מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אשתי מתרגמת במקצועה, עובדת כיום עם מסך אחד (דל 1703FP ) שכנראה בדרכו למות כי יש לתמונה גוון וורוד ולא ניתן לכוון אותה למרות מה שלא עשיתי. אני בשלב של קניית מסך אחר ושוקל לקחת מסך רחב כדי שהיא תוכל להציג שני מסמכים זה לצד זה על מסך אחד. שאלותי: 1. האם יש משהו שאני חייב לקחת בחשבון כדי שלא אעשה אוברקיל עם המפרט כי בסופו של דבר היא עובדת עם טקסט בעיקר (אני מניח שלא כדאי לחרוג מ-22 אינץ') 2. על מה בכל זאת צריך לשים לב כדי שהתמונה תהיה חדה ובהירה - סוג הפאנל? ניגודיות? בהירות? 3. מסך עם רמקולים מובנים - כן או לא (כלומר, האם יש מסכים טובים שיש להם רמקולים מובנים או שמסכים מקצועיים באים בלי רמקולים) 4. המלצות ספציפיות? תודה, זאב
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לשימוש משרדי: גלישה, כתיבת מסמכי word ועבודה בפוטושופ. אין הגבלה בעניין התקציב. איזה מסך (חברה ודגם) הוא הכי מומלץ? תודה, רנצ'יק
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך ViewSonic VP171s והמסך התחיל לשחק לי פתאום כל כמה דקות הוא נהיה לבן ואני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו ואז זה מסתדר לכמה דקות מה הבעיה? ומה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=3yZ_sjezob4
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בין סמסונג 730bf ויוסוניק vx724 LG L1732tq כולם בסביבות אותו המחיר. ועוד שאלה האם שווה להשקיע עוד 200 ש''ח ולקנות את ה760bf
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי קניתי מסך חדש DELL 2209WA חיברתי, השארתי חלון עובד על המסך. אחרי כרבע שעה מיזערתי את החלון - הופה! החלון צרוב על הרקע הכחול של שולחן העבודה. החזרתי לחנות, בדקנו בחנות, מיד ראו את הבעיה חוזרת, הזמינו לי מסך חדש. הגיע המסך החדש - שוב! אותה הבעיה - בכלל לא אצלי על המחשב אלא אצלם עדיין. החזירו לי כסף , הלכתי לחנות שניה . סיפרתי על הבעיה, אמרו בוא נחבר לך אותו לפני שתיקח - שוב! אותה הבעיה! לשחזור הבעיה - בוחרים רקע צבע כחול (SOLID COLOR) לשולחן העבודה. גוררים חלון כלשהוא למרכז המסך, נניח שיתפוס שישית מהמסך. מזיזים את העכבר מחוץ לשולחן העבודה. מחכים 10-15 דקות, ממזערים את החלון - וראים את המסך צרוב על הרקע. הצריבה עוברת אחרי 2-3 דקות. כעקרון זה פחות מורגש ומפריע למי שעובד עם…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
היי, נדמה לי שאני חושק להחליף למסך IPS בגודל 27 על רזולוציית FHD והLG הזה הוא אחד הזולים שנתקלתי בהם כאמור התקציב דיי מוגבל אך ניתן להתגמש 100 לפה 100 לשם אם יש הבדל שמצדיק את ההשקעה.. מה אומרים?? ומה בדיוק ההבדל בין LG 27MP55HQ לדגם MP57HQ שמצדיק 50 100 שקל הפרש ???
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, כפי שציינתי בכותרת אני מחפש מסך בכיוון ה24' שעיקר השימוש בו יהווה עבודה ממושכת מול פלטפורמות פרסום בדפדפן, גלישה באינטרנט ועבודה מול אקסל המחשב יחובר ככל הנראה למחשב נייד Dell Vostro ואולי גם לנייח תלוי מה יעבוד טוב יותר. התקציב הוא בכיוון ה1000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה אם זה באמת נחוץ. אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום. אני מעונין לרכוש מסך 22 אינטש. עיקר הצרכים זה אינטרנט, ואופיס. אני רואה גם סרטים, ומעט משחקים, אבל זה חלק פחות משמעותי בעיני התקציב: 1800-2000 ש"ח. אין לי מושג על מה ללכת. קראתי חלק ההודעות פה, ולא ממש הצלחתי להגיע להחלטה מה כדאי לי. חשוב לי בעיקר לשמור על העיניים, ושיהיה מסך אמין יחסית, שיחזיק לתקופה לא קטנה. אשמח להצעות תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 23 פחות או יותר עדיף עם רמקולים מובנים וחשוב שתהיה כניסת HDMI, המסך ישמש לצפייה ממושכת בשיעורים דרך האינטרנט ועבודות מול אופיס ותוכנות דומות, הישיבה תהיה די קרובה, דרושה גם אופצייה לתלייה על הקיר. המסך יחובר למחשב נייד. רזולוצייה FHD היא רזולוציה מינימלית. חשבתי על תקציב של 600 ש"ח אם ההבדלים מהותיים אני מוכן להוסיף מעט.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום D: יש לי חבר שקנה סמסונג T220 ולפני זה היה לו CRT, הרזולוציה תקועה על 1024x768 ולא משתנה שהוא משנה דרך ההגדרות או דרך הדרייבר של הכרטיס מסך, לפני שהיה לו את המסך הזה הוא שיחק בהגדרות של התוכנה REFORCE. נגיד שהוא נכנס למשחקים ומשנה רזולוציה אז זה משתנה, רק במערכת הפעלה זה לא משתנה. מה לעשות ? תודה מראש. אם זה לא פורום מתאים תעבירו בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה מבדח אבל זה יכול לקרות לכל אחד...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי הרבה בפורום והמסך הזה מאוד מומלץ ע"פ הבנתי בגלל שיש לו שפופרת טובה יותר מTN ויחסית המחיר שלו זול. מה שאני לא מבין זה שהוא הרי מסך 8MS GTG וממה שאני מבין GTG זה לא זמן תגובה אמיתי אלא סטנדרט פירסומי למסכים בעלי זמן תגובה נחות. כמו כן אני רואה שהחברות המציאו סטנדרטים פירסומיים שלא באמת קיימים בשטח כגון זמן תגובה GTG וכו' רק כדי להראות שמסכים נחותים בעלי שפופרות TN הם מסכים טובים. המסך הנ"ל ממש מהולל בקרב חברי הפורום ורק על סמך זה אני חושב לקנות אותו , אך לא מצאתי לכך הצדקות נוספות באינטרנט. אם תוכלו להסביר את העניין הרב של המסך הזה אני ממש אשמח כי אני כבר אבוד בכל החיפוש הזה אחר מסך. בעיקרון אני צריך מסך שיהיה טוב לכל שימוש - משחקים , אינטרנט , מסמכים וכו' כי אין לי…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4k P2415Q.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך נראה בעל נתונים מעולים במחיר פשוט ריצפה והבנתי שזה מסך מבית טוב והחברה הזו הייתה פעם (או שגם היום) מהמובילות בתחום המסכים. איך המסך יהייה לשימושים של משחקים, ניגון סרטי HD (וגם DVDRIP), גלישה באינטרנט? האם הוא נופל ממסכי ה 24 של LG ו Sumsung? תודה רבה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814&CatCode=541
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי. לא ניתן יותר להגדיר בהירות וכדו'.. כל לחיצה בכפתורי הצד של המסך-מופיע על שולחן עבודה 'מנעול' . איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עכשיו השאלה שלי היא כזאת: מה זה פאנל? האם הפאנל TN על כדי כך גרוע ומה רע בו בנוגע לפאנלים אחרים? מה לא טוב בפאנל TN ומה יש בפאנלים אחרים שיותר טובים מהפאנל TN ובמה הם יותר טובים! תודה לעוזרים1
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש עבור גיימינג ואני מתקשה למצוא מסך שמכיל את הפיצ'רים שאני מחפש. המחשב שהוא הולך להצטרף עליו יכיל I7 6700K ו107. אני מעוניין במסך 24", QHD עם קצב רענון של 5MS ומטה ותדירות של 144Hz אני מעדיף להישאר במסגרת תקציב של 2000 ש"ח כך שאני מאמין שGSYNC יהיה מחוץ לטווח עבורי, אבל יש בנמצא כמובן שאשמח תוכלו לעזור לי למצוא מסך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחצי שעה בערך את המסך מאופיס דיפו במחיר של 1800 ש"ח. אני עכשיו הולך לחבר אותו, אני צריך לכייל אותו? אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות? הייתי שמח אם תדברו מניסיון אישי או מדברים שקראתם. תודה לעוזרים (:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם יכולים להיות על 1280x960 ב- 75HZ על כבל DVI ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישו שמע על המסכים האלה??? אני מכיר תחברה פחות אוו יותר מבחינת אמינות ואיכות. אבל לא ראיתי בכלל תגובות אוו היתייחסות על אחד מהם. VA2226W נמכר ב אלף בבג. שווה?? מישו ניסה אותו פעם?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך FLATRON L1732S שסיפק את הסחורה בזמנו (לא הרגשתי מריחות) והוא בעל זמן תגובה 8ms (לא יודע אם שחור ללבן או אפור לאפור) וקצב הרענון אני לא יודע .. עם מידע זה בידיכם ,נראה לכם שה- U2311H יספק אותי בביצועים עם משחקים? אם נראה לכם שהמסך לא מתאים למשחקים אז יהיה יפה מצדכם להמליץ על מסך שכן מתאים למטרה זו ולא עובר את המחיר של ה- U2311H תודה עריכה: משחקים מהירים ששחקתי בעבר (ולא היו לי בעיות עם המסך הישן) - UT2004 , cs:s (כן כן .. יש לי פה מחשב עם וותק של 7 או 8 שנים)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-