הקודם "מת". יש לי התלבטות בין כמה מסכים.. לפני שאני אתן את הדגמים , רצוי לציין שהמחשב שלי מצוייד ב7800GT N AMD63BIT 3200 אז ככה שאין לי מושג אם המסכים הללו יכבידו על המחשב, מחכה לתשובה.. בכל מקרה, אלו המסכים. Samsung 2553bw Samsund T220 ואם יש לכם דגם נוסף עד 1.1K אשמח לשמוע. תודה, מחכשה לתגובות ענייניות ומהירות. עריכה: לא לתת דגמים של BENQ N CHIMEI
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי W2220P התרשמות ראשונה + בעיות / שאלות היה לי LG 1972H שהייתי מרוצה מאד אבל נשרף לו המסך אז נתתי לו את שלי וקניתי חדש. התמונה נראית נהדרת והטקסט מאד קריא. כרגע אני עדיין עובד על הכיוון שלו. דבר ראשון הורדתי אי הבהירות לאפס נכיוון שאני עובד בדר"כ בחדר חשוך. מספר בעיות ותלונות. 1. לא ניתן להנמיך את המסך. גם כשהוא הכי נמוך הוא מאד גבוהה. זה יצריך שולחן נמוך יותר , או עבודת נגרות. לא מצויין שהמסך בנוי ל מטר תשעים ומעלה (אני מטר שבעים ושש). זוהי בעיה רצינית שיכולה לפתח כאבי גב רציניים. 2. למסך נורת On אדומה ובוהקת ( לעומת מעגל כחול ונעים שהיה במסך הקודם). נאלצתי לשים סלוטפ עם נייר מקופל כדיי שהאור לא ישרוף בעין. זה כאילו מכוונים עליך עם מצביע לייזר. 3. כפתורי מגע - גועל נ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך למחשב שלי בגודל 24 אינץ בטכנולוגיית FULL HD שיתמוך ברזולוציה 1920 על 1024 , דגש על מסך באיכות גבוהה עם חיבור HDMI ורמקולים טובים תקציב עד 1400 ש"ח מחנויות בקריות וחיפה בלבד או חנויות שעושות משלוח עד הבית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Samsung T27A950 3D Led 27'' 2ms 2xHDMI WideScreen Black אני לא מוצא מידע על שלט אם לא, תציעו לי מסך מחשב+טלויזיה כולל שלט HDMI הכי חדש תקציב עד 4000 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-