עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. היי, רציתי לבנות בהתחלה פאן באס אבל לא רציתי להכנס לזה כי אני לא כל כך מבין באלקטרוניקה ולכן רציתי לקנות... מישהו יןדע איפה קונים ומה הסכום? מעדיף שלא יהיה באינטרנט.. תודה,וגם לקראת ההודעה המאה שלי אני מתכנן משהו גדול!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Assaf L,

שלום, קודם כל אני חדש בפורום (לא באתר) אז שלום לכולם עלה לי רעיון להפוך את הפאלם (ZIRE 71) לשלט למחשב בפאלם יש אפשרות לשדר ולקלוט אינפרה אדום אבל אני מניח שבעוצמה יותר חלשה אז בשביל הפרוייקט אני אצטרך להחליף שם משהו - מגבר ? -(זאת בעצם השאלה ) שיוכל לשדר לטווח ארוך ואז לכתוב תוכנה לפאלם שתנהל את השלט ואז עם חיבור IR סטנדרטי למחשב ולשחק עם זה יש כאן מישהו שמבין בדברים כאלה (בעיקר בצד האלקטרוני) ורוצה לעזור / להדריך אותי (או בתכנות בפאלם) תודה מראש (; אסף.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. יש לי נייד של Hp סוג Pavilion Ze4949ea ויש לי 2 שאלות שמענינות אותי הם: 1.איפה אפשר לעשות מודינג ולקנות דברי מודינג לנייד? 2.אם אפשר להחליף כרטיס מסך לנייד שלי? אם כן תתנו לי מקורות לראות איפה אפשר לקנות?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by K0sTa,

תגידו לי כמה בערך הספק יש ל: מעבד , כרטיס מסך , הרדיסק ולוח אם וזכרון? אבל של כל אחד בניפרד?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by tal^_^,

שלום לכולם אחרי הרבה סבל בחלוקה עם האחים שלי על המחשב הישן שלי סוף סוף אני קונה מחשב (יותר נכון קניתי). במקום לקנות מארז חדש, לקחתי מארז שהיה זרוק אצלי הרבה זמן בלי שום שימוש, החלטתי לצבוע אותו, לחתוך חלון, חורי אווורור. הנה התמונות של התהליך, תמונות נוספות יגיעו בהמשך: http://www.pbase.com/com333 עריכה: תראו את התוצאות של צביעה במקום סגור, מה זה עושה לריצפה, אפםילו אם מכסים את רוב השטח בנירות

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. http://www.thinkgeek.com/gadgets/tools/69d3/ נראה ממש נחמד. מישהו מכיר? התנסה? ממליץ? יש אולי מקום שאפשר להשיג אותו בארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. מצטער על התמונות אין לי משהו יותר טוב... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ה-X זה XCONTROLLER של TT מצטער מראש על האיכות בעיות בPAINT בתמונה המצולמת עדיין אין את הקונטרולר אבל אתם יכולים לדמיין אותו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  9. טוב קודם כל אודה לאריק שהזכיר לי שהפרויקט הזה מחכה בדחיפות לסיום... נתחיל עם סיפור הרקע... עבדתי על פרוייקט "ספרה" כאשר נהרס לוח הmini-itx שהיה לי (via9000) בעקבות תאונה עם כוס קפה :-[ תקופה מסויימת נאלצתי לעבוד על גרילים מפלסטיק כגון זה ...שבאמת נראה הרבה יותר טוב וגמור במציאות... עד שיום אחד הגיעו חברים ללמוד למבחן במטבוליזם - אחרי שמיצינו את שלב הבכי הדיכאון והאלכוהול הכבד עברנו למשחקי quake3 ברשת שלי... באחת ההפסקות הראיתי לשני חברי (להלן ייקראו הליצים - 1 ו2) את תוצאות עבודת הדרמל המפרכת ואת העכבר שעשיתי ברוב שיעמומי לאישה (שניהם אגב כבר פורסמו פה...) שניהם צחקו ולאחר חיפוש קצר ברשת אמרו אבל את זה אתה לא יכול לעשות ליץ 1 : חבל לך על הזמן - זאת רמה מ…

