מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום המסך שלי זה LG19WTQ והיום גילית לתדהמתי נקודה לבנה על המסך עשיתי בדיקה של פיקסלים שרופים וזה לא מצא לי אני מצרף תמונה לנוחיותכם תעזרו לי בבקשה להבין מה זאת הנקודה הנ"ל היא נמצא למעלה מצד שמאל בקצה המסך [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה יש לי רק מחשב נייד ואני מחפש מסך 19 אינץ' לחבר אליו. לא מעניין אותי זמן תגובה או ביצועים עם משחקים, מה שכן חשוב לי זה שאת התמונות שלי אני יוכל לרואות באיכות הטובה ביותר. אני לא רוצה להשקיעה יותר מ 1700 ש"ח אם מישהו פה מבין בתחום הזה אני מאוד יעריך את העזרה שלך. תודה
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מחפש LCD באזור ה-4500 ש"ח (ומטה) למחשב ולטלוויזיה, זאת אומרת שהשימוש הראשי ב-LCD יהיה גלישה באינטרנט, משחקים וכו', ובנוסף לכך אני רוצה לחבר אליו כבלים (HOT). ראיתי בטרקלין LCD של Lenco בגודל 26 אינץ' במחיר של 4200 ש"ח וזה נשמע טוב, אני לא זוכר מה הדגם, אבל כתוב על הפאנל HDTV Ready. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המלצות, עצות וכדו' יעזרו לי מאוד. מתחרים שעדיפים במחיר דומה וכאלו, תודה.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי מחפש מסך 4k לגיימינג ועבודה בטווח הזול, מכיוון שהכיוןן נע יותר לאזור עבודה (תכנות, מסך רחב ונוח...) נתקלתי במסך של שיאומי: Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34 UWQHD שבלט במפרט והמחיר (1500₪~). תהיתי אם יש נורות אדומות בנוגע למסך הזה, ואולי שווה להשקיע טיפטיפה יותר במשהו יותר שווה בטווח הזה. תודה!
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
חנות קטנה ומטריפה... בבת ים. 'אלוף מחשבים' מנהל (אילן ) ג'ינג'י מגניב שעושה שפגטים... העיקר שהלקוחות יצאו... ויכנסו שוב מרוצים, מסך ראשון לא הפיק צבעים נכונים בעבורי, והחלפתיו. מסך הפיליפס שהוחלף תמורת הראשון, הגיע תקול, המנהל "כעס" במקומי, אילן המנהל של החנות המדוברת, בכבודו ובעצמו יצא לנותן האחריות וחזר לאחר שעות עם מסך חדש תקין לחלוטין, סחוט ורטוב מגשם, אך עם חיוך של ג'ינג'ים על הפנים. מלא לקוחות בחנות וההמתנה לא קצרה אך כדאית לאללה. תענוג של שירות, הסברים הקשבה וטלפונים זמינים . בת ים על המפה.
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בדביק כאן למעלה נטען שגרסת ה-ew היא גרסה חסכונית בחשמל וזה כל ההבדל; זה נשמע לי קצת מוזר, לאור העובדה שאין לה (ל-ew) זכר באתר של Samsung ובאתר של קבוצת חיון (היבואנית) המחיר הרשמי של גרסת ew זול מגרסת ה-bw (נראה שגם בחנויות זה המצב). למישהו יש איזשהו ידע קונקרטי יותר בנושא? בנוסף, האם גרסאות ה-x (כלומר bwx, ewx) באמת שונות רק ב-usb hub שנוסף בהן וה-bezel המבריק? תודה, דרור.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לגבי מסך ה SAMSUNG T260 ב 2000 ש"ח, המסך ישמש אותי למשחקים, סרטים וגם לאקס בוקס שלי . אז מה אתם אומרים ללכת על זה כי המחיר ממש אטרקטיבי במקומות אחרים הוא עולה 2600 ש"ח מינימום. ד"א אני יודע שהמסך 25.5 אינץ' אבל אני חושב שהמחשב שלי יעמוד בזה : E8400 @ 4.4 4870X2 4GB CORSAIR DOMINATOR 5.5.5.15 @ 978Mhz
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המסך הוא מהדגם החדש REV. A01 ולא משופץ כמו שנמכר פה בארץ ובמחיר של 600$ שזה 2320 ש"ח כולל משלוח ואחריות של 5 שנים מ DELL העולמית וזה תופס גם בישראל, השאלה היא האם אני אצטרך לשלם מס ואם כן כמה והאם אצטרך לשלם גם לדואר עבור השיחרור של המסך? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך מחשבטלויזיה - מה הכוונה? שזה גם מסך למחשב וגם מסך לטלויזיה? האם לא כל מכשיר שיש לו כניסת TV - DVI ו AVG + HDMI יכול להיות "מסך מחשבטלויזיה"? - אני לא מבינה..... אשמח אם משהו יוכל להסביר לי. - אני מעוניינת לרכוש מסך חדש למחשב, חשבתי על משהו בגודל 24, והתקציב שלי הוא בערך 1500ש"ח פחות או יותר. אז כשנתקלתי במונח "מסך מחשבטלויזיה" חשבתי לעצמי למה לא לקנות טלויזיה 24" בעלת כניסןת TV + HDMI + DVI - (אשמח גם לקבל המלצות על מסכים שונים)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום! אני מחפש מסך שטוב לפוטושופ בלבד! בשילוב של הכי זול שניתן למצוא מבלי לפגוע באופן משמאותי באיכות הצבעים והדיוק של המסך.לא משנה לי אם הוא 19 או 22 אינץ לא משנה לי איך הוא לסרטים או משחקים העיקר שיעשה את העבודה עם פוטושופ. אשמח לקבל המלצות מכם! ותודה
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני כמעט לא התעדכנתי במשך עשור :-) למסכים יש את הרזולוציה המיטבית שלהם. אם סרט ווידאו הוא ברזולוציה הזו, זה אידיאלי. אם הרזולוציה של המסך הוא כפולה של הרזולוציה של הסרט, זה עיבוד תמנוה פשוט שם שכפול פיקסלים ואין איבוד איכות מהמקור. סרטים רבים היום הם ב-FHD נכון? אם כן, הרי שמסך QHD אינו כפולה של זה, אז איך הסרט ירוץ? יש כאן איבוד איכות בגלל שיש עבודת עיבוד תמונה לההתאמת רזולוציה...?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך מחשב שיהיה מיועד לגיימינג קל המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 1000ש"ח. מתכוון לקנות עוד שבועיים באילת כך שרצוי חנויות כמו אייבורי וKSP במידה ואתם יודעים. אין בעיה גם להביא לי פשוט קישור בזאפ אני כבר אסתדר תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למען האמת - הסמסונג עולה יותר מ-300 ש"ח פחות מה-LG. אותה ניגודיות ואותו זמן תגובה. 300 ש"ח לא הולך ברגל, וסמסונג בחזית יצרניות ה-LCD. אמנם, כולם מתלהבים כאן מה-LG הזה, וגם אמרו לי להזהר מה-BF. ובכן - האם יש הבדל משמעותי בין השניים, שיצדיק 300 ש"ח? סמסונג 2MS עם ניגודיות 2000 ב-1,700 ש"ח? נשמע כמו מציאה, אלא אם אני מפספס משהו. ועוד דבר מוזר - המחירים (לפחות ב-ZAP) משונים מאוד. מסכים עם נתונים פחות טובים עולים יותר לעיתים קרובות. ולהיפך. איך אתם מסבירים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחיי כבר 3 חודשים אני עובד על מיפרט המחשב שלי...היתחלתי עם מה שבטוח שאקנה = המסך איך שהוא שמעתי או קראתי ש המסך LG 19" L1970HR הוא אחד הטובים בשוק....וגם שמחתי איך המחיר שלו ירד לבערך 1700 ש"ח (וגם קצב הריענון הוא 2MS ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2529&Pname=LG עכשיו אני שומע קולות אחרים....שסוני יותר טוב? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=245&Pname=SONY או שאני יכול ליקנות את המסך של סמסונג ( אפילו שקצב הריענון גבוהה יותר) SAMSUNG LCD 19" 932B 5ms DVI יש לי תקציב של בערך 1700 ש"ח לא יותר וחשובה לי מאוד מאוד איכות הטקסטים והחדות...מאוד!....כמובן שגם איכות הצפייה במישחקים ושמירה על העיניים חבר שמבין אמר לי לעזוב את האופנתיות שבLCD ו…
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 1500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 1600 מה השימושים של המסך: משחקי מחש כבדים \ סרטי HD \ גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי ? HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E של MSI OC בקשות מיוחדות : מסך איכותי עם פאנל טוב. זמן תגובה מהיר. חובה מסך מסמסונג! גודל מסך רצוי: 24" אינץ' המליצו לי בחום על Samsung BX2450. האם יש מסכים טובים יותר בתקציב שמתאימים לשימושים שלי?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סוף סוף הגיע הזמן לרכוש מסך. מחפש מסך מומלץ עד 1300 ש"ח ובבקשה לא ה-xerox בגלל ציפוי הזכוכית. גם לא מסך רחב. מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים לא. כניסת DVI - חובה ! ה- Samsung 932 לא עושה לי את זה. המלצות לרב, יתקבלו בברכה.
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מסך עם פאנל איכותי בגודל 20 אינץ'. המסך משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אולם גם למשחקי רשת וצפייה בסרטים. בנוסף, שאתם ממליצים תמליצו לי רק על דגמים של מסכים שאפשר להשיג בארץ, יש הרבה מסכים טובים שלא הגיעו לארץ, אין טעם להמליץ עליהם. תקציב גג: 3000 שקל. (לא חייבים ורצוי שלא לנצל הכל
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, אני מחפש להתחדש במסך ביתי לשימוש משרדי בעיקר ומתלבט בין שני מסכי IPS של Dell, שניהם 23'': 1. P2317HWH. 2. S2316H. להבנתי הדלה, השוני בין שני המסכים הוא שב-P2317HWH יש חיבור Display Port וגם HDMI, וב-S2316H חיבור HDMI בלבד. איני משתמש ברמקולים של המסך, כך שפרמטר זה אינו מהווה פקטור עבורי. בנוסף, ה-P2316HWH יקר ב-100-150 ש"ח. מפרט המחשב אותו אני עומד לקנות: מעבד: Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: Gigabyte GA-Z170-HD3P (DDR4 USB 3.1) S1151 זכרון: 16G(2x8G)GB Crucial Ballistix-Sport DDR4 2400Mhz CL16 (כמות: 2) דיסק קשיח: SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III כונן אופטי: LG DVD-RW X24 GH24SCO…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש עזרה - מתקשה לתפעל את המסך דרך כניסה DVI שקיימת בו. מקבל הודעה - NO SIGNAL כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT - עם יציאות DVI ו-VGA. ניסיתי 3 כבלים DVI, אחד מהם - DUAL LINK ושניים - SINGLE LINK. ניסיתי כל מיני אופציות שקראתי עליהן בפורומים שונים גם לפי מדריך המסך עצמו (לכבות מסך, מחשב,לנתק מהחשמל, לחכות, לחבר, להדליק וכו...) אך ללא הצלחה.. יציאה DVI של הכרטיס עובדת, בדקתי את זה כשחיברת את המסך דרך יציאה DVI בכרטיס מסך לכניסה VGA במסך דרך מתאם DVI/VGA. אודה לעזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה זליגת אור מארבעת הפינות של המסך האם זה אמור להיות כך? ניתן להחליף במצב כזה? המסך נקנה אתמול הבאתי גם תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר חיפושים נרחבים אחר המסך המיוכל , עשיתי היום סיבוב בין כמה חנויות וראיתי את המסכים (22") של DELL LG ASUS וSAMSUNG. לבסוף רכשתי את ה2253BW של סמסונג. אני חייב לציין לטובה שאני מאוד מרוצה מהמסך , אני אפרט: דבר ראשון ההרכבה היתה זריזה וקלה במיוחד , לקח 2 דקות בערך (אולי אני מגזים וזה לקח פחות), הכיול של המסך בעזרת התוכנה המצורפת גם היתה קלה וזריזה. את הטקסט רואים נהדר וכך גם סרטים אפילו מהצד לא אני לא מדבר על כמעט 170 מעלות למסך שם המסך מקבל גוון קצת חום למרות שרואים , אין לו את התופעה של הנגטיב, כמו שראיתי במסכים אחרים. סה"כ רואים טוב מכמה זוויות סרטים , משחקים ואף טקסט. יש לו אופציה מאד נחמדה לעבור למצבים של משחקים טקסט סרטים וכו' למען האמת המעבר השימושי ב…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת המסכים מיועדים בעיקר למשחקים. האחד זה Samsung SyncMaster T220 הנה קישור http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 מחיר: 1.2K והשני Dell 20" 2009W 5ms LCD קישור : http://www.skypc.co.il/search.asp?qsearch=Dell+20%22+2009W+5ms+LCD&qmanufact=78 מחיר: 1.5K המסך הראשון של סאמסונג, המליצו לי עליו אבל עכשיו מישהו בא ואמר לי שזה "חרא" מסך, אני לא מבין במסכים אז גם אם יגידו לי שמסך ה 5 שקל טוב אני יחשוב שהוא צודק השני של DELL, אמרו לי שהוא באמת מסך טוב אבל הוא שווה את המחיר? ולחווית משחקים איכותית איזה גודל מסך עדיף 22 או 20? אם יש לכם הצעות למסכים טובים בפחות מ 1.5K אשמח לדעת עליהם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-