מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יותר משנה לאחר שנחשף בפעם הראשונה, ה-UP3017Q החדש והיחיד במינו (לעת עתה) סוף סוף זמין לרכישה באופן ממשי, ואף במחיר נמוך מהמוצהר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
איך זה שרב המסכים הרחבים הגדולים אינם 16:9 אמיתיים? כמו למשל רב מסכי ה22" הם בגודל 1050*1680 זאת אומרת 16:10. (ולמה לעזאזל מפרסמים בנתונים למשל בזאפ שהם 16:9נתון שקרי) גם מסכי ה-24" הם 1200*1920 שזה 16:10. ככה שיוצא שרואים סרטים HD עם שוליים... כי התקן לסרטים הוא 16:9 אמיתי. למשל 1920*1080 ב-FHD. מישהו יכול להסביר לי? ואגב מה קורה בסרטים עם כל המסכים האלו? האם הם נמתחים או עוברים אינטרפולציה לפיקסלים ? מה קורה למסכים עם רזוליציות נמוכות בזמן צפייה בסרטים?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני כבר תקופה מנסה לבנות מפרט, התקציב הוא 7000 ש"ח, לא מתוכנן OC ואם אני מוציא כל כך הרבה כסף שאין לי זה למשחקים בדרישות גבוהות : לאחר שיטוט מרובה בפורום הבנתי שהמסך 2007WTP הוא פשוט מסך מעולה ושהפאנל שלו מעולה (מחשב למשחקים) הצלחתי איכשהו לסדר את המפרט, לרדת במעבד, לוותר על מקלדת עכבר ורמקולים טובים לרדת בהרד דיסק כדי לאפשר למסך המדובר להיכנס בתקציב.. השארתי כ1200 שקל לכרטיס מסך שיירכש בעוד שבועיים שלוש, 8600 GT /GTS תלוי מה יעלה ככה.. עכשיו אני מבין שהשילוב של הכרטיס מסך הזה ושל המסך המדובר הוא לא טוב מפני שיש למסכים בגודל כזה (20') לקנות 8800, מה שאין סיכוי שאני יכול לקנות יחד עם המסך הזה. כך שהשילוב של הכ.מסך והמסך שאני הולך לקנות לא טובים ואני לא אוכל לשחק…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך רמות המיליסקנד הולכות? סדר עולה או יורד? יעני 2 מילי .ס. יותר טוב מ4 מילי .ס. או להפך? אותה שאלה לגבי יחס הנגדיות...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בין ה EIZO S1931S לבין ה DELL2007FP . השימושים שלי הם משחקים משחקים ושוב משחקים (כבדים מאוד) .. לרשותי מחשב עם Q66 וכרטיס מסך 8800GT OC. התקציב הוא 2500 ש'ח אני מחפש במסך : חיות תמונה , חדות גבוהה מאוד של צבע , ופשוט תמונה חיה וחדה שתרשים אותי ותשאיר אותי ללא מילים, שטח עבודה פחות עקרוני לי, ואני לא עובד עם תוכנות עריכה ודברים כאלה.. רק משחקים (אבל להגיע לשיא איכות, חדות , חיות מקסימלית של תמונה). אני חייב את עזרתכם כי אני כבר כ'כ מבולבל שאין לי מושג על מה ללכת.. הבנתי שלDELL יש תמונה מרשימה מאוד, אבל יש את בעית הפיקסלים והפאנל המקורי שממש מפחיד אותי ואני מפחד מאוד ליפול פה. לעומת זאת יש את ה EIZO S1931S שהוא נחשב איכותי ביותר וגם מציג תמונה ברמה גבו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שיש לו מסך samsug 793df וכרטיס מסך 6800 gs עכשיו בדקתי בהגדרות וראיתי שקצב רענון המסך הוא 60 hertz והמקסימום שאליו אני יכול להגיע זה 200 hertz רציתי לשאול אם אני ישנה מ-60 הרץ ל- 120 לא יקרה כלום נכון לי ידפק לי המסך או הכ.מסך? העזרה באמת חשובה לי תודה. חשוב לציין זה לא!!! מסך LCD
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה או משהו בסגנון סתם מביא את חוות הדעת שלי לאחר הקנייה אז ככה קודם כל העיצוב של המסך הוא מאוד יפה לטעמי , הפאנל בצבע שחור כך גם החלק התחתון של התושבת והחלק העליון שלה בצבע אפור חיבורי המסך הם משני צידי המסך , לא נתקלתי ביותר מדיי בעיות איתם , DVI ו VGA , סטנדרטי לגמרי הכפתורים של השליטה הם לא נוחות יחסית , הם לא כפתורי לחיצה ולא כפתורי מגע , משהו באמצע , כלומר יש את המקום שבו יש את ה"כפתורים" אבל אין בליטות או משהו בסגנון פשוט מוטמע האותיות , ושמה אתה אמור לגעת בצורה שהיא בין לחיצה לנגיעה , לא מצאתי את זה נוח במיוחד אבל מתפשרים לאור העובדה שאפשר לגשת אל תכונות המסך דרך המחשב לאחר התקנת התוכנות הנלוות הרכבת המסך הייתה לי שם בעייה אחת…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אני יותר נוטה לרכישת מסך טלויזיה גדול בכוון של 42" עם רזולוציה של 1920X1080 וקצב רענון של 100MHZ. יש דגם זול שנמכר בשופרסל במחיר נמוך והאיכות סבירה למרות שייתכן מאוד שיש מסכים יותר יקרים ויותר טובים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3179&CategoryID=576&Page=2 בכל מקרה נתקלתי במפרטים שרשום שם שהרזולוציה של המסך לצורך שימושי טלויזיה אומנם היא 1920X1080 אבל לצורך שימושי מחשב היא יותר נמוכה. האם זה תמיד ככה? כלומר אם אני ארכוש מסך טלויזיה ברזולוציה FHD אזי לצורך שימוש מחשב (סימולטור טיסה) הרזולוציה תהיה נמוכה יותר? ??? ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, גודל המסך: 27"-32" סוג מסך: LED תקציב: 2500 שח +- הכוונה היא לחבר את הקונסולת פלייסטיישן 3 (hdmi) , מחשב (hdmi דרך כרטיס מסך תומך HD, ממיר יס (שאולי בעתיד ישתדרג ל-HD) לכן צריך שיהיו מינימום 3 יציאות של hdmi. המסך מיועד לעבוד הרבה שעות ובעיקר אני מצפה שהוא יריץ לי משחקים מהסוני בגרפיקה טובה, כמובן שאני רוצה שיציג את המחשב והטלוויזיה באיכות גבוהה. אני ארצה לחבר רמקולים בנפרד (מערכת קולנוע/רמקולים רגילים למחשב), אני לא יודע מה ההשלכות של זה בפועל אבל אני מעדיף שתהיה לי איכות שמע חיצונית טובה ככה שהאיכות סאונד של המסך לא חשובה במיוחד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך חדש למחשב. מה צריך: חיבור vga חיבור dvi כי איתו אני מחבר את המחשב חיבור hdmi גודל משהו כמו 23 24 אני חושב שאם אני כבר קונה מסך אז כנראה שנהפוך אותו לסוג של טלויזיה ונחבר לו ממיר. אפילו רק בשביל הקלטות. אז כנראה צריך חיבור סקארט ואולי טונר dvbt מובנה. אגב אפשר להשתמש במסך כזה כדי להקליט ישירות למחשב? או שחייבים בשביל זה כרטיס מסך ייעודי? קצת על השימושים: אני תוכניתן וכותב קוד על המחשב ונמצא מולו הרבה שעות אז הוא צריך להיות טוב. בנוסף אני רואה בו סרטים וסדרות. אני לא כ"כ משחק במחשב. אני גולש וקורא בו הרבה חומר. כרגע אני לא שם מגבלת תקציב כי אני מוכן להשקיע..אבל בגדול אם זה יעבור את ה 2000 משמעותית זה כנראה כבר מוגזם. המלצות? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש מסך 4K לגיימינג, דברים שחשוב לי שהיו בו: צבעים טובים פאנל IPS זמן תגובה מנימליסטי ככול האפשר רזולוציית 4K תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי -תקציב 3-3.5 אלף גמיש, רצוי לחסוך - 21:9 כמה שיותר גדול, רזולוציה 1440P פתוח להצעות - אוליי אפשר להכניס GSYNC ? האם FREESYNC יעבוד עם כרטיס NVIDIA? -האם מומלץ לקנות מחול? יש סיכון שידפק בדרך? במיוחד על ידי דואר ישראל מה החסרונות שאוליי לא חשבתי עליהם במסכים בגודל כזה או ביחס תצוגה ...?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
805 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876035 815 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876037 אני מחפש טלויזיה ל PC גיימינג. אני פחות או יותר סגור על אחד משני אלה. מה שחשוב לי זה backlight strobing או black frame insertion זמן תגובה נמוך לא מעניין אותי frame insertion תלת מימד זה נחמד כבונוס. מישהו יודע מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקרוב יש לי יום הולדת (טוב עוד כמה חודשים) אז חשבתי ליקנות סוף סוף מסך חדש למחשב (כרגע אני עם מסך 15 אינץ' של סוני ה E100) ראיתי מספר דגמים חמודים מסדרת המסכים של נק(GX2) הייתי רוצה חוות דעת על המסכים של החברה הזאת ועם אפשר על הסידרה הזאת בכללי וקצת מידע על מדיניות הפיקסלים שלהם בארץ תודה פישי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב ועכשיו אני מחפש מסך טוב בתקציב עד 5K (ניתן לחרוג עד 500 ש"ח~ אבל רצוי מאוד שלא). בהתחלה חשבתי לקנות LCD TV בגודל של 26, אבל אני לא בטוח בקשר לזה, זה ניראה לי פחות איכותי ממסך מחשב בעל רזולוציה גבוהה. לכן החלטתי לרדת מעניין הTV ולחפש מוניטור רגיל. אשמח לקבל המלצות למסכים איכותיים, זה מה שחשבתי עליו: http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=122&PHPSESSID=4b9651e6450c4ee89decc0215d23bfe5 ד"א המחשב מיועד למשחקים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17' נחמד, לא יקר במיוחד, רצוי פחות מהסכום שציינתי.. המלצות? שאלה נוספת, אם אני קונה את המסך עצמו הישר מהיבואן/ספק המחיר יהיה יותר נמוך מן הסתם, נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני כרגע בתהליכי רכישה של טלוויזית Led 32 אינץ שתשמש אותי גם כמסך מחשב ההתלבטות העיקרית שלי היא האם ללכת על טלוויזיה FHD או שאפשר להסתפק בHD ready ובאיזו מידה הדבר ישפיע על החווית משחק? וכמה הוא יורגש במסך שהוא יחסית קטן (32 אינץ) המחשב שלי בנוי לגיימינג ואני כמעט תמיד משחק על ההגדרות הכי גבוהות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום (: אני זקוק למסך מחשב (איכותי!- לעריכה) שישמש לי גם כטלוויזיה. ז"א מסך טלוויזיה, בין 26 אינץ' עד לא יודע, אני יושב מטר וחצי מהמסך בערך. סביבות 2000 ש"ח המלצות? גם לגבי דגם, וגם לגבי גודל של המסך. תודה!!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אפשר אז להצביע בבחירה שלך ואז בתגובה לרשום מקום ראשון שני ושלישי יום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שהVP930 שימש אותי נאמנה 5 שנים אני מתקדם הלאה ומחפש המלצה למסך 24" לשימוש כולל - סרטים, משחקים אבל בעיקר קריאת טקסט (דפי אינטרנט וכו..) התקציב הוא כ2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח.. מחיפוש בפורום אני רואה שהרוב ממליצים על הDell U2410. הדבר היחידי שמטריד אותי במסך הזה הוא שהוא כבר בן למעלה משנה ובעולם הטכנלוגי של היום זה אמור להיחשב כמוצר די ישן.. ולא בא לי להוציא 2300 על מסך "ישן".. ראיתי בזאפ שיש גם כמה "חידושים" למסך.. REV A05 וREV A01.. האם יש עוד? חדשים יותר שעלי להתעקש בעת הקנייה? אז האם יש עוד מסכים מומלצים לשימוש ובתקציב הזה? או שהדל עדיין שולט? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך "24 בתקציב של 3000 ש"ח. המטרה היא כמעט בלעדית למשחקים. עד לא מזמן הייתי נעול על ה Dell 2408 אבל חשבתי אולי שלמשחקים יש תמורה טובה יותר למחיר, במיוחד לאור הביקורות שה Dell מקבל בנושא ה lag יש מסכים שיהיו יותר טובים למשחקים בתקציב הזה? תודה - barduck
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קודם כל המסך הנוכחי שלי - Dell U2312HM וואלה אני ממש מרוצה ממנו. אבל רוצה להתחדש. מחפש מסך 27 אינטש בשביל עבודה רגילה, משחקים במחשב ומשחקים בסוני (מתכוון לחבר את הסוני למסך). כיוון שאני מתכוון לחבר את הסוני והוא תומך ברזולוציות של FHD ו4K אני צריך מסך של FHD - רזולוציה של 1920x1080. (4K רזולוציה גדולה מדיי ל27" וגם צריך הרבה כוח עיבוד אם אני רוצה לשחק ברזולוציה הזאת) המחשב שלי- I7 8700k GTX1060 6GB 16GB ram לא בטוח שיש הרבה משחקים שאוכל להריץ ב120FPS. אבל בכל זאת חשבתי על זה- Samsung C27FG73FQM https://ksp.co.il/?uin=43464&select=.1304..230..2241. תקציב - ±2000…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך מחשב רחב ורציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ משחקים שלא תומכים ברזולוציות רחבות על גבי מסך רחב. אני לא מתכוון שהתמונה תמתח, כי לגרום למשחק למתוח את התמונה זה אפשר לעשות גם במשחקים הכי ישנים, אלא השאלה שלי היא- האם יש דרך לגרום לתמונה להיות באמצע המסך כאשר בצדדים של המסך יש חלקים שחורים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 22 אינצ' ואני לא יודע איזה מסך הכי כדאי אני רוצה מסך רחב 16:9 השימושים שלי הם הכול אינטרנט עבודות סרטים משחקים התקציב שלי עד 2000 ש"ח מה המסך הכי כדאי לקנייה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-