• 370 תגובות
    • 71.5k צפיות
  10. Started by ranyr,

http://photos.walla.co.il/ranyr כבר הזמנתי לדים לחריטה (עם מלחם... ) חוץ מזה נגמרו לי כבר הרעיונות...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי לכולם . אני חותך את המארז שלי (צורת דרקון , הולך היטב) , הבעיה היא שלפני כן השתמשתי באותו החלק (דלת המארז) לניסויים . כתוצאה מכך היו בה מספר חורים , כולל 2 חורים של כ-5 ס"מ x 5 ס"מ , החורים האלו היו היכן שאמורים להיות חלקים רצופים לפי השבלונה - לכן הייתי צריך לשחזר אותם . הטיפ הזה שימושי גם לכאלו שבטעות מחליקים עם הדרמל , או לא נצמדים היטב לשבלונת חיתוך ולכן צריכים להשלים מעט את החלקים . חומרים - ניילון נצמד (של סנדוויצ'ים) , דבק אפוקסי (שרף ומקשה , עדיף זמן ייבוש ארוך ולא להתפתות לקנות את הזולים - על אף שהם עושים את העבודה) , משטח (נייר \ קרטון \ נייר שעווה - מומלץ) עליו נערבב את הדבק , כלי (שיפוד , מקל "ארטיק" וכו') איתו נערבב ונמרח את הדבק , החלק אותו רוצים לשחזר …

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by ktbnus,

כחלק ממודינג למארז אני רוצה ללחבר מאוורר נוסף מקדימה, אבל יש רק מקום אחד לחבר. הפתרון היחיד שאני רואה זה להזיז את הCD השני למעלה כך שיהיה שני מקומות ריקים למטה, לחתוך לחבר את המאוורר, אבל אני לא ממש בטוח איך לחבר אותו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום חברים אני עובד כרגע על תכנון מארז חיצוני עבור 4 דיסקים קשיחים (כולם SATA) שיחוברו לבקר RAID של PROMISE המארז החדש צפוי להכיל גם מאוורר פרטי על SILENCER לכל HDD ועוד שני מאווררים גדולים מקדימה ומאחורה לצורך אוורור המארז כולו. הארז יהיה בנוי מפרספקס שקוף (מבטיח לפרסם תמונות בהמשך לכשאסיים בנייתו) לצורך הבנייה אני רוצה להשתמש בספק כוח נפרד מזה של המחשב שלי (thermaltake 680W). יש לי כמה שאלות: 1. האם יש המלצות לספק שיוכל להחזיק מכונה כפי שתיארתי? 2. הבנתי שקיימים כפלי SATA באורך 150CM. האם מישהו השתמש בהם? והאם הבקר יסתדר איתם? 3. איך דואגים שהספק במארז הדיסקים יעבוד יחד עם הספק במארז המחשב באותה הפעלה? למיטב ידיעתי במארז המחשב מה שמפעיל את הספק זה הלוח. במארז הדיסקים לא…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. Started by K0sTa,

חברה אני קצת צריך עזרה בלחבר נגד משתנה אני רוצה לעשות במחשב שהמאורר יפעל חזק יותר או חלש יותר אז אני צריך שרטוט איך לחבר את המאורר יש לו שלושה רגליים אם אני זוכר נכון אני צריך להישתמש רק בשניים מהם ?

• 8 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. אני צריך חיבור זכר של הארד דיסק... זה שהכבל נתונים מתחבר אליו... כמו החיבור שיש על הארד דיסק עצמו וכמו זה שיש על הלוח אם... ואל תגידו לי לפרק מלוח או הארד דיסק כי אין לי יתר עודפים לפרק מהם... בקיצר בלי תגובות מתחכמות תודה

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  16. מארז Full Tower הדרישות הן כאלה: - קודם כל שיאפשר זרימת אוויר טובה וקירור טוב, הרי לשם מטרה זו הבאתי אותו - לא צעקני- שיהיה מעניין, אך שקט, לא משהו שיפחיד אותי בכל פעם שאני אסתכל - הצעות מה לעשות עם הפאנל... רצוי שיהיה שחור כולו או חלקו (הכוננים שחורים) - מי שיוכל להכין לי סקיצות של זרימת האוויר או מראה כללי- אני אודה לו מכל הלב - מי שירצה לעזור בצביעה מקצועית (אם יש תנור או צביעת לחץ, משהו כזה) בתשלום כמובן- יהיה זה מבורך רוב תודות לכולכם, שבת שלום ובהצלחה למכבי בגמר נדב

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Fading LEDS מדריך שלם ליצירת מעגל השולט במתח על הלדים, המטרה היא להגדיל ולהחליש את האור אוטומטית אך באופן מווסת. הרכיבים הדרושים: נגדים- שני 4.7Kohm 10Kohm 22Kohm 15Kohm 5Kohm 100ohm 1Mohm פוטנציומטר (נגד משתנה) 2Mohm. לאנשים הרוצים הבהוב מהיר, לוותר על המגה אום שמתחבר בטור. קבל אחד של 1 מיקרו פארד. טרנזיסטור NPN מספר BC547 לסוגיו. ג'וק בעל שני מגברים מסוג LM358. מלחם עם בדיל או "Wire-Up" עם חוטי קצר. לד/לדים, רצוי מסוג UB לעוצמה מקסימילית . המעגל: קרדיט לתום על הפתרון לבעית המתח הנמוך על הדלים בעזרת קולקטור משותף (חוסך משהו כמו 0.7v חשובים). מספר הלדים לא מוגבל יש רק להוסיף נגד לכל לד נוסף כמו בתרשים שבו מוצגות שלושה לדים, ניתן לראות בתמונה של המעגל…

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. טוב הפלאפון שלי היה מושחת ביותר אני מתכוון כאילו שייפו אותו. אז החלטתי ליצבוע אותו, בוא נגיד לא היה לי מה להפסיד. אז אחרי שתיי שכבות בסיס (פריימר) ושתי שכבות צבע שחור עלום שם של מכוניות התוצאות למטה טוב בעיות שקלטתי: ריח מוזר. אני מנחש שהוא יעלם אחרי כמה זמן. איפה שהמקשים יושבים היתמלא בצבע לכן המקשים מרגישים טיפה שונה שלוחצים עליהם ואם מנסים להוריד את זה עושים יותר נזק (סתכלו בתמונה על 7) האזור של הבטריה לא מחליק את הבטריה כמו פעם... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by דניאל מלנקי,

היי, החלתי לעשות היום מודינג לסוללרי שלי (philips 530) יש לכם הצעות על מה כדאי לעשות לו? פשוט מה שאני חושב לא ממש מספק אותי, אגב, אפשרי להוריד לו משחקים בארץ? (אני יודע שלפיליפס יש פורמט משלה למשחקים לסלולרי שלה אבל לא יודע איך אפשר להוריד לו משחקים בארץ) תודה רבה למי שייעזור :) :)

20. מה קורה חבר'ס, אז ככה משעמם לי ואני רוצה לעשות מודינג משהו יפה ככה שלא יקח הרבה זמן ויראה טוב, מה אתם מציעים , עדיף להשקיע כמה שפחות כסף, תודה לעוזרים, אלי.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  21. טוב אזז רציתי לעשות חלון במארז שלי ואין לי תקציב לפרספקס,לעומת זאת יש לי מסך דיי חדש שהלך לעולמו אחרי שנתתי לו צ'פחה טובה.. טוב שאלה שלי,החלון שיש למסך (זה שרואים דרכו)הוא זכוכית? אם לא אז אני אחקח אתהזכוכית ויעשה ממנה חלון,אני חושב שזה זכוכית אבל אני צריך לדעת לפני שאני סתם עושה עבושה,אם זה זכוכית יהיה כיף כי אז אפשר להרוס אותו עם פטישים!!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by OutRaGe,

שלום. אני בקרוב מזמין סליבינג ואיזי גריפ של ונטק וראיתי בחלק מהאתרים שאומרים "Connect the yellow cable to the left of the molex " אבל איך בעצם אני אמור לדעת מה צד שמאל ? :\ כאילו אם אני יהפוך אותו צד שמאל יהיה בדיוק הפוך אז קיצר השאלה שלי אם זה משנה לאיזה צד אני יחבר תצהוב ואיזה צד תאדום ? (את הסדר אני יודע, צהוב שחור שחור אדום) ואם זה משנה , שוב איך אני אמור לדעת מזה צד שמאל :s05: תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי את הרשימה הזאת ומוזכרים שם 2 רכיבים. כיאילו 2 סוגים של דיודות. אני לא יודע אם אפשר להישתמש בשנייהם או מה כי אני לא מבין את האות הזאת שבאמצע אני מניח שזה או אבל אני מעדיף להיות בטוח http://www.emulatronia.com/reportajes/directpad/psxeng/list.htm

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by psycho killer,

יש לי לוח קטן כזה שמציג 2 ספרות בלבד (מי שמכיר זה כמו במחשבים הישנים כמו ב486 שהיה כמו טורבו כזה מעפאן ) מה אני יכול לעשות איתו (אולי שיראה את הטמפ במארז?) ואיך אני יכול לחבר אותו ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני שונא את המסך שלי. אני לא שונא את המסך עצמו כמו שאני שונא את הזוועה שניורון החליטו לעשות למארז של מסך LCD טוב. אז חשבתי להחליף את כל המארז החיצוני (כל הפלסטיק) במארז של מסך אחר. האם זה אפשרי? במה יש להתחשב? ביקורות חובה!

• 7 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים