מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אחרי שוטטות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה 2333t השוואתי מחירים באינטרנט והזמנתי. התקשרו אליי כעת מהחנות ואמרו שאין להם יותר במלאי את ה 2333t והציעו לי לקחת במקום את הדגם החדש יותר b2330. הדגם החדש די לא מוכר בביקורות פה. המחיר של "החדש" הוא ב 70 שקל יותר. האם לקחת את החדש או להזמין את הקודם בחנות אחרת, התחושה שלי שהקודם טוב יותר, מאחר שהוא זה המומלץ פה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה או משהו בסגנון סתם מביא את חוות הדעת שלי לאחר הקנייה אז ככה קודם כל העיצוב של המסך הוא מאוד יפה לטעמי , הפאנל בצבע שחור כך גם החלק התחתון של התושבת והחלק העליון שלה בצבע אפור חיבורי המסך הם משני צידי המסך , לא נתקלתי ביותר מדיי בעיות איתם , DVI ו VGA , סטנדרטי לגמרי הכפתורים של השליטה הם לא נוחות יחסית , הם לא כפתורי לחיצה ולא כפתורי מגע , משהו באמצע , כלומר יש את המקום שבו יש את ה"כפתורים" אבל אין בליטות או משהו בסגנון פשוט מוטמע האותיות , ושמה אתה אמור לגעת בצורה שהיא בין לחיצה לנגיעה , לא מצאתי את זה נוח במיוחד אבל מתפשרים לאור העובדה שאפשר לגשת אל תכונות המסך דרך המחשב לאחר התקנת התוכנות הנלוות הרכבת המסך הייתה לי שם בעייה אחת…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לראות את המסך מוצג איפה שהוא? ניסיתי בכמה וכמה מקומות שרובם לא מוכרים אותם והשאר פשוט לא מציגים אותם.. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם ניתן לראות את המסך בתצוגה (באיזור המרכז)?? ועוד דבר.. רציתי גם לדעת איזה REV הוא העדכני כרגע כדי לדעת מה אני מקבל כאשר אני אקנה את המסך תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה (GTX 970) ואני מעוניין לקנות גם מסך כדי שאני יראה כמו שצריך. גודל - 21"-24" מקסימום תקציב - 1300 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב. אשמח לקבל המלצה למסך לילד בן 6 שעולה לכיתה א', לפחות 21". לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל מכיוון ולא מדובר במשחקים עם גרפיקה מעבר למשחקי אינטרנט, נראה לי שאפשר ללכת על המינימום הנדרש. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שתי המסכים הם של DELL: 1. 2407WFP 2. 2007FP האם מסך 24" במקרה הזה הורס יותר את העיניים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשביל שבישראל יהיה טכנולוגית HD מה צריך בדיוק לעביר כבלים? איך זה עובד?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB. כמו כן רציתי לשאול לשאול אם אפשר להשיג פאנל יותר טוב מTN ואם זה משנה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מסך בתקציב של 900 עד1000 שקל בלי חריגה למחשב החדש. אם זה חשוב המחשב יהיה למשחקים כבדים. תודה רבה לעוזרים. מסך FULL HD כמובן(:
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהזדמנות זו רציתי לאמר תודה לכל חברי הפורום שסייעו לי בכל השאלות (הלפעמים בנאליות) ובמיוחד לבאגירה. שחלק את הידע העצום שלו איתי. קניתי אותו היום אצל NEXTSTOP (ירושלים), חבר'ה נחמדים שנתנו לי לעשות כמה בדיקות שרציתי על המסך. כולל בדיקת פיקסלים שרופים. השוואה בין הרחב לזה ובדיקת פאנל (יצא לי 210 יעני IPS) הרגע חיברתי אותו והוא סבבה.. (אצטרך להתרגל לפונטים הקטנים האלה) נתקלתי בתופעה מוזרה אני חיברתי את הכבל DVI ומשום מה לא משנה איך הגדרתי הוא לא מזהה את המסך ופשוט רושם: ENTERING POWER SAVE כאשר חיברתי מסכי LCD עם DVI בעבר לא היתה שום בעיה.. יש לציין שכ. המסך שלי הוא: ATI RADEON 9600 PRO כרגע אני מחובר דרך VGA... אבל אני לא מתכוון להשאר ככה... בכל מקרה אם מישהו נתקל בתופעה הז…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אפשר אז להצביע בבחירה שלך ואז בתגובה לרשום מקום ראשון שני ושלישי יום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההתלבטות שלו היא בין 2 אלה : http://www.general.org.il/default.asp?id=177&CatId=88 או דגם XEROX XAP-192I אני יודע שהראשון הוא MVA , השאלה שלי האם השינה גם הוא פאנל MVA ? חשוב מאוד שלא יהיה TN . תודה ויום טוב , אריק.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר חיפוש מתיש בפורופ מצאתי שכדאי לי לבחור אחד מהמסכים האלה: LG 2486L DELL 2209WA DELL U2311H LG E2360T מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר ולאינטרנט וקריאה. מעוניין להשקיע במסך פעם אחת לכמה השנים הבאות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בערך 40 אינץ שישמש לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ראיתי שיש אנשים שעובדים על מסכים של 40 איצץ אבל השאלה איך הם יעבדו במשחקים ואם זה באמת פרקטי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי VX924 של VIEWSONIC מסך בסט אבל מה... נכנס לי חרק קטנצ'יק למסך.. הסתובב כמה ימים ומת פחות או יותר באמצע עכשיו אני לא יודע מה לעשות באינטרנט אין הרבה מידע לגבי זה.. :s05: הוא מסתיר כמה פיקסלים... בערך 5-10 אבל הוא לא נופל...! יש למישהו רעיונות... זה לא שהוא מפריע זה סתם מציק ומבאס שיש מסך חדש יחסית אבל עם חרק תקוע מה לגבי אחריות... תופסת במקרה הזה? (קניתי בקיי אס פי ועדיין לא דיברתי איתם) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים!!.. שמתי לב שמהיום בבוקר התחיל ריצוד יחסית רציני של המסך. הוא מורגש היטב בחלק העליון (למרות שיש גם בחלק התחתון), עד כדי כך שזה מאד מפריע לעין. בדקתי את ההגדרות מסך במטרה לעשות איפוס למסך... אין שינוי. אבל שמתי לב שכשנכנסתי להגדרות מסך (במסך) החלון של ההגדרות לא ריצד, מה שאומר שזה מגיע מהמחשב. המחשב היה מכובה זמן מה וזה קרה ישר אחרי ההדלקה. ובכל מקרה כדי לשלול בעיה של חום בדקתי טמפרטורות של המעבד, לוח אם והכל תקין. ניסיתי אולי לשחק עם הכבלים של המסך אך אין שום שינוי... אפילו הרחקתי עוד יותר את המארז מהקיר ופתחתי חלק מהמארז כדי שיתאוור... המסך שלי זה samsung 930b דגם לוח אם: kn51pvmt-9 של ג'יגה בייט. הכרטיס מסך מובנה, דגם 6150 (ג'יפורס). והטמפרטורות: לוח אם: 35 מ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך LG Flatron L1953HM-SF כבר מעל לארבע שנים והוא מעולם לא עשה לי בעיות. אתמול הוא הפסיק לעבוד, ונראה כאילו הוא לא מקבל חשמל. כשאני מחבר אותו לחשמל ולא קורה כלום, אבל אם אני מחבר אותו לחשמל לאחר כמה זמן שהוא לא היה מחובר (בערך מעל ל10 דקות), הנורה שלו לרגע נדלקת בצבע כחול (הצבע שמורה שהוא דולק, כאשר צבע כתום מורה שהוא במצב stand by), ולאחר מכן נכבת שוב. בגלל זה אני מאמין שהמסך לא מקולקל, אלא נמצא במעין safe mode או משהו בסגנון, אבל לאחר הרבה בדיקות באינטרנט, לא הצלחתי למצוא פתרון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שהVP930 שימש אותי נאמנה 5 שנים אני מתקדם הלאה ומחפש המלצה למסך 24" לשימוש כולל - סרטים, משחקים אבל בעיקר קריאת טקסט (דפי אינטרנט וכו..) התקציב הוא כ2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח.. מחיפוש בפורום אני רואה שהרוב ממליצים על הDell U2410. הדבר היחידי שמטריד אותי במסך הזה הוא שהוא כבר בן למעלה משנה ובעולם הטכנלוגי של היום זה אמור להיחשב כמוצר די ישן.. ולא בא לי להוציא 2300 על מסך "ישן".. ראיתי בזאפ שיש גם כמה "חידושים" למסך.. REV A05 וREV A01.. האם יש עוד? חדשים יותר שעלי להתעקש בעת הקנייה? אז האם יש עוד מסכים מומלצים לשימוש ובתקציב הזה? או שהדל עדיין שולט? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שמתאים לכרטיס מסך geForce GTX 1060 6GB. התקציב עד 1500 שח אפשר גם לקנות מחו"ל. מעדיף גודל של 27 אינץ'. השימוש היחידי הוא למשחקים, הכי כבדים שאני משחק זה gta v ,arma 3 וסימולטורים. האם מסכי 4k כמו ASUS MG28UQ או LG 27UD58 מתאימים לכרטיס המסך הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוא נתחיל את הסיפור מהתחלה... לפני כשלושה שבועות הזמנתי את ה- Dell 2007WFP מפנדה , המסך כמובן לא היה במלאי וחכתי שהחנות תברר עם היבואן מתי המסך מגיע, אחרי הרבה התכתבויות הלוך ושוב אמרו לי שאין צפי להגעת המסך . שאלתי אותם אם המסך Dell 2007FP הוא באותו המצב כמו המסך שהזמנתי והם ענו לי שכן, אין גם לו צפי הגעה. מאוד התבאסתי מכל הסיפור ושאלתי אותם מה לגבי ה-Philips 200WP7ES אמרו שיבדקו זאת (לפני כמה ימים) ועדיין לא החזירו לי תשובה. אז אני מקווה שהם יכולים להשיג את ה-Philips 200WP7ES אבל אני לא אופטימי במיוחד בגלל שגם הייצור שלו הופסק על פי מיטב הבנתי. בדקתי כמה אופציות אחרות למסך כמו ה-NEC LCD20WGX2PRO שמחירו דיי גבוה ועולה כ-300 ש"ח יותר מאשר ה-Philips 200WP7ES , בעיקר…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אומר מראש, שאני לא מבין כלום במסכים. כבר יותר משלוש וחצי שנים יש לי מסך LCD בגודל 17" של LG - הL1730B. הוא עלה לי הון בזמנו, ושירת אותי נאמנה. אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך, בהתחשב במפרט שלי הנמצא בצד. המחשב הזה יישאר איתי 3 שנים, אולי תוך UPGRADE של כרטיס המסך והזכרון - אבל לא מעבר. גם המסך שאקנה מצופה להישאר איתי כ3-4 שנים. היות ואני קצת לחוץ בתקציב ואין לי את הכספים שהיו לי לפני 3.5 שנים, אבקש להמליץ לי על המסך הטוב ביותר בכמה שפחות. הייתי אומר שהתקציב שלי כ1300-1400 ש"ח. חשבתי על 22", אין טעם לקנות אחד פחות בימים אלו כאשר ה22" הוא הגודל הממוצע, אבל אני לא בטוח שיש משהו טוב בתקציב הזה, מצד שני אני לא מת להשקיע הרבה מעבר. כמובן שלפני כל …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך בבקשה המלצה על מסך בגודל 24'' או 25'', בתקציב של עד 1000 שקל (חריגה של 200 שקל מצד אחד, מצד שני לא חייבים לנצל את כל הסכום). השימוש במסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. צפוי גם שימוש בפיפ"א. מכיוון שהמסך הוא לטווח ארוך, האם כדאי ללכת על 4k או שמשהו אחר (מה למשל) יהיה מצוין? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את המסך הנ"ל בכ-1500 ש"ח (אל תשאלו מאיפה כי זו לא חנות או משהו מסודר) בכל מקרה,הבנתי שיש משהו לגבי הפנאל שלו..או גרסא או משהו כזה. אשמח אם מישהו יסביר לי מה העניין לגבי זה,מה ההבדלים,מה יותר טוב ממה ולמה וכו' כמו כן אשמח לחוות דעת לאנשים שיש להם אותו,איך הוא באופן כללי (אני לא גיימר ככה שזה לא מעניין אותי,זה יותר לגלישה באינטרנט וכו') בנוסף,האם ישנם דברים מסוימים שאני צריך לדעת? לבדוק? שאלה נוספת היא האם בדר"כ הם מגיעים עם פיקסלים שרופים מניסיונכם? האחריות היא עד 5 לכן אני מעוניין לדעת. **אני מבקש בלי הערות כמו "תחסוך ל-2007 של דל" או משהו בסגנון. ידוע לי שפנאל TN הוא מעפאן אבל 2200 ש"ח לא בנמצא** תודה מראש לכולם. כמובן שכל תוספת שיש לכם להאיר/להעיר לגב…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסך מחשב - samsung syncmaster TFT-LCD, כעיקרון החשמל זורם והנורה דולקת אבל אחרי 3 שניות הוא משמיע קולות כאילו נגמר לו הכח והתצוגה הופכת לשחורה - לא רואים כלום. אם אני מכבה את המסך ומדליק אותו אז זה אותו סיפור, יש 3 שניות שהוא דולק ומשמיע קולות מאמץ ואז התצוגה מחשיכה. רק אם אני יושב שעות על המחשב ומדליק ומכבה את המסך כל הזמן זה מסתדר לכמה דקות. אבקש את עזרתכם, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-