מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי. יש טעם להשקיע במסך 24", או שהאינץ' הנוסף אינו ממש משנה? השימוש - משחקים, סרטים ואינטרנט. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראו פה: http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 מדובר ככל הנראה על מסכים מקצועיים יותר ולא על המסכים הזולים כיוון שהלינק בא מאתר המיועד לצלמים ואנשי גרפיקה. בכל מקרה זו יוזמה ברוכה לדעתי ואני באמת מקווה שהם יודעים על מה הם מדברים שם ולא "מחפפים" כמו 95% ממוכרי המסכים בארץ שחסרים אפילו את הידע הבסיסי לגבי סוג הפאנל וההבדלים ביניהם. כדי להסיר כל ספק - אין לי כל קשר לאתר הנ"ל או ל"שריג מחשבים" (פעם ראשונה שאני שומע עליהם )... פשוט נתקלתי בלינק הזה בפורום אחר (קפטן אינטרנט - תודה רבה ל-ilanlev על הלינק ובכלל). אם מישהו היה שם ויכול לשתף אותנו בהתרשמותו זה יהיה מבורך. כן ירבו...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מסך 21.5 עם פנל TN שיקביל באיכותו למסך לפטופ עם פנל TN של Lenovo ideapad בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כמעט כל החיים שלי הייתי עם מסך 17 אינץ' CRT ולאחרונה קניתי מסך 20 אינץ' LCD רחב (Dell 2007 WFP). אני כבר קצת יותר משבוע עם המסך ואני פשוט לא יכול להתרגל לטקסט הקטן שברזולוציה 1680 על 1050. תמיד הייתי על 1024 על 768. והעיניים שלי פשוט כואבות ושורפות לי מזה כי הטקסט נורא קטן ואני צריך להתאמץ יתר על מידה כל הזמן כדי לקרוא ולהשתמש במסך. מה אתם חושבים על זה ? כדאי להחליף את המסך אז למסך יותר קטן ? ואם כבר, ב 19 אינץ' רגיל נגיד, הטקסט יהיה יותר גדול מ 20 אינץ' רחב ? יש לציין גם שאני נמצא כרגע עם כרטיס מסך די גרוע Radeon 9800 XT, האם יש קשר בין הדברים ? הזמנתי 8800GT אבל הוא יגיע רק בסוף השבוע \ שבוע הבא. תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי להתפשר ל 1280 רזולוציה בגלל התקציב יש לי חכרתי בהרבה פורומים ומצאתי כמה מסכים שמומלצים מבחינת חברה .עכשיו התנאים שלי שהמסך יהיה כך 1 קרינה קטנה בלי מאמץ לעניים 2 שיהיה אפשר לראות סרטים ובכללי מזוויות נורמליות ולא כמו במחשבי נייד הישנים שרק מי שבמרכז רואה נורמלי אני לא מדבר שיהיה ממש מהצדדים אבל שיהיה נורמלי לפחות הצפיה מהזוית 3 איכות צבעים וראיה טובה שלא יהרוס לי את העניים{בגלל זה אני מחליף את המסך 21 שלי } 4חברה נורמלית לא צריך פיצוץ אבל שלא תיהיה גרועה שתוך שנתיים אצתרך להחליף מסך 5 שלא יעבור את המחיר 1800 ש"ח המסכים שראיתי עליהם ביקורות טובות אך אני לא יודע אם הם מתאימים לתנאים שלי מה שכן המחירים שלהם מאד מתאימים לי הנה> 1650 DELL 1907FP 931B Samsung 1500 Sam…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון, עלי להזהיר את כולכם ממסך Samsung 19" 997MB CRT שזו פעם שנייה שמסך כזה נשרף לי ואני מחליף אותו , הפעם אני הולך לקבל זיכוי כי נמאס לי מהמסך הזה! פעם ראשונה היה לי FLYBACK והוא נשרף אז הביאו לי חדש ..פעם שנייה אני מפעיל האף לייף 2 אחרי עדכון וזה ניסה לעשות הרצים וקילוהרצים שלא מתאימים לו אז הוא פשוט נשרף ממש הסריח!!!!!!! אז החלטתי שאני רוצה לקנות מסך LCD איכותי, תקציב עד 1800, עדיף 17 אינץ' כי אני יודע ש19 במחיר כזה אי אפשר למצוא מציאה אז מה כדאי?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. אני קונה את המחשב הזה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 ואני קונה גם מסך, כמו שרשמתי בכותרת ואני מוגבל בתקציב מסכים כאלה ממש יקרים ואני לא צריך משהו איכותי בטירוף, למשל יש לי מסך ממש לא מוכר של WATCH 19 אינטש, ניגודיות 1:500 וזמן תגובה 8MS והוא ממש טוב לי הוא סבבה.. אז אני לא צריך יותר איכותי ממנו אבל גם לא פחות איכותי ממנו, והכי זול שאתם יכולים למצוא (אבל שלא תרד האיכות! לפחות לא מהרמה של הWATCH שלי..) זה חייב ליהיות מסך רגיל אני שונא רחב זה מעוות את התמונה.. תודה. הדגם של המסך WATCH שדיברתי עליו הוא- MV932.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי את המסך שנכתב לעיל. ואני כבר ממש אובד עצות. המסך מחובר בכבל DVI אל כרטיס המסך שלי HD3850 והצבע במסך נראה קצת דהוי. הכוונה השחור נראה קצת כמו אפור. והאפור נראה כצבע הדומימננטי גם כשאני גולש באנטרנט. וגם כשאני נמצא בDESKTOP או קורא מPDF/WORD. האם ישנן בעיות שידועות על המסך הזה בהקשר שציינתי כאן? או בעיות אחרות? כל מי שיודע או יש לו את המסך הזה ויוכל לשפוך קצת אור. אשמח מאוד
