עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oranShoshany,

אני צריך מפרט למחשב שיהיה בלי כרטיס מסך כי אני מחכה לכרטיסים החדשים ושיהיה E6300 אני מתכנן לעשות OC תודהההההההההההההה =]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך, אם ההבדל בין שני hardwares נמוך אך ההבדל במחיר גבוהה אשמח אם יצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה שעות רצוף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, PUBG, Dark souls 1 2 3, Skyrim +ENB, Mount And Blade 2 Bannerlord. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. מעבדי אינטל? כמות Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1350 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1 1090 זכרונות? DDR II 667 כמות 1GB TwinMOS 2 1260 כרטיסי מסך? eVGA כמות 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E 1 1890 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 410 סה"כ 6000 המפרט נבנה ב WWW.KSP.CO.IL צריך מפרט (של חבר...) שיחזיק טוב לOC, לא בצורה מטורפת כדי לשמור על התקציב 6700ש"ח. תודה. נא לבנות מפרט ב KSP. במפרט שבניתי צריך להוסיף מארז וספק, לא ידעתי מה לבחור בכל אופן אני סגור על הלוח אם והמעבד, דיסק קשיח הנ"ל. תודה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. שלום! אני מעוניין במפרט למשחקים. הנה הדרישות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא עד 2 K ולא גם לאשראי והכל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים שיצאו אני מתאר לעצמי. כמובן אימטרנט,הורדות,צפייה בסרטים,מוזיקה וכו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק רמקולים וגם שיהיו פשוטים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. כונן דיסקים הכי פשוט 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו…

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  5. מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI Home Theater PC זכרונות DDR 400 256MB Samsung דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך GF4 64MB Shared DDR כרטיסי קול CREATIVE 6.1 Audigy 2 (bulk) צורבים Combo LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 ציוד רשתות Onboard 10/100 + Wireless 802.11B מחיר 4076 ¤ יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לקנות אודיגו 2 או להישאר עם ה suondstorm? האם האודיגו ישפר הרבה את איכות השמע, המחשב היתחבר כנראה לרסיבר מרנץ 4300 עם רמקולים(5.1) בתקציב של 3500+- ויהיה בעיקר לסרטים. 2. האם איכות של הגיפורס 4 מספיקה רק בשויל לחבר את המחשב שלויזיה? טלויז…

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Omri Bazelet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 25K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-אם אפשר, אז אני אומר, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- איך אפשר לחרוג מדבר כזה? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכלית של HTPC תכני HD ברמת איכות מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד גבוהה, גיימינג סופר מטורף, עריכת מוזיקה,עריכת סרטים, יצירת סרטונים קצרים, עבודה משרדית,עבודה גרפית קלה וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-סוני וגאס ,פוטושופ, אמפליטיוב קיובייס, ,ריפר, ASIO, פיקאסה, ותוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד…

• 41 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. אוקיי.. אני יודע שאין פה טופס אבל המטרה היא לגבש החלטה באמצעות הפוסט הזה כדי שאוכל למלא טופס ולהחליט מה לקנות. רכשתי מחשב נייד של אסוס, מבוסס i5. המחשב נהדר (באמת) ואפילו מפתיע מבחינת ביצועים כאשר כמה תוכנות אדובי רצות במקביל. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לעבוד עם צילומי 4K עם fps גבוה שהם בעצם בפורמט HEVC. אני בקושי מצליח לנגן אותם ולפי הרשת, צריך לפחות i7 מרובע ליבות. אין לי תקציב מדויק כי אני לא בטוח מה המינימום הנדרש כדי לרכוש מערכת שתפתור לי את הבעיה הזאת, אבל אני חושב על משהו בין 4 ל-7 אלף ש"ח שיתן לי את התמורה הכי טובה למחיר. יש לי העדפה מסוימת למחשב נייד באופן כללי, בשביל הניידות כמובן. בתקציב הזה אני לא יודע אם כדאי ללכת לכיוון של מקבוק - גם כי בתקציב …

• 63 תגובות
    • 12.2k צפיות
  8. שלום, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד. אני הולך להיות באוקטובר הקרוב סטודנט למדעי המחשב כאשר זו המטרה הראשית של הלפטופ. * מטרות המחשב? כפי שציינתי, אני הולך להיות סטודנט למדעי המחשב וזו המטרה הראשית של הלפטופ. כלומר - עבודה עם תוכנות יחסית כבדות ועבודה במקביל של לא מעט פרוססים. * גודל המסך? חשוב לי שהוא יהיה יחסית גדול, אבל אין לי גודל ספציפי. * רזולוציית המסך? לא קריטי יותר מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חיבורים סטאנדרטים יספיקו * משקל רצוי? המשקל זה נושא חשוב - אני מעדיף שהלפטופ שלי יהיה קל לנשיאה כסטודנט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מומלץ שיחזיק מעמד לאורך היום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ממ.. א…

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by אורלי78,

שלום ותודה מראש על העזרה מחפשת מחשב נייד לשימוש בייתי פשוט עם אופציה לנשיאה ולכן חשוב שיהיה קל. שיחזיק לכמה שנים טובות, גודל מסך 13.3-14 אינץ'. אפשרי גם יותר אך לא על חשבון המשקל. משקל עד 1.5 - חשוב מעבד I7/I5 בדור כמה שיותר חדש אולי 8250U 8 GB RAM ומעלה 128 GB SSD ומעלה רזולוציה 1080*1920 או FHD עדיפות גם למסך מגע כדי שישמש גם כטאבלט. - אך לא must. ועדיפות לחיי סוללה טובים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, מתאפשרת חריגה של כ- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אופיס , גישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tzahi04,

יש לי מחשב המפרט מפורט למטה, (ה512 זה שני כרטיסים של DDR 400 ויש לו מקום לעוד שני כרטיסי זיכרון) הציעו לי למכור אותו ב3100 שקל. והוא עלה לי בסביבות 4000 לפני קצת יותר משנה. האם שווה למכור אותו ולרכוש מחשב עם חלקים חדשים ויותר מתקדמים (למשל במחשב הזה המעבד הוא 32 ביט ו512K קאש והיום יש 64 עם 2 מגה קאש), או שעדיף לא למכור ולהמשיך להשקיע בו כמו להוסיף עוד זיכרון וכאלה או אפילו בהמשך להחליף מעבד. אני לא יודע אם הלוח האם שיש לי הוא בסדר או מוגבל לשדרוג של מעבד יותר טוב. אז.......... מה הייתם עושים במקומי?

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by SoConfused,

המערכת שלי בת שנה וחצי ואני רוצה משהו חזק שיריץ לי WOW וHL2 ברמה טובה ++ אני ממש אוהב את המארז sunbeam transformer רוצה מערכת קרה ושקטה לא צריך רמקולים, מקלדת ועכבר. בנוסף אני שוקל לקנות מסך 19" LCD תודה רבה רביד

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  12. שלום לכולם, אפשר בבקשה חוות דעת על המפרט הבא? והאם אפשר לדעת אם אפשר לשפר משהו מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS5 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - FATAL1TY EDITION כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD502IJ קירור: Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm\28dba צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  13. אני לא מבין כלום בנושא הזה . כאילו אני משחק במחשב וזה אבל אני לא גיימר או משו ואני לא בונה על מחשב ב 7000 שקל , אני רוצה מחשב שפשוט המשחקים יעבדו בו כמו שצריך יש לי מחשב דיי ישן ליפני שנתיים הוא כבר נחשב זקן מאוד אך עדין המשחקים עובדים עליו , אני בעיקר צריך ת'מחשב בישביל הורדות , ומשחקים מישו יכול לעזור לי למצוא מפרט טוב עד 2700 שקל ? תודה מראש תמיר.

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אהלן -מבקש חוות דעת על המפרט שלהלן. המחשב ישמש ל: 1. דגימת וידאו ועריכה ברמה בסיסית 2. גרפיקה ברמת פוטושופ 3. עבודות סאונד - מידי ואודיו (יש לי כבר כרטיס קול חיצוני בממשק USB) 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התקציב - כ-4,000 ש"ח מתוך מטרה שהמחשב יהיה רלוונטי ל-4-5 שנים. תודה! מארז 1 ANTEC SONATA III with 500WATT PSU 675 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-P43-ES3G (P43) - ATX - 5 PCI Slots 461 ש"ח מעבד 1 Intel Core 2 QUAD Q6700 - 2.66 GHz - 8MB cache - LGA775 - TRAY - קירור מצויין למעבד FREEZER 7 XTREEM 1,027 ש"ח זכרון 2 2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original 298 ש"ח כרטיס מסך 1 GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail 263 ש"ח דיסקים קשיחים 1 WD Ca…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by HairyAss,

שלום חברי היקרים, אני מחפש מחשב שיפעיל סרטים (גם HD ) ללא תקיעות (לא כמו הpentium D 820 שלי ) ושיריץ משחקים קלים - בינוניים (COD4 למשל) חשבתי על זה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ¤340 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ¤153 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N …

