עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני שוקל להזמין את המחשב HP Spectre X360 מהאתר הרשמי של HP: http://store.hp.com/us/en/pdp/z---categories-for-promotions/hp-spectre-x360---13-4002dx-(energy-star)?jumpid=reg_r1002_usen_b-002_title_r0001 דרך חברת השילוח Buy2USA. עכשיו באתר של Buy2USA ישנו מחשבון עלויות. הבעיה היא שצריך להביא מידות של החבילה (גובה, אורך, רוחב) וכן משקל. לא מצאתי פרטים של זה ברשת, וגם HP עצמם לא הועילו הרבה. למישהו יש ניסיון בזה? מה המידות המקסימליות של החבילה, שאדע גם אשלם לכל היותר? אשמח גם לכל היצע או מידע נוסף בנושא. תודה מראש חברים.

• 22 תגובות
    • 9.4k צפיות
  2. אחותי גרה בניו-זילנד ורוצה לקנות מחשב נייד דרך האתר של דל אז אני בוחר בשבילה... בכל מקרה השאלה שלי היא כמו בכותרת, יש לי חבר בארה"ב שבחרתי לו Vostro לפני שנתיים והוא הזמין בלי בעיה אבל באתר זה מסווג תחת עיסקי ולכן אני מעוניין לדעת אם זה סתם הגדרה שלהם למחשבים עם אוריינטציה עיסקית (כמו כאן שמרכיבים מפרטים לעבודה משרדית) או שצריך לספק איזשהו מספר עסק/שקר כלשהו אחר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  3. Started by dovja,

שלום לכולם, אז רציתי לשאול אם למישהו היה ניסיון בקניית מחשב מאתר NEWEGG. לרוב אני קונה את המחשבים שלי דרך KSP אבל חסר להם הרבה רכיבים שאני רוצה (וגם המחיר לא הכי להיט) אבל מה שכן הם דיי קרובים לי להגעה וכמובן אני סומך עליהם בבניית המחשב. הסתכלתי בNEWEGG ולא רק שיש להם מבחר גדול יותר הם גם יותר זולים (גם אחרי מיסים ומשלוח). השאלה האם כשאני קונה שם מחשב בהרכבה אישית האם הוא מגיע מורכב? אם כן, האם איכות ההרכבה טובה? האם ישנה אפשרות שהמחשב יהרס במשלוח? חשוב לי לציין כי מדובר במחשב של כ 14000 ולכן חשוב לי לבדוק האם כדאי לבצע הזמנה שכזאת. חנויות בארץ לרוב (מבחינתי) יותר אמינות כי יש למי לפנות והמשלוח הוא עצמאי מהמעבדה בה הורכב המחשב כך שאין בעיה במשלוח (מעדיף ל…

4. Started by Nightbeat,

אוקיי אז מפרט OC רציני שבארץ יצא באזור ה7-8 אלף שקל לא כולל מסך (עם מסך 9.5+) בNEWEGG יעלה לי 6.8K כולל משלוח עד הבית דרך חברה שנותנת לי כתובת בארה"ב וקונה אותו בשבילי.. המפרט הוא: Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo) CORSAIR Hydro Series H80 High Performance Liquid CPU Cooler ASRock Z77 Extreme4 LGA 1155 Intel Z77 CORSAIR Vengeance LP 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600MHZ (PC3 12800) GIGABYTE Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 Windforce X3 Intel 330 Series 120GB SATA III SSD (500MB/s Read 450MB/s Write) Seagate Barracuda 2TB 7200 RPM 64MB Internal Hard Drive Rosewill CHALLENGER Black Gaming ATX Mid Tower Computer Case CORSAIR Professional Series HX65…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  5. שלום לכולם מצאתי דיל טוב למחשב שרציתי ולצערי בארץ נמכר במחיר מטורף.. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בהזמנות דרך אתרי המשלוחים מבחינת שירות, זמן משלוח, מיסים שנלקחים בארץ דמי שחרור וכדומה תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by shimon23,

היי אני מעוניין לקנות את מחשב הלוח החדש של מיקרוסופט (Surface Go), בעיקר לצורכי עבודה משרדית קלה - סיכום ישיבות וכו'. לא ראיתי בעבר התייחסות לעניין המתח של מחשבים ניידים? האם זה לא בעיה בחיבור לזרם החשמל בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Guy_1710,

שלום לכולם החלטתי בסוף להזמין מחשב ישירות מהאתר של לנובו ועלו לי מספר שאלות כיצד מתבצע המשלוח? קראתי שדרך ups, האם יש משהו נוסף שאני צריך לדעת? האם זה יגיע עד לדלת הבית? האם יש אחריות למשלוח? מה בנוגע לאחריות? אני רוצה להזמין את האחריות הבסיסית אך עם הרחבה לשנתיים (במקום שנה). האם זו אחריות בינלאומית? כיצד ניתן לקבל שירות אם חס וחלילה קורה משהו? המלצות נוספות כלשהן? דרך אגב- המחשב הוא w540 עם שדרוג ל16 גיגה ראם ו258 גיגה SSD

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם. דודה באה מחול בקרוב ובגלל בעיות מרחק ממנה לחנויות אני מזמין מכאן אליה הבייתה והיא תביא לארץ שתחזור... המחשב ישמש להכל מהכל והוא בשבילי אני חייל לפני שחרור שסתם מתחשק לו נייד חח בכל מקרה מרוב כל החברות של המחשבים ומרוב החנויות אני לא יודע מאיפה להזמין ואיזה מחשב של איזה חברה... המחשב צריך להיות כזה: מעבד - T2350 Core 2 Duo ועד משהו שיכנס בתקציב... זכרון - 2 גיגה הרד דיסק - 120-160 7200 אם אפשר אם לא 5400 כרטיס מסך - x3100 מינימום אם אפשר יותר בתקציב הזה אני ישמח מסך - לא כזה משנה 14-15.4 זה הדרישות שחיפשתי עד עכשיו... הבעיה מתחילה שאני לא יודע איזה חברה תתן לי את המחיר והאמינות ביחד מבלי לשלם על השם שלה תוספות מיותרות. וגם אני צריך חנות טובה מאזור ניו יורק מנה…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by PSdesign,

אני מזמין מחשב ממש בשבוע הקרוב מKSP במחיר של 6K.... היום סתם יאצ לי לראות וגיליתי שאם אני אזמין מחול מחשב (לפחות חלקים עיקריים) אני יכול לחסוך לפחות 1000 שקל!! רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון אם אתרים מחול שעושים משלוחים לישראל והם אמינים, והאם תיהיה בעיה כלשהיא עם הזמנה מחול (אחריות, מכס, כל דבר....) אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם כדי להזמין מחו"ל מחשב או שעדיף מהארץ, תודה מראש https://www.walmart.com/ip/Gateway-Creator-Series-15-6-FHD-Performance-Notebook-Intel-i5-10300H-NVIDIA-2060-RTX-8GB-RAM-256GB-SSD-Xbox-Game-Pass-PC-HD-Webcam-Cortana-Windows-10/425492039

11. בחנות QSYS.CO.il מוכרים נייד של חברה ידועה אבל של דגם שלא מיובא לארץ באמצעות היבואן הרשמי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם על החנות הזאת ועל הסיכון שכרוך בקניית נייד ביבוא מקבילי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מעוניין להזמין LENOVO W520 מאתר בחו"ל כדי לקצץ עלויות , ואני זקוק לאתר אמין שיש לו שירותי משלוח לישראל והוא מציע מחיר טוב , למישהו יש המלצות ? טיפים בנושא ? תודה !

• 8 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by aviadp,

שלום ברצוני להזמין מחשב נייד מאנגליה, האם משהו מכיר אתר שמבצע הזמנות לישראל? או שירות כמו MUSTOP שפעיל באנגליה אשמח לעזרה אביעד

• 8 תגובות
    • 32.1k צפיות
  14. Started by Rbix,

שלום, אני מתכנן להזמין לארץ את המחשב HP Spectre X360 ישירות מהאתר של HP. רציתי לדעת כמה מכס יהיה עליי לשלם, כדי לבחון את העניין האם זה אכן משתלם. תודה.

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by wallace,

שלום, לפני כשבועיים ביקשתי המלצה למחשב בפורום, והמפרט שענה לצרכיי היה של הדגם Sony Vaio VGN-FW190EBH. http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665406956 מאז ניסיתי לחפש אותו בחנויות בארץ ולשאול אם ניתן להביא אותו במיוחד עבורי. כשנעניתי בשלילה בכל החנויות שאני סומך עליהן, החלטתי לפנות לבסוף לאייבורי, שאמרו לי לבוא לסניף ולתאם עם הנציגים את ההזמנה. שאלתי היא: האם ניתן לסמוך על אייבורי? הרי מדובר במוצר סגור שבגדול לא יכול לקרות לו דבר, וגם האחריות היא אצל היצרן. בנוסף, האם יש מקומות נוספים ומוכרים שניתן לקנות בהם את המחשב בארץ? (נא להימנע מהמלצות על הזמנה מחו"ל) תודה מראש לכל העו…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by king-bob,

לאחר הרבה זמן של בדיקות מצאתי את המחשב של אסוס UL20A כמחשב שמתאים מאוד לצרכים שלי כסטודנט (וגם העיצוב שלו מאוד הלהיב אותי). כמעט כל החנויות שמוכרות אותו בארץ במחיר סביר (ואולי גם במחיר לא סביר) כבר לא מחזיקות בו, גם אם רשום בזאפ או בגוגל שיש במלאי. יש מישהו שיכול לספר לי קצת, מעבר למה שרשום במדריך של האתר, על הזמנה מחו"ל? או יודע על מקום שעוד מוכר את המחשב במחיר של עד 3000 שקל? זה דגם שנמכר בארץ, כך שהאחריות הבינלאומית של אסוס אמורה לכסות אותו בלי הרבה בעיה, אבל יש הבדל במעבד בין הדגם שנמכר בארץ לדגם שנמכר בארה"ב. באמאזון המחיר שלו סביב ה-510$. האם כדאי להזמין לדעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by itayd,

שלום, אני מעוניין לרכוש לטיטיוד E5410 בארה"ב שם אהיה עוד כמה שבועות, מכיוון שראיתי שאין בכלל דגמים עיסקיים בחנויות / רשתות כמו בסט ביי נשאר לי לרכוש את הנייד רק באתר של דל (או לחילופין "להתפשר" על נייד לא עסקי אבל אז סעיף האחריות הבינלאומית יכול להיות בעייתי). קראתי את הסטיקי של ייבוא נייד מארה"ב ואת מה שנכתב על הזמנת דל בפרט, אבל שם מדובר לשלוח למישהו בכתובת פרטית בארה"ב, מכיוון שאני שוהה בבתי מלון רציתי לשאול אם מישהו הזמין מחשב לבית מלון בו הוא/היא שהו ? (האם דל מאפשרים לשלוח לבית מלון ? אם כן, האם יש אפשרות של דואר מהיר תוך יומיים ?) תודה רבה לעונים :-)

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by huber,

הי חברים. אני זקוק למשחבים כאלו לחברה בה אני עובד: http://www.geekbuying.com/item/Vorke-V1-Intel-Celeron-J3160-4G-64G-MINI-PC-802-11b-g-n-Gigabit-LAN-Bluetooth4-0-HDMI---Black-367582.html?source=ShareAsale לא חייב להיות זהה אבל בתצורה דומה. הבעיה שאני לא מוצא את זה בארץ, ולהזמין מחו"ל לחברה כרגע לא אופציה. יש למישהו מושג היכן ניתן לרכוש כאלו/דומים לאלו בארץ?

19. Started by shani2020,

שלום, אני מחפשת מסך מחשב לצורך לימודי תואר במשפטים, כלומר קריאה מרובה ועבודות על מסמכים . מדובר בשעות רבות על המחשב ולכן אני מאוד מתעייפת ומאמצת את העיניים. - מחפשת מסך עם eye safe שלא מאמץ את העיניים ללא קרינה לעיניים ושומר עליהן. - כרגע הלמידה היא בזום לכן יש צורך בכמה מסכים במקביל, וורד, טקסט פתוח והמסך של הזום לדוגמה. איזה גודל מומלץ ? 24 או 27 אינץ '? מעוניינת בגודל שיספיק לצרכים אך לא מסך מסורבל שיתפוס את כל המקום על השולחן (לכן מעדיפה מסגרת דקה). אשמח להמלצה על דגם ספציפי שמותאם לצרכים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  20. דבר ראשון אני מצטער על כל הדיונים שפתחתי אני פשוט קצת בלחץ כי אני מזמין את המחשב בקרוב D: אז זה המפרט אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו, אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם בעיקר - אני ממש לא מבין בתחום הזה ואני לא רוצה לעשות טעות שטותית... בבקשה: Processor: AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box 766 Mother Board: GIGABYTE GA-M55S-S3 483 Hard Disc: Western Digital WD2500AAKS 250GB 359 Memory: TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 + TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 286 Graphic Card: XFX GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 Cage: Raidmax APEX 207 Power Supply: HEC WIN 550W 378 המפרט יוזמן מסקייפיסי חוץ מה כ. מסך שמיובא מחו"ל.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by vourt,

הי, מעוניין להזמין מארה"ב מחשב חדש שכנראה עדיין לא הגיע לארץ - Lenovo Ideapad Yoga 13 מישהו יודע עם האחריות על המחשב תהיה זמינה גם בארץ למקרה של תקלות? תודה!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. Started by ilanb0,

הזמנתי נייד עם רכיבים יקרים. מיועד לגרפיקה ועיבוד כבד של צילומים. האם כדאי לקחת 500 גיגה קשיח SSD (במקוןם טרה) תמורת הוזלה של 200 דולר? כמו כן, 3 שנים אחריות בינ"ל במקום 5 בעבור ירידה ב - 300 דולר נוספים. סה"כ כ - 500 דולר פחות. אני בדילמה.

23. Started by geigera,

שלום רב אשתי נוסעת לארה"ב ואני רוצה להביא איתה סוללה למחשב הנייד שלי (לנובו think pad 430E). בדקתי באמזון והוא נתן לי מיליון מוצרים, ברבים מהם מוזכר הדגם שלי, במחירים מאד שונים זה מזה (יש מהם גם במחירים מצחיקים). לא מוצא ידיים ורגליים. איך אפשר לדעת מה טוב? איך אני רואה מה מקורי ומה תחליפי? יש אתר מומלץ במיוחד? תודה ארי

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by nikola7,

חיפשתי מדריכי סוללות לגבי השאלה הזאת ולא מצאתי תשובה , לכן אני כותב כאן. יש לי שני ניידים (VOSTRO 3300 וINSPIRION N3010) שלשניהם אני מעוניין בהזמנת סוללה כי הקיימות גמורות. בארץ המחירים גבוהים במיוחד (מעל 400 שקלים לאחת). האם נהוג להזמין סוללות מחו"ל? מEBAY לצורך הדוגמא? האם עליי לשלם מסים לסוללות ששוויין 20 דולרים? אם למישהו יש ניסיון בנושא אשמח לעזרה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 7.9k צפיות
  25. שלום חברים... שבוע טוב. אני מעונין לשלוח לאבא שלי בצרפת מפרט עם המוצרים הכי חדישים בשוק...כמו למשל amd athlon 64 fx60 וכו... ופה בארץ כנראה שהכל בדיליי!!! ואני צריך לינקים של אתרים שבהם אני יוכל להרכיב מחשב (כמו אצל נועה קומפ') באירופה?! הפכתי את גוגל ולא מצאתי כלום!!! בבקשה תעזרו לי. תודה מראש ליאור.

• 8 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.