ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, מקווה שהפורום פעיל ויהיו תשובות (כי ההודעה האחרונה היא מ2020) אשמח להתייעצות חייבת מחשב נייד חדש תוהה האם לחכות עוד חודש עד שהחברות יכריזו על הטכנולוגיות החדשות? (4.1.22) ויותר מזה תוהה היכן הכי כדאי לקנות מחשב המפרט שאני צריכה : מעבד i5 או i7 , מעבד גרפי טוב , זכרון ssd לפחות 512 עדיפות ל1000, זכרון 16 , מערכת הפעלה win 11 , מקלדת שקטה ומוארת, ואם אפשר שיהיה עם מסך מגע , אז ממש כדאי. מיועד לשרטוטים, עיבוד תמונות, ומעט חישובים. המשך יום נעים, לאה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני דיי סגור על הלנובו y50-70 (אלא אם למישהו יש הצעה אחרת, לשימושים רגילים וקצת גיימינג), אבל יש לו הרבה דגמים ואני לא יודע אם כדאי ללכת על מסך 4K כי בעתיד הלא רחוק כבר תהיה כמות נכבדת של תוכן ב4K וגם הפלאפונים כבר מצלמים ברזולוציה הזאת. יש חסרונות בולטים למחשב נייד ברזולוציה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי הולכות לצאת טכנולוגיות חדשות ולא תהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב המחשב שאני רוצה לקנות זה- AMD - athlon 64 3000 + (s-754) GIGABYTE-K8NS (s-754) A-DATA- 512mb ddr 400 ATI - RADEON 9800pro TV, DVI, 128 mb western digital - 120 GB floppy, cd rom-סטנדרטיים DVD Recorder - NEC - 350GA DVD+RW x16 dual x2 case-2439 atx midi pfc usb בלי מקלדת בלי עכבר בלי מערכת הפעלה בלי מסך. אני מקבל את המחשב הזה בסביבות ה4200-4400 לא סגור, וזה בערך התקציב שלי. כדאי לחכות לטכנולוגיות החדשות או לקנות את זה אפילו היום? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מסך עם רזולוציית 1440×3440 כשכרטיס המסך שלי במחשב הוא RTX2060?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
ראיתי גם שלניידים החדשים של HP יש הכנה לויסטה והם משדרגים בחינם אבל את הגירסא הבסיסית שאני לא יודע מה אומר? האם בגלל זה שווה לקנות נייד של HP וכן גם אני שמעתי שהשירות שלהם לא משהו
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1)מה עדיף , מחשב של אפל או נייד רגיל ? אני יודע שהרי לאפל אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה מסויימת OS X משהו כזה. מה ההבדל? האם המחשבים האלה חזקים/מהירים יותר? נוחים יותר? 2)רציתי לבקש חוות דעת על Lenovo IdeaPad Y550 . האם הוא איכותי , מתאים למולטימדיה וסרטי HD , מתאים לעבודה (באוניברסיטה , עבודות טקסט , אופיס וכו'...) , וכל השאר.. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי הצעה לרכוש נייד dell d820 ב6000 שח מה אומר הפורום
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות נייד בארה"ב. מחפש 13" לשימושים משרדיים וקצת לעריכה גראפית ולבניית אתר אינטרנט. מצאתי את Vostro 3300 Laptop http://www.dell.com/us/business/p/vostro-3300/pd?oc=bvcs31a&model_id=vostro-3300 i3 370M , חלונות 7 וזיכרון של 3GB עולה 640$ = 2330ש"ח אהבתי את המסך המט ואני חושב שאחריות של מחשב עיסקי תקפה גם בארץ. האם לדעתכם זו בחירה טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש מחשב נייד של HP עם המפרט הבא מארה"ב ב 7000 ש"ח כולל מיסים? 2gb ראם 100GB דיסקשיח 5400 מעבד 1.6 דואל קור 126MB dedicated כרטיס מסך 15.4 מסך
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חזק להרצת מספר תחנות עבודה כאשר אחת מהן אמורה לשמש להרצה של סימולטור הטיסה של מיקרוסופט. האם שרת עם שני מעבדי xion ו-128GB זיכרון וכרטיס מסך טוב יתאים למשימות האלו ואם לא, אז מה כן?
-
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
קרוב משפחה מגיע בקרוב למנהטן ואני מתלבט אם להגיד לו שירכוש לי שם מחשב נייד. האם משתלם לקנות מחשב בארה"ב\ניו יורק? מעבר לעובדה שעל המחיר שאני רואה באינטרנט עליי להוסיף מס רכישה בסך 7%, וכן הצורך במדבקות או חריטת האותיות בעברית, מה שיותר מציק לי זה עניין האחריות. הבנתי שבמחשבים ניידים עניין זה חשוב למדי והתקלות בניידים יותר שכיחות. א. האם החנויות בארץ מכבדות אחריות בינלאומית כמו שצריך? ב. בחלק מהמקומות ראיתי רק אחריות לשנה על המחשב נייד, וגם אז לא בדיוק ניתן להבין אם מדובר באחריות בינלאומית או לא :\ ג. האם יש לאנשים המלצה על מקומות זולים לרכישה באזור מנהטן? האם bestbuy ו- b&h photovideo נחשבים לאמינים? 2. אלו הדגמים ששמתי עליהם עין: http://www.b…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם העסקה המוצעת כדאית ב2700 שקלים (נייד מוחדש באחריות לשנה)-Intel® Core™ i5 U56E-BBL5 Windows 7 Home Premium 6GB זיכרון DDR3 Multiformat DVD ± RW / CD-RW מסך: ''15.6 LED-backlit widescreen כונן קשיח GB640 (5,400 סל"ד) פלט HDMI עבור חיבור ל-HDTV
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי במחשב הזה והמפרט נראה לי מעניין מאוד אבל האם הוא מצדיק את המחיר? LENOVO SL500 THINKPAD INTEL C2D T5870 2.0GHZ 3GB RAM MEMORY 250GB HD HDMI CONNECTOR WIDESCREEN 15.4 1680X1050 MATTE WIN VISTA BASIC מצלמת אינטרנט שנה אחריות האם כדאי ב3999? אשמח להמלצות או שעדיף לחכות שהמחיר ירד?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שאלתי כללית, לאחר שיטוט באתרים שונים ראיתי שיש מוצרים שקיימים רק באתרים מסויימים ואני רוצה רק אותם (האתרים האחרים לא מציעים אלטרנטיבה ראויה לאותו רכיב). נדמה לי שאם אתה קונה בחנות אחת, הטיפול בתקלות יעיל יותר. אם קרה משהו ולא הצלחתי לאתר את הרכיב שנהרס, לא יכולה להיות בעיה עם מחשב שהורכב מיותר ממקור אחד? האם לדעתכם הדאגה מיותרת ואין בעיה עם "מסע קניות" במקומות שונים והרכבת הרכיבים במקום אחד (בו ירכשו הדברים העיקריים כמו המעבד)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי =\ המממ, העניין אצלי לא כ"כ פשוט המחשב שיש לי עכשיו: p4 1500mhz Intel 850GB - לוח GF2 64 mx 256 rd-ram samsung עכשיו, מה שאני משחק לרוב זה CS, ואני מגרד בקושי את ה 100FPS, עם צניחות ל 60-50, עם עשן גם ל 12 - לא תנאים למשחק.. הבעיה מתחילה פה: תאריך הגיוס שלי: 25.7 השנה. אני מ-ת לקנות מחשב חדש, אבל לא סגור על זה כשאני מעמיד בהשוואה להוצאה הכבדה את הניצול שלי מהמחשב (הייעוד שלי קרבי (פרופיל 97) אבל אני הופך עולמות כדי להתקבל למודיעין. ואולי גם אדחה את הגיוס למרץ 2005) אוקיי, אז במידה ואני קונה מחשב חדש (לא הכל חדש, אין כסף...) חשבתי על: מעבד: המממ בערך 2.66 אני חושב שזה סבבה. אינטל עדיף אבל יקר, אז נראה לי שאני הולך על AMD כרטיס מסך - גיפורס 5900XT או רדאון9800פרו. (קנ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי מחשב שדי הזנחתי אותו בשנה האחרונה, עברתי דירה ועקב ריבוי הלאפטופים אפילו לא הרכבתי אותו. אני שוקל להרכיב אותו אך לפני הייתי מעוניין לדעת אם כדאי לשדרג בו משהו. אני מצטער מראש, אני לא זוכר הכל. *מעבד: intel core 2 quad q9650 *לוח אם: GigaByte ga-ep35c-ds3d *כ.מסך : 8800GT או 9300GT, לצערי אינני זוכר מערב לזה. את הדברים ה"פשוטים יותר" כגון HD, RAM וכד' אני אשדרג בכל מקרה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג את המחשב הבא? במידה ואני משדרג רק כרטיס מסך , האם המעבד יהיה מסוגל להתמודד עם הכרטיס החדש? מדובר על רזולוציה 2K. אשמח לשמוע האם הייתם משדרגים או לא. AMD 5900X ASUS DARK HERO X570 XFX Radeon RX 6800 XT Samsung 970 EVO Plus 1TB Crucial Ballistix 32GB (4x8gb) 3600 cl16 Corsair iCue H115i Elite Capellix Corsair HX850 850W Platinum Corsair iCUE 4000X RGB
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
- 2 followers
-
-