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. המפרט הוא למחשב משחקים ללא OC האם הספק טוב? האם בדגם כ.המסך הזה החברה שנבחרה נותנת מענה טוב? תודה, גיא [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  17. שלום מדובר על מחשב נייד מדגם HP Pavilion dv6. הבוקר חיברתי את המחשב להטענה בזמן שהיה דלוק ופתאום נישמע צליל חלש והמחשב נכבא. כרגע לא נידלק בכלל, לא בלי סוללה ולא עם, לא מגיב לכפתור הפעלה. אני לא יודע מה לעשות ולאיפו צריך לקחת אותו לתיקון? קניתי את המחשב בחול(אחריות לשנה) ולא יודע אם יש אחריות בארץ. ומה יכול להיות הסיבה שזה קרה?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by matizami,

מחשב סטודנט, שימושים: אינטרנט ואופיס. מSKYPC אם אפשר.

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by esapir,

מטרות המחשב?בעיקר עבודה משרדית (אופיס), אינטרנט, מוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13", אין חשיבות למסך מבריק או מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק לפחות 4 שעות ללא טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש צורך ביציאת vga ורצוי גם hdmi * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לכונן SSD לא גדול (200GB) * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by Ramax,

זקוק למחשב לצורך משחקים, שיהיה מסוגל להריץ משחקים כבדים .. תקציב מקסימלי 6000 שקל. מעוניין גם במארז יפה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by elif744,

שלום לכולם . 1. איני בטוח שהשלם במזומן אך 90% שכן . 2. מטרות המחשב : אני מעוניין שהמחשה יריץ משחקים כבדים כמו F.E.A.R על הגדרות בינוניות - טובות 3. ציוד הקפי לא נחוץ ברגע זה . 4. אין משהו ספציפי שאני לא רוצה אך אני מעוניין ב צורב DVD ( לא יודע אם צריך לציין ) . 5. אין לי העדפה כל שהי לחברה כל שהי כי אני לא ממש מבין בנושא חלקי מחשב ואיני יודע מה עדיף ומה לא . 6. אני לא ממש יודע איזה קירור יותר טוב אבל אני שמעתי על הקירור אוויר הכי טוב שעולה 230 שקל ואני מעוניין בו בעניים מארז אני לא בטוח בו . 7. אני לא ממש יודע מהי מערכת הפעלה חוקית אבל אני מעוניין שהמחשב יורכב במעבדה . 8. אין לי צרכים מיוחדים . בתודה מראש , אלי . נ.ב מה עדיף לי X800GTO2 אם פתיחת צינורות ואוברקלוק גדול! …

22. שלום ! לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב חדש וטוב, שישרת אותי לגיימינג באיכות גבוהה ולראות סרטים, ופחות או יותר זהו. ובכן, פניתי לחבר טוב שלי שיודע בעצמו להרכיב מפרטים והוא הרכיב לי מפרט טובין ותקילין והרי שמחה גדולה בבית אבי. אך אבוי! אותה החברה שרציתי לקנות דרכה את המחשב בתהליכי סגירה וזהו עניין שאין עליו עוררין. אני בינתיים פונה אליכם בשאלה דרך איזה חברה מומלץ לקנות מפרט שדומה למפרט הזה, לא בTMS&FOX תודה רבה מאוד מראש. מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12…

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  23. שלום חברים אחרי חיפוש בפורום גיבשתי דעה לגבי רכישה ואני רוצה שתתנו דעתכם לפני הרכישה. הנה הפרמטרים החשובים מבחינתי: תקציב: 6500 שקלים מעבד: כפול ליבה Core 2 Duo זיכרון: 1GB מסך: לפחות "15 המחשב מיועד לאינטרנט ועבודה משרדית (outlook, excel) ומדי פעם לעבודה ב- Photoshop. המחשב שאני מעוניין לרכוש: LG F1-232DE

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  24. שלום לכולם , פונה אלייכם המקצוענים. . מה התקציב המקסימאלי? 7000שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן, לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ( Maya , Zbrush ,Photoshop , After Effects ) + משחק WoW (ובין לבין משחקים חדשים שיוצאים (לא בקטע של גיימר)) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya Zbrush - לומד כרגע, מתכוון להשקיע בתחום (תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: WoW ומשחקי רשת , לא יותר מזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש״ח (כ 800$) , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - שימוש כבד ביישומי אופיס, שיחות וידאו, גלישה, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעט חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיכלול מ״ה Windows 10 (אך לא הכרחי) 8. האם ישנה …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.