עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Symbore,

במידה ולמסך מחשב יש יציאת DVI בנוסף ל HDMI כיצד עדיף לחברו למחשב והאם אני אראה הבדל בעין?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. האם יש לזה איזה בעייה של עייפות בעיניים? או שזה יותר נעים לעיין?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by L1ron,

שלום לכולם, יש לי מסך 19" של ACER ומה שקרה לו היום זה שהוא פשוט הפסיק להראות אור מהמסך,הוא חשוך לחלוטין,למרות שהנורה מראה שהוא דולק. האם זה בהכרח אומר שהמסך הלך?או שאולי זה וירוס או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by דנדן,

שלום לכולם ברשותי מסך DELL 2209WA המוכר לכולם, עדיין עובד ובועט אך ברצוני להוסיף מסך במקביל להתחדשות במחשב חדש. לדעתכם יהיה קשה לעבוד עם גדלים שונים? ייתכן שבגלל שה2209 הוא 16:10 ההפרש לא יהיה משמעותי כלל? איזה מסך 24" מומלץ היום מבחינת DELL? והאם יש איזשהו מסך 27" מומלץ במחיר סביר ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. המסך החדש של הענקית מקוריאה מציע גודל ענק של 34 אינץ\', מבנה קעור, יחס רחב של 21:9, רזולוציה גבוהה - וגם זוג רמקולים מובנים ותג מחיר שטרם נחשף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%91/

6. התקשרתי לחנות בה הזמנתי את המסך, אמרו לי שהצפי להגעת המסכים הוא כמעט עוד 14 יום נוספים(בנוסף ל-14 שכבר עברו). כי אילו מסכים חדשים עם פאנל חדש שמייוצרים באירלנד יש למישהו מושג האם הם דוברי אמת? הזמנתי מ pccenter.co.il

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by יוסףש,

רציתי לדעת מה ההבדל בין שני המסכים האלה של LG . http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EB23PM/technical-specifications לבין זה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=883237 תודה !

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. מהם ארבעת מסכי ה - LCD המהירים ביותר?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by trovlet,

היי קניתי לפני יומיים U2414H והיה לי איתו כמה בעיות קודם כל נכנסתי למשחק ( DYING LIGHT ) והיה מסך שחור, לא יכלתי לעשות כלום, שמעתי הכל אבל שום שימוש. ואז בכלל לא יכלתי לעשות כלום, כאילו המחשב בכלל לא הגיב ושום פקודה לא עבדה, הייתי צריך לכבות ולהדליק את המסך כדי שתחזור אליי השליטה. אחר כך נכנסתי ועבד, אבל בכל זאת... אחר כך BF3 פעמיים בערך זה קרה, נכנסתי ומסך שחור, אני שומע הכל ויכל לשלוט במחשב, סגרתי פעמיים ונכנסתי ואז זה פעל. היום זה קרה עם GTA V כשאני משחק, באמצע המשחק ממעזר וחוזר ואין לי מסך, הוא שחור ואני שומע הכל, יכלתי לשחק רק עם משחק ממזוער ( ALT +ENTER ) אם אני לא טועה.. אז מישהו יכל להסביר לי מה אני יכל לעשות פה? אני חייב לציין שלא היו לי את הבעיות האלו עם המסך ה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by flowmeter,

שלום. קיבלתי אתמול את הדל החדש שלי. האם צריך לכייל אותו בדרך מסוימת? כי יש לו אינספור כיונונים? והכי חשוב מהי הרזולוציה שבו אתם עובדים עם המסך? אני כרגע עם 1920* 1080 וכל השולחן עבודה והכל נראה מאוד קטן. האם זוהי רזולוציה רק לסרטים ומשחקים? מה המומלץ לשימוש אינטרנט וכאלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ziv13,

הנה תמונות מהמסך למי שמעוניין עליו הוא עלה 2100 שקל בבאג ולדעתי משתלם מאוד במחיר הזה... הצבע חזק ומעולה הטקסט חדדדד כמו סכין יפנית.... אבלל גוסטיג יש מעט אבל קיים בוא נגיד אין אור לבן או בעיות פוקוס הכל חד מאוד אז חוץ מהגוסטיג המסך הזה מושלם. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מפרט של המחשב: I5 4590 / 1150 Tray Gigabyte GTX970 Gaming G1 עוד משהו קריטי? לגבי מחיר אני באמת לא יודע ואני לא בעניינים בכלל.. (אני מניח שבסביבות ה700?) סומך עליכם אני רוצה מסך Full HD (הבנתי שמדובר ב1920x1080) בגודל "24-"23. ייעוד המסך הוא לגיימינג כבד. שאלות: מסך בלי חיבור HDMI, עדיין יכול להיות Full HD? אם כן, איך? כמה קריטי עניין התגובה (ms)? כמה קריטי הHz? המחירים של hz גבוה מטורפים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Eliya Melamed,

התקציב שלי הוא 600 שקל עם חריגה של 50 מקסימום. השימוש העיקרי בו יהיה למשחקים, ואם אפשר שהמסך יהיה מtms או מksp. תודה מראש @--- The King --- ישלך המלצה בשבילי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום אני מעוניין לקנות מסך 19", בתקציב של כ 2200 שקל. המסך מיועד לשימוש כללי. קראתי את הדיונים והבנתי שה VS 930 הוא המומלץ ביותר למטרה זאת, אבל הוא מחוץ לטווח התקציב שלי ואין לי אפשרות לקנות אותו.לאחר הקריאה פה בפורום ואתרי היצרנים צמצמתי את הבחירה ל3 מסכים: 1) Samsung 930B LG L1950B (2 L1970HR (3 חשוב לי שלא יהיה אפקט ghosting, ושאיכות התמונה תהיה טובה (אני מתכוון במסגרת מגבלות התקציב). קראתי תגובות וביקורות טובות על שלושתם, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות עליהן אנשים דיווחו, ממה שהבנתי הם גם פחות או יותר שווים מבחינת איכות התמונה והתכונות. הלכתי גם לראות אותם בחנות ה L1970HR לא היה במלאי וגם לא הופיע בתצוגה, ובין הL1950B ל 930B לא ראיתי הבדל גדול באיכות התמונה אבל אני חייב ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, לפני שאני מחליט סופית על הרכישה אני מבקש עזרה כנה בנוגע להבדל בין ה-samsung 2443BW לבין ה-samsung T249 , חוץ מהמחיר כמובן. בנוסף אני מבקש המלצות בנוגע לאחד מהמסכים הנ"ל. תודה מראש, מיכאל[br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 10:23:08 תיקון : הכוונה היא ל-T240 (ולא T249 כמו שנכתב)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, ההורים שלי זקוקים למסך חדש למשרד שלהם (סוכנות ביטוח). השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים של המסך הם עבודה משרדית ו...עבודה משרדית. המון המון טקסים לאנשים שהראייה שלהם כבר לא.. משובחת במיוחד. התקציב הוא 600-100, זול יותר עדיף, מבלי לגרוע ולפגוע במסך. אין חשיבות מיוחדת לרכזת USB, שלל חיבורים וכו' - אולי רק Pivot. עדיף מTMS, אבל אם יש מקומות מומלצים עם מחירים טובים יותר/היצע טוב יותר - מה טוב. תודה, נעם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by sadi,

מה אתם אומרים חברים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום. האם יש חיה כזו? משהו שלא מבוסס TN עם כיול ברמת הסביר מהקופסא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך 24" שתומך ב3D וב120HZ כמובן ראיתי שיש את 2 המסכים האלה: http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS23A950DS/XS ואת זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23A700DS/XK?subsubtype=series-7-and-9-3d-led אני מתלבט ביניהם איזה כדאי לקחת הראשון עולה 200 שקל יותר מאשר השני... מה אתם ממליצים לקחת לי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by מתן123,

שלום קיבלתי היום מחשב hp 19 אינצ' lcd...לפי הsetting שלו - reccommended setting : 1280x1024 60 hz לפי מה שהבנתי מתחת ל-75hz זה לא בריא לעיניים...מצד שני זה מה שממליצים שם.. השאלה היא האם להשאיר את זה ככה או לעבור ל-hz 75 [מקסימלי] על רזולוציה נמוכה יותר.. ? עריכה: יש אפשרות להשים רזולוציה 1280x1024 עם 75hz..עדיף על 60 כן?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום רב לאחרונה הועלה רעיון להחליף את מסך המחשב שלי כרגע יש לי מסך 22" של סמסונג T220P , בן שנתיים, בעל פנל TN ורזולוציה של 1920*1200 המחשב משמש בעיקר למשחקים ברזולוציות גבוהות ואולי בגלל זה אני מעדיף מסכים 10:16 התקציב המדובר הוא סביב ה 1,500 ש"ח. השאלה שלי היא האם מסך בתקציב הזה יכול לתת קפיצת מדרגה רצינית מספיק כדי להצדיק את הכסף? ואם כן איזה מסך? קראתי פוסטים מסביב והסתכלתי בזאפ וראיתי מסך DELL U2311H שנכנס בתקציב, האם הוא יהווה שידרוג משמעותי למסך שלי? מעליו נמצא ה U2410 שכרגע מחוץ לתקציב (אלא אם יש למישהו שם של חנות ששם הוא בתקציב...), האם רק הוא יהווה שדרוג משמעותי מספיק? אולי כדאי לחכות עוד כמה חודשים ואז מחירו ירד והוא יכנס לתקציב? איך זה שה 2209WA ששקלתי לקנות ל…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by liel3,

רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום חברים הגיע הזמן להחליף את המסך ששרת אותי ב 10 שנים האחרונות סוני 19 אינטש 4:3 בעיקרון אני משחק CS , אינטרנט , וקצת סרטים הכי הרבה משחקים למסכי NT יש זמן תגובה הכי טוב אבל הכי פחות חדים . וטכנולוגיה הכי ישנה למסכי IPS איכות טובה יותר אבל דיליי גבוהה יותר יש מסכים כעורים שאמורים לתת חוויה טובה יותר , ורגילים יש על DELL חוות דעת טובה החלטתי שהכי חשוב זה 144HZ אני רגיל למסך עם מידות של 30 ס"מ גובה ו 37 רוחב , אני מפחד שמעבר למסך רחב ירגיש לי קטן מידי כרטיס מסך 280X R7 מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח גמיש תודה

24. Started by hardgore1,

שימוש: אינטרנט, סרטים, גיימינג. ה LG, איזה ips הוא? מי שיודע- איפה אני יכול לראות אתזה? לא מצאתי בנתים : ) האם יש עוד אתרים כמו tftcentral? איך הוא בכללי, מישהו מכיר אותו? הוא 1080. המסך שאקנה, אשים אותו במקום סטנדרטי, שאהיה ממנו כ60 סמ. האם מסך 27", 1080, זה בסדר למרחק כזה? או שזה קרוב מידי, ואראה את הפיקסלים, והתמונה לא תהיה ברורה? האם עדיף מסך "24, 1080, למרחק הזה? מתלבט: אני יכול להשיג את הLG מתצוגה ב1000. האם לקחת אותו, או את Dell U2414H במחיר המוזל 1100 בtms, (כשאצטרף לקנית מחשב חדש של מישהו ; ) איזה מסך איכותי מהשניים? (מבחינת איכות תמונה) איפה אני יכול לראות בתצוגה מסך 27"? היתי בכמה חנויות היום והכי הרבה זה 24. תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by freerider,

מה דעתכם בנושא ? מה אורך החיים של פאנל LCD ? נגיד 5 שעות עבודה ביום X שנה = 2000 שעות גס, 4000 שעות לשנתיים. יש נתונים מוצהרים על כמה שעות עבודה הפאנל יעבוד ? אחרי X שעות הוא מתחיל לאבד אכות ? יש הרבה מסכי LCD אכותיים יד שניה, ואני מתלבט בנושא.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.