מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי ראיתי שהרבה ממליצים על המסך DELL U2412M, ורציתי לשאול שתי שאלות: *אני מתכנן לרכוש כרטיס gtx 670 או HD7970 1) לגיימינג המסך טוב? כיוון שהניגודיות שלו היא 16:10 ברזולוציה 1920x1200 2) 8ms זמן תגובה למשחקים (בעיקר ברשת) לא יפגע ביעילות שלי כשחקן? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב 27 ברזולוציית 2K רציתי לדעת חוות דעת על DELL U2715H, אני משתמש במחשב ללימודים ולעריכת וידיאו בעיקר עם PREMIERE תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
805 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876035 815 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876037 אני מחפש טלויזיה ל PC גיימינג. אני פחות או יותר סגור על אחד משני אלה. מה שחשוב לי זה backlight strobing או black frame insertion זמן תגובה נמוך לא מעניין אותי frame insertion תלת מימד זה נחמד כבונוס. מישהו יודע מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום, לאחר שבועיים מתסכלים של חיפוש אינטרנטי אחר המסך המושלם לצרכים שלי, התייאשתי ואשמח לעזרתכם. מחפש מסך בטווח הגדלים הללו, ברזולוציית 2K ולא 4K. ההרצים פחות קריטי לי ואני 'אתפשר' גם על 100. השימושים שלי הם בעיקר עבודה עם הרבה חלונות, וגיימינג (בעיקר אולי גיימיניג) במשחקי סינגל, אני בכלל לא משחק קומפטטיבי (הכי הרבה שלי זה RDR2 Online - שזה גם לא באמת). אני אעשה גילוי נאות, יש לי טלוויזית OLED B9 בבית, אז התחלתי להבין את חשיבותו של המסך (גם אם הכרטיס מסך שלי לא יתמוך באיכויות הגבוהות ביותר של משחקי המחשב), ולכן אני רוצה מסך שיעיף אותי מבחינת צבעים, בהירות, ניגודיות וצבע שחור ופחות להש…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במסך סמסונג T220P שדרך אגב הוא מעולה! הבנתי שיש חומר ניקוי שמנקים איתו את המסך.. איך זה נקרא ואיפה קונים? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך עם כבל vga רציתי לדעת מה ההבדל כי כמעט כל מחשב שאני רואה היום מחובר עם dvi .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי VX924 של VIEWSONIC מסך בסט אבל מה... נכנס לי חרק קטנצ'יק למסך.. הסתובב כמה ימים ומת פחות או יותר באמצע עכשיו אני לא יודע מה לעשות באינטרנט אין הרבה מידע לגבי זה.. :s05: הוא מסתיר כמה פיקסלים... בערך 5-10 אבל הוא לא נופל...! יש למישהו רעיונות... זה לא שהוא מפריע זה סתם מציק ומבאס שיש מסך חדש יחסית אבל עם חרק תקוע מה לגבי אחריות... תופסת במקרה הזה? (קניתי בקיי אס פי ועדיין לא דיברתי איתם) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך הזה :Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB ורציתי לדעת מה האיכות שלו... כאילו עם אני רואה נגיד סרט HD אז הוא תומך? (מחובר כרגע על DVI) האם DVI מוציא HD? פשוט זה המסך היחיד שהצלחתי למצוא שהו מרובע (3X4) ולא מסך רחב פשוט קניתי אותו ממשהו שיש לו חנות מחשבים והוא החליף את כל המסכים בתצוגה לרחבים... אם תוכלו לתת לי פרטים קצת זה יעזור בתודה אלי. נ.ב. :שבת שלום לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה היא הדרך הטובה ביותר לניקוי מסך LCD? תודה רבה לעונים..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ! קודם כל אני מודה לכל מי שהמליץ על המסך הנ"ל רק האורגונומיות שלו הדהימה אותי .. עם כל הכבוד למסך שהוא אוריגמי (מישו אמר סקופילד?) אני צריך קצת עזרה בנושא דבר ראשון לא קיבלתי מדריך אחד נורמלי עם המסך כל מה שקיבלתי לא באנגלית ואפילו לא בעברית וגם הדיסק שקיבלתי אין בו כלום באמת..סתם אזהרות בטיחות אני לא יודע אם צריך בכלל להתקין דרייבר בכל אופן לא מצאתי באתר של דל את הדגם מסך כדי להוריד יש שם רק ל30 ול27 אינץ' משום מה.. יש לי כמה שאלות א.איך אני בודק פיקסלים שרופים ? באותה תוכנה Dpb ? לא יצא לי לראות פיקסלים מתים בתוכנה הזו..יש סיכוי שגם אין לי שרופים ? או שאני לא אמור כל כך לראות בעין לא מזוינת? ב.קיבלתי כבל USB שאמור להתחבר למסך רק שאני לא יודע למה זה עוד …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה נרכש אתמול הU2312. אני מחפש זרוע לחיבור המסך לקיר והדרישה היא כמה שיותר שהמסך יהיה צמוד לקיר, זרוע בעלת המרווח הקטן ביותר האפשרי. רכשתי אתמול בKSP את הזרוע הכי קטנה שהיתה להם Screen Player B - LCD Wall Mount TKLA-3012 אולם גם בזרוע הזו ישנו מרווח של 10 ס"מ (!) בין הקיר למסך. אשמח להמלצות לפי נסיונכם לזרוע העונה על הדרישות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך SAMSUNG LCD 19 940BW אחרי התיעצות פה בפורום וקריאה של ביקורות אוהדות על המסך מבחינת עלות/ביצועים. אתמול קיבלתי אותו וחיברתי אותו למחשב, עם כרטיס מסך 7600GS 512MB ועם היציאה הדיגיטלית שלו, ה-DVI. ברגע שאני פותח תמונה שחורה, על כל המסך, כלומר שכל המסך משחיר, אני רואה שכל החלק העליון מואר יותר מידי, כאילו רמת הבהירות באיזור הזה גבוהה יותר מבשאר המסך, בעבודה רגילה זה לא מפריע, אבל בסרטים, משחקים, מתי שיש רקע שחור, זה בולט לעין. רציתי לדעת האם זו תופעה טבעית של המסך ? או שזו בעיה במסך שלי, ואני יכול להחליפו ? אתם מכירים את התופעה ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך שיוכל לעבוד טוב עם המסך רטינה של המאקבוק. מהבנה שלי מסך 4k אמור להיות הכי מתאים, אבל מי מהם? אני מחפש משהו בתקציב של ~1500 אבל גמיש, אם יש משהו מדהים בסביבה. אשמח לקבל המלצות תודה, רון.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, המסך שלי החליט שהוא עשה את שלו ומת, אני מחפש לקנות חדש במיידי וכרגע ההתלבטות היא בין השניים הנ"ל. שימושים עיקריים הינם צפיה בסדרות, סרטים, וגם משחקים כגון Skyrim, Dragon age וכדומה. התקציב הוא באזור ה 1000 שקל. אשמח לתשובות בהקדם כי מעדיף לקנות היום (גג מחר בבוקר). לא ממש מצאתי הרבה ביקורות על הסמסונג, אבל על הגרסת 22" היו ביקורות די טובות ב newegg ו amazon חשבתי על "24, אבל השולחן מחשב לא גדול וגם ה"22 הקודם שהיה לי די הספיק מבחינת הגודל.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המסך asus pg279q לפני כמה ימים ואני שמתי לב שבמסך שחור יש לי אורות בצדדים של המסך, הבנתי שהבעיה במסך הנ"ל מוכרת אני פשוט לא יודע אם שווה בכלל ללכת לחנות לבקש החלפה לאותו מסך כאילו האם זה בכלל יעזור לפתור את הבעיה... תמונה של הבעיה- לא ברור לי אם זה ipg glow רגיל או light bleed שהבנתי שהוא יותר חד ונקודתי. שימו לב שתמונות סלולאר הופכות את התופעה ליותר קשה ממה שהיא באמת במציאות אבל זה אכן נראה לעין במציאות כלומר לא צריך להתאמץ כדי לראות את האורות הללו זה פשוט לא ברמה כזו גבוה כמו שהמצלמה עושה את זה...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באתר של dell שמתי לב שיש 2 גימורים שונים למסגרת המסך ,הכוונה לחזית הנראית לעין כאשר מתבוננים ישירות מול המסך.הראשון בצבע שחור ,והשני בצבע כסוף. השבוע הלכתי לאחד הרשתות בכוונה לרכוש מסך עם הגימור השחור ובשום אופן לא את הכסוף. המוכר שם את האריזה על הדלפק ,אך הוא לא ידע להגיד עם איזה גימור נמצא המסך אשר בתוך האריזה. לא עזרו גם 2 שיחות טלפון שהוא עשה לאן שהוא בכדי לברר את הסוגיה. בסופו של דבר לבנתיים לא קניתי את המסך מאחר והמוכר לא היה מוכן להתחייב לגבי צבע המסגרת. האם יתכן שבשוק קיימים מסכים עם 2 הגימורים ?.ואיך ניתן לדעת מה יש בתוך האריזה לפני פתיחתה. 1- צג עם גימור כסוף : http://www1.euro.dell.com/il/he/home/monitor/monitor-dell-2209wa/pd.aspx?refid=monitor-dell-2209wa&…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, גודל המסך: 27"-32" סוג מסך: LED תקציב: 2500 שח +- הכוונה היא לחבר את הקונסולת פלייסטיישן 3 (hdmi) , מחשב (hdmi דרך כרטיס מסך תומך HD, ממיר יס (שאולי בעתיד ישתדרג ל-HD) לכן צריך שיהיו מינימום 3 יציאות של hdmi. המסך מיועד לעבוד הרבה שעות ובעיקר אני מצפה שהוא יריץ לי משחקים מהסוני בגרפיקה טובה, כמובן שאני רוצה שיציג את המחשב והטלוויזיה באיכות גבוהה. אני ארצה לחבר רמקולים בנפרד (מערכת קולנוע/רמקולים רגילים למחשב), אני לא יודע מה ההשלכות של זה בפועל אבל אני מעדיף שתהיה לי איכות שמע חיצונית טובה ככה שהאיכות סאונד של המסך לא חשובה במיוחד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17' נחמד, לא יקר במיוחד, רצוי פחות מהסכום שציינתי.. המלצות? שאלה נוספת, אם אני קונה את המסך עצמו הישר מהיבואן/ספק המחיר יהיה יותר נמוך מן הסתם, נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך כנראה על LG L1750B , ראיתי אותו ואת הסמסונג 730B בחנות ואהבתי יותר את הLG , הבנתי ששניהם מומלצים במחיר הזה. מישהו יודע אולי מה מדיניות החלפת הפיקסלים של LG ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , מחפש מסך איכותי לעבודה משרדית , 24 אינץ התקציב הינו עד 2500 ש"ח אשמח להמלצות איכותיות תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך לשימוש ביתי (מסמכים-WORD וכו'.. וכן סרטים) המליצו לי על שני המסכים האלו, מישהו מכיר אותם? ויודע איזה אחד מהם יותר עדיף? האם הם נוחים לעבודה גם עם מסמכים (ולא רק לצפיה בסרטים..) חשוב לי שהמסך יהיה חזק וישמש אותי למספר שנים, וכמובן שיהיה איכותי (על הE2040T פחות שמעתי, אז אשמח לשמוע ממישהו שעבד איתו) תודה רבה רבה! יעל.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך זול עם כניסת DISPLAY PORT. למישהו יש מידע על המסך הזה של AOC? https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=24E1Q
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מסך ב1200-1350 למשחקים וקצת עריכה..אם יוצא 20" גם סבבה. ושאלה.. כדאי להזמין מסך מחו''ל כי המחירים ממש ממש זולים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את המסך הנ"ל בכ-1500 ש"ח (אל תשאלו מאיפה כי זו לא חנות או משהו מסודר) בכל מקרה,הבנתי שיש משהו לגבי הפנאל שלו..או גרסא או משהו כזה. אשמח אם מישהו יסביר לי מה העניין לגבי זה,מה ההבדלים,מה יותר טוב ממה ולמה וכו' כמו כן אשמח לחוות דעת לאנשים שיש להם אותו,איך הוא באופן כללי (אני לא גיימר ככה שזה לא מעניין אותי,זה יותר לגלישה באינטרנט וכו') בנוסף,האם ישנם דברים מסוימים שאני צריך לדעת? לבדוק? שאלה נוספת היא האם בדר"כ הם מגיעים עם פיקסלים שרופים מניסיונכם? האחריות היא עד 5 לכן אני מעוניין לדעת. **אני מבקש בלי הערות כמו "תחסוך ל-2007 של דל" או משהו בסגנון. ידוע לי שפנאל TN הוא מעפאן אבל 2200 ש"ח לא בנמצא** תודה מראש לכולם. כמובן שכל תוספת שיש לכם להאיר/להעיר לגב…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-