עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני חדש כאן! אני רוצה מפרט של מחשב, המפרט למשחקים ואולי ל oc עתידי אני לא צריך מארז אבל אני כן צריך ספק כוח אני רוצה את העכבר mx700 ואת המקלדת האלחוטית של לוגיטק ואת הרמקולים ATP 3 2.1 אסור שמהחשב יעבוד את ה8000 שקל!! תודה רבה רבה לכל מי שעוזר!!

• 67 תגובות
    • 6k צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

המחשב הוא למטרת גיימינג כבד( משחקים כבדים כמו קרייסיס וGTA4), סרטים ויהיה גם OC בהמשך. כמה בקשות: 1. שיהיה מורכב בחנות IQPC, ד"א איך החנות הזאת? 2. ספק כוח מודולרי. 3. בלי כוננים ובלי רמקולים. 4. מסך 24. תקציב: 8000. ושהמחשב יחזיק טוב לאורך זמן, אני פשוט רוצה לשחק על הגדרות הכי גבוהות לאורך זמן. תודה!

• 68 תגובות
    • 3k צפיות
  3. שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור, אני מעריך את זה מאוד. אני צריך מחשב שמטרתו היא אחת ויחידה, להציג סרטים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע באולם תצוגה על 4 מסכים שמחוברים יחדיו (צמודים) והמחשב יחבר את התמונה בין ה4 מסכים, המחשב צריך להיות מספיק עמיד כדי להציג את הוידאו 24 שעות ביממה ללא הפסקה על 4 מסכים, חשוב שהמפרט יהיה מחלקים שקיימים בKSP כי אני אוהב לקנות שם. התקציב גמיש - העיקר שהמחשב יעשה את העבודה ויעמוד בעומס תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW ו Diablo 3 בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 , אך בעתיד על מסך טוב יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  5. שלום, אבקש מפרט עם התנאים הבאים : מעבד אינטל! 2 GB ראם זיכרון . הרד דיסק, לפחות 250GB. לא צריך מסך. DVD צורב פשוט לא צריך LS מארז פשוט ביותר אבל ספק לא גנרי, הספק צריך להחזיק כרטיס מסך חדק, אם אפשרות שכרטיס מסך זה יוחלף תוך שנתיים למשהוא חזק יותר שדורש יותר W וגם במידת הצורך שהספק יוכל להחזיק 2 כרטיסי מסך שישורשרו או שיפעלו בנפרד, לספק צריך להיות קירור טוב מן הסתם. רצוי שהמחשב יהיה שקט ויצרוך מעט חשמל שכן הוא פועל 24\7 . לוח אם , צריך להיות טוב מאוד מהסדרות הגבוהות כך שאוכל לשדרג את המערכת , זיכרון ,כרטיס מסך ועוד בטווח של 2-3 שנים וכן הלוח אם צריך שיהיו לו 2 כניסות PCI E עבור שני כרטיסי מסך. כרטיס מסך : כרטיס מסך שיהיה חזק עדיף 512MB ואם לא אז 256..... צריך להפעיל קודם …

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by Roi Erez,

אהלן, אשמח למפרט למשחקים - התקציב לא גבוה אז לא באמת גיימרים אבל בכל זאת.. תקציב - 2000 שח לנסות לחסוך ישמש למשחקים כמו קול אוף דיוטי וכאלה דרושה הרכבה ההעדפה היא מksp הערות - 1טרה. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שוב שלום לכולם, המחשב של אחותי בגסיסה מתקדמת ואני רוצה להרכיב לה מפרט בתקציב נמוך כמה שיותר. שימושים: בעיקר אינטרנט, פייסבוק, מסנג'ר, סדרות/סרטים (בשלב זה לא HD). המחשב יתחבר למסך 19 (4:3) ול-LCD 32. עקב כך אני מעדיף לא ללכת לכיון ה- G31 ולהוסיף כרטיס מסך נוסף.. חשבתי על רכיבי הבסיס הבאים: לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H מהסיבה שכתבתי למעלה. מעבד 5200 BOX בעיקר כדי לחסוך בתקציב של קירור נפרד, וגם כי מתאים לתקציב. זכרון ddr2 800mhz 2*2GB (כי חבל לקנות פחות) HD אני כנראה אעביר מהמחשב הישן או אתן לה ישן שלי wd 250KS אין צורך בציוד היקפי. אשמח לדעתכם/תיקונים/תוספות/המלצה למארז טוב עם ספק.. תודה רבה! ניר_

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. שלום, יש ברשותי מעבד Intel Core i7-2600K Processor חדש ואני רוצה להרכיב מסביבו מחשב נייח לבית. השימוש העיקרי הוא לתוכנות "קלות" (אופיס בעיקר) וכן לסרטים. מדי פעם תוכנה מתמטית (מטלב). השיקול העיקרי: הוזלת עלות כוללת (תקציב בסביבות 3000, ניתן לחרוג) פרמטרים נוספים: 1. 4GB זיכרון לפחות (כמה תעלה ההרחבה ל- 8GB?) 2. דיסק קשיח של WD לפחות 1TB 2. אופציה לחיבור שני מסכים 3. שקט (8 בסולם 1-10, 10=שקט ביותר) 4. הבנתי שמעבד i7 הנ"ל כולל את החומרה של כרטיס המסך כך שלא צריך כרטיס מסך - האם נכון? 5. אין צורך במערכת הפעלה (יש לי win7 חוקי), מעדיף הרכבה בחנות 6. צריך מקלדת/עכבר (אלחוטיים) - אשמח להמלצות 7. כרגע אין צורך ברמקולים, בהמשך נרצה לקנות ולחבר את המחשב למערכת רמקולים (5.1) - אשמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח אם תוכלו להציע לי מפרטים אפשריים, להלן מה שאני צריך במחשב: - מחשב מבוסס INTEL עם מעבד חזק (חשבתי על משהו בסגנון Intel Pentium 4 3.0GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX ) - לוח עם עם כרטיס רשת וכרטיס קול שיהיה באיכות טובה - כ.מסך לא צריך להיות משהו חזק מאוד אבל משהו שיוכל להריץ משחקים בכבוד אם יש חיבור לכבלים זה יהיה מעולה... - דיסק קשיח יש לי כרגע 60GB IDE ואני די מרוצה ממנו. האם החלפה ל SATA תהיה משמעותית? - זכרון 512MB - צורב\DVD יש לי כבר אז לא צריך - מארז אני יבחר לבד (וגם מקלדת ועכבר) - אין צורך במסך בעקרון מה שאני צריך זה הצעה ל מעבד\לוח אם\כ.מסך\זכרון.. תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by trxman,

שלום לכולם אממ תראו, אני צריך (לא בשבילי) מפרט למחשב, בעיקר למשחקים (לא צריך את האיכות הכי מקסימילית)... שיהיה אפשר להריץ משחקים חדישים באיכות נורמלית... - כולל צורב DVD.. בבקשה לא לחרוג...זה ממש הסף. ושאלה קטנה.. מה עדיף? מבוסס קונורו או AMD?..:\ אני מבולבל מכל העסק. ותודה רבה רבה!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  11. Started by noam_moshe,

שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט עד 2000 שקלים ללא ציוד הקפי לעבודה משרדית ולאינטרנט. דרישות: 1. לוח אם שיתמוך בDD3 כך שלא תהיה בעיה לשדרג בעתיד 2. יש סיכוי שכרטיס מסך יקנה בנפרד לאחר מכן, ואז המחשב ישמש גם למשחקים, יש חיה כזו ?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  12. Started by ronf6,

ממצב? צריך מפרט למחשב , לא ממש משנה איזה חנות העיקר באזור המרכז. ללא ציוד הקפי,ללא מסך,מקלדת עכבר וכו , רק מארז ומה שבתוכו. התקציב-2500. אם זה ממש קריטי , אפשר לחרוג. המטרות-בעיקר משחקים,קצת אינטרנט גלישה וורד , שאני מאמין שאין צורך להזכיר את זה כי זה די ברור ומאליו ולא צריך משהו מיוחד בשביל זה >< ללא התקנת מערכת הפעלה קנויה מהחנות,כולל הרכבת מחשב,ללא OC,ואם אפשרי שלא יבוא על חשבון דברים אחרים-שיהיה יחסית שקט , כי מה שיש עכשיו מרעיש,וצריך משהו שקט יותר. אין צורך בדברים מיוחדים,צריך כמובן לפחות כונן אחד שהוא צורב DVD ללא העדפה לחברה מסוימת של החלקים. חשוב גם שהמארז לא יהיה יותר מדי גדול , הוא צריך להכנס בחור שבנו לו.. בקיצור מחשב "רגיל". כמובן-כמה שיותר טו…

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by mapisto,

תקציב- 4500 ש"ח. 2. מטרות המחשב- עבודות משרדיות, משחקים כבדים (bioshock לדוגמה..), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - יש העדפה להרכבת המחשב בחנות www.zigzag2000.co.il. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - חשוב לי שהמארז יהיה איכותי ככל שניתן במסגרת התקציב ושיהיה בו חלון, מבחינת הרעש, רצוי שיהיה כמה שיותר שקט אך אם זה בא על חשבון דברים יותר קריטיים.. אז השקט פחות מעניין אותי. עניין הקירור חשוב. 7. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? חשוב לי שכרטיס המסך יהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב ויוכל להעלות את המשחקים על ההגדרות הגבוהות …

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  14. מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, לגבי הOC אני חושב שזה הכרחי אז כן אלא אם כן תגידו אחרת. רצוי מעבד c2q,ולוח אם תומך DDR 3 למען שיפורים עתידיים והמחשב מיועד לשנתיים 3 הקרובות מבלי לעבור שידרוגים. תודה מראש, שמעון

• 16 תגובות
    • 945 צפיות
  15. היי,אני צריך מפרט שיריץ עד כמה שאפשר בתקציב משחקים מודרניים. חייב להיות AMD ומארז haf x אם אפשר אפשרות לאוברקלוק ושידרוגים בעתיד. תודה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  16. מטרת העבודה במחשב : מחשב שיעבוד כעמדת גיבוי לכמה מחשבים שיחובר לסויטצ' על המחשב יש נתונים שאמורים להיות נגישים לכולם יחד עם זאת הוא אמור להשאר דלוק כל היום אין צורך במשחקים. לכן אני צריך מחשב חזק עם חומרה אמינה וספק כוח טוב וכמובן זיכרון איכותי עדיפות : KSP או IVORY באיזור ירושלים כולל מסך ומקלדת סטנדרטיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  17. דרישות: מסך 10-12' אם יש אפשרות לDVD, אז רצוי שיהיה... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zedi-haim,

1. מה התקציב? 2000 האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אפשרי מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים טובים כמו לדוגמא GTA IV סימס 3 מנג'ר 2009, הורדות , צפיה בסרטים , שמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין בעדפה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא עד כדי כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה למחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? 10. האם מתוכ…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by haimbar,

אהלן, מבקש המלצות לקונפיגורציה למחשב לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט, OFFICE, משחקים (לא כבדים ). חייב DVD + צורב. התקציב: עדיף 2500 אפשרי גלישה לכיוון ה 3000 ש"ח. תודה !

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by ac1240,

פתחתי נושא חדש כי עשיתי כמה שינויים . מה התקציב? 3-3.5 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: רק צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן עיצוב לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?משחקים כבדים ביותר 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל אם הוא ירעיש בקטנה זה לא רציני(אני יושן באותו חדר עם המחשב ) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכווני…

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי ומשתלם. כמו שאמרתי מטרת המחשב הוא למשחקים, לא מצפה שיריץ לי את המשחקים החדשים ביותר על ULTRA GRAPHIC אבל שיריץ את החדשים על קצב פריימים סביר ובישנים יותר יראה אמינות ויציבות. חשוב מאוד שלא יהיו mouse lags כתוצאה מכרטיס המסך. הבנתי שזאת בעיה דיי נפוצה בכרטיסים של ATI והניחוש שלי הוא בגלל שהם מתחממים יותר מדי, אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך אבל אני אעדיף כרטיס של NVIDIA במצב של שני כרטיסים שווי כוח של שתי החברות, אם הכרטיסים של ATI משתלמים יותר וטובים יותר אז אעדיף כרטיס שלא מתחמם יותר מדי או לחילופין אבקש להוסיף קירור מתאים. ציוד הקפי: המסך הנוכחי שלי הוא בערך הכי גרוע שיכול להיות, ואני ממש מתגעגע ל-CRT הישן שלי שהיה הרבה יותר טוב למשחק…

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by maorizio,

שלום, אני מעוניין בעזרה בהכנת מפרט למחשב חזק - לא למטרות גיימינג: צריך כח עיבוד וצפייה בווידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-4000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הרצת תוכנות שדורשות כח חישובי גבוה, וצפייה בווידאו ברזולוציות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למשל MATLAB, מנועי שח, חישובים כבדים בתוכנות JAVA, פייטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by thebenjamin,

מפרט למחשב שיהיה רב שימושי, משחקים (גם החדשים)/הורדות/PHOTOSHOP/אינטרנט ועבודה פשוטה - (יוצג על מסך 22" משולב TV - לא כלול במפרט) כמו כן לא צריך גם ציוד היקפי.. חשבתי על משהו כזה: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value פעמיים סה"כ שיהיה 4GB Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 7.1 Channel Audio LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA On Board 10/100/1000 HJA-6000 MIDI Black (No PSU) Golden Tiger 450W, 12cm Fan (24pin) אשמח לעצות ושיפורים

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  25. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 300 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא, אני רוצה DVD טוב 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win7 9. האם יש העדפה לרכ…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים