מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
בקרוב יש לי יום הולדת (טוב עוד כמה חודשים) אז חשבתי ליקנות סוף סוף מסך חדש למחשב (כרגע אני עם מסך 15 אינץ' של סוני ה E100) ראיתי מספר דגמים חמודים מסדרת המסכים של נק(GX2) הייתי רוצה חוות דעת על המסכים של החברה הזאת ועם אפשר על הסידרה הזאת בכללי וקצת מידע על מדיניות הפיקסלים שלהם בארץ תודה פישי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי לא מזמן dell 2312HM (כן, גם אני לא קיבלתי כבל חשמל ). המסך נראה נהדר, אבל יש לי בעיית רזולוציה. אני עובד כרגע עם VGA, כי עוד לא קניתי מתאם, אני מניח שב HDMI הכל יהיה בסדר אבל זה עדיין מפריע לי. אני לא מצליח להפעיל רזולוציות גבוהות מ 1280x1024 בווינדוס 7. כל דבר מעל נותן לי מסך שחור. ברור לי שזאת בעיית תוכנה, עקב הבדיקות הבאות: 1. מחשב אחר מחובר למסך ב VGA נותן FHD. 2. המחשב שלי עם VGA, בלינוקס כן נותן FHD. מה שמעלה את המחשבה לכיוון של דריברים. אני עם לפטופ עם כרטיס מסך GT330M, עדכנתי לדריברים הכי חדשים של ניווידיה. התקנתי את הדריברים של המסך, ניסיתי גם את אלו שהגיעו איתו בקופסא וגם מהאתר של היצרן. משהו נתקל בתופעה, או יכול לחבר אצלו ב VGA ול…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך "24 בתקציב של 3000 ש"ח. המטרה היא כמעט בלעדית למשחקים. עד לא מזמן הייתי נעול על ה Dell 2408 אבל חשבתי אולי שלמשחקים יש תמורה טובה יותר למחיר, במיוחד לאור הביקורות שה Dell מקבל בנושא ה lag יש מסכים שיהיו יותר טובים למשחקים בתקציב הזה? תודה - barduck
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מסך ומבקש אמלצות לאחד 24 אינצ' בתקציב של עד 1500 שקלים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני להיום עם מסך של דל U2312H האגדי (1080P), זה אצלי כבר הרבה שנים ונהנה ממנו מבחינת איכות הצבעים והבהירות הנוחה שלא מעייפת עיניים וכו. סיפק אותי לכל הצרכים היומיים , כולל משחקים . לאחרונה נהיי לי פיקסל "מת" באזור די מרכזי של המסך וזה טיפה מעצבן . בנוסף התחדשתי במחשב חזק , בעל כרטיס גרפי RTX2070 , אז התחלתי ככה להציץ ברשת ולראות סקירות של מסכים , הבנתי שטכנולוגיות כמו Freesync ו Gsync מונעים קרעים של תמונה בזמן משחקים ללא צורך בהדלקת ה Vsync , בהקשר של משחקים: כשאני משחק ב METRO EXSODUS על (extreme + ray tracing high + dlss off ( Vsync on . אז ה FPS פה ושם יורד 52-55 , רוב הזמן רץ באזור ה 60 FPS(ממוצע) פה ושם עולה ל70+ (בשביל הבדיקה ביטלתי את ה -VSYNC…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרה בבחירה בין 2 מסכי מחשב: DELL U2711 או SAMSUNG T27A950D 3D המסך יתחבר ל-2 כרטיסי 6950. ההבדל הבולט יותר בין 2 המסכים לדעתי הוא התדר של הסמסונג, 120Hz. מצד שני הסמסונג עובד ברזולוציה נמוכה יותר. מה דעתכם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, ראשית הייתי רוצה להודות לכל האנשים בפורום, המנהלים ושאר המגיבים שעזרו לי לבחור את המסך הוכחי שלי - samsung 2443BW. שנית, קיבלתי את המסך לפני יומיים ולדעתי הוא מדהים, זכרתי שאמרו פה בפורום שהוא לא יפה וכאלה אבל לדעתי הוא ממש יפה ומתאים לי בול. הדבר הראשון ששמתי לב אליו כאשר חיברתי את המסך היה העובדה שראיתי סוג של גלים לאורך אלכסון המסך. שיניתי את תמונת הרקע למשהו קהה יותר ממה שהיה וגלים אלה נעלמו. נתקלתי בגלים מסוג זה בדפי אינטרנט בעלי רקע בגוון הכחול. דבר נוסף שהפריע לי היה שכאשר הרקע שחור, אני רואה סוג של שלג בצורת קווים אלכסוניים במסך. גם כשהרקע של שולחן העבודה היה שחור וגם כשאני צופה בסרטון ביוטיוב למשל על -fullscreen זיהיתי את ה"שלג" הזה. לפרוטוקול אני אציין …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שתי יציאות USB במקלדת ובמסך מחשב,כל מה שאני מחבר לשם לא עובד,אז למה זה? למשל אני מחבר פלאש USB ,הוא לא מזוהה ע"י המחשב
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שמבחינת המפרטים ה 14 הרבה יותר פשוט מה 13 שאותו הוא אמור להחליף ( רזולוציה פחות חדה , אין HDMI ) . מה עדיף לדעתכם ??
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתבלט בין שני מסכי ה24 האלו. יש השוואה טכנית כאן: http://www.shopmania.co.za/compare~online-monitors~p-138962~compare-961467,138962~pp-up.html מה שמפריע לי, ב T240, הוא שאומרים שהצבעים שם לא משהו, וכל הפאנל דיי גרוע, לא ניתן לכוונן אותו, מצד שני יש לו tv tuner. מה שמפריע לי ב 2494HM, הוא שהוא לא מוכר בכלל בחו"ל. אין אותו ב amazon, מצד שני הוא חדש, כן מתכוונן, ויש לו תכונות יותר טובות. אבל אין לו tv tuner . שזה דבר שאני לא באמת צריך. חוץ מזה הוא 16:9 בדיוק והשימוש העיקרי שלי הוא סרטים... המחיר שלהם זהה, אולי 100 שקל רחוק אחד מהשני, שזה לא עניין מבחינתי. מה דעתכם? אגב זו כתבת יחצ"ון על ה 2494 בעברית http://www.technolog.co.il/2009/02/15/2396 וזו ביקורת מעולה על ה t240: …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בגודל 27 אינץ ברזולוציה 1440X2560 עם ארגונומיה טובה, שיהיה ניתן לעלות ולהוריד את הגובה שלו בקלות. אני מתכנן להזמין מEBAY/אמזון ולכן התקציב הוא 600-550 דולר כולל משלוח ומע"מ-עדיף כמה שיותר זול. המסך משמש לעבודה רגילה (אינטרנט, WORD וכו') וקצת למשחקים. האם יש חיה כזו או שאאלץ להסתפק במסך ללא ארגונומיה טובה? במידה ואין אשמח אם תוכלו להמליץ לי על 27 ללא ארגונומיה. הכרטיס מסך הינו GTX760 מעבד 4770. תודה מראש, ערן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה חיבור צריך לתמוך מסך המחשב כדאי שישמש כטלווזיה? HDMI פשוט יספיק? או שאפשר גם חיבור פשוט יותר? תודה לעוזרים! אלון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, נשרף לי המסך אחרי הרבה שנים שבהן הוא שירת אותי (סמסונג t220). אני מחפש מסך, עדיפות ל 24" שיחליף אותו. התקציב בכותרת. השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וקריאה באינטרנט + צפיה בהרבה סדרות. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הדלים החדשים, האם כולם ips? בנוסף ראיתי שכל הדלים החדשים הם 16:9 ולא 16:10 וזה קצת הפריע לי. האם יש חדשים 16:10 ולא ראיתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן... אני זקוק לעזרה בקניית מסך מחשב בגודל 26 או 27. ראיתי שאין יותר מדי אפשרויות בגדלים האלה. השימושים של המסך די כלליים החל מגלישה שוטפת באינטרנט,צפיה ועריכה של תמונות ועד לסרטים ומשחקי מחשב כבדים. התקציב הוא 2000 אך די גמיש ויש אפשרות לחרוג במידה ושווה. תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה עברתי מCRT- ל-LCD סמסונג P971 . אני לא מצליח להפעיל את תכונת הפיבוט האוטומטי , (סיבוב פיזי של המסך ב-90 מעלות ,אמור לגרום לתצוגה גם להסתובב). הורדתי מאתר סמסונג תוכנות מעודכנות (מג'יק ורוטציה), לא עוזר. בעיה נוספת הצלחתי בעזרת התוכנה (ידנית) לעבור בתצוגה לרוטציה של 90 מעלות (הכי שימושי לי). אך כשאני מנסה בעזרת התוכנה לחזור לתצוגה אופקית (מצב רגיל), המסך חוזר חזרה למצב הנורמאלי רק ל-6 שניות ,ואז עובר שוב לתצוגה אנכית (מלבן עומד על צידו) . הדרך היחידה לחזור למצב הנורמאלי היא להסיר את התוכנה. מישהו מכיר את התופעה ?? ברשותי פנטיום 4 , וינדוס XP3 , כרטיס ג'יפורס 5200 .
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך יתחבר לקונסולה בHDMI. אם יש המלצה למסך בעל 2 יציאות HDMI עדיף... אני מחפש משהו בגדלים של 24-26 אינץ' אבל אולי תפתיעו אותי במשהו יותר גדול שאני לא מכיר.... זמן תגובה מהיר חשוב למשחקים. * שאלה : האם למשחקים וסרטים ישנה מאוד אם מסך יהיה בעל זמן תגובה 5-6MS ולא 2MS? האם זה מורגש? מה אתם אומרים על Dell ST2410? קראתי ביקורות ממש טובות באתר זה: http://www.buzzillions.com/reviews/dell-st2410-24-inch-full-hd-widescreen-monitor-reviews כמובן שכל מי שהתייחס למסך בשביל שימושים מקצועיים אמר שזה לא המסך אבל רוב המבקרים התיחסו להיותו מסך למשחקים ודיווחו על שפור מדהים בהשוואה למסך הישן שלהם...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים הגיע הזמן להחליף את המסך ששרת אותי ב 10 שנים האחרונות סוני 19 אינטש 4:3 בעיקרון אני משחק CS , אינטרנט , וקצת סרטים הכי הרבה משחקים למסכי NT יש זמן תגובה הכי טוב אבל הכי פחות חדים . וטכנולוגיה הכי ישנה למסכי IPS איכות טובה יותר אבל דיליי גבוהה יותר יש מסכים כעורים שאמורים לתת חוויה טובה יותר , ורגילים יש על DELL חוות דעת טובה החלטתי שהכי חשוב זה 144HZ אני רגיל למסך עם מידות של 30 ס"מ גובה ו 37 רוחב , אני מפחד שמעבר למסך רחב ירגיש לי קטן מידי כרטיס מסך 280X R7 מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח גמיש תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי את ה- Dell U2311H המדובר לפני כשלושה חודשים וחשבתי על דבר כזה: אם אני אחבר למחשב שלי טלויזיה 27״ LCD Full Hd, הטקסטים יהיו ברורים כמו ה-Dell שיש לי כרגע או שפחות? ואיך מבחינת משחקים/סרטים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום היום הייתי באייבורי ורציתי לקנות את המסך הזה: 1953TR , בקיצור הם בילבלו אותי לגמרי ואמרו לי לקחת את הזה של Aoc וזה רק תוספת של עוד 60 ש"ח כדי שתקבל מסך 22 אינץ' בקיצור אני רוצה לבוא אליהם ולהגיד להם חד משמעית שאני רוצה את הדגם של המסך וזהו! אז ככה הם הציעו לי את זה: AOC 919A2 שזה מסך 22 אינץ' ורציתי לשאול האם כדי אותו? עכשיו הסתכלתי על האתר של אייבורי וראיתי את המסך VW222U וראיתי שהוא דווקא זול והוא עולה 1190 ש"ח זול לא? וגם שאני זוכר ששמעתי שהוא טוב מאוד. בקיצור אתה יכולים להמליץ לי על מסך טוב מאוד במחיר של 1200 ש"ח גג? תודה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות החלטה לרכוש את ה- vp930 ביררתי במספר חנויות ואצל היבואן לגבי מחיר ואחריות. הבחורה באומניטק זרקה מחיר גבוהה מאד ולא ידעה לפרט את האחריות. 2 החנויות שפניתי אליהם לא מאפשרות בדיקה וכן לא מבטיחות שלא יהיו פיקסלים שרופים בזמן הרכישה. אחד טען כי לאחר בדיקה בבית המוצר כבר לא נחשב חדש ולכן לא ניתן להחזירו תוך 14 יום. השני מאפשר החזרה עד 3 ימים. מעונין בהמלצה על חנות שתיתן 100% ביטחון לתקופה קצרה במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר את המסכים שציינתי Dell P2314H vs. P2414H, אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם מסכים מהדגמים הנ"ל. האם יש יתרונות ל 24" על ה 23" מלבד הגודל ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בסביבות ה-2000 ש"ח שישמש אותי גם לעריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. הבנתי שמסך PVA לא הכי יתאים לי ומצד שני מסך IPS יקר מאוד. שמתי עין כרגע על ה-LG 204WT. ראיתי שיש גם את ה-CMV 221D ואת ה-Samsung 226BW. איזה מסך מבין השלושה הוא המומלץ ביותר? האם יש מסך אחר מומלץ? בתודה מראש, אור.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלי קשר לפוסט הקודם, אני רואה בזאפ שיש כמה וכמה דגמים בארץ של מסכי 27" שנמכרים בפחות מ 2500 שקל, רציתי לדעת האם יש איזה דגם מומלץ שמגיע עם IPS נורמלי וארגונומיה כללית נוחה ששמעתם עליו המלצות טובות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-