עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [table][tr][td]אז ככה..החיפוש שלי שלי אחרי מחשב נייד לא הכי מניבים פירות כרגע ( לצערי ) מצאתי מישהו שמוכר מחשב נייד( כמובן יד שנייה) דגם G550 - מסך 15.6 LED , מעבד T4400 , זיכרון 3GB DDR3 1066Mhz , דיסק קשיח GB250 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium[/r][/t][table][tr][td]מצלמה מובנת + עכבר אופטי 5 לחצנים . נקנה לפני פחות מחצי שנה היה בשימוש רק מספר חודשים ,יש עדיין אחריות , כחדשש! מה אתם אומרים? מה המחיר שהוא אמור למכור את זה? בכוונה אני לא מציין כרגע את המחיר על מנת לראות האם המחיר שהוא נותן הגיוני דרך אגב,מחשב נייד כזה יכול להחזיק פוטושופ ותוכנות גרפיות למיניהן? האם ניתן לשפר את המחשב נייד בביצועים? להוסיף לו דברים ( אני יודע שבעיקרון לא אבל עדין אשמח לתשובה ברורה ) …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בהמשך לחפירת חיפוש המחשב נייד שלי, הצרכים שאני צריך למחשב רשומים כאן באופן מפורט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496643.0 זה המחשב שמצאתי (לא יודע אם מתאים לי לצרכים באופן מלא כי אני לא ממש מבין בזה..אז אשמח לעזרה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7697369 והאם זה המחיר המלא?האם ניתן למצוא בפחות? אני גר באילת, (זה משנה משהו לא?)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מעבדי ?AMD? Athlon64 3500+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E זכרונות? DDR II 667 1GB Spectek דיסקים קשיחים? Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים? DVD Recorders NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 Black כרטיס מסך ATI PCI-EXPRESS X800XL 256MB מארזים? Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) ספקי כוח? Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) מסכים? SAMSUNG 740N 17'' LCD 8ms כולל הרכבת מחשב הסכום הוא: 4485 ש"ח מה דעתכם..? המחשב קצת למשחקים, לגלישה באינטרנט.

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by play2,

מעבד: pentium 4 3.0 Ghz 1mb prescott לוח: asus P4S800D 8USB Dual channel זיכרון: x2 256mb ddr400 מארז: Mid Tower 2front usb פרסקוט 2107 דיסק קשיח: wd 80 gb JB 8mb Buffer SATA כונן: 1.44 צורב:DWD22A SONY 16X DL DVD -RW כרטיס קול: OB 7.1 channel כרטיס רשת: Gigabit lan כרטיס מסך:nvidia FX5700LE 256MB 128BIT DVI+TV Out מסך: Samsung 793DF 17'' CRT FLAT זה מה שהציעו לי במחיר 4785 ש''ח כולל הרכבה האם כדאי? ומה אפשר לשנות אבל לא לחרוג כל כך במחיר? אני לא מתעסק ב0c ואני לא גיימר רציני אני רוצה שמשחקים ירוצו חלק באנימציה גבווה! תודה רבה!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ilanb0,

השאלה היא ככל אצבע - האם קנייה בארה"ב (לרבות הרחבת האחריות לארץ) הינה זולה משמעותית מקנייה בארץ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים בסביבות 6K ללא מסך. השאלה שאתם בטח תדעו לענות לי היא האם לחכות קצת או שהמחירים של האינטל והכרטיסי מסך ירדו כבר ואין למה לחכות עוד. ( אני יודע שתמיד אפשר לחכות עוד....ואין לזה סוף ) תודה מראש מנו

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by smores,

אהלן, ברצוני לקנות מחשב נייד - בעיקר לצרכי עבודה משרדית וסרטים. ראיתי בוואלה שופס מספר דגמים שאני מתלבט ביניהם במחירים הזולים ב-200-400 ש"ח מהמחירים בIVORY. האם כדאי לקנות מהם? ואם כן, מה לדעתכם הינו הדגם הכי טוב מבין אלו? המתאים לצרכיי? Dell Inspiron N5110 i3-2310M http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 Lenovo G570 4334-3PG M513PIV http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJ6EBF23EHP Pavilion g6-1120ej QA462EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKg61120 יש כמה דברים שחשובים לי שיהיו במחשב, ואם יש עדיפות לאחד מהם בדברים האלה אשמח לדעת: 1. זמן סוללה - כמה שיותר. 2. נוחות. 3. שיוכל להחזיק לי לפחות לעוד 3-4 שנים (בעיקר לשימוש משרדי ולימודים)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני כרגע מחפש מחשב נייד שחשוב לי בו בעיקר i5 דור שמיני, 8GB RAM, לפחות 256SSD ומסך מגע. זה (לחצו עלי) הכי טוב שמצאתי כרגע. כמובן שאם מישהו מוצא משהו טוב יותר אבארץ שמח שישלח לי. אבל מה שאני רואה בחו"ל (אמזון, Newegg וכו') זה מחשבים ב2000, אבל עם כל מיני הוספות כמו i7, כרטיס מסך של Nvidia ו16GB RAM למרות שהמחיר זהה או אפילו זול יותר. איפה הרעיון? האם יש מס 17% בהבאת מחשב נייד לארץ? מה עושים עם המקלדת באנגלית? ראיתי את האופציה של המדבקות אבל זה נראה גרוע, מישהו ניסה חריטה על המקלדת? וגם האחריות, מה איתה? אשמח אם תענו לי על השאלות, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sayroni,

רציתי לדעת אם עדיף לקנות את כל המפרט מחשב שלי + מסך מחשב ורמקולים מחול או שכבר לקנות מהארץ?. יש 17% מעמ על חלקי מחשב , אני לא יודע לגבי המסך מחשב.. בכל מקרה עשיתי טבלה שהרכבתי ממחירים הכי זולים שמצאתי בארץ ( זאפ , KSP , פלונטר ) ומחול ( newegg , amazon וכו ) וההפרש יצא לי 2780, אבל זה ללא שיקלול של ה-17% וכן יוצא לי כמה בעיות שלא כל כך מובנות לי... אם אני קונה רכיבים אז אני מניח שאינדיבידואלית כל מוצר יהיה עליו 17% ולא באופן קולקטיבי על כולם, אבל אני לא בטוח בזה.. אם זה כן אינדיבידואלי אז יש כאן רכיבי מחשב שלא שווה לטרוח לקנות אותם והם פשוט יעלו פחות או יותר אותו הדבר. אז מה עם הרכיבים שיש להם הפרש מאוד גדול? כמו למשל תסתכלו על כרטיס …

• 12 תגובות
    • 10.8k צפיות
  10. שלום לכולם, הרבה זמן לא התעדכנתי בחידושי הטכנולוגיה שיצאו. נתקעתי בזמן שיצא ה PCI EXPRESS . חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט ב מקסימום 1500 ש"ח (לא כולל מסך). אני לא מבין בצ'יפסטים החדשים והיתי רוצה את עזרתכם בבנית מפרט כזה. כל פעם שאני מנסה להרכיב משהו יוצא לי 2000 שקל לפחות. האם כדאי ללכת על דילים באינטרנט ? ישנם דילים של 1000 ו 1500 ש"ח. גם אני פעם היתי אומר לא למפרטים כאלו אך היום אני מתלבט. המחשב מיועד לגלישה,אופיס וצפייה בסרטים מידי פעם זה הכל. הסתכלתי במפרטים המומלצים וראיתי שהיחיד מתחת ל 2000 שקל הוא עם 256 מגה שזה לא מספיק. מה אתם אומרים ? כדאי לקנות מדיל ? כדאי להרכיב לבד ? משהו יכול לבנות לי מפרט "יעיל" ב 1500 שקל ? תודה

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by לא מבין,

האם כדאי לקנות מחשב יד שניה? (מחודש/משומש). והאם זה משנה לאיזה צורך נועד המחשב? (אני צריך לדברים הכי בסיסיים) באם נכתב כבר על הנושא, אשמח להפניה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  12. Started by kobi_sion,

קראתי באתר את הביקורת על המעבד החדש של אינטל core 7i אני מכוון לרכוש מחשב למשחקים, הורדות וכו כמה כסף אמור לעלות מחשב כזה ? (ראיתי מחשב כזה מורכב - ב6000 ש"ח -התקציב שלי עד 4000) האם כדאי לרכוש מחשב כזה או לרכוש מחשב פחות משוכלל עם מעבד פחות חזק האם במשחקים בכלל יהיה הבדלים ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מחפש מחשב בסיסי ליישומים משרדיים ואינטרנט לזוג מבוגר (הורי חברתי). התקציב פחות חשוב, למרות שרצוי שלא יעבור את ה- 6000 ש"ח, כולל מסך ומדפסת טובה. יש לי שלוש שאלות: 1. הכי חשוב: האם כדאי להשקיע את הכסף הנוסף הדרוש לקניית מותג? האם באמת מותגים מציעים אמינות מוכחת גבוהה יותר מאשר מחשב מרשת גדולה (KSP, אייבורי וכד') עם חלקים טובים? האם חברות המותגים אכן מבצעות אופטימיזציה לחבילה לקבלת ביצועים טובים יותר? 2. האם כדאי להשקיע במדפסת לייזר צבעונית? הציעו לחברתי כזו של XEROX ב-700 ש"ח, כשהטענה היא לעלויות הדפסה נמוכות בהרבה מבהזרקת דיו, 10 אגורות לעומת 20-30 אגורות לדף בדיו. 3. האם ישנם יתרונות למסך TFT/LCD על פני מסך CRT רגיל, מלבד כמובן האסתטיקה והחיסכון במקום? חשובה לי מאד ג…

14. שלום לכולם, עשיתי חרישה קלה בשבוע אחרון על מפרטי ניידים. הגעתי למסקנה שיש הפרש די גדול במחיר בין הארץ לחול. לדוגמא: מחשב נייד dell latitude d505 בארץ עולה 6.5K בממוצע אותו מחשב עולה באתר של Dell כ 1100$ שהם 4700 שקל. הבדל ש 2000 שקל כמעט. מה שאומר שכדאי מאוד לקנות מחשב נייד בחול. (יש לי עוד דוגמאות גם לגבי ניידים של HP ) את כל זה עשיתי כי אני מחפש נייד לחברה שלי שהיא סטודנטית. אני מחפש נייד עם משקל נמוך וזמן סוללה ארוך. (תקציב 6000 שקל) כמה שאלות: 1. האם כדאי להביא מחו"ל נייד ? 2. האם הסלרון M מספיק חזק לצפייה בסרטים והאם הוא כמו ה pentium M מבחינת חיי סוללה. 3. האם כדאי לחכות להוזלת המחירים המתוכננת ? תודה נ.ב עברתי על ההודעות מהחודש לגבי מחשבים ניידים וראיתי שהמון א…

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. שלום לכם, מקווה שהפורום פעיל ויהיו תשובות (כי ההודעה האחרונה היא מ2020) אשמח להתייעצות חייבת מחשב נייד חדש תוהה האם לחכות עוד חודש עד שהחברות יכריזו על הטכנולוגיות החדשות? (4.1.22) ויותר מזה תוהה היכן הכי כדאי לקנות מחשב המפרט שאני צריכה : מעבד i5 או i7 , מעבד גרפי טוב , זכרון ssd לפחות 512 עדיפות ל1000, זכרון 16 , מערכת הפעלה win 11 , מקלדת שקטה ומוארת, ואם אפשר שיהיה עם מסך מגע , אז ממש כדאי. מיועד לשרטוטים, עיבוד תמונות, ומעט חישובים. המשך יום נעים, לאה

16. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני דיי סגור על הלנובו y50-70 (אלא אם למישהו יש הצעה אחרת, לשימושים רגילים וקצת גיימינג), אבל יש לו הרבה דגמים ואני לא יודע אם כדאי ללכת על מסך 4K כי בעתיד הלא רחוק כבר תהיה כמות נכבדת של תוכן ב4K וגם הפלאפונים כבר מצלמים ברזולוציה הזאת. יש חסרונות בולטים למחשב נייד ברזולוציה כזאת?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by טנטה,

