עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, יש לי מסך IPS של LG דגם 27MP35 בכל פעם שתוכן התצוגה מכיל רק שחור מוחלט (ללא אף פיקסל בודד שאיננו שחור מוחלט) המסך מחשיך את רמת הבהירות בתהליך הדרגתי מ100% ל0% הנמשך כשנייה אחת, עד כדי כך שהמסך כבה. אם אלחץ על לחצן הכיבוי במקרה שכזה, לא יקרה דבר בעצם מאחר והפאנל כבר פשוט דאג לכבות את עצמו... יש את האתר הזה שהוא למעשה חלון שחור ריק לחלוטין כך שבעזרתו הכי קל לשחזר את הסיטואציה: www.e-try.com/black.htm נכנסים לאתר לוחצים F11 כדי לפרוס אותו כל כל המסך ועכשיו רק להזיז את הסמן אל מחוץ לתצוגה. ברגע שהסמן מחוץ למסך - לא נותרו עוד פיקסלים שאינם מוגדרים כ-0, לכן המסך מרשה לעצמו לכבות את עצמו. הבעיה היא שההתעוררות מתרחשת תוך שבריר …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Aviv C,

במה מסכי LCD טובים יותר ממסכי CRT? אני מתכוון מהבחינה הטכנית. לא היופי והנוחות וכו'.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קניתי את ה T220 לפני בערך ארבעה חודשים ועכשיו בצד שמאל למטה של המסך מופיע לי סימן דיי גדול שחור וסגול כאילו קצר במסך וזה גדל כל הזמן כמו פיקסלים שנישפרים כל הזמן אני מתאר לעצמי שעדיין יש לי אחריות על המסך היכן אני יכול לתקן אותו? איפה המעבדה לתיקונים של המסכים האלה? אגב קניתי אותו בבאג תודה ענקית מראש ומצטער אם עברתי על חוק כלשהו אני פשוט לחוץ לפתור את הבעיה עם המסך לפני שהוא יהרס לגמרי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by bob24,

לאחר חיפושים רבים שעלו בתוהו ,אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה בארץ אני אוכל למצוא את המסך הנ"ל בA01 והאם יש דרך לבדוק שזו הגרסה כאשר אני בא לחנות \פותח את האריזה האם זה כתוב איפשהו?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, קניתי לאחרונה מסך מחשב זול ב400 ש"ח שחשבתי שהוא מספיק טוב, אבל רואים בו גרוע מאוד והקרינה ממנו נוראית(קישור למסך http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS22D300HY/XU ) לכן אני רוצה לקנות מסך יותר נורמלי, אבל לא יקר מדי. עדיפות ל700-800 שקל עם אפשרות לחרוג ל1000, עם חיבור HDMI, משדר ב full hd ואיכות צבעים טובה. תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by alonn,

שלום, עד לאחרונה הייתי הבעלים הגאה של Dell UltraSharp 2209wa שלצערי נסדק במהלך מעבר דירה. הייתי מאוד מרוצה ממנו ואני צריך את עזרתכם במציאת תחליף ראוי. בעקבות מחסור במקום בחדר, אני שוקל בכובד ראש את כל העניין המחשביזיה. לאחר שיטוט קצרצר באינטרנט נוכחתי לדעת ש-Dell לא מייצרים כאלו וש-SAMSUNG עשו כמה אבל הביקורות די פושרות. מה עמדתכם בעניין? ואגב, האם ניתן לחבר מסך מחשב רגיל לממיר HD של HOT? על הדרך אשמח גם לקבל המלצות הן למחשביזיות והן למסכים רגילים. אני מניח שאיזור ה-28" יהיה אידיאלי, השולחן שלי די צר ומסך גדול יותר יקשה על עבודה במחשב. שימושים: עבודה שוטפת וצפייה בסרטים. תקציב: נאמר עד 2500 ש"ח, אלא אם כן קיימת איזו מחשביזיה של Dell שפיספסתי ואז אפשר לחרוג קצת . תוד…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shay820,

שלום לכולם וחג שמח מעוניין במסך גדול למטרת צפייה בגרפים,מרחק הישיבה מהמסך יהיה בערך מטר. האם קיים מסך שיאפשר לי את זה? אני מתכוון מבחינת חדות ומבחינת קירבה למסך? תודה רבה שי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Crapy,

חבר שלי קנה תמסך ב2015 ונשאר עוד איזה שנה אחריות והוא קונה עכשיו מסך של 4K והציע למכור לי אותו ב1200 שקל המסך מבחינת הכל במצב חדש הכל עובד תקין אין שריטות וכו, מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Eyal-Style,

רוצה לדעת איך כדאי לשחק משחקים? אני הרבה שומע אנשים משחקים יל 1080p או על איכות hd ? כשאומרים את זה, מתכוונים להגדרה כלשהיא שגורמת למשחק להיראות באיות hd או שזה קיצור לרזולוציה מסויימת? יש לי מצך שהרזולוציה ההטבעית שלו היא 1920*1200, כדאי לי לשחק על הרזולוציה הזאת? או שכדאי לשחר על 1080p ? אשמח רגע להסבר ..

