מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מסך שיוכל לעבוד טוב עם המסך רטינה של המאקבוק. מהבנה שלי מסך 4k אמור להיות הכי מתאים, אבל מי מהם? אני מחפש משהו בתקציב של ~1500 אבל גמיש, אם יש משהו מדהים בסביבה. אשמח לקבל המלצות תודה, רון.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך זול עם כניסת DISPLAY PORT. למישהו יש מידע על המסך הזה של AOC? https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=24E1Q
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה LCD לחדר סטאנדרטי על כמה אינטצ' אתם ממליצים? ואיזו LCD עד 5000 שקל
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Philips LED 248C3LSB VS Samsung LED S24B370H מה אתם אומרים על המסכים האילו? מה עדיף? המסך מיועד למשחקים וסרטים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך "24 בתקציב של 1,500 שקל כאשר אפשר לחרוג ב 300~ שקל אם החריגה מצדיקה את עצמה. אני יושב מול המחשב דיי הרבה והשימושים שלי הם מגוונים - מעבודה עם MATLAB ועד OFFICE ותוכנות ADOBE (בתור חובבן, אני לא צריך פנל יקר רק בשביל לראות צבעים חיים ב photoshop) גלישה באינטרנט, משחקים חדשים ואולי אני אשתמש במסך הזה גם לסרטים (הטלוויזיה שלי בסלון היא CRT). לדעתי אחרי רפרוף בפורום T240 ב 1450 שקל אמור לענות על הצרכים שלי, האם כדאי לי לקנות אותו ? או מסך אחר ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה (GTX 970) ואני מעוניין לקנות גם מסך כדי שאני יראה כמו שצריך. גודל - 21"-24" מקסימום תקציב - 1300 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב ועכשיו אני מחפש מסך טוב בתקציב עד 5K (ניתן לחרוג עד 500 ש"ח~ אבל רצוי מאוד שלא). בהתחלה חשבתי לקנות LCD TV בגודל של 26, אבל אני לא בטוח בקשר לזה, זה ניראה לי פחות איכותי ממסך מחשב בעל רזולוציה גבוהה. לכן החלטתי לרדת מעניין הTV ולחפש מוניטור רגיל. אשמח לקבל המלצות למסכים איכותיים, זה מה שחשבתי עליו: http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=122&PHPSESSID=4b9651e6450c4ee89decc0215d23bfe5 ד"א המחשב מיועד למשחקים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
805 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876035 815 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876037 אני מחפש טלויזיה ל PC גיימינג. אני פחות או יותר סגור על אחד משני אלה. מה שחשוב לי זה backlight strobing או black frame insertion זמן תגובה נמוך לא מעניין אותי frame insertion תלת מימד זה נחמד כבונוס. מישהו יודע מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כי לפעמים נראה לי שהמסך מחשיך מידי כשאני מדליק את האור בחדר. ומאיר כאשר אני מכבה את האור בחדר... האם יש דבר כזה או שזה רק אני??
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת (לא הצלחתי למצוא תשובות בגוגל). ועוד שאלה - האם יש מסך 22" של Dell שמתאים למשחקים? אם כן, אשמח לדעת דגם/דגמים. 24" לא בא בחשבון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה נרכש אתמול הU2312. אני מחפש זרוע לחיבור המסך לקיר והדרישה היא כמה שיותר שהמסך יהיה צמוד לקיר, זרוע בעלת המרווח הקטן ביותר האפשרי. רכשתי אתמול בKSP את הזרוע הכי קטנה שהיתה להם Screen Player B - LCD Wall Mount TKLA-3012 אולם גם בזרוע הזו ישנו מרווח של 10 ס"מ (!) בין הקיר למסך. אשמח להמלצות לפי נסיונכם לזרוע העונה על הדרישות.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש הבדלים גדולים בין מסך מחשב LCD שהוא לא HD לבין אחד שהוא HD ? עכשיו יש לי Dell 2007WFP שווה לי לשדרג לאחד שהוא HD או שההבלים לא יהיו גדולים ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב. אשמח לקבל המלצה למסך לילד בן 6 שעולה לכיתה א', לפחות 21". לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל מכיוון ולא מדובר במשחקים עם גרפיקה מעבר למשחקי אינטרנט, נראה לי שאפשר ללכת על המינימום הנדרש. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיהיה פאנל טוב... והעיקר שלא יעשה סחרחורות וכאבי ראש כמו שהמסך CRT שיש לי עכשיו עושה. לא משחק משחקים אבל נראה לי שכל מסך שיש היום יתאים למשחקים.. ואם לא אז עדיף שיתאים למשחקים במידה ויצא לי להתקין איזה משחק. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המסך dell U2311H. מי נותן לו את האחריות, ולכמה זמן?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/low_cost_seiki_pro_branded_4k_ultra_hd_displays.html פנאל VA
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול באתי למחשב אחרי שהוא היה כמה דקות במצב שהמסך כבוי (אחרי שומר מסך) ושהזזתי את העכבר כדי שהוינדוס יחזור ראיתי דברים מוזרים על המסך. בהתחלה שהבעיה היא בכרטיס מסך ולאחר בדיקה קצרה הגעתי לכך שהבעיה היא במסך. הבעיה היא שהצבעים של המסך השתנו והתמונה מתחלפת כל הרבה מאוד זמן, רואים קווים על המסך, התמונה הקודמת נשארת על המסך ולוקח לה זמן רב להעלם.. בקיצור נדפק המסך??? להלן תמונות של הבעיה: מדובר במסך PRIMEVIEW 17' LCD מישהו מכיר את הבעיה? אם כן אפשר הסבר עליה? יש אפשרות לסדר אותו? אם כן כמה עולה תיקון בערך? עוד הצעות אם יש.. תודה! עריכה: מצטער על הגודל של התמנונות.. איך אני עושה שהם יהיו קטנות ושלוחצים עליהם הם יגדלו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב בסביבות 1000 שקל. רזולוציה 1080p, כרטיס 1070. 144hz לא כל כך מדבר אליי כי אני לא יודע אם זה שווה את המחיר הגבוה. מה שכן חשוב לי זה זמן תגובה נמוך ואיכות תמונה טובה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב בקרוב, עם המסך SAMSUNG 2333SW FULL HD - ככל הנראה (במידה ויש הצעות אחרות במחיר הזה - 1100 ש"ח אשמח) רציתי לדעת האם אפשר לחבר למסך הזה ממיר דיגיטלי ושהוא ישמש גם כטלוויזיה? במידה וכן האם האיכות תהיה טובה פחות כשרואים טלוויזיה, מאשר מסך שהוא לא FHD? נניח 22 אינץ'? תודה רבה..
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי VX924 של VIEWSONIC מסך בסט אבל מה... נכנס לי חרק קטנצ'יק למסך.. הסתובב כמה ימים ומת פחות או יותר באמצע עכשיו אני לא יודע מה לעשות באינטרנט אין הרבה מידע לגבי זה.. :s05: הוא מסתיר כמה פיקסלים... בערך 5-10 אבל הוא לא נופל...! יש למישהו רעיונות... זה לא שהוא מפריע זה סתם מציק ומבאס שיש מסך חדש יחסית אבל עם חרק תקוע מה לגבי אחריות... תופסת במקרה הזה? (קניתי בקיי אס פי ועדיין לא דיברתי איתם) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בעקרון תמיד עבדתי עם מסכים רגילים אבל אני רואה מגמה לעבור למסכים רחבים, האם אתם מרגישים שמסך רחב יותר טוב או שהוא "מורח" את התצוגה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך רמות המיליסקנד הולכות? סדר עולה או יורד? יעני 2 מילי .ס. יותר טוב מ4 מילי .ס. או להפך? אותה שאלה לגבי יחס הנגדיות...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חיברתי את המסך לretina macbook pro 13 עם כבל mini display port to display port לחיבור thunderbolt,אך אין תמונה. רק שאני מחבר עם כבל hdmi יש תמונה ,אך זה עובד רק על 30hz. מחיפוש בגוגל לא הצלחתי כל כך להבין,האם ניתן להריץ את המסך על 60hz. אודה לעצות אם מישהו יודע איך צריך לחבר את המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה אני מחפש מסך 4K לגיימינג, דברים שחשוב לי שהיו בו: צבעים טובים פאנל IPS זמן תגובה מנימליסטי ככול האפשר רזולוציית 4K תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-