עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני עובר דירה עוד שנה והתכנון של החדר בגדול הולך להיות ככה: מיטה -> שולחן עבודה באמצע החדר -> קיר ועליו מסך. (החדר יהיה באורך של כ 4 מטר בערך). הרעיון הוא לאפשר לי יכולת עבודה על המחשב משולחן העבודה, וצפייה בסרטים מהמיטה ע"י אותו מסך שנמצא בקיר ממול. שאלתי לכם היא, איך אני מחשב את המרחק שבו צריך למקם את השולחן מהמסך, ואיזה גודל אני צריך את המסך בשביל שאני אוכל לראות סרטים בצורה טובה מהמיטה. אציין שאני לא מחפש מספר, אלא נוסחה - המידות של החדר עדיין לא סגורות וכך גם התקציב למסך. קראתי שצריך 10 אינץ' על כל מטר מרחק, אבל זה נשמע לי עגול מידי ולא מדוייק. אני מניח גם שהנוסחת מרחק של מסך מחשב (וורד, אינטרנט) שונה מזו של טלויזיה (סרטים..). שובע טוב לכולם, ותודה …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי מסך dell 2209wa שהתקלקל לאחרונה, לכן פתחתי קריאה במוקד השירות של דל (רכשתי מפנדה אשר מוכרים מסכים המיובאים ע"י אומניטק). הם אמרו שאני לא יכול להגיע בכוחות עצמי אל המעבדה, אלא הם צריכים לפתוח קריאה ורק אז טכנאי יחזור אלי. יותר מאוחר חזר אלי נציג שירות ואמר לי שאמורים להגיע אלי הביתה עם מסך חדש, שמחתי והופתעתי מטיב השירות. אך לאחר מכן יצרו איתי קשר מאומניטק ואמרו לי שהם צריכים להזמין חלק מחו"ל ורק כאשר הוא יגיע לארץ, יגיע טכנאי אל הבית שלי וינסה לתקן את המסך - התירוץ הזה נשמע לי די הזוי, כיוון שהם לא יודעים איזה חלק הינו החלק התקול, וחוץ מזה מדוע יש להזמין חלק מחו"ל למסך כה פופולרי? האם אתם נתקלתם בתהליך דומה בעת מימוש אחריות על מסך דל המיובא ע"י אומניטק? האם יש ד…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by cptariel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31813&PHPSESSID=4e91018e17de27e5e02d334201eeba6d מה דעתכם? באופן כללי בלי קשר למחיר המוגזם איך המסך ? שמעתי שמתלוננים על הזמן תגובה עריכה: המסך הוא למשחקים סרטים וכאלה (כרטיס מסך gtx570)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by gtf,

מסך LCD 17 הוא אותו דבר כמו מסך CRT 17 וכו'?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. התלבטות לגבי מסך נגיעה או מסך בלי touch screen מבחינת איכות בלבד, מה יותר טוב? אני רוצה לקנות מחשב ALL IN ONE, ואם אני לא טועה המסכי מגע יש בהם השתקפות של מה שקורה מאחורה וזה מציק, מצד שני ממש לא מזיז לי שאני יכול לגוע במסך, בשביל זה יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אז מבחינת איכות בלבד!!! איזה מסך עדיף, אם בלי TOUCH SCREEN? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by nimrodim,

אז כנראה שהמסך הזה כן יצא בסוף (לאחר שמועות ועיכובים בעבר): http://www.prad.de/en/news/shownews_tft2824.html 270- 250 אירו בארופה. לא ברור לי כרגע מה תהיה הרזולוציה מאחר ובאתר המקושר למטה רשום 1920X1200. ??? http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Ftechnic3d.com&langpair=de%7Cen&hl=de&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

7. Started by intigo,

שלום רב הכותרת ממצה ת מה שאני צריך הציעו לי 20.1" DELL 2007WFP בפרום "מפרטי מחשב" אך לאחר שראיתי שוב 20" בא לי על 22". חשובה לי מאוד איכות הצבע מכיוון שאני עוסק בגפיקה. עם חסרים פרטים אשמח לענות. תודה מראש עמרי