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by The incredible,

כמה שווה מסך של AOC LM728?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ccc,

שלום רב ברשותי כבר 25" DELL QHD אחד, ואני צריך לרכוש מסך נוסף לאותו המחשב מטעמי הפרדה בין היצירה לצריכה על המחשב. האם זו טעות לקנות 25 נוסף או שהיום, 27" זה המינימום ? כמובן שזו דעה אישית אבל אשמח לדעות מאנשים שהתנסו בגדמי ה25 וה27 של דל. אני מניח ששני 25 זה יותר סימטרי בעין, יש מישהו שמתנגד וחושב ש25+27 עדיף ? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Bagheera,

לפחות לפי המאמר כאן נראה שיש עיקוב בהצגת התמונה על מסך LCD שיכול להגיע למספר מילישניות בחלק מהמסכים. למרות שישנם מסכים שמצטיינים כמו ה VX922. מסכי הLCD כמעט תמיד פיגרו טיפה אחרי מסך CRT ואף פעם לא עברו אותו. אין קשר בין זה לבין זמן התגובה של הפיקסלים אלו שתי נתונים שונים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by nazgull,

שלום אנשים, אני צריך מסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, ולסרטים שלא ימרח בקיצור מסך מושלם למשחקים בתקציב של 800-1000 שקל בחנות באזור מגדל העמק השאלה היא איזה מסך יתאים למחשב שלי? מחשב שהוא פחות או יותר בן שנתיים אבל מריץ הכל על מקסימום במסך 17" e6750 2 giga crossair gts 250 512mb האם כדאי ללכת על 19 אינץ' או 20-22 וכמובן המלצות על מסך ספציפי תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by swisaman,

ברשותי כרגע מסך DELL 2209WA,מסך מעולה בסה"כ אבל קצת התיישן. בעיקרון,אני מחפש להוסיף עוד מסך שישמש כמסך ראשי לגיימינג ולעריכות\עיצוב וב2209WA אני אגלוש באינטרנט \ יעשה משהוא אחר... מן הסתם ארצה לעלות לרזולוציית FHD לפחות ומסך כמה שיותר איכותי,חשבתי על 120HZ על מנת לצמצם מריחות ולהגביר תחושת משחק "חלקה יותר" - השאלה אם התוספת כסף באמת שווה את זה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח ~ בגלל שהכרטיס מסך שלי כבר לא TOP מבחינת ביצועים אז מסכים בעלי רזולוציה דיי גבוהה הם לא אפשרות מפני שכניראה אצטרך להתפשר דיי הרבה במשחקים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ^GunX^,

http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/730bf.asp http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx724/#features הזמן תגובה לא ממש חשוב לי - העיקר שיהיה 8 או פחות , יותר חשובה לי האיכות תמונה ושלא יעייף את העין. ד"א מה ההבדלים בין ה730BF ל730B חוץ מהזמן תגובה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by tood24,

היי, חשבתי על LG או סמסונג יתאים? חובה FHD.?או יספיק HD בלבד

17. שלום לכולם, אני עובר דירה עוד שנה והתכנון של החדר בגדול הולך להיות ככה: מיטה -> שולחן עבודה באמצע החדר -> קיר ועליו מסך. (החדר יהיה באורך של כ 4 מטר בערך). הרעיון הוא לאפשר לי יכולת עבודה על המחשב משולחן העבודה, וצפייה בסרטים מהמיטה ע"י אותו מסך שנמצא בקיר ממול. שאלתי לכם היא, איך אני מחשב את המרחק שבו צריך למקם את השולחן מהמסך, ואיזה גודל אני צריך את המסך בשביל שאני אוכל לראות סרטים בצורה טובה מהמיטה. אציין שאני לא מחפש מספר, אלא נוסחה - המידות של החדר עדיין לא סגורות וכך גם התקציב למסך. קראתי שצריך 10 אינץ' על כל מטר מרחק, אבל זה נשמע לי עגול מידי ולא מדוייק. אני מניח גם שהנוסחת מרחק של מסך מחשב (וורד, אינטרנט) שונה מזו של טלויזיה (סרטים..). שובע טוב לכולם, ותודה …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. ביולי/ אוגוסט (עם סיום התואר השני) אני קונה מחשב חדש. כנראה שאקנה את המסך הבא: S27A850D http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS27A850DS/ZA באמזון הוא עולה בערך 860$. (בערך 3200 שקל). מישהו יודע אם יש אותו בארץ, ובאיזה מחיר? (או מארגן קנייה קבוצתית..)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי מסך dell 2209wa שהתקלקל לאחרונה, לכן פתחתי קריאה במוקד השירות של דל (רכשתי מפנדה אשר מוכרים מסכים המיובאים ע"י אומניטק). הם אמרו שאני לא יכול להגיע בכוחות עצמי אל המעבדה, אלא הם צריכים לפתוח קריאה ורק אז טכנאי יחזור אלי. יותר מאוחר חזר אלי נציג שירות ואמר לי שאמורים להגיע אלי הביתה עם מסך חדש, שמחתי והופתעתי מטיב השירות. אך לאחר מכן יצרו איתי קשר מאומניטק ואמרו לי שהם צריכים להזמין חלק מחו"ל ורק כאשר הוא יגיע לארץ, יגיע טכנאי אל הבית שלי וינסה לתקן את המסך - התירוץ הזה נשמע לי די הזוי, כיוון שהם לא יודעים איזה חלק הינו החלק התקול, וחוץ מזה מדוע יש להזמין חלק מחו"ל למסך כה פופולרי? האם אתם נתקלתם בתהליך דומה בעת מימוש אחריות על מסך דל המיובא ע"י אומניטק? האם יש ד…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום חברים אני מתלבט האם לקנות את ה Dell U2415 שהוא מסך 16:10 מצוין כך הבנתי לפי ביקורות מהרשת, כולל Recommended מהאתר TFTcentral, הבעיה שהוא קצת ישן, לעומתו יש את המסך Dell U2417H שהוא חדש יותר וביחס 16:9 אבל מהאתר הנ"ל קיבל רק approved שזה קצת פחות ממומלץ... אשמח לתובנות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אתמול קיבלתי את המסך שהזמנתי, U2311H, שיתחבר למחשב שאני מרכיב. בינתיים חסרים לי עוד כמה חלקים שאמורים להגיע, אז חיברתי את המסך ללפטופ הישן שלי. התצוגה באופן כללי טובה, אבל יש טשטוש קל, או "צללית", בעיקר מסביב לטקסט אבל גם סביב קווים חדים אחרים. ניסיתי עם נייד אחר, גם כן בחיבור VGA, והבעיה נפתרת ברובה אבל עדיין התצוגה פחות חדה מאשר על מסך הלפטופ או מאשר זכור לי על מהמסך של ההורים למרות שהוא אמור להיות פחות איכותי (Syncmaster עם פנל TN). מיותר לציין שאני עובד ברזולוציה המירבית של המסך (כתצוגה יחידה כאשר מסך הלפטופ כבוי), בהגדרות ברירת מחדל. יש דרך לפתור את זה, או שאני פשוט אקווה שבחיבור DVI למחשב החדש הבעיה תפתר מעצמה? כרגע אין לי איך לבדוק את הDVI.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yitshak,

מתלבט בין אלה: BenQ GL2460 ב 521 ₪, או BenQ GL2460HM ב 585 ₪, לא יודע מה ההבדל ביניהם, "24, טכנולוגית LED, מצאתי המון המלצות חיוביות על הדגם הזה Samsung S24F350FH ב 585 ₪, מעט יותר קטן "23.5, המחיר הכי נמוך לטכנולוגית PLS שנחשבת יותר טובה, אבל היות והדגם חדש לא מצאתי הרבה המלצות Dell P2414H, גודל "23.8, טכנולוגית IPS, אבל המחיר קופץ ל 768 ₪ פתוח גם לשמוע הצעות לדגמים אחרים שנמכרים באייבורי, היות והרכישה היא מאילת ללא מע"מ: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=priceLow&act=cat&id=2602&filters[1000][]=4603&filters[1000][]=1056&filters[1000][]=3169&filters[1000][]=1001&filters[1000][]=4419

23. לא כל כך קשור לפורום אבל לא מצאתי פורום אחר וכאן ראיתי שאנשים מדברים על זה שהם הריצו סרטי HD על המסך שלהם חיפשתי סרטים כאלה בנרות לא מצאתי מישהו יכול להגיד לי איזה סרטים יצא לHD?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dudulr,

קודם כל המשך חג שמח לכולם, הפורום הזה מעולה לאחר חרישה אינסופית החלטתי לקנות בימים הקרובים את המסך הנ"ל שכולם מדברים עליו. אבל לפני הצעד הנועז רציתי לברר כמה דברים: 1. כמה שניסיתי, לא נראה שכרטיס המסך שלי (GeForce 6600 של Gigabyte) תומך ברוזולוציה הטבעית של המסך הזה (1080*1680). אפילו התקנתי את הדרייברים של המסך בחיבור אנלוגי ודיגיטלי אבל זה לא הוסיף את הרוזולוציה הזאת לסקאלה. גם ברשימת "All Modes" במאפייני הכרטיס זה לא מופיע. יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס, ו-XP Pro SP1. איך אפשר לגרום לרוזולוציה הזאת להופיע? או שזה איכשהו מסתדר ברגע שמחברים את המסך...? קשה לי להאמין שרק בויסטה זה אפשרי... 2. אם העניין עם הרוזולוציה יסתדר בסוף, האם כרטיס המסך שלי מספיק טוב ל…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. http://samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20BRDBSQXAA.asp יש לו רזולוציה של 1600*1200 (מורגש הבדל לעומת מסך 17 אינץ' ואז באמת תרגיש שינוי, לעומת אם אתה משדרג ממסך 17 ל-19) קונסטרקט 1:800 מהירות תגובה 5ms וכמובן מסך 20 אינץ'- LCD!!!! ושכחתי לציין שתג המחיר שלו בארה"ב הוא רק 400 דולר!!! האם יש סיכוי להשיג אותו בארץ איפשהו? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים