עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by דקל,

שלום מבקש המלצה מסך שימוש משרדי , אני יושב שעות מול המחשב כל יום יש לי מחשב עם כניסת hdmi ו- vga האם לגבי רמקולים כדאי בנפרד או כחלק מהמסך? תקציב גמיש - ראיתי כי מסכים טובים מתחילים ב- 800 ש"ח קיבלתי המלצות על 2 מסכים אבל אשמח לקבל המלצה גם על אחרים 1. s24c650 של סמסונג - הבנתי כי מגיע עם רמקולים ו-hdmi 2. p2414h של dell - הבנתי כי ללא רמקולים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך הנ"ל, על הקופסא רשום 2200WA אבל בתוך הכרטסייה של הדגם רשום 2209WAf זה תקין? שאלה נוספת היא מה הדרך הטובה ביותר לבדוק פיקסלים שרופים ואיך אני עושה את זה? תודה רבה לכולם : )

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מסך בעיקר עבור עיבוד תמונות, מה שחשוב לי מאד, 1. חדות (הבנתי שמסכי "20 חדים יותר מ "19 ו "22, האם זה נכון?) 2. צבעים וגוונים (הנטיה שלי היא לפנאל S-IPS) 3. יכולת הפרדת גוונים גבוהה 4. שלא יהיו הילות משונות במעברי קונטרסט וצבע איכות התמונות שלי חשובה לי מאד ולמסך יש השלכה ישירה על הפלט הסופי, לכן אני מחפש מסך איכותי וטוב מאד. גודל המסך יקבע בהתאם לתשובות על השאלה בסעיף 1 , תקציב 2000-3500 ש"ח אשמח לקבל כל המלצה, תודה. גל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם אני בטוח שיש פה המון אנשים שמבינים קצת יותר ממני ויש להם קצת יותר ניסיון אז הייתי רוצה לשאול להמלצתכם אני עובד המון על המחשב שעות ארוכות והמסך שיש לי כרגע הוא LG 226WTQ ואני בכלל לא מרוצה ממנו... אני שוקל בין ה Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ל Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ו Samsung 24 LCD 2443BW מה הכי טוב? מה שאני בעיקר מחפש זה מסך חד מאוד אם צבעים טובים...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם ניתן להתקין G-SYNC על כל מסך ואם כן מהיכן קונים את הצ'יפ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. טוב.. אחרי שאיחרתי את המועד בקנייה של הדל הרגיל, ועכשיו שלHC יש באגים, מה לקנות ?? אני יכול להגדיל את התקציב אבל לא בצורה משמעותית.. בינתיים אם אפשר הצעות למסכי 24" שיפעלו טוב בעיקר בסרטים (HD) ולגלישה באינטרנט.. לגבי משחקים- מתי שאני אקנה מחשב חדש (אולי בחופש ) אז אני אצטרך את המסך גם למשחקים, אז צריך שהמסך יפעל גם טוב למשחקים.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אתמול קיבלתי את המסך שהזמנתי, U2311H, שיתחבר למחשב שאני מרכיב. בינתיים חסרים לי עוד כמה חלקים שאמורים להגיע, אז חיברתי את המסך ללפטופ הישן שלי. התצוגה באופן כללי טובה, אבל יש טשטוש קל, או "צללית", בעיקר מסביב לטקסט אבל גם סביב קווים חדים אחרים. ניסיתי עם נייד אחר, גם כן בחיבור VGA, והבעיה נפתרת ברובה אבל עדיין התצוגה פחות חדה מאשר על מסך הלפטופ או מאשר זכור לי על מהמסך של ההורים למרות שהוא אמור להיות פחות איכותי (Syncmaster עם פנל TN). מיותר לציין שאני עובד ברזולוציה המירבית של המסך (כתצוגה יחידה כאשר מסך הלפטופ כבוי), בהגדרות ברירת מחדל. יש דרך לפתור את זה, או שאני פשוט אקווה שבחיבור DVI למחשב החדש הבעיה תפתר מעצמה? כרגע אין לי איך לבדוק את הDVI.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by avinatbezeq,

יש מכירה של T260 במחיר טוב דרך קופ"ח הכללית. כמובן שזה TN והדל-ים עדיפים, אבל זה זריז, זול וזמין.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by chaim_f,

ראיתי את המסך הבא - [h=1]21.5 Dell E2214H - ב660 ש"ח[/h]איך הוא? השימושים זה אינטרנט וסרטים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי חברים,אני רוצה מסך גיימינג 27 אינץ׳ מאחת החברות הבאות:SamsungLGDellעם עדיפות ל Dell ושוליים צרים ככל האפשר.תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי מסך dell 2209wa שהתקלקל לאחרונה, לכן פתחתי קריאה במוקד השירות של דל (רכשתי מפנדה אשר מוכרים מסכים המיובאים ע"י אומניטק). הם אמרו שאני לא יכול להגיע בכוחות עצמי אל המעבדה, אלא הם צריכים לפתוח קריאה ורק אז טכנאי יחזור אלי. יותר מאוחר חזר אלי נציג שירות ואמר לי שאמורים להגיע אלי הביתה עם מסך חדש, שמחתי והופתעתי מטיב השירות. אך לאחר מכן יצרו איתי קשר מאומניטק ואמרו לי שהם צריכים להזמין חלק מחו"ל ורק כאשר הוא יגיע לארץ, יגיע טכנאי אל הבית שלי וינסה לתקן את המסך - התירוץ הזה נשמע לי די הזוי, כיוון שהם לא יודעים איזה חלק הינו החלק התקול, וחוץ מזה מדוע יש להזמין חלק מחו"ל למסך כה פופולרי? האם אתם נתקלתם בתהליך דומה בעת מימוש אחריות על מסך דל המיובא ע"י אומניטק? האם יש ד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by gtf,

מסך LCD 17 הוא אותו דבר כמו מסך CRT 17 וכו'?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by niv0us,

אני מחפש מסך LCD בגול של 20-22 אינצ' בעיקר לצורכי מחשב, אבל גם לצפיה בסרטים דרך המחשב. אני רוצה לחבר את המסך הזה גם לטלויזיה(ממיר של יס). השאלה עד כמה רואים טובים טלוויזיה במסכי מחשב, ואולי כבר עדיף לקנות מסך LCD 17-19 למחשב ולקנות בנוסף טלוויזית LCD לחדר. אני מחפש לא לבזבז יותר מידי כסף. ומעדיף מסך שיוכל לשמש גם למחשב וגם טלויזיה. ואם לא אני לא רוצה לעבור את הסכום של 7000 שקל. בתודה מראש ניב.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nimrod342,

האם מסך SyncMster T190P יכול להתאים לכרטיס מסך GeForce gtx760? (שיעבוד בצורה יעילה ושהכרטיס מסך יוכל לעבוד בצורה מקסימלית?) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by intigo,

שלום רב הכותרת ממצה ת מה שאני צריך הציעו לי 20.1" DELL 2007WFP בפרום "מפרטי מחשב" אך לאחר שראיתי שוב 20" בא לי על 22". חשובה לי מאוד איכות הצבע מכיוון שאני עוסק בגפיקה. עם חסרים פרטים אשמח לענות. תודה מראש עמרי

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מעוניין שהמחשב יישדר את אותה התמונה ל 4 מקרנים שמפוזרים בחדרים שונים הכבל היחיד שעובר בין החדרים זה כבל רשת..... הבנתי שיש מתאמים מיוחדים שיודעים לעשות את זה... מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, מחפש מסך זול וטוב שישמש אותי למטרות מאוד רגילות ומשרדיות, כמו: גלישה באינטרנט, עבודה באופיס וכדומה. הדרישה היחידה שלי שהטקסט יהיה חד וברור ככל האפשר. לא מעניין אותי צבעים, אלא פונטים חדים וברורים כמו ב CRT רגיל. הגודל 17 או 19, לפי המלצתכם. אני לא הולך לצפות בסרטים (מחובר לטלויזיה), לערוך גרפיקה או לשחק דרכו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-23 אינץ' (גמיש בגודל) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. המטרה לבוא לבית ולחבר אותו למסך גדול (או עבודה ב2 מסכים) תקציב מסך בסביבות ה1000 שח. (כמה שפחות עדיף כמובן כל עוד יש איכות צפייה טובה. מאמין שיש מסכים טובים במחיר האלה ואפילו נמוכים יותר בימים אלה) יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ח'ברה בבקשה תענו לי על השאלה הזאת שמשגעת אותי ואני לא יודע איזה מסך לבחור מה ההבדל בין מסך שהוא Full HD ומסך רגיל כלומר פחות מ 1920x1080. מה ההבדל?? תודהה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dani2k,

היי אז ככה , 3 המסכים שנמצאים בכותרת הם ההתלבטות העיקרית שיש להרבה אנשים בפורום לפי הרבה דיונים שקראתי, אבל אף פעם לא ראיתי תשובה החלטית. אני גם כן רוצה לקנות מסך כבר יותר מחצי שנה אבל אני לא יודע מרוב כל הדגמים השונים שיש בשוק - הייעוד העיקרי הוא משחקים, כמובן שיש גם קצת גלישה באינטרנט אבל הייעוד העיקרי הוא משחקים. כיוון שהייעוד העיקרי הוא משחקים ולא עבודה גרפית פנאל TN ו 22 אינג' ייתאימו את המטרה . ועכשיו מי לוקח בקרב ? t220 vs 2243bw vs mw221c אם מתעלמים מה PIVOT שיש ל 2243bw ולוקחים אותו כיתרון אבל לא משמעותי כל כך, כולם נעים סביב ה 1000 ש"ח כך שאין כל כך מה לדבר על המחיר . יש לציין שגם היופי של המסך אינו משנה , העיקר שיציג יפה על מה ההיתם הולכים? ואם אפשר …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אפתח אומר שיש לי ניסיון זעיר מאוד בהזמנות מחו"ל אז מתנצל מראש על השאלות המפגרות. מצאתי אותו כאן http://www.amazon.com/BenQ-XL2420TE-Performance-24-Inch-Professional/dp/B00D7IG556 אשמח לעזרה בכמה דברים שמטרידים אותי: 1. למיטב הבנתי המוכר כאן הוא טוב ויש עליו פידבקים טובים+המוצר חדש, תקנו אותי אם אני טועה? 2. אני יודע שאני צריך לשלם תוספת של מכס/מע"מ או לא יודע מה, איך זה בדיוק עובד? למי משלמים, מתי משלמים את זה ואיך ניתן לשלם את זה? (אגב, יש למישהו מושג כמה יוצא כל הסיפור הזה של המכס/מע"מ וכו' וכו'.) 3. כשהמסך מגיע לארץ, אני צריך לגשת לאסוף אותו מאיפה שהוא, או שיש משלוח? אני מאוד מאוד אשמח לעזרה.. אני עוד תקוע עם מסך 20" של SAMSUNG ענתיקה ו GTX780. תודה ל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by GALITT2000,

1. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-BENQ-LED-%D7%93%D7%92%D7%9D-GL2450-DVI-VGA/pi1DE39673D3 2. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-CROWN-%D7%93%D7%92%D7%9D-238DX/piMF238DX שניהם עולים באזור ה 650, שזה בערך התקציב שלי, אודה לכם על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. המסך העיקרי שלי הוא 47 אינץ 3D...ואני משתמש בו ב90 אחוז מהזמן. המסך המשני הנוכחי שלי 19 אינץ מאוד ישן שאינו תומך ב1080 ואני רוצה להחליף אותו. אני מחפש מסך שיתמוך לי בFHD ... גודל 21-24 המסך שאני מחפש צריך להיות ממש זול וסביר בלבד. מה האופציות שלי ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by broshi,

בשבוע שעבר קניתי DELL U2311H חדש (Rev 02). המסך מחובר למחשב בכבל VGA. עבד מצוין כשבוע והיום בבוקר התחילה תופעה מוזרה: כאשר מדליקים את המסך הוא מציג את התמונה הנוכנה למשך שניה ואז מפסיק. אף כפתור לא מגיב (להצגת התפריטים) למעט כיבוי והדלקה. ההדלקה למשך שניה קורית כאשר מדליקים אותו או כאשר המחשב יוצא ממצב SLEEP כך שנראה לי שזה קשור לזיהוי אוטומטי של מקור האות, אבל מדוע התפריט לא נדלק? החיבור תקין, הוצאתי מהחשמל והחזרתי. אשמח לרעיונות לפני שאני מוסר לספק לתיקון / החלפה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני יודע שהפסיקו לייצר את ה Dell 2007wfp האם יש לו כיום מחליף ראוי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.