ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
שמתי עין לאחרונה על המחשב החדש של חברת דל (Dell xps 13 (9380 ושמתי לב שיש הבדל משמעותי בין המחיר שלו בחול לבין המחיר שלו בארץ . לדוגמה - ב ksp הגרסה הכי טובה (4k +מסך מגע) שווה 8090, כאשר באתר הרשמי של דל המכשיר עולה רק 5500 שקל . לצערי דל לא שולחים לארץ ורציתי לשמוע המלצות לחנות טובה או אתר כדי לרכוש ממנו את המחשב במחיר הוגן . תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייח. האם תוכלו להמליץ על חנות מחשבים אמינה ומקצועית באיזור ירושלים? רוב תודות!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עריכה גרפית (עבודה כבדה עם תוכנות כגון Photoshop, Illustartor) * גודל המסך? 13-15", אפשר גם אחר כל זמן שהמחשב עונה הצרכים. * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? גמיש, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אך עדיף שתהיה יציאה לכרטיס רשת, אלא אם כן זה ממש ישפיע על משקל המחשב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB + SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנראה שהמחשב יירכש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני יודע שזה מאד כללי, זה פשוט כי אני מאד גמיש בדרישות. גם התקציב אינו סופי ומייצג את הסכום שחשבת…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 1000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב: ישמש לכתיבה בOneNote עם עט מגע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הטאבלט ישמש אותי מידי יום בבית ספר לסיכומים (במקום מחברת) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד אם אפשר, אבל ממש לא הכרחי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win8 pro (לא חובה א…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עיקר העבודה תיהיה עם עט, צריך ממשק טוב+ בנושא הזה (רגישות, מהירות ודיוק). עבודה עם מסמכים, שירטוטים, PDF, וגלישה באינטרנט מדי פעם (לא קריטי). כמו כן חיי סוללה ארוכים. האם טאבלט יכול לענות על הצרכים אלה (בעיקר על העבודה עם הstylus) או שצריך לרכוש משטח כתיבה ייעודי (כמו הbamboo למשל) שיתחבר למחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
* תקציב גמיש * חייב להיות נייד, קל וקטן. ככל האפשר (10-12 אינטש, עדיף פחות מ-1 קילו). * מקלדת סבירה, עדיף כזו שאפשר לנתק. * חיבור VGA רצוי מאוד אבל ברור לי שזו בעיה בדגמים האלה - יש מתאם HDMI-VGA שיתאים (לחיבור מקרנים ישנים)? * חייב SSD או לפחות אפשרות להחליף ל-SSD * מעבד ראוי לשמו (לא ATOM) ולפחות 4G זיכרון בינתיים שמתי עיין על ה-Samsung ATIV Tab 7 XE700T1C http://goo.gl/IscIie עם מסך FHD IPS וה-S-PEN כבונוס. תודה!
-
- 24 תגובות
- 8k צפיות
-
-
היי , אני מחפש טבלט כדי לקחת אותי לימי צילום ולהציג תמונות , אני ממש ישמח שתהיה לו אפשרות לחבר לטלוויזיה ( MINI HDMI ) ואני לא רוצה לעבור את 2000 ש"ח עבורו . המליצו לי על SAMSUNG TAB 2 10.1 זה הגודל מסך שאני צריך פחות או יותר אבל המסך שם הוא TFT ולא IPS . משהוא יכול להמליץ על טבלט טוב שהיה לו ? אין משמעות למערכת הפעלה (IOS , WIN 8 .......) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טיול ארוך יחסית מתקרב ואהיה מאוד נוח אם מלבד הטלפון יהיה לי את האפשרות לקרוא על היעדים והאופציות דרך מכשיר יותר נוח מטלפון. מכאן עולה הצורך באפשרות לפתוח הרבה טאבים בדפדפן ו...זהו בגדול, אין עוד דרישות לא לסוללה לא למצלמה לא זיכרון וכו'. בגלל זה אני 95% בטוח שטבלט יספק אותי אבל אני לא מכיר סוגים ודגמים ואשמח להמלצות בתקציב נמוך ככל האפשר. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כ. מסך הייתם ממליצים לי עד 700 ש"ח בלי חריגות עם המערכת הזאת: Intel Core 2 Dou E7500 ASUS P5QPL-AM 3GB RAM 667Mhz CoolerMaster 460W אני מעוניין לשחק על הרז' 1360X768, תביאו לי את הכרטיס הכי חזק שאפשר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מעוניין להחליף במחשב נייד את כונן הHDD לכונן SSD מדובר במחשב Packard Bell EeasyNote TV i5-3210M 4gb ram ddr3 מחשב דיי איטי גם לשימושים בסיסיים, אשמח להמלצה לדיסק SSD שיתאים למחשב, נפח 256gb. (האם כל דיסק 2.5 אינץ יכול להתאים? או שצריך לבדוק את החיבור?) מצרף תמונה של החיבור של הHDD הקיים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כיסוי / נרתיק למחשב הנייד (בדגש על כיסוי ולא על תיק נשיאה). קשיח ועמיד למים. המטרה העיקרית שלי היא לשים את המחשב בתוך הכיסוי, בתוך תיק גב שיש בו גם בקבוק מים ולמנוע תאונות מצערות. המחשב הוא lenovo z50-70 בגודל 15.6" גר באיזור המרכז, מוכן להשקיע עד 400 ש"ח יש למישהו רעיון איפה ומה אפשר לקנות? שאלתי בכמה חנויות ואמרו לי שלא שמעו על משהו כזה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
באתר הקופונים "גרופון" צד את עיני לפטופ לנובו מדגפ T61 במחיר של 990 ש"ח למחשב מחודש. אמנם לא שיא הטכנולוגיה אבל מדובר במחשב מעולה עם מסך מט ואיכות בנייה משובחת. להלן קישור: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא קריטי מאיזה קטגוריה: מנהלים, משרדי, גיימינג. חשוב: נוחות (כמובן) וגם עמידות הבוכנה שמתחת לכסא (כידוע שזה החלק שלרוב מתקלקל בכיסאות הללו) שתהא חזקה ועמידה. היו לי כיסאות מאוד נוחים אבל נהרסו דיי מהר(לפרוטוקול: אינני אדם שמן). בבקשה להמליץ מתוך חוויה אישית ולא התרשמות נטו. תקציב עד 1000, אין עניין למקסם לתקרה. תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
הכרטיס צריך לדעת לעבוד גם עם יס וגם עם הוט וצריך לתמוך בהעברת ערוצים (IR BLASTER). אני גם מעדיף שיהיה לו שלט, משהו בסיגנון של Hauppage pvr150 mce. או בקיצור האם יש להם כרטיס שמשתווה ליכולות של ה HAUPPAGE? (אולי LeadTek WinFast DTV1800 H?) בלינק הבא: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=315 הם עובדים עם החברות Leadtek, AverMedia, GigaByte.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב. אני מחפש כרטיס אמין ואייכותי ושיהיה זול. תודה
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA כמה שיעלה .יכול ליותר יקר. אבל לא של AMD אני צריכה למחשב של אחי . הוא מתעסק בתלת מימד ותוכנות של זה כולל אנימציה, CUDA ,רינדור ,תיכנות וכל הדברים מהסוג הזה וחשוב לו שיקרא 4K גם בכל מה שקשור לוידאו או תוכנות . משחקים ב- 4K לא כי זה כבר סיפור אחר כפי שהבנתי אבל חוץ מזה יתפקד ב- 4K בכל דבר אחר שניתן ובמה שהטכנולוגיה מציעה כיום. יש לו מעבד i5 מהאחרונים שיצאו , אבל לא i5k אלא הרגיל. יכול להיות יותר מ-1000 ש"ח אבל שיהיה אם אפשר כמה שיותר פחות . אם יקר אז שממש יהיה שווה את זה, אבל כמובן רצוי שיהיה עולה כמה שפחות אבל כל עוד הוא מספק את הסחורה . מבקשת המלצה לשניים כרטיסים או יותר ,מרשת KSP בלבד. לאאאאאא פלונטר או רשת אחרת.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
למוסד לימודים קיבלנו מחשבים נייחים של dell דגם: OPTIPLEX MT 7050 המפרט שלהם: ללי DELL יצרן OPTIPLEX MT 7050 דגם MT סוג המארז מערכת הפעלה מסופקת על ידי הלקוח גרפיקה Integrated Intel® HD Graphics כרטיס גרפי לוח אם Intel® Q270 Chipset ערכת שבבים מעבד i7-7700 מעבד זיכרון 16GB (4x4GB) 2400MHz DDR4 זיכרון אחסון DVDRW כוננים אופטיים SSD 240 גודל דיסק מאפייני הרחבה 4 2.0 USB 6 USB 3.0 1 HDMI 2 DisplayPort 1 RJ-45 1 יציאה סיריאלית (RS232) …
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, כנראה הלך לי הכרטיס מסך במחשב, ריסטרטים חוזרים ונשנים באופן מפתיע ורנדומלי... הכרטיס מסך הקיים הוא Gygabyte Geforce GTX 760 2GB שירת אותי נאמנה מאז 2013, עריכת תמונות בlightroom ומשחקים בהגדרות בינוניות (תלוי איזה משחקים מאיזה שנים וכו). כרגע אני יכול לעבוד עוד עם המעבד Haswell עם יחידת עיבוד גרפית - אבל כמובן ללא עריכות ומשחקים. אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיעמוד בערך באותם הביצועים או אפילו מעט יותר (מכיוון שאני כרגע לחוץ תקציבית) - לרוב עבודה משרדית שלא דורשת עיבוד גרפי כבד, לפעמים עורך תמונות בלייטרום ומבחינת משחקים - כבר לא יוצא לי לשחק הרבה מאוד, רק מידי פעם - לכן חשוב לי רק היכולת להריץ משחקים (גם לא הכי חדשים ו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך בעיקרון המפרט של המחשב הוא CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4GB (2 X 2048MB) 800MHz DDR2 Dual Channel Up to 4GB HD 320GB Serial ATA (5400RPM) Display 15.6in Widescreen WXGA with TrueLife - WLED ההבדל היחיד בין שני המפרטים זה הכטיסי מסך כשבאחד הכרטיס מסך הוא ATI Mobility Radeon HD 4330 (256MB dedicated) ובשני Intel® Integrated Graphics Media Accelerator 4500MHD המחשב הוא בשביל אינטרנט אופיס וצפיה בסרטים אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים למרות שהמסך הוא לא לגמרה full hd אני עדיין מתכוון להריץ עליו סרטים ה-hd השאלה שלי אם שווה להוסיף את ה-300…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי בהמלצת הפורום את המפרט למטה, הייתי מעוניין לקבל המלצה לשדרג את הכרטיס מסך מעבר לכרטיס המובנה. התקציב מאוד מאוד מוגבל והייתי רוצה כרטיס מסך חיצוני שנותן ביצועים טובים יותר באופן משמעותי מהכרטיס המובנה. זה לצורך עריכת סרטונים קצרים (לא לעבודה, תחביב) וצפייה בסרטים ב HD. אני לא משחק בכלל במחשב. עדיף ב KSP כי עדיין לא אספתי את המחשב. להלן המפרט: מעבד אינטל Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות G.Skill 1x8GB DDR3 1333Mhz כרטיסי מסך On Board IntelHD Graphics 2500 …
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בעקבות הבעיה שמתוארת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437517, גיליתי שגם אחד הסטיקים של ה-RAM דפוק. אני מחפש סט RAM של 4GB וכרטיס מסך טוב מסדרת HD 4870. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מעוניין לדעת עם המוצרים משתלמים אשמח לשמוע המלצות לשינוי http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=40&Cat2ID=0&pid=SONATA-III-500 מארז וספק antec sonata 3 מחיר - 690 ש''ח http://www.skypc.co.il/sg_product~44020~8~0.htm כרטיס מסך 6850 של ג'יגבייט מחיר - 1001 ש''ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=SCKTN2000 קרור למעבד scythe katana 2 מחיר - 137 ש''ח האם אני צריך לקחת גם מאוורר למארז בעקבות הקנייה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
Motherboard Name - Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM) משחקים 2007-08 ,סרטים 720p
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאני קצת לא מעודכן בשוק הכרטיסי מסך אשמח להמלצה על כרטיס מסך לבן דודה שלי . הוא משחק על מסך DELL 2209W שהרזוצולציה שלו 1650X1050 . הילד משחק אמיו בעיקר ולפעמים משחקים כמו היטמן NEED FOR SPEED וכאלה ... המפרט החלקי בנתיים שעליו הולך לשבת הכרטיס : INTEL 4570 GA-H87-HD3 ספק כוח SEASONIC M12 520W תודה מראש. מנהלים בטעות פתחתי פוסט במפרטי מחשב במקום בפורום כרטיסי מסך. טעות שלי מצטער... אם אפשר להעביר בבקשה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, זה המפרט של אחד המחשבים שלנו שקניתי באמצעות המלצה של הפורום אלו 2 כרטיסים מומולץ כדי לנצל מקסימום אפשרויות מבלי לשדרג רכיבים אחרים? למשחקים, מקסימום ביצועים Window - With 550w Antec NE550M 80 Plus Bronze Modular PSU - ATX, micro-ATX, Mini-ITX - Max GPU: 350mm - 430x190x462mm 23.8 LED LCD - FullHD IPS Frameless - 5ms - Contrast 10M:1 - Brightness 250 Cd/m2 - VGA, DVI-D, HDMI video inputs - Speakers 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10 AMD RYZEN5 3400G BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-PRO-M2-MAX 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - With New PC Only - 3200/1700MB/s - NVMe 1.3 - XPG GAMMIX S11 Pro Series …
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-