מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
נדמה כי כבר אין למצוא את ה2407WFP הישן בגרסת A04. כעת ניתן למצוא רק את ה2407WFP-HC בגרסת A00, והוא בא עם בעיות שאני לא מעוניין בהן. האם משהו מכיר מקום שבו ניתן לקנות את ה2407WFP A04 הישן? תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table] [tr] [td]מסך 18.5 Samsung, E1920X LCD [table] [tr] [td]מסך 18.5 Mag, H9809A LCD [/td] [td] [/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]מחד, אני שומעת שסמסונג הם הכי "חזקים" במסכים עכשיוץ מנגד, גם על מאג לא שמעתי דברים רעים. דבר נוסף, במאג יש 3 שנים אחריות ובסמסונג שנה אחת שזה גם שיקול מבחינתי.[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]הניגודיות בשניהם זהה. זמן התגובה בסמסונג הוא 5 ובמאג זה 2. אני לא מבינה מה זה אומר ועד כמה זה משמעותי כשיקול. ודבר אחרון - המאג מגיע עם רמקלים מובנים שזה די טוב לי כי אין לי הרבה מקום בשולחן. אשמח לשמוע דיעותכם, הצעותכם וכו'. תודה מראש[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מסך - Fujitsu דגם LED L22T-2 גודל ''21.5 לשימוש ביתי אם זה לא לענין אז אני מחפש משהו עד 700 ש"ח ומסך כולל רמקולים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי חנות בירושלים שמוכרים את המסך הזה במחיר 1300 ש"ח. אני מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, אבל אם יש פה עוד חבר'ה שרוצים את המסך הזה, אני אנסה להשיג מחיר יותר זול.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מסך 22+ עד 1700 שקל מיועד למשחקים וסרטים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש צמד מסכי מחשב לפיתוח, חשובה כמובן חדות המסך ושלא יעייף. 23" בגלל שהם יותר זולים מ-24". אין הגבלה כספית אבל כמובן עדיף ביצועים\עלות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מינימום 29 אינץ, תקציב 3500 בערך. ראיתי את זה ביד שנייה: https://hwzone.co.il/advert/dell-3415w-ultrawide-219-2/ אבל זה קצת מעבר לתקציב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
והאם קיימים מסכים כאלה עם גודל נקודה שמקביל לזה של מסך 19 עם רזולוציה של 1280x1024?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חברים, אני מתכוון לקנות את המסך הזה עד שבוע הבא. אני קונה מחשב חדש לגמרי באיזור אוקטובר נובמבר, מסך אני חייב להחליף כי שלי כבר ישן פצצות ואין טעם שאני יחכה... עדיף להתרגל מעכשיו.. השאלות היחידות שלי שאני חייב לדעת, למרות שאני יודע שנפתחו 20 נושאים על המסך הזה אם לא יותר אני פשוט חייב לדעת כי וואלה זה 1300 שקל + דלק נסיעה מהצפון הרחוק לפנדה מחשבים בחיפה : 1. האם אני ירגיש איזשהם הבדלים בין המסך הזה למסך 2ms במשחקי מחשב ? [ כי אני מתכוון לשחק הרבה במחשב הבא ] 2. האם בכלל כדאי לחכות חודשיים ולקנות מסך אחר שייצא ? ואם בכלל ייצא מסך באיכות יותר טובה במחיר דומה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב טוב בגודל של 22" עד 24" למטרת גיימינג כבד (COD,FIFA,CRYSIS) וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עם חריגה מותרת של עד 500 ש"ח. אני אשמח אם מי שיביא לי מסך טוב יפרט לי בדיוק גם למה הוא יותר טוב ממסכים אחרים, הכוונה שלי היא מה עושה את המסך הזה טוב לגיימינג. תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות את ה BX2450, רציתי לשאול אם יש חיסרונות בלחבר את המסך עם כבל VGA? תודה. על הדרך, האם יש הבדל משמעותי בגודל הפיזי בין מסך 24" למסך 23"?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך LCD 19 לעבודה בעיקר על גרפיקה ותלת מימד (עזבו אותי מההמלצה על CRT, אני כבר יודע על זה.. בחירה שלי). נתקלתי בשני המסכים האלה.. LG L1900R VS 1970HR יש כבר ביקורות על ה L1900R ? (הגרסה של ה 2 מיליסקנד והניגודיות 3000 ). ויש כמה דגמים ל 1900 והאם זה רק עיצוב או יש לזה משמעות ? מה אומרים על הדגם השני ? וכמובן אם יש חוות דעת נוספת על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמובן שרואים בו מצויין אבל לא משהו מיוחד, לא הרבה משחקים אולי אולי HD אבל אם זה מעלה את המחיר בהרבה אז לא צריך. גודל אני לא סגור. היה לי 19 אבל רוצה קצת יותר גדול. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי היום בכתבות על מסך הזלמן טרימון התלת מימדי, וגיליתי שהוא נמכר גם בארץ. יש למישהו נסיון איתו? נראה לי מדליק לגמרי לקנות אותו למשחקים...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצה מסך 27 אינטש טוב עדיפות לסמסונג או DELL עם יציאות HDMI , DVI ורמקולים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות ב2 מסכים את אותו הדבר כלומר לכרטיס מסך שלי (GFORCE7600GT ) יש שתי יציאות למסכים אז אני חיברתי אחת למסך במחשב והשניה לטלויזיה עכשיו הבעיה היא שהטלויזיה תומכת עד 1280X768 אבל זאת לא הבעיה האמיתית הבעיה האמיתית זה שאני חייב לשים את 2 המסכים ברזולוציה שווה כי אם אני שם נגיד במחשב 1280X1024 ובטלויזיה 1280X768 אז הטלויזיה מראה לי רק את הרקע וזהו ?! לא יודע למה ??? למשל אם אני סם במחשב רזולוציה של 1280X768 אז רואים בטלויזיה את כל מה שרואים במחשב שיחקתי אם ההגדרות של הדריבר ועדיין לא מצאתי את האפשרות תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום שישי הגיע המסך הנ"ל, ההתרשמות-לפניכם. המסך הזה בגודל 20 אינץ' דומה מאוד ל Dell2007WFP (שלצערי לא התאפשר לי לרכשו). מאפיינים טכניים לפי אתר Dell: גודל: 20 אינץ' רזולוציה מקסימלית: 1680*1050 יחס ניגודיות דינמי: 1:2000 בהירות: 300cd/m2 צבע: 16.7 מליון צבעים, עם מכלול של 102% זוויות צפיה:170° / 160° => פאנל TN זמן תגובה: 5 ms חיבורים: VGA, DVI, 4 USB 2.0 ארגונומיה: כיוון גובה, סיבוב, הטייה, PIVOT במסך יש הגדרת צבע לגרפיקה או לווידאו. הגרפיקה כוללת מצב של: Desktop, Multimedia, Game, sRGB, Warm, Cool, Custom RGB ומצב וידאו כולל Movie, Game, Sports, Nature. בכל אחד מהשימושים המצב התאים. אבל בגלל המעבר די מייגע בין המצבים החלטתי להישאר על Custom RGB, שלאח…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 הלינק הזה מפנה למסך VP930, אבל כשמחפשים את המסך ברשימת המסכים, אין אותו בכלל.. יש את ה VP950. את הלינק מצאתי באיזה דיון כאן בפורום על המסך.. אבל מוזר שאין בכלל את המסך ברשימה לא? בכל מקרה.. למה כתוב "המסך מומלץ לגרפיקה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים" אבל פה בפורום אמרתם שהוא מצויין למשחקים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי כבר 25" DELL QHD אחד, ואני צריך לרכוש מסך נוסף לאותו המחשב מטעמי הפרדה בין היצירה לצריכה על המחשב. האם זו טעות לקנות 25 נוסף או שהיום, 27" זה המינימום ? כמובן שזו דעה אישית אבל אשמח לדעות מאנשים שהתנסו בגדמי ה25 וה27 של דל. אני מניח ששני 25 זה יותר סימטרי בעין, יש מישהו שמתנגד וחושב ש25+27 עדיף ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל המשך חג שמח לכולם, הפורום הזה מעולה לאחר חרישה אינסופית החלטתי לקנות בימים הקרובים את המסך הנ"ל שכולם מדברים עליו. אבל לפני הצעד הנועז רציתי לברר כמה דברים: 1. כמה שניסיתי, לא נראה שכרטיס המסך שלי (GeForce 6600 של Gigabyte) תומך ברוזולוציה הטבעית של המסך הזה (1080*1680). אפילו התקנתי את הדרייברים של המסך בחיבור אנלוגי ודיגיטלי אבל זה לא הוסיף את הרוזולוציה הזאת לסקאלה. גם ברשימת "All Modes" במאפייני הכרטיס זה לא מופיע. יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס, ו-XP Pro SP1. איך אפשר לגרום לרוזולוציה הזאת להופיע? או שזה איכשהו מסתדר ברגע שמחברים את המסך...? קשה לי להאמין שרק בויסטה זה אפשרי... 2. אם העניין עם הרוזולוציה יסתדר בסוף, האם כרטיס המסך שלי מספיק טוב ל…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב? מבחינת הנתונים אני רואה שהGIGABYTE עם זמן תגובה של 0.5 ms לעומת 1ms של האסוס, האם זה משמעותי? בנוסף ראיתי שסוג המסך של ה-GIGABYTE הוא IPS לעומת VA באסוס, האם זה גם יתרון לגיימינג? המשחקים העיקריים זה cod ו-fifa.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני צריך מסך 22 אינץ' הוא ישומש במיוחד לגלישה באינטרנט וזהו .. שומדבר אחר .. אולי סרט מידי פעם כך שאני צריך שהוא יחזיק חדות לאורך זמן שלא כמו מסך שהטשטש עם הזמן (לא יותר מידי זמן .. לא ננקוב בחברות) שיהיה איכותי (מילה גדולה, אני יודע) אני לא ממש מבין בניגודיות כך שאני לא בטוח איזה כדאי ומה ההבדל אני בטוח ב 90% אחוז שכולם ימליצו לי סמסונג .. כי אני יודע .. לי יש מסך סמסונג 19" ואני ממש מרוצה ממנו רוב הסיכויים שהקניה תתרחש בארצות הברית ... כך שכנראה שם זה יצא זול יותר תציעו לי חוץ מסמסונג .. ואני מתרכז יותר על חברה מאשר דגם .. אבל דגם יתקבל בברכה תודה מראש לכולם ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/730bf.asp http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx724/#features הזמן תגובה לא ממש חשוב לי - העיקר שיהיה 8 או פחות , יותר חשובה לי האיכות תמונה ושלא יעייף את העין. ד"א מה ההבדלים בין ה730BF ל730B חוץ מהזמן תגובה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי מסכי led עם יחס ניגודיות של 1:1000 כמו http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=765588 , שכפי שהבנתי זו ניגודיות סטטית, וראיתי עוד מסך כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741793 , עם יחס של 1:2000000 , שזו כנראה ניגודיות דינאמית, השאלה שלי איזו עדיפה מבניי השניים מבחינת ניגודיות ועל איזה מסך הייתם ממליצים לי? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת כמה מחברי הפורום עדיין עם הטכנולוגיה הישנה והטובה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-