צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
בקשה אל מנהלי הפורום להפוך את הדיון לסטיקי, אני חושב שזה במקום, ואם לא מתאים לכם שאני יפתח אז תפתחו בעצמכם אוהבים צילום? רוצים להפוך לחברי קבע בפורום ולא סתם לעוברי אורח? תציגו את עצמכם! אני יתחיל... שם: דימה עיר: רחובות ציוד ברשותי: Canon 50D + Grip, Canon A620 עדשות: Sigma 10-20mm F/4-5.6, Canon EF 17-40 F/4 L, Canon EF 50mm F/1.8 II, Canon EF 85mm F/1.8 Canon EF 100mm F/2.8 Macro, Canon 70-200 F/4 L IS ציוד נוסף: Canon Speedlite 430EX II, Manfrotto 055xprob, Tamrac Adventure 75, פילטרים למיניהם, CP, GND ועוד, כבל שחרור, חצובה שולחנית, כבל TTL למבזק, רפלקטורים ועזרים כאלה ואחרים לצילומי מאקרו יעודיים אוהב לצלם: נוף, מאקרו, פורטרטים, רחוב, ארכיטקטורה אני מבקש ל…
-
- 23 תגובות
- 76.6k צפיות
Gimel replied -
-
שאלון ההמלצה למצלמה לא טוב בעיניי. יש בו שאלות מתפזרות טכנית לפני שנוגעים בעיקר, והרבה שאלות שצריכות להיענות תחילה לא נשאלות בכלל. בואו ננסח שאלון חדש. בהודעה הזו נרשום כל הזמן את הנוסח הסופי המעודכן ואפשר לדון בו בכל ההודעות הבאות. ====================================================== הקדמה: החלטתם לקחת את נושא הצילום בחייכם צעד אחד קדימה, ואתם חושבים לרכוש ציוד חדש. חשוב להבין שהחלק החשוב ביותר בכל מצלמה, הוא הצלם שעומד מאחוריה. ניסיון והשכלה שתרכשו ישפרו את תמונותיכם הרבה יותר מכל פיסת ציוד שתרכשו. יצירתיות וסקרנות יקחו אתכם מרחק רב יותר משכל כרטיס אשראי יוכל אי פעם להציע. עולם מצלמות החובבים, הוא גדול ורחב. ועלול להפוך במהרה לבור ללא תחתית של כסף. כדאי לכלכל צעדיכם ו…
-
- 0 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
תודה למשתמש The Grey Matter על המדריך ! ------------------------------------------------------------------- תיקון תמונות ב-Photoshop הטיפ הראשון שלי הוא להתקין את הגרסה האחרונה של פוטושופ.... אכן כן, אתם לא תאמינו עד כמה תוכנה כמו פוטושופ תוכל לתקן תמונות שלא יצאו במיטבן בגלל תנאי מזג אוויר או תאורה לקויים. בלא יותר מהפעלת כמה צעדים פשוטים ומבלי לעבוד קשה מדי - אז אלו הסודות הגדולים של תיקון צבע בפוטושופ הערה: המדריך מיועד לפוטושופ 8 CS, חלק מהפונקציות גם קיימות בגרסא 7 ואולי אפילו 6, אבל אני ממליץ לשדרג ולהנות מכל השיפורים של הגרסה האחרונה. 1) תיקון צבע וקונטרסט אוטומטי - אחד מהכלים החשובים ביותר של פוטושופו לצלם המתחיל שלא מבין הרבה בעבדוה עם תוכנות יותר…
-
- 14 תגובות
- 55.5k צפיות
Chevy replied -
-
אתרים מומלצים לביקורות והשוואות: ביקורות על מצלמות והשוואת דגמים: snapsort - השוואת מפרטים טכניים בין מצלמות (תודה למשתמש NGC224) Digital Photography Review Imaging Resource Digital Camera Resource Page Photography BLOG megapixel.net DCVIEWS The Luminous Landscape photo.net Steve's Digicams FAQ - AA and AAA Batteries אתרים ישראלים בנושא: קליקי, הויקי הישראלי הראשון לצילום מדריכים לצילום - www.galitz.co.il MegaPixel - מדריכים, מאמירים וביקורות בנושא צילום D-spot השוואות מחירים ב-Zap לגבי מצלמות דיגיטליות משתמשים המעוניינים להוסיף אתרים נוספים, מוזמנים לשלוח הודעה פרטית ל-Chevy.
-
- 0 תגובות
- 28.2k צפיות
-
-
שלום רב. המצלימה שלי דולקת. קוץ הפלש. אבל כשאני לוחצת על כפתור הצילום. המצלימה לא מגיבה. אולי יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 219 צפיות
- 3 followers
A-10 replied -
-
-
מי יכול להמליץ לי על מצלמה לרכב לנהגת חדשה, ב300-600 כולל התקנה,עדיף ללא צורך במתקין שרואה מה נעשה מלפנים ומאחור,עם מסך 3 אינץ' לפחות,עם קבל במקום סוללה, שיכולה לעזור לנהג בשדה ראיה, ולתעד תאונה ח"ו עדיף שנתיים אחריות תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם מישהו מצא סלולר שמצלם לפי בחירה 4:4:4 4:2:2 או REC2020 10 BIT 10 BIT מלא לא משחקי תוכנה . Chroma Subsampling אמיתי 4:4:4 ?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
- 2 followers
Milford Cubicle replied -
-
-
-
מצלמה 800D של קנון. ניסיתי בכמה אתרים ותוכנות, וכתוב שלא נתמך בדגם הזה....
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
- 1 follower
A-10 replied -
-
יש לי מצלמת קנון 720 יש אפשרות להפוך אותה למצלמת רשת? שיהיה בזום וכ'ו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
A-10 replied -
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמה קומפקטית באיכות צילום גבוהה - המטרה העיקרית היא, צילום של סידורי פרחים באולמות וגני אירועים בד"כ בלילה ובד"כ בתנאי תאורה קשים כמו נרות וכדו' התקציב שלי הוא 3000 ש"ח אשמח לעזרה ואם אפשר בתוספת נימוק, עוד יותר טוב מה דעתכם על קנון G7 X MARK II תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
Gimel replied -
-
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
- 1 follower
djelectric replied -
-
-
שלום לכולם! אתחיל מזה שעברתי מצילום סטילס לוידאו ורציתי לשפר את איכות הסאונד שלי. כחלק מהשדרוג תיקנתי את הCannon 600d שלי וקניתי מיקרופון Rode Rycote. מה שלא ידעתי זה שהאמליפייר של המצלמה עצמה ממש מחורבן ולא משנה איזה מיקרופון (כמעט) אשים יהיו מלא רעשים לבנים. האם יש דרך לעקוף את זה? או שהפתרון היחידי הוא רק מצלמה אחרת? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
yuval1324 replied -
-
היי, אני מעוניין לחבר שני גופי תאורת לד כאלה בטור לכבל אחד 220V. נתוני גופי התאורה; 4A Operating Voltage: 9-32V 12V 24V Led Work Light Bar יש לי את השנאי שבתמונה. 01. האם השנאי שיש לי מתאים? 02. אם התשובה לשאלה 01 היא כן, אז איך מחברים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אז רציתי להתייעץ ולקב להמלצה לבחירת מצלמה לוידיאו בעיקר, ליצירת תוכן ליוטיוב ואינסטגרם בסגנון וולוג וגם לעריכות וידיאו שנראות טיפה "Cineamatic" כגון Travel Videos, תקציב של עד 2500 בערך, אני כן רוצה אולי שאם ומתאפשר יהיה לי אפשרות לעשות איתה פרילאנס מהצד ושהיא תהיה מספיק טובה לעריכה, לא מפריע לי לרכוש מחול או יד שניה גם... חשבתי על הA6300 או הM50 שיש לה אחלה BANG FOR BUCK מה שנקרא. בכ"מ אשמח להמלצות :)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
urib replied -
-
הי, יש לי מצלמת וידאו שקניתי לפני עשור. אני רוצה להשתמש בה כמצלמת רשת, אבל המחשב אפילו לא מזהה אותה (חיבור USB כמובן) אשמח לעזרה בתפעול המצלמה. https://www.amazon.com/Samsung-SC-MX20-Memory-Camcorder-Optical/dp/B001FA1OHW/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=SC-MX20&qid=1587831508&rnid=493964&s=electronics&sr=1-2
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
אלישמע ורדי replied -
-
שלומות , אני על תקציב של 300$ , וצריך מצלמה די דחוף . זכור לי שלפני כמה שנים התמקדתי ב - Panasonic Lumix ZS50 , שהייתה מאד פופולרית אך מחוץ לתקציב דאז . לצורך המחשה רציתי לשאול אם זו מצלמה טובה לצילום וידאו (720-1080P) בתנאי חדר בינוניים , או שיש משהו בתקצב הזה בארץ שעולה עליו בצילום וידאו ? תודה מראש, -ג'ו
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
napoleon45 replied -
-
שלום, רציתי לברר כמה נקודות: א. האם יש ביצועים במצלמת D80 של קנון שדורשים יותר מכרטיס מיקרו SD קלאס 10, עד 80 MB\S? ב. האם יש חיסרון בשימוש בכרטיס מיקרו SD עם מתאם לSD ע"פ שימוש בSD? ג. איזה דגם של כרטיסי זיכרון הוא האולטימטיבי? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
napoleon45 replied -
-
היי אני רוצה לקנות פלאש יד שניה ואני מתלבט בין כמה דגמים אפשר המלצה Nikon sb-600 ב 350 שקל Nikon sb-800 ב 400 שקל Yn600ex rt ב 250 שקל לא מבין בפלאשים בכלל על מה אתם ממליצים מבחינת תועלת מול מחיר ומה ההבדלים בין הדגמים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
napoleon45 replied -
-
הבנתי שיש תוכנות / אתרים שבודקים את זה. אשמח לקבל מידע. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 25.4k צפיות
מלי 123456 replied -
-
היי חברים מעוניין לקנות מצלמה איכותית ברמה בסיסית לטיול הגדול. אני לא מגיע מעולם הצילום כלל המלצות?
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
ClassMulder replied -