מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני משווק דיגיטלי ויושב המון מול המחשב. אני מחפש שני מסכים 27" שאוכל לעבוד איתם כראוי. תקציב גג: 2,500. המסכים מחוברים ללפטופ בסיסי ואין לי שום צורך בדרישות טכניות מורכבות מאוד. בעתיד אני מאמין שאעבוד עם תוכנות עריכה אבל זה זניח. אני עובד על שולחן באורך 95 ס"מ כרגע. וממה שראיתי המסכים מגיעים ברוחב של 60+- לכן כנראה אלך על תלייה עם מתלה לשני מסכים. מתלבט בין שלושת אלו: https://ksp.co.il/?list_compare=.51853..56980..38912. היקר מביניהם מגיע עם 2K וממה שראיתי הבא אחריו במחיר של 2K כבר עולה 1500 בערך. מצד שני אין לו הכנה למתלה. שני האחרים ממש דומים ובשניהם יש VESA מה דעתכם על האופציות? אני בכיוון, מישהו התנסה, עוד דגמים שאול…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה מסתכל ב NEWEGG http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA2RY0X59885 350 דולר זה 1200 שקל יש 36 ביקורות למסך וכמעט כולם מהללים http://youtu.be/ZtR8UFU-b9k http://youtu.be/e3IYp8472zI בכסף הזה אם היה בארץ הייתי קונה אני מחפש מסך 2560x1440 עריכה" אני רואה שאפשר לקנות אותו באמזון ואם קונים דרך BUY2USA עם הקישור המדוייק של אמזון זה יוצא 2333 שקלים מה אתם אומרים משלוח ימי יוצא אפילו רק 2000 בארץ יש אולי שלושה מסכים לבחור ביינהם ואני לא הולך לקנות אף אחד מהם מה גם שהם אולי 3000 3500 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, ישבתי מרותק וקראתי את אינספור השאלות והתשובות בנוגע לשאלה הנצחית- מהו מסך המחשב המומלץ לגרפיקה? כצלם מאוד חשובה לי בחירה נכונה של מסך. לצערי אני נפרד בימים אלה מMAG "19 CRT שגם זמנו הגיע. רובכם ממליצים כמעט פה אחד על DELL 2209WA בהשוואה לכל מסך אחר, כולל הLG החדשים מסדרת הLED _דוגמת W2486L. האמת - התרשמתי עמוקות מרמת ההסכמה סביב מסך זה. שאלה אחת עדיין נותרה בעינה: שאלת הכיול והאחריות. יש לי את הספיידר פרו, האם הוא מספיק לצורכי כיול המסך, האם אמורה להיות איתו בעייתיות לכייל? הרבה תגובות היו סביב בעייתיות הכיול של המסך. שנית- היכן מומלץ לקנות כדי לקבל גם אחריות ושירות נאותים במקרה של תקלה? ומה המחיר המומלץ? ואחרון חביב - פרט ליתרון ה PIVOT, האם לDEL…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. דרושה המלצה ל-4 מסכים אותו דבר בשביל שיעמדו אחד השני (שוליים קטנים ביותר) ולא ידפקו לי את העינים בצפיה 10 שעות ביום. מדובר במסכים שישמשו למסחר. לא משחקים ולא סרטים (אולי קצת ) כמובן חובה שהם יהיו DVI. אין לי מושג כמה מהירות תגובה מספיק לי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נגיד ואני קונה מסך, והופיע לי פיקסל שרוף, מדיניות ההחלפה היא מעל 3 פיקסלים. יש אפשרות לשרוף פקסלים בצורה מכוונת?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצה למסך 34" Ultrawide ברזולוציה של 3440x1440, רצוי IPS צרכים: עבודת עריכה כבדה (אודיו/גרפיקה), עבודה משרדית ולעיתים רחוקות גיימינג דגש על צבעים וחדות. תקציב - עד 3K, רצוי מחו"ל כי המחירים בארץ לא שפויים חשבתי על המסך הבא מה דעתכם? https://www.amazon.com/LG-34UM88C-P-34-Inch-21-UltraWide/dp/B01CDYB5CW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1547301019&sr=8-2&keywords=34UM88C-P
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי פה לדוגמא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3077 אני מכיר ויודע איך רואים במסכי טלוויזיה 3D ,לא ראיתי עדיין מסכי מחשב 3D. ראיתי לא מזמן בטלוויזיה של LG 3D סרטון הדגמה למשחק FPS נראה לי שזה היה BF 2 - ראו פשוט מדהים, מימד של חוויה אחרת לגמרי ומאוד מרשים. המטרה העיקרית בשבילי זה למשחקים (לא שאני גיימר כבד פשוט אם כבר משחקים במשהו אז להנות עם מקסימום חוויה) השאלה אם מסך מחשב 3D יתן לי אותו רמת אפקט/עומק של תלת מימד כמו מסך טלווזיה 3D ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך של דל ... הלכתי ל IQPC והם אמרו שהוא מצויין... בהתחלה לפני שבכלל חשבתי לקנות אותו הפריע לי זמן התגובה האיטי שלו (16ms!!!) אבל אנשים פה בפורום המליצו עליו אז חשבתי למה לא... יומיים אחרי זה הלכתי לחנות שחבר שלי קנה ממנה את המחשב והמליץ עליה כדי לשמוע על מפרט והמוכר טען שדל בכלל לא ייצרו את המסך הזה וזו איזושהי חברה לא מוכרת ייצרה בשבילם והם רק שמו את שם המותג... עכשיו הוא אמר שזמן התגובה הוא קריטי והשאלה היא האם באמת שווה להשקיע בו 2160 שקלים (לסרטים ולמשחקים) או שיש תחלופות יותר טובות מהמסך הזה... יצאתי פשוט ממש מבולבל אחרי השיחה בחנות השנייה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הוא מסך טוב? רואים בו טוב? לא בהיר? למשחקים הוא טוב? וקריאת טקסטים? חחח... כמה שאלות! תודה לעונים !
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. במגזין מחשבים )אינני יודע אם מותר לי לציין את שמו(, ישנה כתבה על המסך הנ"ל המשבחת אותו בין היתר ש"יועד לשמש מקצועני גרפיקה ......". "...הודות למכלול הצבעים הרחב שלו" "...איכות צבע מעולה" "מפיק צבעים שרוב מסכי ה LCD יכולים רק לחלום עליו" וכו'. ובהמשך שוב "קהל היעד של המסך הנ"ל, הוא מעצבים גרפיים, גיימרים" חתום על המאמר ג'ון ר. דילייני. (סרקתי את דף המאמר+צילום המסך הנ"ל אבל לא בטוח שידעתי איך להעביר) האם מי מכם יודע האם יש כיסוי להמלצות אלו, האם יש מבחן למסך זה? ותודה לעונים. אגב, מה או מי זו החנות KSP אפשר פרטים? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך LCD או LED. רזולוציה: 22"-24" (תלוי בתמורה ביחס למחיר). המסך מיועד למשחקים ברמה גבוהה ולסרטים, אך גם לקריאת מסמכים. כך שאם זה 22" - רזולוציה של עד 1680 על 1080, אם זה 24" - עד 1920 על 1080, על מנת שיהיה אפשרי לקרוא מסמכים בלי להוציא את העיניים. חשוב שהמסך יהיה לפחות עם פאנל IPS. והכי חשוב, בבקשה לא לחפש לי מסכים בזאפ בלי שיש לכם ניסיון אישי עם המסך. בבקשה להציע מסכים שאתם יודעים בוודאות על איכותם ולא רק עפ"י נתונים על הנייר. דבר אחרון - מעדיף מסך עם מסגרת שחורה. במהלך החיפושים שלי מצאתי שלושה מסכים שאולי יתאימו לדרישות, בבקשה הביעו דעה: Dell 2209WA http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-2209wa.htm Dell G2210 LED http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9466 LG…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את המסך הספציפי שציינתי, מה עוד שיש לו רק יציאת D-SUB 15 - VGA ולמרות זאת, יש לו FULLHD מצד אחד הפרטים מאוד בהירים וכיף להסתכל על התמונה עליו אבל מצד שני התצוגה לא הכי חדה ולא נראה לי שזה בגלל הרזולוציה כי ניסיתי את כל הרזולוציות... או שזה הכרטיס מסך (ואני בספק) שהוא כרטיס מסך מובנה בלוח (צ'יפסט G41) או שפשוט זה בעיה במסך, עכשיו אני לא יודע , יכול להיות שיש עליו איזשהו ניילון צמוד (על המסך) שלא הורדתי? למרות שאני בספק פשוט התצוגה קצת מטושטשת ולא חדה אם מסתכלים בעין בוחנת, אמנם במבט ראשוני זה לא כזה מפריע אבל אם מסתכלים על המסך אז שמים לב, זה לא כזה קשה... למשל ברגעי תאורה בהירים או כשאני רק מפעיל את המחשב בכל מקרה שמים לב לזה, מה אפשר לעשות? וכבר עבר די זמן מאז שקנ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מסך ב1000 ש''ח אם יש משהו טוב בפחות אז עדיף לא ניתן לחרוג אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל אפילו (מה לבדוק), אשמח להסבר על הפרטרים וחשיבותם המסך מחובר למחשב נייד (חייב hdmi ) אני מעדיף מסך fhd אם נכנס בתקציב אם צריך עוד משהו אשמח לתת תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפעולה שהכי גומרת לי את העיניים זה עבודה ארוכה עם טקסט. אחרי שיעורי בית שעשיתי התברר לי שהדבר הכי משמעותי בהקשר לסוגייה הנ"ל , זה ערך שנקרא pixel pitch . לא ממש בקיא בנושא אבל למיטב הבנתי ,מה שהופך למסך מתאים במיוחד לטקסט זה גודל הנקודה והמרחק בין הנקודות. לצערי היצרנים, לרוב מסתירים את הנתון הזה וכדי למצוא אותו ,אם בכלל ,צריך ממש לחפור במדריכים למשתמש . הכוונה שלי היא לרכוש מסך בגודל 25 או 27 שהוא לא TN , לא מבריק , ורצוי אחד שתומך ב - G-SYNC וגם ב- FREE SYNC או לפחות אחד מהם . כאמור המטרה הכי קריטית זה טקסט אבל בנוסף לכך אני גם עורך תמונות ונהנה ממשחקים בסגנון COD , DOOM3 . אשמח לקבל המלצות והבהרות ממי שמבין בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה שלי החליטה להפתיע אותי ליומולדת המסך Phillips 222el2sb מאופיס דיפו. לא הצלחתי למצוא עליו יותר מדי מידע חוץ מזה http://www.all-monitors.com/compares/philips_222el2sb00_vs_acer_b273hubmidhz . שם רשום שהפאנל הוא TN ??? אפילו לא הצלחתי להבין יותר מדי מה הקטע של מסכי LED מבחינת איכות צבע וזוויות צפייה יותר טובים מפאנל TN. אם אני הייתי קונה עכשיו מסך הייתי רוצה מסך עם פאנל יותר נורמלי מ-TN כך שיהיה אפשר לצפות טוב מזוויות רחוות יותר. LED תורם במשהו מהותי או שלא רואים ממש את ההבדל? מה יותר טוב, מסך S-PVA/S-IPS או מסך LED? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, מתלבט בין המסך של יונדאי שרשום בנושא ההודעה לבין מסך LG W2242T - שני המסכים הוצעו לי באותו מחיר באייבורי יחד עם המחשב שרכשתי שם אבל נאמר שלי שהקונטרסט הסטטי של יונדאי יותר טוב - 1000 לעומת 800 של LG אך לא מצאתי נתונים ברשת שמאמתים את זה. מצפיה במסכים עצמם בחנות נראה שהLG ממש זוהר בקצוות וגם מורח חלק מהצבעים גם לא בתנועה מהירה (פשוט לא חד). כמו כן אמרו לי שהמסך של HYUNDAI מגיע עם 4 שנות אחריות. בקיצור - מישהו מכיר את מסך HYUNDAI ויכול לתת המלצות/ביקורות עליו? ממש לא מכיר ודואג לפול על משהו בלאי... אני מבין שגם הLG לא מסך ברמה גבוהה אבל זה היה מגבלת התקציב לנושא... אשמח לתשובתכם, בוקר טוב, צביקה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה הזאת מופנית בעיקר רק לאנשים שיש להם את המסך בדגם הזה ספציפית Dell U2312HM רכשתי את המסך לפני כ4 ימים ושמתי לב למשהו קטן ומציק, ואין לי שמץ של מושג עם זה תקלה או באג שיש אותם לכל מי שמשתמש בDell U2312HM או שזה רק אצלי הבעייה הזאת הבעייה היא כזאת: בכפתור של הכיבוי המסך - קורה שאני לוחץ לחיצה אחת על כפתור ההדלקה ON/OFF והמסך לא נדלק, ורק בפעם השנייה שאני לוחץ על הכפתור ההדלקה, רק אז המסך נדלק.. יוצא שאני צריך ללחוץ פעמיים על כפתור ההדלקה בישביל שהמסך ידלק (אור כחול)... אני חייב לציין שזה קורה מידי פעם ולא באופן קבוע . יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת במסך הזה?? יצא למישהו להיתקל בזה אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או אצל כולם תודה לכולם על העזרה ושבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הטכנולוגיה, שפותחה על ידי AMD ומוצבת אל מול טכנולוגיית ה-GSync של Nvidia, תוצע במסכים זולים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-freesync-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
U2410 מגיע rev A07 U2412 יש סיכוי שיצטרך מספר עדכונים בכדי להיות נטול בעיות. האם שווה לקחת סיכון עם U2412?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב ילדים וילדות , מה שלומכם ? ציחצחתם שיניים ;D ? אני חושב שהכותרת אומרת הכל, לא ? טוב, קצת יותר לעומק : המסך של פיליפס הוא H - IPS והעלות שלו כרגע בארץ היא בסביבות 3200 . המסך המיועד של LG הוא e - IPS והעלות שלו ( הצפויה ) היא בסביבות 2600 ומעלה כן כדאי, לא כדאי, מי נגד מי, למה, כמה ,איפה, איך ומתי. דעתכם בנושא. שיקולים נוספים, חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לוכלם. אני צריך 3 מסכי מחשב לעבודה משרדית , המסכים ישמשו אותי בין 9-11 שעות עבודה ביופ. אשמח לקבל חוות דעת ואפילו המלצה למסכי מחשב עדיפות ל DELL לא כל כך קריטי לי להוסיף עוד כסף בכדי לקבל תמורה יותר טובה לשנים הבאות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 כתוב בזווית הצפיה: 140°[H]/130°[V] (CR>=10) 170°[H]/170°[V] (CR>=5) מה זה אומר ה CR הזה? (זה יוצא פה קצת מחורבש בגלל העברית אבל תסתבלו בעמוד עצמו)
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב עד 3000. בעיקרון לא יודע אם אני יכול לחזור לעבוד ב 1080 אחרי שהתרגלתי ל 1200 אז מחפש מסך שיתן לפחות 1920X1200 או יותר. גודל 24 אינץ' או יותר. איכות צבע לא יודע אם כל כך משנה לי אבל תמיד נחמד שיש מסך עם כמה שיותר דיוק צבעים. שימושים עבודה מול מחשב תיכנות/גלישה/לימודים/סרטים/משחקים. אשמח לשמוע המלצות כל שהם.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך מעולה,היו טיפה בעיות בהתחלה אבל אני מקווה שפתרתי את הכל טוב שאלה 1- המסך כרגע כמעט ובטוח מחובר בכבל VGA.אם אני יכול לחבר למסך כבל DVI(זאת גם שאלה אם אני יכול) זה ישפר לי את איכות התמונה במשחקים ובכללי? שאלה 2- ראיתי סרטון כזה שיש לאיש מסך והוא לוחץ על כפתור שמובנה במסך לבחירת אינץ' של המסך היה רשום כזה DISPLAY MODE : 19" זה הסרטון מדקה 4:44 תודה רבה שבת שלום ושיהיה חג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך ויש פס סגול כזה בצד שמאל שלו מה זה יכול להיות<? גם קיבלתי את הדיסק עקום, אי אפשר להשתמש בו איפה אני יכול להוריד דרייברים?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-