עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם וחג שמח. כיום יש לי כרטיס מסך HD 5770 עם מסך CRT של LG בן 3 בערך ואני מעוניין להחליף אותו במסך LCD/LED בגדול 22" בתקציב של עד 1500 ש"ח (לפי מה שראיתי אפשר למצוא מסכים טובים בסכום הזה אבל אני פשוט לא מבין גדול ) עיקר השימוש שלי במחשב הוא במשחקי מחשב, גלישה באינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים וסדרות. את המסך אני מעוניין לרכוש מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by SnakeBite,

שלום לכולם, קניתי את המסך במסגרת פרויקט המודינג שלי שקרוב לסיום. ועשיתי לו מיני REVIEW עם תמונות . לא משהו מקצועי מי יודע מה אבל בסדר למי שרוצה לקנות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357605.630 תהנו עידו

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. אני מחפש מסך 24 איכותי עם פאנל IPV ולא TN...מחיר בגבול ההיגיון עד 3500...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אוקיי אני מתכנן לקנות dell 24 בקרוב.. ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: מישהו שקנה את המסך אמר לי שאיכות סרטי HD 1080 שרואים בו לא משהו, אשמח לדעת אם זה נכון ויש לו בעיות עם זה וביחס למה. ועוד משהו... המפרט שלי הוא כזה: AMD ATHLON 64 3000+ כרטיס מסך: Redeon 9800 pro 2 ג'יגה ראם (אם צריך עוד רכיבים תגיבו) המחשב במצב הנוכחי יריץ לי HD על המסך? כי כרגע אפילו על המסך crt שיש לי על HD 1080 הוא מקרטע.. אז רציתי לדעת איזה רכיבים אני צריך להחליף, ובקשר לכרטיס מסך הבנתי שיש כרטיסים לסרטים בלבד ואני לא משחק במשחקים ככה שזה יכול להיות אחלה אפשרות. מה שכן שהכרטיס יאפשר גם אינטרנט ותוכנות בסיסיות אבל גם עריכת וידאו.. תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Murmur,

שלום, אני מתעניין במסך חדש לשימושי טקסט (שעות של עריכת מסמכי WORD) וגרפיקה (שכות של עריכת תמונות בפוטושופ). קראתי קצת בפורום ונראה לי שאלך על מסך 20" של DELL, אבל נתקלתי בשני מודלים שלא ברור לי מה ההבדל ביניהם - הפרשי הרזולוציה ו-150 ש"ח במחיר (בכיוון הלא נכון של הרזולוציה) רק מבלבלים אותי. אם מישהו יכול להסביר לי מי מהם עדיף לשימושים שלי - אשמח מאד. ועוד שאלה: חשבתי גם על סמסונג 971P לאותם שימושים - האם יש הבדל כה גדול בביצועים ששווה לי לקחת 20" בשביל עוד 400 ש"ח? תודה,

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום אני מעוניין לקנות מסך 19", בתקציב של כ 2200 שקל. המסך מיועד לשימוש כללי. קראתי את הדיונים והבנתי שה VS 930 הוא המומלץ ביותר למטרה זאת, אבל הוא מחוץ לטווח התקציב שלי ואין לי אפשרות לקנות אותו.לאחר הקריאה פה בפורום ואתרי היצרנים צמצמתי את הבחירה ל3 מסכים: 1) Samsung 930B LG L1950B (2 L1970HR (3 חשוב לי שלא יהיה אפקט ghosting, ושאיכות התמונה תהיה טובה (אני מתכוון במסגרת מגבלות התקציב). קראתי תגובות וביקורות טובות על שלושתם, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות עליהן אנשים דיווחו, ממה שהבנתי הם גם פחות או יותר שווים מבחינת איכות התמונה והתכונות. הלכתי גם לראות אותם בחנות ה L1970HR לא היה במלאי וגם לא הופיע בתצוגה, ובין הL1950B ל 930B לא ראיתי הבדל גדול באיכות התמונה אבל אני חייב ל…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by VIEWSONIC,

המלצתם באתר על מסך CHIMEI והלכתי לראות אותו בשופרסל ממש מגניב החיבורים מאחורה כמו TV LCD לכל דבר . אבל שהסתכלתי על המחיר " 1400 " חשבתי פעמיים ... עם כל הכבוד לחיבורים זה עדיין " CHIMEI " זה לא מסך בדיוק באיכות גבוהה ואני לא מדבר על אורח החיים שלו תקלות וכו' ... עשיתי חיפוש באינטרנט מסכים ב 1400 ש"ח TV LCD רגילים ו..חשבתי זה לא עדיף ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZVSNX2240W אחריות של אומניטק שנתיים . יש שם את כל היציאות כמו ב CHIMEI אולי זה 1:1000 , בהירות 300 בניגוד ל CHIMEI שזה 1200 , 330 .. אבל תגידו לי אתם מה עדיף ? ב VIEWSONIC יש גם SCART שזה חיבור דיגיטלי ועדיף מ RCA . והמחשב אפשר לחבר ל TV דרך VGA , HDMI , SVIDEO . אני רק לא בטוח שהוא תומך ב HDCP …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני משתמש במסך Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB למחשב ואני כבר הרבה זמן איתו והוא נוח לי כי הוא מרובע ורואים בו טוב אני עובד ברזולוציה של 1024X768 למרות שזו לא הרזולוציה שלו אבל פשוט היא הכי נוחה לי מבחינת גודל הגופנים וגודל הטקסט (ככה אני יכול לקרוא פחות או יותר בלי משקפיים 8) ) עכשיו עד לפני 3 ימים בערך הכל היה בסדר המסך היה מחובר לDVI והוא בנוסף היה מחובר לטלויזיה רגילה 29' וגם שם עם הרזולוציה אזאת היה פחות או יותר סביר (פיצול מסך מוגדר CLONE) לפני 3 ימים קניתי LCD של סוני 40' "sony kdl40bx400" וחיברתי בינקום הטלויזיה הישנה גם לDVI TO HDMI ועכשיו בגלל שLCD החדשה והיפה עובדת בFULL HD אז שמתי את הרזולוציה על 1920X1080 ואז ניהיה מצב שבמסך של המחשב לא רואים את כל המס…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by hardgore1,

שימוש: אינטרנט, סרטים, גיימינג. ה LG, איזה ips הוא? מי שיודע- איפה אני יכול לראות אתזה? לא מצאתי בנתים : ) האם יש עוד אתרים כמו tftcentral? איך הוא בכללי, מישהו מכיר אותו? הוא 1080. המסך שאקנה, אשים אותו במקום סטנדרטי, שאהיה ממנו כ60 סמ. האם מסך 27", 1080, זה בסדר למרחק כזה? או שזה קרוב מידי, ואראה את הפיקסלים, והתמונה לא תהיה ברורה? האם עדיף מסך "24, 1080, למרחק הזה? מתלבט: אני יכול להשיג את הLG מתצוגה ב1000. האם לקחת אותו, או את Dell U2414H במחיר המוזל 1100 בtms, (כשאצטרף לקנית מחשב חדש של מישהו ; ) איזה מסך איכותי מהשניים? (מבחינת איכות תמונה) איפה אני יכול לראות בתצוגה מסך 27"? היתי בכמה חנויות היום והכי הרבה זה 24. תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by IDOnoach,

היי מחפש מסך שהוא מצויין בצבעים- לגיימינג ועבודה 31.5-32 לא רוצה מסך 34 רחב (כי הגובה שלו נמוך מדי- שווה ערך ל27) רזולוציה של 1440P צריך להיות 144HZ לפחות. למרות שגם לא ממש צריך יותר מזה. צבעים מצוינים תקציב 1500-3000 יש לי את המסך הזה שהוא סך הכל מהיר מאוד, אבל הצבעים בינוניים: https://www.maordeal.co.il/product/lenovo-g32qc-10-curved-gaming-monitor-66a2gacbis/?utm_source=Google&utm_medium=Zap.Group&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA67CrBhC1ARIsACKAa8Ra7CcZasV1pegJ-6i7tFYNF0PySYnuKq2TY1I73lVDeGhpfIzvWd0aAgmzEALw_wcB האם יש מסך בתקציב שיהווה שדרוג משמעותי ממנו? האם יש OLED\QLED בגדלים האלו?

11. בהנחה שתקציב לא מהווה בעיה,על איזה מסך שווה ללכת?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by online,

http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-eizo-s2231w.html המחיר בארץ, לפי זאפ, מתחיל ב-3850.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מצרף פה תמונה של שני מסכי דל, שעל פניו נראים לי זהים אבל כנראה שיש הבדל אחרת לא היו מפרסמים אותם בנפרד, האם ההבדל הוא רק בצבע או שיש עוד הבדלים קונקרטיים? בנוסף, כעיקרון אני צריך את המסך כדי לחברו למחשב נייד, כדי שיחליף את המסך הקטן (15.6) שלו, האם צריכה להיות בעיה? השימוש של המסך הוא לקריאת טקסט מרובה - אני לקראת סיום לימודי המשפטים שלי, יש סמינריונים ויש בהמשך הקצת יותר רחוק גם עבודה מהבית במסגרת ההתמחות וכו' - היתי שמח לאפשרות לעבוד עם שני מסמכים במקביל פתוחים על המסך הזה, האם הוא רחב מספיק לזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני בערך 12 שעות ביום מנהל חברת סטארטאפ + מתכנת. מתלבט בין https://www.bug.co.il/brand/lg/curved/monitor/ultra/wide/ips/34inch/34gp63a/b לבין https://ksp.co.il/web/item/308122 מה כדאי ?

15. שלום חברים הגיע הזמן להחליף את המסך ששרת אותי ב 10 שנים האחרונות סוני 19 אינטש 4:3 בעיקרון אני משחק CS , אינטרנט , וקצת סרטים הכי הרבה משחקים למסכי NT יש זמן תגובה הכי טוב אבל הכי פחות חדים . וטכנולוגיה הכי ישנה למסכי IPS איכות טובה יותר אבל דיליי גבוהה יותר יש מסכים כעורים שאמורים לתת חוויה טובה יותר , ורגילים יש על DELL חוות דעת טובה החלטתי שהכי חשוב זה 144HZ אני רגיל למסך עם מידות של 30 ס"מ גובה ו 37 רוחב , אני מפחד שמעבר למסך רחב ירגיש לי קטן מידי כרטיס מסך 280X R7 מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח גמיש תודה

16. השימושים הם אינטרנט, משחקים, פוטושופ ברמה חובבנית, סרטים וסדרות ושאר השימושים הרגילים. יש משהו טוב עם פאנל IPS בתקציב שלי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dotans,

שלום, אבקש המלצה למסך 23 לשימושי אינטרנט וגיימינג. מה ההבדלים בין המסכים, והאם יש לכם המלצה למסך? HP 23 cw 780₪ Dell P2314 900₪ תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by owen10,

Philips LED 248C3LSB VS Samsung LED S24B370H מה אתם אומרים על המסכים האילו? מה עדיף? המסך מיועד למשחקים וסרטים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by vsync,

שלום, יש לי את המסך VX2025WM כבר קרוב ל 3 שנים, והפורט DVI שלו תקול ובעייתי. אחרי מחקר באינטרנט גיליתי שזה קורה לאלפי אנשים בעולם, שזה בעיה רצינית. נורא התבאסתי, והלכתי למעבדה של היבואן שם הוא ב"בתיקון" וחקרתי על הנושא ואני בספק אם יצליחו לסדר. באמת. הוא מסך סופר איכותי, בעל פאנל P-MVA ממש איכותי שאני סופר מרוצה ממנו הוא פשוט מושלם, לדאבוני לא מייצרים אותו כבר, ויכול להיות מצב שיחליפו לי אותו. מוזר מאוד שגם בכל האתר של viewsonic אין לו שום אזכור!!! מה גם מוזר, שבאתר שלהם הם לא רושמים את סוג הפאנל של המסכים שהם מייצרים!! מזה?? ממש מוזר. אני ממש ממש לא רוצה TN, ואומניטק הטיפשים אפילו לא יודעים מזה TN!! והם היבואנים של המסכים האלו! פשוט בזיון. מישהו מכיר מסך טוב של viewsoni…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יצרתי קשר עם 10+ חנויות ברחבי הארץ, אין אותו לאף אחת. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה את המסך במלאי (עם פאנל IPS), אנא אמרו לי איפה. תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום אני רוצה ליקנות מסך מחשב למישחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עים יהיה צריך בישביל המסך אז כך העים מסך למישחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עים פאנל IPS‏ - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עים פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כימעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עים הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למישחקים פאנל IPS‏ - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/h…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by rony77,

כיום אני עם ה2209wa של דל. רוצה לשדרג גודל ורזולוציה. לשימוש במשחקים ובפוקר און ליין. מתלבט בין: 1. LG IPS 27EA33V 2. DELL U2412M LED ההבדל הכספי לא מעניין אותי. אני משחק פוקר און ליין וחשוב לי שיהיה לי מקום לפתוח מספר רב של שולחנות ככה שאני צריך שטח עבודה במסך, מצד אחד אני מפחד שהמעבר מ22 ל24 יהיה זניח מצד שני ל24 יש רזולוציה יותר גבוהה משל ה27 אז אולי זה מצמצם את ההבדלים בינו לבין ה27. אני עם כרטיס מסך gtx 570 אם זה גם משנה משהו ואינני מתכוון להחליף אותו בקרוב.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL U2311H וכן מקרן ACER K130 כרגע מחובר למסך כבל DVI ללוח של המחשב (ASUS MAXIMUS VII RANGER) אני רוצה לחבר את המקרן גם כן, באיזה כבל עלי לבחור ולקנות?וכן האם להחליף את הכבל DVI של המסך לHDMI? דבר נוסף,יש לי אפשרות לחבר שני מסכים במקביל בלוח? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. התקשרתי לחנות בה הזמנתי את המסך, אמרו לי שהצפי להגעת המסכים הוא כמעט עוד 14 יום נוספים(בנוסף ל-14 שכבר עברו). כי אילו מסכים חדשים עם פאנל חדש שמייוצרים באירלנד יש למישהו מושג האם הם דוברי אמת? הזמנתי מ pccenter.co.il

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by muam,

שלום, המסך שלי התקלקל לאחרונה ועכשיו אני צריך לקנות אחד חדש. התקציב הוא בערך 800 שקל. אם יש משהו ששווה לקנות והוא עולה טיפה יותר אז תציעו. הגודל המבוקש הוא 22 אינץ' או 23 אינץ'. מה אתם אומרים על מסכי AOC ? ראיתי שהם במבצע בכמה חנויות. תודה, נועם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.