עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Access Denied,

יש לי אפשרות להזמין לארץ את ה-T400s של לנובו במחיר של 5500 שח עד ה-29 לחודש, זה המפרט המדובר: זה מבצע BlackFriday של לנובו, המחיר בארץ - כמעט 9000 שח יש משהו שמעוניין להצטרף באותו מחיר על מנת לחסוך דמי משלוח? נ.ב. מה כל כך מיוחד בדגם הזה שהוא עולה ככה? - מחשב 14 אינצ' בעובי של מקבוק עם ביצועים חזקים מאוד

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אין צורך בציוד היקפי, הרזולוציה תהיה 1680X1050, אבל יש אפשרות גדולה מאוד שאשדרג למסך FHD, לכן אשמח אם אפשר יהיה להתחשב בכך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיף שהחנות תהייה באיזור הצפון,(חדרה). אשמח גם שאם לחנות יהיה שירות תיקונים VIP, הוא יוכל להכנס בתקציב. כמו כן, אם המארז יראה "מגניב" (-:, זה יהיה יתרון ענק.(הילד מתלהב מהשטויות האלה, אבל זה לא חובה). תודה רבה על העזרה! אורי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. התבקשתי להרכיב לאחיין שלי מחשב משחקים בתקציב שעבור אנשים אחדים לא מספיק לכרטיס מסך. צריך: מעבד+לוח+זיכרון+כ.מסך+דיסק+מארז לא צריך: מקלדת/עכבר/מסך אפשרי: צורב, אם נכנס בתקציב מיועד לעבודה על 19" ברזולוציה 1440 על 900. האופציה אחת היא מחשב ב-990 ש"ח מ-KSP + עוד 1G זיכרון (השלמה ל-2G) פחות צורב DVD ובתוספת כרטיס מסך ב-400 ש"ח (לדוגמא HD4650) דעותיכם יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם! אני חדש בפורום והגעתי במקרה ושוטתי לי בהנאה ברחבי המפרטים. קודם כל המון ידע יש פה וכיף לראות שכולם משתפים את כולם בנסיונם, אז תודה לכם. שנית, אני מתלבט בין שני ניידים של Dell שמטרתם תהייה עבודה על גרפיקה ועריכת וידיאו. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי השוואה, רק סופרלטיוים על אחד מהם. את שניהם אני מתכוון לשדרג ל 2 GB זיכרון והארד דיסק 120 GB 7200RPM ואלו האפשרויות: Inspiron 1520 http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=30 או Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=28 ובנוסף, משהו עם נסיון יכול לתת חוות דעת על החנות? רב תודות מראש למגיבים, adry.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by razorer,

תודה לכל העוזרים!: אני רוצה מחשב חדש והתקציב הוא 3600-3700 אל תנסו לחרוג בבקשה. ד"א המעבד שיהיה של אינטל. הנה מפרט שבניתי אבל יש לי כמה שאלות עליו: 1) איך המארז והספק האלה? 2) הדיסק הקשיח הזה טוב? עדיף להתפשר על 250 ג'יגה של סיגייט? אני לא ממש מעוניין להשקיע 800+ בX1950PRO כי אני ישדרג את ה8600GT בעוד שנה שנה וחצי. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤592 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤410 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤216 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤602 ] צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 מארז כולל ספק Antec BK640B 380W ¤309 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 [ סה…

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, אני עוד חודש בארה"ב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. ההשקעה היא עד 1500$. מצאתי את DELL XPS M1530 עם המפרט הבא: Intel® Core 2 Duo T7250 (2MB cache/2.0GHz/800Mhz FSB) High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms) Speed: 200GB 7200rpm SATA Hard Drive Free Fall Sensor Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write) 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT Wireless 1490 802.11a/g Mini Card Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate) 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Finger Print Reader XPS M1530 Windows Vista® Home Premium Edition במחיר של 1398$ - עם השער של היום זה מאוד משתלם. אני מניח שעם מפרט …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Roneng,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. מה שהכי חשוב לי במחשב זה זמן עבודת סוללה מקסימלי. וגם רצוי שיהיה קל משקל. מהירות המחשב לא כלכך חשובה, השימושים העיקריים למחשב הם אינטרנט ואופיס (ואולי קצת סרטים). קראתי בחדשות על המעבדים החדשים של VIA ו Transmeta, מישהו יודע אם ניתן להשיג אותם בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Or ei,

1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 612.00 ש"ח 1 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B/D) - original 270.00 ש"ח 1 EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX 571.50 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9200 - 128MB DDR TV OUT AGPx8- RETAIL 409.50 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 495.00 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 252.00 ש"ח 1 Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON - בחר את צבע הקטודה כחול 319.50 ש"ח 1 Altec Lansing ATP3 504.00 ש"ח 1 Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK (oem) - ps2/usb 90.00 ש"ח 1 BenQ CRT 17" G775 - Graphic Series 706.50 ש"ח 4,230.00 ש"ח בלי מקלדת …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כל המפרט מפורטות בתמונה המצורפת. תודה רבה לכם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by GQ4U,

