עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by genia,

/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מחפש חנות כלשהי שאפשר לצפות במסך הזה, וכל מקום שאני מתקשר אומרים לי שאי אפשר לצפות.. אני משתגע

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by niv0us,

אני מחפש מסך LCD בגול של 20-22 אינצ' בעיקר לצורכי מחשב, אבל גם לצפיה בסרטים דרך המחשב. אני רוצה לחבר את המסך הזה גם לטלויזיה(ממיר של יס). השאלה עד כמה רואים טובים טלוויזיה במסכי מחשב, ואולי כבר עדיף לקנות מסך LCD 17-19 למחשב ולקנות בנוסף טלוויזית LCD לחדר. אני מחפש לא לבזבז יותר מידי כסף. ומעדיף מסך שיוכל לשמש גם למחשב וגם טלויזיה. ואם לא אני לא רוצה לעבור את הסכום של 7000 שקל. בתודה מראש ניב.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by e-d-a,

היי ראיתם את הכותרת אז אני מחפש מסך כזה, בשאיפה שיהיה כמה שיותר זול. וגם מה ההבדלים בין חיבור DVI לחיבור רגיל? ואני צריך את זה דחוף, מחר אני חייב להזמין אחרת אני לא מזמין אותו בכלל (קומבינה מסובכת). אז תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ex_,

תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mtomy,

שלום לכולם לאחר לבטים רבים ונבירה בפורום החלטתי על שני המסכים הבאים: L1750B של LG 740B של סמסונג לא הצלחתי להבין מה עדיף אודה על כל תשובה טומי

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כמה יעלה לי מסך דק בגודל 17 רק בשביל לגלוש באינטרנט? וכמה שווה מסך גודל 19 LG F900B בן 3 שנים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gtf,

מסך LCD 17 הוא אותו דבר כמו מסך CRT 17 וכו'?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by AlterEgo,

טאכלס, מה המסך LCD הנורמלי למשחקים (מסך עם איכות נורמלית) הכי זול שאני יכול להשיג?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני צריך המלצה למסך 19", המסך לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שיראו בו טוב וחד. נערך: אם התקציב נמוך מדיי, אפשר לעלות עד ל 2000

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by tascam,

S1910 EIZO vs Sony LCD SDM-HX95S אני מאוד מיתלבט בן שני המסכים לסוני יש X BLACK ויותר CMD למי יש יותר צבעים באמת ? מי מהיר יותר ? מי עדיף ? די דחוף לי כי אני ביומיים הקרובים קונה אחד משני המסכים האלה. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by genia,

/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. סוף סוף נמצא התאום האבוד וכעת הם חיים באושר ואושר אצלי על השולחן ;D ועכשיו ברצינות, נהנתי כל כך מה VP930 שלי שהזמנתי עוד אחד,(אני עובד עם גרפיקה תלת מימדית ב PS ו 3DS על שני מסכים) הפעם הוא הגיע מפולנטר תוך יום, טפו טפו טפו בלי פיקסלים מתים גם המחיר נהיה פצצה, אולי אני יקנה עוד אחד.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by zoman,

רציתי לברר האם יש למישהו בפורם את המסך הזה ויכול להחוות דעה ,קיבלתי המלצות חמות לגביו אך מדובר במסך יקר מאוד יחסית ואני רוצה להיות בטוח ,תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yotamavi,

אז הלכתי לבדוק מסכים וראיתי את המסך הזה ונדלקתי עליו רואים בו מדהים-מדהים-מדהים אז רק רציתי לשאול איך תתבטא הבעיה במשחקים בגלל שהוא רחב....יש מצב שמשחקים ממש לא ייעבדו? וגם רציתי לדעת באיזה דרך אני אוכל לחבר אותו כמסך טלוויזיה רגיל לממיר ? אגב, אני חדש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כותרת אני כבר לא יכול אני נידלק בחדדררר מירוב חום אפילו הורדתי את כל הoc והורדתי מתח של המעבד ל1.35

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by asaf999,

שלום לכולם, אחרי ששגעתי אתכם הרבה, בסוף החלטתי לקנות LCD 19" איכותי וטוב עד 3K המסך יהיה מיועד למשחקים כמובן, ככה ש8MS זה הגבול מבחינת זמן תגובה! חשבתי על הדגמים הבאים: VP930 Viewsonic Samsung 970P שמעתי יש גם איזה EIZO טוב.. אבל לא מצאתי, בכל מקרה, מה עדיף מבין השניים? או שיש משהו יותר טוב מהם .... אשמח לקבל תגובות! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by royban,

היי איזה כבל dvi מתאים למסך lcd samsung ? 18 פינים או 24 ומה ההבדל? כרטיס מסך radeon 9550 256 ,usv

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MCB,

טוב, אז קיבלתי כאמור את המסך הרחב של סמסונג היום, התקנתי דרייברים, אך משום מה רזולוציית המקסימום שאני מקבל בדיספליי סטינגס היא 1360x768 הכרטיס מסך שלי זהGigabyte 9550 . כמו כן, בדקתי כמה סרטים באיכות דיוקס שהיו לי עוד קודם על המחשב, אבל אני לא מבחין בחדות תמונה שהייתה לי במסך הסיארטי הישן שלי. מחכה לתגובות. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Nasok,

מה יותר טוב משניהם למשחקים סרטים אינרטנט וכו' כל דבר שילד בן 15 עושה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RT2,

אז אני מעוניין לרכוש LCD 19 בתקציב של עד 2500 ש"ח.. השימושים הם : משחקים, גרפיקה ועבודה יום-יומית. הפיינליסטים שלי הם: Viewsonic VP930b Viewsonic VX922 ו אחרון חביב Samsung 960BF מה דעתכם? על מה עליי ללכת? התקציב כבר מוכן..נשאר רק לבחור את האחד.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ben389,

כיום אני משתמש בשני מסכים. הראשי הוא סוני S73 והמשני הוא מאג XJ700T שאתמול אחרי 8 שנים+- החליט לכבות את התותח שלו. כמו שזה נראה היום לא משנה במה אני אבחר בסוף הוא יצורף לסוני ולא יהיה מסך יחיד. זה מה שקורה אחרי 7 שנים עם זוג מסכים, אי אפשר לחזור אחורה. הדרישות שלי מהמסך החדש זה איכות איכות ושוב איכות. עד כמה שהבנתי אני צריך מסך עם פנל ips. יש צדק בדברים? אחרי בדיקות באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php שלא נראה מעודכן שמתי לב שמסכי 19 עם פנל ips די נדירים בארץ ואלה שקיימים מתומחרים בצורה לא נורמלית. ההתלבטות היא אם כדאי להשקיע במסך כמו הדל 2007 או ללכת על 19 רגיל במחיר די דומה. היתרנות של הדל בשבילי הם הרוחב, הרזולוציה והכניסה לאות וידאו מה שמאפשר להשתמש בו גם כטלוי…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by MORIEL,

תגידו חבר'ה, איך כל אחת מהחברות האלה: dell neovo acer mag אני מתכוון בתור מסך מחשב LCD. תודה MORIEL

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by oren,

גלישה באינטרנט בעיקר צפיה בתמונות כתיבת מסמכים וסרטים משחקים - נדיר איזה מסך מומלץ במחיר הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הורדתי את ה- Pixel Persistance Analyzer מ- http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html ובדקתי מול מספר מסכי LCD. המסכים לא מתקרבים לביצועי CRT. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.