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו למשחקים וקצת אינטרנט??? אשמח לתשובות, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה לחברי הפורום, אני מחפש מסך מעל "19 שיחס הגובה לרוחב הוא 4:3. בנוסף אני אעבוד איתו במצב אנכי כך שאני צריך שיהיה לו סטנד PIVOT, או שאפשר יהיה לתלות אותו במצב אנכי. אני בעיקרון מעדיף שיהיה IPS, אבל הכי חשוב שתהיה זוית צפיה טובה. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, דרוש מסך עבור אישה מבוגרת וכבדת ראייה שישמש לעיבוד תמלילים וקצת גלישה באינטרנט (למעשה רק לטקסט...). המחשבות שלנו עד כאן היו שעדיף מסך ביחס 3:4 בין 21" ל- 25".. לפני יומיים הזמנו את ה- Samsung 943BMP 19" פשוט בגלל שלא מצאנו 3:4 בגודל הנ"ל. מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה לדגמים בתקציב של עד 2000 ש"ח (עדיין יש אפשרות לבטל את ההזמנה). בנוסף, מקריאה בפורום בשרשורי עבר אני לומד שפאנל TN לא הכי מומלץ לעבודה עם טקסט. האם עדיין רלוונטי למסכים בימינו? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב באיזור 1500-1600 פלוס-מינוס (אפשר קצת יותר אם ההבדל באיכות משמעותי, אבל אני מעדיפה לא להתפרע יותר מדיי :) השימושים הם בגדול כמעט הכל: הרבה אינטרנט, הרבה וורד-אקסל, הרבה משחקים (אבל לא שוטרים מטורפים בד"כ, אם זה משנה), סרטים, קצת גרפיקה. בקיצור אני מחפשת מסך שימשיך איתי כמה וכמה שנים טובות קדימה וישרת אותי מכל האספקטים האלו. לא ממש החלטתי לגבי רגיל או רחב, מבחינתי זה לא הכי משמעותי - פה אני נותנת עדיפות עליונה לאיכות קודם כל, בכל זאת אני נתונה לתקציב מוגבל. קראתי קצת במדריכים ובפורומים אבל עדיין מרגישה דיי בורה - פאנלים שמאנלים חיבורים ניגודיות רזולוציה...בקיצור הבמה שלכם. (תודה מראש!)
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיטוט בפורום ובעוד כמה פורומים זרים לא הצלחתי לגבש החלטה. הדל יקר בכ1000 שקל אך מגיע עם אחריות לשלוש שנים ושירות שעד כה מניסיוני היה נפלא. אך הפנל הוא IPS פשוט ולא AH-IPS כמו הקרוסאובר. הדל גם מכיל הרבה חיבורים ואפשרויות ארגונמיות שברובם אני לא ממש משתמש. הקרוסאובר יותר זול בכ1000 שקל (לאחר מיסים ןומשלוח) אך אני בעיקר חושש מהאיכות והשירות, וגם לא סגור שהאיכות תמונה שלו שעל הנייר מאמורה להית יותר טובה - תבוא לידי ביטוי גם בפועל. השימושים הם בעיקר סרטים ועבודה (אינטרנט קוד וכו). אשמח לעצה
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך NU LCD L922A 19". המסך התלכלך כעבור חודש-חודש וחצי~ של שימוש ורציתי לדעת אם יש איזו דרך טובה לנקות אותו שלא תפגע בו. ממה שאני יודע ובשביל מה שזה חשוב, המסך בעל פאנל TN. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך Dell 200WFP ואני מעוניין לצפות עליו טלויזיה עם קול. כשאני מחבר את הממיר בחיבור Composite רגיל יש רק תמונה ואין קול (וצריך לציין שהאיכות תמונה מדהימה )... מה אפשר לעשות בשביל לחבר את הרמקולים של המחשב לקול בלי ה Dell Soundbar שעולה עוד כסף (לא יודע כמה עולה אבל לא מוכן לשלם עוד כסף על זה, המסך מספיק יקר) ? אחרי הכל חייבת להיות אפשרות כי לא שמו יציאות Svideo/Composite מאחורה רק בשביל תמונה ולא קול. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא אכפת לי פאנל TN או VA או מה שזה לא יהיה אבל אני לא מתפשר על איכות.. שיהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. שיהיה גדול משהו כמו 20-22 אינצ'
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 27' שיהיה חד וברור כשאני עובד עליו. מטרה שנייה היא שיהיה יותר נדל"ן על המסך. התקציב הוא 1000-1200 ש"ח כרגע יש לי מסך LG 1080P וכדי לראות ברור אני צריך להגדיל את הפונטים ל-125% אחרת כל הטקסט מטושטש. המליצו בפורום על המסך הזה: מסך 2K לנובו האם הוא יכול להתאים? האם יש מסכים אחרים מומלצים בטווח הזה? כיול ודיוק הצבעים מן הסתם פחות חשובים... השאלה שלי היא האם אוכל לקבל יותר נדלן ולראות ברור בגלל הרזולוציה? או שעדיין יהיו בעיות סקיילינג כמו עם ה -1080P שיש לי עכשיו. היות ואני מסתכל על המסך כל היום, חשוב לי מאוד שיהיה חד וברור, בלי פליקרים כדי שלא יהיה כאב ראש או טשטוש בעיניים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מסך למשחקים,סרטים,עבודות וגלישה באינטרנט בתקציב של 1100 ש"ח בלי חריגה. יש איזשהוא המלצות במחיר האלו למסכים טובים? לפחות אני רוצה שיהיו מומלצים והכי טובים ביחס למחיר שלהם. ורציתי לשאול שאלה, הבנתי שאפשר להקטין את הרזולוציה של המסך וצריך גם לעשות עוד משהו על מנת שלא יהיה לי תצוגה של מסך נמתחת וגרועה, אז מה בנוסף אני צריך לשנות כשאני מקטין את הרזולוציה על מנת שלא יהיה לי מסך מתוח ותצוגה פחות טובה בהרבה? ואיפה משנים אותו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי בחדר טלויזיה LCD 32" של גרונדיג.. החלטתי לחבר אליה את המחשב עד שאני אקנה מסך נורמלי למחשב. הבעיה היא שרואים קטן נורא נורא, והתמונה לא חדה והצבעים גם לא.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות וזה רק נראה יותר מכוער, אז בנתיים אני על 1280X960 צריך להתקין דרייבר או משהו כזה? איך אפשר לראות פה טוב? אגב, המסך תומך ברזולוציית HD 1080
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , הבנתי שה [h=1]Dell UltraSharp U2414H 23.8''[/h] מאוד מומלץ, אני צריך אותו למשחקים ,סרטים, ותכנות( עם מסך נוסף), האם זה המסך שכדאי לקנות או שיש דגם אחר או לחילופין חדש יותר שיצא בטווח המחירים של 1200-1400 תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות באינטרנט שהתבלבלתי לחלוטין והחלטתי להעזר באנשים שמבינים יותר ממני. קודם כל, אני משתמש כרגע במסך 17' CRT. הוא ברשותי כבר 5 שנים ומתחילים להראות סימנים שהוא הולך למות, אז רציתי כבר לקנות מסך חדש ורחב (22' נראה לי הגודל המקסימלי שאפשרי בשולחן שלי, ואהבתי את המראה שלו אצל חברים, אז אני כבר אלך עליו) אני גיימר מזדמן, לא משחק הרבה, רק מדי פעם שיש איזה משחק שמעניין אותי, חשוב לי שסרטים יראו טוב במסך בגלל שאני אוהב מדי פעם לראות סרטי דיוידי במחשב, אבל השימוש העיקרי שלו הוא השימוש היומיומי של גלישה באינטרנט, קריאה וכד'. מסך שמצא חן בעיני בגלל שקיבל ביקורות גבוהות בCNET ובPC MAGAZINE(לא בטוח אם זה היה השם, אני כבר מבולבל!) הוא הDell SP2208WFP. …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבסוט אשששש רואים ממש יפה שני כניסות HDMI כניסת VGA ןDMI יש יציאה לסאונד מהמסך מה זה אומר? שאם מחברים משהו לכניסת HDMI ניתן לחבר רמקולים למסך ולשמוע דרכם למה לא ממליצים על המסך הזה פה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, ראיתי לא פעם אנשים שעובדים עם 2 מסכים במקביל שעומדים אחד ליד השני... אם למשל אני לוחצת על תמונה עם העכבר, אני יכולה להעביר אותה למסך השני. [או למשל תמונת רקע אחת שמשלימה את עצמה עם המחשב השני]. השאלה שלי מה הם היתרונות? חסרונות? האם זה נוח? למה זה משמש? האם גם אני יכולה לעשות ככה, או שאין טעם אלא עם כן אני עוסקת במשהו שדורש את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המסך הוא Colortac LM-15T ובEVEREST כתוב: Maximum Resolution 1024 x 768 יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1600 (אם יש בפחות אז יותר טוב) צריך מסך שיתאים לרזולוציות הגבוהות של הכרטיס מסך 8800GTS 320MB
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-