ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, מולטי טאסקינג גדול יחסית עם שימוש בתוכנות לעבודה באלקטרוניקה. א) שימוש מזדמן בתוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 ACER * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כרגע הוא לא מיועד למשחקים ,ולכן אני רוצה שלא תכללו כ.מסך במפרט.וכרגע יהיה עם כ.מסך מובנה.עוד כמה חודשים אני טס לארצות הברית , וכנראה שם אני אקנה כרטיס מסך . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל ציוד היקפי שהוא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך מפרט למחשב למשרד שהשימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט ובOFFICE בקשר לחנויות, אפשר משלוש חנויות רק: TMS, NOACOMP, PANDA. שיהיה HD לפחות 500GB, לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. שמהחשב יהיה הכי טוב שיש עד 3000 שקל. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אודה לכם אם תבנו לי מפרט בסכום ש כ-4000-4200 ש"ח. כאמור המפרט יהיה מיועד למשחקים בסגנון של פיפא,NFS ואולי בעתיד משחקים כמו קריסייס. המחשב ישמש רבות לשמיעת מוזיקה ולכן חשוב שתהיה שמיעה טובה מהכרטיס קול המובנה/מוסף (איך שתבחרו לנכון). צורב DVD יספיק ולא יהיה צורך בעוד כונני דיסקים ושהכונן הקשיח יהיה של 160 ג'יגה לפחות. שהמחשב יפעל חלק וחלש ובלי בעיות. במסגרת התקציב נדרשים גם מקלדת ועכבר ושהחנות תבנה את המחשב. ככל הנראה במחשב לא יבוצע OC. עדיפות לחנויות: סקיפיסי ופוקספיסי. תודה רבה ונא לא לחרוג מהתקציב!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל כעיקרון אני רוצה משהו חזק אז עדיף לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה.. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים,ב טלפילד 3 מטרו וכל זה.. שיהיה על הכי גבוה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בטלפילד 3 GTA IV קול אוף דיוטי 8 אבל בעיקר בטלפילד 3 הכי חשוב שיהיה על מקסימום חלק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אך אם צריך לחרוג, לנצל אם המפרט כדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, Neverwinter, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24 או 26 רחב, כנראה אעדיף 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1.התקציב הנו 5000 ש"ח בלבד ללא חריגות כלל! 2. משחקים כבדים לשנתיים וחצי הקרובים שירוצו על HIGH/V.HIGH! 3. לא זקוק לציוד היקפי. 4. צריך צורב DVD טוב. 5. רצוי מאוד מארז יפה אך שיהיה שקט יחסית (אני לא פריק של שקט) וכמובן שיהיה איכותי ומקרר מספיר טוב (NZXT Tempest יהיה נחמד לדעתי). 6. לא מתכנן OC ולא CF עתידי! 7. יש לי מסך LCD של סמסונג מדגם SyncMaster 203B בגודל 20 אינץ'.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל ולא יותר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין את המשחקים שתשחק בהם : Far Cry 3, Battlefield 4, GTA V, GTA IV, Saints Row IV, Assassin's Creed Black Flag -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, יש צורך במקלדת ועכבר, לא אלחוטיים . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב: משחקים (לא באטרף), עריכת וידאו חובבנית, עריכת סאונד ביתי ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Cubase, Premiere, Photoshop, אופן שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: RPG, אסטרטגיה למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): לא ידוע, מסך 21-23" יירכש בהמשך בתקציב של 800-1100 ש"ח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: משחקים בסבבה, לא צ…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמאעבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.מזה ביכלל אפליקציות? ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מושג אבל אני יכול להגיד שיש לי מסך 22 אינץ' של asus מיועד לעבודה מישרדית, משחקים כבדים/רשת, עריכות, גראיפיקה, המחשב יהיה הטלויזיה שלי ואני רואה בו סרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. רקמולים אבל לא חובה, רק אם נישאר כסף. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במח…
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3700 ש"ח 12 תשלומים אני חושב.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים בינוניים-כבדים, צפיה בסרטים, וחשוב לי שיהיה אפשר לעשות כמה פעולות עם תוכנות די קלות במקביל מבלי תקיעות או משהו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן DVD - מתלבט בין samsung ל LG 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכ…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש זול, אך אני יודע מה אני מחפש. אוקיי קודם כל מארז ג'נרי מצדי, הארד דיסק בגודל 80\160 ג'יגה. 1000 ראם, ללא ציוד הקפי, כרטיס מסך מובנה, ללא כוננים או צורבים, מעבד עדיפות לאינטל, ואין יותר מה לציין, כמה שיותר זול!!!
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי חבר'ס, חשוב לי לציין שכבר פניתי אליכם לפני בערך שנה, אבל קניית המחשב לא יצאה לפועל וזה כנראה יקרה רק עכשיו. כיוון שעבר הרבה זמן והציוד שביקשתי השתנה בחלקו, וגם התקציב, וגם המפרט שביקשתי בזמנו כבר בטח לא עדכני להיום, הדרישות והמענות ישתנו. (הסתכלתי בפוסט הקודם שלי ועשיתי גם השוואה בהתאם למה שאני צריך היום, לקחתי משם כמה דברים לבקשות שלי פה.) המחשב שלי בן 5, אמנם עובד מצויין אבל לדעתי הגיעה שעתו כיוון שאני צריך לעמוד בקצב. אני מעוניין במחשב של גיימינג, אני מתעסק גם במוזיקה אז כרטיס קול טוב גם חשוב. עיקר הפעילות שלי- מוזיקה ומשחקים. כל סוגי המשחקים. FPS, מירוצים, MMORPG, הכול. אני רוצה להריץ כל משחק שייצא בתקופה של השנים הבאות ביכולות המקסימליות שלו בצורה כל כך חלקה שאני…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי הפנה אותי לפורום הזה, אז זוהי הודעתי הראשונה, סלחו לי אם עשיתי משהו לא בסדר (כן קראתי והשתדלתי לפעול לפי חוקי הפורום) אני מריץ מחשב נייח ביתי בן 4-5 שנים, שבזמנו, כשקניתי אותו, הוא הריץ משחקים ברמה הכי גבוהה שלהם בלי בעיות, זה אמנם תקף גם להיום, באמת מחשב מעולה, אבל אני יותר ויותר נתקל בעובדה שהמחשב כבר לא עומד בדרישות המינימליות (מבחינת דרישות, על הנייר בעיקר. בעיקר לגבי מערכת הפעלה ו RAM) של משחקים כיום. בנוסף כבר הצטבר בו יותר מדיי קבצי זבל, ומי כמוני שונא לפרמט. הגעתי למצב שאין לי מקום וזיכרון מיותר על המחשב, אני יותר ויותר מוחק קבצים ואפילו מתפשר על כאלה שאני צריך, הRAM כבר נכון להיום עומד בדרישות המינימליות בלבד, ואני רץ על ווינדוס XP. (מתוך העדפה, אב…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין בקניית מחשב עד סכום של 5000 שקל אפשר לחרוג קצת אבל לא מומלץ. אין לי בעיה לשלם מזומן או בכרטיס אשראי. מה שיש לי כבר מבחינת ציוד היקפי ומה שאני רוצה להעביר מהמחשב השני הוא : מסך 22" יש לי כרטיס קול טוב אני לא צריך בלוח (למרות שלדעתי אין לוח בלי כרטיס קול) מקלדת עכבר זה לא רלוונטי רמקולים כנ"ל יש לי s750 למי שמכיר של חברת creative כרטיס טלויזיה אני מעביר מהמחשב הקודם והארדיסקים יש לי חדשים. את כל שאר הדברים אני צריך.. אני עובד באינטרנט מלא אני לומד דרכו ולכן אני צריך מחשב מהיר מאוד. משחקים כבדים זה התענוג שלי ולכן על הכרטיס מסך אני לא מוכן להתפשר וכמובן אני מעדיף כבר את המעבד עם ה-4 ליבות. כל השאר אתם אנשי המקצוע ולכן אני בטוח שתתנו לי הצעות מצויי…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המטרות הם אינטרנט CS:S ועבודות לבית ספר זה מפרט לחבר שלי ואני לא מצליח להזיז אותו מהמפרט הזה: מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. הוא תקוע על המפרט המחורבן הזה ואי אפשר להזיז אותו ממנו :s07: תמצאו איזה משהו שיהיה אפשר להזיז אותו מהמפרט הזה מקסימום אני ישתמש בכוח בשביל להזיז אותו מהמפרט הזה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות: לפחות 3200+, לפחות 7800GT, מארז יפה. שימוש: OC ומשחקים כבדים.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, הסתובבתי פה בפורומים בשבוע האחרון, שאלתי שאלות והתעניינתי והתחלתי לבנות לי תמונה של איזה מחשב אני רוצה. הדרישות של מהמחשב הן שהוא יוכל להריץ מחשבים כמה שיותר טובים בהגדרות כמה שיותר גבוהות, ובתקווה שיוכל להפעיל משחקים שיצאו גם עוד שנה. יש לציין שרוזולציית המסך המקסימלית שלי היא: 1280/1024. למרות שחשובים לי המשחקים, המחשב הוא גם של המשפחה אז הוא יפעל גם כתחנת עבודה של אינטרנט ואופיס קצת. חשוב לי לפחות 2 GB זיכרון (אולי 4 אם אפשר) חשוב לי שבמפרט (ובתקציב) תכלל מערכת הפעלה ויסטה. בנוסף יש לי בקשה אולי לא שגרתית כל כך, אני מבקש שמות של חנויות שאני אוכל לקנות בהן את המחשב לפי המפרט הזה ושאתם ממליצים עליהן. חשוב שאלה יהיו חנויות בעלות סניף בירושלים (לא חנויות שקיימות רק ב…
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים וסרטים. יש רמקולים, מקלדת ועכבר, אבל אין מסך, חשבתי לקנות את ה LG W2220P בגלל ה ips וה HDMI אבל הוא בעל 1:000 ניגודיות אז אני לא בטוח אם זה מתאים למשחקים וסרטים. (התקציב לא כולל מסך) כדאי לשמור על אופק שידרוג. הייתי רוצה שהוא יהיה שקט, אבל לא במידה שזה יבוא על חשבון רכיבים אחרים. האם נחוץ חיבור esata ? עד כמה משנה הבאפר של ההארדיסק במחשב כזה? ניסיתי לכתוב את זה כמה שיותר לפי הfaq של דר נוב וbiodome מקווה שיש פה הכל. תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 24 full hd (1920*1080) * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין MW3 MW2 BF3 Flight Simulator 9 Flight Simulator X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 או 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג-GTA , diablo 3 , starcraft 2 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 20 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, 3D מודלינג, תכני HD ומעלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE (פוטו, אילוסט', אין דיזיין, לייט רום, דרים, ועוד.) ZBRUSH, MAYA. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 55 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, 3D מודלינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks 2015 ו-solidcam 2015 פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
רקע כללי: חשבתי על משהו בסגנון NUC או הקופסא של אפל. משהו קטן להחליף את המחשב העומד הישן שלי. זה מחשב ישן עם 4 ליבות 2.67HZ עוד לפני עידן הHDMI. אבל אני ממש חלוד - אז בוודאי השתנו המון דברים.... תקציב: עד 2500~ שימושים: אני רוצה משהו שבוודאי יהיה יותר חזק מהקודם השולחני שהזכרתי (שאגב אכל יפה סביבות פיתוח כבדות). משהו שהוא ב90 אחוז שימוש ביתי והשאר השלמה ללפטופ של העבודה (טיפה פיתוח VS\ECLIPSE וטיפה פוטושופ). אבל בעיקר גלישה וחיבור לטלווזיה לפעמים ולכן שלא ירעיש מידי. יהיה נחמד עם... מעבד חזק i5 שטח אחסון עם SSD היברידי למערכת ההפעלה. usb3
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-