מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, כמעט כל החיים שלי הייתי עם מסך 17 אינץ' CRT ולאחרונה קניתי מסך 20 אינץ' LCD רחב (Dell 2007 WFP). אני כבר קצת יותר משבוע עם המסך ואני פשוט לא יכול להתרגל לטקסט הקטן שברזולוציה 1680 על 1050. תמיד הייתי על 1024 על 768. והעיניים שלי פשוט כואבות ושורפות לי מזה כי הטקסט נורא קטן ואני צריך להתאמץ יתר על מידה כל הזמן כדי לקרוא ולהשתמש במסך. מה אתם חושבים על זה ? כדאי להחליף את המסך אז למסך יותר קטן ? ואם כבר, ב 19 אינץ' רגיל נגיד, הטקסט יהיה יותר גדול מ 20 אינץ' רחב ? יש לציין גם שאני נמצא כרגע עם כרטיס מסך די גרוע Radeon 9800 XT, האם יש קשר בין הדברים ? הזמנתי 8800GT אבל הוא יגיע רק בסוף השבוע \ שבוע הבא. תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו, לא יודע מה קרה להורים שלי פתאום בא להם לקנות לי מסך חדש ולהעביר את שלי לאחותי...לא משנה. העיקר זה שאני צריך מסך חדש עד עכשיו היה לי L1730B של LG, תאמת שקנינו אותו לא הבנתי כלום במחשבים אז זה לא הייתי אני שבחרתי אבל אני דיי מרוצה ממנו ב 3 שנים שהוא היה אצלי, במריחות לא הרגשתי והאיכות שלו איכשהו סבבה, אבל לפני כמה שבועות ראיתי אצל חבר שלי מסך עלוב של צ'אי מאי שהוא קנה מ KSP (בעע) והאיכות שם לוקחת תמסך שלי ! טוב לא משנה... קראתי את שני הכתבות שיש באתר על מסכים, ממה שהבנתי 932B לתקציב נמוך ו 971P לתקציב קצת יותר גבוה. עכשיו אני לא ממש יודע מה התקציב המדוייק אבל אני מעריך שבערך 1400 אז אני לא יודע מה לקחת.. עכשיו אם ב 971P לא היו מריחות הייתי לוקח אותו אבל בכתבה…
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
באחת המערכות עריכה שלי, עובדת חברה שלי. כרגע יש לה LCD של VIEWCOM 19 , ומוצמד אליו MAG17 אינצ CRT . נכון זה לא נוח ולכן אני רוצה לקנות מסך נוסך, 19 LCD ולהצמיד ל VIEWCOM. זה המסך : http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=453281 אני לא מעוניין במסך יקר, משהו בסיסי, כי גם ה VIEWCOM מספק את הרצון. (אני עובד עם 2 מסכים יקרים של ויוסוניק). מה שכן חשוב לי -שאני יוכל להצמיד את 2 המסכים יחד והם ישתלבו היטב במימדים של הגובה- שכמה שיותר ייצרו שולחן עבודה רחב ומדוייק בגבהים. לכן חשבתי לקנות עוד VIEWCOM, או את המסך הזה , של NU TECH : http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=61 הם יהיו טובים יותר מ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב עד 1800 שקלים 22 אינץ'. למשחקים וסרטים בעיקר יותר סרטים וכמובן עבודה רגילה אבל לא שעות על גבי שעות של עבודה נורמלית תודה מראש כל המלצה תתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה להחליף מסך למחשב הנוכחי שלי.. לרוב המסך יהיה לשימוש סביבת אינטרנט אבל עקב רכישת כרטיס מסך בשבוע האחרון הוא גם יהיה בשימוש למשחקים אם כי לא באותה התדירות.. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך Dell 200WFP ואני מעוניין לצפות עליו טלויזיה עם קול. כשאני מחבר את הממיר בחיבור Composite רגיל יש רק תמונה ואין קול (וצריך לציין שהאיכות תמונה מדהימה )... מה אפשר לעשות בשביל לחבר את הרמקולים של המחשב לקול בלי ה Dell Soundbar שעולה עוד כסף (לא יודע כמה עולה אבל לא מוכן לשלם עוד כסף על זה, המסך מספיק יקר) ? אחרי הכל חייבת להיות אפשרות כי לא שמו יציאות Svideo/Composite מאחורה רק בשביל תמונה ולא קול. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... אני מתכנן לקנות היום מסך ויש לי התלבטות נורא קשה , בבקשה תעזרו אז ההתלבטות שלי היא בין ViewSonic 930VP או! ללכת על מסך רחב.. ושמה ההתלבטות היא בין סמסונג 206BW או Philips 200W6CS ראיתי את הדיון הדומה שיש פה באותו עמוד , אבל הקטע שאני צריך גם תשובה איזה מסך רחב עדיף.. ותגידו אפשר להגיד שהפאנל של הרחבים לא איכותי מספיק? מאוד קורץ לי הרחב, אבל אני מפחד ליפול עם מסך דפוק. גם מפחיד אותי שלא תהיה לי תמיכה לרחב בכל האתרים, משחקים. עריכה: אני לא רואה רק פורמט רחב , מה יהיה עם סדרות שהם לא מיועדות לרחב? כמו סדרות אנימה.. יחסית אני משקיע פה הרבה מאוד כסף.. תודה לעוזרים , נקווה שנקבל תשובה בשעה הקרובה לפני שאני יוצא לקנות
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני קונה מסך דק' חדש אלא שהתקציב לא משנה אלא האיכות והאמינות שיהיה טוב מאוד שלא יתקללקל בקלות ושהיה דו רזולוציה טובה מאוד
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לי יש LG 1732TQ עם 1:1400. האם זה הסטטי או הדינאמי שלו? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שיש לי ואני רוצה עבורו מסך שיתאים למשחקים סרטים וכמובן עבודה נוחה בקריאת מסמכים גלישה באינטרנט אני מתלבט בין שני מסכים LG1953TR SAMSUNG 931B שמתי לב ש בLG זמן תגובה: 2ms ניגודיות1:2000 וב SAMSUNG זמן תגובה 5ms ניגודיות 1:700 שאלותי הם: 1. האם אני אבדיל בין 2MS ל5MS.?(או שהעין של משתמש לא מזהה)? 2. יש הבדל בניגודיות ? מה עדיף לקחת מבחינת ניגודיות שגם יתאים למשחקים וסרטים אבל גם לגלישה וקריאת מסמכים? 3. איזה מסך עדיף מהשניים? בבקשה שמי שעונה יענה לי על השאלות ויעזורלי לבחור מסך תודה לעוזרים המפרט של המחשב מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שאפשר לקנות ב 5000 מסך טלוויזיה HDTV שהוא גם מסך מחשב השאלה למה שאני אקנה מסך מחשב עם מחירים כאלו זולים בטלוויזיות
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קראתי מה שהצלחתי למצוא בחול עליו, הרבה אנשים מתלהבים ממנו. אני מחפש מסך 19" עד 2500 שקל +-.. ומה לעשות, הנתונים שלו קנו אותי. ראיתי כבר שנפתחו פה מספר שירשורים עליו, אך ללא תשובות, חשבתי לנסות אולי בכל מקרה מישהו יכול לתת איזושהי אזהרה אחרונה לפני קנייה (מחר) או המלצה למשהו אחר. בכל מקרה אין אפשרות למתוח את התקציב לכיוון ה VIEWSONICים למיניהם. אז.. מה אתם אומרים? אגב, לשימוש בעיקר של סרטים ומשחקים. תום.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למשל כמו זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=375917 איזה פאנל יש לו? והאם הוא נחשב רכישה טובה ללא התייחסות לעלותו? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שמעתי שהם עובדים טוב רק עם 1280X1024 .. native זה משמעותי? כי אני לא רוצה לעבוד עם רזולוציה כזאת.. אני אוהב את ה 1024X768 הפשוט
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דבר ראשון, עלי להזהיר את כולכם ממסך Samsung 19" 997MB CRT שזו פעם שנייה שמסך כזה נשרף לי ואני מחליף אותו , הפעם אני הולך לקבל זיכוי כי נמאס לי מהמסך הזה! פעם ראשונה היה לי FLYBACK והוא נשרף אז הביאו לי חדש ..פעם שנייה אני מפעיל האף לייף 2 אחרי עדכון וזה ניסה לעשות הרצים וקילוהרצים שלא מתאימים לו אז הוא פשוט נשרף ממש הסריח!!!!!!! אז החלטתי שאני רוצה לקנות מסך LCD איכותי, תקציב עד 1800, עדיף 17 אינץ' כי אני יודע ש19 במחיר כזה אי אפשר למצוא מציאה אז מה כדאי?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Samsung 730BF Samsung 740B Samsung 730B LG 1770HQ LG 1750B LG 1750SQ LG 1780Q או מסכים אחרים שבסביבות המחיר 1500-1800 (לא יותר מזה) ואם אפשר לדרג 3 מסכים שיהיו הטובים ביותר מביניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הייתם לוקחים כי אני משתגע ורוצה כבר לקנות... את ה 960BF ראיתי בחנות והוא מאוד יפה ורואים בו טוב מאוד.. את ה LG לא ראיתי באף תצוגה אבל שמעתי שהוא תותח..
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כך קניתי מסך LCD חדש LG1750T עכשיו פתחתי חיברתי העיה היחידה היא שאני לא מוצא את הכבל ליציאה של הDVI? אני אמור לרכוש אותו בנפרד? או מה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן עכשיו בדיוק התחדשתי לי עם ה VP930 של ויוסונק-אחלה מסך (בזכותכם) אני מחפש מסך נוסף לחברה שלי הדרישות הן לא מאוד גבוהות אך סרט פה ושם יש מצב שהיא תראה ההמלצה בטווח המחירים של עד 2000 שח גג (19") היא או 930B או 1950B כיוון שהיא נדלקה על הPIVOT של המסך שלי אז השאלה היא אם יש מסך בטווח האיכות הזו והמחירים(+-) כולל PIVOT? ואם הפונקציה מצריכה ירידה באיכות הפאנל או בקניית פאנל ישן(ללא DVI) אז תגידו אתם אם זה שווה... ואם בכלל שווה לוותר על הפונקציה תודה לכם עומר
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. ViewSonic - ?VP920B 19'' LCD 4ms DVI? 2.?L1970HR 19'' LCD 2ms DVI - LG ? 3. Samsung - ?960BF 19'' LCD 4ms DVI? אני יודע ששלושתם טובים וצריך לראות בעיניים אבל יש לי בעיית זמנים חמורה שמגבילה אותי מאד. כנראה אני יקנה מ KSP ששם יש את 3 הדגמים ובסופו של דבר אני כן יוכל להשוות וויזואלית אך לפני זה אני מעדיף לשמוע רשמים מפי החברים בפורום. אני לא חזק בתחום ואם יש משהו שמצדיק דווקא בחירת מסך מסויים אחד מאחר אשמח לדעת. תודה לעוזרים, אלעד.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
חרטא כמו שאני חושב או יש דבר אמת?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת, התקציב הוא 2000 ש"ח -גג עליון. לא משנה לי אם המסך יהיה 19" או 17" העיקר שיהיה איכותי במיוחד ויריץ משחקים מהירים וחדשים בלי מריחות ובעיות. חיבור DVI חובה. תודה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה השבוע לקנות מסך רחב בסביבות ה19 אינצ' ואני ממש לא מבין במסכים ראיתי שהרבה קנו את הסמסונג 940BW איך הוא? כדאי לקנות אותו או שיש מסך אחר יותר טוב במחיר הזה? יש לי כרטיס מסך x800gto הוא יתמוך ברזולוציה כזאת של מסך רחב במשחקים חדשים? ידוע על מסכים חדשים שעומדים לצאת במחירים כאלה? כי לא אכפת לי לחכות עוד חודש חודשיים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9003939 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10961 בדקתי ולשניהם יש 16.77 מליון צבעים. שניהם יש זוית צפיה מצויינת. Contrast Ratio בשתי המכים טוב (בסוני 1:1000 בשני 1:700) ל NEWVISION יש DVI (לסוני אין). את שניהם אפשר לקנות בפחות מ 1400 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-