מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי לאחרונה מסך VIEWSONIC VP930 ויש תופעה של הבהוב של המסך ששמים לב אליה כשנמצאים בשולחן עבודה או כשגולשים באינטרנט על גבי רקעים מסוימים. כמו כן על גבי הרקעים האלה הצבעים נראים לא טוב (יותר מדי אדום). איך אני פותר את הבעיה? עריכה: כמו כן יש לי שאלה בנוגע לרמקולים - האם זה מסוכן להפעיל רמקולים (רמקולי מחשב רגילים) ליד המסך?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב בסביבות 1000 שקל. רזולוציה 1080p, כרטיס 1070. 144hz לא כל כך מדבר אליי כי אני לא יודע אם זה שווה את המחיר הגבוה. מה שכן חשוב לי זה זמן תגובה נמוך ואיכות תמונה טובה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך 20" שהוא לא FHD אבל הוא די טוב וחד האמת.. אם אקנה מסך דל FHD יהיה שיפור?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . אני מחפש לקנות מסך לשימוש לימודים (עיצוב בעיקרון), בגודל 19-21 עם חיבור DVI (זה כבר סטנדרטי לא?) תקציב - עד 1000 שקל עדיפות גדולה לחברת LG תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בחו''ל ובקשתי ממנו שיקנה לי את אחד המסכים. שאלה ראשונה. מאיזה סכום משלמים מכס היום על מוצרים. וכמה משלמים מכס על המוצרים הספציפיים האלה אם בכלל. שאלה שנייה. איזה מסך מבין שניהם הכי כדאי לקנות? במידה ולא משלמים אליו מכס כמובן.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאור ביקורות שליליות של המסך הזה, INPOUT LAG ועוד ירקות הוחלט ב DELL להוציא גרסה משודרגת שיצא הרגע לשרשרת ההפצה העולמית. אני ממליץ בחום לעצור קנייה עד אשר אתם מדברים עם החנות ובטוחים שאתם מקבלים את הגרסה עם ה FIRMWARE REV 01 החדשה ! http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=40 ביקורות והסברים על הגרסה הראשונה (לא יצאו ביקורות על הגרסה החדשה): http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_2408wfp.htm שינויים בגרסה החדשה: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=44
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב שולחני חדש. אני רוצה לקנות מסך דק (כמובן) מחברה מוכרת. גודל 19''-22'' בתלות במחיר. מבקש את התייחסותכם לגבי הפרמטרים שרצוי שיהיו במסך (יציאה דיגיטלית, ניגודיות, זמן רענון, רחב או רגיל, האם כדאי שיהיה מתאים לשידורי TV) - מה כדאי ובאלו ערכים. לסיום אם תוכלו בבקשה לרשום דגמים ספציפיים של חברות (SONY' LG' SAMSUNG וכדומה). תודה רבה, רועי
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר שבוע שהמסך שלי לא נדלק בבוקר. אני לא מכבה את המסך, רק את המחשב, הנורת בקרה עדיין מהבהבת אבל לא עולה כלום על המסך. הנחתי שיש מצב זה בגלל הקור אז עם מייבש שיער חיממתי איזה 20-30 שניות מאחורה ונדלק, מאז כל פעם כדי להדליק אני חייב לתת לו חימום. המסך כבר לא באחריות אבל הוא במצב חדש, וזה לא משהו שהיה לי חורפים קודמים. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? זה לדעתכם מעיד שהמסך בדרך להשרף ? אשמח לכל מידע שקשור בנושא! עריכה : מסך מחשב MAG IPS 22". לא יודע דגם מדויק. אגב עוד שאלה. יש לי מאחורה חיבורים של DVI ו VGA. במחשב יש לי יציאת HMDI וVGA לכן כרגע משתמש בכבל VGA. האם יהיה הבדל באיכות אם אשיג כבל DVI לHDMI? או שזה לא קריטי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ,אני מחפש מסך 19' איכותי להרבה שעות עבודה ,תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה של DELL ? איך הוא בהשוואה ל - VIEWSONIC VP930B ? לינק - http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1470&aff=zap
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב, גודל 24-25 אינץ בעיצוב מעניין למשרד. חשבתי על ה-Samsung S24B750V. איך המסך? האם יש לכם המלצה למסך אחר? תקציב 1000-1500. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש הבדל כלשהו בין IPS ל AH-IPS? איכות תמונה או זווית צפיה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישה של מסך מחשב. התקציב שלי הוא עד 1000 שקלים ורציתי להביא מסך שיחובר גם לסוני וגם למחשב שלי, בגודל 27". רציתי לשאול לגבי קצב רענון מסך, שכן אני יודע ומבין שעם מסך 144HZ אני לא אוכל להפיק ביצועים טובים יותר מהסוני שמוגבל ל60FPS, אבל קראתי (וראיתי סרטונים ביוטיוב) שמציגים שהLAG INPUT של מסך 144HZ משפר משמעותית חווית משחק בסוני מאשר צג של 60HZ. בנוסף אני מתכנן שהמסך יהיה מחובר גם למחשב כך שגם אוכל להנות מחוויה חלקה יותר גם בצפייה בסרטים. רציתי לשאול מה דעתכם והאם כדאי לי לרדת למסך 24" עם 144HZ (מפאת תקציב) או לדבוק ב60HZ אבל מסך 27"? האם שימוש בחוויה משרדית במחשב ואולי שיפור קטן בחווית משחק בסוני שווים את זה? ואם כן, מה אתם ממליצים…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב 22-23 אינץ' בתקציב 600-800 ש"ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ומדי פעם משחקים כמו פיפא. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז שוב יש לי בעיה עם הgsync. המצב האידאלי מבחינתי זה מסך נעול על 144hz. על עכשיו כדי לנעול הייתי מפעיל דרך הדרייבר סנכרון אנכי, הכל היה נעול עד 144fps והכל טוב.. עכשיו הוא נועל לי על 60. כשאני מכבה הוא עולה מעל 144, מהיר נועל לי גם על 60. בדקתי הgsync מוגדר ועובד. המסך שלי 144hz gsync fhd. עדכנתי לדרייבר האחרון. אני רוצה שהכרטיס יתן את הכח שלו בין 60 ל144 fps ולא מעבר... כרטיס מסך 980ti מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי היבהובים במסך LG E2350T. זתומרת מהרגע שאני מפעיל את המחשב כל הקטע שעולה הלוגו של השם של לוח אם עד לטעינה של הווינדוס הוא מהבהב וכשהוא מגיע כבר לחלון ברוך הבא הוא מפסיק... מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי כרטיס מסך HD5850 שיש בו חיבור HDMI הנה לפניכם התמונה שימו לב ל חיבור HDMI - לצד 2 חיבורי DVI ויש לי מסך עם חיבור VGA בלבד מה עושים כדי שאוכל לחבר את המסך לכרטיס המסך ? ואם אין אפשרות כזאת אז האם אני צריך מתאם או כבל לחבר את המסך GVA לחיבור DVI
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני בטוח שהשאלה שלי כבר עלתה אך מחיפוש בפורום לא הצלחתי למצוא תשובה. אני רואה שיש בפורום ידע עצום בנושא המסכים ולכן אבקש תשובה ישירה הנוקבת בדגם ספציפי של מסך. אני מחפש להחליף מסך CRT 17" למסך דק לשימושים ביתיים שעיקרם : גלישה, עיבוד תמלילם ומעט מאוד צפייה בסרטים ( משחקים פעם ב..... ממש לא רלוונטי ). ההתלבטות הראשונה היא לדבי הגודל, אני מעדיף 22" אך הבנתי שכל המסכים האלו מגיעים עם פאנל נחות ( תקנו אותי אם אני טועה ). אשמח לקבל המלצת מומחי הפורום - התקציב הוא באיזור ה 2,500 ש"ח ואשמח לשמוע המלצה על מסך איכותי. בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאור ריבוי דיונים על מסכים איכותים (1200 על 1900) עד 22 החלטתי לפתוח דיון נפרד על מנת לא לשבור את התזה של הדיון בנושא ה 24.ראיתי כמה דגמים איכותיים שמשתווים ללנובו אבל יותר גדולים ממנו בגודל.אני מדבר נכון לעכשיו hp w2408H samsung 245T נכון לעכשיו אינני יודע על איזה פנלים הם מבוססים.הנחה שלי יוצאת לפי נתונים אלה שהם מבוססי PVA. מבחינת כדאיות ה HP עולה 2600 מה ששם אותו מול הדל 2007 הכל כך נחשק וההבדל הקטן שהוא עדכני וזמין... עוד לא בדקתי על איזה פנל הוא מבוסס ואני אעדכן את הדיון בהמשך גם בביקורות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מבקש עזרה בהתאמת מסך מחשב ללפטופ . כרגע מחבר מסך 21 ישן עם זוית צפיה גרועה. שימוש עיקרי צפיה בזום , גלישה באינטרנט ,תוכנות קלות , אקסלים, וורד תמונות וכו'. ללא משחקים כלל. תקציב בערך 1200 שח . הכיוון מסך 27 מתלבט אם כבר ויש יתרונות לקעור . ומעוניין בכל זאת לשלב גם את המסך של הלפטופ . את המסך הישן אתרום. נתונים נוספים : חיבור ללפטופ dell Inspiron 5593 . יש type c דור ראשון (נתונים בלבד). רזולוציה מקסימלית 1920x1080. יש בדגם הזה כרטיס מסך MX230 Nvidia בנוסף לאינטל דור 10 . חובה מבחינתי כיוונים . בעבודה משתמש עם 2 מסכים מהדגם הזה "HP EliteDisplay E243" . שהוא אחלה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קבלתי אתמול את המסך והוא נראה פצצה. יש לי בעיה שאני רואה תמונות עם פיקסה התמונות יוצאות שמנות, האם יש מה לעשות עם זה ? הרמקולים חלשים, יש אפשרות להגביר אותם ? אשמח עם מישהו שיש לו את המסך ירשום איזו קונפיגורציה הוא משתמש. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עד עכשיו השתמשתי במסך(טלוויזיה) של סמסונג: Samsung SyncMaster T260HD והיום הוא עשה לי בעיה שהוא כל הזמן מעביר ערוץ אז הוא לא נשאר על HDMI ואם הוא לא יפסיק כשאחבר אותו שוב בימים הקרובים(אולי איפשהו בבית או אצל השכנים יש איזה שלט דפוק) אני אצטרך להחליף אותו. השימושים העיקריים שלי הם תכנות וקצת משחקים, ראיתי בפורום המלצות על Dell P2414H או Dell U2414H. אבל ראיתי את המסך: LG 27MP47HQ שגם נראה נחמד ויש עליו חוות דעת טובות באמזון. ומבחינת דרישות אני חושב להישאר על 1080p בשביל המשחקים אבל אם ההפרש למסך 1440P לא גדול מידי אפשר גם גודל אני לא כ"כ בטוח אני אצטרך לראות אבל אני חושב ש24" ומעלה אמור להיות בסדר. אשמח להמלצה אם כדאי ללכת …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר לAW2310 חדש ב2200 ש"ח האם הוא שווה במחיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ביום רביעי קרה אסון, הופיע לי ריבוע ענקי בצד הימני העליון של המסך בצבע כחול, האומר לי שחיבור הקומפסייט לא מחובר וכפתוריי המסך חדלו מלפעול. כך זה התחיל... בזמן שאני עושה את צרכי היום יום שלי מול מסך ה2007FP, אני שם לב לטיפות מים על המסך, ודי גדולות! למזלי היה לי מנקה מסכים עם מטלית, מנקה אבק וספריי לניקוי LCD, אך לא מצאתי אותו... לאחר חיפושים ארוכים בבית במצב קריטי שהמים ישאירו כתם גיליתי שהמנקה היה ממש לידי, מתחתי בארון . נגשתי אל המסך והוצאתי את מנקה האבק, כיביתי את המסך (אך לא הוצאתי את מקור המתח ממנו) והתחלתי בניקוי הראשוני. ניקיתי מהמסך את כל האבק עד לגרגר האחרון, והתחלתי בריסוס. השתמשתי בכמות של חומר הניקוי, אשר נזל לתחתית מסגרת המסך (כמו כל חומר …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכתורת, ללכת על מסך LCD או ע פלזמה איכותית? אני לא ממש מבין בזה לאיזו רזולוציה מגיע מסך נורמלי בגדלים כאלה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-