עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doryeshua22,

אהלן , מבקש עזרתכם בין שני מפרטים , מדובר בילד בן 8 אוהב משחקים ממוצעים ספיידרמן וכאלה לא דורשים יותר מידי מה דעתכם. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483644 - Intel - i3-4160 Dual core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 556/545 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 296/290 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0614-012TE130x2 - Zeppelin - 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות:…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! פייסבוק, וורד וכדומה.. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב - 2000 עם חריגה של 300. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב לאחותי (אחרי צבא) פייסבוק ושטויות כמובן אין משחקים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366X768 המסך הוא CQ1859s * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לאף אחד. * לאילו הגדרות…

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  3. אני צריך מפרט AMD (רצוי מעבד פנום 940) ללא כרטיס מסך כי יש לי 9800GTX+ וללא דיסק קשיח וצורב... עד 2500 מה אתם אומרים על זה מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1136 לוח אם: [..] BIOSTAR TA790GX 128M - RETAIL ¤468 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: [..] THERMALTAKE M5 ( BLACK) VJ2000BNS w/o PSU ¤279 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ¤352 מחיר סופי: ¤2494 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il + יש לי עוד 4% הנחה עליו

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by atlass,

אני פותח אשכול חדש כי קצת שיניתי את הדרישות אני מקווה שאני לא עובד על חוק מסויים תודה יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית(בעיקר!!), תכני HD (בעיקר!!) וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי עד 4000. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אעדיף שבמשחקים שציינתי אוכל לשחק על מקסימום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (7 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by eyal491,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO, IV, BFBC2.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה עוד כמה זמן לא להתייחס. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  7. Started by ראדון,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 23' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בטוח ואם אני יעשה כבר זה יהיה לכרטיס מסך אבל קודם כל צריך הצעות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by atlass,

יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ידועים COD , Need For Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by Znavo,

תקציב: מהו תקציב לרכישת המחשב? 3000 ש"ח. אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?3200 ש"ח. מהו תקציב לרכישת המסך? 1000 ש"ח. שימושים: מהם השימושים במחשב? גיימינג בינוני. במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. לא יודע. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? במה שמומלץ. אני משאר שזו תהיה Windows 7 או XP Pro שימושים מיוחדים: האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא ציוד היקפי: האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? 2.1CH חומרה אופציונלית: האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? כן. מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? 1TB אפשרויות רכישה: האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by L1ron,

1. מה התקציב המקסימלי? 3400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, מולטי טאסקינג גדול יחסית עם שימוש בתוכנות לעבודה באלקטרוניקה. א) שימוש מזדמן בתוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 ACER * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כרגע הוא לא מיועד למשחקים ,ולכן אני רוצה שלא תכללו כ.מסך במפרט.וכרגע יהיה עם כ.מסך מובנה.עוד כמה חודשים אני טס לארצות הברית , וכנראה שם אני אקנה כרטיס מסך . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל ציוד היקפי שהוא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  12. שלום ! אני צריך מפרט למחשב למשרד שהשימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט ובOFFICE בקשר לחנויות, אפשר משלוש חנויות רק: TMS, NOACOMP, PANDA. שיהיה HD לפחות 500GB, לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. שמהחשב יהיה הכי טוב שיש עד 3000 שקל. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  13. אודה לכם אם תבנו לי מפרט בסכום ש כ-4000-4200 ש"ח. כאמור המפרט יהיה מיועד למשחקים בסגנון של פיפא,NFS ואולי בעתיד משחקים כמו קריסייס. המחשב ישמש רבות לשמיעת מוזיקה ולכן חשוב שתהיה שמיעה טובה מהכרטיס קול המובנה/מוסף (איך שתבחרו לנכון). צורב DVD יספיק ולא יהיה צורך בעוד כונני דיסקים ושהכונן הקשיח יהיה של 160 ג'יגה לפחות. שהמחשב יפעל חלק וחלש ובלי בעיות. במסגרת התקציב נדרשים גם מקלדת ועכבר ושהחנות תבנה את המחשב. ככל הנראה במחשב לא יבוצע OC. עדיפות לחנויות: סקיפיסי ופוקספיסי. תודה רבה ונא לא לחרוג מהתקציב!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ראדון,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל כעיקרון אני רוצה משהו חזק אז עדיף לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה.. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים,ב טלפילד 3 מטרו וכל זה.. שיהיה על הכי גבוה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בטלפילד 3 GTA IV קול אוף דיוטי 8 אבל בעיקר בטלפילד 3 הכי חשוב שיהיה על מקסימום חלק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אך אם צריך לחרוג, לנצל אם המפרט כדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, Neverwinter, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24 או 26 רחב, כנראה אעדיף 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Talker,

1.התקציב הנו 5000 ש"ח בלבד ללא חריגות כלל! 2. משחקים כבדים לשנתיים וחצי הקרובים שירוצו על HIGH/V.HIGH! 3. לא זקוק לציוד היקפי. 4. צריך צורב DVD טוב. 5. רצוי מאוד מארז יפה אך שיהיה שקט יחסית (אני לא פריק של שקט) וכמובן שיהיה איכותי ומקרר מספיר טוב (NZXT Tempest יהיה נחמד לדעתי). 6. לא מתכנן OC ולא CF עתידי! 7. יש לי מסך LCD של סמסונג מדגם SyncMaster 203B בגודל 20 אינץ'.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by BlueSky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל ולא יותר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין את המשחקים שתשחק בהם : Far Cry 3, Battlefield 4, GTA V, GTA IV, Saints Row IV, Assassin's Creed Black Flag -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, יש צורך במקלדת ועכבר, לא אלחוטיים . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב: משחקים (לא באטרף), עריכת וידאו חובבנית, עריכת סאונד ביתי ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Cubase, Premiere, Photoshop, אופן שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: RPG, אסטרטגיה למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): לא ידוע, מסך 21-23" יירכש בהמשך בתקציב של 800-1100 ש"ח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: משחקים בסבבה, לא צ…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by TrytoDie,

1. מה התקציב המקסימלי?4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמאעבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.מזה ביכלל אפליקציות? ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מושג אבל אני יכול להגיד שיש לי מסך 22 אינץ' של asus מיועד לעבודה מישרדית, משחקים כבדים/רשת, עריכות, גראיפיקה, המחשב יהיה הטלויזיה שלי ואני רואה בו סרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. רקמולים אבל לא חובה, רק אם נישאר כסף. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במח…

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3700 ש"ח 12 תשלומים אני חושב.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים בינוניים-כבדים, צפיה בסרטים, וחשוב לי שיהיה אפשר לעשות כמה פעולות עם תוכנות די קלות במקביל מבלי תקיעות או משהו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן DVD - מתלבט בין samsung ל LG 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכ…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by et_gershon,

אני יודע שזה ממש זול, אך אני יודע מה אני מחפש. אוקיי קודם כל מארז ג'נרי מצדי, הארד דיסק בגודל 80\160 ג'יגה. 1000 ראם, ללא ציוד הקפי, כרטיס מסך מובנה, ללא כוננים או צורבים, מעבד עדיפות לאינטל, ואין יותר מה לציין, כמה שיותר זול!!!

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  22. היי חבר'ס, חשוב לי לציין שכבר פניתי אליכם לפני בערך שנה, אבל קניית המחשב לא יצאה לפועל וזה כנראה יקרה רק עכשיו. כיוון שעבר הרבה זמן והציוד שביקשתי השתנה בחלקו, וגם התקציב, וגם המפרט שביקשתי בזמנו כבר בטח לא עדכני להיום, הדרישות והמענות ישתנו. (הסתכלתי בפוסט הקודם שלי ועשיתי גם השוואה בהתאם למה שאני צריך היום, לקחתי משם כמה דברים לבקשות שלי פה.) המחשב שלי בן 5, אמנם עובד מצויין אבל לדעתי הגיעה שעתו כיוון שאני צריך לעמוד בקצב. אני מעוניין במחשב של גיימינג, אני מתעסק גם במוזיקה אז כרטיס קול טוב גם חשוב. עיקר הפעילות שלי- מוזיקה ומשחקים. כל סוגי המשחקים. FPS, מירוצים, MMORPG, הכול. אני רוצה להריץ כל משחק שייצא בתקופה של השנים הבאות ביכולות המקסימליות שלו בצורה כל כך חלקה שאני…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אהלן. חבר שלי הפנה אותי לפורום הזה, אז זוהי הודעתי הראשונה, סלחו לי אם עשיתי משהו לא בסדר (כן קראתי והשתדלתי לפעול לפי חוקי הפורום) אני מריץ מחשב נייח ביתי בן 4-5 שנים, שבזמנו, כשקניתי אותו, הוא הריץ משחקים ברמה הכי גבוהה שלהם בלי בעיות, זה אמנם תקף גם להיום, באמת מחשב מעולה, אבל אני יותר ויותר נתקל בעובדה שהמחשב כבר לא עומד בדרישות המינימליות (מבחינת דרישות, על הנייר בעיקר. בעיקר לגבי מערכת הפעלה ו RAM) של משחקים כיום. בנוסף כבר הצטבר בו יותר מדיי קבצי זבל, ומי כמוני שונא לפרמט. הגעתי למצב שאין לי מקום וזיכרון מיותר על המחשב, אני יותר ויותר מוחק קבצים ואפילו מתפשר על כאלה שאני צריך, הRAM כבר נכון להיום עומד בדרישות המינימליות בלבד, ואני רץ על ווינדוס XP. (מתוך העדפה, אב…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלום לכולם.. אני מעוניין בקניית מחשב עד סכום של 5000 שקל אפשר לחרוג קצת אבל לא מומלץ. אין לי בעיה לשלם מזומן או בכרטיס אשראי. מה שיש לי כבר מבחינת ציוד היקפי ומה שאני רוצה להעביר מהמחשב השני הוא : מסך 22" יש לי כרטיס קול טוב אני לא צריך בלוח (למרות שלדעתי אין לוח בלי כרטיס קול) מקלדת עכבר זה לא רלוונטי רמקולים כנ"ל יש לי s750 למי שמכיר של חברת creative כרטיס טלויזיה אני מעביר מהמחשב הקודם והארדיסקים יש לי חדשים. את כל שאר הדברים אני צריך.. אני עובד באינטרנט מלא אני לומד דרכו ולכן אני צריך מחשב מהיר מאוד. משחקים כבדים זה התענוג שלי ולכן על הכרטיס מסך אני לא מוכן להתפשר וכמובן אני מעדיף כבר את המעבד עם ה-4 ליבות. כל השאר אתם אנשי המקצוע ולכן אני בטוח שתתנו לי הצעות מצויי…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by omerbr,

המטרות הם אינטרנט CS:S ועבודות לבית ספר זה מפרט לחבר שלי ואני לא מצליח להזיז אותו מהמפרט הזה: מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. הוא תקוע על המפרט המחורבן הזה ואי אפשר להזיז אותו ממנו :s07: תמצאו איזה משהו שיהיה אפשר להזיז אותו מהמפרט הזה מקסימום אני ישתמש בכוח בשביל להזיז אותו מהמפרט הזה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.