שלום, לפי מה שהבנתי הולכות לצאת טכנולוגיות חדשות ולא תהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב המחשב שאני רוצה לקנות זה- AMD - athlon 64 3000 + (s-754) GIGABYTE-K8NS (s-754) A-DATA- 512mb ddr 400 ATI - RADEON 9800pro TV, DVI, 128 mb western digital - 120 GB floppy, cd rom-סטנדרטיים DVD Recorder - NEC - 350GA DVD+RW x16 dual x2 case-2439 atx midi pfc usb בלי מקלדת בלי עכבר בלי מערכת הפעלה בלי מסך. אני מקבל את המחשב הזה בסביבות ה4200-4400 לא סגור, וזה בערך התקציב שלי. כדאי לחכות לטכנולוגיות החדשות או לקנות את זה אפילו היום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  18. האם כדאי לקנות מסך עם רזולוציית 1440×3440 כשכרטיס המסך שלי במחשב הוא RTX2060?

19. ראיתי גם שלניידים החדשים של HP יש הכנה לויסטה והם משדרגים בחינם אבל את הגירסא הבסיסית שאני לא יודע מה אומר? האם בגלל זה שווה לקנות נייד של HP וכן גם אני שמעתי שהשירות שלהם לא משהו

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. 1)מה עדיף , מחשב של אפל או נייד רגיל ? אני יודע שהרי לאפל אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה מסויימת OS X משהו כזה. מה ההבדל? האם המחשבים האלה חזקים/מהירים יותר? נוחים יותר? 2)רציתי לבקש חוות דעת על Lenovo IdeaPad Y550 . האם הוא איכותי , מתאים למולטימדיה וסרטי HD , מתאים לעבודה (באוניברסיטה , עבודות טקסט , אופיס וכו'...) , וכל השאר.. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 6.5k צפיות
  21. Started by erezmoris,

יש לי הצעה לרכוש נייד dell d820 ב6000 שח מה אומר הפורום

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  22. היי, אני מתכנן לקנות נייד בארה"ב. מחפש 13" לשימושים משרדיים וקצת לעריכה גראפית ולבניית אתר אינטרנט. מצאתי את Vostro 3300 Laptop http://www.dell.com/us/business/p/vostro-3300/pd?oc=bvcs31a&model_id=vostro-3300 i3 370M , חלונות 7 וזיכרון של 3GB עולה 640$ = 2330ש"ח אהבתי את המסך המט ואני חושב שאחריות של מחשב עיסקי תקפה גם בארץ. האם לדעתכם זו בחירה טובה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. האם כדאי לרכוש מחשב נייד של HP עם המפרט הבא מארה"ב ב 7000 ש"ח כולל מיסים? 2gb ראם 100GB דיסקשיח 5400 מעבד 1.6 דואל קור 126MB dedicated כרטיס מסך 15.4 מסך

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש מחשב חזק להרצת מספר תחנות עבודה כאשר אחת מהן אמורה לשמש להרצה של סימולטור הטיסה של מיקרוסופט. האם שרת עם שני מעבדי xion ו-128GB זיכרון וכרטיס מסך טוב יתאים למשימות האלו ואם לא, אז מה כן?

25. קרוב משפחה מגיע בקרוב למנהטן ואני מתלבט אם להגיד לו שירכוש לי שם מחשב נייד. האם משתלם לקנות מחשב בארה"ב\ניו יורק? מעבר לעובדה שעל המחיר שאני רואה באינטרנט עליי להוסיף מס רכישה בסך 7%, וכן הצורך במדבקות או חריטת האותיות בעברית, מה שיותר מציק לי זה עניין האחריות. הבנתי שבמחשבים ניידים עניין זה חשוב למדי והתקלות בניידים יותר שכיחות. א. האם החנויות בארץ מכבדות אחריות בינלאומית כמו שצריך? ב. בחלק מהמקומות ראיתי רק אחריות לשנה על המחשב נייד, וגם אז לא בדיוק ניתן להבין אם מדובר באחריות בינלאומית או לא :\ ג. האם יש לאנשים המלצה על מקומות זולים לרכישה באזור מנהטן? האם bestbuy ו- b&h photovideo נחשבים לאמינים? 2. אלו הדגמים ששמתי עליהם עין: http://www.b…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים