עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shayh,

היי, אני מחפש כיסוי / נרתיק למחשב הנייד (בדגש על כיסוי ולא על תיק נשיאה). קשיח ועמיד למים. המטרה העיקרית שלי היא לשים את המחשב בתוך הכיסוי, בתוך תיק גב שיש בו גם בקבוק מים ולמנוע תאונות מצערות. המחשב הוא lenovo z50-70 בגודל 15.6" גר באיזור המרכז, מוכן להשקיע עד 400 ש"ח יש למישהו רעיון איפה ומה אפשר לקנות? שאלתי בכמה חנויות ואמרו לי שלא שמעו על משהו כזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. באתר הקופונים "גרופון" צד את עיני לפטופ לנובו מדגפ T61 במחיר של 990 ש"ח למחשב מחודש. אמנם לא שיא הטכנולוגיה אבל מדובר במחשב מעולה עם מסך מט ואיכות בנייה משובחת. להלן קישור: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by No-One,

לא קריטי מאיזה קטגוריה: מנהלים, משרדי, גיימינג. חשוב: נוחות (כמובן) וגם עמידות הבוכנה שמתחת לכסא (כידוע שזה החלק שלרוב מתקלקל בכיסאות הללו) שתהא חזקה ועמידה. היו לי כיסאות מאוד נוחים אבל נהרסו דיי מהר(לפרוטוקול: אינני אדם שמן). בבקשה להמליץ מתוך חוויה אישית ולא התרשמות נטו. תקציב עד 1000, אין עניין למקסם לתקרה. תודה לכולם.

4. Started by it_amit,

הכרטיס צריך לדעת לעבוד גם עם יס וגם עם הוט וצריך לתמוך בהעברת ערוצים (IR BLASTER). אני גם מעדיף שיהיה לו שלט, משהו בסיגנון של Hauppage pvr150 mce. או בקיצור האם יש להם כרטיס שמשתווה ליכולות של ה HAUPPAGE? (אולי LeadTek WinFast DTV1800 H?) בלינק הבא: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=315 הם עובדים עם החברות Leadtek, AverMedia, GigaByte.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב. אני מחפש כרטיס אמין ואייכותי ושיהיה זול. תודה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by Kobi Shamir,

שלום לכולם, כנראה הלך לי הכרטיס מסך במחשב, ריסטרטים חוזרים ונשנים באופן מפתיע ורנדומלי... הכרטיס מסך הקיים הוא Gygabyte Geforce GTX 760 2GB שירת אותי נאמנה מאז 2013, עריכת תמונות בlightroom ומשחקים בהגדרות בינוניות (תלוי איזה משחקים מאיזה שנים וכו). כרגע אני יכול לעבוד עוד עם המעבד Haswell עם יחידת עיבוד גרפית - אבל כמובן ללא עריכות ומשחקים. אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיעמוד בערך באותם הביצועים או אפילו מעט יותר (מכיוון שאני כרגע לחוץ תקציבית) - לרוב עבודה משרדית שלא דורשת עיבוד גרפי כבד, לפעמים עורך תמונות בלייטרום ומבחינת משחקים - כבר לא יוצא לי לשחק הרבה מאוד, רק מידי פעם - לכן חשוב לי רק היכולת להריץ משחקים (גם לא הכי חדשים ו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ORLY9992,

המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA כמה שיעלה .יכול ליותר יקר. אבל לא של AMD אני צריכה למחשב של אחי . הוא מתעסק בתלת מימד ותוכנות של זה כולל אנימציה, CUDA ,רינדור ,תיכנות וכל הדברים מהסוג הזה וחשוב לו שיקרא 4K גם בכל מה שקשור לוידאו או תוכנות . משחקים ב- 4K לא כי זה כבר סיפור אחר כפי שהבנתי אבל חוץ מזה יתפקד ב- 4K בכל דבר אחר שניתן ובמה שהטכנולוגיה מציעה כיום. יש לו מעבד i5 מהאחרונים שיצאו , אבל לא i5k אלא הרגיל. יכול להיות יותר מ-1000 ש"ח אבל שיהיה אם אפשר כמה שיותר פחות . אם יקר אז שממש יהיה שווה את זה, אבל כמובן רצוי שיהיה עולה כמה שפחות אבל כל עוד הוא מספק את הסחורה . מבקשת המלצה לשניים כרטיסים או יותר ,מרשת KSP בלבד. לאאאאאא פלונטר או רשת אחרת.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by חש ז,

למוסד לימודים קיבלנו מחשבים נייחים של dell דגם: OPTIPLEX MT 7050 המפרט שלהם: ללי DELL יצרן OPTIPLEX MT 7050 דגם MT סוג המארז מערכת הפעלה מסופקת על ידי הלקוח גרפיקה Integrated Intel® HD Graphics כרטיס גרפי לוח אם Intel® Q270 Chipset ערכת שבבים מעבד i7-7700 מעבד זיכרון 16GB (4x4GB) 2400MHz DDR4 זיכרון אחסון DVDRW כוננים אופטיים SSD 240 גודל דיסק מאפייני הרחבה 4 2.0 USB 6 USB 3.0 1 HDMI 2 DisplayPort 1 RJ-45 1 יציאה סיריאלית (RS232) …