משתמש ב: ps CS + חבילת adobe\ חבילת מקרומדיה + משחקים אבל לא גיימר כבד דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1360 ¤ 1 EPOX EP-9NDA3+ 939 820 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 LEADTEK 6600GT 128MB AGP 1350 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 480 ¤ 1 COMPUCASE CI-6919 BLACK 400W 525 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5495

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ASUS VivoBook F510UA FHD Laptop, Intel Core i5-8250U, 8GB RAM, 1TB HDD, USB-C, NanoEdge Display, Fingerprint, Windows 10, Star Gray (F510UA-AH51) Acer Aspire E 15, 15.6" Full HD, 8th Gen Intel Core i5-8250U, GeForce MX150, 8GB RAM Memory, 256GB SSD, E5-576G-5762 לגלישה פייסבוק ואפליקציות סרטים תודה מראש

12. היי חברים, לפני כמה חודשים שאלתי פה שאלה דומה, הרכישה של המחשב נגררה ובסוף לא יצאה לפועל, אז שואל שוב (כי נראה שהדגמים שהומלצו אז כבר לא זמינים לרכישה) עם פרט חשוב נוסף - אפשרית רכישה מאילת בסוף השבוע הקרוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,600 ש"ח, רצוי מאוד לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג ב 1000 אבל גם לא חייב לנצל תקציב עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי: גלישה (בד"כ פתוחים אצלי כ 130 טאבים בו זמנית...) , עריכת וידאו - שימוש קל-בינוני (SONY VEGAS למשל) כתיבה ועריכת מוזיקה בשימוש בינוני/בינוני-גבוהה וידאו וסרטים - שימוש קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. יש ברשותי כרטיס קול מקצועי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול הרדיסקים פרט להרדיסק מה…

14. אני מחפש מחשב נייד, לקנייה בארה"ב, מתנה לאח שלי שגר שם, עד 1000$ (אפשר יותר אם נראה לכם שווה את זה) צרכים: הוא לוקח את המחשב כל יום לאוניברסיטה ובחזרה, והצורך העיקרי הוא להריץ בקלות הרבה תוכנות במקביל שהוא עובד איתם (כמו adobe illustrator, Image G, אקסלים כבדים, איזה מאה טאבים שהוא פותח במקביל בדפדפן...) המחשב הנוכחי שלו מקרטע עם זה, אז צריך מפרט טוב יותר (למרות שהוא גם ישן ומלא קבצים) : Macbook pro retina - late 2013 - 2.6Ghz Quad Core i7, 16GB 1600MHZ DDR3 חוץ מזה: * אחסון 500GB או יותר * גודל מסך 15 אינץ' או קצת פחות * חיי סוללה ומשקל סטנדרטיים * יכול להיות Mac ויכול להיות לא

15. Started by חניוס,

שלום לכולם, רציתי לשאול - אני מחפש מחשב נייח שיהיה חזק מספיק להריץ עליו תוכנות עריכה של אדובי (בעיקר פרמיר ואפטר אפקטס... וקצת פוטושופ). זקוק לייעוץ בנוגע למחשב הזה , האם הוא יכול להיות טוב עבורי? והאם מישהו מכיר את האתר ויכול להמליץ/לתת חוו"ד? בתודה מראש.

16. Started by efid845,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בחודש הקרוב, ולא בטוח מה האופציות. אז הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (ז"א, גג 3000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי. צפייה בסרטים, סרטוני רשת וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי שתהיה מערכת הפעלה מותקנת 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/BUG. פתוח להצעות לחנויות ב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך מסך 20# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ,גבוה ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מעבד I5 4460 לוח MSI H81M-P33 קירור למעבד Arctic Alpine 11Rev.2 זיכרונות 8G 1600 בסטיק אחד (וואלה שחכתי איזו חברה) דיסק קשיח HDD WD BLUE 500GB 7200RPM ספק כוח FSP GROUP 500W מארז Thermaltake V3 blacx edition מסך (טלוויזיה) LED Pilot 46' 50H'z FHD - מתחבר בVGA כי משום מה זה החיבור היחיד שמכבה את המסך יחד עם המחשב (לצערי). מעוניין להפוך את בעל השמחה למכונת משחקים משומנת על ידי שידרוג קל של כרטיס וכונן: כונן SSD 128G עבור מערכת ההפעלה, תקציב באיזור ה320/380ש"ח בלי חריגות (מה יהיה ההבדל בפועל בין סכומים שכאלה?). *אני מצפה שהוא יצמצם לי זמנים משמעותית אף על פי שהם לא כלכך ארוכים יש לציין (אני על WIN10, הוא עולה הרבה יותר מהר בהשוואה ל8.1 ו7 אבל אני חוזר ל7 כי הוא פ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Omer5611,

שלום לכולם , בשעה טובה התחלתי השנה לימודי הנדסת תוכנה, אני לא ממש יודע מה הדרישות שלי מהמחשב מכיוון שאני לא בקיא במהלך הלימודים , לעומת זאת אני מתרשם שיש פה לא מעט אנשים שיודעים בדיוק מה אני צריך לתחום זה של הלמודים אז אם אין מחשב ספציפי להמליץ לי אשמח גם לקרוא דגשים מסויימים שחשוב שיהיו לי במחשב. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BarK1996,

מחשב אסוס : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 מחשב לינובו : http://ksp.co.il/?uin=26541# מי שעקב אחרי האשכולות הקודמים שלי (זה לא אותו אסוס P: ) ובבקשה אל תגידו לי לקנות מחשב נייח, כי נכון לעכשיו נייד זו הברירה היחידה שלי P: אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש אותי לאינטרנט ואופיס, יחד עם זאת אני רוצה להתחיל ללמוד עריכה גראפית ולהשתמש באפטר אפקטס, פרימייר, וכו' [אני לא איזה מקצוען ויש לי ידע ברמה של חובבן מתחיל] אני מודע לכך שהלינובו הרבה יותר טוב, בכל זאת פי 2 ראם, 4K, ו8GB של SSD .. אבל באסוס יש לי סוללה יותר חזקה ( בלינובו 4 תאים ובאסוס יש 6 ) (וזמן סוללה עשוי להיות קריטי עבורי ) ובכל זאת הבדל של 1200 שקל במחיר ואני גם לא ממש אוהב את לינובו.. מה אתם אומ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן. אני כרגע עם נייד עם מסך HD 15.6. אני שם לב בזמן האחרון שלא נוח לי כל כך לעבוד איתו. מה בעצם היתרון של QHD על FHD, מלבד צפייה בסרטים/גיימניג (שני דברים שאני *לא* עושה במחשב)? דובר כאן לא מעט על כך שמסך QHD בניידים זה overkill ולא מועיל, ולמעשה גם מזיק - מרוב שהרזולוציה גבוהה הכל ממש קטן. השאלה, האם מסך QHD יכול גם לתפקד תחת רזולוציית FHD למשל, בלי שיהיו כל מיני עיוותים? אני רוצה לקנות מחשב חדש, וכבר גיששתי במשך חודש ועדיין לא מצאתי משהו שנראה לי שיתאים לי. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט. קצת תכנות (מטאלב פייתון ו-C++ ברמה בסיסית; אני לא מתעסק בהנדסת תוכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ואמינות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תחנת עבודה לפיתוח תוכנה. מערכת הפעלה לינוקס ותחתיה אמולטר המדמה MF של IBM. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 בלחץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה משרדית ועריכת וידיאו בתוכנת camtasia. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא יהיה מיועד למשחקים בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודך מסך 13.3 או 14.1 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. יש תקציב וגם אני פחות או יותר יודע איזה חלקים אני רוצה. אבל יש כמה חלקים שאני פשוט לא יודע איזה לבחור. מיועד למשחקים ולאוברקלוקינג לא כבד, בלי אוברקלוקינג לGPU החלקים שבחרתי: מעבד: E6700 HD: 1. WD RAPTOR X 150 2. WD 500GB SATAII 7200RPM מארז: כנראה GIGABYTE AURORA ספק:ENERMAX INFINITY 720 או ENERMAX LIBERTY 620 או CORSAIR 620 קירור מעבד: THERMALTAKE BIG TYPHOON לגבי קירור נוסף עוד לא החלטתי כרטיס מסך: 8800GTX (לא החלטתי של איזו חברה) אין כוונה להריץ ב SLI זיכרון: 2GB 800MHZ CL4 לא סגור על איזו חברה ואיזה דגם לוח אם: זה הנושא הכי בעייתי השאלות שלי הן: 1. איך נראית הקונפיגורציה הזאת בגדול 2. אני לא סגור על לוח אם בעיקר כי אני לא סגור על איזה CHIPSE…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אוקיי אז הלכתי ל tms היום, קניתי את ה NZXT Apollo אז אני לא צריך מארז, ציוד הקיפי יש לי כבר. בtms כבר על הדרך ביקשתי מפרט וקיבלתי הצעה לא רעה בכלל. מעבד: Intel Core2Duo E6600 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 ספק כח: Enermax Liberty 400W זכרונות: Digma 2GB Dual Channel הארד דיסק: WD 250GB 16MB Buffer כ. מסך: Sparkle 8800GTS 640MB Retail מארז: NZXT Apollo מחיר: 5250¤. מצטער שרשמתי את זה ככה מאולתר פשוט זה רשום לי על דף. איך הכרטיס מסך? החברה אני מתכוון, לא יהיה איתו בעיות? המחשב בעיקרון למשחקים, מקווה להחזיק כמה שנים טובות עם המחשב. הצעות, הערות, הארות יתקבלו בברכה יום טוב.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.