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. צהריים טובים. הסיפור הוא כזה: שבוע שעבר הסמדתי דרך בסט ביי את ה-T240 של samsung ב-2080 ש"ח, הוא היה אמור כבר היום להיות אצלי, מסתבר שאין אותו פתאום במלאי אז רציתי כבר לבטל את העסקה. עכשיו העסקה של החנות איתי הוא כזה: אני מוסיף עוד 200 ש"ח ומקבל בתמורה את ה-T260. אני יודע שעכשיו תגידו שה-T240 ממש מסך על הפנים, אבל אחרי ביקורות שמצאתי עליו הוא דווקא מסך לא רע וזה מה שאני מאפשר לעצמי מבחינת התקציב. מה אתם חושבים כדאי להוסיף את ה-200 ש"ח האלה או להשאר עם ה-T240?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש מחיר מבצע עכשיו על המסך הזה ויוצא מחיר סופי כ 2150 ורציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה? ישמש אותי בתור טלויזיה לחדר נטו לסרטים/סדרות, לדעתכם שווה לקחת אותו? או לחכות ל Black Friday?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מתלבט לפני קניה של מסך מחשב בגדלים של 23" ומעלה. ממה שאני רואה פה בפורום, הדגמים המומלצים במחיר סביר (תקנו אותי אם יש עוד אופציות טובות שאני מפספס במחיר שפוי) הם מסכי DELL: U2414M U2312HM רציתי לדעת מה ההבדלים בין המסכים (למשל מה מציין ה H ב 23") האם יש להם אותו פאנל ? כמו כן, למסכי דל יש REV עם החודשים... יודעים מה ההבדלים בין ה REV השונים של המסכים הללו ? כמו כן, שמתי לב שה 24" הוא ביחס 16:10 וה 23" הוא ב 16:9, עד כמה ההבדל מורגש לעבודה במחשב (בכל זאת ה 23" זול יותר). בנוסף לכך הבנתי שבאוקטובר אמור לרדת מס הקניה על מוצרי בידור אלקטרונים ועוד כמה דברים, האם מסכי מחשב נכללים בקטגוריה זו ? ולבסוף, האם אתם יכולים להמליץ על חנות שמוכרת את הדגמים ומוכנה להתחייב שאם יש פיק…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by kondason,

שלום שלום, יש לי ממיר HD של חברת הוט , ויש לי מסך עם כניסת HDMI. האם יש אפשרות לחבר את הממיר למסך (ושהמסך ישמש כטלויזיה לכל דבר?)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכם, מבקש עזרה - מתקשה לתפעל את המסך דרך כניסה DVI שקיימת בו. מקבל הודעה - NO SIGNAL כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT - עם יציאות DVI ו-VGA. ניסיתי 3 כבלים DVI, אחד מהם - DUAL LINK ושניים - SINGLE LINK. ניסיתי כל מיני אופציות שקראתי עליהן בפורומים שונים גם לפי מדריך המסך עצמו (לכבות מסך, מחשב,לנתק מהחשמל, לחכות, לחבר, להדליק וכו...) אך ללא הצלחה.. יציאה DVI של הכרטיס עובדת, בדקתי את זה כשחיברת את המסך דרך יציאה DVI בכרטיס מסך לכניסה VGA במסך דרך מתאם DVI/VGA. אודה לעזרתכם.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים. 1. אני מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ. 2. יש עם ציפוי מבריק ( הפנל עצמו ולא המסגרת ) כמו מסך של מחשב נייד. ויש השתקפות, אך התמונה חיה וברורה יותר. 3. לדוגמא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=7eJQijI2gJXSqaAx http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-monitor/LS19LFUGF/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification 4. השאלה האם למסכים כאלו: א. זוית הצפיה האנכית נמוכה כך שכל תזוזה מקצוות המסך: למעלה - בהירות, למטה - מחשיך. ב. העניים מתאמצות יותר בגלל הברק וההשתקפות. 5. מסך מט. לדוגמא: http://www.aoc-europe.com/en/monitors/led/43th_20_e2043Fs.php http://www.asus.com/product.aspx?P_ID…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. אשמח לקבל המלצה למסך FHD 37-42 אינץ אין צורך במהירות רענון גבוהה מ60hz אני מאוד לא בקיא במחירי המסכים כיום אז נניח ואני מחפש משהו באזור ה1500 שקל, אם זה מעל או מתחת ל1500 אז ממש לא נורא, סתם זרקתי מספר. המסך ישמש גם לצפייה בטלוויזיה עם חיבור HDMI וגם למשחקי מחשב (המטרה כמובן שעל משחקי המחשב הוא ייתן תצוגה יפה מאוד) כיוון שהמסך ישמש גם כטלוויזיה, אני אצפה בו מזוויות שונות, אז אשמח להמנע ממסך שצפייה מזווית מסוימת בו יוצרת בעיה. אין צורך בתמיכה ברזולוציה גבוהה מ1920*1080 (אני מניח שהדרישה של FHD שקולה לזו). יחובר למחשב עם 970GTX 4GB . תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by GMTK,

שלום לכולם אני צריך מסך לגימינג רציף וצפייה בסרטים גודל מקסימום 23 אינץ כמובן שפנאל ips fhd חשוב לי היום אני נוסע לקנות חנות מממ לא משנה לי tms ivore ksp ועוד פשוט לא משנה לי חייב להיום אני אחרי שיפוץ החדר הבאתי שולחן ואני הולך לחרוש תחיים שלי אז מי שיכול לעזור תעיפו עליי מסכים תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Eyal-Style,

רוצה לדעת איך כדאי לשחק משחקים? אני הרבה שומע אנשים משחקים יל 1080p או על איכות hd ? כשאומרים את זה, מתכוונים להגדרה כלשהיא שגורמת למשחק להיראות באיות hd או שזה קיצור לרזולוציה מסויימת? יש לי מצך שהרזולוציה ההטבעית שלו היא 1920*1200, כדאי לי לשחק על הרזולוציה הזאת? או שכדאי לשחר על 1080p ? אשמח רגע להסבר ..

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by swisaman,

ברשותי כרגע מסך DELL 2209WA,מסך מעולה בסה"כ אבל קצת התיישן. בעיקרון,אני מחפש להוסיף עוד מסך שישמש כמסך ראשי לגיימינג ולעריכות\עיצוב וב2209WA אני אגלוש באינטרנט \ יעשה משהוא אחר... מן הסתם ארצה לעלות לרזולוציית FHD לפחות ומסך כמה שיותר איכותי,חשבתי על 120HZ על מנת לצמצם מריחות ולהגביר תחושת משחק "חלקה יותר" - השאלה אם התוספת כסף באמת שווה את זה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח ~ בגלל שהכרטיס מסך שלי כבר לא TOP מבחינת ביצועים אז מסכים בעלי רזולוציה דיי גבוהה הם לא אפשרות מפני שכניראה אצטרך להתפשר דיי הרבה במשחקים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by kishta,

אתמול רכשתי את המסך, המשלוח היה מהיר מאוד והמסך הגיע היום. לצערי כבר במהלך ההפעלה של ה XP הבחנתי בנקודות חשודות ... הורדתי DPB ומצאתי 4 נקודות שחורות (2 נקודות במסך הכחול ו 2 במסך האדום. זה אומר שאלו פיקסלים שרופים או שאלו פיקסלים תקועים ?). בכל מקרה, במסגרת האחריות נאמר לי (עוד לפני הקניה) שמעל 3 פיקסלים מחליפים. מעבדת השירות דרך אגב מחליפה בתנאים מקלים יותר (לפחות זה מה שענו לי במייל ...). אני מניח שאני הולך לבדוק את ה"אחריות בבית הלקוח" שלהם. בקיצור - מבאס ! הסיבה שאני מעלה את ההודעה הזאת היא כיוון שמרבים להמליץ על המסך הזה, אבל צריך לקחת בחשבון שלמרות שהוא האיכותי ביותר במחיר הזה (פאנל VA ב 1400 ש"ח) הרי שאני מניח שלהתקע עם 3 פיקסלים שרופים לא שווה את החיסכון של 600 ש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by יניב51,

אבא שלי רכש היום את המסך מבאג, עוד לא פתחנו אותו ( וסביר להניח שנפתח עוד איזה חודשיים אחרי כל השיפוצים ), ועדיין לא מאוחר להתחרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8531&perur=4 יש לו היום מסך 24" של סמסונג, ניראה לי ה 2433BW ( מגיע עם שלט ), והמסך דיי צורב לו בעיניים והצבעים לא משהו. אז בקיצור, איך ה XL2370? מה מיוחד בזה שהוא מסך LED ( חוץ מזה שהוא ממש דק ) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dani2k,

היי אז ככה , 3 המסכים שנמצאים בכותרת הם ההתלבטות העיקרית שיש להרבה אנשים בפורום לפי הרבה דיונים שקראתי, אבל אף פעם לא ראיתי תשובה החלטית. אני גם כן רוצה לקנות מסך כבר יותר מחצי שנה אבל אני לא יודע מרוב כל הדגמים השונים שיש בשוק - הייעוד העיקרי הוא משחקים, כמובן שיש גם קצת גלישה באינטרנט אבל הייעוד העיקרי הוא משחקים. כיוון שהייעוד העיקרי הוא משחקים ולא עבודה גרפית פנאל TN ו 22 אינג' ייתאימו את המטרה . ועכשיו מי לוקח בקרב ? t220 vs 2243bw vs mw221c אם מתעלמים מה PIVOT שיש ל 2243bw ולוקחים אותו כיתרון אבל לא משמעותי כל כך, כולם נעים סביב ה 1000 ש"ח כך שאין כל כך מה לדבר על המחיר . יש לציין שגם היופי של המסך אינו משנה , העיקר שיציג יפה על מה ההיתם הולכים? ואם אפשר …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אפתח אומר שיש לי ניסיון זעיר מאוד בהזמנות מחו"ל אז מתנצל מראש על השאלות המפגרות. מצאתי אותו כאן http://www.amazon.com/BenQ-XL2420TE-Performance-24-Inch-Professional/dp/B00D7IG556 אשמח לעזרה בכמה דברים שמטרידים אותי: 1. למיטב הבנתי המוכר כאן הוא טוב ויש עליו פידבקים טובים+המוצר חדש, תקנו אותי אם אני טועה? 2. אני יודע שאני צריך לשלם תוספת של מכס/מע"מ או לא יודע מה, איך זה בדיוק עובד? למי משלמים, מתי משלמים את זה ואיך ניתן לשלם את זה? (אגב, יש למישהו מושג כמה יוצא כל הסיפור הזה של המכס/מע"מ וכו' וכו'.) 3. כשהמסך מגיע לארץ, אני צריך לגשת לאסוף אותו מאיפה שהוא, או שיש משלוח? אני מאוד מאוד אשמח לעזרה.. אני עוד תקוע עם מסך 20" של SAMSUNG ענתיקה ו GTX780. תודה ל…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן חבר'ה! לאחרונה שקלתי קניית מסך מבוסס IPS ולאחר שגיליתי שמבחינת היחס שבין עלות המסך לשטח העבודה, עדיף לקנות זוג 23' Dell U2312HM במקום אחד של 24'/27'. המסכים עתידים להתחבר לכרטיס מסך GTX260, מחשב עם זכרון 4GB ומעבד Q9550. רציתי לדעת האם אוכל לקבל איכות תמונה מירבית בשימושי מולטימדיה HD ועבודה משרדית/תכנות/אינטרנט? ומה לגבי משחקים? יש על מה לדבר, או שמא אאלץ לשחק על מסך אחד בלבד? אשמח לקבל גם חוות דעת על המסך ועצות לשיפורים של המחשב לצורך התאמה למערך המסכים. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לא בטוח שזה קשור לפה אז מנהלים תעבירו אם לא... מסך הLCD במצלמת הוידאו שלי התקלקל ומראה רק לבן (מדי כמה שניות יש מעט פסים ורודים ואז שוב הכל לבן)... המצלמה כבר לא תחת אחריות אז הלכנו למעבדה והם אמרו לנו שעלות בדיקה היא 100 ש"ח ושאם התיקון לא עולה על 300 שקל הם מתקנים אוטומטית (ואז אנחנו משלמים) ואם כן מתקשרים אלינו לשאול אם אנחנו רוצים...הוא אמר שמסך כמו אצלנו בגודל 2 אינטש עולה בסביבות 500 שקל... כל המצלמה שלנו עלתה לנו כ900 שקל ואני מתלבט אם לשלוח את זה לתיקון ולקוות שזה משהו קטן או לקנות כבר מצלמה חדשה...? העינית אומנם עדיין עובדת אך לא ממש נוח לצלם דרכה... יש לציין שמסך הLCD הוא מסך רגיל ולא מגע! מה אתם חושבים הבעיה וכמה אתם חושבים שיעלה לתקן זאת? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. קודם כל תודה ל ORLEANS שהמליץ לי על המסך הנהדר הזה... המסך הוזמן יום רביעי מחנות בשם AUDIOVIDEO .... יום למחרת השליח הגיע לביתי עם המסך. אז חיברתי את המסך ו22" זה אחלה גודל אני חשבתי שזה יהיה קטן... רואים פשוט מדהים במסך הזה סרטים חוויה לא נורמלית ומשחקים רצים מעולה אני אוסיף תמונות בהמשך... נ.ב : יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשים כדי להוציא את המיטב מהמסך ? לא התעסקתי עם כל ההגדרות עדיין...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by davidreznic,

א.לאחרונה שמתי לב לכתמים מוזרים שנראים שומניים (אין לי מושג מאיפה הם הגיעו) על המסך (DELL2009W לצורך הענין) אפשר לנקות עם מטלית עדינה ולחה? זה לא יהרוס את ציפוי המאט? ב.לבעלי מסכי DELL: האם גם המסך שלכם משמיע חריקות/קולות מתכתיים כשמעלים ומורידים אותו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים