מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, כןכן לא התחרפנתי יש לי בשני חנויות מסוימות הנחה של 30% ראיתי שרוב המסכים בגדלים של 22-23" נעים באזור ה 1000 ש"ח כמו סמסונג 2333SW ,2243,BENQ E2200HD, CHIMEI 24ED את כל אלו אני יכול להשיג ב 30% פחות (הלוואי ויכולתי את ה DELL ) יש איזו המלצה למי מהם? אגב את ה CHIMEI שהוא 24 (23.6) בפורמט 9:16 אני יכול להשיג ב 600 ש"ח בלבד (חדש ועם אחריות יבואן) עוד ראיתי מסך של פוג'יקום - מישהו מכיר ? טוב? גרוע?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח מעוניין במסך גדול למטרת צפייה בגרפים,מרחק הישיבה מהמסך יהיה בערך מטר. האם קיים מסך שיאפשר לי את זה? אני מתכוון מבחינת חדות ומבחינת קירבה למסך? תודה רבה שי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התלבטות לגבי מסך נגיעה או מסך בלי touch screen מבחינת איכות בלבד, מה יותר טוב? אני רוצה לקנות מחשב ALL IN ONE, ואם אני לא טועה המסכי מגע יש בהם השתקפות של מה שקורה מאחורה וזה מציק, מצד שני ממש לא מזיז לי שאני יכול לגוע במסך, בשביל זה יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אז מבחינת איכות בלבד!!! איזה מסך עדיף, אם בלי TOUCH SCREEN? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי לחפש מסך חדש שיהיה בטווח גודל של 22-24 אינץ' ושיתמוך בתלת מימד. כרגע אני בעל מסך LED IPS ואני מעדיף שהפאנל במסך החדש יהיה גם כן IPS. אם למישהו יש מסך להציע לי(גם לא עם IPS) אני אשמח! לא החלטתי עדיין אם המסך יהיה אקטיבי/פסיבי במיוחד מכיוון שלא ראיתי מסכים אקטיבים בארץ אז אני אשמח להצעות משני הסוגים. טווח המחירים הוא עד כ-2200 שח. מצאתי עד עכשיו עד המסך הזה: http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-D2343P-home שהוא נראה חמוד, אם למישהו יש אותו אני אשמח לביקורת! הבעיה היא שאני לא בטוח שהמוצר שיש ביבואן של LG בישראל זה אותו דגם בדיוק(ראיתי באתר האנגלי של LG שיש גרסה עם פאנל IPS וגרסה עם TN) אז אני אשמח גם לרעיונות שלכם/ן למסך! חשוב לי שהמסך יהיה זמין בארץ(…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם יש לי כרגע מחשב שמחובר אליו מסך מחשב אחד, ליציאת ה-DVI שלו. אני רוצה לקנות בנוסף למסך הקיים הזה גם טלויזיה, ושגם היא תחובר למחשב, ליציאת ה-HDMI. השאלה שלי היא כזו: האם המחשב יראה את הטלויזיה כמסך שני, ואז יהוך אותה לדסקטופ שני? כלומר שאוכל להזיז חלון של תוכנה פתוחה, מהמסך הראשון אל המסך (טלויזיה) השני? או, שהתמונה תהיה זהה בשני המסכים: גם במסך, וגם בטלויזיה יראו בדיוק את אותו הדבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך LG1970HR ומסך - LG1953t אני מעוניין לקנות מסך חדש. אז בהנחה שאני אשמח למכור אחד מהם כדי לממן חלק מעלות המסך החדש - מישהו יכול בבקשה להעריך מה השווי שוק שלהם כיום? (אם השאלה לא תואמת לפורום זה אשמח להכוונה למקום הנכון) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעייה קטנה... יש לי פה מסך LCD שעובד רגיל והכל... אבל זה נראה כאילו הזכוכית שלו מנופצת כזה.. יש שברים על המסך. אני לא יודע איך זה קרה. יש קטע קטן כזה שנראה כאילו הוא מנופץ כמו חלון של אוטו שזרקו עליו אבן. אפשר לתקן את זה ? והאם זה יקר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מסך benq fp93gx והרזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) מאוד קטנה לטעמי...האייקונים מאוד קטנים ומה שמפריע לי במיוחד זה הכתב. כאשר אני משנה מרזולוציה טבעית לרזולוציה אחרת הכתב מתעוות ולכן כנראה שאצטרך להשאר ברזולוציה הטבעית. השאלה היא האם ניתן בwindows להגדיל את הכתב באופן גורף לכל החלונות והישומים כך שהרזולציה החדשה לא תגרום לכתב קטן? ניסיתי לשנות את הכתב ב view של הexplorer אך הוא לא משנה את הכל (כמו למשל הכתב של תוכן ההודעה שאני כותב לא השתנה לעומת הכותרות שכן השתנו) ובטח שלא משנה את הword וכו' מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט בין אלה: BenQ GL2460 ב 521 ₪, או BenQ GL2460HM ב 585 ₪, לא יודע מה ההבדל ביניהם, "24, טכנולוגית LED, מצאתי המון המלצות חיוביות על הדגם הזה Samsung S24F350FH ב 585 ₪, מעט יותר קטן "23.5, המחיר הכי נמוך לטכנולוגית PLS שנחשבת יותר טובה, אבל היות והדגם חדש לא מצאתי הרבה המלצות Dell P2414H, גודל "23.8, טכנולוגית IPS, אבל המחיר קופץ ל 768 ₪ פתוח גם לשמוע הצעות לדגמים אחרים שנמכרים באייבורי, היות והרכישה היא מאילת ללא מע"מ: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=priceLow&act=cat&id=2602&filters[1000][]=4603&filters[1000][]=1056&filters[1000][]=3169&filters[1000][]=1001&filters[1000][]=4419
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עומד לקנות מחשב חדש - I7, GTX 1080. התקציב: עד 3000 +-. מעדיף כמה שפחות למען האמת. שימוש: הכל. כותב הרבה קוד, רואה הרבה סרטים, מתכנן לשחק הרבה חשבתי על הAsus MX299Q. זה 29" אולטרהוויד. בסה"כ קראתי בעיקר דברים טובים. רוצה להמנע מלקחת שני מסכים. אם כבר אני אקח שלושה. הקו הבודד באמצע התצוגה יהרוג אותי. מצד שני העלות כבר גבוהה בהרבה ( 4000+- כולל זרוע לשלושה מסכים ) זהו בערך. אז תודה לעוזרים
-
מסך מחשב תוצרת iiYAMA דגם 2407HDSB2 גודל ''24 ניגודיות 1:10,000 זמן תגובה 2ms שאלה אפשר לחבר 360XBOX ל מסך הזה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דל 2407 (מסך מדהים, מומלץ). עקב הברקים ניתקתי אתמול את המסך והמחשב מהחשמל. כשהחזרתי אותם אחרי כמה שעות, המחשב עולה, אך המסך מסרב בכל תוקף לעלות. הוא מוסר שאין לו signal מהמחשב והוא נמצא תחת save power הוא מחובר תחת כבל DVI כל מה שעשיתי לא עזר: עשרות פעמים ריסטרט למחשב, ניתקתי את הכבלים והחזרתי זה כבר קרה לי בעבר אך הוא חזר לעצמו הפעם כבר יממה ואין שום פתרון באופק יש למישהו רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך בודד 19״ של סמסונג. רזולוציה 1440*900. פאנל tn. יש לי אפשרות לקנות מחבר מסך נוסף במחיר סמלי זהה למה שיש לי. חשבתי לקנות עוד אחד כזה ביד 2 ולחבר את שלושתם כאשר הם עומדים על הצד. הכוונה לקבל רזולוציה של 1440*2700. השימוש הוא למשחקים. הכרטיס מסך יהיה כנראה gtx760 או שווה ערך בamd מה דעתכם? או שכבר לחכות ולנות מסך בודד 23״?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
גרפיקאית זקוקה למסך איכותי, עבודה רצינית על פוטושופ. חשוב פאנל איכותי ודיוק בצבעים כמה שניתן בתקציב זה. במשרד היא עובדת על 22" אבל אני מניח שהכי שווה היום לקנות 24" ברזולציה 1920 או משהו דומה. טווח מחירים 1000-1500 שח. מה הולך היום בשוק שלנו? עדיין רק דל?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל תודה ל ORLEANS שהמליץ לי על המסך הנהדר הזה... המסך הוזמן יום רביעי מחנות בשם AUDIOVIDEO .... יום למחרת השליח הגיע לביתי עם המסך. אז חיברתי את המסך ו22" זה אחלה גודל אני חשבתי שזה יהיה קטן... רואים פשוט מדהים במסך הזה סרטים חוויה לא נורמלית ומשחקים רצים מעולה אני אוסיף תמונות בהמשך... נ.ב : יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשים כדי להוציא את המיטב מהמסך ? לא התעסקתי עם כל ההגדרות עדיין...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המסך הנוכחי שלי נדפק לגמרי (אני כותב מחבר) ולכן אני מעוניין בקניית מסך LCD איכותי חדש. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, עדיף טיפה פחות. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד חודשיים לכן צריך שהמסך גם יהיה טוב ואיכותי למחשב הבא (המפרט של המחשב הנוכחי שלי בן 3 השנים גרוע). המטרה של המסך היא משחקים כבדים, גלישה באנטרנט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! אני נמצא ממש לקראת סגירת עסקה על המסך U2413, רגע לפני האם יש אופצייה יותר טובה עבורי בדרגת תקציב הזו? מסריקה שערכתי לא קיימים כמעט סקירות למסך, אם כי בסקירה של TFT הוא לא זכה לשבחים בסיכום הכולל לכן אני מתלבט המסך מיועד כמסך חיצוני למחשב נייד חשובה לי איכות הצבעים והתצוגה, המסך ישמש לאינטרנט משחקים וכדו' אשמח לחוות דעת ועצות תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך למחשב עד סכום של 500 ש"ח בערך, אולי טיפה יותר... רזולוציה FHD כמובן. שימוש גיימינג בעיקר וגם סרטים. בעקרון כל מסך יתאים כל עוד יש IPS? עדיף לקחת DELL על פני VIEWSONIC?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לא הייתי פה מלאאא זמן טוב אז ככה , יש לי התלבטות בין כמה מסכי מחשב בתקציב של 900 ש"ח הדרישה היא לפחות 21.5 אינץ' , Full HD ושל Samsung או LG המסכים שמצאו חן בעיניי : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 SAMSUNG P2250 890 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9875 SAMSUNG B2230 840 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 SAMSUNG E2220X 869 ש"ח מה עדיף ? יש המלצה למשהו אחר ? עד 900 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך שישמש למחשב וכמסך טלויזיה לחדר שינה בתקציב של כ-1000 ש"ח. האם יש אחד ראוי מהרשימה הבאה: Samsung SyncMaster 2494LW LCD http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=736917 Envision G2461 LCD http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748170 LG W2443T http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=732966 או שזה טעות חמורה לותר על מסך LED: Samsung BX2335 LED 23'' 2ms DVI WideScreen Black http://www.skypc.co.il/pl_product~BX-35BX2335-LED~9~0.htm
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ח'ברה בבקשה תענו לי על השאלה הזאת שמשגעת אותי ואני לא יודע איזה מסך לבחור מה ההבדל בין מסך שהוא Full HD ומסך רגיל כלומר פחות מ 1920x1080. מה ההבדל?? תודהה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי W2220P התרשמות ראשונה + בעיות / שאלות היה לי LG 1972H שהייתי מרוצה מאד אבל נשרף לו המסך אז נתתי לו את שלי וקניתי חדש. התמונה נראית נהדרת והטקסט מאד קריא. כרגע אני עדיין עובד על הכיוון שלו. דבר ראשון הורדתי אי הבהירות לאפס נכיוון שאני עובד בדר"כ בחדר חשוך. מספר בעיות ותלונות. 1. לא ניתן להנמיך את המסך. גם כשהוא הכי נמוך הוא מאד גבוהה. זה יצריך שולחן נמוך יותר , או עבודת נגרות. לא מצויין שהמסך בנוי ל מטר תשעים ומעלה (אני מטר שבעים ושש). זוהי בעיה רצינית שיכולה לפתח כאבי גב רציניים. 2. למסך נורת On אדומה ובוהקת ( לעומת מעגל כחול ונעים שהיה במסך הקודם). נאלצתי לשים סלוטפ עם נייר מקופל כדיי שהאור לא ישרוף בעין. זה כאילו מכוונים עליך עם מצביע לייזר. 3. כפתורי מגע - גועל נ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (בעזרתם האדיבה של פורום מפרטי המחשב ). על מנת להשלים את הקניה אני מחפש מסך 24" חדש למטרות משחקים. אחרי שהפכתי מס' אתרי ביקורות הגעתי ל-3 מסכים שנראים לי טובים. אני מבקש את העזרה שלכם בלהיסגר על המסך הסופי... ואם אפשר גם קישור לחנות באזור הצפון שאפשר למצוא בה את המסך. המסכים לפי סדר העדיפות שלי הם: 1. LG Flatron W2442PA 2. Samsung 2494LW (לגבי המסך הזה אני די מבולבל... כל שינוי ב-2 האותיות האחרונות נראה די משמעותי - אז תקנו אותי אם בחרתי דגם לא טוב) 3. BenQ G2412HD (אני לא ממש מכיר את BenQ בהקשר של מסכים... דעתכם?) אשמח לקבל תגובות מכם... (הרבה ת'רדים שנפתחו לאחרונה בנושא זה בדיוק לא נענו כלל) תודה אנשים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין הדגמים הבאים - [TABLE=width: 64] [TR] [TD=class: xl24, width: 64, align: left]"24 Asus LED VG248QE [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 64] [TR] [TD=class: xl24, width: 64, align: left]AOC G2460FQ GAMING 24" 144Hz 1ms[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 64] [TR] [TD=width: 64, align: left]BenQ LED XL2420T[/TD] [/TR] [/TABLE] אשמח לשמוע על אופציות נוספות/טובות יותר שקיימות בארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אשמח להמלצה על מסך בגודל 23 אינצ'. המסך הוא בעיקר לשימושים ביתיים. קצת אופיס ואינטרנט, סידור אלבומי תמונות משפחתיים וכו'. ילדים בני 3-4 לפעמים יראו בו סרטים\תוכניות ו\או ישחקו במשחקים שמיועדים לטווח הגילאים הזה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אבל כמובן שעדיף לחסוך. בתודה מראש, פיני
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-