עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. אוקי לפני המפרט כמה הערות את הרמוקלים קונה בקומניה לא בחונת רק שמתי שתראו.. עכבר אני משנה לmx-518 שמתי את זה להערכת תקציבית לא יותר מזה.. 4G ראמ כי המחשב אמור בעתיד לשמש לעריכת וידאו לכל המשתמעה מזה... הבנתי זה כרטיס מסך עדיך מה8800 320mb "הרגיל" תתקנו אותי אם אני טועה.. אני מודע לאפשרות של P150.. בכל זאת אני כמעט סגור על האורורה 570 +cosair רק תגידו לי קח צ'אקרה וכאלה כי אנלא סובל את איך שהוא נראה לאורואה אני מחליף את המאווררים אז אל תגידו הם אצלנים כמובן שמתוכנןoc מסיבי.. בכל מקרה הינה : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים Gigabyte Aurora 570 TowerCase Alumi…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. למישהו שרוצה להשתמש בלפטופ רק לעבודה משרדית, אינטרנט, ביתית בעיקר, דפדפן עם 10-12 טאבים ו2 תוכנות מסרים במקביל שירוצו מהר. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732726 מדובר במחשב חדש, אחריות לשנה, חדש חדש מהחנות, קיבלתי הזדמנות לרכוש ב-800 ש"ח, אין פה עבודה בעיניים בוודאות (אני מקבל את זה במחיר כזה מסיבות שלא אפרט כאן) אם אני לא לוקח את הלפטופ אני יכול לקחת WII או את הטלוויזיה הבאה http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734061 באותו המחיר ככה שאני מתלבט.. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני נדרש להחליף מסך במחשב מהדגם הבא: Acer aspire 5750-2314g50mnkk היכן אוכל למצוא מסך במחיר נורמלי במרכז?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. בעיקרון אני לפני קניית מחשב המיפרט שלי הוא: מסך של LG 17 F700P מעבד P4 2.8 HT 800MHZ זיכרון KING STONE 512 400 MHZ דיסק קשיח W.D 120GB 7200RPM מארז עדיין לא החלטתי מעוניין בכרטיס מסך שיוכל לשלב את הטלויזיה וידאו, ועבודה עם שתי מסכים מעוניין לקרוא חומר לכרטיסי מסך של ASUS GIGA BYTE או הסבר לגבי הפונקציות שמופיעות במפרט הכרטיס: DVI ,VIVO, AGP*8, DirectX 9.0, D-Sub connectors, PowerDVD 5.0 מה הכוונה במושגים אלו!!! אשמח לקבל חוות דעת, התקציב עד 5000 תודה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש את ה X201 במפרט מקיף ביותר כולל מודם סלולארי עם GPS, כונן SSD , מעבד I5 או I7, כרטיס רשת עם האופצייה של ה WIMAX וכן עוד אי אלו תכונות אשר אינן משווקות בדגמים הבסיסיים. בכל מקום ברשת בו ניסיתי למצוא דגם אשר יקיף את רוב המפרט הדרוש, הרי שהייתי מגיע למבוי סתום בין אם בשל דגם שלא עומד בדרישות או לחילופין במקומות שניתן לבצע שידרוג ואיפיון נוסף הרי שחלק מהתכונות אינן זמינות. גם אחרי שחרשתי את EBAY לא מצאתי מענה. להפתעתי, גם בהנחה שאני מוכן לשלם את מחירי הארץ, הרי שליבואן הרשמי בארץ שעד עתה לא הבנתי מה שמו מלבד זאת שהוא ממוקם בפ"ת, אין אתר אינטרנט ומימלא אין אפשרות לרכוש דרכו ישירות.קיים מעין טופס יצירת קשר וחשבתי שאולי יפנו אותי למשווק רשמי ש…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, לאחרונה הסוללה של ה HP Pavilion DV6160ea שלי הלכה לעולמה. ממה שראיתי המחירים נעים בין 700 ל 800 שקל לסוללה מקורית, רציתי לדעת אם מישהו בפורום התנסה בחברה אחרת של סוללות (ולא של חברת הנייד) ויכול להמליץ על חנות לרכוש סוללה חדשה. תודה

8. Started by UzaBuza,

אהלן, אחרי הרבה שנים על הקונסולות אני סוף סוף חושב לעשות את הצעד ולעבור לPC, הבעיה היא שהדבר נורא מפחיד ואין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל. כבר יצא לי לבקש פה בפורום מפרט אבל עכשיו אני ממש נתקע עם כל העניין של מאיפה להזמין. אילו חנויות אמינות וכמה זמן המתנה עד שיהיה לי מחשב ביד? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  9. אני רגיל לקנות את מוצרי המחשב שלי בחנות "פנדה", אבל נראה שהמבחר שלהם של מחשבים ניידים הוא אמנם מגוון אבל לא מאוד גדול (כלומר, מעט דגמים מכל יצרן). מישהו יכול להמליץ על חנות בעלת מבחר גדול יותר של מחשבים ניידים במחירים הגיוניים? אשמח לשמוע גם על חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לישראל. ספציפית - אני מתעניין בעיקר במחשבי DELL. האם יש מקום בארץ שבו אפשר באמת לבחור מבין כל הדגמים שהם מציעים למכירה? אם מישהו יוכל להמליץ בנוסף על דגם DELL קונקרטי שהוא ראה או ניסה והתרשם ממנו לטובה, אשמח לשמוע תודה!

• 24 תגובות
    • 9.5k צפיות
  10. 1. מחפש לרכוש מנורת מסך CCFL בארץ עבור נייד NC6220 HP מסך LCD 14.1 אינטש. בכל האתרים שפניתי מוכנים לבצע בתשלום את השירות של החלפת נורת המסך, אולם לא מוכנים למכור את המנורה בלבד. בEBAY ובארה"ב העלות סה"כ בסביבות $10, אולם המנורה מאוד רגישה ושבירה והחשש הוא משבירה במשלוח. מעוניין להחליף את מנורת המסך (קטודה קרה) לבד!. 2. האם יש אפשרות להחליף את כל המסך לסוג המסכים החדשים הפועלים עם תאורת LED-ים (הכולל גם החלפת האינוורטר למתח גבוה, ב-בקר למתח עבודה של LED-ים) במסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, החל מספטמבר החלו פרסומים ש-HP הוציאה גרסה משודרגת למחשב הנטבוק 311 כשהשיפורים הם N270 --> N280 ION LE --->full ion windows xp---> Windows 7 הרד דיסק בנפח גדול יותר וזיכרון שודרג מ 1GB ל 2GB אני מחפש בנרות לרכוש את החשב בארץ ולא הצלחתי למצוא היכן ניתן לרכוש את הדגם המשופר כמו כן, אודה למי שיודע איך הדגם החדש בהשוואה לנטבוק LENOVO S12 בגירסת ה - ION מאחר ואותו ניתן להשיג בנקל תודה מראש לעונים גיא

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  12. אחרי שלא מצאתי את הדגם הספציפי שרציתי (901 SSD 20 gb asus) החלטתי מחוסר ברירה לבחור בנייד הקטן והטוב ביותר שמבוסס על דיסק קשיח רגיל ומעבד ATOM חסכוני שמאפשר מקסימום זמן עבודה בהעדר שקע חשמל קרוב. לטעמי הנייד הטוב ביותר (מבין אלו שעובדים באמצעות דיסק קשיח+ATOM) הוא m912m מתוצרת חברת gigabyte . לצערי הוא גם היקר ביותר ,במיוחד גירסת ה-2gb ram: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716070 מניסיון אני יודע שהמחיר המופיע ב-zap הוא לעיתים קרובות המחיר הגבוהה ביותר, ושהרבה פעמים ניתן להשיג מוצרים בחנויות\אתרים שלא מופיעים ב-zap (ושלא מוכנים לשלם את דמי הסחיטה המופקעים ש-zap דורשים עבור הפרסום) במחיר הרבה, אבל הרבה יותר זול. לכן,אני מבקש מכם להגיב אם אתם יודעים היכן ניתן להשיג את …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום כולם מישהו יודע במקרה אם יש אפשרות לקנות בארץ את הנייד Alienware M17x או שיש דרך כלשהי להשיג אותו במחיר כמו באתר שלהם אם לא אז האם מישהו מכיר יצרן מסויים שמייבא לארץ דגם מקביל שתומך בחומרה עצבנית כמו הדגם הנ"ל... ( Extreme Quad QX9300 2.53GHz Dual Nvidia 280M 2GB SLI 4GB DDR 1333MHz 256GB SSD ) או מעל.. תודה, עוז[br]פורסם בתאריך: 20.07.2009 בשעה 21:10:42 מהאתר[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד שהלוח שלו נישרף. יש איזה אפשרות לקנות רק לוח אם למחשב? המחשב הוא GIGABYTE W551N. צחי.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  15. שלום, הלפטופ הישן שלי ThinkPad T42 נדפק (מראה רק מסך שחור ובפוסט משמיע צליל ארוך ואחריו שנים קצרים) שלחתי אותו לבדיקה במעבדות לנובו בארץ והתשובה שקיבלתי היא שנדפק הכרטיס מסך וצריך להחליף את כל לוח האם מכיוון שהכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הם דורשים 4000 ש"ח על התיקון וברור שבמחיר הזה לא שווה לתקן. בכל מקרה שוטטתי קצת ב Ebay ומצאתי אנשים שמוכרים רק לוח אם ל T42 במחיר יחסית זול של 80$ בערך, במחיר כזה לא איכפת לי לקחת את הסיכון ולנסות לתקן את הלפטופ בעצמי ומקסימום הלך הלפטופ. הבעיה היא שכרגע לא מצאתי אף אחד שמוכן לשלוח לארץ מישהו מכיר חנות בארץ או בחו"ל בה ניתן לרכוש לוח אם למחשב במחיר סביר (עם עדיפות לארץ)? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, המחשב לא נטען ונראה שהשנאי לא מוציא מתח נטבוק לנובו S12 ראיתי רק שנאים מקוריים ב-200 ש"ח, האם יש אופציות יותר זולות (בארץ)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היצרנית הטאיוואנית חושפת את המחשב הנייד האולטרה-זול שלה, שיעלה 170 דולר בלבד בגירסת 11 אינץ ו-200 דולר בגירסת 14 אינץ. מהפכה או סתם חיקוי מיותר לכרומבוקים? כנסו ותשפטו לכתבה: http://hwzone.co.il/היכרות-רשמית-עם-ה-acer-cloudbook-נייד-החלונות-הזול/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by avner_s,

amd 64 3000 754 box ga-k8ns לוח אם זיכרונות : micron512 cas 3 ( אני יודע שהcas חרא!! אבל איך החברה ? ) h.d ibm 80 sata יש את המארז שאני לא יודע בדיוק חברה והכל ובטח אתם שואלים רגע מה הוא קנה בלי כרטיס מסך חחח אז זהו שכן כי יש לי fx5200 אני יודע שהוא גרועעעעעע אבל כרגע אין כסף להשקיע כי גם לא מזמן קניתי מחשב p4 2800 פרסקוט 478 לוח של Gigabyte GA-8S655TX Ultra זיכרונות של סמסונג 2*256 כרטיס מסך גם fx5200 יש לי 2 קניתי בלי h.d כי היה לי חחח תמיד אני קונה בלי משהו בקיצור שני מחשבים בינונים וכרטיס מסך חראאאאא

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by love-its-my-name,

הינ המפרט! מה אתם אומרים ? אה לפני שאתם מגיבים בקשר ללוח קראו את הביקורת עליו!!!! CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : Chaintech 9CJS Zenith 875P Motherboard (HT,FSB800,Dual DDR400, SATA RAID,1394,7.1 Sound,2xLAN,USB 2) [ ¤ 1372.35 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 275.18 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 489.61 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card [ ¤ 1100.7 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFB Blue Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 575.…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  20. אוקי, שכנעתם אותי... הינה המפרט שאני אקנה.... תגידו לי אם יש לוח אם יותר טוב במחיר דומה.... ואם המפרט טעון שיפור נ.ב. לא להעיר על הלוח אם ועל הזכרונות... תודה וביי CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 810.99 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 275.18 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 489.61 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card [ ¤ 1100.7 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) …

• 55 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. באי HWzone שלום, אני מחפש לרכוש נוטבוק (2-3.5 אלף, לפנאי, בעיקר סרטים, מוזיקה וקריאה). עברתי על מלא דגמים של כל מיני חברות וכל מיני מפיצים למיניהם. לא הצלחתי למצוא אפילו אחד שמאפשר לי לעשות קאסטומיזציה. מישהו אולי מכיר חברות שמאפשרות להזמין נוטבוק מותאם אישית? כלומר לבקש מראש להכניס יותר זיכרון, או כונן נוסף וכד' תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by digitalseeker,

אני מתכוון לרכוש או לאפטופ או Asus EEE Pad Transformer הדברים שחשובים לי הם: המחשב צריך להיות כמה שיותר קל המחשב צריך להיות מרשים המטרה הראשית היא להשתמש בו ללימודים כמחברת המטרה המשנית היא לשחק בו עכשיו, היתרון של הTRANSFORMER זה שהוא עונה על הכל , רק עם חיסרון אחד ע-נ-ק - המסך שלו קטן :-( ועם השתקפות בשמש. מנגד נתקלתי בMacbook Air - אך לצערי הרב אי אפשר לשחק בו כלום ובנוסף לכך המסך שלו לא מט :-( לכן אני סקרן ,יש איזה תחליף לMacbook Air ? שיהיה דק וקליל, עדיף גם שיהיה סקסי, ואם כבר הוא עולה סכום לא מבוטל שיהיה אפשרות לשחק בו. בנוגע לכסף....אני פתוח לכל הצעה , החל מהASUS שעולה 2500 ועד לSAMSUNG שעולה 8000 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לנובו הודיע כי תייצר שלושה ניידים בליין ה - THINKPAD עם מעבדי Ryzen 7 Pro 3700U החדשים של AMD. אמנם לכאורה זה טיפה בים משלל המוצרים של לנובו עצמה, שלא להזכיר את שאר היצרניות, אבל דווקא בחירה של לנובו לשלב את המעבדים בניידים היוקרטיים שלה, מהווה הישג לא מבוטל עבור היצרנית האדומה. יחד עם זאת, אותם הניידים יוצעו גם עם מעבדי אינטל .....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים