עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מעוניין להתקדם קצת מהמצלמה הדפוקה שיש לי עכשיו (FE 100 ) למצלמה קצת יותר איכותית ומתקדמת הפעם אני מעוניין במצלמה דקיקה וקטנה יחסית, אני לא אוהב להסתובב עם הנרתיק וכל ה"מסביב" פשוט לשים אותה בכיס וללכת בין הדגמים שראיתי יש את הT9 של סוני (7.1 MP) לניקון יש את הS200, עם המייצב תמונה ולפנטקס יש משהו "סביר" אשמח לקבל המלצות למצלמות נוספות הדרישות שלי מלבד הגודל הן: 1.צריכת חשמל נמוכה 2.שליטה על הפרמטרים (במצלמה שלי אין כלום, רק לצלם, וזהו) 3. מאקרו איכותי בתודה אלי.

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  2. אני מבין טוב בצילום סטילס, צלם וידאו ומפיק. הייתה לי את כל סדרת ה TZ של פנסוניק ומאוד אהבתי, רק שהעדשה חשוכה מידי...(מתחיל ב 3.3) לצילומים מקצועיים יש לי 60D, אני מחפש מצלמת טיולים ומשפחה שתיכנס לכיס. חשוב לי מאוד: עדשה איכותית,רחבה, צבעים יפים ותמונות מוארות ואיכותיות, גם ללא פלאש (אני לא אוהב פלאש). עומק שדה- אם ניתן לקבל מעט בוקה- וטשטוש עדין- טוב... וידאו- חשוב לי מאוד מאוד הוידאו, לא פחות מתמונות, כלומר וידאו איכותי, עם יכולת זום אופטי תוך כדי צילום (כמובן פוקוס עוקב). הבנתי שזום גדול לא יילך במצלמות האלה, אז אני יתפשר על X4 (התרגלתי לX16) ה S95 טובה, אבל הוידאו שלה ממש לא והיא "מיושנת". שקלתי לקנות את ה P300 של ניקון עד שקראתי קצת על ה XZ-1 של אולימפוס. האם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dani_123,

היי. אני רוצה לקנות מצלמה ראשונה, אולי תוכלו לייעץ לי מה כדאי. אף פעם לא צילמתי באופן מקצועי או חצי מקצועי. אני מתכנן להשתמש בה בעיקר בשביל לצלם אנשים, אז דיי חשוב לי עומק שדה (מקווה שזה המונח הנכון). חשובה לי גם שליטה על הצילום - משהו יותר מאשר ללחוץ על כפתור ולשכוח, אני מקווה לצלם כתחביב ורוצה להשתפר. דיי השתכנעתי שאני צריך מצלמת SLR, אבל אני יכול גם להשתכנע אחרת. התקציב שלי הוא בסביבות ה - 2000, אבל אם אפשר פחות אז רצוי. תודות, דני

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by yaarix,

שלום לכולם. אחותי טסה בעוד שבוע לעבוד בחו"ל והיא רוצה מצלמה פשוטה וטובה שתהיה לה שם. מצלמה ראשונה שלה. התקציב שלה הוא סביב ה600 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות המון תודה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מצלמת, עדיפות ל DSLR ועדיף mirrorless, שיש לה אופציה מובנית בתוכנה שלה לשליטה על סוג הצילום הנ"ל- לא תוכנה חיצונית או מסגרות ומערכות חיצוניות כלשהן. חשוב מאוד גם עדשה מתחלפת. המטרה היא להעלות רחפן שיצלם תמונה כל זמן נתון מעכשיו ועד שיגמר המקום בכרטיס זיכרון\תגמר הבטרייה. זאת בדומה למה ש GOPRO יודעת לעשות- תמונה כל 0.5/1/2/5/10/60 שניות. בשל כך חשוב שהמצלמה תהייה מה שיותר קלה וקומפקטית. GOPRO עצמה לא טובה לי מאחר וזווית העדשה שלה רחבה מאוד וזה לא טוב למטרה שלי. המטרה היא לשדך לה עדשה, רצוי פריים, שתתן זווית צפייה יחסית קטנה. הוצאת תמונות מווידאו לא מספיק טוב לי. אני מחפש איכות גבוהה מאוד ורזולוציה גבוהה (תמונה עם הרבה מגה-פיקסלים) שתאפשר לעשות קרופ ועדין לה…

6. Started by idoyi,

רציתי לשאול מה אתם חושבים על המצלמות של פוג'י אני מחפש מצלמה עד 1500 שקל בערך.. שהזמן השהייה שלה לא יהיה ארוך רציתי לשאול על הדגמים a350 ועל הe500 מה יותר טוב?? ואם אפשר עוד דגמים אופציונליים העונים לדרישה

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by valorien,

מעניין מה HP לא עושה נכון..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3163098,00.html

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by rangerman,

[הקפצה של דיון ישן] Kodak שחררו אתמול שתי מצלמות, אחת מהן, ה-P880, היא בו זמנית גם המצלמה הכי מכוערת שראיתי מזה זמן רב, אבל גם המצלמה הכי מבטיחה ומעניינת: יש לה עדשת זום של שניידר (שם אגדי שעומד בשורה אחת עם צייס, לייצ/לייקה ורודשנטוק) שמגיעה עם טווח מושלם של 24-140mm ועם מה שנראה כמו טבעת זום ידנית בדומה למינולטה A1/A2 ולסוני 828. תכונות אחרות שהמצלמה מציעה: 8MP, שליטות ידניות מלאות, תושבת לפלאש חיצוני + יציאה לפלאש אולפן, מסך LCD בגודל 2.5 אינצ', צילום סרטים ב-640x480x30fps ללא מגבלת זמן ותמיכה ב-RAW. חסרונות בולטים? לא הרבה. מסך ה-LCD שלה לא מסתובב ובמקום עינית אופטית היא משתמש ב-EVF. כמו כן, ברזולוציה המקסימלית ניתן לצלם איתה רק עד ISO400. רגישויות חיישן גבוה…

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. קניתי לפני שנתיים את המצלמה לאחר חיפושים רבים (השם המלא שלה: DMC-FP1), והיא נפלה למים לפני חודש וקצת. דיברתי עם מעבדה ברחובות (שם אני גרה), והם אמרו שמצלמה שנרטבה- אין מה לדבר!! יש למישהו נסיון אחר??, של מצלמה שקמה לתחיה?? יש מה לעשות?? מעבדות מומלצות שכן יהיו מוכנות לנסות לתקן אותה?? האחריות על המצלמה תופסת? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים קניתי לאח שלי הקטן את המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2560210 קניתי אותה במכירה פומבית לא מהאתר הזה קניתי אותה ב400 שקל ורציתי לדעת אם היא שווה את זה היא 2 מגה פיקסל הנה תמונה צילמתי את זה ברזולוציה נמוכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה סופסוף (עכשיו זה רציני ב"ה) מצלמה של קנון, כי דוד שלי משיג דיל טוב של עובדי מדינה. קיצר אני מחפש את המצלמה הטובה ביותר עד ~1300 מרשרשים. הוא הציע לי את המצלמה A530 ועוד לא אמר לי מחיר, אבל איך המצלמה הזאת לדעתכם? ישנה מצלמה טובה יותר בסכון שנקבתי? בבקשה מי שיכול שיציע לי מצלמה בסכום המלא ואחת זולה יותר אך טובה גם (כאלטרנטיבה שניה) תודה!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. היי, אני מחפש להורים שלי מצלמה דיגיטלית (רגילה / וידאו) יש לה כמה תכונות עיקריות בגדר חובה: וידאו ברמת FULL HD זום אופטי לפחות X3 מסך בגודל 2.5" ומעלה תפריט בעברית כבל USB בין המצלמה למחשב כרטיס מובנה או חיצוני (בהתאם למחיר הסופי שלמטה) שיספיק לצילום של עד חצי שעה FULL HD חוץ מ50 תמונות באיכות הכי טובה של המצלמה מחיר מקסימלי של 700 שקל כולל כרטיס זיכרון עם צריך (קנייה רק בארץ) תודה ויום טוב, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

שלום אני רוצה מצלמת סטילס שיכולה לצלם סרטי וידאו באיכות HDMI עד 2000 שקל. תודה אני טס עוד שבועיים לגרמניה. איפה לקנות? בארץ? בדיוטי פרי? גרמניה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הכוונה לא למצלמה שמצלמת בתלת מימד ואז מרכיבים משקפיים ורואים. אלא למצלמה שיודעת למפות מרחב ולהפוך אותו לפוליגונים שהמחשב ידע להשתמש בכל הנקודות שמהם נמתחו הפוליגונים במרחב ואז לפי המשתמש, לתמרן אותם(סיבוב הטייה וכולי). קיים? הדבר היחיד שראיתי שקרוב לזה, הוא נקודות בקרה זעירות שמצמידים לגופים ואז המחשב קולט אותם.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב בסיסי 500 ש"ח, עם אפשרות חריגה מקסימלית עד 600 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לשימוש כללי מאוד ורחב היקפים, מקבוצות אנשים ועד לנוף בסיסי - רצוי שהמצלמה תדע להתמודד עם תאורה בינונית * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אפשרות כיבוי/הדלקה של פלאש מהווה ייתרון, אם כי סביר להניח שבאור חלש יהיה שימוש בפלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. שום חצוב…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by fx-57,

כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות מצלמה ולהחליף את הS1IS. עכשיו רוב הזמן אני עוסק בצילומי תעופה,ככה שחשוב לי שתהיה מצלמה איכותית,שתתפוס את הרגע,בצורה הכי יפה שאפשר. פלאש חזק יכול להיות נחמד מאוד כי אני לפעמים מצלם בלילה. חשוב שהמצלמה תהיה עם איכות 5MP ומעלה,עם זום גדול,אני חייב את זה לצילומי מטוסים רחוקים ממני (לא נגזים כמו 10,000 רגל,אבל בנחיתה בנתב"ג לתפוס מטוסים שחונים וכאלה..) חשוב שהיא תהיה כמה שיותר מאסיבית. יש לי CF 512MB של קינגסטון. אם זה עוזר.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by arkady,

היי אני מחפש מצלמה שתקנה בחו"ל בתקציב של כ350-400 דולר [סינגפור, אבל בגלל שאין לי מושג קלוש מה סדר גודל המחירים שם, אני אצטרך מגוון רחב ממחירים שונים ] אני צריך מצלמה איכותית, עם זה טוב, לא גדולה במיוחד, בעלת מסך גדול ושלא תתקלקל. המצלמה האחרונה שהייתה לי Canon a75 נדמה לי [או משהו בסגנון] שרדה 3 שנים והתפגרה לגמרי, אני אשמח למשהו עמיד קצת יותר. תודה מראש, ארקדי

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אבי נמצא כעת בארה"ב ואחותי הגדולה מעוניינת לרכוש לעצמה מצלמה חדשה דנדשה לאחר שהקודמת כבר ישנה עד מאוד. התקציב המקסימלי הינו 400$, כמובן שפחות מכך יהיה נפלא. דרישות: המצלמה היא קודם כל מצלמת סטילס, אם יש וידיאו כמו שצריך אז נפלא, אבל המצלמה צריכה להיות סטילס. זמן בטריה ארוך. ניווט נוח. איכות תמונה טובה(כאילו דה?) במיקרו ובמאקרו. אמממ... זהו ^^ (אני לא מבין בזה כ"כ כפי שאתם רואים ^^) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

אהלן, בתחום הצילום אני לא חדש אבל בתחום צילום הוידאו אני כן,בעיקרון אני צריך מין רשימה של כול היתרונות והחסורונת של מצלמות וידאו רגילות כנגד מצלמות DV וההפך,תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by asta,

אתמול נודע לי שבחודשים האחרונים , הפירמות הרציניות כמו sony ,sanyo ,jvc הוציאו לשוק מצלמות וידיאו כף יד ,שמקליטות על דיסק קשיח מיניאטורי או על זיכרונות sd , ושיכולות צילום ה-stills שלהן משופרת בהרבה, מהדגמים הקודמים ,כך שעבור המשתמש הפרטי גם איכות ה-stills וגם איכות הוידיאו שלהן טובה ומספיקה לחלוטין לצרכים ביתיים , כך שלמעשה אין כבר צורך אמיתי לקנות 2 מכשירים ניפרדים ,אחד לוידיאו והשני ל-stills ,מפני שהיום , בניגוד למה שהיה בעבר , בתוספת מחיר לא גדולה ,ניתן לרכוש מכשיר אחד שעושה את 2 הפעולות בצורה טובהמבלי להיתפשר יותר מידיי על התוצאה הסופית . האם אתם סבורים שאכן , מצלמות ה- mpeg4 החדשות הללו , יכולות באמת להוות כבר היום , תחליף הולם למצלמות stills יעודיות ? (הער…

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by meiro,

שלום וערב טוב אני מתלבט מאוד איזו מצלמה לקנות ? ההתלבטות שלי היא בין : ניקון D40/80 לבין קנון EOS 350/400 האם יש למשהוא עצה ? או נסיון בנושא ? באם יש קישורים מידע או תמונות אשמח חג שמח מאיר

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by erandob,

הכריזה קרט על"סובב פנטקס", מסע אשר במהלכו תוצג הPentax K-7 ב11 ערים ברחבי הארץ, בכל פעם בעיר אחרת ייצא לדרך ב-2 בספטמבר http://www.karat.co.il/content.php?id=151

23. איך בכלל השוק של המצלמות האולטרה קומפקטיות כיום? יש כאלה ששוות משהו? ושהן באמת דקות? על כל פנים, אני מחפש לי מצלמה שתיהיה כמה שיותר דקה ונוחה בכיס (כמובן שעם מסך), שתשמש אותי בעיקר לתמונות "עם החבר'ה" במסיבות/פאבים או סתם בבתים. כרגע יש לי מצלמה יותר "רצינית" של פוג'י (עלתה לי ולאחותי מעל 2500 ש"ח), שכרגע אני לא זוכר את הדגם. איתה אני משתמש לטיולים, וצילומים רציניים יותר (אני צלם חובב, ואחותי משתמשת בה ללימודים שלה, וגם צלמת חובבנית). אבל אי אפשר לקחת אותה למסיבות, ולערבים עם החברים, כי ת'כלס היא מסורבלת מאוד. אז חשבתי לעצמי שאולי שווה סופסוף להסתכל לכיוון שוק המצלמות האולטרה קומפקטיות, בתקווה שכבר יש שם דגמים שבאמת יתנו לי את מה שאני צריך. הדרישות שלי הן: מחיר באיזור האל…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  24. אני מקווה שזה במאת שייך לפורום הזה כי בכל זאת מצלמת אנטרנט זה לא ממש צילום דיגיטלי חח א. יש כאלה מצלמות שאפשר גם להלביש אותן על הLCD וגם להניח אותן על משהו מישורי בלי שייפלו? כי אני מעוניין באחת כזו.. ב. שיהיה משהו קצת יותר מהאלה ב100 או 90 ש"ח שכתוב שזה מסוגל להגיע ל30 תמונות בשנייה בעוד כלחבר שלי יש כזה וזה לא נראה כאילו יש במאת 30 תמונות בשנייה.. ג.שלא תעבור ת200 ש"ח (או שלא תהיה יותר מדי מעבר ל200 ש"ח), ורצוי שזו תהיה אחת שיש בבאג כי זה פשוט קרוב לי לבית יחסית, או אולי ברשת פוטומניה אם שי לכם איזה מצלמות יש להם בדיוק..כי ראיתי שיש להם טיפה.. ד. שתהיה טובה יחסית לצילומים כמו אלה שבyoutube מצלמים את עצמם מנגנים איזשהו שיר על גיטרה למשל.. אין לי דרישה למשהו תותחי אני רוצ…

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by arkady,

כן תראו . אני קונה מצלמה דיגיטלית ליום ההולדת שלי (בעצם מקבל :<) אז ככה ההורים שלי נתנו לי תקציב של 1700-2000 שקל למצלמה דיגטלית אבל יש לי כמה דרישות: 1) מצלמה עם איכות תמונה טובה (נגיד 4 מיליון מגה פיקסל) 2) אני צריך גם: זיכרון, סוללות (נטענות/רגילות) 3) הכל מחנות אחת (באינרטנט) 4) גודל לא יותר מדי ענקי (נוחה להחזקה) 5) בבקשה תביאו לי לינקים למה שאתם אומרים תודה מראש. ארקדי :-*

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.