מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אהלן לצערי הגדול, פרצו לנו לבית לא מזמן וגנבו לי את המסך LCD :-[ אז לאחר שהתגברתי על הטראומה, החלטתי שהגיע הזמן להוציא את הארנק ולקנות מסך חדש. אני עושה בעיקר עבודה משרדית, קורא הרבה חומר, מתעסק באינטרנט ובתוכנות פשוטות. אני יושב הרבה שעות מול המחשב, אז חשוב לי מסך בריא לעיניים. התקציב הוא בסביבות ה-1000 שקל, אפשר לחרוג אם צריך. ערכתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו עדכני מספיק כדי להסתמך עליו. אשמח לקבל עצות בתודה, עדן
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. במגזין מחשבים )אינני יודע אם מותר לי לציין את שמו(, ישנה כתבה על המסך הנ"ל המשבחת אותו בין היתר ש"יועד לשמש מקצועני גרפיקה ......". "...הודות למכלול הצבעים הרחב שלו" "...איכות צבע מעולה" "מפיק צבעים שרוב מסכי ה LCD יכולים רק לחלום עליו" וכו'. ובהמשך שוב "קהל היעד של המסך הנ"ל, הוא מעצבים גרפיים, גיימרים" חתום על המאמר ג'ון ר. דילייני. (סרקתי את דף המאמר+צילום המסך הנ"ל אבל לא בטוח שידעתי איך להעביר) האם מי מכם יודע האם יש כיסוי להמלצות אלו, האם יש מבחן למסך זה? ותודה לעונים. אגב, מה או מי זו החנות KSP אפשר פרטים? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה היתרון של מסך U2311H על מסכים שיש היום בשוק כמו LED ומהירות תגובה טובה וכו.. אני מחפש מסך למשחקים לסרטים באיכות גבוהה מאוד ושהמסך יהיה בלי מריחות ותגובה איטית במשחקים קצת פרטים לגבי U2311H לבין המסכים היום בשוק מה ההבדל ומה היתרונות/חסרונות!? לגבי ה DELL U2410 האם כדאי להשקיע במסך הזה .. ומה ההבדל בין ה 23 ל 24 של DELL שרשמתי פה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך LCD או LED. רזולוציה: 22"-24" (תלוי בתמורה ביחס למחיר). המסך מיועד למשחקים ברמה גבוהה ולסרטים, אך גם לקריאת מסמכים. כך שאם זה 22" - רזולוציה של עד 1680 על 1080, אם זה 24" - עד 1920 על 1080, על מנת שיהיה אפשרי לקרוא מסמכים בלי להוציא את העיניים. חשוב שהמסך יהיה לפחות עם פאנל IPS. והכי חשוב, בבקשה לא לחפש לי מסכים בזאפ בלי שיש לכם ניסיון אישי עם המסך. בבקשה להציע מסכים שאתם יודעים בוודאות על איכותם ולא רק עפ"י נתונים על הנייר. דבר אחרון - מעדיף מסך עם מסגרת שחורה. במהלך החיפושים שלי מצאתי שלושה מסכים שאולי יתאימו לדרישות, בבקשה הביעו דעה: Dell 2209WA http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-2209wa.htm Dell G2210 LED http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9466 LG…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אני יודע שזה הפוך אבל , אתמול הזמנתי את ה dell 2711 (כיום אני עובד עם 3 מסכי 19 אינץ lg1970hr אשר מחוברים יחד) מכיוון שקניתי מק בוק פרו ואני רוצה להינות ממנו על מסך גדול עם רזולוציה גבוהה מאוד. בעבודתי אני מפתח אפליקציות מה שאומר שאני יושב המון מול המחשב וזקוק לשטח עבודה גדול מאוד. לגבי הPC שלי , כרטיס המסך הוא nvidia 285gtx. בכל מקרה מחר אני אמור לאסוף את המסך ועכשיו אני מפחד שעשיתי טעות כי יש מלא ביקורות על המסך וחצי אומרים שהוא מעולה וחצי אומרים לא להתקרב בגלל ה wide משהו וה 10bit color ועוד סיבות. לכן אני ממש מחפש מישהו בנרות שאפשר לראות את המסך אצלו לפני שאני לוקח מכיון שבחנות לא מסכימים לקבל חזרה לאחר הפתיחה. אני גר באיזור נתניה ונמצא במהלך היום בהרצליה ומוכן לה…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כיום מסך Dell U2312HM שאני מאוד מרוצה ממנו והייתי רוצה לקנות עוד אחד כזה הבעיה היא שהוא כבר לא מיוצר יותר. חיפשתי משהוא הכי דומה בגודל הפיזי ובמראה למסך הקיים ומצאתי את Dell P2314H. האם הוא אכן "המחליף" של U2312HM? יש הצעות אחרות? כמו כן הכרטיס שיש לי היום הוא EVGA GeForce GTX 750 SC בעל יציאות HDMI, DisplayPort, DVI-I שתי המסכים תומכים ב DisplayPort, DVI, VGA להבנתי כדי להימנע מ VGA על מנת לא לפגוע באיכות התמונה. ובגלל שאני לא יודע מה הגרסא של ה DP ב U2312HM אני לא בטוח שאפשר להשתמש ב DP Daisy Chaning שקיים החל מגרסא 1.2 של DP. האם חיבור DP ל DP ב P23 ו HDMI ל DVI או DVI ל DVI ב U23 יתן לי תוצאה סבירה? או להימנע מ DP…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה בערך האשכול האלף בנושא המסכים של DELL, אבל קצת סדר לפני הקנייה שאני הולך לעשות: U2414H - הכי חדש - מרכזיית USB3 - מסגרת דקה שמקלה על חיבור כמה מסכים ומגניבה בכללי - 16:9 - מחיר ~ 1300 ש"ח P2414 - בערך כמו הU - קצת יותר ישן - 16:9 - מרכזייה USB2 - אין HDMI - מחיר ~ 900 ש"ח U2412M - גדול ב0.2" - רזולוציה גדולה יותר - 16:10 - יותר שטח עבודה - אין HDMI - מחיר ~ 1200 ש"ח האם יש ביניהם מסכים עם "פליקר" (?) שמורידים קצת מהאיכות של המסך ? מרכזיית USB זה משהו שלא חשוב לי כלל, אבל הרזולוציה + האיכות (עריכת תמונות) כן חשובים. האם אצטרך לכייל אותם כשאקנה ? אם כן, איך עובד התהליך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי לפטופ חדש עם 2 יציאות וידאו - HDMI ו-miniVGA, ויש לי מסך ישן יחסית שיש לו חיבור VGA בלבד. איך עליי לחבר ביניהם על מנת לקבל את האיכות המקסימלית?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 27 אינץ' ב 2000-2500 שח לגיימינג. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הפיליפס שהזמנתי. סך הכל על הכיפאק רק שיש לי מימין למטה פיקסל שרוף (לא חושב שהוא תקוע כי ניסיתי לשחרר וזה לא עבד וברקע שחור לא רואים כלום. על רקע לבן הוא נראה אדום). יש טעם להתקשר ליבואן? סך הכל המסך בסדר גמור ולא ממש מפריע לי. מה דעתכם? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המסך למחשב של LG E2260T ואני מעוניין לשדרג את המסך לlg 22ea53t-p הסיבה לשדרוג היא כי זווית ראיה לא טובה לי עם המסך והצבעים לא חיים מספיק השאלה האם המסך שהזכרתי lg 22ea53t-p יהווה שינוי משמעותי לעומת הE2260T תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נמאס לי כבר לחכות לקושחה החדשה. האם יש איזושהי סיבה לא לקנות עכשיו את ה-2709w במקום ה-2408wfp אם אני מוכן לספוג את ה-500 ש"ח הפרש? הייעוד בעיקר למשחקים ולסרטים.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפעולה שהכי גומרת לי את העיניים זה עבודה ארוכה עם טקסט. אחרי שיעורי בית שעשיתי התברר לי שהדבר הכי משמעותי בהקשר לסוגייה הנ"ל , זה ערך שנקרא pixel pitch . לא ממש בקיא בנושא אבל למיטב הבנתי ,מה שהופך למסך מתאים במיוחד לטקסט זה גודל הנקודה והמרחק בין הנקודות. לצערי היצרנים, לרוב מסתירים את הנתון הזה וכדי למצוא אותו ,אם בכלל ,צריך ממש לחפור במדריכים למשתמש . הכוונה שלי היא לרכוש מסך בגודל 25 או 27 שהוא לא TN , לא מבריק , ורצוי אחד שתומך ב - G-SYNC וגם ב- FREE SYNC או לפחות אחד מהם . כאמור המטרה הכי קריטית זה טקסט אבל בנוסף לכך אני גם עורך תמונות ונהנה ממשחקים בסגנון COD , DOOM3 . אשמח לקבל המלצות והבהרות ממי שמבין בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לוכלם. אני צריך 3 מסכי מחשב לעבודה משרדית , המסכים ישמשו אותי בין 9-11 שעות עבודה ביופ. אשמח לקבל חוות דעת ואפילו המלצה למסכי מחשב עדיפות ל DELL לא כל כך קריטי לי להוסיף עוד כסף בכדי לקבל תמורה יותר טובה לשנים הבאות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי תמסך ובסוף לא הגיע לי חיכיתי סתם 45 יום עסקים רציתי לשאול האם מישהו יודע אולי מאיפה ניתן להשיג אחד במלאי? ASUS ROG Swift Curved PG348Q
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישמש לאינטרנט, משחקים, קצת סדרות ואופיס. מעדיף או שוקל לנסות קעור. האם זאת תקופה מתאימה לקנות עכשיו מסך או ששווה לחכות ל 4k ו hdr או שאין על מה לדבר במחירים האלו?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום.. יש לי מסך U2311H רציתי לדעת מה הרזולוציה הבריאה ביותר לעיניים במסך זה. כי היום ניסתי לשנות רזולוציה לגבוהה יותר והעיניים התעייפו לי ומרגישים בהם כמו מתח כזה, כאילו הן מתאמצות ועובדות קשה. אני חושש שאם אמשיך עם הרזולוציה הגבוהה יהיו לי בעיות בעיניים. אז מה הכי כדאי? בתודה..
