עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ממה שקראתי LCD IPS יותר טוב מ LED IPS השאלות הן: עד כמה זה משמעותי לסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים ואיזה מסך 22-23 הכי מומלץ בסביבות ה 1000 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם השאלה הזאת מופנית בעיקר רק לאנשים שיש להם את המסך בדגם הזה ספציפית Dell U2312HM רכשתי את המסך לפני כ4 ימים ושמתי לב למשהו קטן ומציק, ואין לי שמץ של מושג עם זה תקלה או באג שיש אותם לכל מי שמשתמש בDell U2312HM או שזה רק אצלי הבעייה הזאת הבעייה היא כזאת: בכפתור של הכיבוי המסך - קורה שאני לוחץ לחיצה אחת על כפתור ההדלקה ON/OFF והמסך לא נדלק, ורק בפעם השנייה שאני לוחץ על הכפתור ההדלקה, רק אז המסך נדלק.. יוצא שאני צריך ללחוץ פעמיים על כפתור ההדלקה בישביל שהמסך ידלק (אור כחול)... אני חייב לציין שזה קורה מידי פעם ולא באופן קבוע . יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת במסך הזה?? יצא למישהו להיתקל בזה אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או אצל כולם תודה לכולם על העזרה ושבוע טוב

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן אני מחפש מסך מחשב שיתאים בעיקר למשחקים וסרטים. חשוב מאוד שיהיה חיבור HDMI. קבלתי המלצות לLG IPS236V וSamsung S24A350H. מה אתם חושבים עליהם? התקציב הוא כ1400 והגודל הרצוי הוא 23 (אפשר לחרוג אם מדובר במקרה ששווה להתפשר בשבילו) תודה רבה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by below_z,

בTMS הופיע מסך חדש במחיר קצת מוזר זה מחודש או משהו? http://www.tms.co.il/product/10217

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אנשים, אחרי תקופה ארוכה של שיטוט ברשת ובפרט בפורום הגעתי למסקנה שאין לי מושג איזה מסך לבחור. אז הדרישות הן: מסך, 22 אינצ' (אפשר גם 23-4 אם נכנס לתקציב), 99% מהזמן מוקדש לעבודה נטו, שזה אומר גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, וכתיבת קוד. חיבור DVI (כרטיס מסך 9600GT). טווח מחירים של 800-900 ש"ח (גג 950). חשוב לי שהמסך לא יכביד על העיניים אחרי עבודה ממושכת, שהפונט יהיה ברור גם בעבודת עם רקע לבן וגם בעבודה עם רקע שחור. ברור לי שהתקציב הוא לא הכי גבוה שיש, אבל אני מאמין שאם אני מסתדר עם מסך של לפטופ שאין לי מושג מה הנתונים שלו אז מסך סביר של חברה מוכרת יספק את הסחורה. בעבודה אני עובד עם המסך של סמסונג B2240 והוא עושה את העבודה אחלה (מחיר של 840 ש"ח), אשמח לשמוע על עוד הצעו בסג…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by metalfolks,

שלום כולם, העולם מלא במסכים ואני לא יודע במה לבחור (דומה לרוב ההודעות בפורום הא?) תכנות זה המטרה של המסכים האלה. כרגע אני משתמש במסך טלוויזיה HDTV ענק שלא נוח לי. אחרי הפוסט הזה, הגעתי למסקנה שכדאי לי לנסות. המצב האולטימטיבי, הוא שלושה מסכי "משנה" (כשאני אומר משנה אני מתכוון באיכות, שכאשר מיועדת לתכנות, נראה לי הדבר היחידי שחשוב הוא שהטקסט יהיה ברור וכמה שפחות eye-strain, כן?), או שניים, לפי המצב של המחיר בישראל (גאד אני שונא את מצב המחירים בישראל). הדבר העיקרי שאני עושה על המחשב; תכנות. בלי צחוק. אני מתכנת יותר מדי כדי להיות עם מסך לא בסדר. אין לי עדיפות לכלום, אני לא בטוח איזה גודל מסך אני רוצה, 19-23 נראה לי בסדר, לא? אני לא בטוח כמה זה עולה, אז אני לא בטוח כמה תקציב י…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP השאלה שלי היא האם היום מסך שעולה בערך 700+- יותר טוב ממנו? ואם לא אז כמה יעלה מסך שכן יותר טוב ממנו? אני פשוט קניתי מחשב חדש ואת הישן ללימודים אז רציתי לדעת אם מסך חדש וזול היום יותר טוב מהמסך שלי ואם כן אפשר המלצה לדגמים? (לפחות 20" לא כזה משנה מה הגודל)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי שני מסכים samsung 206 bw ו asus ve248h איך אני יכול לחבר את שניהם שיציגו תמונה אחת שמחולקת לשני המסכים יש לי gtx 560 ti אם שתי כניסות dvi וכניסת hdmi

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kozimus,

שלום אני צריך המלצה למסך לפי הכתוב למעלה ,כמו כן חשוב מאוד שיהיו רמקולים מובנים.מהסיבה הזאת הDELL 23 המומלץ אינו מתאים לי. תודה מראש על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך 24 אינץ' שיתאים למשחקי גיימינג אני רוצה שהרזולוציה תיהיה גבוה יותר מ1920 על 1080 ואני רוצה גם שישדר כמה שיותר מגה הרץ תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן , אני רוצה לשדרג את מסך ה 21.5' למשהו יותר רציני , ועל הדרך לכלול בוא TV .. חשבתי התחלה על טלוויזיה רגילה 32' , אבל זה גדול לי מידיי.. לכן אני סגור כרגע על 27'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ... אני לא מחפש פנלי IPS מטורפים למרות שהיה נחמד אם יהייה כזה. השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים , סרטים , ממש קצת משחקים , וטלוויזיה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Harbi,

טוב אז אחרי שקניתי את המסך הייתי מאושר וטוב לבב אבל אז בזמן בדיקת הפיקסלים השרופים(בצבע השחור) גיליתי שיש בפינות של המסך כמות אור גדולה מהרגיל, חיפשתי באינטרנט וגיליתי שזה משהו מוכר: מישהו נתקל בזה ויודע מה אפשר לעשות? האם התופעה קיימת גם בגירסא של 23" של דל? תודה

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by 1stcowgirl,

מסך מחשבטלויזיה - מה הכוונה? שזה גם מסך למחשב וגם מסך לטלויזיה? האם לא כל מכשיר שיש לו כניסת TV - DVI ו AVG + HDMI יכול להיות "מסך מחשבטלויזיה"? - אני לא מבינה..... אשמח אם משהו יוכל להסביר לי. - אני מעוניינת לרכוש מסך חדש למחשב, חשבתי על משהו בגודל 24, והתקציב שלי הוא בערך 1500ש"ח פחות או יותר. אז כשנתקלתי במונח "מסך מחשבטלויזיה" חשבתי לעצמי למה לא לקנות טלויזיה 24" בעלת כניסןת TV + HDMI + DVI - (אשמח גם לקבל המלצות על מסכים שונים)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום! אני מחפש לרכוש מסך מחשב חדש. המסך ישמש לצפייה בתמונות, עיסוק באופיס, וגלישה באינטרנט. אין צורך באופציות מתוחכמות. אין צורך ברמקולים במסך, יש רמקולים חיצוניים. דרישתי היחידה היא אחריות ארוכה ככל שניתן . התקציב הוא הכי נמוך שניתן, בוא נאמר גג 600 שח. מודה לכם מאוד.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כפי שהבנתי מסך זה שקול ל-200W6CS , אותו פאנל S-IPS , כאשר מחירו של מסך זה עומד כיום על-1500ש"ח , הדבר נראה תמוהה, כמעין מציאה. האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? ושתי בקשות נוספות: אשמח לקבל את האתר שמראה תמונות של זמן תגובה של כל מיני מסכים [ בתמונה כזאת של סמיילי נוהג במכונית ] וחנות שאולי אתם מכירים - עם שירות טוב ואמין שמוכרת את המסך הזה. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=358&aff=Zap זה אפילו דגם ה-CS!!!!!!!!! האם לדגם זה פאנל שונה? -פאנל PVA? ואם כן איזה מבין הפאנלים עדיף בעיקר למשחקים ועבודה גראפית?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by BH20062,

קיבלתי את המסך..רק בעיה קטנה\גדולה. במסך ישנו כניסת סאונד [ירוקה ] עכשיו יש לי מין מגבר שכזה שיש בו כניסה של RCA . קיבלתי עם המסך כבל RCA=[אדום ולבן] עם יציאה של כרטיס קול [שמתאימה בדיוק לכניסה הירוקה שבמסך] וזה לא פועל,חשבתי שזו בעיה במגבר,וגם חיברתי רמקולים נפרדים של LOGITEC וגם לא פועל... ראיתי באפשרויות של המסך שאפשר לנסות משו אבל לא רציתי לגעת בדברים שאני לא מבין.. אשמח אם תעזרו לחבר את הרמקולים הנפרדים מהמסך..[דרך אגב במסך יש רמקולים מובנים-הופתעתי לטובה לא ידעתי שיש במסך המדהים הזה רמקולים מובנים] סה"כ מסך פיצוץ איכות פשוט מעולה,ראיתי סרטוני HD 1080P ופשוט נגנבתי מהאיכות והרזולוציה הגבוהה.רק מה שנשאר לי זה זה לחבר את הרמקולים=] תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by WhateverX,

התקציב שלי הוא 1400 גג, לא רוצה לשלם יותר. איזה מסך הכי כדאי במחיר הזה? חשבתי על אחד מאלה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?...ID=9&Cat2ID=32 http://www.zap.co.il/model.aspx?mode...rby=totalprice שניהם נראים לי טובים, אבל מה יותר? האם ישיבה קרובה הורסת את העניים בצפייה במסך שכזה?

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  18. שלום, יש לי התלבטות בין MW221C לבין MK221H. האם יש עוד הבדלים חוץ מהמצלמה והניגודיות? אולי בארגונומיה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש מסך לסרטים ועבודה משרדית בעיקר וקצת למשחקים בגודל 19" ומעלה במחיר 1000-1100 ¤ מה שחשוב, זה שיהיו צבעים טובים ועדיף רחב. זמן תגובה לא כל כך חשוב. אני יודעה שה-Samsung SyncMaster 932B הוא טוב מאוד, אבל הייתי רוצה רחב ו-20 או 22 תודה

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by quepasa,

איש מחשבים שאני קונה ממנו מחזיק הרבה ציוד שלהם ולכן זה יוצא יותר זול אלו לקנות את המוצרים שלהם הוא טוען שהם מעולים ממש אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזו וקצת מחיד אותי לקנות מסך ב 3000 שח שהוא בעצם חתול בשק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מבין כל מסכי 22 צמצמתי את המבחר ל2 מסכים Samsung 2243bw Asus MW221C ההבדלים העיקריים שמצאתי בייניהם הם: - באסוס איכות צבעים ודיוק יותר טובים, והשאלה שלי האם זה הבדל משמעותי או לא? -באסוס 2MS וסמסונג 5MS אבל הבננתי שההבדל לא מורגש -באסוס ישנו פאנל מבריק ועלול להפריע. -הסמסונג יותר זול זה לא ממש משנה לי אבל עדיין. -בסמסונג יש ארגונומיה יותר טובה. -בסמסונג 1:8000 אסוס 1:3000 הבנתי שזה גם לא הבדל מורגש. איכות צבעים ודיוק מאוד חשובים לי אך לא כמו הארגונומיה לכן אחריי הטלבויות קשות בחרתי ללכת על הסמסונג אבל זה עדיין לא סופי אשמח לדעת את דעתכם המקצועית תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Dorr,

שמעו אתמול (יום ראשון) קניתי את המסך Samsung SyncMaster 2253BW הוא גודל 22" אני רציתי להעלות בהגדרות ל85HERTZ למה עכשיו זה על 60(ואין עוד אפשרויות) וזה הורס תעניים עם גודל כזה התקנתי תדריבר מהדיסק כיביכול (לא רואה אותו בהוספה/הסרה) אז אולי משהו בדיסק אצלי דפוק אם תוכל לתת לי דריברים הכי חדשים למסך הזה, או להגיד לי איך להעלות את ה HERTZ ל 85 בערך לפחות אבל לא 60 כי זה הורס תעניים אז תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sh0ck3r,

קיבלתי הצעה לגבי מסך ה SAMSUNG T260 ב 2000 ש"ח, המסך ישמש אותי למשחקים, סרטים וגם לאקס בוקס שלי . אז מה אתם אומרים ללכת על זה כי המחיר ממש אטרקטיבי במקומות אחרים הוא עולה 2600 ש"ח מינימום. ד"א אני יודע שהמסך 25.5 אינץ' אבל אני חושב שהמחשב שלי יעמוד בזה : E8400 @ 4.4 4870X2 4GB CORSAIR DOMINATOR 5.5.5.15 @ 978Mhz

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

חברה מוכרת ? או עוד ג'נריקה? http://www.hannsg.com/global/index.htm חלק מהמסכים שלה באים עם חיבור HDMI \ 5MS ובמחירים סבבה דווקא השאלה היא אם היא שווה משו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.