עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם. אני מטלבת בין שני מסכי LCD Dell 20 2007WFP או SAMSUNG 226BW 22'' מה עדיף? האם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה? בקיצור על איזה מסך הייתם ממליצים לי???? שימושים: מדי פעם משחים, בעיקר סרטים ואינטרנט. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by look-GOD,

אז ככה נשתדל לא לכתוב יותר מידי. יש לי מקרן עם חיבור VGA (שאמור להביא SIGNAL ממחשב). יש לי ממיר של (נגיד YES לצורך העיניין) שיש לו יציאת HDMI (וכמובן שיש מלא ערוצים של HD). אני רוצה לחבר אותם אחד לשני... מצאתי כבלים של HDMI ל VGA אבל עד כמה שידוע לי HDMI זה דיגיטלי ו VGA זה אנלוגי.... אז לדעתי זה לא בטוח יעבוד אבל תאמת שבראש זה לא מסתדר לי למה שזה לא יעבוד.... קיצר מישהו יודע אם יש סיכוי שזה יעבוד או לא?? דוגמה לכבל שמצאתי: http://www.brilliantstore.com/hdmi_cables_dekcell_cpa_1369.html ויש אפילו כאלו: http://www.leiloes.net/Cabo-HDMI-Macho-para-VGA-Macho-Dourado-com-Ferrite-Core,name,66686446,auction_id,auction_details תודה על העזרה מראש אילן

• 8 תגובות
    • 8.5k צפיות
  3. שלום לכולם במחשב שלי לוח אם P8H77-M PRO עם החיבורים הבאים: 1 x DVI 1 x D-Sub 1 x DisplayPort 1 x HDMI חשבתי לשדרג את המסך שלי (LG L2000CP) לשני מסכים U2312HM של דל על מנת ליצור שטח עבודה גדול, אבל אני לא בטוח איך לחבר שני מסכים למחשב שלי :confused: באופן טבעי חשבתי לחבר אחד עם DisplayPort ואת השני עם DVI. האם זה יעבוד חלק? בתודה,

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by andeimirqhan,

שלום, ברצוני לרכוש מסך מחשב שישמש כיום חלק מתחנת עגינה מאולתרת לנייד ובעתיד הקרוב כמסך למחשב נייח. כמצוין בכותרת התקציב המתכונן הוא בין 900 ל1200, עם אפשרות לחריגה עבור מסכים משתלמים במיוחד. שימושים עיקריים הינם צפייה בסרטים וסדרות, קריאת מלל ומצגות ומשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אין חשיבות לגודל המסך, הגדלים המצויינים הינם מההיכרות המועטה שלי עם טווח התקציב. עדיפות לכושר הפרדה גבוהה, צבעים מדויקים וזמני תגובה טובים על-פני גודל. אעדיף לרכוש מסך הזמין בחנויות הממוקמות בצפון הארץ, אך אין זו מכשלה אם מסך כדאי במיוחד זמין רק בחנות הממוקמת בגוש דן. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Harbi,

טוב אז אחרי שקניתי את המסך הייתי מאושר וטוב לבב אבל אז בזמן בדיקת הפיקסלים השרופים(בצבע השחור) גיליתי שיש בפינות של המסך כמות אור גדולה מהרגיל, חיפשתי באינטרנט וגיליתי שזה משהו מוכר: מישהו נתקל בזה ויודע מה אפשר לעשות? האם התופעה קיימת גם בגירסא של 23" של דל? תודה

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. שלום, ברשותי מחשב ישן ובו כרטיס מסך מסוג grforce fx5700 ומסך CRT ישן ומזייף, אני מעוניין לקנות מסך חדש משהו מהסוג של Samsung T220P או LG W2261V או משהו בסגנון. ברצוני לדעת האם כתוצאה מההבדלים בין שתי החומרות (מסך וכרטיס מסך) יהיו לי בעיות כלשהן, אם כן אשמח לדעת פרטים.

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  7. אני עומד לקנות את המסך הנ"ל, לפי זאפ שני החנויות הזולות יותר (בהפרש של 450 ש"ח מהשאר) הן חצי חינם ואייבורי, שתיהן מציעות 3 שנים אחריות יבואן רשמי. השאלה אם כדאי לקנות אצלם כי המחיר נמוך יותר והמסך במלא מגיע מדל, החנות היא רק משווק, או שכדאי לשלם יותר ולקנות ממקום מכובד יותר, משהו שלא נקרא "חצי חינם" למשל במקרה של בעיה עם המסך, אצטרך לפנות לחנות או ישירות לדל?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי קונה מחשב צריך המלצה לגבי המסך הכי טוב למשחקים שקיים בגדלים עד 21

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם יש סיבה לא לחבר מחשב גיימינג לטלוויזיית LED גדולה?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by smoke_man,

ערב טוב לכולם כרגע יש לי 2408wfp אני שוקל למכור אותו לקנות את 2209wa האם הצעד הזה משתלם או שכדאי להישאר עם המסך שלי תודה מראש על התשובות

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by Googleness,

יש איזה חומר שאתם ממליצים לניקוי מסך LCD? אני משתמש כרגע במטלית כזאת לניקוי מסך שקיבלתי מאיפהשהוא... זה מנקה את האבק בצורה טובה אבל פה ושם על המסגרת ובפינות של המסך יש כתמים שומניים למיניהם. אגב זה Chimei CMV T39D

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. יש לי מסך לא חדש של sony sdmx95f עם חיבור dvi-d כרטיס מסך nvidia geforce 7900 gs, כשאני רואה סרטי HD זה לא נראה באיכות גבוהה, מה אפשר לעשות בכדיי לשפר את זה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by PTTM,

שוטטתי באינטרנט וגיליתי משהו מוזר. הE207 מציג ביצועים טובים יותר "על הנייר", ועם זאת עולה פחות מה2007WFP. מי מביניהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by jojo8036,

היי, אחרי הרבה השוות בין 4k ל ultra wide אני מאוד נוטה לכיוון ה ultra wide אני אשמח להמלצות למסך כזה! מחשב חדש עם כרטיס מסך: 1080 gtx גודל מבוקש: לפחות 27" עדיפות לקעור. כרגע מה שמצאתי כאפשרויות : Samsung 29E790 שיש לו פנאל VA Dell U2913WM ‏29 ‏ שהוא ips אבל לא קעור. אבל בכיף תמליצו לי על משהו אחר! תודה רבה מראש!

15. Started by abyss20,

קניתי את הטושיבה וקיבלתי אותה היום אבל כשאני מחבר אותה למחשב אז אני רואה די מטושטש, זה אמור להיות כך? כי בטלוויזיה שפורפרת הרגילה שהייתה לי קודם לכן היה כך וחשבתי שבמסכי LCD אמורה להיות תצוגה כמו במחשב.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by nadavy11,

היי יש לי התלבטות בקניית מסך מחשב ואשמח אם תוכלו לעזור לי קצת בעניין . אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19 או 20 אינץ בפורמט 4:3 (16:9 , לדוגמא הסאמסונג 226BW , ירד מהפרק כי הוא לא ייכנס לשידה שלי :\ ) אני עובד עם עריכות תמונה ועבודה בפוטושופ , אפשר לקרוא לזה שימוש "חובב" או - לא מקצועי לצורך העניין . אני משחק במשחקים , רואה סרטים וכותב יחסית הרבה באינטרנט וב word . אני לא מבין כל כך בעניין אבל עד עכשיו לא הפריע לי כל כך המסך הנוכחי שלי לכל השימושים (סאמסונג 721s) . אני יודע שזו בחירה קצת "לא לפה ולא לפה" אבל אשמח לשמוע הצעות שלכם למסך שהכי יתאים לי , התקציב הוא 1600 אבל עם אפשרות לחריגה . ראיתי את הסיקורים האלה - מסכי 19 - http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ …

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by R0tem1,

השימוש הוא ALL N ALL, מצד אחד אני עורך תמונות בפוטושופ ורואה סרטים ומצד שני משחק משחקי פעולה. חשבתי על הBENQ E2400HD (עם החיבור DVI!) מה דעתכם? יש בכלל אפשרות לפאנל יותר מתקדם מTN בתקציב? משתלם אולי לרדת ל22 ולעלות באיכות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום. אין לי מושג מה קרה אבל חזרתי לבית הדלקתי את המסך ואני רואה שהדסקטופ לא יושב בצורה מלאה על הצג יש בכל צד ולמטה מרווח בצבע שחור. מסך asus rog swift pg279aq לא מצאתי שם בהגדרות משהו שקשור לזה בדרייבר של נוודיה גם כן שיחקתי שם ניסיתי לסדר לא עזר עשיתי איפוס להגדרות גם כן לא עזר מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש לא עזר. מה אפשר לעשות? כרטיסי מסך זוג 1080

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by 7wingz,

מה קורה חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים בעיקר, לסרטים ולדברים הרגילים. בדקתי כבר במפרטים המומלצים ורק נשאר לי לברר כמה דברים בנוגע למסך. יש העדפה למסך מלבני או מרובע? ומה הסיבות לכך? ואם כבר אז אני אשמח לקבל המלצה למסך בגודל 19-20 אינצ', במחיר 1000-2000 בערך. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך 19 בתחום של מחיר 1400+- וראיתי פה המון המלצות!! ורציתי לשאול איך המסכים של חברת SANSUI ? אני שוקל לקנות את המסך הנ"ל SANSUI 2MS/Tr DVI http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=502468 איך המסך והאם יש לו מתחרה ראוי למחיר הזה ולמפרט שלו?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום המסך שלי מחובר למחשב דרך יציאת Mini DisplayPort ל DisplayPort (באמצעות מתאם mini DP ל DP ) וכבל DP רגיל אבל משום מה הנורות\לדים של הלוח אם והלד טעינה של ה HDD נשארים דולקים גם כאשר אני מכבה את המחשב ! חשוב לציין שזה לא קורה עם יציאת ה HDMI וגם לא עם יציאת ה DVI ! למישהו יש מושג למה זה קורה ? ואם יש אפשרות לבטל את זה או משהו ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by bbking,

שלום מה דעתכם על המסך?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by scarymovie,

מפרט של המחשב שצפוי להגיע בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0 ראשית, אני יודע שנפתחו על המסך מספר רב של דיונים. שנית, כן השתמשתי בכפתור החיפוש וגם קראתי לא מעט ביקורות על המסך באינטרנט. התוצאות לא היו חד משמעיות, באשר לאיכות התמונה וזוויות הצפייה - אין ספק שלמסך יש יתרון מובהק. עם זאת, במספר ביקורות עלה כי המסך אמנם לא רע למשחקים, אך "גיימרים מקצועיים" יעדיפו לרכוש מסך אחר (ראו לדוג' http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa-part14.html#Lag). לאור האמור לעיל, מבקש לקבל מספר חוות דעות מאנשים שרכשו את המסך ו/או התנסו בו אצל חברים/מכרים. האם במהלך משחקי רשת (הן ב-RPG, והן ב-FPS) זיהיתם בעיות/מריחות/INPUT LAG/ כל בעיה אחרת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לפני 3 חודשים ראיתי כתבות באינטרנט שהמסך הזה מגיע עם רזולוציה של -1200 * 1900 ועכשיו שאני בודק בכל החנויות כתוב שהמסך הזה תומך רק ב-1680 על 1050 באיזה רזולוציה המסך הזה באמת תומך? די חשוב לי שהמסך הזה יהיה FULL HD ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, יש לי המחשב הבא: לוח אם 754PIN MSI K8MM3-V AMD ומעבד AMD סמפרון 2800+ המחשב משמש לעבודה משרדית ואינטרנט בלבד. אני מחפש מסך 19'' לשימושים האלו במחיר 1200-1400 ש"ח אשמח לקבל המלצות למסך מומלץ

• 8 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.