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב עד 24" לגיימינג ולעבודה משרדית. חיפשתי באתר של אייבורי ו ksp אבל אני לא יודע כל כך מה מתאים לדרישות שלי. תקציב עד 1400. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם מסך DELL U2211H מומלץ באותה מידה כמו הדגם החדש יותר U2312HM .אני יודע שהחדש הוא LED והדגם הישן הוא לא. אולי יש מסך אחר באותו טווח מחירים? הDELL עולה 790שח. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, ישבתי מרותק וקראתי את אינספור השאלות והתשובות בנוגע לשאלה הנצחית- מהו מסך המחשב המומלץ לגרפיקה? כצלם מאוד חשובה לי בחירה נכונה של מסך. לצערי אני נפרד בימים אלה מMAG "19 CRT שגם זמנו הגיע. רובכם ממליצים כמעט פה אחד על DELL 2209WA בהשוואה לכל מסך אחר, כולל הLG החדשים מסדרת הLED _דוגמת W2486L. האמת - התרשמתי עמוקות מרמת ההסכמה סביב מסך זה. שאלה אחת עדיין נותרה בעינה: שאלת הכיול והאחריות. יש לי את הספיידר פרו, האם הוא מספיק לצורכי כיול המסך, האם אמורה להיות איתו בעייתיות לכייל? הרבה תגובות היו סביב בעייתיות הכיול של המסך. שנית- היכן מומלץ לקנות כדי לקבל גם אחריות ושירות נאותים במקרה של תקלה? ומה המחיר המומלץ? ואחרון חביב - פרט ליתרון ה PIVOT, האם לDEL…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 כתוב בזווית הצפיה: 140°[H]/130°[V] (CR>=10) 170°[H]/170°[V] (CR>=5) מה זה אומר ה CR הזה? (זה יוצא פה קצת מחורבש בגלל העברית אבל תסתבלו בעמוד עצמו)
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי להכרעה בין 2 דגמים אני מעוניין כעת להגיע לבחירת מסך... נתונים... מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 19-22 אינץ שימושים: קריאת מסמכים,גראפיקה,גלישה באינטרנט. (צפייה בסרטים תתבצע על מסך טלוויזיה אחר) חיבורים חשובים: חיבור HD,DVI-D תקציב: סביב ה1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קיבלתי המלצות למסך מדגם DELL 2209WA אבל אף פעם לא ראיתי אותו בתצוגה לעומת זאת ראיתי את המסך T220 של סמסונג, והוא נראה נחמד + עולה רק 1000 ש"ח בניגוד לDELL שעולה 1500 ש"ח אשמח להמלצות וייעוץ בנושא תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחדשתי לי במחשב חדש(i5-760,8GB DDR3,GTX460) שלאחריו הגיע מסך-טלוויזיה של פיליפס בגודל 37 אינץ'. זה הדגם הספציפי: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762537 בחרתי בדגם הספציפי הזה כי אהבתי את הנתונים שלו והביקורות עליו היו טובות, ולא סתם, אני ממש מרוצה ממנו. רק יש בעייה אחת, אתם יודעים..קטנה כזאת. שממש ממש מעצבנת. המסך מחובר למחשב דרך כאבל DVI>HDMI, ויש נפילות handshake באופן תדיר. אם זה בגלישה באינטרנט פתאום אתר רנדומלי יחליט לכבות את המסך. HWZONE כבר בבלאק-ליסט שלי זה כמה ימים, פייסבוק גם נכנס לרשימה פה ושם. בחיפוש אינטנסיבי שלי בגוגל מצאתי שזה בעייה כלל עולמית (כן כן), אין לה פיתרון, והיא נובעת ככל הנראה מבעיית דרייברים. גם ATI וגם NVIDI…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
נגיד ואני קונה מסך, והופיע לי פיקסל שרוף, מדיניות ההחלפה היא מעל 3 פיקסלים. יש אפשרות לשרוף פקסלים בצורה מכוונת?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-