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by xbuka,

אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך בעיקרון המפרט של המחשב הוא CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2 X 2048MB) 800MHz DDR2 Dual Channel Up to 4GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB Serial ATA (5400RPM)‎ ‎ Display‎ ‎15.6in Widescreen WXGA with TrueLife - WLED‎ ההבדל היחיד בין שני המפרטים זה הכטיסי מסך כשבאחד הכרטיס מסך הוא ‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 4330 (256MB dedicated)‎ ובשני ‎Intel® Integrated Graphics Media Accelerator 4500MHD המחשב הוא בשביל אינטרנט אופיס וצפיה בסרטים אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים למרות שהמסך הוא לא לגמרה full hd אני עדיין מתכוון להריץ עליו סרטים ה-hd השאלה שלי אם שווה להוסיף את ה-300…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. שלום לכולם רכשתי בהמלצת הפורום את המפרט למטה, הייתי מעוניין לקבל המלצה לשדרג את הכרטיס מסך מעבר לכרטיס המובנה. התקציב מאוד מאוד מוגבל והייתי רוצה כרטיס מסך חיצוני שנותן ביצועים טובים יותר באופן משמעותי מהכרטיס המובנה. זה לצורך עריכת סרטונים קצרים (לא לעבודה, תחביב) וצפייה בסרטים ב HD. אני לא משחק בכלל במחשב. עדיף ב KSP כי עדיין לא אספתי את המחשב. להלן המפרט: מעבד אינטל ‏Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray‎ מאוורר למעבד ‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ זכרונות ‏G.Skill 1x8GB DDR3 1333Mhz‎ כרטיסי מסך ‏On Board IntelHD Graphics 2500‎ …

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. בעקבות הבעיה שמתוארת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437517, גיליתי שגם אחד הסטיקים של ה-RAM דפוק. אני מחפש סט RAM של 4GB וכרטיס מסך טוב מסדרת HD 4870. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. מעוניין לדעת עם המוצרים משתלמים אשמח לשמוע המלצות לשינוי http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=40&Cat2ID=0&pid=SONATA-III-500 מארז וספק antec sonata 3 מחיר - 690 ש''ח http://www.skypc.co.il/sg_product~44020~8~0.htm כרטיס מסך 6850 של ג'יגבייט מחיר - 1001 ש''ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=SCKTN2000 קרור למעבד scythe katana 2 מחיר - 137 ש''ח האם אני צריך לקחת גם מאוורר למארז בעקבות הקנייה הזאת?

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Motherboard Name - Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM) משחקים 2007-08 ,סרטים 720p

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Os.Master,

שלום, מכיוון שאני קצת לא מעודכן בשוק הכרטיסי מסך אשמח להמלצה על כרטיס מסך לבן דודה שלי . הוא משחק על מסך DELL 2209W שהרזוצולציה שלו 1650X1050 . הילד משחק אמיו בעיקר ולפעמים משחקים כמו היטמן NEED FOR SPEED וכאלה ... המפרט החלקי בנתיים שעליו הולך לשבת הכרטיס : INTEL 4570 GA-H87-HD3 ספק כוח SEASONIC M12 520W תודה מראש. מנהלים בטעות פתחתי פוסט במפרטי מחשב במקום בפורום כרטיסי מסך. טעות שלי מצטער... אם אפשר להעביר בבקשה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by Danniel,

היי, זה המפרט של אחד המחשבים שלנו שקניתי באמצעות המלצה של הפורום אלו 2 כרטיסים מומולץ כדי לנצל מקסימום אפשרויות מבלי לשדרג רכיבים אחרים? למשחקים, מקסימום ביצועים Window - With 550w Antec NE550M 80 Plus Bronze Modular PSU - ATX, micro-ATX, Mini-ITX - Max GPU: 350mm - 430x190x462mm 23.8 LED LCD - FullHD IPS Frameless - 5ms - Contrast 10M:1 - Brightness 250 Cd/m2 - VGA, DVI-D, HDMI video inputs - Speakers 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10 AMD RYZEN5 3400G BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-PRO-M2-MAX 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - With New PC Only - 3200/1700MB/s - NVMe 1.3 - XPG GAMMIX S11 Pro Series …

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by oren99,

יש לי IBM R51 אני רוצה להוציא שמע 5.1 למערכת. בזאפ ראיתי רק אחד בסביבות 700 ש"ח. אין משהו יוצר זול שעושה את העבודה? (לא חיצוני)

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד קצת ישן (פנטיום 4) שאין לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי לנייד. התקציב הוא עד 150 ש"ח (אלא אם אין שום דבר ששווה את הכסף במחיר הזה, אז תגידו לי). ד"א - מה עדיף - חיבור ל-USB או PCMCIA? תודה מראש! נ.ב. את השאלה הפנתי לפורום רשתות, אך המליצו לי לשאול גם כאן. מצ"ב הלינק לפוסט בפורום רשתות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292843.new#new

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by LoK_fanboy,

ערב טוב, עובדת איתי מישהי שמעוניינת להשקיע ולקנות לאפטום מצויין לגרפיקה. התקציב עולה גבוה מאוד, ובלבד שיענה על הדרישות הבאות: *חזק! *צג כמה שיותר גדול. פחות מ-17 אינץ' לא אופציה. *טכנולוגית תצוגה מתקדמת. בשנה האחרונה חל שיפור משמעותי במסכי הלאפטופים מהליגות הגבוהות (למשל ה-Retina של המק-בוק פרו) והיא מעוניינת בלאפטופ עם צג שכזה. "סתם לאפטופ עם רזולוציה 1920x1080" לא יעשה את העבודה, צריך משהו עם פאנל דמוי-IPS או איך שלא קוראים לזה *אחריות בינלאומית טובה (היא קונה בארה"ב ויש לה תוכניות על אוסטרליה) *עדיפות ללאפטופ שמגיע עם שנאי 220/110V. שזה סה"כ סטנדרט אבל התפלאתי לראות ש-AlienWare מגיע עם מטען תומך 110V בלבד >.> *מגיע עם Windows לגבי מפרט אני די ביססתי לה משהו מהסגנ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by abarbotel,

היי אני זקוק להמלצה ללוח למעבד איי 5 ב500 בערך

20. Started by e0z0,

שלום לכולם, אני עובד כרגע עם מעבד Quad 6600 ומחפש לוח אם שיכול להתאים למעבד הנוכחי ולמעבד עתידי (I7 או המעבד שיבוא אחריו). כרגע אני לא מחפש לקנות מעבד חדש אבל כן מחפש לוח אם עם PCI 2 ו- DDR3. אני עובד במחשב עם הרבה תוכנות גרפיקה ווידאו. האם יש לוח אם מומלץ שיכול לענות על הקריטריונים הללו? מן הסתם עדיף מחיר של עד 1000 שקל (אני מחפש לוח אם יד שנייה גם כן).

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by Michael Rositsan,

אהלן, אני כבר כמה שנים ממש טובות סוחב עם amd phenom x3 השדרוג היחידי שנעשה מאז הקניה הוא של כרטיס מסך gtx650 ולא מעבר. השבוע החלטתי שעברו מספיק שנים והגיע הזמן להיפרד ולכן רכשתי : I5 6500 2*8 corsair ddr4 vengeance led 3000mhz WD ssd green 240gb (צפי להוספה של עוד 2 כחולים). עכשיו מרוב הבלאגן שיש בלוחות אם כבר נכנסתי לבלבול ואשמח אם תמליצו לי על לוח אם עד 750₪ (לא חייב להגיע ל 750₪ רק אם זה באמת שווה את זה). לא מחפש אוברקלוקינג וכל השטויות האלה...סהכ לוח שנותן תאימות מקסימלית למערכת ואמין למשך 5 שנים לפחות) חשוב שכן יהיה לפחות עם *2 pcie. תודה

22. Started by asaf556,

תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם מומלץ לצורכי אינטרנט אופיס ומשחקים בינוניים מינוס במחיר 400 שקלים. על הלוח יותקן מעבד E6300 החדש

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  23. שלום למומחים (ואני מקווה שאני בפורום הנכון) התקציב שלי לכל המפרט (ללא מסכים וציוד היקפי) הינו 3000 ש"ח מקסימום. אני רוצה לחבר ללוח האם (בנוסף למעבדים המצויינים בכותרת) גם זיכרון RAM קינגסטון של עד 32G כמו כן אשמח להמלצה על קירור למעבד (אם צריך) ומארז עם ספק כח טוב השימוש העיקרי שלי הולך להיות מסחר מהיר בבורסה (כולל מולטיטסקינג של שלוש תוכנות בינוניות + דפדפן + שידור ל4 מסכים) בלבד (שום גיימינג) שאלה נוספת: האם יש הבדל משמעותי (לצרכים שלי) בין שני המעבדים שציינתי בכותרת? בכלל אשמח לכל עצה שתעזור לי להפחית הוצאות תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. Started by LIOR1994,

למעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT השימוש בעיקר לסרטים וקצת למשחקי ספורט

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  25. אני באמצע להרכיב מפרט למחשב מעבד: i7 10700 זכרון: 32GB כרטיס מסך: GTX 1650 כונן: 512GB SSD Nvme M.2 דיסק קשיח: DDR4 1T אשמח לקבל המלצות על לוח אם ברמה טובה עם מספיק כח וסלוטים פנויים להרחבה עתידית של הזכרון --------------------- וכן איזה קירור ממולץ עבור מחשב זה

דיונים חדשים בפורומים