עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Superman1,

מה אתם אומרים איזה שווה יותר? אני מתלבט בין שני המסכים מודע להבדל בין הפנאלים אבל עדיין קשה לי להחליט על מה ללכת השימושים שלי הם סרטים גלישה באינטרנט ומשחקים , אני יודע שהכי טוב זה לראות את המסך בעיניים אבל אין אופציה כזאת לגבי ה Philips בקיצור הבנתם אותי...על מה ללכת? שחכתי לציין פרט חשוב שהוא גם ישמש כטלוויזיה באמצעות כרטיס עריכה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. האם יש מסכי מחשב שהם לא Uhd אשר תומכים ב hdr10?

3. ברשותי המסך 2407WFP.. ולפעמים כשאני רואה סרטים (והמחשב הזה נועד במיוחד לסרטים) אז הצבעים והבהירות הם לא מי יודע מה. אני מסרב להאמין שהמסך הזה מראה לי שחור כ"כ בהיר, כשאני מכבה את המסך יש כבר שחור יותר שחור. אני פשוט לא רואה סרטים באיכות שלהם, אני תמיד יראה סרט באיכות מעט פחות טובה ממה שהוא יכול להציע. יש לי כמה סרטים באיכות של HD.. ספציפית 720P וניתן לראות בבירור פסים ונקודות על המסך... הוא לא מצליח להציג את זה בצורה נאותה. וזהו, רק שתי הבעיות הנ"ל. צבעים/בהירות... ו-HD. דרך אגב, ניסיתי דרך תוכנה וניסיתי דרך המסך עצמו להוריד את הבהירות וכל מיני דברים כאלו, אבל זה גם לא נח כי לפעמים אני גולש באינטרנט- שם יותר נח שזה בהיר, ולפעמים רואה סרטים. ולפעמים בסרטים יש סצנות חשוכו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אהלן. קניתי מסך חדש (מגיע לי מזל טוב).. של Samsung. דגם 2253BW. שזה 22 אינצ'. הגדרתי הכל כמו שצריך.. גם במשחקים עצמם.. וגם התקנתי את הדרייבר המצורף. אבל במשחקי ספורט (זה מה ששמתי לב לבינתיים), מתי שיש איזה שליחה של הכדור במהירות.. כל החלק האמצעי של המסך נמרח לי. כרטיס מסך 9600GT. מה אפשר לעשות בנידון? (נ.ב. משחקי הספורט שדיברתי הם: NHL 09, NBA2k9, PES09, FIFA09). תודה אנשים.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Shlomi Cohen,

שלום חברים, אני שוקל לרכוש dell 27' 4K U2718Q (מחבר למקבוק פרו). מה דעתכם עליו? בביקורות באינטרנט נראה שהכל בסדר, המחיר שקיבלתי די הוגן (באזור ה1,800 ש"ח). אדגיש שאין לי צורך ממשי ב4K, פשוט נראה לי כדאי להשקיע קצת עבור הטכנולוגיה (ובהנחה ואני רוצה לקנות מסך ל3-5 שנים הקרובות).

