מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מצרף פה תמונה של שני מסכי דל, שעל פניו נראים לי זהים אבל כנראה שיש הבדל אחרת לא היו מפרסמים אותם בנפרד, האם ההבדל הוא רק בצבע או שיש עוד הבדלים קונקרטיים? בנוסף, כעיקרון אני צריך את המסך כדי לחברו למחשב נייד, כדי שיחליף את המסך הקטן (15.6) שלו, האם צריכה להיות בעיה? השימוש של המסך הוא לקריאת טקסט מרובה - אני לקראת סיום לימודי המשפטים שלי, יש סמינריונים ויש בהמשך הקצת יותר רחוק גם עבודה מהבית במסגרת ההתמחות וכו' - היתי שמח לאפשרות לעבוד עם שני מסמכים במקביל פתוחים על המסך הזה, האם הוא רחב מספיק לזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי איזה מסך אני רוצה - DELL FP2007 הזמנתי את המסך ולאחר ציפייה לא קצרה קיבלתי אותו. התכוננתי נפשית : למצב של פיקסל בודד שרוף (בחנות אמרו שמעל 1 הם מחליפים) חיברתי את המסך ומהר מאוד חשכו עיניי :'( מקום גדול וברור למטה בצד שמאל בצבע אפור כהה. זה לא לכלוך על המסך. מדידה גסה עם סרגל מראה משהו בסדר גודל של 1.5mm x 0.5mm שלפי חישוב שלי זה 12 פיקסלים סמוכים שרופים ! צירפתי תמונה. מישהו יכול לעזור באבחנה ? מה עושים ? אני גר בחיפה והחנות במרחק שעתיים נסיעה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, דיי חרשתי על התגובות בפורום, הכל המליצו על DELL 2007FP\WFP אבל בשל קושי למצוא אותם אני דיי בטוח שאני יוותר. אני מחפש מסך טוב לעיניים, לא חייב להיות סוף הדרך אני לא גרפיקאי מומלץ לטקסט, בעיקר אבל גם סרטים ופחות משחקים. לפי מה שאני הבנתי מומלץ פאנל S-PVA אבל אני לא יודע באיזה מסך יש את זה ואיזה מסך הוא טוב. אני יושב במרחק של משהו כמו 70-80 סנט' מהמסך אז אני מניח שאני מחפש 20 אינצ'. כרגע אני עובד כבר שנתיים על Laptop - LG 5SLE ככה שאני מקווה שיהיה שיפור בתצוגה. הרבה ציינו את הפאק של מסך ה - S-IPS (זליגת אור) מה הפאק של S-PVA? תודה יבגני
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש בגודל של 23-24 ורציתי לדעת האם יש מסך כיום שנחשב כבחירה הרצויה? לפני כשנה+ הDELL22 היה הבחירה האוטומטית לכל מי שחיפש מסך חדש 22'. זאת הייתה ההמלצה שחזרה על עצמה אינספור פעמים בפורומים. רציתי לדעת האם יש כיום מסך בתחום ה23-24 שהוא היורש הרוחני? מסך שעליו אפשר להמליץ ללא היסוס וללא מתחרים? (בכוונה לא ציינתי תקציב, כי השיקול שלי הוא לא שיקול תקציבי אלה שיקול עלות/תמורה ואיכות המסך -- אני מוכן לשלם יותר אם זה שווה את זה). אין לי בעיה לחכות חודשיים שלושה אם יש דגם שאמור לצאת בקרוב שצפויי להיות משכמו ומעלה. השימוש יהיה למשחקים וגלישה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בין ה EIZO S1931S לבין ה DELL2007FP . השימושים שלי הם משחקים משחקים ושוב משחקים (כבדים מאוד) .. לרשותי מחשב עם Q66 וכרטיס מסך 8800GT OC. התקציב הוא 2500 ש'ח אני מחפש במסך : חיות תמונה , חדות גבוהה מאוד של צבע , ופשוט תמונה חיה וחדה שתרשים אותי ותשאיר אותי ללא מילים, שטח עבודה פחות עקרוני לי, ואני לא עובד עם תוכנות עריכה ודברים כאלה.. רק משחקים (אבל להגיע לשיא איכות, חדות , חיות מקסימלית של תמונה). אני חייב את עזרתכם כי אני כבר כ'כ מבולבל שאין לי מושג על מה ללכת.. הבנתי שלDELL יש תמונה מרשימה מאוד, אבל יש את בעית הפיקסלים והפאנל המקורי שממש מפחיד אותי ואני מפחד מאוד ליפול פה. לעומת זאת יש את ה EIZO S1931S שהוא נחשב איכותי ביותר וגם מציג תמונה ברמה גבו…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיום אני עם ה2209wa של דל. רוצה לשדרג גודל ורזולוציה. לשימוש במשחקים ובפוקר און ליין. מתלבט בין: 1. LG IPS 27EA33V 2. DELL U2412M LED ההבדל הכספי לא מעניין אותי. אני משחק פוקר און ליין וחשוב לי שיהיה לי מקום לפתוח מספר רב של שולחנות ככה שאני צריך שטח עבודה במסך, מצד אחד אני מפחד שהמעבר מ22 ל24 יהיה זניח מצד שני ל24 יש רזולוציה יותר גבוהה משל ה27 אז אולי זה מצמצם את ההבדלים בינו לבין ה27. אני עם כרטיס מסך gtx 570 אם זה גם משנה משהו ואינני מתכוון להחליף אותו בקרוב.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באתרי מכירות קבוצתיות כמו וואלה, ynet וכו' מוצעים למכירה מסכים מתצוגה במחירים אטרקטיביים בהחלט. בפרט, מוצע למכירה מסך Samsung 2253BW ב- 700 ש"ח. מהם החסרונות/סיכונים בקניה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
MVAו(3) P-MVAו(5) PVAו(7) S-IPSו(6) S-PVAו(5) TN Filmו(127) מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני מחפש מסך למחשב בעל רזולוציה של 2k-4k איכותי בגודל 24-26 אינצ', שמתאים לעבודה ממושכת מולו (שיאמץ כמה שפחות את העיניים). המחשב מיועד למשחקים בהגדרות גבוהות ולימודים (המון המון קריאה). (המחשב מכיל שתי gtx970) מחיר 2k-3.5k (אם יש משו מאוד מומלץ אפשר לחרוג אין הגבלה על התקציב אבל כמובן לא לזרוק סתם כסף ובאותה מידה אפשר גם להוריד את הסכום)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OK כנראה כבר חלק מכם יודעים שאני מחפש מסך 24 ועכשיו זה עבר להילוך גבוהה ( ז"א ברגע שאני אמצא את המתאים לי אני קונה ) אז ההתלבטות היא כזאת : 1. Philips 240BW8EB 2. NEC 2470WVX 3. DELL 24O7WFP 4. DELL 24O8WFP אם אתם ממליצים על מסך רצוי מאד שתגידו גם איפה אוכל לראות אותו ( כי הייתי ברוב החנויות המובחרות ואין כלום ) הייתי ב אופיס דיפו באג וביג בוקס
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. כיום יש לי כרטיס מסך HD 5770 עם מסך CRT של LG בן 3 בערך ואני מעוניין להחליף אותו במסך LCD/LED בגדול 22" בתקציב של עד 1500 ש"ח (לפי מה שראיתי אפשר למצוא מסכים טובים בסכום הזה אבל אני פשוט לא מבין גדול ) עיקר השימוש שלי במחשב הוא במשחקי מחשב, גלישה באינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים וסדרות. את המסך אני מעוניין לרכוש מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סטנד ל2 מסכי 24 אינצ' (של דל). יש המלצות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עם יהיה צריך בשביל המסך אז כך העם מסך למשחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עם פאנל IPS - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עם פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כמעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עם הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למשחקים פאנל IPS - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/he/business/…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי את המסך (האמת שאמא שלי רכשה אותו אבל לא משנה) CMV T39D 20" בחנות KSP ברעננה. המסך עונה על צרכיה של אמי בצורה סבירה מאוד ואף מעבר לכך ואני מרוצה. הבעיה- ישנו פיקסל שרוף בקצה העליון של המסך. הפיקסל אינו ממש מפריע, אך עם זאת, זה פיקסל שרוף על ההתחלה.... הפיקסל נראה שרוף רק בחלק מהצבעים (מה שאני חושב שנקרא "סאב-פיקסל" או משהו כזה). האחריות של KSP מכסה בימינו גם פיקסל שרוף אחד ב 10 הימים שלאחר הרכישה (סוף סוף). האם אתם יודעים אם זה כולל גם "סאב-פיקסל"? (אין לי רצון להטריח את אמא שלי לחנות סתם, היא עובדת הרבה מאוד) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השימושים הם אינטרנט, משחקים, פוטושופ ברמה חובבנית, סרטים וסדרות ושאר השימושים הרגילים. יש משהו טוב עם פאנל IPS בתקציב שלי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המסך שלי מעולה, פשוט לא ראיתי כמוהו, אבל הייתי רוצה מסך גדול יותר, עם זמן תגובה מהיר יותר ואני מוכן לוותר על דיוק צבעים (אבל לא על איכות המסך !). עכשיו לך תמצא מחליף לכזה מסך. קודם כל חקרתי על הU2311 כי הוא באמת מציאה שאין כמוה, אבל הוא באותו הגובה של המסך שלי רק רחב יותר, גודל נקודה גדול יותר וקצת פחות איכותי ובלי הפיצ'רים שהתרגלתי אליהם. אז הסתכלתי עוד מסביב, הגעתי למבוי סתום ופנטזיות על הWFP של ה30 אינצ' HELP !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהנחה שתקציב לא מהווה בעיה,על איזה מסך שווה ללכת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שאתחיל לתאר את הבעיה אני מכרח לומר, המסירות והאדיבות של צוות האתר/הפורום הזה, ישנים וחדשים, פשוט נפלאים. תודה רבה על מה שאתם.(מתנצל על פרץ הרגשות הפתאומי, ריפרפתי בהודעות ישנות, והייתי חייב(שוב) להודות.) טוב הענין הוא, יש לי מסך בן 4.5 שנים viewsonic g90f המסך היה מעולה עד לפני שבועיים, הוא התחיל להראות צבעים דהויים, מין פליקרים פה ושם, וזה היה מסתדר מעצמו. לפני שבוע אחרי שהוא נכנס למצב כיבוי(רק המסך) ניסיתי לחזור לשולחן העבודה, המסך השמיע צליל הדלקה, אבל שום תמונה. עשיתי ריסט, והכל עבד. היום אותו הדבר, וכלום, הוא נדלק כשהמחשב מתחיל לפעול(הנורית הופכת ירוקה.) אבל אין תמונה. חששתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך, אבל המסך השני שלי(טלויזיה LCD) משדר חלקלק. אני לא רוצה לעבור לLCD…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2007WFP שאני אוהב מאד אבל יש לי גירוד ל ''24. קשה לי להעריך את תג המחיר, היתי רוצה שיתן יחס עלות תועלת דומה לזה שנתן לי ה 2007WFP. אני בעיקר עובד עליו, רואה סרטים ומשחק מדי פעם. כמו כן - האם כרטיס המסך שלי מספיק חזק או שבכלל אין קשר בין הדברים? (המפרט שלי בפרופיל...) תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי מסך LCD בגודל 20 אינץ' של סמסונג, דגם 203B. http://zap.co.il/model.asp?model_id=463203 הפעם בניגוד להרגלי, מסיבות שונות, לא טרחתי לראות אותו במו עיני והסתפקתי בביקורות שקראתי. חשבתי לקנות 20" גם כדי לשדרג את חווית הצפייה בסרטים למרות שהבנתי שה-CRT עדיין מציג יכולות משופרות יותר בתחום הזה. עם זאת, בבדיקה מקרוב התאכזבתי מאוד לראות עד כמה ההבדלים משמעותיים ופוגמים בחווית הצפייה. גוסטינג, קוביות של קידוד וכיוצא בזה בעיות שכמעט לא קיימות במסך ה-CRT הישן שלי ואציין עוד שאת ה-LCD אני מחבר ב-DVI הדיגיטלי. האם נפלתי על יחידה בעייתית או שזאת תופעה מוכרת במסכי LCD ואין תרופה? אני שוקל ללהחזיר את המסך אם לא אצליח לשפר את איכותו. בתודה מראש על כל תגובה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בגודל של בערך 24 אינץ, לשימושים כלליים: קצת משחקים, אבל לא משחקי רשת מהירים, אינטרנט, יו טיוב ואופיס. התקציב בערך 1000 ומשהו, חשבתי על מסך קעור. אשמח לרעיונות והמלצות.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ל 2 מסכים - אחד לי ואחד לילדים. לגבי המסך שלי -מסך לגיימינג, התחבטות קשה בשל פערי המחירים. האם שווה להשקיע ב 4K ברמות המחירים הנוכחיות? האם יש מסך 4K מומלץ וזול (יחסית)? 1. BenQ 1ms GTG XL2720Z 2. AOC 24" G2460PQU 3."24 Asus LED VG248QE 4. BenQ XL2420T 5. Dell U2713HM לגבי מסך לילדים:. המחשב שלהם משמש בעיקר למשחקים. כרגע מותקן בו כרטיס מסך MSI GT 630 ( http://www.msi.com/product/vga/N630G...#hero-overview ). מתכוון להחליף להם למחשב חזק יותר רק בעתיד הרחוק (3 שנים לפחות),מחפש מסך של 19" ומעלה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
תמליצו לי על מסך "22 בסביבות ה- 1800 ש"ח. 70% משחק 20% גלישה ברשת 10% צפיה בסרטים אם אפשר את כל הפיצ'רים/חיבורים עדכניים שיש כיום. שמעתי שהסמסונג טובים ביחס למחיר או אולי חברה מוכרת אחרת גם אפשרי. בנוסף תציינו איזה פאנל עדיף. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-