עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם. לאחרונה התחדשתי לי במחשב חדש(i5-760,8GB DDR3,GTX460) שלאחריו הגיע מסך-טלוויזיה של פיליפס בגודל 37 אינץ'. זה הדגם הספציפי: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762537 בחרתי בדגם הספציפי הזה כי אהבתי את הנתונים שלו והביקורות עליו היו טובות, ולא סתם, אני ממש מרוצה ממנו. רק יש בעייה אחת, אתם יודעים..קטנה כזאת. שממש ממש מעצבנת. המסך מחובר למחשב דרך כאבל DVI>HDMI, ויש נפילות handshake באופן תדיר. אם זה בגלישה באינטרנט פתאום אתר רנדומלי יחליט לכבות את המסך. HWZONE כבר בבלאק-ליסט שלי זה כמה ימים, פייסבוק גם נכנס לרשימה פה ושם. בחיפוש אינטנסיבי שלי בגוגל מצאתי שזה בעייה כלל עולמית (כן כן), אין לה פיתרון, והיא נובעת ככל הנראה מבעיית דרייברים. גם ATI וגם NVIDI…

2. Started by AmosC,

שלום תכננתי לקנות היום את הסמסונג 960BF - השבוע, כלומר עד היום, אפשר לקבל אותו ב-2199. ממש ברגע האחרון ראיתי כאן בפורום שאלו אינם מסכים מומלצים (למרות שהביקורות ב-זאפ - לא יודע מה הן שוות - היו מאוד נלהבות). אפשר לקבל המלצה למסך חלופי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by sagiiiii,

היום קיבלתי את המחשב שקניתי אחרי התייעצות בפורום מפרטי מחשב! המליצו לי ללכת על מסך smsung 2333T ולמרות שקראתי עליו הרבה ביקורות טובות אני רציתי לוודא פעם אחרונהשזאת רכישה נכונה ששיתי! הכרטיס מסך שלי הוא leadtek nvidia geforce gtx460 oc 1GB! אני בדר"כ משחק משחקי fps שצריך מהירות תגובה הכי גבוהה שיכולה להיות! רציתי לדעת עם המסך הזה עמדבדרישות האלה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 *הוא אצלי בבית אני עוד לא יודע אם לפתוח אותו או לא!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. http://youtu.be/LFhAKJRTJ0o ואו המקרן הזה מדהים תחשבו לשחק באססין קריד האחרון וללכת ברחובות של פריז אולי הדמות שלך תהיה בגודל של אדם אמיתי? נראה לי שלא שהמסך עדיין קטן מידי אבל אם הדמות שלך הייתה פחות או יותר אחד לאחד מול אדם אמיתי שעומד מולך זה בטח היה עושה משהו במוח ומוסיף אפקט למשחקיות

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. קניתי את את המסך הזה, כשקניתי אמרו 3 שנים אחריות וזה. בכל מקרה הגעתי הביתה עם הקופסה, על הקופסה עצמה יש מדבקה שזה הקופסה הזאת נשלחה למישהו בשם Amit Paz ולחברה בארץ שנקראת משהו כמו סי.אמ.אס. הקופסא עצמה הייתה סגורה מן הסתם והכל היה סגור. אבל אני מפחד שאין שם את האחריות של ה3 שנים. חוץ מחשבונית שקניתי מאייבורי אין לי שום דבר מעבר לזה. לא אמורה להיות בתוך הקופסא עצמה איזו אחריות 3 שנים של היבואן בארץ? אין לי פה שום דבר כזה. יכול להיות שנפלתי קורבן למרמה של אייבורי? :[

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, אני חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי. ברצוני לקנות מסך LCD 19. בעיקרון אני רוצה רק 2MS וניגודיות גבוהה יחסית. אני מתלבט בין כמה דגמים (אין הגבלה מבחינת תקציב)אשמח אם תוכלו להמליץ לי מבניהם או על כל מסך אחר שאתם מכירים וממליצים עליו: 1.LG L1970HR 2.LG L1900R 3.Samsung 931BF 4.Samsung 931C תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום יש לי מסך ישן - חמש שנים פלוס, של 19 או 17''. אשתי מאד אוהבת אותו, וגם אני מסכים שלעבודה של עיבוד תמלילים הוא מצויין. מצד כבר יש עליו, והייתי רוצה מסך חדש LED, יתר חד וכו'. וגם לסרטים יתר נחמד יתר גדול. הבעיה היא שהים אני לא רואה בשום מקום מסכים מרובעים - רק מאורכים. 23'' וכיצ"ב - כולם מאורכים. 1. האם אפשר להשיג בכלל מסכים מרובעים? האם זה רק בגדלים של 17 ו-19 - או שיש מרובעים גדולים יתר - ואיפה אפשר לקנות? 2. האם יש אפשרות במסך מאורך לראות בתבנית מלבנית מרובעת יותר - כלומר שני מצבי צפיה (מאורך כמו בסרט ו"רגיל")? 3. אם אפשר בכמה מלים - אם אני מעוניין במסך לסרטים, משחקים, ומשרדי - חד וטוב, מעט אנרגיה וצבעים מדוייקים - מה האפשרוית? אני הולך לאיבוד בין כל הכותרים. אם אפ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום. אני רוצה לקנות מסך מחשב.תקציב עד 1200 שח הבנתי שמסך איכותי הושא מIPS בעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר 2 מקורות לרמקולים איזה מסך מומלץ ואיך אפשר לחבר רמקולים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מסך בעל 21 אינצ' שהוא Full HD יהיה בעל אותו שטח כמו מסך 27 אינצ' Full HD? ז"א - האם רק הגודל משתנה, או שהמסך הגדול יותר גם יציג יותר (יהיה בעל יותר שטח עבודה)? אני שואל את עצמי את השאלה הבאה: אם אפתח שני עמודי אינטרנט זה לצד זה, על מסך 15 אינצ' בעל רזלוציה של 1920x1080, ולידו אעשה את אותו דבר (שני עמודים אינטרנט) על מסך של 50 אינצ' בעל רזלוציה זהה (!), האם המסך הגדול גם יציג יותר מידע? האם במסך הגדול אוכל לראות יותר? האם עמודי האינטרנט יתפרשו יותר? או שכל שמשתנה זה הגודל של המסך עצמו? [ואני מתבייש שאני לא מצליח להגיד לתשובה לבדי]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by IE696969,

שלום לכולם. תמליצו לי בבקשה על אחת מהאפשרויות 1-VIEWSONIC 22 דגם VX2260WM 2-LG W2262TQ 22 3-SAMSUNG P2250 *כולם 2MS תודה רבה על העזרה איציק

11. Started by full_clip,

בטעות נשרט לי המסך אבל סך הכל נראה שרק הזכוכית קיבלה איזו צלקת קטנה אך הפיסקלים מאחורה עדיין עובדים יש דרך לסדר את זה במעבדה מסוימת ככה שרק מחליפים תזוככית החיצונית או שהמסך אבוד?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 27 אינץ' ב 2000-2500 שח לגיימינג. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Pandiani,

לפני כמה ימים, פתאום הופיע על המסך פס/קו כחול כזה לאורך המסך... ניסיתי לעדכן דרייבר - לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by kkffiirr,

שלום אני מחפש מסך דק לשימוש ביתי, שלא יתפוס הרבה מקום (אני קצת חושש לתלות על הקיר, אבל זו יכולה להיות אופציה נחמדה). תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Vlad Prince,

היי כולם אז ככה קניתי לא מזמן מסך מחשב קעור של סמסונג מדגם Samsung LCD 27" C27FG73FQM Curved כל כך מרוצה מהמסך באמת! אני יודע שאין למסך הזה רמקולים מובנים אבל כן יש מאחורי המסך חיבור 3.5mm Audio Jack לאוזניות. כשאני מחבר את האוזניות לשם אני לא שומע כלום באוזניות בכלל. לא כשאני מחבר את המסך למחשב בDP או בHDMI, ולא כשאני מחבר את המסך לסוני 4 לדוגמא. בנוסף צד ימין של המסך טיפה מתחמם... ממש ממש טיפה אבל עדיין רק הצד ימין מתחמם כל השאר בסדר גמור אשמח לעזרה או כיוון בנושאים האלו.

16. אוקי אוקי איזה התלהבות! קיצר הוא ענק! אז ככה כמה שאלות הכרטיס מסך X800GT02, וכל שאר המפרט בצד (במפרט שלי).. מה אני עושה עכשיו? בהגדרות בכרטיס מסך להגדיר על הרזולציה הכי גבוהה? או בהגדרות של הדרייבר של ATI? מה עושים!? הכרטיס בכלל חזק? איך מכיילים, כדאי לכייל? לחבר את המסך בDVI נכון? בעלי המסך תגיבו בבקשה :P :P מה להגדיר, קבילתי עם המסך דיסק, להתקין? כדאי לפרמט קודם? כי תיכננתי להתקין את המסך על מחשב נקי, או שזה לא יכניס למסך שום הגדרות אז זה לא משנה כלכך, אם אני מפרט עכשיו או בעוד שבועיים כשחיברתי כבר תמסך.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ddr5,

שלום לכולם. במגזין מחשבים )אינני יודע אם מותר לי לציין את שמו(, ישנה כתבה על המסך הנ"ל המשבחת אותו בין היתר ש"יועד לשמש מקצועני גרפיקה ......". "...הודות למכלול הצבעים הרחב שלו" "...איכות צבע מעולה" "מפיק צבעים שרוב מסכי ה LCD יכולים רק לחלום עליו" וכו'. ובהמשך שוב "קהל היעד של המסך הנ"ל, הוא מעצבים גרפיים, גיימרים" חתום על המאמר ג'ון ר. דילייני. (סרקתי את דף המאמר+צילום המסך הנ"ל אבל לא בטוח שידעתי איך להעביר) האם מי מכם יודע האם יש כיסוי להמלצות אלו, האם יש מבחן למסך זה? ותודה לעונים. אגב, מה או מי זו החנות KSP אפשר פרטים? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מסך 144HZ עם תמיכה בFREESYNC, הבעיה היא המחירים הגבוהים שאני נתקל בהם. בינתיים האפשרות הכי טובה שמצאתי היא הAOC G2460PF מישהו פה מבין במסכים האלו ויכול לתת לי חוות דעת או הצעות יותר טובות ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי מחשב עם יציאת HDMI, ובכוונתי לקנות מסך שבו קיימת כניסת DVI. עומדות בפני שתי אופציות: 1. להשתמש בכבל ה DVI to DVI שמגיע עם המסך, ולהוסיף לו בקצה מתאם ל HDMI. 2. לוותר על הכבל שמקבלים עם המסך, לרכוש כבל 'חדש' של HDMI to DVI ולהשתמש בו ללא מתאמים. אם אנחנו לא מדברים על ההבדל הכספי (עלות רכישת כבל 'שלם' חדש לעומת רכישת מתאם בלבד), אלא רק על ההבדל באיכות ובנוחות, מהי האופציה העדיפה מבין השתיים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by dror_efi,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD חדש (כמו הרבה כאן). השימוש העיקרי שלי הוא שימוש כללי, הרבה סרטים ומשחקים (לפחות אם היה לי יותר זמן פנוי). אני הסתכלתי בעיקר על מסכי 19 של סמסונג ו-LG (בפורמט 4:3). באופי דיפו ראיתי בתצוגה מסך Ativa (מותג הבית של אופיס דיפו) בגודל 22 אינטס WIDE (רזולוציה 1680x1050). המסכים של Ativa מיוצרים על ידי Proview כך שהמסך הזה הוא בעצם מסך Proview PL2230WDB (להלן קישור http://www.proview.net/Product/Product_Page.aspx?sn=457π=2011&ii=2774). המסך נראה מרשים בחנות. המחיר שלו 1990 ש"ח (זול יחסית למסכי 22). האם כדאי ללכת על המסך הנ"ל ? כמה שאלות נוספות (כלליות יותר): 1. איך אפשר לדעת איזה פאנל יש למסך (TN, VA וכדומה)? 2. איזה יחס ניגודיות טוב יותר עבור…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by rino,

היום קבלתי את המסך החדש שלי LG1970HR שלפי המפרט יש לו ניגודיות 1:1600 ומה אני רואה על הקופסה? מדבקה עליה כתוב בפירוש ניגודיות 1:2000 מה זה ? פנל חדש? מישהו יודע במה מדובר?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, עד עכשיו להשתמש במסך ברזולוציה הטבעית שלו, ולקרוא ממנו היה גורם מאמץ לעיניים. בחלונות 7 זה עומד להפסק כיון שישנה אפשרות להגדיר את כל הסמלים וגופנים וכו' בגודל יותר גדול, ולכן לא לאמץ את העיניים. גם בXP היתה אפשרות דומה, אבל היא עבדה פחות טוב. לכן, כל אלו שרוצים לקנות מסך ''22 FULL HD לא צריכים לחשוש יותר. לתשומת לבכם.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אהלן יש לי מסך ישן 17" LCD של AOC. הוא באופן פתאומי הפסיק לעבוד. הוא לא מראה שום תצוגה. עכשיו נורת החיווי מהבהבת כל הזמן, נשמעים "טיקים" קטנים ואם מסתכלים טוב מקרוב רואים הבזק חלש כל מספר שניות. זה נראה כיאלו המסך מנסה להדלק ולא מצליח. אתמול כבר קניתי מסך חדש, DELL U2331H (שזה פשוט עולם אחר לעומתו), אבל חשבתי שאולי אם אפשר לסדר את הקודם איכשהו ולהשתמש בו כמסך משני יכול להיות נחמד. חוץ מזה - אפילו אם הוא הלך - מה הסיבה? מהמסך - או אולי תקע חשמל לא תקין או שימוש לא נכון גורם לתקלה שתיארתי? (רק שלא יקרה למסך החדש... ??? )

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, אני מחפש שני מסכי מחשב לעבודה - ישמשו בעיקר לתכנות ופה ושם קצת עריכה גרפית וסרטים. * גודל "24 (3.8-4.1 תופס) * המסכים יחוברו ביחד למחשב נייד. * חשוב שהמסכים יהיו קלים על העיניים לעבודה רציפה של שעות. * מסך מט * חיבור HDMI * מחיר סביב ה-1000ש"ח תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by tal147,

עזרה בקניית מסך מה הכי משתלם וטוב הנה כמה מסכים תגידו לי בבקשה מה הכי טוב או תמליצו על מסך אחר גג 1000 2333T hhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 קראתי בפורום יש משהו מוזר על המסך הזה עם 233TN http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8166 MAG H2400 FullHD 24" LED 5ms AOC Razor e2343f 23" 5ms FullHD WLED MonitoR http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8314 AOC E2437FH 24" WIDE FULLHD LED LCD http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8114 hhttp://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8115 AOC E2237FWH 22" WIDE FULLHD LED LCD AOC V22 Plus "Verfino…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.