עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום חבר'ה, הזמנתי היום ב P1000 את המסך: ``24 ViewSonic Q241wb FULL HD DVI קראתי ב GOOGLE שיש למסך הזה פאנל VA שזה מעולה! אבל קראתי שנראה לי אחרי דצמבר 2007 הדגמים יצאו עם פאנל TN ו VIEWSONIC ערכו באתר שלהם ניגודיות מ 1:1000 ל 1:800 1:1000 זה היה VA ו 1:800 זה TN עכשיו פרט מוזר/מעניין, ב P1000 רשום 1:1000 וגם באתר הספק GENERAL LTD רשום 1:1000 בטלפון הספק לא ידע לומר לי... היא אמרה שאין לה פיזית אחד במחסן לבדוק. אז מה אתם אומרים? מה שיש בארץ זה VA או TN? יצא לי במחיר 1500 שקל, ב24 תשלומים שווים ללא ריבית! תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. השימוש שאני צריך את המסך משחקים וסרטים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by naki,

אז שוב יש לי בעיה עם הgsync. המצב האידאלי מבחינתי זה מסך נעול על 144hz. על עכשיו כדי לנעול הייתי מפעיל דרך הדרייבר סנכרון אנכי, הכל היה נעול עד 144fps והכל טוב.. עכשיו הוא נועל לי על 60. כשאני מכבה הוא עולה מעל 144, מהיר נועל לי גם על 60. בדקתי הgsync מוגדר ועובד. המסך שלי 144hz gsync fhd. עדכנתי לדרייבר האחרון. אני רוצה שהכרטיס יתן את הכח שלו בין 60 ל144 fps ולא מעבר... כרטיס מסך 980ti מה אפשר לעשות? תודה!

4. Started by poop,

שלום לכולם ושבוע טוב! קניתי לפני שבוע וחצי בערך מסך סמסונג T240 ואני מאוד מרוצה ממנו. רק יש לי שאלה אחת ואני מאוד מקווה שאוכל להסביר ושתבינו אותי: יש למעלה לפני המסגרת של המסך בערך עובי של כמה מילימטרים קו כזה, וכשאני פותח חלון בחלונות וגורר אותו לשם או שאני עובד במקסימום גדול של החלון, יש כזו "השתקפות" ורואים את החלון שמשתקף הפוך כזה אם אתם מבינים. האם זה דבר שמישהו מכיר האם זה בכוונה? תודה רבה מראש לכל עונה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by STRENGTH,

סתם חיפשתי בהרבה אתרים מסכי LCD 24 אינץ וראיתי שכל המסכים מ 20 אינץ הולכים יותר לרוחב,כאילו המסך לא נראה ריבוע יותר זה מלבן. אז רציתי לשאול אם יש דבר כזה מסך 24 שהוא לא רחב? ומה ההבדלים בין מסך רחב לרגיל? מה יותר טוב?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by amirsource,

שלום לכולם. אני צריך מסך בתקציב של 900 עד1000 שקל בלי חריגה למחשב החדש. אם זה חשוב המחשב יהיה למשחקים כבדים. תודה רבה לעוזרים. מסך FULL HD כמובן(:

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הי. אני סטודנט בדרך לקנות לפטופ שגם מצלם הרבה ועובד עם תוכנת לייטרום לצלמים. ניסיתי קצת לחפש מדריכים שמוכוונים לסוגי מסכים במחשבים ניידים ולא בדיוק מצאתי מה שאני צריך. אשמח אם מישהו כאן יוכל להסביר לי למה לנסות לכוון ע"מ שאני יקבל את האיכות הגבוהה ביותר למסך(חדות, דיוק, עושר צבעים וכו') הבנתי שאני צריך להתעניין במושגים כמו רזולוציה (אם זה רלוונטי אני הולך על מסך 15.6) סוג מסך, מבריק או מט וכו'. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מחפש מסך ''24 1920x1200. מחיר כ-1,000 ש"ח. צריך חיבור HDMI עדיף אפשרות לשנות גובה לצורך תכנות וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה את Dell P2421 אבל הוא לא זמין במלאי בשום מקום. וגם דגמים דומים לא במלאי. כמעט ואין מסכים בגודל הזה וזה חבל כי מקבלים עוד 10% גובה ביחס ל-1080. האם מישהו מכיר מסך ברזולוציה הזו ובמחיר של כ-1,000 ש"ח עם המלצה מניסיון שהמסך טוב?

9. Started by OverclockedMyToaster,

אומר מראש, שאני לא מבין כלום במסכים. כבר יותר משלוש וחצי שנים יש לי מסך LCD בגודל 17" של LG - הL1730B. הוא עלה לי הון בזמנו, ושירת אותי נאמנה. אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך, בהתחשב במפרט שלי הנמצא בצד. המחשב הזה יישאר איתי 3 שנים, אולי תוך UPGRADE של כרטיס המסך והזכרון - אבל לא מעבר. גם המסך שאקנה מצופה להישאר איתי כ3-4 שנים. היות ואני קצת לחוץ בתקציב ואין לי את הכספים שהיו לי לפני 3.5 שנים, אבקש להמליץ לי על המסך הטוב ביותר בכמה שפחות. הייתי אומר שהתקציב שלי כ1300-1400 ש"ח. חשבתי על 22", אין טעם לקנות אחד פחות בימים אלו כאשר ה22" הוא הגודל הממוצע, אבל אני לא בטוח שיש משהו טוב בתקציב הזה, מצד שני אני לא מת להשקיע הרבה מעבר. כמובן שלפני כל …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. הכותרת אומרת הכל. המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה ברשת, אבל סביר ביותר להניח שהוא גם יחליף את הטלויזיה בחדר (הגודל לא בעייתי, המיטה די קרובה). אני לא יודע אם צריך משהו גדול יותר, מה שכן אני צריך שהוא ירוץ על כרטיסי הדור הנוכחי גם במשחקים, אז מסך 40 אינץ' לא בא בחשבון. אני לא בקיא בכל סוגי ה-HD לצורותיו (FULL/READY וכדומה), אז אני לא אתעמק בזה. חשובה לי איכות תמונה טובה, אם צריך לחרוג מהתקציב אז זה גם בסדר (אבל לא באלפי שקלים כן?). פאנל איכותי חובה, ואני צריך גם אפשרות לכוונן אותו ושזווית הראיה תהיה רחבה עד כמה שאפשר. בבקשה, כשאתם ממליצים - תכללו פירוט של היתרונות אבל גם של החסרונות.

11. Started by warezon,

עד היום המחשב שלי היה מחובר למסך טלויזיה אינפיניטי 26 אינץ. אתמול המסך שבק חיים והוא נדלק פעם כן פעם לא. אני שוקל לקנות מסך חדש(או שאנסה לתקן את הקיים) קיבלתי הצעת מחיר לסמסונג LCD-TV 27"W SAMSUNG P2770HD 5MS ב1890 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת/הצעות אחרות סביב אותו מחיר בגדלים של 26/27 לכל היותר. השימוש העיקרי למסך הוא סרטים/משחקים. הנושא דיי דחוף כי אני בלי מסך משמע בלי מחשב אז תודה מראש לכל מי שנרתם לעזור

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by RONEN1N,

אני רוצה לקנות מסך בערך 40 אינץ שישמש לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ראיתי שיש אנשים שעובדים על מסכים של 40 איצץ אבל השאלה איך הם יעבדו במשחקים ואם זה באמת פרקטי

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. קניתי את המסך asus pg279q לפני כמה ימים ואני שמתי לב שבמסך שחור יש לי אורות בצדדים של המסך, הבנתי שהבעיה במסך הנ"ל מוכרת אני פשוט לא יודע אם שווה בכלל ללכת לחנות לבקש החלפה לאותו מסך כאילו האם זה בכלל יעזור לפתור את הבעיה... תמונה של הבעיה- לא ברור לי אם זה ipg glow רגיל או light bleed שהבנתי שהוא יותר חד ונקודתי. שימו לב שתמונות סלולאר הופכות את התופעה ליותר קשה ממה שהיא באמת במציאות אבל זה אכן נראה לעין במציאות כלומר לא צריך להתאמץ כדי לראות את האורות הללו זה פשוט לא ברמה כזו גבוה כמו שהמצלמה עושה את זה...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by zoman,

רציתי לברר האם יש למישהו בפורם את המסך הזה ויכול להחוות דעה ,קיבלתי המלצות חמות לגביו אך מדובר במסך יקר מאוד יחסית ואני רוצה להיות בטוח ,תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Domovoi,

אז מה הכי איכותי? oled,SED or the old crt זמן תגובה רזולוציה (native or not) black levels בהירות

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לאור ביקורות שליליות של המסך הזה, INPOUT LAG ועוד ירקות הוחלט ב DELL להוציא גרסה משודרגת שיצא הרגע לשרשרת ההפצה העולמית. אני ממליץ בחום לעצור קנייה עד אשר אתם מדברים עם החנות ובטוחים שאתם מקבלים את הגרסה עם ה FIRMWARE REV 01 החדשה ! http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=40 ביקורות והסברים על הגרסה הראשונה (לא יצאו ביקורות על הגרסה החדשה): http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_2408wfp.htm שינויים בגרסה החדשה: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=44

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. המסך ישמש לעבודה ממושכת יומיומית מהבית (בעיקר תכנות). אמל״ק - האם לרדת מעט באיכות בשביל מסך גדול יותר, עם חיבורים עדיפים? והאם כדאי בכלל 27 אינץ לצרכים שלי? אופציה ראשוניה - Dell U2518D 25 אינץ מסדרה U האיכותית ביותר של דל, 1,550 ש״ח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24583 אופציה שניה - Dell P2720DC 27 אינץ מסדרה P (גרסה אחת מתחת לU), מתחבר בחיבור USB-C אחד ללפטופ (תצוגה, נתונים, טעינה). 1,590 ש״ח. https://www.pc365.co.il/product-21765-Dell_27_USB_C_Monitor_P2720DC_3Y?hidedetails=true&gclid=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLCvqsBnFi6DqM34LreeCwbO12VLJsnll0rYkM09YFCarYrB4tbrtXthoCiOoQAvD_BwE …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by J S Bach,

כמו בכותרת, האם ישנה אלטרנטיבה כלשהי באותו מחיר?<br /> אולי משהו יותר טוב? תאורת לד אחורית? מסך עם ניגודיות טובה יותר\מבעים מדוייקים יותר\תגובה מהירה יותר באותו מחיר?<br /> <br /> תודה מראש (:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני צריך אותו למשחקים ולסרטים באופן שווה.. תקציב 1700 בערך לא רוצה לחרוג יותר מדי יש לי מחשב חדש וכרטיס מסך ATI 4870HD 512 אני מעדיף שהוא יהיה כבר 24" אם כבר אני קונה מסך שיהיה איתי לתקופה ושיהיה FULLHD כי אני מתכנן לראות בתכנים אלו ואם יש אחד כזה שהוא 2MS למשחקים אז מצוין השאלה שלי ותהיו באמת אמיתיים כי אין לי מושג האם הכרטיס מסך שלי יעבוד טוב במשחקים על 24" ואם לא אז במקסימום אני יכול להוריד רזולציה כמו של 22" ולראות אתה המשחק כמו כאילו יש לי 22" נכון?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. האם למישהו יש מידע על זמינות של המסך הזה? לא מביאים אותו יותר לארץ? יש פה אנשים שרצו לקנות וגם לא מוצאים ? יש למישהו מידע אם יביאו מלאי נוסף בקרוב? כנראה שטלפון לחיון יענה לי על השאלות אבל אולי מישהו פה יודע משהו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום. אני משתמש כיום במסך 24 אינצ'. אני חושב שהעיניים שלי יעדיפו מסך גדול יותר. מצאתי את המסך הבא: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666273534&XID=A:552179:CJ&ref=http://dealnews.com/Refurb-Sony-40-Google-TV-1080-p-LED-Backlit-HDTV-for-500-free-shipping/542498.html אני מתגורר בארה"ב, אגב. השאלה החשובה היא האם אני מפספס פה משהו, ויש להתחשב בגורמים אחרים. קצב רענון משפיע? 60 הרץ במסך המחשב לעומת 120 במסך הטלווזיה. הרזלוציה זהה, כך שאני מניח שמבחינת כרטיס המסך, אין בעיה. חיבור HDMI ישנו (2500K עם Z68). אשמח לשמוע כל פיסת מידע. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, היום התחדשתי בSamsung 226BW.. יש לציין שבמסך הזה כבר אין סימוני פאנלים (s,a,c) וגם בservice function לא מופיע שום דבר.. מה הן ההגדרות האופטימליות של המסך הזה ? הגדרתי לפי המדריך של Xvertigo הנמצא בsticky.. נראה לא רע..אבל הוא מותאם לפאנל מסוים.. יש עוד משהו שאני צריך לדעת?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. http://www.penny-arcade.com/comic/2006/07/26 הגיע הזמן שמישהו יגיד משהו על הפרסומות האוויליות לחומרת מחשב. כמו כל החייזרים הכסופים והספינות חלל על קופסאות חומרה. ראבאק, כמה שזה מטופש. חברות נורמליות כמו ASUS שומרות על עיצוב נקי. מסך שפונה לENTHUSIAST MARKET - הפרסומת שלו צריכה לכלול מידע ענייני - ולא תמונה של הומו בחדר משגלי הבהמה שלו, משחק בתמונה של הקופסא של WC3. וזה סתם קומיקס מצחיק

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש כל מיני מבצעים במגה על טלויזיות LCD איזה חיברוים אני צריך לבדוק שיהיו ? אני רוצה משהו איכותי..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.