מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי, שימושים סרטים עבודות, גיימינג וכו'... אני מתלבט בין שני מסכים של סמסונג 23 אינץ', אני לא רואה ביניהם הבדל אז אני לא יודע מה עדיף אבל יש ביניהם פער של מאה + שקל מסך ראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9877 מסך שני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10793 אם אין ביניהם כל כך הבדל אז נראלי אני אבחר ביותר זול, מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, רוב השימוש בו יעשה לגיימינג ושאר העבודה תיהיה באינטרנט אשר כוללת קריאה מרובה של טקסטים. אני מתלבט בין שני הדגמים הללו: LG W2486L Samsung BX2450 אמרו לי שהצבעים של SAMSUNG הם לא קבועים בין מסכים ויכולים להראות לא חיים ושידרש כיוונון שלהם. אשמח לשמוע דעות וחוות דעת שלכם לגבי מסכים אלו, ואם יש לכם הצעות כלשהן אחרות למסכים 24" (לא בהכרח 24, אבל זהו המינימום )
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהנחה שתקציב לא מהווה בעיה,על איזה מסך שווה ללכת?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום המסך שלי מחובר למחשב דרך יציאת Mini DisplayPort ל DisplayPort (באמצעות מתאם mini DP ל DP ) וכבל DP רגיל אבל משום מה הנורות\לדים של הלוח אם והלד טעינה של ה HDD נשארים דולקים גם כאשר אני מכבה את המחשב ! חשוב לציין שזה לא קורה עם יציאת ה HDMI וגם לא עם יציאת ה DVI ! למישהו יש מושג למה זה קורה ? ואם יש אפשרות לבטל את זה או משהו ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי בפורום ואני רואה שכל הפורום הזה משתחווה למסך Dell U2311H. לא משנה מה אנשים מבקשים, מבקשים X מציעים להם Dell, מבקשים Y מציעים להם Dell. אפשר לדעת מה כל ההמולה סביב המסך הזה? אני מחפש מסך לסרטי HD (720p) ומסך למשחקים כבדים ! אני יושב המון שעות מול המסך, צריך מסך שיהיה "בריא" לעיניים. רציתי בבקשה הסבר בקצרה (ולא לינק למאמר 3 עמודים) על מה זה IPS, חוץ משיפור קטן בצבעים ושאפשר להתסכל מכל זווית על המסך. ובגלל שאני מחפש מסך למשחקים, מומלץ לקחת מסך שהוא 6ms ומטה, לא? אם ה-Dell לא היה 8ms מזמן הוא כבר היה יושב לי פה על השולחן. אשמח לשמוע עוד הצעות, בנוסף ל-Dell המדובר..בטווח מחירים שלי שיענה על הדרישות שלי. עדיפות ל-LED על הדרך. עריכה: אפשר גם הסבר לגביי HDMI ? א…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הייתי בחנות מחשבים (מי שרוצה מוזמן לשאול בפרטי איזה חנות) ושם כן הציגו את מסך ה-DELL U2311. לידו היו כל מיני מסכי TN וישר מרגישים את ההבדל המשמעותי בין שני הפאנלים. אבל ראיתי עוד מסך עם הפאנל IPS מסך LG IPS236V הוא גם כן מציג איכות תמונה מעולה וכמעט עם אותו טווח מחיר. העניין שעכשיו אני בטוח שאני רוצה את הפאנל הזה אולם מה לדעתכם יותר טוב מבין שני המסכים? אני אציג את השינוי בין שני המסכים: לקחתי את המחשב הנייד והרצתי סרטים על שני המסכים. היו שני דברים שונים, אחד לטובת ה- DELL והשני לטובת ה- LG. למסך ה- LG יש יותר בהירות כך שמסך ה-DELL בבהירות מקסימלית מגיע רק ל- 70% מהבהירות המקסימלית של ה- LG. אבל מסך ה-DELL יותר חד מבחינת הצבעים כלומר באותה תמונה אתה יכול למשל להבדי…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המלצה למסך מחשב LCD בין 800 ל 1200 ש"ח טוב. אבא שלי מבוגר כך שהוא הולך להשתמש ברזולוציה נמוכה. השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית (בעיקר אינטרנט). למרות שהנכדים משחקים כל הזמן במשחקי און ליין במחשב. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC 922VX שהתקלקל לי פתאום ועלה בזמנו 2000שח. ואגב אתמול הזמנתי מחשב חדש עם HD4850 בחנות FOXPC את הVIEWSONIC קניתי בKSP פ"ת לפני שנה בערך ואני מקווה שיצליחו לתקן אותו אחרת אני אצטרך מסך אחר ולא ממש בא לי להחליף... אם לא תיהיה ברירה אלא להחליף יש בKSP רק שני דגמים נורמלים בגודל 19" - LG L1972H SAMSUNG 943B איזה מביניהם עדיף? או שיש בKSP משהו טוב יותר? והאם שווה להוסיף כסף ולקנות מסך גדול יותר? אני אישית מעדיף את הרזולוציה של ה19 אינץ'.. ואין לי מושג איך המשחקים ירוצו עם מסך בגודל אחר אני מעדיף שיהיה לי מחשב שיחזיק משחקים לזמן רב והרזולוציות הגבוהות שבמסכים הגדולים קצת מרתיעות אותי.. מה דעתכם??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אני קונה מסך רק כי הקודם נהרס, וזה בא לי בהפתעה ולכן אין לי כל כך הרבה כסף כרגע להשקיע בזה. איזה מסך הכי מומלץ במחיר כזה? אני צריך את המסך בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים אבל לא כאלה עם גרפיקה מטורפת אלא משחקים בסגנון פרו אבולשן 09 למשל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום צריך מסך "24 בעיקר למישחקים ולסרטים אבל גם שהכתב יהיה ברור התקציב הו עד 3k אבל אני רוצה את המסך המישתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת בתודה לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
- אחרי תקופה ממושכת של אגירת "הון" למען פרוייקט שידרוג המחשב שלי אני מעוניין להיסגר סופית על צג המחשב אז: ה-EIZO 24" http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E680163-BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או ה-Dell 24" http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de90&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=33&aff=zap - המסך יהיה גם למשחקי מחשב+רשת,וסרטים כמובן. - תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצות, עצות וכדו' יעזרו לי מאוד. מתחרים שעדיפים במחיר דומה וכאלו, תודה.
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
L246WH של LG T240 של SAMSUNG שני המסכים באותו טווח מחיר איזה מבניהם יותר עדיף מבחינת חיבורים, צפיה בסרטים, ומשחקים לא משחקי רשת אבל משחקים כמו GTA 4 וכל החדשים שיצאו בזמן האחרון
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך טוב למשחקים וגם לרגיל שיראו טוב ! תמליצו לי מקווה שתעזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום התחדשתי במסך T240 Samsung ורציתי לחבר אותו לממיר יס. האם עליי ללכת לקנות את הכבל VGA ל- RGB ובזה ניגמר הסיפור? או שעליי להשיקע כסף גם בכרטיס טלויזיה. סליחה על הבורות אוליי כבר שאלו את השאלה הזאתי אבל לא מצאתי תשובה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, אני מצטער על פתיחת דיון נוסף - הדיון הקודם קצת שקע, והחלטתי שאני חייב לפתוח דיון נוסף לפני שאני מאבד את הראייה שלי סופית - הפעם יקנה מסך תוך מספר ימים - אודה לכם על ההתחשבות... אז שוב, הדרישה היא למסך מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר במסגרת התקציב, 19, בעיקר לעריכת תמונות, צפייה פה ושם בסרטים וגיימינג. עדיף שאף אחד לא יבוא על חשבון השני, הכל בכל מקרה יהיה שיפור לעומת הזוועה הנוכחית. ושוב כמו מקודם, אם יש מסך רחב איכותי שיכנס בתקציב - מה טוב. אשמח גם להמלצה על חנויות, ומסכים עם מדיניות של פיקסלים שרופים נמוכה יתקבלו בברכה. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[move][move]שלום,[/move][/move] אני צריכה עזרה דחופה לגבי בחירת מסך LCD(באופן זמני אני נאלצת לעבוד כרגע עם CRT) אני מעונינת במסך 24 שישמש אותי לגלישה +מעבדי תמלילים בעיקר ולצפיה בסרטים(חיבור HDMI ל-DVD) וטלויזיה. המסך מיועד לחדר לא גדול ולכן צריך לשמש לשני הפונקציות. לפי תחקיר שעשיתי אין יותר מדי מסכים שמשמשים כטלויזיה כולל שלט. אני רוצה לחבר אנטנה ישרות למחשב ללא צורך בממיר. אשמח להמלצות כולל אופציה של מסך ללא חיבור לטלויזיה ותוספת של טיונר שיכלול שלט ואפשרות להתחבר לאנטנה תודה, הילה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הוא מהדגם החדש REV. A01 ולא משופץ כמו שנמכר פה בארץ ובמחיר של 600$ שזה 2320 ש"ח כולל משלוח ואחריות של 5 שנים מ DELL העולמית וזה תופס גם בישראל, השאלה היא האם אני אצטרך לשלם מס ואם כן כמה והאם אצטרך לשלם גם לדואר עבור השיחרור של המסך? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע התקציב שלי לא מוגבל, ואני מחפש לשמוע על כל המסכים ,מה"פשוטים ביותר" ועד הטובים ביותר, אני מחפש מסך מהיר ,עדיפות ל 2MS , בשביל משחקים קודם כל ,כמובן עדיף שהוא יהיה FULL HD ,אני כרגע עם המסך 931 BF , 19 אינץ על המחשב הזה: http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w אז המטרה היא באמת מסך ברמה גבוהה, מהיר מאוד למשחקים ,גם אם זה אומר לקחת TN, אז כמובן TN טוב, אני אשמח לשמוע את כל ההצעות , בכל המחירים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לרכוש מסך 24' (חשבתי על פיליפס 240BW8EB ) עכשיו או לחכות לקיץ. כרגע יש לי radeon x1800 בתור כרטיס מסך, אני לא מתכנן לשחק במשחקים יותר מידי בזמן הקרוב אלא בעיקר לצפות בסרטי HD. בקיץ אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל גם לשחק משחקים ב-HD. למה בקיץ? אני סטודנט ואין לי זמן למשחקים כרגע עד החופשת קיץ לכן אני לא רואה סיבה לקנות מחשב עכשיו. השאלה שלי היא, האם הולכים ליהיות שינויים גדולים עד יולי~ (במחירים/מסכים) שכדאי לחכות להם? אני לא לחוץ על מסך חדש לכן אם יהיה הפרש סביר במחירים או שיהיו דגמים אחרים טובים יותר אני יכול לחכות. אם לא הולכים ליהיות שינוים גדולים איך הפיליפס בתור מסך לשימוש ביתי(משחקים/סרטים)? האם יש דגם אחר שיותר משתלם לקנו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחים אני מחפש מסך למחשב 22 אינץ'.. פתוח להצעות , נוטה לכיוון של הסמסונגים - T220 ' T220P ' 2253BW. מה שחשוב לי לדעת- מה הכי כדאי משלושתם לפי הדרישות שלי? 1.שהX1600 של רדייון יוכל להחזיק את הרזולוציה הטבעית שלהם לאינטרנט וסרטים , אין לי בעיה לשנות רזולוציה לפני כניסה למשחקים. 2.שהוא מתאים למרחק של בערך 70 ס"מ ממנו , אני רוצה לדעת אם זה לא יותר מדי קרוב ולא מתאים לטווח ראייה שלי. 3.עדיף כמה שיותר זול , וחנויות באזור המרכז. תודה מראש וזה חשוב חברה .
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש הוא ALL N ALL, מצד אחד אני עורך תמונות בפוטושופ ורואה סרטים ומצד שני משחק משחקי פעולה. חשבתי על הBENQ E2400HD (עם החיבור DVI!) מה דעתכם? יש בכלל אפשרות לפאנל יותר מתקדם מTN בתקציב? משתלם אולי לרדת ל22 ולעלות באיכות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה היא האחריות של ה 2408 DELL ? לאחר חודשים ארוכים ומיותרים שבהם לא הגיע הדגם החדש,הוא סוף סוף הגיע.. לפני הוצאה של 3200 שקל אני רוצה לדעת בדיוק מה האחריות שאני מקבל, הבנתי שהאחריות היא של המעבדה של דל ולא ממי שאני קונה ממנו. האם קיים איפה שהוא ברשת את כתב האחריות? לדוגמה נאמר לי שאין החלפה מפיקסל מת אחד אלה רק שניים שלוש. נאמר לי גם שאת אחריות הפרמיום שראיתי באתר של דל ניתן לקנות ישירות מדל ואני יקבל שירות רק בחו"ל... לפני הוצאה גדולה כל כך אני רוצה להיות בטוח שאני לא מדיי פזיז בקניית המסך הזה ולא TN 24 בחצי מחיר
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
LG w2261V VS samsung t220/p?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות מסך מחשב ומתלבט מה הכי טוב לי (כן, כרגע אני עדיין עם CRT). אופי העבודה: 50% תיכנות 30% משחקים (בעיקר ספורט ו FPS 20% עבודה משרדית ואינטרנט. תקציב: עד 2000 שקל (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב 200-300). האם כדאי לי ללכת על LG L2000CP בגלל הפאנל ? או שאולי כדאי לי ללכת עם העדר ולקחת אחד ממסכי ה 22" הרבים שבשוק, למרות פנל TN (בכל זאת מסך גדול יותר זה גם יתרון) ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-