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. דרוש מסך לצורך טקסט - שימוש עיקרי, סרטים - שימוש משני. משחקים - בספק מאוד... קראתי קצת באתר, וראיתי המלצות על הדל ואני מבין למה. מבין שאפשר להשיג את WFP אצל מספר חנויות, אבל עוד לא בדקתי. מה עדיף DELL 2007FP או 2007WFP עבור טקסט ?? הבנתי שיש אפשרות נוחה לעבוד עם שתי תמונות במסך, איזה מסך יותר נוח בשביל הצגת שני מסמכים/עמודי טקסט זה בצד זה? האם המסך הרחב או הרגיל? האם מצב פיווט PIVOT יותר נוח לעבודה עם מסמכי טקסט, ואם כן - באיזה מסך? דווקא המסך הרחב יותר צר, ככה במצב PIVOT הוא יותר ארוך ואפשר לראות מסמך ארוך יותר. איך המסך 24" שלהם לצורך טקסט? לא גדול מדי?? אם צריך להתרחק מדי, זה לא טוב, כי אני כותב תוך כדי על דפים לפעמים, לא רק מקליד. אני מאוד רגיש לסוג המסך, ועובד כאמור …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. בעקבות הדיון שהיה לי בעבר פה, החלטתי ללכת על המסך של דל, לא קשה לנחש איזה. ברשותכם... מוזמנים לשאול אותי לאחר מס' שבועות איך המסך, אשמח לענות. צריך קצת להתנסות איתו מבחינת משחקים, סרטים, תוכנות ועוד... תודה רבה למשתמשיםעל העזרה... ובמיוחד ל-QttP על הייעוץ המקצועי!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני צריך חוות דעת על המסכים האלה .. מי יש לו ומי יודע ומבין במסכים... דרך אגב כולם לד ו 24 אינטש Acer S243HL : 2MS, 1920 x 1080, Contrast Ratio 8000000:1, http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/model/ET.FS3HE.002 Asus ML248H: 2MS, 1920x1080, ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 10000000:1 http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=3P6ehzqArVg4Pc7L Asus VE248H: 2MS, 1920X1080, Contrast Ratio (Max.): 10000000 :1 (ASCR) http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=pfcLyFdl6th16GV6 Samsung BX2450: 2MS, 1920 x 1080, MEGA DCR (Static CR 1000:1) אני לא יודע כמה זה אומר אבל ראיתי באתרים אחרים שרשמו 5,000,000:1 http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/monitors/design/LS24B5HVFH/EN/ind…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. איזה עדיף למשחקים? החנות נוטבוק אמינה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Emmanuell,

אני עובר על זאפ ופשוט חוץ ממסך אחד של MAG עם רמקולים מובנים אין שום דבר ...יש למישהו המלצות נגד או בעד המסך הזה דרך אגב ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db4165=390783&db435152=435154&db4163=181885&noidx=1 אבל בגדול אני אשמח להמלצות למסכים עם הנתונים שבכותרת , אין ממש תקציב כי אני גם לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל בוא נגיד שאיזור ה 1500 ש"ח נשמע לי הגיוני

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by sys32,

שלום, אני חדש פה. השבוע קיבלתי את המסך החדש שהזמנתי Samsung 206bw 20" Wide 1:3000, 2ms... כבר כמה ימים שאני משתמש בו ושמתי לב לכמה בעיות מציקות שאני יכול להשתגע מהם.... דבר ראשון: כל חלק בהיר במסך הכוונה כל דבר בהיר בגוונים לבנים אני רואה אותם כמו פליקר עדין כזה... הם פשוט מהבהבים כזה... במסך שחור אני יכול להבחין בפסים של הקצב ריענון עולים כזה למעלה בצידי המסך. דבר שני: כשאני שם תמונת רקע במסך בעלת הרבה צבעים אני פשוט רואה כמו התחרפנויות של הצבעים כזה כאילו אני רואה את הפיקסלים או משהו כזה (קשה לי להסביר במילים אם הייתי יכול להראות את זה הייתם מבינים) . אני פשוט שם רקע שחור חלק בישביל לא להתחרפן. אפשר להגיד שהבעיות האלה צצות לי כל שעה וחצי בערך ואחרי כמה זמן זה חוזר לרגיל…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Ran B,

שאלת השאלות. ובטח שאלת השאלות עבור אנשים שזה קריטי עבורם מאוד - כחובבי צילום HIGH LEVEL מה שנקרא.. רוב התעסוקה שלי היא עם פילם ש"ל, אבל יש גם תמונות דיגיטליות וצבעוניות - מה לעשות... אז איך? איך? איך? ושוב - איך? איך להגיע למייטב הכיול של המסך - כך שהצבעים המצולמים - הם הצבעים הנכונים שאני רואה גם על המסך שלי? (יש לי DELL U2311H על כ.מסך 460GTX) קראתי ב : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm והוצאתי את הICC משם, וניסיתי לכוון את המסך לפי הקאסטום שהם מציעים והICC שלהם (יוצא זוועה אגב, קצת WB כחול...) לפעמים הכיול הוא פשוט תעסוקה סיוטית. אפשר להיתקע עליו שעות. יש אפשרות של כיוון צבעים דרך הNVIDIA של הכ.מסך. ויש את הCOLOR MANAGEMENT של הWINDOWS (אני על ווינדוס…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by DennisZ,

(אם זה מתאים לפורום צרכנות, אשמח אם תעבירו לשם. לא ידעתי לאן זה מתאים יותר.) אני מתכנן לקנות את המסך Dell U2412M ואני רוצה להמנע מכמה שיותר תקלות (שמעתי שיש בעיות עם זליגת אור וכו'). במסך הקודם שלי היה פיקסל שרוף וזה מאוד עצבן אותי. דיברתי עם KSP ואייבורי - אייבורי אמרו שאי אפשר לפתוח את המסך במקום וKSP אמרו שאולי יסכימו לעשות את זה אם אני אגיע לא בשעות העומס. מה אתם ממליצים לעשות? לוותר על זה או ללכת לחנות אחרת (ואם כן, איזו?). בנוסף איפה אני רואה איזה REV אני מקבל? (הבנתי שיש REV כמו 00 שיש בהם תקלות וכאלה כמו 05 ו06 שתקינים.) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מחר בבוקר אני לוקח את הT240 שלי ויש לי בחדר ממיר יאס(רגיל) ומחשב עם חיבור DVI במסך יש חיבור VGA DVI HDMI עכשיו לשאלות... א.אם אני עושה yes HD איך אני אחבר אותו למסך ויקבל אודיו כשהרמקולים מחוברים למחשב? ב.כל עוד לא עשיתי yesHD זה שווה לקנות מתאם DVI לHDMI ולחבר תמחשב בכבל HDMI למסך?או שבגלל המתאם זה לא יתן כלום? ג. כרגע יש לי כרטיס טלויזיה שנותן אופציות של הקלטה, פאווז וכו..אני לא ממש משתמש באפשרויות האלה ודרך הכרטיס טלויזיה השידור פחות איכותי... האם לחבר את הממיר ישירות למסך?ואם כן אז איך?יש לו VGA DVI HDMI והDVI כנראה ישומש למסך..... תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Roy Froimovici,

לפני כ-2 שבועות וחצי רכשתי שני מסכי סמסונג S27D850T - אחד מתצוגה והשני חדש (שניהם נקנו מאייבורי). 3 ימים אחרי הקנייה, המסך מתצוגה לא קיבל תמונה מה-displayPort והבהב בצורה שברור שמדובר בתקלה. הגעתי לאייבורי, ובניגוד להחלפה שהובטחה לי במקרה כזה, הציעו לי החזר כספי, וכמובן שזה לא היה רלוונטי כי אז אני נשאר עם מסך אחד במחיר מלא וזה לא היה הדיל שרציתי. לבסוף שלחתי את המסך לתיקון - נכון להיום, מאז הקנייה המסך היה יותר ימים בתיקון מאשר אצלי. הבעיה היא, שכבר פעמיים קרתה בעייה דומה במסך השני (החדש), וריסטארט למחשב פתר זאת. בפעם האחרונה שהבעיה קרתה הייתי באמצע סימולציה שכבר רצה מעל 24 שעות, מה שאומר שהייתי צריך להתחיל אותה מההתחלה ויצא שהזמן הזה התבזבז. מכל הסיפור הזה אני מסיק שהמס…

16. שלום רציתי לשאול אם אפשר לשים מסך CRT ישן על מחשב חדש מפני שאני רוצה להיות בטוח כדי שלא יהיה איזשהוא נזק או בעיה... ויש במחשבים החדשים חיבור VGA ? אני רוצה בינתיים להשתמש במסך הישן שלי עד שאני אקנה בעוד שבוע את המסך החדש אז אפשר לשים? אני רוצה להיות בטוח ב-100% ורציתי לשאול אם יש מסך בגדר ההמלצה שעולה במחיר של 1100 ש"ח, גג 1150 .. יש איזשהיא המלצה למסך טוב חוץ ממסך LG 1953TR ? בינתיים חשבתי עליו אני רוצה לקנו תאת המסך מאייבורי יש איזשהיא המלצות למסכים? אני רוצה לראות אם יש מסך במחיר הזה טוב של 22 אינץ' אם לא אני אקח את המסך ה-19 אינץ' של ה-LG ... יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני על הדרך מחליף גם את המסך הישן שלי. אני מחפש מסך בגודל 24-27" בגלל שאני מתכוון לחבר את האקס בוקס ולשחק משחקי FPS איתו. המסך חייב להיות עם חיבור HDMI, ובעיקר הוא יפעיל משחקים. אני מתלבט אם 23-24" יספיקו או שאולי 27" זה גדול מדי.. התקציב שלי הוא 1500ש"ח, אפשר לעלות טיפה. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by mrraz,

לא שיש לי משהו נגד המסך אבל סתם ככה השאלה בכותרת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, ברצוני לרכוש את מסך ה-LCD 2007WFP. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות בה כדאי יהיה לי לקנות את מסך זה. כוונתי היא, כמובן, לחנות אמינה שתעניק את האחריות הטובה ביותר. חנות שתאפשר החלפת מסך עם פיקסל שרוף אחד תהיה מעולה, כמובן. אני מתגורר בהרצליה, אך אוכל להגיע לערים מרוחקות אם אין ברירה (אם לדעתכם יש צורך לקנות את המסך בחנות הפיזית). תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום רב, שאלתי בקשר לדגם הנל. מחפש מסך נוח ופשוט למשחקים ולצפייה בסרטים, בסדר גודל מחיר של בין 600 - 700. האם המחיר והמסך משתלמים? לינק לדגם (אומנם אני לא קונה דרך שם, אלא במקום אחר, רק לצורך השוואה): http://ksp.co.il/?uin=26737 תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Mics,

באיזה רזולוציה אקבל חווית משחק מייטבית?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by tomz,

טוב, אתמול אחה"צ קיבלתי את המסך הנ"ל, דבר ראשון ששמים לב כשפותחים את הקופסא, מבינים למה כל הביקורות דיברו על כך שהרגל של המסך "שבירה", צריך באמת לקרוא את ההוראות בשביל לפתוח אותו, חבל סתם לשבור, ממש לא מסובך. לגבי המסך עצמו, דבר ראשון הוא נראה טוב, הכפתורים (חוץ מהכיבוי) לא ממש נוחים, אבל אני מעדיף אותם ככה, מוסתרים. בפעולה, משחקים - נוסה רק FIFA WORLD CUP 2006 עד עכשיו, עבד חלק ללא שום מריחות, אפילו יותר טוב מה CRT שלי. סרטים - ניסיתי עם מצב MOVIE, בן זונה, הבדל דיי גדול מהCRT שלי, ממש תמונה יפה. טקסט וכאלה, המסך נוח לי יותר מהCRT שלי מכיוון שהוא מאוד בהיר למה שאני רגיל, פחות מעייף את העיניים, הכל יותר ברור וחד. המסך גם נוח מאוד מכיוון שאפשר לשחק עם הגובה והזווית שלו בצו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. נתקלתי במסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718594והופתעתי ממחירו. האם מישהו משתמש בו? והמחיר ראוי?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by thesuk,

מחפש מסך טוב עם אפשרות לתלייה על הקיר שיהיה ברמה טובה ככל שניתן תקציב עד 2000 שקל אין לי בעיה עם מסך 22" אבל מעדיף 24" המסך יתחבר למחשב ולממיר של יס תודה,

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by oshri8,

שלום לכולם. יש לי מסך viewsonic vp930 מחובר לכרטיס ATI radeon x1950gt ע"י כבל DVI לפני שבוע בערך התחילה תופעה מוזרה, כשאני מדליק את המחשב או כשהמחשב חוזר ממצב חיסכון המסך לא נדלק מייד אלא הנורה של המסך מהבהבת בצורה לא סדירה במשך 5 דקות בערך ורק אז המסך נדלק. כאשר המסך דלוק אין איתו בעיות והוא לא נכבה. בדקתי את החיבורים במסך ובמחשב ואין בעייה. הבעייה התחילה לפני כשבוע שאז לקח למסך "רק" 30 שניות להדלק ולאט לאט הזמן מתארך. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש על התשובות. אושרי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים