עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kisin,

בשעה טובה החלטתי לקנות את המסך 2007WFP, ועכשיו ראיתי שיש את המסך 2007FP. מה בדיוק ההבדל בין המסכים הללו? האם ההבדל היחיד הוא בין מסך רחב למסך לא רחב? כי ההבדל במחיר הוא 600 שקל לטובת הלא רחב. ושאלה נוספת, המסך מיועד בעיקר לעבודה מרובה וקצת סרטים (פריזון ברייק ולוסט בעיקר), האם כדאי לי ללכת על הרחב או על הלא רחב?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני רוצה לקנות טלוזיה לסלון שלי האם כדאי לקנות את 32WL66 של TOSHIBA? או שיש משהו יותר טוב בסביבות אותו מחיר? אולי U2000 של SONY?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Nadav42,

שלום לכל אנשי הפורום אני מחפש מסך שטוח 19 אינץ אם רזולוציה טובה לעיניה של אישה בת 70 (סבתא שתחיה) עד מחיר 1500 שח רציתי לדעת איזה מסך ממומלץ במחיר הנל ואיפה אפשר לרכוש . בתודה וחג שמח הנכד

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מסך 22 חדש.. לאחר קריאה בפורום הבנתי שאני כנראה אקנה אחד משלושת המסכים הבאים: Asus MW221C - Samsung 2253BW - Samsung 2243BW המחירים שלהם פחות או יותר זהים, כש Samsung 2243BW זול בכ 100 שקל מהשניים האחרים. בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מהם לקחת, כי כרגע אני עם מסך CRT מטושטש ומחשב חדש שאני רוצה להתחיל להנות ממנו אני מקווה ללכת לקנות מחר ככה שזה דיי דחוף לי תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מסך אחד מאלה: איזה מהם הכי טוב? http://www.samsung.com/Products/Monitor/DiscontinuedModels/MJ19ASSB.asp?page=Specifications http://www.samsung.com/Products/Monitor/DiscontinuedModels/GS19VSSB.asp?page=Specifications http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Analog/LS19MJAKBZXAA.asp?page=Specifications http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEBSBDXAA.asp?page=Specifications http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19PEBSFVXAA.asp?page=Specifications ( http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEPSFVXAA.asp?page=Specifications ) אם אפשר את שלושת המסכים הכי טובים. תודה לעונים!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 2500) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. כניראה הכרטיס מסך יהיה במחשב הוא GTX 960/970... ישמח תגובות כי הקניה זה לשבוע הזה ממש זקוק לעזרה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by eraneran4,

עכשיו השאלה שלי היא כזאת: מה זה פאנל? האם הפאנל TN על כדי כך גרוע ומה רע בו בנוגע לפאנלים אחרים? מה לא טוב בפאנל TN ומה יש בפאנלים אחרים שיותר טובים מהפאנל TN ובמה הם יותר טובים! תודה לעוזרים1

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by i022052,

ברשותי מסך LG L1953TR 19 אינצ' (LCD) בחיבור DVI המסך חזר מתיקון אחרי שהפסיק יום אחד לעבוד. עכשיו אני מבחין בכל מיני מקומות על הצג שיש נקודות וקווים מהבהבים בצבעים שאינם הצבעים שאמורים להיות מוצגים. לי זה נראה כמו מסך תקול אלא שאני רוצה לוודא זאת: א. האם יש תוכנה לבדיקת המסך? ב. ניסיתי לנטרל גורמים חיצוניים. אולי יש עוד שלא חשבתי עליהם? ניתקתי מפצל חשמלי שנמצא מאחורי המסך, ללא שיפור ניתקתי את הרמקולים שיושבים מאחורי המסך, ללא שיפור. למעשה לצד המסך הזה יש מסך LCD שמחובר גם הוא לאותו מחשב לחיבור VGA ללא ההפרעות הנ"ל, תקין ללא תקלות קודמות בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by baruchiro,

יש לי מסך LCD של סמסונג שמציג את מה שהוא אמור להציג מאוד כהה, כמעט לא רואים מה מוצג. (הגברתי בהירות כמובן) מידי פעם, בעיקר בהדלקה, יש לרגע הבזק קצרצר של תאורה ובקצה המסך התאורה מסתדרת למשך פחות משנייה. אחרי שפתחתי אותו ראיתי 2 סוגי חיבורים- חיבור רחב- ניתקתי אותו, ולא ראו כלום על המסך, אבל עדיין היה ההבהוב בהדלקה. מה שאומר שזה הכבל נתונים. 4 חיבורים קטנים, 2 חוטים כ"א- ניתקתי אותם ולא השתנה כלום. כנראה הוא נותנים מתח למסך עצמו. אז יש לי מה לעשות? אני לא מכיר מסכי LCD.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. אז אחרי שהחלפתי פעמיים את המסך, פעם אחת לאותו דגם (2311) ובפעם השנייה למסך הנוכחי (2209) לפני כ-4 חודשים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486754.0). היום הופיע לי במסך פס צבעוני, בצד שמאל, לאורך כל המסך (נבדק גם במחשב אחר). המסך שמור מאוד, אני מכבה אותו כשאני לא משתמש לאורך זמן. איך זה הגיוני ליפול על 3 מסכים תקולים ברצף

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המסך הקיים שלי, DELL 2209WA ששירת אותי נאמנה עד כה מחפש מסך עד 24", עד 2500ש"ח דגשים חשובים: פאנל IPS או PVA תצוגת "שחורים" טובה ממשקים נוחים מגיב טוב לכיול חיצוני דיוק צבעים טוב לפחות כמו ב 2209WA עיקר השימוש הוא עריכת צילומים והכנה לדפוס אם יש מסך מומלץ ביותר שחורג בכמה מאות שקלים מהתקציב שלי, אשמח להמלצה בכל זאת, את השיקולים הסופיים אעשה בהמשך תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היה מעניין אותי גם לראות את ה-N2200P (מסך CRT 22"‎ של LG) אבל זה מן הסתם עוד פחות מעשי בעידן הזה. אשמח לשמוע עוד רעיונות למסכים לעיבוד תמונה בגודל 19 (LCD) או 21~22 (CRT), ובתקציב של עד 2600 ש"ח, וכמובן היכן ניתן לראות אותם. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כל הכבוד על פתיחת הפורום-פשוט פתרון מבורך לסטיקי המבולגן..... עכשיו לנושא שלי- אני מחפש LCD 19" לשימושים של סרטים ומשחקים (זה אומר זמן תגובה גבוה).... התקציב הוא 200-300 דולר, זה אומר אם ממירים את זה לכ-2000 שקל, לא נכון להשוות את זה בגלל הבדלי המחירים בארץ ובח"ול, אז הכי טוב שתתנו לי לינק ל-NEWEGG בתקציב הזה ואני אראה אם המסך מוצא חן בעיניי וכמובן אשווה את המחיר לארץ..... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by redersh,

כיצד מחברים כ"כ הרבה מסכים בבת אחת למחשב שכאשר לכ.מסך יש 2 יציאות למסכים ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי, פירסמתי בפורום ציוד היקפי אבל אולי יותר מתאים כאן. אני צריך להקרין תמונה לשלושה מסכים חיצוניים האחד בVGA (זה מוניטור אלי) והשניים האחרים צריכים לקבל DVI. כרגע רק אחד עובד בכל פעם, ובזמן שהוא עובד השני מכובה. מה שעשיתי עד כה היה לקנות כרטיס שמתאים לשתי יציאות ובכל פעם להחליף את יציאת ה DVI במסך הרצוי. בנוסף הכרטיס עובד במוד עבודה של מסך עבודה מוארך. אני מחפש פתרון אחר, ובלינק קודם ראיתי כבל מפצל DVI כזה: http://www.amazon.co.uk/DVI-D-Dual-Link-Splitter-Cable/dp/B000X7TNK8 שאלה - עד כמה שימוש בכבל כזה יפגע בתמונה היוצאת למסכים? האם יש דרגות איכות למפצלים? אם כן מה הדרגה הטובה ביותר ומה הכי מומלץ? האם יש פתרון זול נוסף?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by NIVs,

מישו שמע על המסכים האלה??? אני מכיר תחברה פחות אוו יותר מבחינת אמינות ואיכות. אבל לא ראיתי בכלל תגובות אוו היתייחסות על אחד מהם. VA2226W נמכר ב אלף בבג. שווה?? מישו ניסה אותו פעם?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by avivb,

היי מחפש מסך בגודל 21-24. FHD וIPS. הוא יחובר ללפטופ lenovo flex 2, ככה שהחיבור הוא HDMI אבל יש לי כבל HDML-DVI אז גם זה אפשרי. שימושים: בעיקר תכנות וגלישה, קצת גיימניג. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by What Who,

היי, מה נשמע? קראתי כמה פוסטים פה, והייתי שמח להתייעץ בנוגע לקניית מסך 27 אינץ'. העדפה לIPS או בכללי למסך שמציג צבעים חדים ויפים, 1080P זה אחלה ותקציב עד 1200-1300 שקל. בעיקר לתכנות, פחות חשוב גיימינג וכו. אני רואה שיש כאן לא מעט המלצות לקנות באמאזון.. מעבר לעניין האחריות שאני מוכן לקחת סיכון, מה עוד צריך לקחת בחשבון? ממה שאני רואה הם מחשבים את המיסים המשוערים - שיוצאים פחות או יותר כ20% מעלות המוצר. האם זה הגיוני? כולל מכס, מע"מ וכו? ראיתי את שני אלו שנראים נחמדים: 1) LG 27MP58VQ-P https://www.amazon.com/LG-27MP58VQ-P-27-Inch-Monitor-Screen/dp/B01BV1PWJU/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1506541943&sr=1-1&keywords=lg+computer+monit…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם אני מעצב גרפי והיום יש לי בחדר מסך מחשב וטלוויזיה. אני רוצה לקנות מסך מחשב ולהשתמש בו גם כטלוויזיה. 1) ראיתי בזאפ טלוויזיה של סמסונג XL2370 שהיא גם מסך מחשב. האם לדעתכם המסך מספיק איכותי לגרפיקה או שכדאי לי מסך אחר? 2) הכרטיס מסך שלי משולב עם הלוח אם ואין לי כרטיס טלוויזיה. במידה ואני אקנה את המסך הזה ואחבר אותו למחשב ולממיר של יס בו זמנית, אני אוכל להחליף בינהם עם השלט שמגיע עם המסך? או שאני אצטרך לקנות עוד משהו בנוסף (כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך)? תודה, שמעון

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי כרגע את המסך הזה LG flatron l1953tr: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=505474 כאשר המסך הזה מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך מסוג G 8800GT ועובד מצויין. עכשיו לקחתי את המסך שהיה פעם הטלווזיה של ההורים שלי, מסוג: LG flatron m228wa: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592802 עכשיו עם אותו חיבור DVI, המסך פשוט לא עובד. יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס וניסתי בשניהם ועדיין רושם לי check cable signal כשאני מחבר. יש שם גם יציאת VGA שגם לא עובדת שאני מחבר. יש לציין שהטלווזיה עבדה ועובדת מצויין. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by saarshai,

שלום, רכשתי מחשב חדש והכל נפלא. חיברתי את הכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI לטלוויזיית 24 אינץ' של AKAI. א. המסך לא מציג את כל התמונה (השוליים נעלמים מחוץ למסך). ב. הכל מטושטש (בהגדרות נראה שה-native resolution של המסך היא 1440X900 למרות שהמסך עצמו תומך ב-1920X1080. כמובן שאיני נצליח למצוא דריבר ספציפי לטלוויזיה הזו... האם יש מקום שבו ניתן להוריד דרייבר גנרי? מה הייתם ממליצים כדי לפתור את הבעיה? המון המון תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. 1. ViewSonic - ?VP920B 19'' LCD 4ms DVI? 2.?L1970HR 19'' LCD 2ms DVI - LG ? 3. Samsung - ?960BF 19'' LCD 4ms DVI? אני יודע ששלושתם טובים וצריך לראות בעיניים אבל יש לי בעיית זמנים חמורה שמגבילה אותי מאד. כנראה אני יקנה מ KSP ששם יש את 3 הדגמים ובסופו של דבר אני כן יוכל להשוות וויזואלית אך לפני זה אני מעדיף לשמוע רשמים מפי החברים בפורום. אני לא חזק בתחום ואם יש משהו שמצדיק דווקא בחירת מסך מסויים אחד מאחר אשמח לדעת. תודה לעוזרים, אלעד.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by HaEsrimVeArba,

כרגע יש לי FLATRON L1750SQ של LG עם 8 MS ואני לא זוכר ניגודיות ואני מרוצה. אני מתכוון לרכוש חדש כפי שציינתי ואני רואה שהכי פופולרי ב ZAP הוא LG L1970HR האם זה עדיף על מסך 22 אינץ'? ואם לא אז איזה מסך 22 אינץ ממולץ? כאילו אני לא ממש רואה מה ההבדל בין 2 MS ל 8 MS המסך מיועד גם למשחקים אבל בעקר תכנות ואינטרנט. בנוסף. האם יש טעם לעבור למסך רחב אם אני לא צופה הרבה בסרטים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום רב, ברשותי כרגע מסך מחשב של סמסונג , 26 אינטש דגם T260HD מאחר והראייה שלי לקויה, ואני בד"כ יושב רחוק מהמחשב (בעצם שוכב) -שקלתי אולי לשדרג לדגם גדול יותר. יש כעת במסגרת מבצעי בלאק פרידיי, מסך ענקי של LG בגודל 40 אינטש, דגם 40MB27HM במחיר 1490 שקל. כמו כן, יש דגם אחר מעט קטן יותר, 32 אינטש 32MB17HM במחיר 949 שקל השאלות: 1. האם שווה ללכת על אחד מהמסכים הללו? 2. מלבד הגודל, האם ישנם יתרונות נוספים של מסכים אלה לעומת הסמסונג הנוכחי שלי? 3. האם הייתם ממליצים על אופציה אחרת, כחלופה לשני המסכים שהצגתי כאן? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by kokoki,

שלום, למישהו כאן יש מושג אם ומתי צריך להגיע המסך של דל u2515h לארץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.