http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydofb4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=studio_great_deals P7350 2.0Ghz 3MB cache 1066Mhz מקבל עם המחשב P8600 2.4Ghz 3MB cache 1066Mhz תוספת של 75 דולר ההבדל בין המעבדים משמעותי? דרוש שידרוג?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג משהו מהמחשב שלי ? נגיד SSD ? כעיקרון אני כבר לא משחק הרבה אך מידיי פעם כשיוצא לי אז זה כבר מתחיל לקרטע בעיקר ברזולוצויה של 1680X1050 + פילטרים וכד'.. E8400 @ 3.91GHZ tr120 ultra extreme Gigabyte EP35 DS3R OCZ reaperx 800mhz cl4 4GB HD5850
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כיום יש לי את המחשב הזה כבר 3 שנים: מעבד P4 1.5 GHZ לוח MSI 128 MB RDRAM כרטיס מסך GFORCE 2 מה אתם אומרים? כדאי לשדרג כבר עכשיו או שלחכות עוד קצת עד שיצאו דברים חדשים? (אני צריך את המחשב בעיקר בשביל משחקים, סרטים, מולטימדיה וכו'...)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני חושב שהגיעה העת לשדרג רכיב במחשב הגיימינג שלי, שמשמש גם כמחשב "ראשי". מזה כשנה אני שם לב לאיטיות של המחשב בעת שימוש יומיומי: לאחר קליק ימני בדסקטופ (זמן רב להופעת התפריט), פתיחת חלונות אקספלורר, זמן עליית תוכנות שונות... התרגלתי שיש תקופת המתנה כמעט לאחר כל הקלקה. לאחר הדלקה ווינדוס עולה מהר מאד, אבל מרגע עליית ווינדוס עד שהמחשב מוכן לפעולה עוברות דקות ארוכות. ביצעתי שלל פעולות תחזוקה של תוכנת CCleaner, ביטלתי תוכנות מה-Startup, החלפתי מדפדפן כרום לפיירפוקס - שינוי קל בלבד. בעת הרצת משחקים הכל סה"כ בסדר גמור. שמתי לב ש-Task Manager הרבה פעמים מראה לי ששימוש ב-Disk עומד על 100%, ללא תלות באילו תוכנות רצות. כלומר אני מבין שיש איזשהו צוואר בקבוק שתלו…
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב מדיה סנטר מבוסס ויסטה פרמיום, שנמצא כרגע בבדיקה במעבדה (בחנות שבה ביצעתי את הרכישה), בגלל בעיה של ריסטרטים. היות ואצלי כל הוצאה של המחשב מהבית נחשב "לכאב ראש" לא קטן מסיבות לוגיסטיות, חשבתי שאולי כדאי לנצל את ההזדמנות לביצוע שדרוג, שיתאים את המחשב בצורה טובה יותר לקראת השנים הבאות. לכן, אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שדרוגים הנראים לכם ככדאיים, מעבר להגדלת הזיכרון, שזה נראה די ברור. הדרישות שלי מהמערכת: 1. הרצת סרטי HD בנפחים עצומים ובאיכות גבוהה מאוד, מבלי לאמץ את המעבד יתר על המידה. 2. להשתדל עד כמה שאפשר שהמחשב לא יתחמם יותר מדי, בכדי למנוע שוב תופעות של ריסטרטים ובעיות אחרות. להלן המפרט של המחשב במצבו הנוכחי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6550 לוח אם: GIGABYTE…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
2.8 ghz 512mb fx 5600 p4p800 delux יש קטעים שהמחשב איטי מאוד.... אני לא גיימר כבד מאוד...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אשמח להתייעצות. זה המפרט שלי: I7 2600K @ 4.0Ghz | AC Freezer 7 Pro Rev.2 Sapphire Pure Black P67 Hydra - Motherboard G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz 1TB HDD Gigabyte GTX970 G1 Seasonic 620w m12ii Thermaltake Wing RS 100 - מארז מסך 24 - Asus vg248qe משרת אותי נאמנה כבר 5-6 שנים (מלבד הכרטיס מסך והמסך שנקנו בשנה האחרונה). חשבתי לקנות מארז טוב יותר, להוסיף SSD של 250-500GB, עוד 8GB זיכרון (היה לי 16 במקור אך סטיק אחד התקלקל) ולמכור את ה970GTX ולהמתין ל-1080GTX אך אני שואל את עצמי אם לא עדיף להשקיע כבר במחשב חדש? האם יהיה הבדל משמעותי? האם כדאי להמתין למעבדים חדשים וכד'? רוב השימוש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פרסמתי כאן הודעה למפרט למחשב חדש, אני הולך לקנות אותו בלי קשר. כרגע יש לי מחשב "ישן" שאני הולך להעביר לאחי אבל הוא כבר לא סוחב ככ במשחקים, הדרישה העיקרית היא משחקים בגרפיקה גבוהה. זה המפרט: לוח: GA-G41M-ES2L מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2666 MHz (8 x 333 זכרונות: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) X2 כ.מסך: GTX9800+ 512MB מארז דיי סביר לא זוכר את הדגם ספק בן 5 שנים של COOLERMASTER 550W זהו... איך שלי נראה השיפור יכול להיות בכרטיס מסך... השאלה אם שווה להשקיע בכלל? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-