עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by yosi-m,

מישהו מוכן להסביר מ-א עד ת איך פועל טרנזיסטור ? איך משתמשים בו למיתוג (וגם הגברה אם אפשר להסביר...), כי אני קצת תקוע תודה

• 13 תגובות
    • 18.1k צפיות
  2. ערב טוב, קבלתי את משלוח הקתודות שלי מצרפת, עם כמובן הרבה הרבה אולטרא סגול ! אציג בהודעה זו את ה Sleeving המגיב ל-UV, ואת צביעת המולקסים להגבה ל-UV. בין התמונות האחרונות - המאווררים וחלק ה-UV לפרוייקט הבא.... ולבסוף הזלמן שמשתלב די יפה במארז מהספק יוצאים שלשה נתיבים. אחד ללוח (בחיבור ATX), השני לדיסק הקשיח, עם חיבור מולקס אחד, ולבסוף יציאה שלישית שלא אמורי לראות את המשכה - שמזינה את כל מערכות הפאן באס, התאורה, קירור המים והשאר. אשמח לתגובות, אבנר

• 31 תגובות
    • 8.3k צפיות
  3. Started by Arik.G,

פשוט יצירת אומנות ! אני מוריד את הכובע :-X זה הלינק לפרוייקט: http://www.bit-tech.net/article/114/ וכמה תמונות לטעימה ראשונית:

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום שלום. ניצלתי את ימי החג (כהקדמה כמובן לסוכות), והתקדמתי די הרבה בפרוייקט ה- ultra HTPC שלי. המאוורר המורכב בצד המארז, הוא מאוורר UV של Vantec, שקבלתי במתנה מפנדה, ועל כך אני מודה להם. פאנל אחורי - בחלק האחורי של המארז, יהיה פאנל פרספקס עם כל חיבורי ה IO, מכוון שחיבורי ה IO של הלוח פונים כלפי מרכז המארז כאשר הלוח במקומו, אני צריך להכין "חוטים מאריכים" לכל יציאה, כדי למקם את חיבור הנקבה/זכר בפאנל האחורי. הוכנו כבר מאריכים לרשת, מסך, עכבר מקלדת, USB וזהו. למזלי אני לא צריך להעביר אחורה גם את המקבילי ואת הטורי, כי אותם אני צריך למשל ל-LCD ולמערכת הכפתורים הפנימית.... כל נושא האודיו פה הוא סיפור אחר לחלוטין, ואותו אי אתחיל כשיהיה לי קצת פרספקס לפאנלים... אשמח לתגובו…

• 57 תגובות
    • 13.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים