עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by orlupo,

אני מחפש מסך LCD בסביבות ה-2000 ש"ח שישמש אותי גם לעריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. הבנתי שמסך PVA לא הכי יתאים לי ומצד שני מסך IPS יקר מאוד. שמתי עין כרגע על ה-LG 204WT. ראיתי שיש גם את ה-CMV 221D ואת ה-Samsung 226BW. איזה מסך מבין השלושה הוא המומלץ ביותר? האם יש מסך אחר מומלץ? בתודה מראש, אור.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מחפש מסך להחליף את ה-CRT עגלה שלי, הייתי מעדיף להחליף ל-CRT רחב אבל אין בארץ, אז אין לי ברירה אלא "לשדרג" ל-LCD. השימושים הם בערך הכל פרט לעריכה גרפית, אני גם משחק אז צריך מסך שלא סובל מבעית גוסטינג, גם מתכנת \ לימודים, אז צריך שהיה נוח לעבודה ממושכת, גם רואה סרטים אז צריך שלא יהיה דליפות אור ואיכות תמונה טובה ובעיה נוספת שהמסך ישב ממול ל-2 חלונות. בנוסף הוא צריך לעבוד גם עם PS3, למרות שיש לי כבל HDMI-DVI אבל אני לא יודע אם זה יכול לעבוד עם ה-PS3. pivot יהיה בונוס לעבודה עם מסמכים, אבל זה שולי, כנ"ל לגבי מסך בעל ציפוי שאינו משתקף (למרות שעד עכשיו הסתדרתי עם ה-CRT). אני גם לא יודע להחליט אם עדיף 20 איכותי או 22 TN טוב. קיצר, יש המלצות? וגם רציתי לדעת אם במשחקים מורגשת המרי…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by haifaboy,

שמתי לב שמבחינת המפרטים ה 14 הרבה יותר פשוט מה 13 שאותו הוא אמור להחליף ( רזולוציה פחות חדה , אין HDMI ) . מה עדיף לדעתכם ??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Doron404,

הסתכלתי היום על מסך הסלולרי שלי (Nokia N73) וחשבתי, למה בLCDים השולחניים התצוגה לא כזו טובה?? הצבעים בנוקיה עשירים, עמוקים יותר והתמונה חדה יותר מכל מסך LCD שיצא לי לראות, כמו כן השחור שם נראה אמיתי יותר ומלא! למישהו יש מושג באיזו טכנולוגיה משתמשים במסכים האלו? (בכל אחד מהנוקיות הגבוהות למשל)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ראיתי את המסך הזה DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR ואת המסך הזה SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI (זמן התגובה מאוד חשוב לי.) במחיר ממש נחמד. השאלה שלי איך הוא יתמודד עם משחקים וסרטים בתודה נתנאל.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. התקשרתי לחנות בה הזמנתי את המסך, אמרו לי שהצפי להגעת המסכים הוא כמעט עוד 14 יום נוספים(בנוסף ל-14 שכבר עברו). כי אילו מסכים חדשים עם פאנל חדש שמייוצרים באירלנד יש למישהו מושג האם הם דוברי אמת? הזמנתי מ pccenter.co.il

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by duhifat,

כל מי שמחפש את הדגם הנ"ל או ה-2007FP של DELL, אז מתארגנת הזמנה קבוצתית של המסכים האלה. המסכים צפויים להגיע לישראל עד ה-30 לחודש (ינואר). תכתבו לי PM ואני אכתוב לכם למי להתקשר וכמה זה עולה (המחיר נמוך משמעותית מכל מה שראיתם באינטרנט). אני לא יכולתי להתאפק יותר ורכשתי את ה VP930 של VIEWSONIC (שהוא אגב מסך מצויין ואני אוסיף ביקורת שלי עליו בקרוב) אבל אם הייתי יודע שתהיה לי אפשרות לקנות את ה-2007WFP הייתי כמובן ממתין. אז תזדרזו כי ההזמנה צריכה להסגר בימים הקרובים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Super Sonic,

אני קונה מסך ומבקש אמלצות לאחד 24 אינצ' בתקציב של עד 1500 שקלים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Golden Fish,

אשמח לפרטים...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ychig,

זה התחיל מלפני 10 חודשים בערך ככתם קטן יחסית בצבע כחול/כחול כהה/ציאן של 3 ס"מ ולאט לאט מתפשט, כשלוחצים על המסך ה"נטיפים" מתרחבים , אבל חוזרים כשמפסיקים את הלחץ. בחלק מהמקומות הכתמים נסוגו/נעלמו לגמרי.. תמונות מלפני חצי שנה: מהיום: יש לבעיה הזאת שם? יש דרך להעלים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by L1ron,

שלום לכולם, יש לי מסך 19" של ACER ומה שקרה לו היום זה שהוא פשוט הפסיק להראות אור מהמסך,הוא חשוך לחלוטין,למרות שהנורה מראה שהוא דולק. האם זה בהכרח אומר שהמסך הלך?או שאולי זה וירוס או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. ברזולוציה של לפחות 1200-1900 פאנל לא TN היום הייתי באידיגיטל ונגנבתי לגמרי מהצבעים של וזווית הצפיה של המסכים של אפל, מחפש משהו דומה לחבר ל PC (למה הו למה אפל צריכים להמציא חיבור משלהם שלא מתחבר לכלום..? ). תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מה הסיכונים בלרכוש מסך דק יד שניה? והאם פנל SIPS משמעותי כל כך לעומת TN או PVA עריכה האם קצב רענון חשוב במסכים דקים ? כי ראיתי שהפנל IPS הוא מאד איטי 16 מילי שניות לעומת 5 של ה TN תשובות בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by HydroIT,

כמובן שיהיה איכותי, ונוח לשימוש. תקציב - אני עוד לא בטוח לגבי זה, לכן אשמח לקבל אפשרויות מכל קשתות התקציב האפשרי. תודה!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ori_fadida,

שלום לחברי הפורום. ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב של עד 800 שקל. השימושים שלי הינם לאינטרנט וורד ומידי פעם סרטים. לא משחק. הגודל הרצוי הינו מ19-22 אינץ'. לאחר רפרוף קצר בזאפ עלה לי המסך הבא- Philips 21.5 Led LCD 5ms 1:20M 1920x1080 222EL2SB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777208 או ההצעה הזאת- Acer LED 21.5" Full HD 1920x1080 5MS 1:12M http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=556 מה דעתכם על המסכים הנ"ל? האם יש אופציות טובות יותר במחיר הזה? תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Hydr0,

אהלן חברים, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש הבייתה עד 1000 ש"ח. רוצה גודל של 23-24 אינץ. לא רואה בו סדרות או משחק משחקים אלא נטו ללמידה (וורד, אינטרנט).. כרגע המסך שלי ישן מאוד של סמסונג ועושה לי המון כאבי עיניים. יש לי במשרד מסך של DELL וממש אהבתי אז נראה לי DELL זו יכולה להיות אחלה אופציה. תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. שלום חברים הגיע הזמן להחליף את המסך ששרת אותי ב 10 שנים האחרונות סוני 19 אינטש 4:3 בעיקרון אני משחק CS , אינטרנט , וקצת סרטים הכי הרבה משחקים למסכי NT יש זמן תגובה הכי טוב אבל הכי פחות חדים . וטכנולוגיה הכי ישנה למסכי IPS איכות טובה יותר אבל דיליי גבוהה יותר יש מסכים כעורים שאמורים לתת חוויה טובה יותר , ורגילים יש על DELL חוות דעת טובה החלטתי שהכי חשוב זה 144HZ אני רגיל למסך עם מידות של 30 ס"מ גובה ו 37 רוחב , אני מפחד שמעבר למסך רחב ירגיש לי קטן מידי כרטיס מסך 280X R7 מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח גמיש תודה

18. Started by carpedm,

מה הייתם ממליצים היום כעל המסך הטוב ביותר העונה על הדרישות הבאות: ''19 4:3 ארגונומיה טובה צרכים: גלישה, משחקים, מסמכים וכ"ו (פאנל TN בהחלט סביר כאן) למרות שציינתי שהתקציב על 1500~ לדעתי אפשר להשיג מסך עם הדרישות האלא גם עד 1000~ ככה שאם חורגים מה 1000 ש"ח צריך להיות סיבה טובה. המלצות יתקבלו בברכה.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2009 בשעה 20:36:47 אגב לפי התבוננות באתר יש הרבה המלצות על ה Samsung 971P שנראה שעונה על כל הדרישות אני ישמח לקבל עוד המלצות על מסכים בהשוואה למסך הזה כמובן הייתי שמח להיות עם 2 3 מסכים לבחור מבינהם עם הפלוסים והמינוסים הרלוונטים.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי כיום מסך סמסונג 21" די ישן מחובר לכרטיס מסך חדש gtx 780 nvidia בעיקר לעבודה יום יומית, טיפה משחקים, Photoshop / visual studio אני גם שוקל להשאיר את המסך הישן שלי ושיהיה לי 2 מסכים אחד ליד השני חשבתי לקנות Dell U2414H ‏23.8 ‏אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 + שאלה, האם יכול להירגם נזק לכרטיס מסך מחיבור HDMI לאורך זמן ? כי למסך הזה אין DVI תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. קניתי אותו לפני פחות מחצי שנה ועכשיו כשנכנסתי לפורם כל העולם רוצה את המסך של DELL 2007FP. אני מתעניין במסך הזה רק בגלל שהוא מסך רחב,אבל שמתי לב ששאר האנשים כאן אומרים שהוא טוב יותר מהקודמים בגלל הפאנל שלו. רציתי לדעת אם שלי נחשב לזבל בגלל הפאנל ואם אני רוצה להחליף איזה פאנל הכי טוב לסרטים,אינטרנט ומשחקים בעיקר(מסך בעל MS גבוה) האם המסך של DELL שציינתי טוב למשחקים?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. קראתי בזאפ את הנ"ל: IPS - In Plane Switching: פאנל זה מציג כמות צבעים משופרת ביחס לTN ומאפשר זוויות צפיה רחבות. החסרון של הפאנל הוא זמני תגובה איטיים יחסית. VA - Vertical Alignment: טכנולוגיה זו היא מעין פשרה בין הISP לTN. הפאנל מאפשר זוויות צפיה רחבות וכמות צבעים גדולה. בפאנל זה יחס הניגודיות הוא הגבוה מבין שלושת הסוגים. האם זה ההבדל סה"כ בין שני הפאנלים במסך הנ"ל ? וזה אומר שאם אני ייקח פאנל VA אז זמני התגובה יהו מהירים יותר או מה ? אני מעוניין להזמין את המסך אבל החנות לא יודעת איזה פאנל אז מה הם ההבדלים בדיוק ? האם זה עקרוני ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by mtn9,

קניתי את המסך היום מהיבואן, עלה לי 1600 שקל במקום ב1800-1900 שמוכרים בחנויות.. מצתער בתמונות על האיכות הגרועה זה מה שיש בLG8300... וגם שהתמונה האחרונה יצאה חשוכה חוות דעת : אני פשוט חייב להגיד שבמסך הזה יש איכות תמונה פשוט מדהימה, נבדק ליד ה226BW והאיכות של הLG יותר טובה. אני עדיין לא מבין למה אנשים אומרים שאין הבדלים משמעותיים בין מסך 22" TN שנמכר ב1300 שקל למסך 22" TN שנמכר ב1700 נגיד. אני מסתכל על מסך של מאג שנמכר בזול ואני פשוט נגעל מהאיכות הזוועתית, לעומת זאת במסכים כמו ה226BW, LG, וMW221C יש איכות תמונה הרבה הרבה יותר טובה. המסך מגיע אם כבל חשמל, כבל DVI וכבל VGA. אני משתמש בו בDVI עם ה6200 שלי. במסך יש גם כל מיני פיצ'רים מגניבים, למשל שאפשר בלחיצת כפתור לעבו…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by andrei21,

היי -תקציב 3-3.5 אלף גמיש, רצוי לחסוך - 21:9 כמה שיותר גדול, רזולוציה 1440P פתוח להצעות - אוליי אפשר להכניס GSYNC ? האם FREESYNC יעבוד עם כרטיס NVIDIA? -האם מומלץ לקנות מחול? יש סיכון שידפק בדרך? במיוחד על ידי דואר ישראל מה החסרונות שאוליי לא חשבתי עליהם במסכים בגודל כזה או ביחס תצוגה ...?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by aleminio,

משום מה לא ראיתי כאן יותר מדי אנשים מדברים על האסוס. איזה מבין המסכים טוב יותר? מכל הבחינות.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by eyalha,

שלום, אני כבר תקופה מנסה לבנות מפרט, התקציב הוא 7000 ש"ח, לא מתוכנן OC ואם אני מוציא כל כך הרבה כסף שאין לי זה למשחקים בדרישות גבוהות : לאחר שיטוט מרובה בפורום הבנתי שהמסך 2007WTP הוא פשוט מסך מעולה ושהפאנל שלו מעולה (מחשב למשחקים) הצלחתי איכשהו לסדר את המפרט, לרדת במעבד, לוותר על מקלדת עכבר ורמקולים טובים לרדת בהרד דיסק כדי לאפשר למסך המדובר להיכנס בתקציב.. השארתי כ1200 שקל לכרטיס מסך שיירכש בעוד שבועיים שלוש, 8600 GT /GTS תלוי מה יעלה ככה.. עכשיו אני מבין שהשילוב של הכרטיס מסך הזה ושל המסך המדובר הוא לא טוב מפני שיש למסכים בגודל כזה (20') לקנות 8800, מה שאין סיכוי שאני יכול לקנות יחד עם המסך הזה. כך שהשילוב של הכ.מסך והמסך שאני הולך לקנות לא טובים ואני לא אוכל לשחק…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים