עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by NIVs,

מישו שמע על המסכים האלה??? אני מכיר תחברה פחות אוו יותר מבחינת אמינות ואיכות. אבל לא ראיתי בכלל תגובות אוו היתייחסות על אחד מהם. VA2226W נמכר ב אלף בבג. שווה?? מישו ניסה אותו פעם?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by vincecarter,

מה אתם חושבים? שווה ת'כסף? אני מתכוון מסך טוב או שבכסף הזה אפשר למצוא משהו טוב יותר חשוב לציין שאני מחפש משחק 19 אינץ' ורחב כלומר רזולוצייה מקס' : 1440*900 וזמן תגובה לא מעל 5 מילי נשיה ונגידיות 1:2000 תודה רבה מראש על התגובות

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום רב, יש לי שאלה שאני שואל כבר הרבה זמן, ואף אחד עוד לא פתר אותה! (מקווה שתעזרו). יש כמה משחקים אשר כאשר אני משחק בהם פתאום כתוב על המסך :Power Saving Mode המחשב ממשיך לעבוד, וגם המשחק, אבל לעומת זאת המסך לא. דגם המסך שלי הוא:Flatron L1953TR אני יפרט עוד קצת: אני משחק ופתאום אין אזהרה או משהו המסך נסגר וכתוב לי על המסך: "Power saving mode" גם אם מנסים לסגור ולפתוח זה לא פותר את הבעיה. חשוב לציין שהמחשב נשאר עובד לאחר שמסך נסגר וכך גם המשחק (ניתן לשמוע את המוזיקה של המשחק). פתרונות שבדקתי: *חידוש דרייברים *החלפת כבלים *בדיקה בהגדרות של המסך (משהו כמו Power Saver) *בדיקה בהגדרות של המסך (לא רוצה להשמע כמו מטומטם אבל בכפתורים הצדדים של המסך). *בדיקה בביוס אחד אמר לי לבדוק…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by eraneran4,

עכשיו השאלה שלי היא כזאת: מה זה פאנל? האם הפאנל TN על כדי כך גרוע ומה רע בו בנוגע לפאנלים אחרים? מה לא טוב בפאנל TN ומה יש בפאנלים אחרים שיותר טובים מהפאנל TN ובמה הם יותר טובים! תודה לעוזרים1

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Zoni-E,

מסך יהיה מיועד למשחקים סרטים ותצוגות תמונות ..

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המסך הקיים שלי, DELL 2209WA ששירת אותי נאמנה עד כה מחפש מסך עד 24", עד 2500ש"ח דגשים חשובים: פאנל IPS או PVA תצוגת "שחורים" טובה ממשקים נוחים מגיב טוב לכיול חיצוני דיוק צבעים טוב לפחות כמו ב 2209WA עיקר השימוש הוא עריכת צילומים והכנה לדפוס אם יש מסך מומלץ ביותר שחורג בכמה מאות שקלים מהתקציב שלי, אשמח להמלצה בכל זאת, את השיקולים הסופיים אעשה בהמשך תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4k P2415Q.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום רב לאנשי הפורום ! במהלך חיפושי אחר מסך לעבודתי הגעתי לפורום בהמלצה של חבר. קראתי כתבות רלוונטיות בנושא זה באתר (כל הכבוד על המידע המקיף והמעמיק) והתוודעתי לשיקולים רבים אליהם לא הייתי מודע כלל ועיקר ומצאתי את עצמי יודע הרבה יותר אך גם מבולבל יותר באשר לבחירת מסך מתאים. אשמח אם תוכלו לסייע לי לבחור מסך מתאים לעבודתי. רקע: אני מנהל מדיה וגרפיקה בבית תוכנה. בין יתר עיסוקי אני וובמאסטר (מאפיון, עיצוב, ביצוע ותחזוק) של אתרי החברה. עד היום עבדתי עם שני מסכים במקביל, העיקרי מסך 19 LCD והמשני CRT 19. עיקר עבודתי על כלי עיצוב וביצוע גרפיים ועיצוב, פיתוח ותחזוקת אתרי אינטרנט. בעקבות שינויים שנעשים באתרי החברה גיליתי כי שטח העבודה בתוכנת הפוטושופ כאשר אני על 100% גודל (1:1) אינ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by bule,

שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Posford,

מדובר במסך : Samsung T260HD 26''. רציתי לברר בבקשה מספר דברים. הביקורות עליו ב ZAP טובות ושליליות לסירוגין, חלק מרוצים וחלק לא. בעיקר בגלל רמקולים חלשים של המסך, האם הדבר נכון? וחלק מתלוננים על צבעים "קרים" ולא נעימים לעין במסך? ורציתי לדעת המסך הנ"ל, איך הוא מתפקד בתור מסך מחשב וטלוויזיה ביחד? האם אפשר לחבר אותו גם למחשב, גם לממיר HOT וגם לDVD? אגב מזה פאנל TN? ראיתי שחוזרים על זה הרבה בפורום. והאם המסך הזה אי אפשר להטות אותו אחורה ולשחק עם זוית? והאם הוא מתהפך לקרוא טקטסים וכו' איך זה נקרא? אשמח לתשובות לשאלותיי וביקורות על המסך חיוביות ושליליות. תודה רבה ויום נעים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by urich,

בין סמסונג 730bf ויוסוניק vx724 LG L1732tq כולם בסביבות אותו המחיר. ועוד שאלה האם שווה להשקיע עוד 200 ש''ח ולקנות את ה760bf

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות את ה-L1970HR של LG עקב הביקורות הטובות עליו ב-Zap וברשת ונתוניו הטובים יחסית (אני מודע לכך שיחס ניגודיות 1:2000 נובע משיטת מדידה שונה). לאחרונה, KSP הורידה את מחיר ה-VX922 של Viewsonic ל-1790ש"ח, שלפי דפדוף בפורום הוא מסך מצויין, מה שנכנס לי בול בתקציב (עד 1800ש"ח) ובנוסף לכך יש לי אפשרות לאסוף את המסך ישירות משם ולא לחכות שבוע להזמנה. השאלה היא כאמור, מה עדיף. אני יודע ששני המסכים מצויינים למשחקים, פושרים בסרטים וטובים לאינטרנט וטקסט. יותר חשובה לי איכות הצבעים וזווית הצפיה מזמן תגובה ויופי המסך עצמו. חיפשתי בפורום ותשובה חד משמעית אין, אז אשמח לשמוע את דעתם של בעלי המסכים. אם יש מסך אחר עד 1800ש"ח וללא חריגות, אשר טוב יותר מהנ"ל, לינק יתקבל …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by strider19,

שלום. אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית בעניין מסכי מחשב. חשוב לי לציין שאיכות מסך די חשובה ואני מקווה תמורה הולמת תמורת הסכום שאני מוכן להשקיע. הסכום שאני מתכוון להשקיע הוא עד 1400 שקלים. משנת 2009 ועד היום, אני משתמש במסך LGw2453 ששירת אותי בנאמנות עד היום. אני מאד מרוצה באופן כללי מהמוצרים של אל ג'י ובעיקר מהמסך שברשותי. אני מחפש מסך בגודל שבין 24-26 אינטש עם פאנל IPS שלמיטב הבנתי עדיין נחשב חזק. אני יודע שאני לא אובייקטיבי היום כי הרבה דברים השתנו מאז 2009 בתחום המסכים, לכן אשמח לשמוע את דעתכם על LG ועל חברות אחרות שמסכי המחשב שלהם שיכולים להוות תמורה טובה יותר ביחד למחיר שאני מוכן להשקיע. אני שומע הרבה מדברים על DELL וSAMSUNG אשמח לשמוע את דעתכם גם על החברות האלה.…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by joel_p,

Hi guys, I need a monitor for the office. working 9-15 hours a day - 90% of the time staring at the monitor currently i'm using a 19" 932bf and the res is just not enough- plus it's too bright no matter how much i lower it's brightness I have much to gain from the 24" high res, because i work with lots of windows opened. but perhaps, an s-ips panel will be better health-wise? what do you say? Joel.

15. שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב... בטווח המחירים של שני המסכים שרשמתי בנושא.. אני רוצה לדעת איזה מסך אתם הייתם לוקחים וממליצים עליו ולמה.. והאם יש מסך אחר שאתם הייתם מעדיפים משני המסכים האלה. וגם, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים האלה ברזולוציה של 1920x1080 .. תוודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי. יש לי מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) של LG, שנקנה לפני פחות או יותר 5 שנים. אני מעוניין לדעת מהו סוג הפאנל של המסך. הדגם הספציפי (זה מה שכתוב על המסך, אני משער שזהו הדגם) הוא FLATRON L1910S. תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by maors3,

ראיתי פירסום של קרביץ ב 888 ש"ח ניראה לי אטרקטיבי מישהוא מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום חברה אחרי חיפוש מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שהמסך האידאלי בישבילי הוא 2007WFP עכשיו לגבי אחריות (על פי פנדה מחשבים) על פקסלים שרופים עד יומיים ואחריות מהיבואן 3 שנים חוץ מזה אני לא יודע עוד כלום משהו חשוב לדעת לפני קנייה? אני קונה מחר בבוקר (יום רבעי לפני ערב חג) אאאה ותודה לכם על המידע שקראתי על המסך נ.ב איזה סידרת בדיקות עלי לעשות שהמסך מגיע לביתי פיקסלים מתים והאם יש צורך בכיול ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך רחב LCD, סמסונג T240.. לאחר הפעלה של פוטושופ CS3 אני מקבל הודעת שגיאה שפרופיל המסך פגום ועלי להפעיל את תוכנת הכיול של המסך (הודעת שגיאה מצורפת) לכן התקנתי את MagicTune בתקווה שזו תעזור לי לתקן את הבעיה.. ניסיתי להכנס למסך Color Calibration, אבל לא כל כך הבנתי מה אני אמור לעשות.. בכל מקרה הרצתי את חמשת השלבים קדימה וה Preview היה נראה לי בסדר גמור.. למרות זאת הודעת השגיאה בפוטושופ לא נעלמה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני אמור לתפעל את MagicTune ואיך אני מעלים את הודעת השגיאה.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי מסך 17' LCD של יונדאי, בן משהו כמו 4-5 שנים, מסך מצוין, לא נשרף בו פיקסל אחד.. נהנתי ממנו ממש. שלשום הכל עבד בסדר וכרגיל.. אני מכבה את המחשב... בא להדליק למחרת ורואה מסך שחור (המסך דלוק אבל שחור). כיביתי את המסך, הדלקתי שוב, ואז למשך חצי שניה אני רואה את הווינדוס וכל מה שצריך לראות והכל נראה טוב, אבל כל זה למשך חצי שניה ושוב הוא חוזר להיות שחור. איתחלתי.. אותו דבר..... ניתקתי את החיבור למחשב (נגיד וזה משהו בכרטיס מסך) ואז נשאר לי המסך רק מחובר לחמשל, ואז עשתי את אותו דבר, כיביתי אותו, הדלקתי, אני רואה לחצי שניה מסך תכלת כזה שרשום שאין חיבור למחשב, ושוב פעם חוזר להיות שחור.. מסקנה--> זה לא קשור למחשב מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? זה הגיע פשוט משוםמקום, לא קיבלתי שו…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Hierophant,

אני קונה מסך בקרוב ויש לי התלבטות בין שלושת המסכים הנ"ל. השאלה היא איזה מביניהם הכי טוב והאם ההשקעה של כ 500 ש"ח יותר ביקר מביניהם (VX922) משתלמת? נ.ב. שמתי לב שהקונטרסט ב LG טוב בהרבה משל שני המסכים האחרים (1:1600 לעומת 1:650 ו 1:700), עד כמה הנתון הזה משנה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Wideblade,

היי, אני מחפש המלצה למסך איכותי שיהיה טוב למשחקים וסרטים בHIGH DEFINITION מלא, ושאפשר יהיה לראות בו טוב גם ממרחק של 1-2 מטר בערך... אני כבר יותר מחצי שנה מחכה שהרוויזיה החדשה של ה2408WFP תגיע, ואני לא יכול לחכות יותר... אני יודע שזה הגיע לחנות אחת, אבל 3350 שקל זאת לא אופצייה בשבילי.. רצוי שהמסך יהיה לפחות 24 אינץ', אבל אם אפשר משהו איכותי במחיר טוב- אז אפילו יותר... וחשוב לי שיהיה לו HDMI אני לא ממש מבין במסכים, אז אני לא יודע כל מיני מונחים כמו GLOSS ואיך הם משפיעים על הצפייה... התקציב הוא בסביבות ה2500 שקל אגב, עם אופצייה לשים יותר אם יש משהו ממש טוב במחיר קצת יותר גבוה... תודה מראש! עריכה: אה, ויש העדפה למסכים רחבים, לא מרובעים...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by com,

מחפש מסך LCD שיוכל גם להתחבר לממיר היס שלי. (ממיר רגיל, לא HD) גודל נדרש - 24 (אפשר גם 23) מה האפשרויות שלי?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by AVI.S.T,

אני רוצה לדעת עם המסך הבא טוב בלראות סרטים ובכללי איך הוא ועם הוא שווה תמחיר 1200 הדגם: SAMSUNG 730B 8MS 1:600 300cd/m² הוא שווה תמחיר ובכללי?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. המסך נראה בעל נתונים מעולים במחיר פשוט ריצפה והבנתי שזה מסך מבית טוב והחברה הזו הייתה פעם (או שגם היום) מהמובילות בתחום המסכים. איך המסך יהייה לשימושים של משחקים, ניגון סרטי HD (וגם DVDRIP), גלישה באינטרנט? האם הוא נופל ממסכי ה 24 של LG ו Sumsung? תודה רבה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814&CatCode=541

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים