מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך המלצה למסך "24 בתקציב של 1,500 שקל כאשר אפשר לחרוג ב 300~ שקל אם החריגה מצדיקה את עצמה. אני יושב מול המחשב דיי הרבה והשימושים שלי הם מגוונים - מעבודה עם MATLAB ועד OFFICE ותוכנות ADOBE (בתור חובבן, אני לא צריך פנל יקר רק בשביל לראות צבעים חיים ב photoshop) גלישה באינטרנט, משחקים חדשים ואולי אני אשתמש במסך הזה גם לסרטים (הטלוויזיה שלי בסלון היא CRT). לדעתי אחרי רפרוף בפורום T240 ב 1450 שקל אמור לענות על הצרכים שלי, האם כדאי לי לקנות אותו ? או מסך אחר ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ל 2 מסכים - אחד לי ואחד לילדים. לגבי המסך שלי -מסך לגיימינג, התחבטות קשה בשל פערי המחירים. האם שווה להשקיע ב 4K ברמות המחירים הנוכחיות? האם יש מסך 4K מומלץ וזול (יחסית)? 1. BenQ 1ms GTG XL2720Z 2. AOC 24" G2460PQU 3."24 Asus LED VG248QE 4. BenQ XL2420T 5. Dell U2713HM לגבי מסך לילדים:. המחשב שלהם משמש בעיקר למשחקים. כרגע מותקן בו כרטיס מסך MSI GT 630 ( http://www.msi.com/product/vga/N630G...#hero-overview ). מתכוון להחליף להם למחשב חזק יותר רק בעתיד הרחוק (3 שנים לפחות),מחפש מסך של 19" ומעלה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13739 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=5561 הם באותו מחיר מה יותר טוב מבניהם
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך הזה :Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB ורציתי לדעת מה האיכות שלו... כאילו עם אני רואה נגיד סרט HD אז הוא תומך? (מחובר כרגע על DVI) האם DVI מוציא HD? פשוט זה המסך היחיד שהצלחתי למצוא שהו מרובע (3X4) ולא מסך רחב פשוט קניתי אותו ממשהו שיש לו חנות מחשבים והוא החליף את כל המסכים בתצוגה לרחבים... אם תוכלו לתת לי פרטים קצת זה יעזור בתודה אלי. נ.ב. :שבת שלום לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני בוחר עכשיו איזה מסך לקנות , בתקציב של עד 2.5K. השימושים שלי זה סרטים,אינטרנט,קריאת טקסטים, עבודה ממושכת על המחשב,בהמשך גם משחקים. אני לא מבין בעניין, אולי מסך כזה לא קיים , אך בכל זאת חשבתי נכון לציין שרצוי שיהיה מסך בעל פליטת קרינה נמוכה ככל האפשר, הראייה שלי לא הכי טובה, ואני לא רוצה שהיא תמשיך להידרדר. הגודל הרצוי של המסך לא ממש מוגדר בינתיים.. אני חושב ש-24 אינץ יהיה המקסימום... 22 גודל טוב, אבל לפי מה שהבנתי אין מסכי 22" איכותיים. תודה ! יום טוב.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לקבל חוות דעתם על המסך: W2243T 21.5'' LCD 5ms LCD DVI WideScreen Black מבית LG שמעתי שהמסך הינו FULL HD האם זה נכון שהוא בתמיכה מלאה בFULL HD או שמה זהו רק משהו כזה חפיף? בכלל הייתי מעונין לדעת האם המסך שווה את מחירו והאם הוא מומלץ מאנשים שרכשו או עובדים עליו סתם לידע כללי, אני מעונין במסך מחשב במחיר סביר כמו של זה (בסביבות 800-900 שקלים) וכאשר קיבלתי עליו הצעה הוא נראלי לכאורה במסך טוב מקווה לשמוע את המלצותיכם ודעתכם. בתודה מראש ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בין ה EIZO S1931S לבין ה DELL2007FP . השימושים שלי הם משחקים משחקים ושוב משחקים (כבדים מאוד) .. לרשותי מחשב עם Q66 וכרטיס מסך 8800GT OC. התקציב הוא 2500 ש'ח אני מחפש במסך : חיות תמונה , חדות גבוהה מאוד של צבע , ופשוט תמונה חיה וחדה שתרשים אותי ותשאיר אותי ללא מילים, שטח עבודה פחות עקרוני לי, ואני לא עובד עם תוכנות עריכה ודברים כאלה.. רק משחקים (אבל להגיע לשיא איכות, חדות , חיות מקסימלית של תמונה). אני חייב את עזרתכם כי אני כבר כ'כ מבולבל שאין לי מושג על מה ללכת.. הבנתי שלDELL יש תמונה מרשימה מאוד, אבל יש את בעית הפיקסלים והפאנל המקורי שממש מפחיד אותי ואני מפחד מאוד ליפול פה. לעומת זאת יש את ה EIZO S1931S שהוא נחשב איכותי ביותר וגם מציג תמונה ברמה גבו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/low_cost_seiki_pro_branded_4k_ultra_hd_displays.html פנאל VA
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי -תקציב 3-3.5 אלף גמיש, רצוי לחסוך - 21:9 כמה שיותר גדול, רזולוציה 1440P פתוח להצעות - אוליי אפשר להכניס GSYNC ? האם FREESYNC יעבוד עם כרטיס NVIDIA? -האם מומלץ לקנות מחול? יש סיכון שידפק בדרך? במיוחד על ידי דואר ישראל מה החסרונות שאוליי לא חשבתי עליהם במסכים בגודל כזה או ביחס תצוגה ...?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2500-3000 ש"ח. אני מעוניין במסך גדול כך שאני אוכל לראות עליו סרטים בנוחות (אבל אני גם משתמש במחשב למשחקים - אז הוא צריך להיות משהו שמיועד למשחקים גם כן לכן לא נראה לי שכדאי שהמסך יהיה רחב). עד כמה שהבנתי מה שחשוב לשים אליו לב זה קצב הרענון ומהירות התגובה או משהו כזה.... מי יכול להמליץ לי על מסך איכותי שיכול לתת לי מענה טוב לדרישות שלי? כל העברה או עיצה תתקבל בברכה... תודה, רם
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש מעוניין בהמלצה למסך גיימינג. כרטיס מסך 2070super לא משחקים כבדים, הכי כבד זה warzone אפשר לחרוג מהתקציב מעט
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , לפני כ-5 שנים קניתי מסך DELL U2312 (שחור)בעקבות המלצה פה בפורום . אני מעוניין להוסיף מסך שני. אבל אני רוצה שיהיה כמה שיותר דומה (מבחינה חיצונית )למסך שיש לי כרגע . חיבורים פנויים במחשב שלי HDMI/DVI מבחינת קצב רענון או 4K לא קריטי לי (המסך מיועד לתכנות) אבל אם זה לא יקר מידי אני אשמח שיהיה . תקציב בסביבות ה-900 שקל . תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה היתרונות של המסך הנל מול מסכים דומים 24 אינצ של והאם הוא מצדיק את ההפרש במחיר (המסך יקר) ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך אותו למשחקים ולסרטים באופן שווה.. תקציב 1700 בערך לא רוצה לחרוג יותר מדי יש לי מחשב חדש וכרטיס מסך ATI 4870HD 512 אני מעדיף שהוא יהיה כבר 24" אם כבר אני קונה מסך שיהיה איתי לתקופה ושיהיה FULLHD כי אני מתכנן לראות בתכנים אלו ואם יש אחד כזה שהוא 2MS למשחקים אז מצוין השאלה שלי ותהיו באמת אמיתיים כי אין לי מושג האם הכרטיס מסך שלי יעבוד טוב במשחקים על 24" ואם לא אז במקסימום אני יכול להוריד רזולציה כמו של 22" ולראות אתה המשחק כמו כאילו יש לי 22" נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במסך סמסונג T220P שדרך אגב הוא מעולה! הבנתי שיש חומר ניקוי שמנקים איתו את המסך.. איך זה נקרא ואיפה קונים? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רקע: ברשותי מסך ViewSonic VP930 כבר 5 וחצי שנים (נרכש ב 5/2007). זהו מסך 19 אינץ' ביחס 4:3 (כמובן LCD), שנרכש בעכבות המלצה בפורום זה. לפי האתר http://www.flatpanelshd.com/panels.php הפאנל של המסך הזה הוא: מדובר במסך מעולה, ולא היו לי איתו בעיות (למעט בעיה בספק הכח ממש לפני סוף תקופת האחריות, אבל הוא נשלח לתיקון) ואני ממש מרוצה ממנו. המסך עלה לי בזמנו 2000 ש"ח, ולדעתי הוא שווה כל שקל. הבעיה: היום הבחנתי שכאשר המסך נדלק, למשך כמה שניות התמונה מופיעה בגוון ורוד, אבל לאחר מכן זה מסתדר. הדבר גורם לי לחשוב שיש בעיה במסך, בדגש על בעיה במנורת המסך (או איך שלא קוראים לרכיב ש"זורק" אור על המסך). מכיוון שמדובר במסך דיי ישן, אני בספק אם כדאי להשקיע בבדיקה או בתיק…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חיברתי את המסך לretina macbook pro 13 עם כבל mini display port to display port לחיבור thunderbolt,אך אין תמונה. רק שאני מחבר עם כבל hdmi יש תמונה ,אך זה עובד רק על 30hz. מחיפוש בגוגל לא הצלחתי כל כך להבין,האם ניתן להריץ את המסך על 60hz. אודה לעצות אם מישהו יודע איך צריך לחבר את המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, יש ברשותי נייד גיימינג מדגם Lenovo Legion Y-520. הבנתי שהצג שלו הוא 60HZ מחיפוש באינטרנט. יש לי כמה שאלות, אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזיה של Samsung זה המפרט של מסך הטלוויזיה: Specification 32-inch Wide HD LCD TV 1366 x 768 WXGA Monitor 500cd/m2 35,000:1 5ms Response Time VGA, USB, Progressive, Cable and HDMI אני רוצה לחבר אליו את הנייד שלי לצורך עבודה בAutoCad וגיימינג. למשל משחקים כמו פורטנייט, באטל פילד וכו׳ במשחקים אני מקבל 140FPS אבל הבנתי שאני לא באמת מרגיש את זה כי המסך של הנייד שלי נותן רק 60HZ. רציתי לדעת אם אחבר את הנייד שלי למסך הטלוויזיה אני אבחין בשינ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קודם כל המסך הנוכחי שלי - Dell U2312HM וואלה אני ממש מרוצה ממנו. אבל רוצה להתחדש. מחפש מסך 27 אינטש בשביל עבודה רגילה, משחקים במחשב ומשחקים בסוני (מתכוון לחבר את הסוני למסך). כיוון שאני מתכוון לחבר את הסוני והוא תומך ברזולוציות של FHD ו4K אני צריך מסך של FHD - רזולוציה של 1920x1080. (4K רזולוציה גדולה מדיי ל27" וגם צריך הרבה כוח עיבוד אם אני רוצה לשחק ברזולוציה הזאת) המחשב שלי- I7 8700k GTX1060 6GB 16GB ram לא בטוח שיש הרבה משחקים שאוכל להריץ ב120FPS. אבל בכל זאת חשבתי על זה- Samsung C27FG73FQM https://ksp.co.il/?uin=43464&select=.1304..230..2241. תקציב - ±2000…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המסך שיש לי ובשבוע הבא אני מקבל ממיר של הוט לחדר, אני פשוט מחבר אותו עם HDMI וזהו נכון? ההתאמה של התצוגה לדעתכם תהיה טובה לממיר? (רזולוציה) ולגבי סאונד, אין לי רמקולים אלא רק אוזניות.. לדעתכם כדאי לקנות את הרמקול שמתחבר למסך הזה? (AC511) או פשוט לקנות רמקולים חדשים? אבל אצטרך בכל פעם לנתק אותם ולהעביר אותם מהמחשב לממיר במידה וארצה לראות טלויזיה? אני לא יודע עד כמה האופציה של לרכוש את הסאונד בר של דל יהיה חכם כי אמנם זה נוח אבל אם בעתיד ארצה לשדרג מסך ? למרות שאני מרוצה ממנו..
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום (: אני זקוק למסך מחשב (איכותי!- לעריכה) שישמש לי גם כטלוויזיה. ז"א מסך טלוויזיה, בין 26 אינץ' עד לא יודע, אני יושב מטר וחצי מהמסך בערך. סביבות 2000 ש"ח המלצות? גם לגבי דגם, וגם לגבי גודל של המסך. תודה!!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך עם כבל vga רציתי לדעת מה ההבדל כי כמעט כל מחשב שאני רואה היום מחובר עם dvi .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סטנד ל2 מסכי 24 אינצ' (של דל). יש המלצות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך מיועד לשמש גרפיקאי, כך שחשוב שאיכות המסך וחדותו תיהיה מצויינת. גודל מסך 23'', יציאות HDMI (אם קיים בנוסף DVI מעולה). תקציב 800-1000 ש"ח, עדיפות לרכישה מ-KSP. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-