מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך ומצאתי את המסך גקךך 2009' במחיר של 1400, למטרה של עבודה ביתית, אני מתכנתת. יש מסך במחיר הזה שיותר טוב ממנו שגם PIVOT מלא, הכוונה לא רק בהיפוך המסך אלא גם מתכוונן לגובה ומסתובב מהבסיס? יש המלצות????
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אנ רוצה לקנות מסך השבוע אז ככה אם אפשר שיהיה מנועה שיהיה לו 2MS אני מחפש משהו על רמה אם כבר משקיעים ויהיה יחס ניגודים טוב לא מבין בזה הבנתי שיש כל מיני שטויות על הפנאל Nמשהו אז לא יודע רוצה משהו טוב ולא משהו פשוט תודה לכם מראש. זה למערכת הזאת לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב הביתי שלנו משתדרג בשעה טובה ממסך 17" CRT למסך שטוח. התקציב גמיש. השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על תוכנות OFFICE. משערת שעם מסך ראוי אתחיל לראות סרטים מדי פעם. שולחן העבודה שלי בעומק 60 ס"מ כך שאינני מעוניינת במסך רחב מדי. חשבתי להסתפק במקסימום 22 ". לאחר קריאת ביקורות רבות הצטמצמתי לשתי האפשרויות הללו: LG W2220P ו- DELL U2211H (או בגרסת ה-23 אינץ') מקריאת המפרטים אני מבינה שההבדל העיקרי ביניהם הוא ש-DELL הוא FULL HD ו-LG אינו. וכן שב-DELL יש חיבורי USB וב-LG אין. ובכל זאת שניהם מקבלים ביקורות מצויינות. אשמח לשמוע אם יש למישהו דעה או מידע שייתכן ונעלם מעיני, לגבי העדיפות של אחד ממסכים אלו על פני השני. כמו כן אשמח לשמוע מהו היתרון של 23" בדגם ז…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, המסך אצלי פחות משבוע ומחובר בVGA עד שהכבל HDMI to DVI יגיע אלי. בינתיים, יש גלים כאלו על המסך. האם זה בגלל שהוא מחובר בVGA? תודה.
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש ללא מסך. לאחר הקנייה, שמתי לב שקשה לי לשבת מול המסך ושהראש שלי מתחיל לכאוב לאחר צפייה של יותר מכמה דקות על המסך. המסך נראה מעט "מטושטש". בנוסף, כאשר אני מדפדף בדפי האינטרנט עם הגלגל של העכבר המסך מתחיל "לרצד" באופן ניכר. החשד עלה עוד פעם לאחר שאחי הגדול גם כן התחיל לשבת מול המסך וטען את אותו דבר. יש ברשותי כרטיס מסך של ATI Gigabyte 4850. המסך הוא של Viewsonic מדגם VP930. יש לציין שהמסך נקנה לפני שנתיים ועבד מצויין במחשב הקודם. ניסיתי לשחק עם ה-Brightness וה-Сontrast - לא עזר. ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך\למחוק ולהתקין מספר פעמים ביחד עם DriverCleaner - לא עזר. ניסיתי להעביר ל-DVI השני של הכרטיס מסך - לא עזר. ניסיתי להחליף כבל DVI…
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי לכולם האם יש חברה שמייצרת מסכי מחשב שכוללים רמקולים בילט-אין, והרמקולים שלה טובים ונשמעים באמת טוב? אם כן, איזה חברות לבדוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
נראה לי צבעוני מדיי מה שמוזר שבמסך הקודם שהיה לי (אותו סוג... שהחליפו בעלל בעיית backlight bleed) הצבעים היו יותר יפים אשמח לעזרה או עצה ממי שמבין תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק לקנות ואני רוצה לברר כמה דברים: 1. מה היחס ניגודיות שמומלץ לקנות? 2. מה הזמן תגובה שמומלץ לקנות? 3. איזה חברה אתם ממליצים? אי יודע ש PROVIEW ו MAG חברות טובות מה אתם אומרים? אבל תגידו מה אתם חושבים שיותר טוב... תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות את המסך LG 34UC89G-B מאמזון. העלות היא $649.99 על המסך + $395.29 הובלה ומיסים. אני יודע שהנקודת תורפה של המסך היא הרזולוציה אבל מצד שני גם יהיה קל יותר להריץ משחקים על FPS גבוה יותר ועל הגדרות גבוהות יותר. האם שווה לקנות אותו מאמזון? אני מחפש רק מסך 30 אינץ ומעלה עם G-SYNC וקצב רענון גבוה.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מסך שישמש אותי למשחקים(כל סוגי המשחקים כבדים וגם פחות) צפייה בסרטים במחשב באיכות גבוהה צפייה בטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה הגודל גם די קובע.. אני מעדיף כמה שיותר גדול ואיכותי.. 20 אינץ' גם יספק אותי אבל רק אם הוא באמת איכותי. תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לחפש מסך מחשב באזור ה24' FHD בעיקר לגיימינג וסרטים, כרגע עם מחשב I5 4500~ וכ.מסך amd render 7900 עשיתי חיפושים באתרים הרגילים (אייבורי KSP ) ומצאתי את המסך הזה של אסוס: http://www.asus.com/Monitors_Projectors/VX239HW/ 1450 שח באייבורי. מישהו אמר לי שאין למסך DISPLAYPORT ואחר כך באמת חיפשתי וראיתי שהוא צודק השאלה כמה זה חשוב / כמה הבדלים יהיו כי בנתיים לא יצא לי לראות משהו דרך DP ומהקריאה שלי בפורומים לא ראיתי ששמים על זה דגש מה גם שלאסוס יש 2 חיבורי HDMI וזה יכול לעזור בעתיד לחיבור קונסולה בלי בלאגן של החלפת כבלים. אפשר את דעתכם בנוגע למסך ובכללי בנוגע לחיבור DP? תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי בפורום ואני רואה שכל הפורום הזה משתחווה למסך Dell U2311H. לא משנה מה אנשים מבקשים, מבקשים X מציעים להם Dell, מבקשים Y מציעים להם Dell. אפשר לדעת מה כל ההמולה סביב המסך הזה? אני מחפש מסך לסרטי HD (720p) ומסך למשחקים כבדים ! אני יושב המון שעות מול המסך, צריך מסך שיהיה "בריא" לעיניים. רציתי בבקשה הסבר בקצרה (ולא לינק למאמר 3 עמודים) על מה זה IPS, חוץ משיפור קטן בצבעים ושאפשר להתסכל מכל זווית על המסך. ובגלל שאני מחפש מסך למשחקים, מומלץ לקחת מסך שהוא 6ms ומטה, לא? אם ה-Dell לא היה 8ms מזמן הוא כבר היה יושב לי פה על השולחן. אשמח לשמוע עוד הצעות, בנוסף ל-Dell המדובר..בטווח מחירים שלי שיענה על הדרישות שלי. עדיפות ל-LED על הדרך. עריכה: אפשר גם הסבר לגביי HDMI ? א…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והכי חשוב בריאות! חשבתי לקנות 2 מסכים. עכשיו יש קונפליקט ואולי אחד יספיק? מסך כמו LG LCD 20 L204WT נידמה שיש לו הרבה מקום ל"יצירה" ושהtoolbar ישתלב יפה מסביב ולא יתפוס יותר מידי. דילמה שנייה, ViewSonic LCD 19 VP930 קיבל הרבה ביקורות טובות מגולשים. אבל אולי לא יספיק מסך אחד. אשמח לכול "אור" וניסיון שלכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק הוא warrock ואין בהגדרות את הרזולוציה של מסך רחב 1440-900 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ? כי לפעמים המסך נהיה שחור לשניה וחוזר כרגיל וזה לפעמים מציק לא הצלחתי למצוא פיתרון בנתיים נשמח לעזרה מכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה היא האחריות של ה 2408 DELL ? לאחר חודשים ארוכים ומיותרים שבהם לא הגיע הדגם החדש,הוא סוף סוף הגיע.. לפני הוצאה של 3200 שקל אני רוצה לדעת בדיוק מה האחריות שאני מקבל, הבנתי שהאחריות היא של המעבדה של דל ולא ממי שאני קונה ממנו. האם קיים איפה שהוא ברשת את כתב האחריות? לדוגמה נאמר לי שאין החלפה מפיקסל מת אחד אלה רק שניים שלוש. נאמר לי גם שאת אחריות הפרמיום שראיתי באתר של דל ניתן לקנות ישירות מדל ואני יקבל שירות רק בחו"ל... לפני הוצאה גדולה כל כך אני רוצה להיות בטוח שאני לא מדיי פזיז בקניית המסך הזה ולא TN 24 בחצי מחיר
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חברה מוכרת ? או עוד ג'נריקה? http://www.hannsg.com/global/index.htm חלק מהמסכים שלה באים עם חיבור HDMI \ 5MS ובמחירים סבבה דווקא השאלה היא אם היא שווה משו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך לפי הכתוב למעלה ,כמו כן חשוב מאוד שיהיו רמקולים מובנים.מהסיבה הזאת הDELL 23 המומלץ אינו מתאים לי. תודה מראש על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי לפני חצי שנה את ה-2007FP ואני מאוד מרוצה. אח שלי גם זקוק למסך חדש, אז חשבתי להזמין את אותו מסך מחו"ל, בגלל הדולר הנמוך. בחנות דל דל כתוב שהמסך עולה 400$ אך עד כמה שהצלחתי להבין הם עושים משלוחים לארה"ב בלבד. האם מישהו בפורום התנסה אי פעם בהזמנת מסך מחו"ל? אם כן, מאיזה אתר הזמנתם ומה היה התהליך? במידה וזה לא אפשרי, אשמח להמלצות למסכים עד 1300 ש"ח. הכי חשוב שטקסט יהיה ברור כי לאח שלי גם ככה יש בעיות ראייה. הוא גם משחק משחקים לפעמים אז גם המהירות חשובה, אבל בעדיפות שנייה. ואם אפשר שגם ייראו סרטים כמו שצריך. אני יודע שזה המון לבקש בשביל מסך במחירים האלה, בגלל זה חשבתי להזמין מחו"ל. תודה
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה בפורום אבל לא הצלחתי למצוא בדיוק את המאפיינים למסך שאני מחפש. לאחר שנים עם מסך "21 CRT, הגיע הזמן להחליף אותו. בהנחה שהתקציב יכול להגיע ל-3000 ש"ח, למרות שלא חייב אני צריך מסך שיוכל להתמודד עם הדרישות הבאות: - נוח לקריאה במשך שעות (בעיקר - תכנות, אז הטקסט צריך להיות קריא וברור.) - פוטושופ (צבעים מדוייקים ומגוונים ככל האפשר) - משחקים (כי גם זה חשוב...) אודה לכם אם תוכלו להציע לי מספר אפשרויות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך לסרטים ועבודה משרדית בעיקר וקצת למשחקים בגודל 19" ומעלה במחיר 1000-1100 ¤ מה שחשוב, זה שיהיו צבעים טובים ועדיף רחב. זמן תגובה לא כל כך חשוב. אני יודעה שה-Samsung SyncMaster 932B הוא טוב מאוד, אבל הייתי רוצה רחב ו-20 או 22 תודה
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שמתי לב שיש במסך הנ"ל חיבורי USB. מה השימוש שלהם?
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את ה2407HC (הבנתי שכבר לא ניתן להשיג את ה2407 הרגיל). שמעתי שמועות שDELL מוציאה את ה2408WFP שאמור להיות עם כניסת HDMI. האם ישנם עוד שינויים משמעותיים בגרסא החדשה. האם שווה לחכות לה? האם ידוע מה יהיו המחירים שלה? האם ניתן להמיר סיגנל HDMI לDVI? אם מדובר בממיר פשוט אני לא רואה סיבה להמתין למסך הזה. יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום כנראה אני אקנה ב"ה עוד כמה ימים HD4870 512 מגה איזה מסך 22" יהיה הכי טוב לכרטיס המסך הזה,ויתן לי תמיד הגדרות הכי גבוהות במשחקים? בנוסף,מישהו יודע כמה זמן בערך הכרטיס מסך עם המסך יחזיקו לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?כאילו יכול להיות איזה 5 שנים ככה? תודה לילה טוב
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לרכוש מסך מחשב חדש. המסך ישמש לצפייה בתמונות, עיסוק באופיס, וגלישה באינטרנט. אין צורך באופציות מתוחכמות. אין צורך ברמקולים במסך, יש רמקולים חיצוניים. דרישתי היחידה היא אחריות ארוכה ככל שניתן . התקציב הוא הכי נמוך שניתן, בוא נאמר גג 600 שח. מודה לכם מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-