מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הייתי אתמול באופיס וסתם התעניינתי לגבי מסכים הם המליצו לי על שני מסכים של LG : L732TR FANTASY האם הם שווים משהו? אם לא יש המלצות לגבי מסכים עד22" לא 24" (דל אני יודע זה יהיה מוצא אחרון בשבילי) תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני הרבה זמן כבר מתלבט עם לקנות מסך כי יש לי עכשיו מסך על הפנים. אז חשבתי לעצמי אם אני קונה, אז כבר משהוא טוב. קיצר מה שחשבתי זה מסך 120 או 144 הרץ שיתחיל מ 1000 שקל עד 2000 +-. לא מצאתי כול כך הרבה אפשרויות בארץ, אז אם יש צורך בהזמנה מי חול אז גם אפשרי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש לשימוש במשחקים,אינטרנט וסרטים/סדרות. התקציב הוא בעקרון 1000 ש"ח אבל יש אפשרות לחרוג בכ-200 ש"ח במידה ויש אפשרות למסך איכותי יותר. הדרישות העיקריות שלי מהמסך הן שיהיה ברזו' של 1680X1050 (כלומר יחס צפייה של 16X10 - אני ממש לא מחבב את ה16X9 ) וזמן תגובה מהיר על מנת שבמשחקים יהיו כמה שפחות "מריחות". ארגונומיה פחות חשובה לי (מבחינתי שתהיה הכי בסיסית שתתבטא בהטיית המסך בזווית למעלה/למטה). חיבורים - DVI /VGA ואם יש אפשרות לHDMI מה טוב (שיהיה HDCP). אחריות - 3 שנים וכמה שפחות פיקסלים שרופים על מנת להצדיק החלפה. אני מקווה שזה מספיק פרטים. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
PG279Q לבן המסך SWIFT PG278QR מה ההבדל בן המסך של אסוס דגם מבחינת משחקים ובאופו כללי, האים ההבדל משמעותי בן הדגמים? ,האים הדגם של פנל האיפיאס משתלם מה הבעיות שלו מבחינת משחקים וכללי? ואים נאמר ששניהם אותו מחיר מה עדיף?מה עלי לצפות מבחינת שני המסכים מבחינת הפנלים והבעיות שלהם אשמח לתשובה מפורטט? שאלה נוספת האים הבאזל במסכים הללו הוא מוחלק עים המסך או שיש בליטה מסביב כלומר הבאזל בולט או מוחלק ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש המלצות למישהו למסך כזה? אני ראיתי את הסמסונגים והם נראים סבבה - יש להם באמת 1:3000 ניגודיות? אני מחפש משהו בסביבות 5000 שקל אז הסמסונג קצת יקר לי הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלשום קניתי את המסך המדובר בחנות KSP בעיר מגוריי, המסך הגיע מתאריך ייצור 04/2013, REV A00. למרות שאין זליגות אור חריגות, נתקלתי בבעיה של חוסר אחידות בפאנל - השליש השמאלי של המסך מציג גוון מעט צהבהב ו"חם" יותר משאר המסך, זה בולט על רקעים אפורים בהירים או לבנים, כמו למשל באתר ZAP, שרקעו אפרפר, או אפילו באתר הזה. מצד אחד, אני לא רוצה לחזור למסך הישן שלי (גם Dell 2007FP ששירת אותי נאמנה למעלה מ-6 שנים ובינתיים עבר לאבי) מכיוון שהמסך סה"כ מדהים בגודלו ובחדותו. מצד שני, חשבתי שאוכל "לחיות" עם התופעה אך גיליתי שהיא מציקה לי. מה האפשרויות שלי? הבנתי שכיום אני יכול פשוט להתקשר לשירות הלקוחות של החברה והם ישלחו שליח עם מסך חדש? או להתנהל מול החנות - והם יחליפו לי למסך חדש? והי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כמה ימים קניתי מסך Samsung 226BW בלי שהיה לי מושג על מסכי lcd פשוט רציתי מסך גדול עם עיצוב סבבה, אבל כשהגעתי הביתה וחיברתי את המסך למחשב (macintosh g5) התאכזבתי והחזרתי אותו לחנות... הפורום הזה ממש עזר לי להבין דברים על מסכים ובמיוחד המדריך השלם למסכי LCD. בכל אופן, אני לא גרפיקאי או משהו אבל אני רוצה מסך איכותי שיוציא את המקסימום מהמקינטוש אז חשבתי על apple cinema display "23 או על dell 2407WFP ורציתי לדעת בלי קשר למה שמשתלם יותר מבחינת השקעה/תמורה.. אלא פשוט איזה מסך נחשב ליותר איכותי ואם יש למישהו ניסיון על מחשבי מקינטוש, איזה מסך יוציא את המקסימום מהמחשב. עוד דבר זה על קנייה בארה"ב אני יכול לקנות משם את המסך של אפל ורציתי לדעת אם באמת אין שום מכס עליו…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, תיכננתי לקנות את המסך DELL 2209WA שהוא מעולה, ואני יודע שלרמה שלו הוא זול מאוד (בסביבות ה1800) אבל זה עדיין קצת יקר לי, בעיקרון אני יכול לחסוך עוד קצת או לבקש מההורים קצת ולקנות אותו וזה מה שתכננתי לעשות, אבל עכשיו יש לי אפשרות לקנות את המסך T220 (שאני יודע שהוא הרבה פחות טוב) בערך ב560 שקל.. שזה כלום.... ואני לא יודע מה להחליט.. זה זה ממש משתלם לקנות את הT220... זה 560 שקל מול 1800 שקל.. זה יותר מפי 3... או בכלל יש לי אפשרות גם למסך T260HD ב950 שקל בערך... יווווו איזה עצבים אני לא יודע מה לקחת =\ תעזרו לי להחליטטטטטטטט... תודה =]
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שנייהם WIDE ? כי אני עובד על 1600 וזה 4:3 ... אני מפספס משהו ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, התקציב אמנם פתוח אבל שואף להשאיר אותו מתחת ל-3000 שקל. השימושים שלי הם כאלה, 80 אחוז מהזמן מסתובב באינטרנט וקורא טקסטים. גודל נקודה שיאפשר לי קריאה נוחה עם טקסט גדול יחסית זה סבבה. אוהב סרטים אז שיידע להציג אותם בצורה טובה. אני צלם חובב אז שיענה על הדרישות בתחום הזה (דיוק צבעים וכו). לא מעוניין במסך עם מרחב צבעים גדול, מסתפק ב-SRGB. כיוונון, גובה+היכולת להוריד אותו עד גובה שולחן. הטייה קדימה/אחורה. כרגע שוקל שני מסכים, הדל 2209 שנטחן פה למוות וכולם מהללים ומשבחים. eizo ev2333 שקראתי עליו כמה ביקורות טובות ועולה הרבה יותר (2800). מצד אחד אני יושב הרבה מול המסך ורוצה משהו טוב שגם ישמור לי על העיניים ויספק חוויה מהנה . מצד שני לא רוצה לשפוך סתם כסף אם יש מסך זול יחסית כ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גודל המסך בין 23.6 ל 24 אינטש עבודה על תוכנות כמו אוטוקאד ורווית. נאמר לי שמומלץ לקחת מסך עם 75Hz - האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לך מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר חוזר מספר פעמיים ביום . בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב עד 27 אינץ' לתכנות, כלומר חשוב לי החדות והניגודיות שהכתב יראה טוב וברור. בנוסף חשוב לי צבעים טובים וקצב רענון טוב כי המסך מיודע בין השאר לצפייה ביוטיוב וסרטים. אשמח לקבל הצעות בתקציב עד 1,400. בנוסף חשוב שהמסך לא יתפוס הרבה מקום בשולחן למרות שהוא גדול כי יש לי שולחן קטן שיש עליו גם לפטופ. זה דגם שעניין אותי מאוד: http://ksp.co.il/?uin=38912 אשמח לקבל חוות דעת עליו, למה זה לנובו ואני לא יודע כמה הם טובים במסכי מחשב. וגם האם הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=34138&select=.132..199. יותר טוב מהלנובו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שקנה מסך חדש (כי התחשק לו להתחדש) הביא לי את המסך הישן שלו (מסך של LG) והיו לי 2 מסכים קודם לכן (עוד אחד של LG ואחד של סאמסונג) וחיברתי את המסך שהביא לי למחשב בעזרת מתאם DP לHDMI שהיה לי בבית וכבל HDMI-DVI (אני מאמין שכאן הבעיה) השאלה איך אני מסדר את זה ככה כשאני משחק אני אראה את המשחק על שלושת המסכים. מפרט המחשב: מעבד:i7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:kingstone fury ddr4 16GB (2x8GB)2600MHZ כרטיס מסך:gigabyte gtx 980ti xtreme תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי חברים! אני מחפש מסך לעבודה גרפית והרבה זמן מול המסך. בעיקר עבודה כמו פוטושופ אבל גם מעט וידאו. המליצו לי פה בפורום על Dell P2416D. היום שמעתי ממוכר באייבורי על hp 24SE. מישהו מכיר את הדגם? תודה רבה
-
היי חברה. אז ככה, יש לי מסך 22" של HP והייתי רוצה להשתמש בו גם כמסך טלוויזיה. אני לא מבין בדיוק איך זה עובד אז יש לי כמה שאלות ובקשות ממכם: 1. איזה דגם אתם ממליצים לי לקנות, בהתחשב באיכות (תמיכה ב-HD) ובאופציות (אני מעוניין לחבר ממיר)? שמעתי על מוצר בשם COMPRO V300 , מה אתם אומרים עליו? 2. באיזה חיבור מחברים את זה? למסך שלי יש חיבורי VGA, HDMI ושני חיבורי USB? 3. האם זה מומלץ? (נא לענות מנסיון). תודה מאש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מדגם LG W2262TQ רוצה לדעת האם המסך טוב? מה החסרונות של מסך זה? אשמח לתגובות. הנה המפרט: מפרט טכני: גודל מסך: ´´21.5 רזולוציה: 1920x1080 Full HD גודל פיקסל: 0.248 מ"מ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:70,000 Ratio ניגודיות: 1:70,000 Original בהירות: 300 cd/m² זווית צפייה: 170° כניסות: DVI-D, D-SUB צבעים: 16.7 מיליון מימדים: 52x23x40 (גxעxר), כולל מעמד משקל: 4.1 ק"ג תכונות נוספות: Photo Effect: מצבי תמונה קבועים לשינוי אופי התמונה לפי הצורך (שחור/לבן, גווני צבעים שונים( F-Engine: מעבד תמונה מתקדם המאפשר קביעת תצורת מסך לפי התאמה אישית, מעבד התמונה משנה את רמת הבהירות, רמת הניגודיות וגווני המסך בהתאם לבחירת המשתמש. L…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בכמה אתרים מוכרים עכשיו את מסך 34UC79G במחיר של פחות מ-2000 ש"ח. מחיר מצויין למסך רחב "34 ואני חושב לקנות. שתי שאלות קטנות: 1. ראיתי על המסך הזה ביקורת טובה באתר מלפני יותר משנה כשהוא עלה כפול. האם המסך הזה עדיין נחשב טוב, כאשר השימוש הוא למשחקים סטייל פורטנייט? 2. במפרט של המסך מופיע שזמן התגובה שלו הוא 5ms עם 1ms Motion Blur Reduction. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך 27 או 32 אינץ', הכי חשובה לי איכות התמונה בסרטים/סדרות, אחר כך עבודה משרדית/גלישה במשך לא מעט זמן ביום ובסוף גיימינג (אני אשחק על 60FPS@1080P גם אם מדובר במסך 144 ו-4K). אני תמיד נוטה ל-IPS, אבל אני כן אוהב לצפות בחדר חשוך ולמרות שעד היום לא ממש הפריע לי, הרבה מדברים על הניגודיות והעדיפות של VA בחדרים שחורים. מצד שני אני מבין שאני מקריב קצת מאיכות התמונה, אז קצת מתלבט. התקציב בין 2000 ל-3000, אם יש משהו קצת מעל 3000 שיהיה הבדל רציני אני מוכן להוסיף. הדילמה העיקרית שלי היא כמה מהותי יהיה ההבדל בין המסך הנוכחי שלי (Dell P2314H, פאנל IPS ו-1080p) לבין מסך חדש. מהרושם שאני מקבל לא נראה שהיו שיפורים מהותיים מדי במסכים בשנים האחרונות, כל דור נראה שיש שיפו…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה. השבוע קיבלתי את המסך החדש שהזמנתי Samsung 206bw 20" Wide 1:3000, 2ms... כבר כמה ימים שאני משתמש בו ושמתי לב לכמה בעיות מציקות שאני יכול להשתגע מהם.... דבר ראשון: כל חלק בהיר במסך הכוונה כל דבר בהיר בגוונים לבנים אני רואה אותם כמו פליקר עדין כזה... הם פשוט מהבהבים כזה... במסך שחור אני יכול להבחין בפסים של הקצב ריענון עולים כזה למעלה בצידי המסך. דבר שני: כשאני שם תמונת רקע במסך בעלת הרבה צבעים אני פשוט רואה כמו התחרפנויות של הצבעים כזה כאילו אני רואה את הפיקסלים או משהו כזה (קשה לי להסביר במילים אם הייתי יכול להראות את זה הייתם מבינים) . אני פשוט שם רקע שחור חלק בישביל לא להתחרפן. אפשר להגיד שהבעיות האלה צצות לי כל שעה וחצי בערך ואחרי כמה זמן זה חוזר לרגיל…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום.. אני מעוניין לחבר שני מסכים אחד של 23 אינ'צ ואחד של 20 אינ'צ סתם כדי לחוות תהרגשה במשחקים על שתי מסכים עכשיו מסך אחד ה23 אינצ של סמסונג p2350 והשני של פיליפס משהו כמו שנה פלוס מינוס יש לי אותו..אגב אני מוכר אותו.. כרטיס מסך HD5770 איך אני אמור לחבר את שניהם? שכאילו כל השולחן עבודה יהיה מחולק כזה לשניהן ובמשחק הם יראו ביחד. אם אפשר בכלל..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
L1960TR L1970HR L1900R השימוש הוא בעיקר לסרטים אבל גם קצת משחקים או שאם יש מסכים בטווח מחירים הזה של 1400-1550 שהם יותר טובים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-